Varmt och sjuk

Idag har det varit olidligt varmt. När termometern visade på över 30 grader ute trodde jag att det var ett skämt. 
Jag lider inte för att jag är gravid, utan det är sån jag alltid varit. Jag tycker verkligen det är jobbigt när det är varm. 
Å inte nog med detta så är dessutom Alice sjuk 40 graders feber och väldigt hängig. Tacka vet jag ac i sovrummet. Jag och Alice har spenderat många timmar där i det svalkande rummet. Hon njöt av att ta det lugnt och har mest sovit bort denna dag. 
Även jag tyckte det var skönt att få vara inne i det rummet. 

Att få Alice att sova nu verkar omöjligt men det kanske inte är så konstigt när hon sovit hela dagen....



Längesedan!

Tiden går för fort. 
När jag senast skrev här så var Alice ett halvår och hösten hade kommit. Jag hade då precis påbörjat mitt sista år i plugget och njöt samtidigt av att vara föräldraledig. 


Nu är det slutet på maj, månaderna har rullat på. Alice blev ett år i februari och Ellen fyllde tre i början på maj. 
Jag återvände till jobbet i slutet på februari. Min tid där blir dock inte så lång. Redan om en vecka jobbar jag min sista dag innan det är dags att gå på föräldraledighet igen. Om en månad beräknas lillebror anlända 😍
Jag sitter alltså återigen här med en stor mage och bara njuter av att vara gravid. 

Trots att det blir tre barn på tre år så är det bara att köra vidare. Jag älskar mina kottar och att få utöka familjen med en liten kille känns fantastiskt. 

Nu längtar jag efter vår minsting. det gör inget om han kommer tidigare. Meeeeen, inte för tidigt för nästa vecka ska jag redovisa mitt examensarbete. När det väl är gjort är det fritt fram för bebisen att komma. 

Husbyggarplaner är också i full gång. 
Det är mycket som händer nu. 

Hoppas på att återkomma snart igen!
Nu ska jag busa med mina tjejer ❤️