Gott nytt år

Tja

Ligger just nu i soffan hemma hos min familj. Även här är braskaminen tänd och några ljus brinner i rummet. Jag ligger under en varm filt och fryser. Allt är inte riktigt okej hos mig idag...

Gårdagen kändes väldigt seg. Jag skulle ha jobbat 9.00-15.00, men det blev ändrat och jag jobbade istället till 17.00. När jag kom hem tände jag en brasa, några ljus och kröp upp i soffan under en varm filt... Sedan däckade jag där...

Imorse vaknade jag tidigt och mådde inte jättebra. Huvudet och halsen gjorde ont, näsan rann och jag frös. Jag trotsade mitt mående åkte hem till det blåa huset. Hemma hann jag dock inte vara länge innan det var dags för ett besök hos farmor och farfar för att äta smörgåstårta tillsammans med släkten. En helt okej frukost om du frågar mig ;)

Jag stendäckade sedan i soffan här i värmen... Lite sömn behövde jag...

Nu håller mamma och pappa på med maten i köket medan jag och mina bröder låter tv och dator underhålla oss :P

Ikväll stannar jag hemma. Alla planer kraschades i och med att jag inte känner mig helt okej. 5:e året i rad som jag är sjuk på nyårsafton, KUL!


Gott nytt år!


29 December

God kväll!

Livet här borta i Rörtången försätter, inte helt utan problem, men både jag och katten lever och huset står kvar. Gårdagen skapade lite problem. Först på morgonen kom jag inte iväg med min bil. Det var is på vägen och jag kom ingenstans. Däcken snurrade men bilen stod still. Älskade pappa fick komma och hämta mig. På eftermiddagen gjorde pappa ett försök att flytta min bil, och det var la inte några problem. Tydligen var jag nog lite feg när jag inte ville köra för att bilen gled i sidled... Bilen flyttades i alla fall upp till andra infarten, och där kommer den att parkeras hela tiden! Knappast att jag kör ner denna vägen igen!

Eftermiddagen fortsatte och jag tände en brasa... som slutade i katastrof. Det rök in och jag trodde att jag skulle dö av all rök. Vädring blev det och pappa kom hit.
Tillslut kom vi fram till att spjället till skorstenen hade stängt sig. Inte så konstigt att det rök in helt enkelt. Jag löste det tillslut, med Johans hjälp!.

Snabbt som sjutton fick jag lämnat huset och tagit mig till Munkegärdehallen där det var dags för träning. Hela jag luktade skogsbrand, vi skrattade ganska gött åt det... haha
Jag var i alla fall med och latjade lite. Foten känns ganska okej, jag kan dock fortfarande inte springa utan att halta men det kanske inte är så konstigt då jag bara har varit gipsfri i tre veckor och foten fortfarande inte byggts upp speciellt mycket. Jag känner faktiskt själv att den fortfarande är ganska klen och tar det därför lite försiktigt. Några skott fick jag skjutit och det kändes riktigt bra... så länge jag träffade mål ;)

Efter en lång och go dusch somnade jag gott...

Imorse vaknade jag första gången klockan halv fem och jag pigg! Galet...
Jag vände mig om och blundade en stund, tittade på klockan, blundade, tittade på klockan ännu en gång och tillslut somnade jag om.
Kvart i nio vaknade jag igen. Då orkade jag inte fortsätta min kamp med sömnen och bestämde mig helt enkelt för att gå upp.

Morgonen och förmiddagen flöt på ganska lugnt och strax innan elva drog jag iväg till jobbet för att avverka dagens timmar.
Jag fick igår ett samtal från jobbet, det behövdes fler folk och därför fick jag hoppa in. Detta är jag glad över. Det har gått mycket pengar denna månaden...
12.00-18.00 jobbade jag idag. Först i kassan i en och en halv timme och efter det var jag "på golvet" resten av dagen. På golvet innebär att plocka upp varor och fronta i butiken. Det kanske inte är extremt roligt, men tiden går faktiskt väldigt fort och man träffar hela tiden på massa folk.

Efter jobbet drog jag hem till mamma och pappa. Jag blev sedan körd hit och nu sitter jag här i soffan. Det brinner förfullt i braskaminen och runt omkring mig brinner massa värmeljus. I min hand har jag en kopp kanel te. Riktigt smarrigt. Tack Greta ;)

När denna kväll tar slut för mig vet jag inte rikigt, misstänker dock att jag inte har många timmar kvar innan jag nannar gött. Kroppen är lite trött och huvudet segt. Lite sömn hade nog gjort susen...

Imorgon är det en ny dag och jag ska ännu en gång jobba. Denna gång är det 9.00-15.00. Efter det måste jag åka och lämna in min mobil som är helt knäpp! Orkar inte med att den stänger av sig varje gång jag får ett sms och att den tickar utav bara helvete när jag ringer någon... Något är fel!

Jag måste dessutom ringa och boka hämtning av min kamera som är stendöd och ska bytas ut.

Nu ska jag fortsätta njuta här i värmen :)



Avslutar detta inlägg med en bild på Morris, som just nu ligger på soffan och tittar nyfiket på min dator...



Kram


27/12

Känner mig som en död säl...

Jahopp, det har ännu en gång blivit kväll och jag är verkligen trött! Rikigt trött!
Natten blev kort, jag kunde inte sova. Det var riktigt segt. Jag plöjjde igenom film efter film innan jag tillslut somnade till Ice Age 3. Klockan hade då passerat halv fyra...
Att det inte blev så många timmars sömn märkte jag av när väckarklockan ringde vid halv nio. Det var riktigt segt att lämna sängen!

På jobbet var jag i alla fall när klockan var halv tio. Dagen idag var lite jobbigare än gårdagen men ändå extremt lugn. Ganska lättförtjänta pengar helt enkelt ;) sånt tycker jag om... hihi

Kvart över sex var min arbetsdag slut och jag åkte hem och slängde mig på soffan. Riktigt gött!!!

Jag stannade hemma en stund och umgicks lite med min familj innan jag drog mig bort mot Rörtången, stället där jag kommer bo ensam till den sjätte januari. Vägen var inte en drömväg om man säger så. Mycket is och riktigt halt, men jag kom fram och det kändes bra.

Jag ringde faktiskt hem till mina föräldrar och sa att jag kommit fram. Stackars mamma hann säkert bli megaorolig, trots att det inte tog så lång tid.

Innan jag stendäckar här i soffan vill jag avsluta med några få men väl valda ord...

Jag älskar mamma, pappa och mina bröder mer än allt annat i världen! <3

Kram

Arbetet inlämnat och klart :)

Fan vad gött det känns att ha lämnat in arbetet om Första världskriget :)
Nu kan jag allt en hel del om vad som hände, vilka som paktade ihop sig, varför, hur det gick osv. Riktigt intressant faktiskt.

Hade inte klockan visat på det den gör nu och jag skulle upp och jobba imorgon så hade jag inte tvekat att börja skriva på nästa arbete som ska handla om mellankrigstiden och andra världskriget. Det får bli imorgon istället.

Jag längtar faktiskt lite... Hihi

Ändrade planer...

Var motivationen kom ifrån vet jag inte, men här sitter jag i alla fall just nu och skriver klart ett historiaarbete om Första världskriget.
Jag måste faktiskt erkänna att jag börjar tycka historia är ett ganska intressant ämne. Tänk om jag fått lite mer grunder under högstadiet, då kanske denna kurs hade varit lite roligare och lättare. Det är faktiskt ganska tungt att läsa in allt själv, men allt går självklart om man vill och jag vill verkligen!

Här ska allt pluggas :D


Annandag jul

Ännu en dag är avklarad...

Jag känner mig ganska död. Kroppen, speciellt min fot!, ömmar och huvudet känns tungt. Det tar på krafterna att jobba en hel dag.

Imorse var det halt på vägarna, lite läskigt tycker jag faktiskt. Igår var första gången i hela mitt liv som jag faktiskt fick känna på halkan på riktigt. Jag misstänker att man vänjer sig vid halt väglag efter ett tag, men jag har ju faktiskt inte haft mitt körkort speciellt länge, snart ett år...

Jobbet var i alla fall riktigt segt. Väldigt lite folk och extremt lite att göra. Att sitta still på bandet på kassan var något jag gjorde en del, i alla fall då jag inte städade eller plockade upp varor...
Efter 8,5 timmar på jobbet var det dags att stänga och låsa. Det var riktigt gött att åka hem. Hög musik, lite dunka dunka och bra väglag. Wiho!

När jag kom hem däckade jag i soffan en stund. Det var behövligt! Lite tv tittande hann jag med innan jag förflyttade mig in i mitt rum.
Ganska snart ska jag nog ställa datorn bredvid mig och sova istället. Imorgon är det en ny dag och jobb 9.45-18.15 väntar för mig. Efter det flyttar jag iväg och bor ensam fram till den sjätte januari :)

God natt


Julafton och juldagen

Julafton är över och snart är även juldagen slut...

Min gårdag var faktiskt helt okej trots att jag inte är mycket för att fira jul.
Under förmiddagen hjälpte jag mina föräldrar att fixa maten:

medan mina bröder...


... satt framför varsin dator.


Några julklappar låg det under granen när jag vaknade...
Min kusin la märket till världens finaste kula som hänger på bästa platsten i granen.
Emma: MALIN!!! Där hänger ju ditt innebandylag!
Marstrandsloggan kände hon allt igen ;)

Efter Kalle Anka och lite mat kom jultomten på besök


Kvällen gick till att leka med Emmas julklappar. Här är storebrorsan och Emma som spelar (säger man verkligen så?) plockepinn.


Idag har det inte hänt speciellt mycket. Jag passade på att ta en sovmorgon, vaknade dock klockan ett av att de ringde från jobbet. Jag fick förfrågan om jag ville jobba nu i helgen och självklart tackade jag ja. Så, både imorgon och på söndag kommer jag jobba 9.45-18.15 :)

Nu ska jag glo på tv en stund.
Kram

God jul


Jobb och snart helvetes julafton...

Mycket snack om julafton som är ganska så snart. Jag önskar att tiden bara flyger förbi så att jag slipper den dagen. Jul är ingenting för mig, jag klarar mig gott och väl utan den dagen...
Imorgon kväll börjar helvetet igen... Det är då dags att börja fundera på vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Suck!!!
Ibland suger det faktiskt att fylla år så tätt inpå julafton... Men att fylla tidigt har självklart sina fördelar också...

Jao, idag har jag i alla fall fått jobbat några timmar. Det var hektiskt och stressigt. Först när klockan var 20.01, och jag låste dörrarna, kunde jag andas ut! Galet mycket folk hela tiden!!!
Min kväll avslutades med ett varmt bad, å nu sitter jag i min säng och funderar på när jag ska packa in julklapparna. Idag orkar jag inte, så förmodligen får det bli imorgon när de andra sitter och tittar på Kalle Anka. Jag kommer absolut inte göra det!!! Har ju fan sett de hur jävla många gånger som helst och det blir seriöst bara värre och värre!
Nä, nu kan jag inte skriva mer, det kommer bara sluta med att jag skriver något dumt, typ att jag önskar att julen drog åt helvete :)
Tjao

23 december

Det var tur att jag inte planerat något denna dag för imorse klockan 8.08 ringde min chef och frågade om jag kunde jobba då det var en som hade blivit sjuk. Jag var yrvaken och fattade först inte så mycket, men jag minns att jag tackade ja i alla fall.
Så idag blir det jobb 17.00-20.15 :)
Efter att samtalet var slut så upptäckte jag att det fanns ett oläst sms i min inkorg. Helt otroligt, för första gången i världshistorian så hade jag inte vaknat när telefonen plingat till. Helt galet kändes det, det borde nog betytt att jag sovit djupt i och med att telefonen låg en decimeter från mitt huvud.
En stund höll jag mig vaken innan jag somnade om gött.
Återigen missade jag några sms, men inte kan jag hjälpa det. Jag kan ju alltid skylla på de sjuka drömmarna som pågick...
Vid tolv vaknade jag tillslut, pigg och glad. I köket höll mamma på att baka tunnbröd och jag var inte sen på att provsmaka de. Lite mat behövde min mage, sedan kröp jag ner i sängen igen. Mysigt.
Om ett par timmar ska jag åka till jobbet, men innan dess ska rummet städas! Dags att sätta igång kanske.
Ha en underbar dag.
Kram

2 år...

Två år har gått sedan min fotledsskada och jag skulle vilja påstå att foten inte känns ett dugg bättre nu.
Åren som gått har varit både upp och ner, några få perioder under denna tid har foten varit okej men större delen av tiden har trots allt varit pest och pina. Det har gjort ont, ondare och till och med ondast.
Jag hoppas nu att foten kommer bli bra efter operationen som skedde för drygt åtta veckor sedan. Det är först om några månader som jag vet hur det kommer bli...

Denna dag har varit helt okej enligt mig. Mycket tid har spenderats i sängen framför datorn. Tro nu inte att jag legat och slappat hela tiden, nej nej nej, det har allt blivit plugg också. Nästan ett helt historia arbete har blivit klart. Det lilla som är kvar fixar jag imorgon. De två återstående arbeten i den kursen ska vara klara innan jullovet är slut, så det kommer bli en del pluggande under detta lov... men det visste jag redan innan...
Imorgon kommer det helt enkelt bli lite plugg. Mer än så har jag inte planerat, men inte gråter jag för det. Det är trots allt ganska gött att inte ha hela dagen fullbokad.
Hörs!
Kram

Läkarbesök och rolig träning

Första riktiga dagen på lovet och jag blev tvungen att gå upp vid halv nio... Surt!!!

Imorse var jag på läkarbesök med min onda fot. Läkaren kunde inte avgöra nu om ledbandet hade blivit skadat, utan det är först när min rehab är avklarad om tre månader som det avgörs. Har jag fortfarande ont då så kommer en ny operation krävas.
Jag vet inte riktigt vad jag tycker om detta. Vad händer nu om något är skadat, ska jag behöva gå runt och ha ont så länge? :S Det känns bara stört!

Sjukgymnastiken minskades, nu är det absolut inga tåhävningar så länge foten gör ont! Det känns ju verkligen som att det kommer gå framåt när jag endast kommer få sitta och vicka på foten ett tag...
Även kryckorna ska användas lite flitigare. Det är ju bra att de just nu ligger i min bil ;) haha

Efter läkarbesöket uträttade jag några ärenden innan jag tillslut landade hemma i mitt rum igen. En lite stund framför datorn hann jag med innan jag satte igång med att baka lite kolakakor. Degen var mumsig, men hur kakorna blev vet jag inte då min mage tyvärr inte pallade med mer. Jag måste faktiskt erkänna att jag mådde lite smått illa efter en stund, men det var de lätt värt ;)

Min tidiga upp stigning hade satt sina spår. Det var dags för en tupplur efter bakningen. Tjena vad gött det var att sova, en varm, go filt och en mysig kudde, mmmmm...

Kvällen spenderade jag i Munkegärdehallen där det var träning. Idag var vi inte alls många, vi kallade in en kille och blev då 8 personer på planen. Träningen skötte brudarna helt själva.
Strax efter halv tio packade vi ihop allt, duschade och drog sedan ner till Donken. Mycket skratt och fnatt blev det innan vi tillslut skiljdes åt vid kvart i elva.

Det var länge sedan till och med jag hade kul på en träning. Skratta, lattja och flumma. Avslutningen gjorde dessutom att det blev ännu roligare.
Oj vad jag kommer minnas denna kväll länge! :)

Ikväll kommer jag somna med ett leende på läpparna.
Vad som händer imorgon vet jag inte riktigt, men det är trots allt ganska gött att inte ha något planerat.
Nu ska jag börja fundera på att sova.
God natt

Google Chrome

Ja jag vet att jag egentligen borde sova nu... men det går inte att göra för jag är så jäkla glad.
Min dator lever sitt egna liv. Firefox fungerar inte, det kraschar hela tiden (trots att jag avinstallerar det och installerar nytt). Explorer går bara att använda till vissa sidor, att vara inne på facebook är en kamp. Det hoppar, hänger sig och är allmänt jobbigt!
Nu har jag dock löst mitt problem. Google Chrome är nu min nya webbläsare. Vad härligt det känns när allt fungerar som det ska. Inte några problem alls. Njutning på hög nivå! Hihi
Nu ska jag dock försöka slita mig härifrån.
God natt

Chaffis

Klockan visar snart halv fyra, men inte sover jag för det. Nej nej, jag är allt pigg som aldrig förr :)

Dagen börjar dock lida mot sitt slut för mig, och det är något som jag verkligen är glad över. Lite sömn hade inte varit helt fel. Natten som var fick jag inte mycket sömn då jag hade en sparkade kusin bredvid mig i sängen.
Hon vaknde redan vid kvart över åtta, men låg faktiskt kvar i sängen fram till klockan visade strax efter nio. Lite imponerad var jag allt. Några försök att väcka mig försökte hon sig allt på, men jag orkade inte bry mig. Det var på tok för tidigt för mig att gå upp ;)

När Emma väl lämnade sängen la jag mig gött, tog tillbaka mitt täcke som jag varit utan hela natten och sov en stund till.
Lite städning av rummet hann jag med innan det var dags att åka till Mimershallen där match väntades. Idag blev det ännu en förlust, 1-9. Surt!

Efter matchen hade jag ont i min fot, att gå runt mycket med den är inte alls kul. Det blev helt enkelt sängen och tvn för min del.
Tiden rullade på och när klockan visade 00.54 ringde min mobil. Hrmm, ett nummer som jag inte kände igen. Jag tvekade först om jag skulle svara, men bestämde mig för att göra det... Och det var väl tur! Den som ringde var min bror (ringde från någon kompis telefon). Han undrade om jag var nykter och kunde hämta han och några kompisar i Göteborg. Klart som sjutton att jag ställde upp på det, vad skulle jag annars hitta på liksom? :)
Jag fick order om att sova fram till halv tre då de ville att jag skulle åka hemifrån. Tror du att jag kunde somna? Nej, det var liksom omöjligt. Och tur var väl det... Kvart två ringde min telefon ännu en gång. Det var brorsan som ville att jag skulle åka då.
En GPS fick guida mig. Någonstans vid södra vägen avslutades färden. Brorsan och två kompisar hämtades upp, sedan bar det av hemåt igen. Ett stopp i Kode och ett någon kilometer härifrån blev det innan jag och brorsan befann oss hemma.

Nu rinner tiden iväg och jag borde nog egentligen börja fundera på att sova.
Jag tror dock att jag kommer fastna framför datorn och msn :P

Natti natti i alla fall

Jullov

JULLOV!!!

Äntligen kan jag sova ut på morgonen, äntligen slipper jag behöva åka till skolan var dag. Nu är det jullov som gäller!

Att det vankades jullov var absolut inte något som märktes av i skolan, nej då lärarna ville ju självklart plåga oss då mycket som möjligt! Årets sista prov skrevs i morse, äntligen är den skiten över.
En minimässa på studietorget fortsatte efter lunchen. Det gick la bra.

Klockan kvart i fyra lämnade jag skolan med ett leende på läpparna. Årets första julklapp var då öppnad och skolan var slut för detta år. Helt underbart!
Även om jag nu kommer ha en hel del att plugga på under lovet så tycker jag ändå att det är gött med lov.

Eftermiddagen och kvällen spenderades i Mimershallen där det var match. Att jag samtidigt var barnvakt åt min älskade kusin var inga problem alls. Jag sysselsatte henne med korsord undertiden jag satt i och rapporterade.

Just nu ligger Emma i min säng och sover gott. Jag tänkte faktiskt stänga av min dator ganska snart och krypa ner bredvid henne. Den här tröttheten är inte att leka med...

Imorgon är en ny dag och när jag behöver gå upp beror helt och hållet på när Emma vaknar... Jag kan ju alltid hoppas på en liten sovmorgon.

God natt

Underbar dag...

Klockan har passerat midnatt och fredagen är alltså kommen...

Idag har jag haft en underbar dag, bortsett från att foten inte mått speciellt bra. Jag vaknade en minut innan väckarklockan ringde och kände mig pigg och glad. Foten gjorde inte ont alls när mina blå ögonen öppnades. Vilken lättnad!
Tyvärr höll min glädje inte i sig speciellt länge. Direkt när jag trampat ner så kom smärtorna i foten tillbaka :S

Skolan var värsta chill, endast en fysiklektion som vi för övrigt fick sluta tidigare från. Min skoldag varade mellan 8.00-10.25. Inte helt fel ;)

Jag drog mig sedan in till stan, haltade runt bland en miljard andra personer. Fick köpt några till julklappar :)
Klockan 13.00 hade jag bokat massage. Sjukt gött! Precis vad jag behövde.

Efter detta drog jag mig hemåt, satte mig framför datorn och pluggade en stund innan det var dags att åka och jobba...
Det var lite drygt två månader sedan jag jobbade sist, men trots detta så kändes det ganska bra. Det var dock sjukt mycket folk hela tiden. Massa paket att lämna ut hela tiden. Ja, lite kaos var det faktiskt ibland...

Men hem kom jag tillslut och det första jag gjorde var att återgå till plugget. Segt men behövligt!

Nu har jag stängt ner allt, att plugga mer orkar jag faktiskt inte...

Foten känns efter denna dag ungefär som igår, fast lite värre... Det gör faktiskt ont!

På måndag ska jag i alla fall till läkaren...

Nu ska jag sova
God natt

Ont i foten :S

Jag är rädd, rädd för att något gått helt åt skogen...

För ett par timmar sedan, när jag var på träningen, utförde jag min sjukgymnastik. Allt var lugnt och det kändes väldigt bra... Fram till att jag hade gjort 13 stycken tåhävningar, då hände det något! Det brände till i foten och sedan dess har jag haft extremt jäkla megaont! Jag överdriver faktiskt inte.
Trampar jag ner så bränner det till och strålar åt alla möjliga olika håll. Vart det börjar är däremot lite svårt att lokalisera.

Vad som hände och varför det blev såhär vet jag inte, men jag avslutade i alla fall sjukgymnastiken direkt och la foten i högläge.
Imorgon hoppas jag verkligen att den är väldigt mycket bättre, för annars kommer jag inte klara av att jobba. Eller rättare sagt; jag får inte jobba!
Åååh, det känns jobbigt! Ska foten stoppa mig nu när jag äntligen får börja jobba igen?

Som sagt, jag hoppas att min älskade lilla (svullna) fot mår bra imorgon.

Nu ska jag ge foten en klapp och stoppa in den under täcket, det är dags för mig och foten att sova.
God natt mina vänner :)

Tisdag 15/12

Att det snart är lov märks verkligen. Alla lärare planerar in prov, inlämningar och redovisningar till denna vecka. Behöver jag säga att jag inte har något liv?
Ganska mycket tid går till att sitta och plugga. Tyvärr ser jag inte fram mot lovet speciellt mycket. Visst, det är gött att vara lite ledig från skolan, men det känns inte direkt kul att ha sjukt mycket att plugga på. Det är ju bra att lärarna ger oss saker att göra under lovet; "Ni har ju ändå inget annat för er"
Håll tjäften!

Ibland blir jag bara trött på lärare...

Igår slutade jag tidigare än vad det var tänkt. Jag passade då på att åka till jobbet en sväng för att snacka lite med min chef. Jag fick meddelat att jag var redo att börja jobba igen. Det kändes väldigt bra, lite extra pengar är jag i behov av.
December månad har inte alls varit rolig... Bara massa utgifter; bilförsäkring, besiktning, skatt, julklappar, studentmössa, födelsedagspresenter osv osv osv... 
Ja, att jobba lite och få lite pengar hade jag inte sagt nej till just nu. 

Något positivt är i alla fall att vi fått igenom vår önskan; att få lönen från skolan innan jul! :) Wiho :D


Idag har jag haft en seg dag, en dag som varit jobbig på så sätt att jag varit sjukt trött och hängig.
Startade dagen med en fysiklektion. Det gick bra och jag var faktiskt ovanligt motiverad denna lektion. Det ledde till att jag fick gjort väldigt mycket. Jag lämnade lektionen med ett leende på läpparna.
Tyvärr lyckades jag inte hålla leendet på läpparna speciellt länge... Tröttheten tog över och jag gick och la mig på en soffa i uppehållsrummet i skolan.
Det slutade med att jag somnade. Jag sov riktigt gott och drömde om innebandy. Helt galet sjuka drömmar ;)
Men det var kul i alla fall. Dock inte lika kul när väckarklockan ringde och jag behövde lämna den goa soffan för att gå på lektion.

Sista lektionen blev dock inte så jobbig som jag tänkt mig. Det var fullt ös medvetslös... för Adam... Haha
Arbetet med vårt företag går framåt, men just nu ligger all fokus på hemsidan. En uppgift som jag och Carro glatt lämnat över till dataexperten Adam.
Större delen av dagens lektion gick åt till att få flipp på datorn som inte ville fungera. Nu är det snart dags att blåsa om den! Jag pallar inte att den fortsätter jobba sig...

När skoldagen var slut satte jag mig i bilen för att åka hem. Självklart hade det hänt en olycka som gjorde att det tog ungefär en vecka innan jag tillslut svängde ner på en gårdsplan som var mörkare än ett svart hål.
Till min förvåning var jag först hemma. What liksom?
Klockan var 17.38 och jag var hemma först? :O Det var inte igår det hände sist.

Min eftermiddag och kväll har gått till lite plugg och tv tittande.

Ganska snart ska jag avrunda min dag...

Imorgon är en ny dag :)

Kramis


Sista skolveckan för detta år...

Den sista skolveckan för detta år är nu påbörjad.

Prov, inlämningar och redovisningar står på schemat...

Jullovet kommer bestå av plugg, plugg, plugg och kanske lite julfirande... Kul att alla lärare ger oss massa saker att göra under lovet... Klart som fan att de ska plåga oss!!!

Grr!


Gamla minnes väcks till liv

Jag kom ihåg tiden då samtalsämnena mellan mig och mina kompisar handlade om poängrekord på mobilspelet Snake. Det gick inte en dag utan att det ämnet togs upp. Jag minns så väl hur vi hade våra "turneringar". Det gick att spendera flera timmar till det spelet. Knapparna 2, 4, 6 och 8 slets ut fort. Jag vet inte hur många gånger jag blev tvungen att köpa nytt skal till min gamla Nokia 3210. 
Det är ganska sjukt att man kunde fastna för ett spel...

Jag trodde att den tiden var över då man bytte till nyare mobil med färgskärm. Inte fanns det något snake där... Jag trodde aldrig att jag skulle få för mig att försöka slå rekord på ett så gammalt spel igen...

MEN ACK VAD FEL JAG HADE!

Nu sitter jag här i min säng och knappar ivrigt på min extra telefon (blev ju tvungen att köpa en till mitt comviq nummer... Snåla kompisar som inte har råd att betala för ett sms;) ). Snake som jag trodde hade försvunnit från alla telefoner, fanns tydligen kvar.

Alla gamla minnen väcks till liv. Åååh, det är ju stört.

Men, det är faktiskt inte lika roligt nu som för några år sedan. Vadå köra genom väggar, vad är det för fusk? Å inte är det speciellt roligt när det inte finns någon att tävla mot. Jag kanske ska inse att jag är för gammal för detta spel, eller kan man verkligen bli för gammal för något sånt?

Det var kul att uppleva detta igen, men jag tror nog att jag ska hålla mig borta från spel på mobiler. Jag har ju inte lust att fastna framför det. Det räcker la med att jag har datorn liksom ;)

Glädjen sprider sig och därför tänkte jag nu gå och sova.
Imorgon är det en ny dag och nya läxor, arbeten, prov och diverse annat skit i skolan att ta itu med... Suck!

God natt


Heldag i Göteborg

Tja!

Ville bara säga att det känns riktigt bra att ha köpt alla julklappar.
Det blev en heldag i Göteborg tillsammans med min kompis Jenny. När jag kom hem igen var fötterna ömma, det var länge sedan jag gick så mycket.

När jag kom hem blev det ett varmt bad innan jag bänkade mig framför tvn.


Nu ska jag sova.
God natt


Avslappning

Ja, det är ännu en gång kväll och jag borde egentligen ligga och sova nu...
Mina kvällar blir senare och senare, vilket går ut över skolan. Jag är väldigt trött och plågar mig igenom dagarna. Hur mycket jag än försöker så går det inte att slappna av på kvällarna, jag kan inte få lugn och ro till att kunna somna.

En av mina lärare snackade med mig igår. Hon tyckte att jag såg trött och sliten ut (och jag måste faktiskt hålla med henne!).
Med mig från den lektionen fick jag en skiva: Avslappning vid stress. Denna ska jag nu använda mig av i 8 veckor. Förhoppningsvis kanske jag kan ha lite lättare att somna efter detta...

Idag blir första försöket...


Foten

Sjukgymnastiken är utförd för fjärde och sista gången denna dag. Det var en kamp på slutet, träningsvärken blev inte ett dugg bättre. Trots detta är jag väldigt glad. Foten mår väldigt bra, att det går åt rätt håll gör att jag ser en ljus framtid.

Jag har sedan igår gått runt och funderat på varför jag har två stycken 1 cm långa sår/ärr mitt på benet, ett på insidan och ett på utsidan. Det har för mig varit en gåta, gipset har ju inte skavt där. Lite ömt har det varit sedan operationen.

Mamma knäckte gåtan. Klart som sjutton att det är två stycken titthål.
Läkaren sa ju faktiskt det igår när jag väl tänker efter. Ja, även jag kan vara lite småkorkad ibland ;) Jag har sagt det innan, men säger det igen: Jag bryr mig inte om jag får ärr på foten, huvudsaken är att jag slipper gå runt och ha ont hela tiden.



En färsk bild på min fot :)


Kram

Fot och träningsvärk

Lite mer än ett dygn har nu gått sedan gipset försvann från min fot. Att bli av med det var väldigt härligt.

Knölen är fortfarande svullen och det gör lite ont om jag trycker på den. Men det är ju faktiskt ingen som tvingar mig att sitta och trycka där... haha

Så här ser i alla fall min fot ut idag.



Jag tycker själv att det ser bra ut :)

Att musklerna inte fått jobba märks! Jag har en go träningsvärk i vaden idag. Det känns lite mysko, men jag lär nog vänja mig. Har räknat med att ha lite träningsvärk ett tag.
Sjukgymnastiken går även den bra. Jag har precis avklarat dagens andra pass. Nu är det bara två kvar, men de får vänta till efter skolan.

Ikväll är jag helt ledig, inget att plugga på. Det får bli en slapparkväll :)

Kram

GIPSFRI!

gipsfri, Gipsfri, GIPSFRI!

Åååh, jag kan inte förklara hur jag känner det är liksom mer än underbart!
Strax efter nio i morse sågades mitt gips bort. Vilken frihet att kunna röra på foten igen och kunna böja den åt alla möjliga olika håll.

Läkaren var nöjd med hur foten såg ut. Den ser väldigt bra ut, inte så svullen...

Efter att en strumpa och min nya sko satt på foten var det dags att gå några steg. Tjena vad konstigt det kändes, men oj vad gött det var. Jag fick faktiskt lite beröm. Tydligen gick jag väldigt bra. Haha, låter ungefär som om jag vore 1 år och precis tagit mina första steg.
Nu är det sjukgymnastik 4 gånger om dagen som gäller. Kryckor behöver jag inte använda om jag känner att det fungerar att gå utan dem.

Om 4 månader ska jag tillbaka och då ska min fot vara återställd :D

Hade musklerna varit okej så skulle jag gjort ett glädjeskutt nu, men det vågar jag inte ;) haha

Nu är det snart lunch :)

Helgen

Helgen börjar lida mot sitt slut och jag kan inget annat än att le. Det har varit en underbar helg! :)

Fredag eftermiddag var jag på sånt där äckligt dåligt humör. Det var massa skolsaker som behövdes fixas och jag hade verkligen ingen kraft eller ork till det.
Tillslut gav jag upp och la mig på sängen istället. Det resulterade i att jag somnade.
Lite sömn fick jag innan det var dags att bege sig ut till Marstrand där det var julbord.

Mamma och pappa ville dra redan vid tio-tiden, men jag totalvägrade. Så de lämnade kvar lilla mig där tillsammans med Karlsson å hans kompis.
Det var riktigt roligt. Tyvärr har jag bara två kort från denna kväll, men den här bilden på Mattias tycker jag förklarar hur det var.




Mycket skratt å lite alkohol senare var det dags att åka hem. Jag ringde mamsen som kom och hämtade mig och körde även hem Karlsson och "chefen" till Kungälv.

Jag somnade gott denna natt.

Lördagen vaknade jag upp ganska sent, men inte gjorde de mig något.

Det var bara för mig att ladda inför nästa party... En överraskningsfest för min morbror (som för övrigt även är min personliga sponsor och fadder) som fyllde 50 år.
Det blev verkligen hel lyckat!
God mat, massa alkohol, släktingar osv.



Tårtan :)

En stund på dansgolvet hann jag med... Idag mår inte mitt gips så bra, men det är sak samma! Imorgon åker det av :P

Inatt när vi kom hem var jag ap trött, så trött att jag inte ens orkade tvätta bort sminket. Det var la kanske inte det bästa jag gjort i och med att jag vaknade tidigt imorse av att det sved och ögonen rann... men brydde jag mig? Nepp, det var bara att ignorera allt och sova vidare ;)


Denna dag har jag inte fått gjort så mycket. Några arbeten är skrivna, nu kanske jag eventuellt kan ha ett jullov utan att behöva plugga varje dag...

Imorgon är det måndag och mitt gips ska bort!
Sjukt göööööööööööööööööött!!!

Egentligen skulle jag vilja sova nu, men jag har några saker att utföra innan jag kan lägga huvudet på kudden.

God natt

Nyss hemkommen

Jag är nyss hemkommen från en mycket rolig och trevlig 50-års fest.

Vilken jäkla kanonhelg det har varit.

Återkommer förmodligen om senare idag, nu ska jag titta på film en stund innan det är dags att sova

God natt

Glädje

Tja tja

Jag är så trött att jag inte vet vad jag ska göra, så trött att jag egentligen bara vill luta mig tillbaka och sova... Men just nu går det inte, jag klarar inte av att gå och lägga mig denna kväll utan att ha skrivit något här. Jag måste få skriva av mig, jag är så glad att det inte går att förstå.

Denna dag har verkligen varit kanon, riktigt kanonbra!
För det första hade jag sovmorgon (vilket behövdes då jag satt uppe till strax efter fyra för att plugga...), kvart i nio ringde väckarklockan, då hade jag varit vaken till och från i ungefär en timme. Jag kände mig pigg och glad. Ute var det småkallt och frost på marken, det såg så mysigt ut.
Till skolan kom jag vid kvart i tio. Jag hjälpte Carro med fysiken fram till lunchen vid elva-tiden. Det kändes bra att hjälpa till :)

Min hjälp gjorde faktiskt så att Carro klarade provet. Snacka om att jag kände mig stolt! :D
Även jag klarade provet, men det hade faktiskt inte gått om jag inte offrat min natt till fysikboken. Nu kan jag släppa det provet och gå vidare.

Efter skolan drog jag in till stan och gjorde slut på lite pengar. Jag lovar att jag absolut inte var ensam, woho vad mycke folk det var överallt!

Under träningen var jag på planen en stund å latjade. Alltid lika roligt! :)

Å nu, efter en stunds chattade med diverse olika personer, är det äntligen dags för mig att gå och sova.
Inatt kommer jag sova gott med ett leende på läpparna.

Imorgon är det fredag, wiho, snart är det helg :D

Kram och god natt!

3/12

Tja.
Här sitter jag i skolan, mätt och belåten efter att ha ätit en lunch bestående av pannkakor.
Det har varit lite tyst här i några dagar, men det beror mest på att jag faktiskt inte haft något att skriva, egentligen har jag inte det idag heller men jag ville bara att ni skulle veta att jag fortfarande lever... :P

Ja, vad har då hänt sedan jag skrev här sist...?
Jo, större delen av mina dagar har gått till att plugga. Det är en hel del att göra innan det är dags att gå på jullov. Historia och fysik har varit mina största fokusområden. Inte så jättekul, men inte blir det roligare om jag skjuter upp det till en bättre årstid. Nepp, det är bara att bita i det sura äpplet och köra på!

Foten går det framåt med, eller ja det är vad jag både tror och hoppas på i alla fall. Jag tycker att allt känns bra och nu längtar jag tills gipset försvinnet. Wiho, bara några få dagar kvar. På måndag klockan 9.40 ska jag befinna mig på IFK-kliniken för att få gipset bortsågat! :D *Längtar*

Nä, nu ska jag ta mig en liten tupplur. Klockan 13.30 är det fysikprov som gäller och innan dess hade det varit lite härligt att få vila ögonen en stund...

Ha en underbar dag
Kram