Datorjävel!!!!!!!!!!!!!!

Ibland blir jag bara så jävla trött på allt!

Inte nog med att jag fått massa allergiska reaktioner de senaste dagarna... utan nu har även datorjävlen börjat strejka ännu mer!!!

Jag får anfall på detta!

Ljudkortet fungerar fortfarande inte... Nu har även nätverkskortet blivit kasst! Jag kan inte göra ett skit, känner mig socialthandikappad. FAN!

Cyklade till skolan för en halvtimma sedan, bara för att kunna ha tillgång till internet.

Har laddad ner massa drivrutiner på skoldatorn, lagt de på ett usb-minne och nu håller de på att installeras på min dator. Får se om det hjälper något.

FAN vad trött jag blir på detta!!!

Hem igen

Framme i Kalmar om några timmar...

Det blev en sen kväll för mig. Jag tjuvade min storebrors dator för att ta igen alla de program jag inte kunnat se pga min dator. Nej, jag är inte beroende ;)

Imorse vaknade jag på helt fel sida. Det blev bara någon timmas sömn så egentligen är det inte så konstigt...
Lämnade hemmet strax innan åtta för att börja min resa hem igen. Underbart är kort. 15 timmar i Göteborg blev det denna gång...
När jag klev av bussen kände jag hur det kliade på handleden. Jaha, en allergisk reaktion... men vad fan är det jag reagerar på? Jag har ju liksom inte ätit idag...!
Det är bara så störande! Jag har tagit hjälp av Betapred för att få stopp på alla uslag. Det kliar som fan på ryggen och armarna. Överlever jag resan hem så blir jag extremt glad.

Det här måste få ett slut!!!

Yes, jag är bitter idag...

Vad ska man säga...?

Sitter nu i soffan efter ännu en svidande förlust. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Tankarna flödar runt.

Om några timmar åker jag tillbaka till Kalmar igen, men först ska jag tjuva brorsans dator och titta på några gamla tvprogram som ligger ute på nätet. Måste ju hålla mig lite uppdaterad...

Fy fan va lågt...

Åksjuk!

Fy fan!!!
Det här är seriöst den värsta tågresan jag varit med om! Det skakar, lutar å bara är jättejobbigt!
Jag har aldrig tidigare i mitt liv varit så här åksjuk som jag är nu!

Kommer jag hem levande så är jag väldigt glad...


Paus

Efter många timmars funderande kunde jag tillslut bestämma mig.

Jag sitter just nu på tåget mot Göteborg. Det var inget lätt beslut, men jag tror nog ändå att jag gjorde det som är bäst.
Det har varit mycket plugg de senaste dagarna och lägenheten ovanför har renoverats. Jag har inte kunnat slappna av, vilket gjort att jag nästintill kännt mig helt död. Alla dagar har varit likadana.

För att få ett avbrott från allt valde jag tillslut att boka en tågbiljett hem till Göteborg. Det här behövde jag nog. Även om det bara handlar om några timmar där hemma så tror och vet jag att jag kommer komma tillbaka till Kalmar med mycket mer energi och ork.
Jag kommer till Göteborg klockan 15.52 och beräknas vara hemma i huset ungefär en timma senare.
Imorgon klockan 8 åker jag tillbaka till Kalmar igen...

Ikväll är det innebandymatch som gäller! Tagga!!!


Ett år

För exakt ett år sedan låg jag på operationsbordet
och fick ett nytt ledband i min fot.

Nu väntar jag på nästa operation där en sena
ska bytas ut och den andra sättas fast.



Kl. 03.59, Godmorgon!

Godmorgon!

Vad sägs om att börja dagen klockan 3.59?
Det var i alla fall då min kropp tyckte det var dags att vakna. Vad är det som gör att jag sover så dåligt? Jag börjar tröttna på att vakna så tidigt.
Det finns inget bra på tvn och mitt ljudkort är fortfarande helt kasst och därför kan jag inte kolla på film eller nått. Usch va bitter jag känner mig!

Det är fortfarande mörkt ute och alla i hela Funkabo verkar sova. Det är inte normalt att gå upp vid denna tid när man är helt ledig...

Jag har inte så mycket att göra, så det får bli några timmars plugg innan världen vaknar till liv...

Återkommer igen om några timmar!

25 oktober

God kväll!

Att har skrivit det förra inlägget kändes som en lättnad. Jag fick klagat och slängt ur mig all skit som fanns. Det var en lättnad och humöret blev ganska snabbt mycket bättre!

Sedan jag skrev sist har större delen av mina dagar gått till att plugga, som vanligt. Det har dock känts bättre efter allt klagande. Jag ser ett slut på plugget, en paus och därmed även lite ledigt.

Idag har jag haft en underbar dag. Tyvärr vaknade jag tidigt som vanligt. Klockan visade på 4.47 och jag kunde verkligen inte gå upp. Istället låg jag kvar i sängen, surfade på datorn och hörde kusinen lämna lägenheten. Det fanns egentligen inte speciellt mycket att göra, men jag tyckte ändå att det var ganska mysigt att bara ligga i sängen och låta tiden gå. Jag var pigg, men orkade inte plugga.
Det blev helt enkelt en mysig morgon för mig själv :)

Förmiddagen spenderade jag i biblioteket tillsammans med min grupp. Vi slutförde grupparbetet och nu är det bara för var och en att öva in sin del av presentationen. Jag har nu ledigt fram till onsdag kväll och därför funderar jag på att åka hem en sväng och spela match. Det är inget som är bestämt ännu, jag får sova på saken.

Jag fick, under tiden vi var på biblioteket, en allergisk reaktion. Det är den tredje på lika många dagar. Jag börjar bli lite rädd. Hur länge ska detta pågå och vad är det som gör att jag reagerar som jag gör? Idag hade jag inte hunnit äta något och ändå kom utslagen.
Min läpp svullnade och dessutom fick jag utslag på handleden och armen.
Här är ett litet smakprov på några utslag. Det ser ut som myggbett, kliar utav bara helvete för att efter några timmar bara försvinna.

Tänkt dig när det blir så här på läpparna... Det är ingen roligt upplevelse. Idag klarade jag mig från att ta luftrörsvidgande, men vem vet vad som händer nästa gång...

 

En utredning är i alla fall på gång och jag hoppas verkligen att det här slutar snart. Jag tycker att det är så störande!

Nu kom kusinen in med sin dator och frågade om jag ville titta på Ullared. Har man inte Kanal 5 så får man titta på programmen i efterhand. Ååå vad jag hatar att ljudkortet på min dator inte fungerar!!!

Ha en underbar kväll!

 


Bara massa plugg!

Jag förstår inte hur jag orkar... Det är plugg, plugg bara massa plugg.

Fy fan vad tungt det är just nu. Jag pluggar hela dagarna, att det är lördag och helg är absolut ingen ursäkt till att inte plugga.
Tyvärr sover jag inte jättebra. Jag är trött på kvällarna, lägger mig runt midnatt och vaknar vid fem-tiden. Fem timmars sömn är vad jag får. Jag kan inte med att sova längre än så, det är massa att göra och därför lämnar jag sängen tidigt trots att jag egentligen vill sova.

Grupparbetet som ska vara klart på onsdag går framåt. Vi har inte mycket kvar att skriva, men allt ska rättas, läsas och förberedas inför seminariumet på torsdag. Vi håller på varje dag med det... Det hade varit lite härligt med någon dag ledigt, men så ser det inte ut att bli.

Jag är så trött, inte bara för att jag sover lite utan också för att det är så mycket hela tiden. Det har inte funnits tid till att varken tvätta eller gymma. Visserligen har jag varit ute och sprungit vid fem på morgonen när jag gått upp.... men jag anser inte att ~35 minuters jogging räcker. Det är inget som jag är nöjd med. Jag vill ha åtminstånde 1,5 timmar varje dag för att känna mig nöjd.
Att det är mycket hela tiden gör självklart att saker och ting påverkas. Jag är trött och känner att humöret lätt kan gå åt helt fel håll. Det är svårt att hela tiden vara motiverad och glad.

Är det såhär det är att vara student?? Fy fan...

Att min dator dessutom håller på att ge med sig gör inte saken mycket bättre. Ljudkortet har lagt av och jag kan helt enkelt inte få somna till några tvprogram på nätet. Det är så tröttsamt. Datorn har haft ett eget liv de senaste månaderna så visst kom inte detta med ljudkortet som en chock, men det är bara så störande när det väl händer.
Det är härligt att en datorn inte kostar speciellt mycket. Jag räknar med att lägga runt 4-6tusen och det är en ganska bra summa enligt mig. Hade jag haft tid och ork så skulle jag köpt datorn idag, men det har varit fullt upp så köpet för vänta tills det har lugnat ner sig lite.

Jag är även inne på att köpa en ny tv. En stooor platt-tv som ska pryda mitt rum. Där kommer lite mer pengar ryka, men det är välinvesterade pengar... Det är gött att vara student och fortfarande kunna köpa nästintill vad man vill! Jag hade aldrig pallat att samla mynt i slutet på varje månad...  och studielån kommer jag aldrig ta! Fy för att behöva betala tillbaka massa pengar senare i livet...

Nu har jag fått en paus från pluggandet, det var några välbehövliga minuter. Ögonen går i kors och jag vill egenligen bara sova, men det har jag inte tid med.
Några timmars plugg måste det bli innan jag kan gå och lägga mig.

Imorgon hoppas jag på att kunna få sova ut, i alla fall till väckarklockan ringer vid 6-tiden. Det finns ingen tid till att sova längre än så. Morgondagens lista är lång och om jag ska få gjort allt så gäller det att börja i tid.

Fy fan va trött jag är...

Fokusera på rätt saker!

Efter några diklofenak, ipren och alvedon kan jag nu börja leva igen.
Varför vara grinig och bitter när man lika gärna man vara glad?

Jag ska strunta i foten och fokuserar på att ha en
underbar dag med mina kompisar.

Tjao

Fotjävel!

Visst är det hemskt när man vaknar på morgonen och redan då vet att dagen inte alls kommer bli bra?!

Imorse var det så för mig. Jag vaknade första gången några minuter efter klockan sex och hade en klump i magen. Något skulle hända denna dag... Lyckades somna om lite lätt fram till att klockan var någon minut i halv sju. Då gick jag upp, satte på mig träningskläderna och cyklade till gymmet där jag hade ett spinningpass som väntade.

Hade jag tänkt efter och gått på magkänslan så skulle jag aldrig satt mig på cykeln. Men, jag är som de flesta vet, en envis person som inte ger upp i första taget.
7 minuter in i passet brände det till i foten. Smärtan var enorm, tårarna var nära. Fy fan vad ont det gjorde! Men inte gav jag upp för det. Jag fullföljde hela passet, dock med lite lättare motstånd. Det var långt i från roligt. Varje tramptag jag tog kändes åt helvete. Det brände, pulserade ilade och kändes allmänt åt helvete.

Hade jag lyssnat på kroppen så skulle jag inte behöva sitta här med en fot som gör ont och är svullen.

Jag är så trött på fotjäveln...!

3 timmar på gymmet

Ibland slår det slint i huvudet. Hjärnan säger vad jag ska göra och då gör jag det, utan att tänka på några konsekvenser.

Igår hade jag en bläää dag. Allt kändes bara tungt och jag var jättetrött. Det tar på krafterna att vara sjuk. Febern försvann dock i söndags, men det fanns ändå inte speciellt mycket energi i min kropp.
Dagen började tidigt, redan vid åtta var jag uppe på benen. Helst av allt ville jag bara ligga kvar i min säng och njuta av värmen.

En halvtimma efter att väckarklockan ringt befann jag mig i skolan, redo att möta veckans första och enda föreläsning. Den handlade mest om lite metoder till skrivandet av grupparbetet. Lite segt, men kanske behövligt. Jag vet inte hur mycket av det hon sa som faktiskt stannade kvar i min hjärna, för ska jag vara riktigt ärlig så satt jag och tänkte på massa annat hela tiden. Efter lite drygt en och en halvtimma var allt över och jag och min grupp cyklade till biblioteket för att plugga. Det blev inte långvarigt, men vi kom igång i alla fall.

Väl hemma någon timma senare la jag mig i soffan och tyckte synd om mig själv. Jag var trött och bara allmänt seg och helst av allt ville jag bara sova.
Dagen kändes förjävlig och mitt humör åkte berg-och-dalbana.

För att bli lite glad satte jag på mig träningskläder och cyklade till gymmet. Strax innan tre började jag mitt träningspass och lite drygt tre timmar senare lämnade jag stället, helt slut, svimfärdig, trött, svettig men samtidigt väldigt lycklig.

25 minuters uppvärmning på löpbandet, 40 minuters styrka och 55 minuters avslutning på löpbandet innan jag mötte upp mina kompisar för att gå på pulsspinning.

Jag är inte normal, jag vet det, men jag kan inte leva utan träning. Det är så gött att få röra lite på kroppen och låta svetten rinna.
Det kanske blev lite för långt igår, men det betyder helt enkelt att jag kan ta det lite lugnare idag ;)

Imorse vaknade jag med en ond kropp. Ute blåste och regnade det. Det var inte alls gött att hoppa på cykeln och cykla till biblioteket. Jäkla vind. Det var tungt och jobbigt....

Nä, nu måste jag se vart min grupp tog vägen...

Ha en bra dag!

Designbyte

God kväll!

Tidigare idag påbörjade jag en renovering av bloggen. Det var dags för ett designbyte, den gamla hade suttit där för länge. Jag har gått runt och funderat på detta de senaste månaderna, men tyvärr har det inte funnits någon tid.

Hur det blev vet jag inte riktigt, jag vet inte vad jag känner. Designen är dock inte riktigt klar, det finns lite småpill kvar att göra, men det får bli någon annan gång.

Huvudet håller fortfarande på att spränga, men lite bättre mår jag i alla fall. Mina klasskamrater är just nu ute och super skallarna av sig, jag hade gärna varit med men tyvärr hade jag aldrig pallat det. Jag anser att det är bättre att vara hemma och krya på mig istället, imorgon hoppas jag att det blir en sväng till gymmet!

Dagens middag bestod av en gurka och ett glas vin. Ingen god kombination ;)

Mina ögon går i kors och jag ska därför ta med mig datorn till sängen och surfa runt en stund innan jag ska sova.
Imorgon är det en ny dag...


Renovering pågår!

Renovering pågår!!!

Sjuk + tenta

God förmiddag!

Hoppas att du sovit gott, det har i alla fall jag gjort. Mindre gött var det dock när jag gick upp imorse. Feber och spränghuvudvärk, och på schemat stod det TENTA! Jag ville bara lägga mig i sängen igen och strunta i allt. Fy va trött jag var på förkylningen när jag vaknade.

Ganska nyss kom jag hem från tentan, hur det gick vet jag faktiskt inte. Det kan ha gått hur som helst. Jag fick svarat på alla frågor, men det behöver tyvärr inte betyda att det gick bra.

Snart är min mat klar, det blir mina efterlängtade hemmagjorda köttbullar. Köttbullar är nog det godaste man kan äta!
Efter maten ska jag vila en stund, sen får vi se om jag orkar vara med och supa skallen av mig ikväll..

Ha en bra dag!

Plugg hela dagen lång

Det var länge sedan jag fått pluggat så här mycket på en och samma dag. Både på bussen, tåget och även hela eftermiddagen och kvällen. Jag borde egentligen vara nöjd, men det går inte. Jag tror inte att man kan plugga för mycket. Det är först när jag ser att jag klarat tentan som jag kan slappna av.

Just nu är jag lite tröttare än vanligt. Sminket ska snart tvättas bort och tänderna ska borstas. Det är lika bra att gå och sova tidigt idag så att jag är utvilad imorgon!

God natt!

Huvudvärk

Mina bihålor håller på att ta död på mig! Huvudet gör mer än ont, det bara spränger och har sig. Har försökt med huvudvärkstabletter, men det verkar inte hjälpa något.
Det är ett helvete att sitta och plugga, men jag har inget val. I snart tre timmar har jag suttit och läst mina anteckningar, kollat lite i böckerna och funderat på vad marknadsföring har för betydelse.

Om ca 40 minuter stiger jag av tåget. Efter det blir det en promenad hem till lägenheten. Det ska bli ganska härligt att komma hem!

Nu: Plugga!

Varför är smet så gott??

Inatt har jag inte fått många timmars sömn. Det var sen träning igår och som alltid blir jag pigg. Att komma hem strax innan elva på kvällen och så mycket energi i kroppen som jag hade är inte alls kul. Sova var inte att fundera på.
Jag umgicks lite med min storebror, lite tjöt om högskola, bilar och liknande. Det var en trevlig stund, även om vi båda egentligen bara ville koncentrera oss på vad som hände på våra datorer ;)
Vid ett-tiden lämnade jag soffan och gick till köket för att baka lite. Det fanns ett sug som jag behövde stilla.  Fram med mjöl, socker, ägg, smör osv. Och en stund senare luktade det gott i hela huset. Det var mysigt att vara ensam uppe och baka, trots att jag egentligen skulle sova.

Hur själva rulltårtan smakade vet jag inte, men smeten var i alla fall god. Tyvärr lite för god. Jag åt lite mycket och den sockerkick jag fick var inte att leka med ;)
Ojojoj, när jag väl gick och la mig gick det inte alls att somna. Jag var uppe i varv, hade det inte varit mörkt och mitt i natten så skulle jag gärna satt på mig träningskläder och sprungit några kilometer.
Det blev mycket tvtittande innan jag tillslut vid fyra-tiden stängde av min tv.

Natten blev inte alls lång. Det var meningen att jag skulle gå upp strax efter sju, men redan vid kvart över sex vaknade jag. Huvudet, halsen och alla leder i hela kroppen gjorde ont och näsan rann. Förkylning, välkommen till mig.

För snart två timmar sedan började jag min färd hem till Kalmar igen. Tåget lämnade Göteborg C för ca 30 minuter sedan och jag beräknas ankomma till Kalmar C om ungfär 3,5 timmar.
Det kommer bara bli massa plugg på hela resan. Om exakt ett dygn sitter jag i en sal i Kalmar och skriver tenta.

Som avslutning måste jag bara säga jag inte tycker att KungälvsPosten skrev speciellt mycket om derbyt. Det var ju bara mass snack om mig ;)

Ha en underbar dag.
Kram

Slut på det roliga

Nu var det slut på det roliga. Imorgon sätter jag mig på tåget tillbaka till Kalmar.
Jag har under de få dagar jag varit hemma hunnit med att spela både match och träna innebandy. Lite trist att inte kunna vara med på matcher och träningar, men detta är något som jag visste om när jag sökte högskola.

Sugen efter att spela mera finns kvar och jag är helt övertygad om att jag ganska snart kommer åka tillbaka hit till Göteborg för att kunna lira lite.
Fram tills dess får jag träna på egen hand. Nästa gång jag kommer hit ska jag vara starkare och med förbättrad kondition. Jag går redan nu under namnet "Marstrands-tjejen" på gymmet, och det är av den anledningen att jag alltid har t-shirt med Marstrandsloggan på ryggen. Kanske jag kan ragga upp någon som vill spela med oss ;) Haha

Fick träffat min lillälskling idag, det var behövligt. Jag har saknat min lilla flicka, och jag är helt övertygad om att hon saknat mig. Många kramar blev det innan vi båda var nöjda.

Väskan ska nu packas och jag ska in i duschen.

Sov gott!


Impulsköp och derby

I både förra och denna kursen jag läser just nu har vi pratat mycket om impulsköp. Enligt föreläsarna har innebär impulsköp bara massa dåliga saker. Hinner man inte tänka igenom beslutet riktigt noga så blir det inte bra...

Igår ringde min väckarklocka tidigt. Jag och en kompis hade bokat spinningpass klockan 07.00. Trött var bara förnamnet! Det var verkligen inte alls lätt att lämna den varma goa sängen. Hade det inte varit 4 minusgrader ute så skulle jag somnat på vägen. Det var så kallt, korkade jag bangade jackan. Jag fick helt enkelt cykla fort som bara den för att kunna komma in i värmen igen ;)

Jag var lite trögstartad, men efter en liten stund kom jag igång och kände mig lycklig. Att ha tränat klart strax efter åtta på morgonen var otroligt härligt. Det var ju lätt värt att gå upp tidigt!
Det var fortfarande morgon och jag hade hela dagen på mig att plugga. Jag hade planerat allt in i minsta detalj... men sen hände det något.
Jag har ett par dagar gått runt och funderar på innebandy. För några månader sedan hade jag tröttnat totalt på sporten. Jag sa för mig själv efter förra säsongen att det inte skulle bli något mer. Vår tid tillsammans var över..
När jag flyttade tvärst över Sverige hände dock något skumt. Sugen kom tillbaka och jag går hela tiden runt och funderar på denna underbara sport.
Jag satt för mig själv i soffan och bara funderade. Jag ville vara med på derbyt... Och helt plötsligt inpulsköpte jag en tågbiljett hem.
Endast mina tränare meddelades. Strax innan 12 lämnade jag Kalmar. Och vid 17-tiden överraskades min familj där hemma =)

Derbyt förlorade vi, men jag måste endå säga att det kändes som en vinst för min del. Jag klarade av att spela en match utan att få ont i min fot. Det är stort! Jag är glad, lycklig. Ja, det går inte att beskriva...!
En assist fick jag också gjort. Lite gött i alla fall.

Att jag tränat en hel del på gym sedan jag var hemma sist kändes verkligen. Jag hade mer ork till att springa. Allt annat är däremot som bortblåst. Jag har ingen koll alls på spelet. Det är lite tråkigt "/

Imorse vaknade jag vid halvtio av att mobilen ringde. Jag såg att det var Kungälvs Posten, men orkade verkligen inte svara. Jag var trött och ville bara sova vidare... men det gick dock inte så bra. 5 samtal på 7 minuter, alla från KP. Snacka om att jag ville slänga mobilen åt helvete.

Nu har jag dock snackat med dem. Har dessutom städat huset, tvättat och diskat.
Nu är det plugg resten av dagen som gäller... i alla fall till det är dags att träna :D

Tjao

8A vs 8B

Nu är det krig på Riddaregatan!!!

Fortfarande vaken

En och en halvtimme har gått sedan det förra inlägget och än så länge finns det inte som helst tecken på att jag är påväg att somna.
Jag är piggare än på länge. Helt galet.

Det börjar bli ganska trist att inte kunna sova. Det är fortfarande helt dött på msn och facebook. Absolut ingen alls inloggad på msn, galet! På facebook finns det just nu två personer i chatten, men det verkar vara som de har somnat ifrån datorn.
På tv visas det typ någon variant av Robinson, vet inte vad det heter men jag har kollat på det ett antal gånger under de nätter då jag inte kunnat sova.

Om 4,5 timmar är det seminarium. Jag känner mig sjukt laddad! Det jag ska säga sitter som ett rinnande vatten. Under denna natt har jag lyckats lära mig det utantill. Starkt jobbat av mig! =)

Bara för att jag har tråkigt så passar jag på att bjuda på en bild.
Min älskade bebisblåa fleecefilt och jag:



Ääh, det är nog dags att göra ett nytt försök med att sova.
Sängen här kommer jag! :D

Kanske vi hörs igen om en stund. Allt hänger på om jag somnar eller inte...


Nattuggla

Tja gott folk!

Här sitter jag vaken mitt i natten. Att sova går verkligen inte, det finns många olika anledningar till detta. Det främsta är nog ändå att jag inte är ett dugg trött. Att jag inte är trött är egentligen helt otroligt. Jag var sjukt trött när jag vaknade imorse, och då hade jag ändå sovit i tio timmar. Skoldagen har varit tung. Det är mycket som ska göras och pluggas på. Mycket ledig tid finns faktiskt inte.
Idag gjorde jag och min grupp klart det sista på grupparbetet. Om lite drygt sex timmar är det dags för seminarium. Jag sitter just nu och pluggar lite på det. Det finns liksom inte så mycket annat att göra nu när alla sover. Det är dött både på msn och facebook.

Trots att jag nu sitter här helt ensam så är det absolut inget som jag deppar över. Det är ganska trevligt att bara sitta i soffan och fundera och analysera på allt och lite till. Hur länge denna dag kommer pågå för mig är lite intressant. Jag hade önskat att jag sov just nu, men det finns en natt imorgon att sova på. Jag är helt enkelt inte så noga med att sova just i natt.

Dagen idag har i alla fall varit helt okej, mycket plugg men det är väl så det alltid är inför en tenta. En paus hade varit härligt att få... men det lär dröja ett tag tills jag får andas ut.
Min räddning idag stavas Emma. Min lilla älsklingskusin ringde framåt kvällen. Egentligen ville hon ingenting, men det är alltid lika roligt att prata med henne. Hon är alltid så glad och underbar. Det är min flicka det! Om mindre än tre veckor befinner hon sig förmodligen hos mig. Jag längtar något enormt. Det var ett tag sedan jag träffade henne sist och visst känns det.
Jag minns första gången jag träffade henne. Det var en torsdag klockan var strax efter halv sex. Emma var då en vecka gammal. Hade på sig sina vinröda små byxor och body med blandade färger, mest gult. Ja, jag minns första mötet med henne. Det är svårt att glömma det.
Jag älskar henne bara mer och mer för var dag som går.
Underbara flickan ♥

Jag hade kunnat skriva hur mycket som helst här just nu, men det får räcka för stunden. Kanske återkommer om några timmar om jag inte kan sova.

Ha en underbar natt!
Kram kram

13 km

Imorse vaknade jag med massa energi i kroppen. Träningskläderna åkte på och efter ett par timmar hade jag sprungit 13 km på löpbandet samt gjort några styrkeövningar.
Det var en riktigt underbar start på dagen.

Nu har jag pluggat i några timmar, det går framåt men fortfarande finns det mycket kvar att göra...

En helkroppsmassage hade jag inte tackat nej till just nu!


9 oktober 2010

Jag har tappat greppet om dagarna. Jag vet inte längre vad det är för dag, alla ser exakt likadana ut.
Varje dag är det plugg, plugg och mera plugg. Jag längtar till den dagen kommer då jag känner att jag kan andas ut, slappna av och bara njuta av dagen.
Just nu är det mycket att göra. Jag lägger varje dag ca 12 timmar på att plugga, och tro mig, det är förbannat tungt. Jag har flera gånger kommit till det stadiet då jag bara vill ge upp, släppa allt och bara gråta.

Jag har inte ens hunnit med att tvätta denna vecka. Det har inte funnits tid till det. Tvättkorgen är full och jag har inga träningskläder att träna i. Ja, det är mycket plugg...

På tisdag ska vi ha ett seminarium och på lördag är det tenta. Jag måste helt enkelt lägga massa tid denna vecka till plugget.

Ett tag hade jag planerat in att åka hem för att kunna kolla på derbyt som är på onsdag, men det måste jag hoppa över. Studierna går i första hand och jag känner att det just nu inte är speciellt lägligt att åka hem. Det är bättre att jag stannar kvar här i Kalmar och fokuserar på plugget.
Familjen kommer och hälsar på i slutet på månaden och jag tror därför inte att jag kommer åka hem någon gång innan dess. Det är ju bara tre veckor tills jag får träffa dem.
Nästa hemresa blir nog någongång i mitten på november.

Just nu vill jag bara sova, men det kan jag glömma! Ett par timmars plugg måste jag få till innan jag kan gå och lägga mig.

Ta hand om dig!

/Malin

8/10

Det är mycket som är på gång nu, huvudet gör konstant ont...

Jag är så trött så trött, men inte så att jag behöver sova utan jag är bara helt slut. Det har varit extremt mycket plugg de senaste dagarna. Huvudet har gått på högvarv.

I genomsnitt 12 timmars plugg om dagen, det är kanske inte så konstigt att jag mår som jag gör. En liten kort paus är vad jag behöver... men det lär dröjja ett par veckor fram tills dess.

Grupparbetet måste bli klart, det ska redovisas på tisdag. Och dessutom är det tenta på lördag...

Bit ihop och kör!

3 oktober 2010

Gårdagen slutade på bästa tänkbara sätt, massa chattande med roliga kompisar. Det slutade dock med att kvällen blev sen, men inte gjorde det mig speciellt mycket. Att få skratta kändes viktigare än att sova.
Imorse vaknade jag trots allt ganska tidigt, redan klockan 8.21 hade jag fått på mig träningskläderna. Att starta dagen med ett gympass är nog den bästa starten jag kan få. Det är många som tycker att jag är knäpp, korkad och onormal som älskar att träna, men jag bryr mig inte ett skit.
Träningen får mig att må bra, det är en del av mitt liv. Jag har svårt att se mig själv som en soffpotatis. Jag har kommit igång på riktigt nu, gymkortet är verkligen en av de bästa investeringarna jag gjort i mitt liv.

Jag började med 67 minuter på löpbandet innan jag gick på maskinerna och tränade resten av kroppen. Kläderna var pisseblöta av svett när jag efter 1h & 57 minuter lämnade gymmet. Jag kände mig lycklig. Det var verkligen en underbar känsla.
Jag märker på mig själv att träningen har bidragit med mycket positiva saker i mitt liv. Jag är mycket piggare på dagarna. De där timmarna som jag alltid behövt sova på eftermiddagarna för att orka med hela dagen behövs inte längre. Jag är som en ny person. Det går inte att beskriva, allt är bara så mycket bättre sedan jag satte igång med träningen på allvar.
Jag ser min chans att träna upp mig nu. Det var länge sedan jag kände mig tränad. Konditionen har varit kass och några muskler har inte funnits på min kropp. Nu är det däremot dags att ändra på det.
Jag ska träna, träna, träna och träna lite till. Jag är taggad, laddad och motiverad till att nå det mål jag satt upp. Jag ska visa folk att även en sån otränad person som jag kan lyckas!

Förutom gymmet har jag hunnit med att baka (kladdkaka, falsk tosca och cupcakes) samt pluggat med mina kompisar. Vi höll till här hemma i lägenheten. Det blev en del skrivet på grupparbetet, och självklart fick vi fikat lite också.

Imorgon ska vi träffas igen och fram tills dess ska alla ha skrivit lite till på arbetet. Jag hoppas på att få klart min del idag, tyvärr börjar energinivån i kroppen sjunka. Kanske är det bäst att avsluta denna dag lite tidigare än vanligt och istället skriva imorgon?
Jag ser i alla fall fram emot morgondagen. Ny dag betyder nya timmar på gymmet ;)

Ha en underbar kväll!
Kram

Saknad

Idag känns allt tungt.

Jag vet inte vad som hänt, men idag saknar jag allt och alla. Hade jag haft tid så skulle jag åkt hem till Göteborg direkt, träffat alla kompisar, kramat älsklingsEmma, umgåtts med familjen och bara njutit av närheten. Det är ju mindre än en vecka sedan jag var hemma, varför känner jag så här nu?

Räddningen blev gymmet. Jag blev tvungen att dra dit för att rensa hjärnan lite. 2 timmar krävdes för att jag skulle känna mig nöjd. Svetten rann och jag kände mig lite gladare.
Kvällen har jag bara spenderat i soffan framför kurslitteraturen. Det har blivit lagom mycket plugg, det är ju trots allt fredag och då ska man, enligt mig, inte plugga speciellt mycket.

Imorgon är det dags för gymmet igen!