Sommarjobb fixat!

Klockan 20.20 ikväll kom ett samtal som förändrade allt...
Sommarjobbet är nu fixat!

6 juni - 21 augusti!

GÖTT

Förändring

Äntligen är jag klar!

Igår påbörjade jag lite rensning i klädkammaren. Kläderna fick inte längre plats i garderoben och jag funderade ett tag på hur jag skulle lösa det. Tillslut kom jag fram till att den enda lösningen som fanns var att köpa en till garderob. Sagt och gjort, jag drog iväg och en stund senare kom jag med en garderob på cykeln. Japp, du läste rätt. Jag transporterade hem garderoben på cykeln! Det var inte så jobbigt som det låter, men jag måste faktiskt erkänna att jag fick ett antal konstiga blickar när jag promenerade hem.

Jag byggde ihop den snabbt och ställde den på plats. Kläderna förflyttades från klädkammaren in till mitt rum. Alla tjocka tröjor och klänningar fick dock hänga kvar.
Eftermiddagen gick till att plocka, städa, rensa och lite sånt tråk. Jag fick dock lägga av tidigare än jag tänkt mig. Foten ömmade nått enormt och det var bara för mig att inta lite smärtstillande och vila.
Smärtan försvann fort, men jag fick självklart alla tänkbara biverkningar man kan få av tabletterna. Så inatt har jag både varit klarvaken, mått illa, varit yr, haft den den konstiga känslan i kroppen, och bara mått lite mindre bra helt enkelt. Rummet såg ut som ett krig och när jag ändå var vaken så låg jag i sängen och funderade lite på hur jag skulle kunna fixa resten på ett smart och bra sätt.
En timmas sömn hann jag få innan det var dags att kliva upp och dra till skolan. Ett grupparbete skulle göras klart och skickas in. Vi löste allt ganska så snabbt, eller i alla fall snabbare än jag tänkt mig. Men inte klagade jag på det. Jag kom hem i tid, fick slängt in väskan i rummet för att sedan dra till IKEA.
Jag fick köpt lite lådor och sånt där som bara är tråkigt att köpa egentligen.

En lite tupplur blev det när jag kom hem. Jag var ganska trött eftersom jag inte fick sovit så mycket inatt. Pigg som en lärka fortsatte jag sedan med mitt städa/röja projekt.

Ganska så nyss blev jag helt klar. Det är i och för sig en del som ska upp i förrådet, men det får jag fixa imorgon för idag orkar jag verkligen inte.

Här är några bilder på resultatet:

Här är mitt rum. Garderoben fick stå nere i hörnet!

 

Klädkammaren!

Till garderoben har jag skaffat ett antal lådor, som nu är fyllda med lite blandat. På hyllan är också några nyinköpta lådor, här i har jag schampoo/balsam/tvål/tvättmedel och sånt.

Alla mina tjocka tröjor och klänningar är upphängda.

Det blev så otroligt mycket bättre. Det känns rymligare där inne i och med att det faktiskt är lite mer golvyta nu. Trådbackarna som står där inne kommer förmodligen åka upp i förrådet. Jag vet liksom inte vad jag ska ha där i. Jag har faktiskt inget mer att lägga där. Men jag avvaktar en vecka eller två, för man vet aldrig vad som kan hända.

 

I badrummet har vi rensat lite i hyllan, tagit bort lite saker och så.

Jag är fullt medveten att mattan ligger lite konstigt, men jag slängde bara in den där igår och har inte brytt mig speciellt mycket mer...

Ny tvålpump och tandborsmuggar köptes idag!

 

I köket ser det ut som vanligt. Nya gardiner åkte upp för några veckor sedan.

Diskstället ställde vi bort, det var bara i vägen. Det blir inte så mycket disk när man bara är två personer och speciellt inte när vi inte ens äter samtidigt. Det är mycket smidigare att diska, torka och ställa in i skåpet direkt.

 

Det är kul när saker och ting förändras. Jag är riktigt nöjd med resultatet!

Det känns som en helt ny lägenhet. Att småsaker kan göra så mycket!

 

Imorgon har vi en ny dag, en tisdag om jag inte minns helt fel. Det betyder för mig ännu en ledig dag och en vecka kvar till nästa tenta. Jag tänkte gå upp relativt tidigt, dra iväg och införskaffa lite käk och sedan blir det plugg resten av dagen.

Nu är det snart dags att avrunda dagen...

Kram!


RIP mobilen



Min mobil lever inte många dagar till. Den har nu gått i två delar och hålls endast ihop med hjälp av någon kabel. Den har varit en mycket bra vän, men nu är det snart dags att vi skils åt. Det kommer bli jobbigt. Jag har så många sms sparade som jag inte vill förlora. Mobilen har betytt mycket för mig. Den har aldrig krånglat eller svikit mig... Men snart är vår tid tillsammans över. Jag kommer sakna allt den otroligt mycket! Men jag är dock väldigt övertygad om att den nya kommer vara väldigt mycket bättre.

Det kommer även ske en nummerflytt, vilket jag hoppas ska ske utan problem. Jag lämnar nu halebop-världen och traskar in i tele2djungeln.

RIP

Min mobil mår inte så bra. Den typ har gått sönder. Knapparna låser sig inte längre, skärmen typ sitter lite löst...

Det är dags att införskaffa en ny! :(


9/3-2011

Jag vet att jag suger på att uppdatera här. Det finns inte så mycket vettigt att skriva. Mina dagar ser alltid likadana ut;
Vakna, träna, duscha, plugga, tv, dator och sova...

Idag var det i alla fall tidig uppstigning, redan klockan tjugo över sex! Jag minns inte när jag gick upp så tidigt senast. Man blir lite bortsämd när det endast är 1-2 förläsningar/vecka som dessutom börjar kl. 13.15.
Anledningen till att jag gick upp tidigt var för att jag skulle till sjukgymnasten klockan 07.00. Inte mänskligt att få en tid så tidigt!!!
Besöket gick i alla fall bra, trots att jag var enormt trött. All rörlighet har kommit tillbaka och hon var riktigt imponerad över hur stark jag var i foten. All den extremt tråkiga träningen som jag gjort i två veckors tid har helt enkelt hjälpt!
Så gött liksom! Nästa besök är om två veckor och fram tills dess har jag fått andra övningar att göra.
Efter sjukgymnasten drog jag till gymmet. Så gött att få träna på morgonen. Det blev dock bara 1,5 timmar för mer än så orkade jag inte. Direkt efter duschen hemma somnade jag gött på sängen.

Eftermiddagen har bestått av plugg både ensam och med kompisar. Trevligt! :)
Nu är det tv och dator resten av kvällen som gäller

Längtar

Längtar hem till min familj & kompisarna på andra sidan landet...

Sluta tjata!

Jag har varken tid eller lust att höra på er tjat, jag vet själv vad som är bäst för mig!
Jag har själv valt att träna två timmar varje dag. Jag gör bara sånt som jag vet att foten inte kan ta skada av. Jag har pratat både med läkaren och sjukgymnasten och fått bekräftat att min träning inte kan skada foten, så varför i helvete ska ni hålla på att klaga på mig?!
Jag är så trött på detta. Är det avundsjuka? Bara för att jag har diciplin och motivation till att träna varje dag...

Träning är en del av mitt liv och nu när jag varit utan den i två månader, gått upp 1 kilo och bara känt mig allmänt slö så är det väl självklart att jag är nöjd och glad över att äntligen få träna igen.
Jag vet själv när gränsen går, när jag håller på att skapa ett beroende. Jag är fullt medveten om att överdriven träning inte är bra. MEN jag har full kontroll nu! Jag tränar inte för att bli en size zero, jag tränar för att det gör mig glad och för att jag ska bli piggare.
Det är tydligen svårt för vissa att förstå detta. Två timmar på gymmet gör att jag förbränner 1200-1300 kalorier, det är alltså ingen hårdträning jag sysslar med. Min kropp är inte i balans för att dra igång stenhårdträning direkt. Jag ska överleva också!

Jag är så trött på att höra på allt tjat. Jag tränar, äter, sover och mår bra. Varför då klaga på mig? Det är ändå mitt liv vi snackar om. Det är bara jag som kan avgöra när det blir för mycket. Jag vet mycket väl hur mycket jag klarar av och när det är dags för en paus. Kan ni inte bara lyssna på mig, jag mår bra av detta. Jag trivs med mitt liv. Det är så här jag vill ha det.

Tack!