Känsloidentifiering

Försöker identifiera morgonens känsla, men den är av den där jobbiga typen... tom... tomhet... Brukar vara så på morgonen. Denna totala tystnad inom mig.. Den leder oftast till total orkeslöshet och motivationsbrist.. Det känns som någon satte på kranen igår och lät den stå på hela natten. Det har bara forsat ut känslor som nu sitter klistrade på mitt möblemang. Vart jag än tittar ser jag en känsla..minnen..geggamojja.. Vill inte ta i något, tänk så fastnar de på mig... Det ekar inom mig. Dessa tankar som jag nu tvingar fram för att skriva, de studsar och finner inte fäste i något, känns som jag kan skriva va fan som helst.. tror jag ska städa


2,5 h kvar

Sitter just nu på jobbet och tittar på maskinen framför mig som packar plast.
Trött som bara den är jag och allt jag önskar är att få sova.

Det är dock bara två och en halv timme kvar på denna arbetsdag :)


Bekräftelse

Det finns ju en sån där Av och På knapp för våra känslor, ellerhur? Alla har den någonstans, vissa är duktiga på att använda den medanför andra knäpps den på och av lite per automatik eller när vi helst inte vill det egentligen..sån är jag. Jag har noll kontroll över min knapp! Jag vet fan inte ens var den sitter..

Jag såg ett program om de hemlösa, där var en kvinna som sålde sex, hon visste var hennes knapp satt, men hon hade stängt av för länge sedan, å nu kunde hon inte få igång systemet igen.. knappen hade rostat fast.. Kanske behövs den här automatiska på och avknäppningen så att vi inte fastnar i ett läge. Det är kanske inte meningen att vi ska veta var den sitter..


Men när det bara gör ont, som nu.. vill jag bara starta om hela systemet, ctrl+alt+delete...


För några timmar sedan när jag var ute och gick reflekterade jag över att jag i just det ögonblicket inte kände något speciellt. Jag gillade den känslan... Jag kostade på mig ett leende och hoppade ut i gräset och bara mös i min icke känslorika värld. Ingenting av känslor existerade och det kändes som inget spelade längre någon roll. Jag var färdig och kunde gå vidare!!


Nu åker de ut!

Nu får hamstrarna lämna mitt rum!!!

Twixie gnager på gallret och det spelar verkligen ingen roll hur mycket jag än tar upp henne, gosar med henne och putter bort henne från gallret, lik förbannat fortsätter hon. Jag hade behövt sova och känner inte för att jobba mer med henne denna natt.
Risken är dessutom att resten av familjen vaknar av att hon gnager...

Nu åker de i alla fall ut i tvättstugan. Där kan de inte störa...

Förresten funderar jag på om det verkligen är två honor. De är ovanligt intresserade av varandra...

Imorgon planerar jag att köpa några nya leksaker till dem. Kanske det får Twixie att sluta gnaga.
Ska slänga ner en tom toalettrulle i hennes bur när de är förflyttade. Hon är liten och behöver aktiveras mycket!

Sen efter det ska jag sova!

!

Dagarna försvinner snabbare än de kommer.

Igår (ja, klockan är faktiskt efter midnatt) var jag tillbaka på jobbet igen efter min ledigvecka.
Det var skönt att vara tillbaka på stället, träffa arbetskamraterna och så. Lite chilldag, men samtidigt en hel del strul. Lite småsegt var det faktiskt när jag väl tänker efter...

Jag skaffade under min ledigvecka två hamstrar. Det blev två honor som döptes till Chim-Chim och Twixie.
Just nu står gnagarna i mitt rum och går mig lite smått på nerverna. Jag hade glömt av hur det lät när en hamster springer i sitt hjul...
Twixie har även börjat gnaga lite smått på gallret... men det där kommer inte bli långvarigt. Jag ska allt se till så att hon slutar med det illa kvickt!

Här är mina två små monster.

Twixie:


Chim-Chim:



Nu tänkte jag gå och lägga mig. Imorgon väntar ännu en arbetsdag...
Godnatt

?

Det är så märkligt hur man kan överraska sig själv. När man varit helt övertygad om att man kommer bli nöjd vid en viss punkt. Och sen när man är vid den punkten så känns allt bara värre än vanligt.
Med ett hjärta som slår så oregelbundet att jag tror att det antingen ska sluta slå, eller slå så fort att jag tror att det kommer hoppa ur bröstkorgen på mig. Drar ett djupt andetag men känner inget syre i lungorna. Andas långsamt in genom näsan men får bara mer panik över att jag inte får tillräckligt med luft. Tänker att jag bara måste lugna mig, jag får luft, detta går snart över. Det går snart över.




Detta går aldrig över.


Man kan bli fet på apelsiner

Jag är så jävla less på att höra folk säga att dom ska ”unna sig en tårtbit” eller ”motionera bort gårdagens chips”. Det känns som att många tror att en ballerinakaka sätter sig direkt på låren, att en pizza leder till fetma och att en godisskål är en dödssynd. ALLT handlar om kalorier IN och kalorier UT. En stillasittande kvinna behöver ungefär (det är väldigt olika, beroende på vikt, motion, metabolism och längd!) 2000 kalorier för att hålla sin vikt. Huruvida det då är 2000 kalorier chips, choklad, mat eller äpplen spelar ingen roll.

 

Enda skillnaden är att äpplen innehåller mer vitaminer och näringsämnen än chips samt att äpplen innehåller mindre kalorier per 100 g än chips, alltså måste du äta mer äpplen än chips för att komma upp i 2000 kalorier. Get it? Rent fysiskt så kan man alltså bli fet på äpplen, morötter och apelsiner lika väl som att man kan gå ner i vikt av choklad, kakor och glass.

 

Man ska dock inte stirra sig blind på kalorier, faktum är att man inte ska titta på de alls enligt mig. För det jämnar ut sig. Vissa dagar äter vi mer och andra mindre, kroppen reglerar det alldeles själv genom att ge signaler om hunger, sug och mättnad. Men snälla, sluta snacka om att synda och unna sig. En kaka är precis lika okej som ett äpple. INGET livsmedel i världen gör dig fet så länge du inte äter extremt stora mängder, dag efter dag efter dag.


Hamsterhjul

Överfylld av det mesta. Det pyser lite ur näsan och ryker ur öronen, annars är det lugnt skulle jag tro. Ångest, bitterhet och ledsamhet.. ja, roligare än så är det inte i mig ikväll. Det suger. Målade naglarna röda i alla fall. Färg brukar hjälpa.
Inget blir som jag vill... och det värsta är att jag börjar vänja mig vid motgången, det är sjukt olikt mig. Jag brukar för det mesta glida runt på mitt bananskal, visst glider jag av ibland, men hittar alltid tillbaka... men nu vet jag inte ens vart bananskalet är, meckigt som fan att ta sig upp då.
Så jag springer runt i mitt hamsterhjul i stället, ett sånt hamsterhjul som gnisslar. För jag varken hinner eller pallar olja det...

Grattis!

Idag fyller världens bästa mamma år!
Grattis!

Sömnlös natt!

Ångest på hög nivå!!!

Mitt huvud håller på att sprängas och det går bara inte att sova. Om ungefär två timmar ska jag befinna mig på jobbet, och väckarklockan ringer alltså om en halvtimma. Jag har inte fått någon sömn hittills och nu är det bara att acceptera att jag blir sömnlös denna natt.
Det är bara så störande. När jag väl vill sova så går det inte... Jag är så trött på detta!

Hur fan ska jag palla med en arbetsdag med denna huvudvärk? Och dessutom utan att ha sovit.
Det känns just nu bara meningslöst att ligga kvar i sängen och jag ska därför lämna platsen och gå ut och springa en liten sväng. Det lär förmodligen vara vrålblött överallt, men jag orkar inte bry mig. Jag måste få röra på benen lite!

Lördagen var för övrigt katastrof. Mycket mer än så behöver jag inte säga... Glöm och gå vidare... eller nått sånt. Mycket dålig dag helt enkelt.

Jag skulle göra vad som helst för att få en paus, ett break från allt. Behöver rensa hjärnan lite. Skaka ur allt dåligt som gnager där inne, ta tag i livet och få allt att bli lite bättre. Jag behöver ett par dagar då jag bara gör det jag vill och känner för. Ett par dagar för mig själv då jag släpper kontrollen över allt. Då jag bara låter dagarna gå utan att planera något. Låter tårarna rinna om det behövs, struntar i äta om jag inte är hungrig, ligger kvar i sängen hela dagen om det känns bra... Ja, jag behöver helt enkelt ett par dagar för mig själv!

Idag jobbar jag sista dagen för denna vecka. Imorgon startar min lediga vecka. Ack va gött det ska bli att få andas ut lite, och dessutom inte behöva gå upp mitt i natten. Jag ser fram emot att få sova lite längre på morgonen och bara få slappa en del.
Att jag dessutom ska spendera veckan med min lilla prinsessa gör att allt känns sådär extra bra.

Nä, nu måste jag rappa på och lämna datorn om jag ska få avklarat löprundan innan det är dags att dra till jobbet.

Ha en underbar söndag!


Fredag!

Medan mina kompisar är ute och festar så sitter jag här i mitt rum och är uttråkad...

Fredag, underbara fredag... Ääh va fan, för mig spelar dagarna inte längre någon roll. Jag jobbar varje dag denna vecka och har därmed två arbetsdagar kvar innan det är dags för lite ledighet.
Just idag vet jag inte riktigt hur jag känner mig. Vaknade imorse upp med ett leende på läpparna, trots att jag endast sovit i tre timmar. Blev riktigt bitter när jag tittade ut och såg regnet ösa ner. Just då hade jag inte alls lust att gå och hämta tidningen, men att hoppa direkt in i bilen var inte att tänka på. Jag hade garanterat somnat om jag inte fått frisk luft innan. Nu är det inte mer än typ kanske 50 meter till brevlådan, men ändå liksom...

I bilen dunkade musiken på hög nivå, men inte blev jag ett dugg gladare för det. Det var först när jag kom fram till jobbet och mötte mina arbetskamrater på parkeringen som leendet på läpparna kom tillbaka.
Hela arbetsdagen flöt på snabbt och bjöd på en del skratt. Det var kul att jobba! Timmarna försvann och när jag lämnade stället så kunde jag pusta ut. Dagen hade varit bra och jag kände mig sådär fånigt lycklig. En pratstund med M och allt blev bara sådär extra bra.
När jag väl satte mig i bilen för att åka hem hände det något. Tröttheten slog till och psyket spelade mig ett spratt. Jag satt i min egna lilla värld och tänkte på allt annat än positiva saker. Jag var ofokuserad på vägen och ville bara hem till min säng, hem till tryggheten. Det var lite segt och jag måste faktiskt erkänna att jag knappt minns att jag körde min bil. Nu i efterhand känns det inte alls bra. Jag har kört bil utan att vara uppmärksam på vad som hände runt omkring mig. Inte riktigt okej om man säger så.


Att komma hem till familjen var härligt. Jag lämnade kvar mitt extrema humör i bilen, släppte alla dumma tankar på gårdsplanen och klev innanför dörren med ett stort leende på läpparna.
Kvällen har jag spenderat i mitt rum. Jag är riktigt partysugen, men om 8 timmar börjar jag jobba och jag ska kunna köra bil dit... Att festa lite ikväll är alltså ingen bra idé! Surt!!!

Om en stund ska jag gå och lägga mig. Väckarklockan ringer som vanlig klockan 4.30...

Trevlig helg!

Torsdag 16 juni

Det där med att jobba förmiddag är verkligen ingenting för mig...

Jag har nu hela veckan försökt komma i säng tidigt för att få så många timmars sömn jag bara kan få innan det är dags att gå upp. Det har dock gått käpprakt åt helvete... Tiden går för fort och hittills har jag inte kommit i säng innan klockan passerat 22-sträcket. Att jag sedan inte kan somna förrän efter midnatt gör inte saken ett dugg bättre. Jag har inte sovit mer än 4 timmar per natt under hela denna vecka. Ögonen går i kors när jag väl kommer till jobbet. Det är förbannat segt, men det spelar ingen roll hur mycket jag kämpar för att somna tidigt går bara inte. Jag är en nattmänniska!

Idag var det en seg dag på jobbet. Jag var otroligt trött, men ändå fick jag avklarat alla timmar. Efter jobbet var det brännbollsturnering. Jag valde dock att avstå och aggerade publik istället. Min fot har gjort lite småont i går och idag samt ljumskarna är åt helvete efter gårdagens målvaktsinhopp. Att riskera något ville jag inte och nu i efterhand känns det otroligt bra att jag inte var med...

Stressade sedan från brännbollen till styrelsemötet. Det var rallykörning på hög nivå!
16 timmar efter att jag lämnade hemmet var jag tillbaka igen. Slängde ihop två cheececakes till morgondagens fika. Fredagsfika är något som jag ska införa på skiftlag 2 på Borealis!

Nu är jag på plats i sängen, redo för att sova....  men trött är jag inte...
Ska se om jag kan hitta något bra att titta på en stund.

Har massa roliga kort på kameran från dagen, men just nu är jag för lat för att sätta in minneskortet i minneskortsläsaren och ladda upp dem här.

4,5 timmar kvar tills jag ska upp igen...

Nattinatti ♥

15 juni 2011

Äntligen är det kväll och jag kan gå och lägga mig...

Idag har det varit en såndär bra dag då allt bara känns underbart. Jag sov dock som vanligt otroligt dåligt inatt. Endast 4 timmars sömn fick jag innan det var dags att gå upp. Det börjar bli en aning jobbigt att inte få sova mer än så, men det är bara det att jag har så förbaskat svårt för att somna på kvällarna. Jag är en riktig nattmänniska och att däcka innan midnatt är inte lätt!

På väg till jobbet idag såg jag en bil köra rätt in i mitträcket på motorvägen och sedan snurra lite drygt ett varv innan han fick stopp. Det var ingen rolig upplevelse. Jag stannade och kollade läget, men ingen av de två i bilen skadade sig. Bilen blev skrot... men det är ju skit samma, huvudsaken var ju ändå att det inte hände något med människorna. Polisen kom ganska snabbt dit och efter lite prat med dem fick jag klarttecken på att få åka vidare. Ambulansen var då på väg för att ta med killarna till sjukhuset för observation. Krockkuddarna hade smällt och det var en obehaglig krock, så det bästa var nog helt enkelt att de fick åka med till sjukhuset för att få allt dokumenterat.
Läskigt att det kan gå så fort. Enligt föraren själv så somnade han bakom ratten. Det var tidig morgon, strax efter klockan fem, så det var kanske inte helt omöjligt.
Allt gick bara så fort och jag hann knappt reagera innan jag såg smällen...

Jobbet var idag lite småsegt. Några problem stöttes på, vilket gjorde att packningen inte gick som den skulle. Jag somnade även till en liten stund, men det gjorde inte så mycket då det faktiskt inte hände ett skit under den halvtimmen mina ögon vilade.

Efter jobbet drog jag till affären för att handla lite ingredienser till fredagsfikat å efter det dog jag lite lätt på min säng med datorn framför mig.
Kvällen spenderade jag i mimershallen där det herrarna hade innebandyträning. En målvakt saknades och jag offrade därför mig. På med målvaktskläder och in i målet. Någon stjärna var jag inte, men det var ändå roligt!

Nu är jag på plats i min säng. Tänkte även idag försöka somna innan midnatt, vet dock inte alls om jag kommer lyckas... är inte så trött ännu.
Jag kan dessutom inte ligga på mage som jag älskar. Det känns skumt i min navelpiercing och jag vill inte riskera att den går åt helvete. Ligga på sidan kan jag inte heller göra. Mina höftben är för hårda och jag har fått feta blåmärken efter ett par nätters sömn. Jag vet att det låter konstigt, men när jag väl somnar så ligger jag kvar i samma ställning hela natten. Att ligga en hel natt på sidan gör att jag får enorma blåmärken på höftbenen... Inte alls gött.
Kvar är då alltså att sova på rygg... Något som jag verkligen hatar!
Shit vilka problem jag har alltså...

Å inte skriver jag något vettigt här heller...

Alarmen på mobilen är nu inställda...


Vi hörs en annan dag...

Hejdå!

Trött!

Idag är det jobbigt att lämna sängen...
Det är varmt och gött här under täcket.
Ska åka till jobbet om en halvtimma... sjukt omotiverad...
Innan dess ska jag ha hunnit lämna sängen samt duschat, hämtat tidningen och lite sånt.

Usch va trött jag är!

Fjortonde juni tjugohundraelva

Ibland kommer det bara dagar då jag inte riktigt vet vad jag känner. Dagar då allt kan falla på grund av en liten struntsak. Det är då jag bara vill ligga kvar i sängen hela dagen och sova...


Jag är trött, riktigt trött. Det är jobbigt att gå upp tidigt för att jobba. Jag har sovit otroligt dåligt de senaste tre nätterna. Att somna på kvällen är inte lätt och klockan hinner ticka iväg på tok för långt innan jag väl somnar. Det har blivit väldigt lite sömn och självklart är detta något som plågar mig. Jag vaknar ofta mitt inatten, efter endast ett par timmars sömn, och är klarvaken. Det är riktigt störande. När jag väl behöver och måste sova så går det inte.

Igår hann jag endast med att sova i ungefär 45 minuter under nattens alla timmar innan det vid halv fem var dags att gå upp för att åka till jobbet. Själva arbetsdagen var jobbig på grund av att jag var så trött. Det var stundtals riktigt jobbigt! Jag offrade min lunch för att få sova en stund.
Vägen hem var förfärlig! Jag var så sjukt trött att jag nästintill somnade bakom ratten. Det var inte alls roligt! Fy fan, hög musik och alla rutor nere för att få massa luft blev min räddning.
Framåt kvällen gick mina ögon i kors. Jag ville bara lägga mig i sängen för att sova, men det var för tidigt. För att döda en stund valde jag att, efter ett tags uppehåll, snöra på löpardojjorna och gå ut i skogen för att springa en sväng.
Svettig men glad!

Foten accepterade löprundan, men min högra ljumske tyckte inte om det. Den började göra lite småont, men jag kämpade på ändå. Jag är helt övertygad om att det här var den absolut värsta löprundan i år! Fy fan va tugnt det var...

Att somna efter detta var lätt... Jag vaknade dock redan efter 3,5 timmar och var pigg. Klockan visade då på halv tre, mitt inatten och jag valde att hoppa i träningskläder för att springa en sväng. Ljumsken kändes inte alls bra, vilket gjorde att jag endast valde att springa lite drygt fyra kilometer.

Väl hemma igen gjorde jag mig klar och vid kvart över fyra drog jag iväg till jobbet... Med nya träningskläder på mig. Regnet bara öste ner, men jag fick ändå sprungit 7 kilometer till. Ljumksen kollapsade dock totalt. Den är sträckt och gör förbaskat ont. Så där kan det gå om man heter Malin och är träningssugen. Nu kommer jag bli tvungen att vila i några dagar för att ljumsken ska bli bra igen.

 

Annars har det inte hänt speciellt mycket vettigt i mitt liv. Jag jobbar var dag. Denna vecka är det förmiddagspass, vilket innebär en arbetstid på 06.00-15.00...

I eftermiddags var jag på älsklingens skolavslutning. Min lilla flicka har nu gått ur andra klass och är stoltare än stoltast.

Jag har sedan jag kom hem för två veckor sedan tyckt att bromsarna på min bil har tagit dåligt och det har dessutom gnislat om dem. Nu har jag tagit en koll, plockat ner allt och konstaterat att båda bromsarna satt fast samt att både bromsskivor och bromsbelägg måste bytas. Det är så där lagom goa utgifter...

 

I söndags fick jag dessutom ett ryck och gjorde ett till hål i örat. Det blev nummer 5 och självklart gjorde jag det själv. Säkerhetsnål säger jag bara... Mamma rynkade lite på pannan när jag visade det, men sa inte så mycket. Hon har väl lärt sig att jag är lite speciell ;)

 

 

 

Snart är det dags för mig att börja tänka på att sova. Imorgon är det ännu en dag på jobbet och väckarklockan ringer därför klockan halv fem.
I natt tänkte jag satsa på att i alla fall få sova i fem timmar...



Kramis ♥

Klockan 4.30

Godmorgon!

Klockan visar på 4.30, jag har sovit i lite drygt 45 minuter och om en halvtimma ska jag dra till jobbet...
Idag är jag trött.....


Nattinatti

Jag älskar att lägga mig under täcket och bara njuta av att det äntligen är kväll eller natt kanske är ett bättre ord...

Idag har jag haft en sån där dag då allt inte varit på topp. Humöret har skiftat enormt och jag har stundtals bara haft lust med att lägga mig ner på golvet och ignorera allt. Det går inte alltid att vara på topp. Ibland funderar jag för mycket och fokuserar bara på dåliga saker. Egentligen vet jag inte varför, men det är bara så det blir ibland. Jag har mina känslor och det går inte alltid att kontrollera allt som händer i hjärnan.
Trots att det har varit några dåliga timmar under dagen så har jag nu ändå gått och lagt mig med ett leende på läpparna. Vissa personer vet verkligen hur man ska göra för att mitt leende ska komma tillbaka. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det skulle bli såhär som det blivit, men jag klagar verkligen inte.


Film nu och sedan godnatt...

Seg onsdag

Onsdagen är över och jag har avklarat ännu en arbetsdag...

Lång dag, extremt lång dag! Inatt hade jag inte tid att sova. Det var lite annat i vägen och tankarna satte stopp för min sömn. Att jag endast fick sovit i två timmar kändes inte alls imorse. Jag lämnade sängen pigg och glad. Humöret var på topp och jag strålade av glädje och lycka. Det var en sån där underbar start på dagen.

Nu vet jag inte alls hur jag känner. I hjärnan är det kaos. Tankeverksamheten pågår för fullt och jag vet varken ut eller in längre. Arbetsdagen var otroligt seg. Det fanns inget att göra och mina nio timmar gick ut på att gå runt och titta på fabriken, sitta på en stol och kolla youtube, snacka med arbetskamrater och några raster. Det kanske låter chill, men jag lovar att det faktiskt var väldigt segt.
Min trötthet slog dessutom till lagom tills det var dags att påbörja arbetsdagen. Det var lagom roligt. Jag vet inte hur många gånger jag var nära på att somna...

Nu när jag väl är hemma, har fått duscha och krypit ner under täcket så är jag inte längre trött. Det är lite märkligt. Vart tog min enorma trötthet vägen? Jag har fan inte lust med att ligga vaken hela natten!

Imorgon är det torsdag och jag har ännu en arbetsdag framför mig. Den börjar som vanligt klockan 15.00 och jag hoppas därför på att jag får en lång och go sovmorgon! Jag hade liksom behövt sova ut lite.

Fram tills att jag somnar är det som vanligt film som gäller.

Andra dagen på Borealis

Min andra riktiga arbetsdag är över!

Det är natt och jag har nu precis kommit hem från jobbet. Idag var mina nio timmar där väldigt sega. Vi hade inte speciellt mycket att göra och större delen av tiden gick till att sitta på en stol och tjöta med de andra eller att gå runt och kolla på stället.
Vi lyckades ändå banka ihjäl alla timmar tillslut. Fotbollen fick vi också tittat på!

Jag har egentligen inte mycket att säga. Ögonen är tunga och allt jag vill nu är att sova.
Imorgon måste jag gå upp tidigt för att köra mamma till jobbet. Lillebror behöver en bil och därför måste jag, som är ledig på förmiddagen, köra iväg mamsen till hennes jobb. Just nu känns det väldigt tungt att veta att jag om endast sju timmar måste vara uppe på benen igen. Helst av allt hade jag önskat att få sova några mer timmar. De senaste nätterna har bestått av väldigt lite sömn och jag känner mig faktiskt ganska sliten. Jag hade helt enkelt behövt en natt där jag fick sova fram till att jag vaknade, bara få sova ut liksom.
Men men, det kommer förmodligen ske någon gång det också.

Annars har jag inte gjort speciellt mycket annat än att jobba idag. Bakade lite imorse, tvättade och läste tidningen. Det var ungefär det jag hann med under mina ledig timmar i förmiddags.

Kärleksmums

 

Nu ska jag avsluta detta inlägg och hoppa i säng. Ska som vanligt sätta igång en film för att lättare kunna somna.

Godnatt! ♥


Sjätte juni, nationaldagen och första riktiga dagen på jobbet!

Godkväll mina vänner!

Jag har nu kommit hem från min första riktiga dag på Borealis. Det var lite annorlunda att sluta klockan 00.00, men det är väl något jag kommer vänja mig vid.
Trots att jag bara varit med mina arbetskamrater i 9 timmar så trivs jag som fisken i vattnet. Det är bara så bra! Jag är ensam tjej, omringad av 10 killar/män. Men jag klagar inte. Jag tycker faktiskt att det är lite gött att vara ensam tjej för allt blir helt annat då. Jag har redan nu märkt av de där klassiska skämten och chargonen som är i en fabrik. Det är precis som på Volvo. Man måste ta allt med en nypa salt. Vissa skämt kan vara ganska hårda, men är man en i gänget så förstår man vad som är skämt och vad som är allvar.

Idag har jag fått gå bredvid för att lära mig hur allt fungerar. De märkte dock ganska snabbt att jag är en tjej som absolut inte är rädd för att få skit under naglarna! Det tog liksom inte lång tid innan jag fick lite mer eget ansvar. Lite tryckkörning blev det dessutom, hämna lite pallar och mer plast. Jag kom in i allt väldigt snabbt och jag längtar redan nu tillbaka till stället.

Annars har jag inte fått gjort speciellt mycket vettigt. Jag hade igår ställt alarmet på mobilen, allt för att inte låta hela dagen passera. Klockan 8.45 började mobilen låta och det var dags att gå upp. Jag bakade en chokladmoussetårta som mamma ska ta med till styrelsemötet imorgon (jag jobbar och kan därför inte närvara).

Jag gjorde även några maränger, men hur de blev vet jag faktiskt inte.

Jag blev inte nöjda med dem om man säger så...

 

De få timmar som var kvar innan jag skulle åka till jobbet valde jag att spendera framför datorn.

Många bloggar blev lästa och en hel del annat surfande blev det också. Tiden bara sprang iväg och när klockan blivit två var det dags för mig att åka iväg till jobbet.

Det var sådär lagom gött väder ute...

 

 

Nu börjar klockan bli mycket.

Jag ska ta mig en lång kall dusch, dricka en kopp te och titta på tv en stund innan jag måste sova.

 

God natt ♥


Slut på ledigheten

Slut på ledigheten, imorgon börjar jag jobba!

Dagen har bara rullat på och jag har njutit av att vara ledig och kunna göra vad jag vill. Att slippa plugga är väldigt härligt och jag kan äntligen slappna av.
Imorgon vaknade jag tidigt, klockan visade bara på strax efter sju, men jag låg ändå kvar i sängen och tittade på film fram till halv tio. Jag älskar att bara ligga i sängen och inte göra någonting, låta timmarna gå och bara njuta av att slappa.

Ett par timmar senare kom min lillälskling hit och tillsammans med henne, mamma och moster blev det lite shopping i Stenungsund. Emma fick köpt ett par klänningar till både skolavslutningen, midsommar och så.

Lite grillning och allmänt tjöt bestod resten av eftermiddagen med.

Emma ville som vanligt att jag skulle fixa hennes hår, och idag blev det en fiskbensfläta.

 

Nu är det kväll och jag sitter i soffan framför tvn.

Imorgon börjar jag jobba och det är en eftermiddagsvecka jag har framför mig.

Det är dock röd dag imorgon och jag börjar därför klockan tre istället för två. Men det är ju ganska gött det också. 22.00 slutar arbetsdagen... Jag tycker att det ska bli gött att få tjäna lite pengar, att se de försvinna hela tiden är inte jätteroligt...

 

Nu ska jag njuta av kvällen, titta på tv och bara slappa!


26 timmar i Kalmar

Jag har varit på en snabbvisit i Kalmar. 26 timmar blev det...

Nu är jag hemma hos min familj igen. En kort sväng till Kalmar för att skriva den sista tentan blev det bara.
Igår vid kvart i åtta lämnade jag min familj för att först ta bussen in till Göteborg för att där hoppa på tåget till Kalmar.
Ögonen var trötta, men jag fick ändå pluggat väldigt mycket.


Strax innan halv två var jag framme i Kalmar. Solen sken och promenaden från stationen var underbar.

 

Hemma i lägenheten var det svalt, gött och helt tomt. Jag var ensam hemma, kylskåpet ekade och tvätten ville bli tvättad.

 

Jag var trött och efter att ha pluggat en stund gav jag upp och la mig på soffan istället.

 

Tre svängar till City Gross blev det på eftermiddagen och kvällen, samt en runda på IKEA och ett besök på Giraffen. Behöver jag säga att jag var lite uttråkad?

 

När det var dags att sova var jag ovanligt pigg. Det gick bara inte att sova och jag valde därför att sätta igång en film. Denna gång blev det Harry Potter.

Utsikten från sängen ;) Jag älskar min 42" tv! :D

Tillslut somnade jag och sov gott fram till halv sju då jag vaknade igen.

 

Tentadax!

Årets sista tenta skulle göras och jag var inte jätteladdad innan.

Å inte blev jag mer taggad och laddad när jag satt på tentan och fick pappret framför mig. För det första var det fel kurskod, fel kursnamn och fel antal högskolepoäng skrivet på den. Betygsstegen var fel, fel antal poäng på tentan och den första uppgiften var borta!

Så jävla dåligt! Förjävla dåligt! Hela tentan kändes som ett stort skämt!

Hade jag vetat att det skulle varit så här så hade jag aldrig åkt till Kalmar för att skriva den. Terminen avslutades inte riktigt jättebra...

Att lämna tentasalen var i alla fall gött. Ännu goare var det att jag direkt efter bokade tåg hem till Göteborg igen.

 

Tillbaka i lägenheten tog jag det lugnt en stund... innan det var dags att tvätta och packa klart det sista.

Strax innan halv tre lämnade jag lägenheten för att bege mig till tåget. Det var dags att åka hemåt igen...

 

På tåget var det sjukt varmt, men jag njöt ändå. För första gången kunde jag läsa en vanlig bok, kunna släppa allt och bara låta tiden gå. Det var så jäkla gött!

 

Engelskbok... Kanonbra! :)

 

 

I Borås fick jag kliva av tåget för att ta en ersättningsbuss till Göteborg.

 

Väl i Göteborg så blev det tåg till Ytterby och sedan buss därifrån hem. Pappa hämtade upp mig vid bussen.

Klockan hade hunnit bli halv tio när jag kom innanför dörren. Väskan packades upp och jag pratade med min familj en stund innan jag satte mig framför tvn.

 

Nu är klockan ungefär halv tolv och jag ska gå och lägga mig.

26 timmar i Kalmar blev det tillslut...

Och om två veckor är jag tillbaka! :)

 


1 år sedan

För exakt ett år sedan tog jag studenten.
För ett år sedan sjöng jag om studentens lyckliga dar.
För ett år sedan var jag lycklig, full och fri från gymnasiet.

Tiden går fort!
Det är alltså ett år sedan jag tog studenten. Och idag är faktiskt mitt första år på Linnéuniversitetet avklarat.
Jag har en tenta kvar att göra, och den äger rum om två timmar! Snart är det sommarlov!


Andra juni

Dagarna rullar på och det är nu mindre än två dagar kvar tills jag får sommarlov...

Torsdag, underbara torsdag. Nej fan jag ska inte ljuga något. Den här dagen har varit seg, eländig och bara väldigt plågsam. Jag har haft mycket att plugga på och hjärnan har gått på högvarv. Den sista tentan attackerar mig snart och jag vet inte alls hur jag känner inför den...

Natten var inte jättebra. Jag sov dåligt, vaknade flera gånger. Slängde ner kuddarna på golvet och ville inta min favoritsovställning, nämligen på mage. Jag vågade dock inte lägga så länge, jag var rädd att jag skulle klanta till det och göra så att min navelpiercing skulle ta skada av det. Upp med kuddarna igen och försöka hitta något annat bra sätt att sova på...
När klockan visade på halv nio och jag vaknade för 26 gången gav jag upp. Det var lika bra att lämna sängen.
Vid köksbordet satt mamma och pappa. Jag sa till mamma att jag kunde hänga med och handla om vi åka NU. Efter det tog det inte många sekunder innan mammas kaffe var slut och hon stod vi dörren och väntade på mig.
Planen var att handla lite mat och ingredienser till dagens middag som var tänkt att bli kycklingsoppa.... Men det blev som det blev, återkommer till det senare.

Efter handlingen blev det lite bak. Muffins med kanel, kardemumma, banan och äpple och kokossmak. Det doftade underbart och enligt de som åt dem var de goda. Jag vet dock inte eftersom jag inte smakade.

 

Jag fortsatte sedan min dag med att plugga.

Min lilla plugghöra i köket...

 

Till middag var det egentligen tänkt att det skulle bli kyckligsoppa, men jag misslyckades totalt och gjorde en gryta av allt istället. Mycket bättre!

 

 

Jag valde dock att banga middagen. Är jag inte hungrig så kan jag inte äta.

Dåligt jag vet, men sån är jag...

 

Resten av dagen har bestått av plugg och ännu mera plugg.

Imorgon åker jag hem till Kalmar igen.

Nu är det film som gäller.

Godnatt ♥


Första juni

Idag har det varit en såndär dag då jag bara gått runt och varit trött. Jag sov otroligt bra hela natten och vaknade när väckarklockan ringde vid halv nio... sjukt trött!
Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Att starta dagen med att plugga var mycket segt. Hjärnan ville inte samarbeta, men jag fick ändå gjort en hel del vettigt.

När brorsan vaknade bakade jag chokladscones samt gjorde en lagom lyxig chokladdryck till honom.

Enligt Mikael var det gott, jag smakade aldrig.

 

Efter lite mer plugg var det dags att åka till Borealis där brandövningen skulle avklaras. Att gå runt med brandkläder i sol och typ 25 grader var inte jättegött. Varmt, extremt varm var det till och med!

Men, uppgifterna genomfördes och jag kunde efter två timmar, vid halv tre, dra mig hemåt igen.

 

Lillebror kidnappade dirket min bil och drog iväg.

 

Dagens middag tillagades, men jag valde av olika anledningar att inte äta. Resten av familjen tyckte i alla fall att det blev gott.

 

 

 

Nu är det i alla fall kväll och jag är fortfarande lika trött som jag var imorse när jag gick upp. Min plan var att åka hem till Kalmar imorgon, men det kommer vara jättemycket folk på tåget och jag har inte lust att trängas. Jag har därför valt att åka på fredagmorgon. Hela morgondagen kommer alltså spenderas här hemma hos min familj. Jag kommer dock stänga in mig i mitt rum och vrålplugga hela dagen lång.

 

Just nu ser jag fram emot att lägga huvudet på kudden, sätta igång en film och bara få sova!

Nattinatti ♥