Blåmärken

Gött att vakna på morgonen och upptäcka att jag fått två blåmärken på mitt ben...
Hur fasen kom de dit???


Ett måste!

Kaffemaskinen är inkopplad och kapselstället är påfyllt.
Nu kommer jag kunna spendera många timmar vid skrivbordet? ;)


Blickar tillbaka...

Söndag 24/7-2011

Jag har trillat dit. Jag har tidigare i mitt liv mått dåligt, men det här är nog det värsta jag varit med om. Maten går åt helvete. Jag känner mig äcklig, tjock, fet och förbannat ful. Sedan jag lämnade Kalmar har jag gått ner 9 kilo. 9 äckliga jävla kilon. Vidrigt!
Jag satt i mitten på veckan och tittade på massa gamla kort. Jag hittade kort från sommaren 2007 då min kropp bestod av muskler. Det var på den tiden jag tränade både fotboll och innebandy, med fyra olika lag. Det var då mina veckor innehöll 6 träningar och 3 matcher.
Jag längtar tillbaka till den tiden, främst till den kropp jag hade då.

Att jag i december samma år skulle råka ut för en allvarlig fotledsskada som skulle förändra mitt liv för alltid kunde jag då aldrig tänka mig.
Fotledsskadan förändrade allt för mig. Jag blev skadad för livet och träningen blev jag tvungen att dra ner på.
Musklerna försvann och byttes ut mot fett. Det var psykiskt jobbigt.
Ätstörningen är tillbaka, och är värre än värst.
Jag har tappat kontrollen.
Jag tror inte folk vet hur dåligt jag egentligen mår. Varje dag kämpar jag mot tårarna. Varje dag är ett rent jävla helvete.
Jag skär mig själv. Det är ett rop på hjälp. "Se mig, jag klarar inte av mig själv just nu!"

Psyket är ostabilt och jag är rädd för mig själv. Rädd för vad som kan hända.
Ibland känner jag att jag inte vill leva längre. Jag ser liksom inte mening med att fortsätta detta jävla helvete.
Efter jobbet i fredags mådde jag så fruktansvärt dåligt. Monstret i huvudet sa att jag lika gärna kunde köra ihjäl mig.
Jag ville komma bort från allt. Jag ville slippa lida. Jag ville faktiskt dö!

Trots flera samtal till psyket så tar de mig ändå inte på allvar. Jag har försökt få hjälp i över ett halvår, men de anser inte att jag mår tillräckligt dåligt för att behöva hjälp.

Jag behöver fan hjälp!!!
Jag tar mig inte ur detta på egen hand. Händer det inget snart så vet jag inte om jag lever i slutet på året. Jag mår ständigt dåligt, är ledsen och fruktansvärt deppigt & nedstämd.

JAG MÅSTE HA HJÄLP!!

[Jag hittade ett block som jag skrev i i somras när jag mådde riktigt dåligt. Det är så fruktansvärt tragiskt att jag försökt få hjälp så länge, men psyket inte tagit mig på allvar. Nu, ett halvår efter att detta skrevs har jag varit diagnostiserad med allvarlig depression och bulimi ett par månader. Varför fick jag ingen hjälp när jag ringde första gången? Varför tog de mig inte på allvar?
Det är många frågor som snurrar runt i huvudet. Frågor som jag förmodligen inte kommer få något svar på.
Jag är glad att jag tillslut fick hjälp i alla fall. Jag är tacksam för att någon tillslut lyssnade på mig och tog mig på allvar.
Jag är på väg uppåt, det går sakta men säkert!]

Tjoho

Braskaminen är tänd, filten är virad om mig, tvn är igång och jag äter frukost.
Idag är en bra dag!

Kom hem till familjen igår eftermiddags, slappade en stund. Lämnade av lillebrorsan på deras lagfest, åkte till X, kollade lite på tv, sov en stund. Hämtade lillebrorsan kl. 04.30, åkte hem och sov vidare.
Trots allt är jag idag pigg och glad :)

Jobbig månad

Det blir inte många rader skrivna här.
Jag har haft en jobbig månad.

Min julledighet hemma hos familjen blev inte som jag tänkte mig. Jag bosatte mig istället hemma hos Mr X. Morfar gick bort strax efter nyår. Jag kom tillbaka till Kalmar i söndags, pluggade måndag, redovisning tisdag, ABC x3 onsdag, tenta torsdag och igår, fredag var det rättegång.

Det har varit en jävligt jobbig tid!

Jag mår för tillfället inte speciellt bra. Det har blivit för mycket... Jag är så ostabil och mitt humör pendlar hela tiden. Jag bryter ihop för minsta lilla sak och gråter mycket.
Det är jobbigt!

Medicineringen har ökats på. Nu är jag uppe på full dosering. Förhoppningsvis kommer det hända saker snart. Jag måste bara ha tålamod. Jag vet att det kommer bli bra och att det tar tid.

Jag är tacksam att jag har mina underbara föräldrar. I torsdags när allt kändes frukansvärt och jag mådde dåligt eftersom jag hela tiden tänkte på att jag under fredagen skulle vittna i en rättegång som handlade om ett mord. Jag bröt verkligen ihop totalt. Vid fyra-tiden på eftermiddagen på torsdagen ringde jag hem och grät. Mamma bestämde sig snabbt för att åka ner till mig.
Det var så härligt att hon kom. Jag hade nog aldrig klarat av rättegången utan hennes stöd. Mina föräldrar gör verkligen allt för mig!

Idag, lördag, åkte jag och mamma hem till Kungälv igen.
Förhoppningsvis kan jag slappna av och ta det lugnt ett tag nu. Jag behöver samla ny energi och massa krafter. Om några veckor börjar jag jobba igen. Det är något jag ser fram emot...


Men för tillfället är det väldigt jobbigt.
Det kommer inte bli speciellt mycket skriver här den kommande tiden heller. Jag väljer istället att fokusera på mig själv och försöka ta det lugnt så mycket jag kan!

Ta hand om dig och dina nära & kära.
Kram ♥

Födelsedag

Jaha, ett år äldre idag. 21 år, onödig ålder.
Jag har valt att inte fira den...

Istället för att vara ego och gratta mig själv på min 21-årsdag så säger jag istället;
GRATTIS TILL LILLEBRORSAN SOM IDAG FYLLER 19 ÅR!!

Ps... Jag kommet alltid vara 2 år och 1h & 38 minuter äldre än han ;)