Inventering

Hej hej!
Förvånad att jag skriver ett blogginlägg på kvällen?  haha :P

Idag har det inte hänt så mycket mer än inventeringen. Måste faktiskt erkänna att det var den tråkigaste, jobbigaste, segaste och värsta inventeringen jag gjort/varit på i hela mitt liv!
4 timmar höll vi på. Det är bara för länge!

Nej tack till inventeringar!

Imorgon är jag ledig :D
Ska se till att plugga lite matte någongång under dagen... Sedan blir det nog lite plugg på engelskaglosorna...

PÅ kvällen är det innebandyträning :)

Men nu är det dags för mig att krypa isäng innan jag somnar här framför datorn.

Godnatt


Suck

Det finns inget mer att säga om dagen än: GLÖM OCH GÅ VIDARE

Imorgon är det ny dag och nya möjligheter...

Godnatt

Långhelg :D

God kväll!

Det är fredag, jag har tränat (cyklade 2.3 mil för några timmar sedan), skolan slutade tidigare och allt kännas verkligen kanonbra.

På måndag är jag ledig. Har inga lektioner, vaddå gött?
Haha det är alltså en långhelg för mig, men det säger jag inte nej till.
Vad som händer i helgen vet jag inte riktigt.... Bara inventering på söndag...

Orkar faktiskt inte skriva mer idag, har suttit framför 2½ timmar och inte gjort någonting egentligen... Skit kul...
Det borde finnas något annat att fördriva tiden på nu...
Kanske ska slappa en stund framför tv:n...

Det fungerade :D

Det fungerade att mobilblogga. Glad glad glad :D


Mobilbloggar

Jag sitter just nu i skolan på lektion. Blev lite sugen på att läsa lite bloggar, men orkade inte starta datorn. Istället så läste jag alla som jag ville genom mobilen. Ville även testa om det fungerade att blogga från den här mobilen (bytte mobil för en vecka sedan). Min gamla fungerade det inte så bra på. Den var seg och publicerade inlägget 12 gånger. Får se om det fungerar bättre från den här mobilen. Nu ska jag lägga lite tid till gruppuppgiften... Skriver mer senare idag. Ha en mycket bra fredag :-D

75-års kalas, kusinbarn, skolan, träning

Ännu en lång dag börjar lida mot sitt slut.
Jag är trött som ett svin, orkar egentligen inte hålla ögonen öppna....

Dagen har varit mycket lång... Väckarklockan ringde redan 5.20 (40 minuter tidigare än den brukar). Jag hade tänkt att ta lite extra lugnt i morse, men är man van vid att göra sig klar på 15 minuter så blir det bara konstigt att helt plötsligt ha en hel timma på sig...
Jag fick duschat, satt på mig kläder, sminkat mig, ätit frukost, bäddad sängen, packat skolväskan och borsta tänderna på 20 minuter.
5.40 satt jag alltså på min säng och funderade vad jag skulle göra innan det var dags att gå till bussen. Eftersom jag var trött så la jag mig på sängen med en varm filt över mig. Hade tänkt att sova lite, men jag kunde inte somna. Istället så låg jag bara och tog det lugnt. Snacka om härligt!
På väg till skolan så kommer sjävklart några sms från mina klasskamrater som inte har någon aning om vart vi ska vara( det kanske inte är så lätt när man byter schema varje vecka och det finns 3 olika byggnader, en inne på volvo området en utanför tk-porten och lindholmen, att vara på).
I skolan var det först föreläsning (som jag skrev om i ett tidigare inlägg) sedan lunch (drog till stan för att köpa en blomma till mormor) och sist religion.
Skoldagen gick faktiskt ganska fort.
Efter skolan så var det bara att hoppa på första bästa buss till mormor och morfar.
När jag gick från busshållplatsen i Nol så kom massa gamla minnen fram. Glad glad! :D

Hos mormor och morfar fanns en del av släkten. Jag träffat mitt nyaste kusinbarn, Maximilian som bara är 16 dagar gammal. Så söt <3
I februari kommer nästa kusinbarn :D

Anledningen till att jag åkte till mormor och morfar var för att gratta mormor som fyllde 75.
Det bjöds på smörgåstårta (men jag ville inte ha) samt massa saker som jag bakat (var inte sugen på det heller). När pappa sa vid kvart över sju att han skulle åka hemåt så var jag snabb att hänga på.
Jag ville till träningen. Om det inte hade varit träning så hade jag stannat en stund till.

Okej, att sitta och titta på en träning som man egentligen kunde varit med på sög mycket! Hade jag vetat att jag skulle kunna vara i idrottshallen vid den tiden jag kom så hade jag kunnat vara med en liten stund... Suck!
Fick beställt klubba och snackat lite.  Men det känns fortfarande surt att jag inte var med och tränade. Får väl ta igen det imorgon med en cykeltur...

Imorgon hade jag egentligen planer på att stanna kvar i stan för att köpa en ny väska, men det blir nog inte så. Jag har kommit hem efter 21.00 tre dagar den här veckan, så att åka direkt hem efter skolan känns inte helt fel.
Köpa väska kan jag göra en annan dag. Den jag har fungerar ett tag till i alla fall...
Så imorgon blir det nog att jag åker direkt hem efter skolan och ger mig ut på en cykeltur direkt när jag kommer hem. Ska bli gött att träna :P

Att fortsätta det här inlägget känns helt meningslöst. Jag har egentligen ganska mycket som jag skulle vilja om, men det känns lite viktigare att gå och sova...
Det finns ju trots allt en del saker som måste göras innan jag går och lägger mig; packa skolväskan, sätta datorn på laddning, svara på alla sms som skickats till mitt comviq-nummer och ta hand om min mage som gör ont.
Inatt funderar jag på att kanske sätta mobilen på ljudlöst och utan vibrator... Då kanske man kan sova en hel natt utan att någon stör genom ett sms, men samtidigt vill jag vara kontaktbar om någon av mina kompisar vill/behöver prata.

Hmm... Det får nog bli som vanlig, dvs att jag sover med mobilen i handen. Då är det mycket lättare att svara på sms och liknade...
Haha, normalt eller hur??

Dags att logga ut härifrån och sätta datorn på laddning innan den dör.

Godnatt!


Föreläsning

Sitter ännu en gång på föreläsning.

Visst är det ganska intressant, men min dator är lite intressantare tycker jag...
Hänger man med bra på den här föreläsnigen så kommer det vara lättare att skriva APU-rapporten som ska skrivas under praktiken.


Behövde koppla av min hjärna lite, därför blev det ett inlägg här.
Ska koncentrera mig lite nu... Om 1 h & 20 minuter är det lunch...

"Möte"

Hej hej!

Idag har det varit en riktigt lång dag för mig, krafterna har nu tagit slut så det blir bara ett kort inlägg innan det är dags för mig att sova.
Som vanligt har jag varit i skolan, idag 8.00-15.30.
Hade en liten stund över på Backaplan, jag köpte inte något utan bara gick runt och slösade tid.

16.50 tog jag en buss till Kungälv för att hinna in på biblioteket och låna en engelsk bok innan det var dags för möte.
Jag hade fått reda på att det skulle vara ett möte för alla idrottsskoleledare klockan 18.00 i mimers hus. Det skulle ta ungefär en timme...

När jag kom till Kungälv så blev det först en sväng på biblioteket, självklart så hittades inte boken som jag behövde. Istället kommer den beställas från ett annat bibliotek... Suck
Mötet skulle hållas i hörsal 2. När jag kom dit så var det värsta mycket papper och sånt på platserna. Det visade sig att det inte alls var något möte utan en föreläsning, Ledare för barn. Så istället för en timme så blev det tre!
Men trots att det blev lite längre än jag planerat så var det väldigt intressant. Jag har nu bestämmt mig för att gå den "riktiga" kursen om Ledare för barn (vi fick bara en simpel variant) som är i november (bara det inte krockar med innebandyn).
Sedan får jag se hur det är. Kanske jag tilloch med fortsätter och går kursen: Ledare för ungdomar.
Det är bra meriter och jag tycker det är intressant, så varför inte liksom. Dessutom är det gratis!


Imorgon är det skola 8.00-16.30. Har lunchrast 11.20-13.30 så då tänkte jag sticka in till stan för att köpa något till mormor som fyller 75 år imorgon.
Jag drar sedan direkt till mormor efter skolan, så det blir ingen innebandyträning för mig :(
Jag hade egentligen velat träna dels pga att jag äntligen får träna men mest för att man kan testa nya klubbor... Inte kul att missa det!
Men jag känner att det blir fel om jag inte går till mormor. Hon fyller bara år en gång om året och nu är det lite speciellt dessutom.

Om jag hinner så kommer jag till Idrottshallen och säger hej.

För att hinna med allt som ska göras innan jag går till skolan imorgon så kommer min väckarklocka ringa redan 5.20(!). 40 minuter tidigare än jag brukar gå upp. Liksom jag är van vid att gå upp en halv timma innan bussen går, och gå till bussen 7 minuter innan den går.
Undra hur det kommer kännas imorgon när jag har en timma på mig...

Nu ska jag sova, är as trött.

Godnatt!


Orientering, shopping, sjukgymnastik, plugg och cykelrunda

Orienteringen gick mycket bra. Jag och Carro gick tillsammans och vi är grymma. Det var inte så jobbigt, men imorse så tänkte jag inte alls på att det var orientering så jag satte på mig mina vanliga skor... Det var inte så härligt att gå 6 km i dem, speciellt inte i skogen där det var pisseblött... Snacka om att jag hade ont i fötterna efter.

Jag slutade skolan en timma innan det var tänkt, så jag hade tid över innan det var dags för sjukgymnastiken. Tog bussen från Volvo området till hjalmar för att slösa tid... Jag gick runt i lite olika affärer. Jag fick tag i ett linne och ett par jeans. Nöjd! :)

I Kungälv så mötte jag mamma. Båda skulle till sjukgymnastiken...
Jag fick inga nya saker att göra, eftersom min fot klarade hela träningen igår så är den bra nu. Jag behöver alltså inte gå på sjukgymnastik mer, men självklart så måste jag fortsätta bygga upp foten ett tag till, men det fungerar att göra parallellt med innebandyn.
Äntligen är jag tillbaka på riktigt. I början kommer jag få ta det lite lugnt och låta foten vänja sig, men det lär nog inte ta så lång tid...
Det tog alltså nästan exakt en månad för min fot att bli helt bra! Snacka om att jag har kämpat som ett svin för att bli träningsklar så fort som möjligt. Visst har det inte alltid varit så lätt och jag har flera gånger varit nära på att ge upp. Nu hoppas jag att tiden med skadan är över... Men enligt sjukgymnasten så får jag räkna med att den kommer stukas flera gånger i mitt liv, pga de två kraftigt uttänjda ledbanden i fotleden. Som tur är så vet jag hur jag ska bygga upp den från grunden. 

Efter sjukgymnastiken så åkte jag hem och pluggade lite engelska. Hade lite att göra... Blev klar med allt efter ungefär en timme. Skönt att ha klart allt. Imorgon så är det formodligen glosförhöret som inte blev av i fredags. Sedan så ska vi nog börja läsa en bok också, för en uppgift som man skulle göra var att läsa igenom en sida om hur man skriver en bokrapport. En ganska slapp lektion kanske?? Det återstår att se imorgon...

När engelskan var klar så bytte jag om till träningskläder för att träna lite. Det blev en cykelrunda på 1.6 mil. Medelhastigheten blev 33.2 km/h, så det var ett ganska bra tempo för mig... 
Väl hemma igen så skakade benen värre än värst... Jag var så jäkla trött. 
Gick in i en dusch och bara kopplade av, härligt. 

Och nu en timme senare så sitter jag här framför datorn och skriva det här inlägget för att sedan kunna gå och lägga mig. Jag är trött som ett svin, men att gå och lägga mig utan att blogga är inte att tänka på... Jag kan inte somna om jag gör så...

Imorgon är det skolan 8.00-15.30.
18.00 ska jag på möte med innebandyskolan i Mimers hus, så efter skolan kommer det finnas lite tid till stan. Lönen kommer dessutom imorgon så det kan inte bli bättre^^

Nu håller jag på att somna, så det är bäst att avsluta inlägget och gå och lägga mig istället...

Godnatt


Ensam hemma

Finns det något lika härligt som att vara ensam hemma?
Jag bara älskar det!

Tänk er själva, hela huset är tomt... Bara jag som sitter i mitt rum fram datorn och pluggar lite engelska.
Sjukt underbart att vara själv.

Föreläsning och orientering...

... det är så min skoldag ser ut idag...

Jag har sedan klockan 8.00 imorse suttit på en föreläsning om Volvo. Typ det som vi kommer komma i kontakt med när vi går ut på praktik om 2 veckor.
11.20 är det dags för lunch, sedan blir det nog en dejt med soffan...  13.08 går bussen till orienteringen...

Jag tror det är dags att gå tillbaka till klassrummet nu, börjar om 1 minut...


Ha en bra dag!


Skola och träningsklar :D

Hej hej!
Min skoldag blev mycket kort. Under joker tiden (då föreläsaren inte kom) så fick jag pluggat alla mattetal som skulle göras på lektionen på eftermiddagen... När den lektionen började så hade vi bara en genomgång och sedan fick man gå hem om man var klar.
Så klockan 12.55 lämnade jag skolan och drog in till stan för att möta mamma.

På kvällen var det dags för mig att få veta när jag kan börja träna igen. Sjukgymnasten tyckte att det såg bra ut, så hon sa att det inte skulle vara några problem att sätta igång med träningen :D Snacka om att jag blev glad!

Så idag har jag tränat innebandy för första gången på jättelänge. Det känded ganska konstigt i början, men det blev bara bättre och bättre.
Äntligen så har jag fått börja träna igen. Fan vad härligt!!!

Visst kommer jag ta det lite lugnt i början så att foten och resten av kroppen får känna på det.
Efter träningen idag så känns det kanon bra. Foten gör varken ont eller är svullen.
Nu är det bara att fortsätta med sjukgymnastiken för att bygga upp mer muskler så den inte brakar ihop igen.


Det här inläggen blev inte så jäkla bra, men jag är trött som ett svin. Efter 3 timmars sömn, en hel dag i skolan och träning så känner jag mig inte så pigg...
Så snart är det dags för mig att krypa isäng. Ska bli gött att gå och lägga mig i normal tid.

Imorgon är det återigen dags för sjukgymnastik, den här gången måste jag gå tidigare från skolan men det var inga problem enligt läraren.

Nu ska jag göra mig klar för att sova.
Godnatt!


Jokertid

Fan vad kul att komma till skolan och höra att föreläsaren som skulle komma hade tagit fel på datumet...
Jättekul att nästa lektion börjar 12.10...


Efter att ha läst mitt horoskop så insåg jag att det inte lönar sig att tänka negativt... Istället för att inte göra någonting fram till lektionsstart så tog jag fram matteboken.
Nu har jag nästan fått gjort allt som ska göras på lektionen i eftermiddag. Det jag inte gjorde fattade jag inte heller, så det är inte så mycket att göra.
Hade tänkt att göra engelska, men boken ligger hemma. Det får bli en stund med det ikväll efter träningen...

Nu funderar jag faktiskt på att sova en stund... Fick 3 timmars sömn i natt så jag är inte jättepigg....

Slapp dag :)

Jag fortsatte min dag med att slappa.
Under kvällen så satt jag mest framför datorn och surfade runt på olika hemsidor. När klockan passerat tolv så satte jag på en film.
Nu har den precis slutat och jag börjar fundera på att kanske gå och lägga mig.
Att väckarklockan ringer om 4½ timma känns inte så kul....
Men jag får väl skylla mig själv att jag sitter uppe och tittar på film istället för att sova...

Det är bara att bita ihop och se glad ut...

Nu är det dags att sova!

Godnatt!

Horoskop...


Idag hade jag tänkt att åka och träffa min kusin, men enligt mitt horoskop så skulle jag njuta av ledigheten så det är precis vad jag har gjort idag.
Njuta av varandra fattade jag inte i början, men självklart så var det jag och datorn som skulle umgås under dagen.

Jag har alltså inte gjort så mycket idag. Skulle ge mig in på en sak som jag aldrig tidigare gjort, men det sket sig... Jag orkade inte sitta framför datorn och koncentrera mig.... Istället så laddade jag ner lite program till datorn...


Imorgon är det:
Skola 8.00-15.30.
Sjukgymnastik 17.30
Innebandyträning 18.45-21.00 (möte först...)
21.30 och framåt är det plugg...

Ha en bra kväll!

Min fredag och Jenny 17 år!

Egentligen så har jag inte alls lust att skriva något inlägg, men eftersom jag igår lovade att skriva ett så får jag göra det nu...

Gårdagen var slapp, mycket slapp!

Väckarklockan ringde 5.50. Jag var för trött för att orka bry mig om hur jag såg ut. Sminket satt kvar från dagen innan så det behövde jag inte tänka på och kläderna låg på skrivbordet så det var bara att hoppa i dem och fixa klart det sista innan det var dags att gå till bussen.
Jag hade sett fram emot en bussresa med musik i öronen, men det gick inte så bra när min mp3 dog innan jag hunnit gå på bussen... Suck!

Enligt schemat så skulle jag ha engelska på morgonen, men så blev det inte. När jag kom till skolan så möttes jag av både glada och lite mindre glada klasskamrater som sa att lektionen var inställd. Läraren hade skickat ett mail klockan 6.40. Liksom hur många hinner logga in på it's learning och läsa mail innan man åker till skolan??
Hade inte alls någon lust att bara sitta i skolan och vänta på att religionslektionen skulle börja 4 timmar senare.
När jag gick ut ur klassrummet så mötte jag religionsläraren. Tänkte inte så mycket på saken... Gick runt i skolan en stund för att leta efter Carro, men hon hade inte kommit....
Gick tillbaka till klassrummet och såg då att religionsläraren gjort klart allt för att ha lektion med oss. Alla satt som frågetecken...
Läraren hade kollat schemat för några dagar sedan och då stod det att vi skulle ha religion på morgonen, men det ändrades under veckan så lektionen skulle vara på eftermiddagen istället...
Men eftersom alla ändå var i skolan och läraren var laddad för att ha lektion på morgonen så hade vi det istället.
På lektionen så skulle det skrivas en essä, och när det var klar fick man gå hem.
Vi satt först i grupper och pratade lite, sedan blev det en liten rast.
Vid nio-tiden så började alla skriva på arbetet. Ungeföär 1½ timma senare så var jag klar. Det blev ett arbete på 5 sidor.  Blev nöjd med det!
När arbetet var inlämnat så drog jag hem.

Väl hemma la jag mig i sängen och sov lite ( var sjukt trött). Vid tre-tiden så drog jag till Jenny för att fira henne. Vi hade sjukt kul. Vi har så många minnen tillsammans som vi aldrig kommer glömma.
Det som båda minns bäst var när jag bara kastade ur mig en mening utan att tänka... Kan berätta...

Det var i nionde klass på en musiklektion. Vi skulle spela instrument och Jenny fick äran att spela gitarr. Efter mycket om och men så sa Jenny: Jag suger fan på det här.  Mitt svar blev då: Man suger på det man vill suga på.
Behöver jag säga att vi höll på att dö av skratt?
Okej, kanske inte så jäkla moget, men det var sjukt kul då. Än idag så skrattar vi åt dethär.

Jag och Jenny har våra sjuka minnen tillsammans. Vi kommer aldrig bli vuxna^^


När jag kom hem så var jag trött och orkade inte med någonting. Jag fick skrivit ett litet inlägg, men det var inte mycket att hänga i granen...
Somnade runt halv ett. SKÖNT att somna tidigt! :)

Imorse när jag vaknade så ville jag inte lämna sängen. Jag orkade inte. Klockan var ändå 11...
Istället för att gå upp så startade jag datorn och la den bredvid mig. Sedan låg jag och surfade runt tills batteriet tog slut 1 timme och 20 minuter senare... Då kände jag att det kanske var dags att gå upp...
Det första jag gjorde var att sätta igång och baka. Det blev kärleksmums och kokoskakor.
Vid ett så ringde Jenny, som för övrigt fyller 17 idag :D, och frågade om jag ville komma till henne idag med. Tratt, Kleven och Alex var där...
Självklart att jag ville det :D.
Dagens present till henne blev de nybakade kärleksmumsen. Snacka om att hon blev förvånad när hon fick paket av mig idag också :P

Jagg, Tratt, Kleven, Alex och Jenny hade kul. Vi sköt med luftpistoler, tittade på gamla bilder, tjötade och lite sånt. Det var mycket roligt.
Vid sju så drog Tratt, Kleven och Alex hem, men jag stannade kvar...
Fick följa med till stallet för att ta in Jennys häst...Tro det eller ej, men jag tog faktiskt ta in hästen (Jenny tog in en annan samtidigt). Så nu har jag handskats med hästar för flera år framöver...
Sedan åkte vi hem och tittade lite på tv... och i skolkatalogen... Vi ville ta reda på lite namn på några killar^^

Nu sitter jag här i min säng. Klockan är snart tolv och jag har jätteont i huvudet... och inte blir det bättre när jag tittar på mitt golv och skrivbord... Imorgon är det nog dags för mig att städa lite. Okej det ser inte jätte hemskt ut, men det ligger några väskor och lite kläder på golvet. Kläderna ska till tvätten och väskorna ska läggas bort. På mitt skrivbord så ligger det mer kläder, men de ska in i garderoben. Det finns även lite skolsaker som ska plockas bort...
Förhoppningsvis så går det snabbt att fixa rummet imorgon... Eller så gör jag det idag innan jag går ocg lägger mig...

Imorgon kanske jag ska måla stolen också...
Hmm... kanske kan fråga pappa istället^^

Nää, nu är det dags att titta lite på tv. Det började precis en film som verkar bra.

GRATTIS JENNY!!! (och lycka till på tävlingen imorgon!)

Godnatt!

Ett snabbt och kort inlägg...

Godkväl
Jag slänger in ett litet snabbt och kort inlägg innan jag går och lägger mig. Jag är trött som ett svin.
Dagen har varit bra. En lektion blev inställd och den andra flyttades så jag var i skolan 8-10.25 istället för 8-15.30. As gött!
Orkar inte förklara nu hur det gick till, skrivet ett lite längre inlägg om det imorgon...

Eftermiddagen/kvällen spenderades hos Jenny. Vi snackade om allt och lite till, tittade i skolkataloger, pratade minnen och liknade..

Tyvärr så säger min kropp att det är dags att stänga av datorn och lägga huvudet på kudden. Jag vill inte sova nu, men tydligen så vill min kropp det så det blir nog så...

Imorgon kommer ett längre inlägg om dagen.

Godnatt :)

Lånedator, innebandy och lite till...

Idag har  jag känt mig jätte konstig... Jag vet inte hur jag ska beskriva det...
Det känns som det mesta har varit emot mig, trots att det inte har det.
Allt började väl egentligen imorse när jag skulle gå upp. Min hjärna sa till mig att gå upp när väckarklockan ringde, men hjärtat sa att jag skulle ligga kvar.
Jag fick följa min hjärna, för annars hade jag somnat om och kommit försent till skolan...
Bussen till skolan kändes som en evighet. Man kom ju aldrig fram :S
Mattelektionen var seg som bara den. Sjukt seg! Man fick göra lite vad man ville, typ repetera allt som vi gått igenom eller ta rast. Det var eget ansvar om man säger så. Jag repeterade en hel del, så nu sitter hela det första kapitlet!
Lektionen slutade med ett litet test om logaritmer...
Lunchen fick jag kasta i mig för att hinna blåsa om datorn, skriva ut kvitton och lämna in den för lagning. Det gick väl inte riktigt som jag tänkt mig...
Jag fick blåsa om datorn tre gånger för att det skulle fungera (fick upp meddelande att det var en fil som var skadad...), men när den väl var fixad så var det bara att ta datorn under armen och springa på lektion...
På rasten fick jag skrivit ut kvitton, men när jag skulle lämna datorn till en "datagubbe" så fanns det ingen där. SUCK!
Fick snällt gå tillbaka för att fortsätta ha lektion. Vid 16.20 fick jag äntligen tag i en datagubbe. Min dator lämnades in och ut fick jag en lånedator (exakt likadan som min)...
Jag hann bara starta den för att se om den fungerade innan det var dags att gå hem...
Fast hem åkte jag inte... Det blev istället Idrottshallen för att ta kort och titta på match.
JAG HATAR ATT VARA MED PÅ KORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matchen förlorades med 2-1, men det var bra spel ändå!

När jag kom hem så startade jag datorn för att fixa min mail... Blev lite smått överraskad när jag startade datorn och loggades in på en msn. Jag hade liksom inte lagt in min där... Fick loggat ut snabbt, men då loggades jag in på skype...
Tittade runt lite mer på datorn och upptäckte att det fanns massa skoldokument, bilder mm på den.
Den som hade den här lånedatorn innan mig blåste alltså inte om den innan den lämnades tillbaka... SMART!

Så nu sitter jag alltså här framför en lånedator (som jag kommer få ha i ungefär 6 veckor) som är full med en annan persons dokument och bilder. Det känns inte jättebra :S
Funderar på om jag kanske ska blåsa om den imorgon... Hmm... jag får se hur det blir...

En sak som jag stör mig mycket på är att "b-knappen" är konstig. Den är liksom hård och fungerar jättedåligt. Jag längtar redan tills min är klar...

Imorgon är det fredag och jag har engelskaläxa... Har pluggat ganska mycket på glosorna, men lite mer skulle inte skada. Kanske gör det imorgon på bussen...
På eftermiddagen så kommer det vara ett religionsarbete som ska skrivas... Hoppas man får gå hem när man är klar...
Kvällen kommer förmodligen spenderas hos Jenny som fyller 17 på lördag.

Nu är det kanske dags för mig att börja stänga av datorn och titta om det är några böcker som ska med imorgon...
Väckarklockan ringer 5.50 så lite sömn hade kanske inte skadat...

Godnatt!

Onsdag

Sitter ännu en gång här för att skriva något, men vad??
Jag har inte så mycket att berätta... Det har inte hänt så mycket idag helt enkelt.
Som vanligt började skolan klockan 8.00. En ny kurs startade. Typ Kultur och kommunikation eller nått sånt...
Sedan lunch...

Efter det, matte. Jag var klar, vilket gjorde att jag fick gå hem. Lämnade skolan redan 12.40 (slutade egentligen 15.30). Imorgon skulle det egentligen vara matteprov, men det är flyttat eftersom det var många som inte fattade det sista i kapitlet. GÖTT GÖTT

På väg hem så ringde jag mamma och frågade om hon skulle handla och om jag i så fall skulle hjälpa henne.
Hon ville ha hjälp, så jag tog bussen till Ytterby där mamma väntade på mig.

Väl hemma så var jag stendöd. Jag orkade ingenting. La mig isoffan och sov en stund. SKÖNT
Sedan var det bara att sätta igång med pluggandet. Det blev inget mattepluggande eftersom provet flyttades... Det blev bara engelska istället, men det var inte helt fel att få gjort det...

Uppsatsen som ska lämnas in på fredag är nu klar och inlämnad. Glosorna har jag pluggat mer på så de kan jag. Det känns riktigt skönt att ha fått gjort så mycket.

Förutom pluggande så har jag ännu en gång fått flytta över massa saker från datorn till min externa hårddisk. Hade tänkt att lämna in datorn på reparation i måndags, men jag hann inte.
Det är så jäkla mycket som måste göras innan... Först ska den blåsas om, sedan ska man in på nätet för att fylla i papper och skriva ut kvitton. Sedan ska man hitta en datagubbe för att lämna datorn till. Och sist men inte minst måste man fixa en lånedator.

Imorgon känner jag mig redo för att lämna i från mig datorn (om det finns en lånedator ledig, för annars fungerar det inte).

Kom precis på att jag har sovmorgon imorgon. Börjar klockan 9.00... Härligt! :)

Efter skolan blir det stress till Idrottshallen för att ta kort (VILL INTE!!!)... Sedan är det match...


Hmm... det blev allt ett inlägg ändå, men ett jävligt dåligt... Orkar seriöst inte anstränga mig...

Nu ska jag chatta någon timme till på msn innan det är dags att kolla upp morgondagens lektioner, packa väskan och lite sånt...

Godnatt!

Just det... Jag har glömt att berätta en sak... Förra tisdagen (12/8) så fick jag ett till kusinbarn. Det blev en liten pojke som jag ännu inte vet namnet på...


Kloka ord...

Ta vara på dagen så gott det går,

för idag var imorgon igår.


Jag hatar att komma på en rubrik...

Varför ska det vara så svårt att komma ihåg saker??
Jag hade tänkt att skriva ett blogginlägg för typ en timme sedan, men när jag gick till vardagsrummet för att hämta MIN dator så var den upptagen av min storebror och hans kompis. De satt och tittade på blocket... Snäll som jag är så brydde jag mig inte. Jag lät alltså de hålla på med min dator, trots att jag var extremt bloggsugen.
För bara några minuter sedan så blev MIN dator ledig igen, men tror du jag kommer ihåg vad det var jag hade tänkt att skriva? Nej! Det är som bortblåst. Jag minns inte vad det handlade om :S Kanske jag kommer på det senare, men nu verkar det vara hopplöst...

Idag har jag knappt gjort någonting...
Allt började klockan 8.15 när min väckarklocka ringde. Ute regnade det så det fick bli jeans och en t-shirt. Jag kände inte alls för att gå till skolan.
Första lektionen var idrott. Jag kom tio minuter sent pga att skolan började för alla i Kungälvs kommun... Bussen var smockfull så jag fick snällt stå kvar och vänta på nästa, vilket gjorde att jag kom försent... Men det gjorde inte så mycket. Jag hade redan snackat med läraren så han visste om att jag inte skulle vara med på idrotten.
Visade mitt sjukintyg och sedan fick jag göra vad jag ville... Det blev en sväng (med buss :P) till närmsta affär för att köpa tuggummi.
När jag kom tillbaka till idrotten så fick jag reda på vilket betyg jag hade för tillfället. MYCKET NÖJD :D Det är bara att fortsätta som jag gjort så kommer det bli kanon.

Sedan var det lunch. Slängde i mig maten för att ha mycket tid att plugga på engelskaglosorna...
Fick pluggat en hel del, så när lektionen skulle börja så kunde jag alla 27 glosor :P
Klassen satt så snällt (eller kanske inte snällt, men satt i alla fall i klassrummet) när klockan var 12.10, men inte fanns det någon lärare där...
När klockan blivit halv ett så kom det in en annan lärare (?) och sa att vår lärare trodde att lektionen skulle vara i Torslanda så hon var där... Lyckat...
Vi fick i alla fall rast en stund till, vilket inte var helt fel...

Sedan så flöt lektionen på utan problem. Glosförhöret gick mycket bra.
Som vanligt så fick vi glosor till nästa lektion... Så till på fredag har jag 33 nya ord att kunna + arbetet om ett barndomsminne...

Veckans planering ser ut såhär:
Tisdag: Skriva lite på engelska arbetet + plugga glosor.
Onsdag: Plugga matte, skriva klart engelskan. Om jag hinner så blir det fotografering med innebandyn (ser mörkt ut med att hinna med det :S)
Torsdag: MATTE C PROV Plugga på engelskaglosorna, titta på innebandymatch, titta igenom matten en sista gång.
Fredag: Engelska arbetet ska in, glosorna ska förhöras och religionsarbetet ska skrivas.
Lördag: Göteborg med Carro och några till (? inte säker ännu)
Söndag: LEDIG :D

Sedan börjar det om igen...
Men nästa vecka blir nog lite lugnare... tror jag... Det återstår att se...

Har precis fått förfrågan att vara innebandyledare iår igen, och sjävklart har jag tackat ja. Förra året var helt okej, så varför inte göra det iår igen liksom?

Dags att skriva lite engelska...

Ha det gött!

Min måndag

Godkväll!
Snart har hela måndag passerat. Jag har hunnit med en del saker tackvare att jag började 13.30 men vaknade tidigt.
Som du kan läsa i det förra inlägget så hann jag med en del saker innan jag åkte till skolan. På min "lista" så hann jag med allt förutom att flytta över filmerna. Orkade inte gå och hämta min hårddisk som låg i vardagsrummet. Haha, nej jag är inte alls lat^^

Min enda lektion för dagen skulle spenderas på utställningen "Gud har 99 namn" i Gårda. Utställningen handlade om värdsreligionerna. Kan inte påstå att jag tyckte det var kul... Kanske man måste vara lite intresserad av religion för att tycka om det... Men det var bara att bita ihop och ta in så mycket som möjligt. På fredag så ska det skrivas ett arbete om utställningen.

Hemma så var mormor, morfar, Martina (kusin från Ljusdal) och hennes kille på besök. Det blev lite tjöt runt köksbordet. Mormor fick lagat mina Volvokläder som gått sönder. Kan inte någon designa nya? De är så grymt fula!

Sedan blev det dags för träning. Egentligen så skulle jag varit hemma för att plugga engelska, men att missa en träning till kändes inte bra. Så jag gick dit ändå.
Fick tränat lite på egen hand. Provade på att springa en del. Det fungerade jättebra. Jag sprang runt i hallen i ungefär 15 minuter innan jag slutade. Foten kändes hur bra som helst trots att den var otejpad. Även nu nästan tre timmar senare så känns den bra.
Snart är jag nog tillbaka på planen :D

Nu har klockan hunnit passera elva och jag ska snart gå och lägga mig. Även imorgon är det sovmorgon. 9.40 ska jag befinna mig i Lundbystrand 1 för att ha idrott. Jag få inte vara med  på det som klassen gör (har sjukintyg/läkarintyg) utan istället blir det rehab för mig. När jag snackade med min idrottslärare förra veckan så sa han att det räckte att jag gick dit och gjorde mitt rehab program för att få närvaro. Jag behövde inte vara ombytt om jag inte ville. Snacka om soft!
Nackdelen är bara att jag kommer behöva släpa med mig min balansplatta till skolan...

Sista lektionen imorgon är engelska. Då är det glosförhör och förhör på uppgifterna som skulle vara klara... Jag får plugga på det imorgon...

Så här ser resten av min vecka ut:
Tisdag: Engelska läxa (27 glosor och uppgifter)
Onsdag: Fotografering med innebandyn (?)
Torsdag: Matte C prov, titta på innebandymatch
Fredag: Engelska arbetet ska vara klart, Skriva religionsarbetet.

Än så länge så är det kanske inte så mycket, men jag har en känsla att det kommer fyllas på med mera saker :S
Jag som hade hoppats på en mjukstart i skolan, men så blev det inte. Det var verkligen att sätta igång alla batterier på en gång. Här går inte det inte att gå på halvfart.

Nu är det dags för mig att börja planera morgondagen. Undra vad det blir för väder... Kjol eller jeans? Jacka eller t-shirt? Det jobbigaste på morgonen är alltid att välja kläder... Klädproblemet får jag lösa imorgon när jag ser hur vädret ser ut.
Att göra innan jag går och lägger mig är att packa ner engelskaboken och sätta datorn på laddning.

God natt!

Min cykel :)

Här kommer en bild på min nya cykel :D

God förmiddag!

Jag har varit vaken i 1h och 20 minuter och redan fått mycket gjort.
Det första jag gjorde när jag vaknade var att sätta på mig träningskläder. Kände för en cykeltur. Idag blev det en annan väg, har tröttnat på den vanliga som jag brukar cykla., på 1.2 mil. Egentligen så skulle jag kunna cyklat längre, men jag har lite annat att göra innan det är dags att dra till skolan. 
Efter 31 minuter och 43 sekunder så kom jag hem igen svettig och go.

Sedan dess så har jag hunnit med att duscha, sminka mig, ta kort på cykeln, ätit frukost, bloggat på andra bloggen och gjort min sjukgymnastik.
Har alltså hunnit med en del redan.
Det som kvarstår innan jag drar till skolan om en timme är att plugga lite engelska, lägga kläder i tvätten, fundera på om jag måste ha med något till skolan (vi ska på utställning, måste man ha papper och penna? :S ), göra lite mer sjukgymnastik, flytta över lite ny nedladdande filmer till externa hårddisken, städa upp lite på skrivbordet samt lägga in en bild på min cykel.
När det är klart så blir det lite slappande framför tv:n :P

Ha en bra måndag :)

Ny cykel...

Idag har jag köpt en ny cykel.
Är mycket nöjd. Hade tänkt lägga in en bild, men har inte hunnit ta någon ännu...  kanske hinner fixa det imorgon...
Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag har mest slappat framför antingen datorn eller tv:n.
För några timmar sedan så loggade jag in på fronter (skolans plattform) för att se om jag hade fått några viktiga mail, och det hade jag...
Det fanns ett mail från min mattelärare. Hon var tydligen sjuk så man skulle jobba själv på valfri plats imorgon på matten. Jag gjorde klart det som skulle göras imorgon på förra lektionen så jag har helt ledigt.
Imorgon har jag alltså bara en lektion som börjar 13.30. Gött gött. Brorsan kör mig till kungälv så tar jag en buss därifrån (det går inga hemifrån) vid 12.30. Snacka om sovmorgon^^

Det finns inte så mycket mer att skriva faktiskt...
Tänkte sätta på en film och när den är slut så är det läggdags för mig^^

Dags för reparation...

På måndag så måste min dator lämnas in. Jag har tröttnat på att den inte fungerar som den ska... Skärmen håller på att blinka, knapparna fungerar inte, en lucka har gått sönder och sista men inte minst knapparna ramlar av!
Helt sjukt. Igår när jag kom till skolan så och öppnade locket på datorn så flög escape knappen iväg. Jättekul...! Och att sätta tillbaka den fungerade inte. Trodde att det var alla problem för dagen, men inte var de det... Efter ungefär en timme så började internet att krångla. Det stod att det inte fanns några nätverk i närheten. Mig går det fan inte att lura! Hur många nätverk finns det inte på Volvo liksom. Man brukar alltid ha minst 10 att välja att koppla upp sig på...
Men igår hittade alltså min dator inga...
Reparerade först nätverksanslutningarna, men de fungerade inte ändå... Startade om datorn, men de fungerade inte heller... Stängde av och satte på radiofunktionerna, menmin dator ville inte att jag skulle få internet...
Efter kanske en timme till så började det helt utan anledning att fungera igen. Kontsigt :S
JAg tyckte att datorn hade krånglat lite för mycket på samma dag, men det tyckte den själv tydligen inte. Problemen bara fortsatte...
Hemma så fick jag inget internet, fläkten slutade att fungera och skärmen blev helt svart (ja, datorn var igång). När jag löst de problemen så började musplattan att krångla. När det hände så hade jag lust att ge upp, men det kom upp en ruta med uppdateringar som datorn ville att jag skulle installera men det ville inte jag.
Om jag installerar uppdateringarna så kommer datorn krascha och det har jag inte lust med nu, måste tömma den först sedan så bryr jag mig inte ett skit...


Under resten av dagen så kommer jag alltså sitta ensam i mitt rum och pilla med datorn.
Visst vill jag att den ska bli lagad, men jag trivs med den så bra nu. Alla mina program (som jag egentligen inte får ha på datorn) kommer försvinna, vilket betyder att jag måste ladda ner allt igen :(

Suck!


Fredag :D


fredag, Fredag, FREDAG!!!

Det är fredag idag. Helt galet vad den här veckan har gått fort.
Snart så startar min sista lektion för dagen (12.10-15.30). Självklart så är det engelska... Blä... Men om man kollar på planeringen så ser det ganska slappt ut. Kanske man kan komma hem lite tidigare... Hade inte varit helt fel.
Vad som händer efter skolan vet jag inte. Tror jag bara ska hem och slappa. Kan bli ganska härligt att inte göra någonting...

Dags att använda den sista energin som finns kvar i min kropp till engelskan. Har glosförhöret typ när som helst.

Ha den bra fredag :)

Skola, shopping, hittelön och kladdkaka

God kväll!


Igår så somnade jag riktigt tidigt. Klockan var bara tio i nio när jag gick och la mig. Strax efter det så somnade jag. För första gången på jätte länge så sov jag hela natten utan att vakna. Dock så vaknade jag som vanligt av att min brors väckarklocka ringde, men vad gör det när min ringer tio minuter senare?

Idag fick jag med min mp3 till skolan, och det var bra... Bussresan till skolan har aldrig känts så lång som den gjorde idag. Jag mådde konstant illa och helst av allt ville jag bara vända och åka hem igen.

Första lektionen i skolan var matte. Jag fick gjort klart det som skulle göras denna och nästa lektion så nu kan jag antingen repetera mycket eller chilla på nästa lektion. Just de, nästa vecka har jag mitt första prov i matte c. Känns konstigt att det är massa prov inplanerade redan, vi har ju bara gått i skolan i en vecka...

Vi fick sluta redan klockan 11 från matten och lektionen efter började 13.30 så det var lång lunch :D

Efter lite mat i magen så bar det av mot uppehållsrummet för att slappa lite till en film. Jag hade verkligen noll energi vid den tiden, så en stunds vila var vad jag behövde.

Jag kunde faktiskt inte hålla mig vaken idag, det gick bara inte. Så vid 11.45 sov jag. Sedan så vaknade jag igen klockan 13.15. Så gött att sova i 1½ timma.

Sista lektionen för dagen var religion. Kan fortfarande inte påstå att jag älskar ämnet. Det är inte svårt, men såååååååå tråkigt...

Trots att det är förbannat tråkigt så gick tiden ganska fort. Läraren släppte iväg oss redan 16.10 istället för 16.30. GÖTT!

Åkte till stan för att träffa ägaren till mobilen som jag hittade i måndags... Blev dock lite tidig eftersom jag slutade tidigare. Gick runt på Backaplan och tittade i lite affärer. Klockan 17.15 så mötte jag ägaren till mobilen. En riktigt trevlig person. Hon var så tacksam att jag tagit hand om hennes mobil. Som tack för all hjälp så fick jag 150:-. Det var nog mer än vad den mobilen var värd. Snacka om en sliten telefon... Jag tackade och tog emot pengarna. Sedan så gick jag vidare för att se om jag kunde hitta ett par skor att köpa. Mina har gjort sitt. De börjar spricka och bli slitna. Ett par nya skor var alltså vad jag behövde.

Gick faktiskt till skopunkten där jag hittade två par skor som jag bara älskade. De passade mig perfekt. En grej som var ännu bättre är att man får köpa tre par skor men bara betala för två. Så det blev ett par nya tofflor också. Jag är nöjd med mitt köp och så jäkla dyrt blev det inte. Efter att skorna var inköpta så fortsatte jag min runda på Backaplan. Gick runt i hur många affärer som helst utan att hitta något som jag ville ha eller som jag var behov av att ha.

Tillslut så fann jag två tubtoppar som jag köpte till ett bra pris.

Sedan bar det av hem. Bussresan hem gick fort, men det var nog bara för att jag lyssnade på mp3:n. Jag bläddrade nästan igenom alla låtar, det fanns egentligen inga som jag tyckte om. Jag fattar inte varför jag lagt in så kass musik på den. Nää, i helgen blir det musikbyte!

Jag gick innanför dörren vid halv åtta. Det första jag tänkte på var: Undra hur det är på träningen?

Jag fattar inte att det kan vara så jobbigt att missa en träning, liksom jag tränar ju inte ändå.

Kvällen hade jag avsatt tid för att göra engelska, men det gick ju jättebra... Först så satte jag mig framför tv:n en stund. Sedan berättade mamma att hon köpt tre nya bakformar, så då var jag ju tvungen att testa dem.

Så för bara några minuter sedan tog jag ut den tredje och sista kladdkakan ur ugnen. Nu börjar jag fylla frysen igen^^


Klockan har nu hunnit bli lite efter halv elva och jag måste plugga engelska. Gjorde en del igår i skolan, men jag måste plugga lite till på glosorna. Min hjärna satte tyvärr stopp för det igår. Den ville inte ha in massa ord.

Idag hoppas jag att det går bättre. Det kan ju inte vara så svårt att lära sig 24 glosor eller?


Imorgon är det fredag. Sista dagen i skolan för veckan. Snacka om gött. I måndags så började jag längta efter helgen. Det känns alltid så jobbigt på måndagar för det är så långt kvar tills helgen börjar... men tiden går fort! Den här veckan har bara försvunnit :S


Snart är det nog dags för mig att börja plugga lite engelska, men innan dess så måste jag fundera ut vilka kläder jag ska ha på mig imorgon.

Dessutom så måste sjukgymnastiken göras. Kanske ska försöka göra det samtidigt som jag pluggar. Sjukgymnasten sa ju att jag skulle göra det komplicerat på balansplattan. Undra om det är tillräckligt komplicerat att stå med datorn i handen och skriva samtidigt som man står på balansplattan.

Haha, nu måste jag testa detta. Är grymt nyfiken på hur det går :P


Nu har jag inget mer att skriva. Jag är pigg som en mört så det kommer förmodligen gå bra med pluggandet. Kommer att kunna vara vaken i några timmar till.

Om det går helt åt helvete med pluggande dvs hjärnan inte vill samarbeta så kommer jag få sitta uppe länge... Men vad gör det när det är fredag imorgon? På fredagar så är ändå alla i klassen trötta. Då gör det alltså inget om jag är lite extra trött :P


Just de... imorgon måste jag ha med datorn till skola... Har inte haft med den till skolan ännu. Har inte behövt den i skolan hittills, men imorgon tror jag att det är ett måste.

Förmodligen så ska man skriva klart sitt CV som vi började med några dagar innan skolan slutade.

Det känns fortfarande overkligt att man får vara med och påverka vart man vill vara på praktiken. Jag vet fortfarande inte riktigt exakt vad jag vill hålla på med, men det kommer nog att lösa sig.


Nää, om jag ska hinna med allt innan det är dags att gå till skolan så är det kanske dags att avsluta detta inlägg.


Ha en bra kväll och en bra fredag :)


Kram


Blixter och dunder..

Det kommer inte bli något längre inlägg idag... Orkar liksom inte lägga tid på bloggen ikväll...
Ute mullrar och spöregnar det. Snart börjar det väl blixtra också :D
Jag älskar när det åskar och blixrar. Så mysig :p

Haha, folk kommer säkert tycka att jag är knäpp, men jag tycker faktiskt om det...

Nu ska jag spendera en stund framför tv:n.

Ha en bra kväll :)

Plugg plugg och lite mer plugg...

Sitter just nu och pluggar på engelska glosor. Det finns inget som är lika tråkigt som det... Blä för glosor. Visst är det bra att utöka ordförådet, men det är sååååå tråkigt att plugga.

Till på fredag så har jag 24 stycken glosor och jag tittade på dem för första gången idag. Tack för att glosboken.se finns.
Så underbart att bara skriva in orden på svenska och engelska och sedan sitta och skriva dem. 
Det är typ den sättet jag gör för att lära mig nya saker...
Jag kommer inte hålla på med glosorna länge till, måste börja med det andra i engelskan som ska vara klart på fredag. Jag kände redan i början av veckan att det skulle bli lite stressigt på slutet... Och det blev det också...
Imorgon så får jag hoppa över träningen. Måste prioritera skolan! Men mig slipper laget inte... På lördag befinner jag mig i Vönersborg för att se när de spelar.
Snart är jag förhoppningsvis tillbaka på planen. Jag tycker att foten känns nästan helt okej. Jag klarar av att göra mer och mer saker. Nu kan jag faktiskt springa utan att det gör ont (jag har bara testat att springa en liten bit).
Ska snacka lite med sjukgymnasten när jag ska dit nästa gång, 26 augusti...

SNART KOMMER JAG TILLBAKA TILL INNEBANDYN!
Snacka om att jag längtar...

Dags att fortsätta med pluggandet...

Skriver nog ett inlägg ikväll... kanske...

Ha det gött!


Fan också...

Jag hade tänkt att plugga, men det sket sig...
Tiden bara rann iväg utan att jag gjorde någonting :S

Imorgon tar jag tag i pluggandet. Det är ju inte så mycket att göra, men ändå.

Snart är det dags för mig att krypa isäng. Innan dess så ska jag packa om skolväskan.

Godnatt :)

Kommer inte på någon rubrik

Hej hej!

inatt gick min mobil på högvarv. Jag blev störd hela tiden... folk ringe eller skickade sms hela natten. Ibland suger det faktiskt att gå i skolan när alla andra är lediga...

Min mobil brukar ligga på mitt nattduksbord, men det fungerar inte längre. Det låter så jäkla mycket när det ringer eller kommer ett sms. Ibland tror jag nästan att vibratorn ska göra hål i bordet....

Jag har löst problemet nu. Jag sover med mobilen i handen. Min käraste ägodel delar alltså säng med mig nu^^
Okej jag vet att det låter stört att sova med mobilen i handen, men jag tycker faktiskt om det. Jag känner mig trygg och kan lätt få den att sluta vibrera och låta när någon ringer.

I skolan så hände det inte så mycket. Dagen bara flöt på helt enkelt. Religionen sög! Jag kommer aldrig tycka om det ämnet. Härligt att det är en 50poängs kurs.

Efter skolan så drog jag till stan för att kolla på lite kläder.
Jag fick tag i ett par jeans.

Hemma så bakade jag två olika sortes chokladtårtor.

nu funderar jag på att plugga lite. Har både engelska och matte att göra. Fast matten kan jag inte göra just nu... Lånade ut min bok till brorsan som ville repetera lite inför chalmers...
Så om jag ska plugga något så får det bli engelska... :( Så kul...!

Idag har jag tänkt att gå och lägga mig tidigt, typ vid elva eller nått sånt.

Ha det gött! :)

7 månader och 300 inlägg + min dag

Av en ren slump så upptäckte jag att det idag är sju månader sedan denhär bloggen startades. Under tiden har jag lyckats publicera 300 inlägg med olika kvalitet... Jag har blivit beroende av att blogga. Jag måste skriva något varje dag. Det känns konstigt att gå och lägga sig utan att ha skrivit något. Även om det kanske inte är så kul för er att läsa om vad jag gör så tycker jag det kan vara ganska kul att ha i framtiden. Har för någon dag sedan läst igenom min första blogg. Det var faktiskt kul att läsa och fundera på det som skrivits. Nog pratat om bloggen!

Idag har jag mest fördrivit tid. Segt som bara den...
Jag har fortfarande inte lyckats vänta tillbaka mitt dygn, så det blir sena nätter och lite sömn...
Inatt somnade jag runt halv två. Väckarklockan skulle ringt 6.55, men så länge hann jag inte sova. 5.50 ringde min brors väckarklocka och då vaknade jag. Hann knappt titta på klockan innan jag fick panik. VAR ÄR MIN MOBIL??
Den brukar ju alltid ligga på mitt nattduksbord, men när jag vaknade så gjorde den inte det :O
Panik panik panik!!! Om det hade varit något annat så hade jag lugnt vänt mig om för att försöka sova vidare, men när det handlar om mobilen så är det annat.
Efter att ha letat en stund med ögon som helst av allt ville varit stängda så kom jag på att det faktiskt går att ringa till den. Smart Malin :)
Jag ringde alltså från min andra mobil, och tro det eller ej men jag hittade faktiskt mobilen på golvet "i" mitt överkast. Troligtvis så hade den legat på sängen när jag bäddade upp och då följde den med överkastet ner på golvet.
När mobilen äntligen var framme så kunde jag inte somna om. Jag låg mest och funderade över lite saker. Vid halv sju så slöts mina ögon. 25 minuter senare så ringde klockan :(... Det var bara att gå upp direkt för att hinna till skolan. Snacka om att jag kände mig seg :O

Jag skulle möta Carro och Adam i stan vid 9. Jag var där redan 8.15. Hade jag tagit en senare buss så hade jag inte hunnit, så det fick bli så...
Dagen skulle spenderas med kanotpaddling i Delsjön. Jag var inte alls sugen på det!

Dagen blev ganska bra. Efter lite förseningar så paddlade vi iväg för att fika. På vägen var det 3 kanoter som välte/blev välta. Min kanot klarade sig mot allt och alla!
Efter fikat så skulle egentligen ha stannat kvar på stället och lek lite lekar, men det var regn i luften så lärarna bestämde att vi istället skulle paddla tillbaka och sedan åka hem.
Det hade då börjat blåsa. Att paddla var helt omöjligt. Jag och Adam bestämde oss för att styra in mot land och bära tillbaka kanoten (vi var inte ensamma om att göra så). I efterhand så hade det nog varit lättare att paddla vidare. Att bära den tunga kanoten den vägen vi bar var inte kul. Det var lång, backigt och jätte tungt!
När vi äntligen var framme så var jag så jäkla död. Foten kändes och jag var helt slut. Snacka om att vara dåligt tränad^^
Som tur var så slapp jag gå till spårvagnen, fick skjuts av Maria. Gött!

På vägen hem så handlade jag lite för mamma. Köpte även lite andra saker än hon sa, bara för att jag skulle kunna baka :P
På Marstrandsbussen så hittade jag dessutom en mobil. Ägaren är uppringd och jag ska träffa henne på torsdag och lämna telefonen.

Jag kom innanför dörren vid halv tre. Hade alltså varit borta i 7 timmar utan att få gjort så mycket. Varför ska man åka i väg så jäkla långt för att paddla i en timme och sedan åka hem??
Hade planer på att sätta igång och baka, men min kropp sa emot. Den orkade inte. Istället så planerade jag att titta klart på Ko gänget men det gick inte så bra... Hann se typ en kvart sedan sov jag. Men jag behövde faktiskt sömnen så det är sakt samma. Dessutom så har jag sett den filmen tidigare.

Kvällen spenderades i Idrottshallen... Jag vill träna. (Undra hu många gånger jag kommer hinna skriva det innan jag får träna?) Kände egentligen inte för att åka dit... Ville bara hem och sova...

Men nu är jag hemma och kan sova, men tror du jag är trött?? Nej! :O
Jag ska försöka sova snart. Måste försöka lägga mig tidigt ibland...

Imorgon är det skola 8.00-15.30 som gäller. Matte C och Religion A är det som står på schemat. Kanske ska ta och packa ner mina anteckningsblock innan jag går och lägger mig... Orkar inte fixa med det imorgon...

Godnatt!


Haha, upptäckte precis att jag idag har haft min bilddagbok i 10 månader. Intressant eller hur??


Nu är det godnatt som gäller!

Saknar:


När mitt hår var kort


Åke


Åke igen


Tiden då det här kortet togs.
Sommaren 05:a <3


Innebandyplanen!


Mammas tunnbröd


Och det här märke.
Det ligger någonstans i mitt rum, men vart??

Söndag

Var f*n har denna dag tagit vägen??

Jag vaknade typ vid ett eller nått.. Sedan dess har jag inte gjort så mycket mer än att baka, skruva isär ett databord suttit framför daton samt tittat på film. Tiden har bara runnit iväg :S

Imorgon är det måndag och dags för skolan igen :/ Dock så är det ingen vanlig skoldag som väntas, utan en lagdag. De nya ettorna börjar imorgon och då får vi inte vara i skolan... Min klass ska till Delsjön och paddla kanot (skit kul... Not) Orkar seriöst inte om det blir värsta skitvädret imorgon... Kul att paddla i spöregn liksom...

Något positivt med dagen är att jag får sovmorgon till sju. Halv åtta går bussen... Det är ju alltid något man kan vara glad över...

Lördag

Jaha, då var den här lördagen nästan slut...
Jag har inte gjort så mycket faktiskt. Typ mest suttit och pillat med min gamla dator. Fick ta bort lite saker, fixa hårddiskarna, lägga in annan bakgrundsbild mm. Nu står datorn hos min kusin Emma. Det kändes fel att den bara stod i mitt rum och tog plats. Jag har startat den 8 gånger på ett år...
Jag använder bara min bärbara dator som jag fått från skolan. Det är lättast så. Och jag tycker om den.

Det som återstår nu är att ta bort databordet, men det får bli imorgon. Sedan hade jag tänkt att måla om en stol och ha stående där bordet står nu. Jag måste ju ha någonstans att lägga kläder på ^^

Jag har varit riktigt snäll idag :D
Min brorsa fick en Ramlösa :Jordgubb-lime (min favorit smak!) av mig bara för att han inte mådde så bra...  Och min kusin fick min gamla dator.


Egentligen hade jag andra planer för dagen, men allt blev inställt pga sjukdom :(
Men va fan, det finns flera helger^^

Nu väntas några timmar framför msn :P

:)

Hej hej.

Klockan är typ 4.15 och jag har faktiskt sovit. Igår var jag trött. Somnade i soffan redan vid nio. Jag och la mig i sängen typ elva och somnade direkt.

Jag ska snart luta mig tillbaka för att fortsätta sova. Vad gött att det inte är någon väckarklocka som kommer ringa :D

Nu ska jag svara på lite sms som jag fått under tiden jag sovit, sedan ska jag sova vidare :)

Godnatt


Fredag :D

Hej hej.
Idag är det fredag :)
Mina två första skoldagar är nu över. Den här dagen var jobbigare än gårdagen... För det första så fick jag gå upp redan vid sex.. Det var egentligen meninen att jag skulle gå upp 5.45, men jag var för trött så jag låg kvar en liten stund till... när jag tänker tillbaka så ångrar jag det en del... Precis efter att jag skrivit blogginlägget imorse så lämnade jag sängen... Panik, stress och mer stress... så kan man väl beskriva min morgon... Jag hann i alla fall på 15 (!) minuter få på mig kläder, äta frukost, sminka mig, bädda sängen och läsa de två första sidorna i tidningen.
Jag är snabb^^

Sedan var det dags att gå till bussen. Det är härligt med en promenad på 600 meter på morgonen :) och nu kan jag till och med gå den lilla biten utan att foten gör ont :D Så jävla gött!

I skolan så ändrades mitt humör snabbt... Vi började med engelska B i 3h & 20 minuter... Hata det jävla ämnet, men nu är det ju "bara" 27 lektioner kvar... Suck!
Sedan var det lunch... Blev även idag salladsbuffé... Hatar all annan mat där! Det smakar ju as...

Efter lunchen så var det dags för den sista lektionen, ind prod (vad det står för kommer jag inte ihåg... haha)
Okej, visst var den lektionen seg, men inte så tråkigt. Vi var indelade i grupper. Varje grupp "fick" ett eget företag och så skulle vi ta fram policies, affärsidé och lite sånt. Ganska slappt alltså.
När det var 1h & 10 minuter kvar så skickade jag iväg ett sms till Carro (som satt på andra sidan klassrummet) med texten:
Nu är det bara 1 timme och 10 minuter kvar tills vi slutar.
Som svar fick jag då:
1 timme och 9 minuter...

Sedan så höll jag och Carro på att skicka sms till varandra med en minuts mellanrum. Nedräkningen höll på i 1 timma och 24 minuter (fick sluta 6 minuter tidigare). Så det blev alltså sammanlagt 84 sms skickade tillsammans :P
Snacka om att vi ville att det skulle bli helg...

När jag nästan hade kommit hem så kom Emma springade för att möta mig. Så sött. Fick en kram av henne precis när jag gick in på vår infart.
På bordet stod det plättar. Jag var inte hungrig så jag tog bara några i handen och åt upp...

Nu sitter jag i mitt rum och funderar på vad som händer resten av kvällen.
Alexandra frågade om jag ville följa med på bio, men det blir lite svårt att hinna det...
Så förmodligen kommer kvällen spenderas antingen här framför datorn eller framför tv:n.
Jag har noll energi, så det blir bäst så...


Ha en bra kväll :)

God morgon!

Klockan har precis passerat 6 och jag är vaken.
Lyckades somna en stund efter att jag skrev inlägget i natt.
Om jag ska hinna till bussen som går om en halv timme så är det dags för mig att stiga upp ur sängen...

Ha en bra dag :)


sova?

Spm jag trodde... Jag kan inte sova. Helt omöjligt.

Ska fortsätta dejta kudden nu. Någon gång så måste jag ju somna...

Godnatt?


Godnatt?

Nu går jag och lägger mig... Är hur pigg som helst... Det kommer inte bli lätt att sova...

Torsdag 7/8

Hej hej...

Min dag har bjudit på både positiva och negativa saker...

Jag ska förklara lite...

Inatt när jag försökte sova så gick det inte. Jag låg i sängen och vred mig. Det fungerade inte att sova... Ena stunden var det för varmt, sedan för kallt. Kuddarna var inte bekväma så de slängdes ner på golvet. Klockan på väggen tickade, vilket störde mig enormt mycket...
Jag kan rabbla upp hur mycket som helst som störde mig inatt... Tillslut när klockan passerat halv fem så somnade jag...
SKÖNT! i alla fall fram till väckarklockan ringde vid halv sju. Jag fick alltså ungefär två timmars sömn...
Trött som fan var jag när jag skulle gå upp... Låg kvar en liten stund i sängen för att vakna till liv... Tio i sju så lämnade jag sängen för att sätta på mig kläder och sminka mig. Jag hade egentligen planerat att duscha, men tiden rann liksom iväg, så om jag hade gjort de så skulle jag inte hinna något annat.
Fick stressa på slutet. Precis innan jag skulle gå till bussen så kom jag på att jag inte ätit någon frukost. Det fick bli ett äpple på väg till bussen.
Jag satt i busskuren mellan 7.27 och 7.50. Det kom ingen bussjävel :@
Tänkte först gått hem och frågat mamma om hon kunde kört mig till skolan, men brorsan hade lånat bilen... Till slut så ringde jag pappa som fick komma hem från jobbet för att hämta mig och mamma. Sedan körde jag och mamma tillbaka honom till jobbet och efter det bar det av mot Volvo Torslanda TK-porten.
Jag kom till skolan vid tio i nio och möttes av massa glada personer och lärare. Det var riktigt trevligt att komma dit när alla var så glada. Visst var de flesa trötta också, men vem var inte det??
Vi började skoldagen med mentorstid. Det var genomgång av lite allt möjligt.. mobillista som skulle fyllas i, kolla adress mm mm... En ganska slapp lektion helt enkelt :)
Vi hade inte så mycket att göra så lektioen tog slut redan 10.15 (istället för 11.20), så det blev en lååång lunch.

Jag, Carro och Adam spenderade en stund i uppehållsrummet... Såhär slutade det för mig:


Haha, en liten tupplur alltså :P

Enligt schemat så skulle den andra lektionen vara Engelska B, men det blev istället Matte C.
Vi hade först lite genomgång och sedan var det bara att räkna på. Det fanns vissa speciella tal som skulle göras under lektionen. När man var klar med dessa så fick man gå hem...
Jag lämnade skolan klockan 13.56 (istället för 15.30) med ett leende på läpparna. Dagen hade varit så jäkla go. En bra start på skolan helt enkelt.

På bussen hem så träffade jag en gammal fotollskompis. Vi satt och tjötade till Ytterby där hon hoppade av. En trevlig pratstund :)
Väl hemma, 15.30, så var jag helt slut. Jag gick direkt in i mitt rum och la jackan och väskan på sängen. Sedan gick jag till vardagsrummet, satte på tv:n och la mig i soffan. För att vara säker på att hinna till träningen så satte jag även alarm på mobilen.
Det tog inte så lång tid innan jag somnade :) SKÖNT!
När klockan blivit 17.15 så ringde alarmet på mobilen.. Det var bara att stiga upp och gå och packa väskan.
17.35 så gick jag till bussen utan middag i magen :S

På träningen så gjorde jag inte så mycket nytta... Fick gjort halva rehabprogrammet. Kvar att göra idag är 5-10 minuter på balansplattan... men det får jag göra om några timmar...

Jag vill vara tillbaka på planen nu. Det är så jävla jobbigt att varje gång titta på. Även om jag inte visar det så tycker jag att det är jobbigt. Jag kan inte förklara...

En positiv sak är att foten bara blir bättre och bättre. Så här bra som den är nu har den aldrig varit sedan den skadades... Jag är snart tillbaka på planen. Snacka om att jag längtar... Men fan vad mycket jag har att ta igen...   Jag har tappat allt och lite till :(



Imorgon så är det fredag och ännu en dag i skolan väntas...
8.00-11.20    Engelska B
11.20-12.10  Lunch
12.10-15.30  Ind prod

Sedan är det hem för att vara med Emmsi-pemmsi (min älsklingskusin).

Ska bli sjukt skönt med helg nu. Jag behöver sova ut.
Inatt kommer det inte heller på lätt att sova, det känner jag redan nu. Suck...

Om jag inte har något att göra senare så kanske det blir ett inlägg till...

Dags för duschen...

God natt :)


Skola

Hej hej. Sitter just nu i skolan...
Dagen började så jäkla dåligt...


Orkar inte skriva mer nu... Det får bli ett längre inlägg ikväll efter träningen.

Ha en bra dag :)

5 månader kvar :)

Precis när jag publicerat det förra inlägget så slog det mig att det är den 6:e augusti idag... Det betyder alltså att det "bara" är fem månader kvar tills jag fyller 18 :D

Intressant... HAHA

Imorgon börjar skolan :(

Hejsan svejsan.

Min dag har varit händelserik. Jag vaknade flera gånger inatt av att folk höll på att ringa och skicka sms... Tillslut när personerna inte slutade så stängde jag av telefonen. Skönt att få sova ;)
Vid halv elva så vaknade... Kände för att ha en riktigt slapp dag, så det fick bli joggingbyxor och en t-shirt till kläder...
Hann väl vara vaken i ungefär 10 minuter innan mormor och morfar kom :)
Mormor hade frågat mamma igår om inte jag kunde hjälpa henne att baka lite saker till hennes födelsedag... Så jag, mamma och mormor satt och planerade lite vad jag skulle baka...

Mormor och morfar åkte hem efter en liten stund och då satte jag igång med bakandet :) Klockan hade då blivit ett och jag var pigg som en mört...

Jag hade tänkt att baka några kladdkakor och göra resten någon annan dag, men efter lite tänkande så kom jag fram till att det var bäst att fixa allt idag eftersom skolan börjar imorgon...

Efter fyra (!) timmars bakande så var jag klar.
Här är vad jag fick gjort:

4 kladdkakor, 3 sockerkakor, massa kolakakor och massa kokoskakor.


Kokoskakor


Kolakakor

Vid halv sex så åkte jag och mamma till mormor och morfar för att lämna av allt. Hur jag hade hunnit klart med allt förstod inte mormor och morfar. Jag tycker faktiskt nu i efterhand att det var ett bra beslut att fixa allt på en gång... Vem vet hur mycket jag kommer hinna med nu när skolan börjar liksom...


Nu är alltså mitt sommarlov över. Om 12 timmar så sitter jag på min första lektion... Usch...

Jag kommer säkert vara helt död när jag går upp imorgon... Klockan ringer 6.45 GÄSP!
Och ännu dödare när jag kommer hem från skolan... Hinner vara hemma i ungefär 40 minuter innan det är dags att åka till träningen...
Snacka om att jag kommer somna gött imorgon kväll^^

Idag får jag se när jag somnar... Har inte vänt tillbaka dygnet, så om jag har tur så kanske jag somnar innan tre inatt...

Har inte tid att skriva mer... Måste fixa lite saker till imorgon...

Godkväll! :)


Sjukgymnastik

God eftermiddag!

Idag har jag varit på sjukgymnastik med foten. Sjukgymnasten trodde knappt på mig när jag sa att jag kan göra tåhävningar utan att det gjorde ont, men när ajg visade henne så stod såg hon ut som en fågelholk. Eftersom det kändes så bra så skulle hon testa den.

Jag fick först gå på en silikonmatta. Förra veckan när jag gjorde det så gjorde foten ont eftersom plattan är mjuk och foten inte var stabil.
Idag så kunde jag gå på den utan problem.
Övningen efter var en övning med tyngder.
jag satt på golvet. Foten sattes fast med band i en maskin. Sedan var det bara för mig att dra upp foten så långt jag kunde.
Efter det så skulle jag pressa ner foten så mycket det gick. Allt detta gjordes 3*15.
När jag tittade efter så var det 2 kilos tyng på, och jag kände INGENTING i foten :D
Som avslutning på allt så fick jag stå på ett ben på en balansplatta. Jag tyckte det var för lätt, så hon la på lite svårare saker, tex kasta boll, vrida huvudet åt olika håll, "flyga", blunda samt att göra alfabetet med det andra benet.

Jag har alltså äntligen bytt övningar. Istället för bollen så är det tåhävningar och balansplatta som gäller några gånger om dagen.


Jag tror inte det kommer ta så lång tid innan foten är bra igen. Men det var som hon sa... Även om den känns bra nu så kanske den inte gör det imorgon... Så jag får helt enkelt hoppas på att allt går åt rätt håll nu :)

Eftersom jag kommer behöva tejpa foten under träningar framöver (i resten av mitt liv!) så skulle jag träffa en sjukgymnast som var specialist på det. Min fot kommer behövas tejpas på ett speciellt sätt :S
Detta kommer ske typ den 25 august.. och dagen efter, alltså 26 augusti, så ska jag tillbaka till sjukgymnasten för att kolla av hur det gått och få andra övningar.


Dags för käk...

Ha det gött :)


Syssling, träning och bak...

Min dag har varit ganska lugn...
Vaknade klockan elva och var utvilad. För första gången på länge så kände jag mig pigg när jag vaknade. Vid sex tiden i morse så fick jag ett sms... Läste det, vände mig om och sov vidare. Det är inte så ofta jag kan somna om när jag blir väckt, men idag lyckades jag mycket bra med det. Kanske var det för att jag var uppe sent i natt. Loggade ut från msn vi 2 och sedan tittade jag  på tv en stund innan mina ögon slöts.

Att välja kläder var ett helvete. Jag visste inte vad jag ville ha.... Det slutade i alla fall med att jag tog fram en kjol och en t-shirt... Lagom slappt och bra :)
Nästa problem var frukosten. Jag var inte sugen på något. Hade lust att strunta i att äta... Efter mycket om och men så tog jag en macka med ost och gick in i mitt rum för att bädda sängen. Ja, jag bäddade medan jag åt...

När jag gjort mig klar så drog jag och mamma iväg till min syssling. En ganska nyfödd syssling dessutom, en månad gammal.


Här är jag och syssling Johan.


Så underbart att sitta vid bordet med plutten i knät.

En sån underbar liten krabat. Jag gick runt med honom på armen eller axeln jätte länge. Jag bara älskar små barn. Jag älskar att hålla på att pyssla om och gosa med barn. Såååå mysigt. Den här lille parveln var bara för goo.

Väl hemma igen så hann jag inte så mycket innan det var dags att åka till träningen. Det blev mest lite bloggläsande och tittar på lite olika hemsidor... 

Vid kvart i sex tog jag bussen till träningen.
Jag hatar att vara skadad. Att titta på är jobbigt. Jag vill vara med på planen!! Jag blir så jälva trött på allt. Det ska fan inte ta 7 måndader innan man får reda på vad som hade/är skadat i foten.
Nu är det bara att börja om på nytt.

Men, jag tror inte det kommer ta så lång tid innan jag är tillbaka... Med hjälp av sjukgymnastiken så har foten på bara en vecka blivit mycket bättre. Nu kan jag göra tåhävningar utan att det gör ont. Det har jag aldrig kunnat göra sedan skadan. Så det känns positivt faktiskt.

Jag gick lite tidigare från träningen. Brorsan var i kungälv, så han frågade om jag kunde tänka mig att åka hem lite tidigare, så mamma slapp åka in igen för att hämta mig. Självklart så sa jag att det gick bra, trots att jag egentligen hade velat stannat på träningen.



JAG VILL OCKSÅ TRÄNA!!!

Väl hemma så ville jag baka något. Mamma sa att det inte behövdes... Sedan så började vi tjafsa lite om inlägg. Sjukgymnasten ville att jag skulle skaffa inlägg för att belasta foten på ett annat, bättre, sätt.
Men jag vill inte ha några inlägg!
Jag sa till mamma att det är onödigt att lägga ut pengar på något som jag ALDRIG kommer använda.
Jag höll på att gnälla som fan på henne... Tillslut så orkade jag inte mer...
Bara för att jävlas så bakade jag massa saker...
Det blev:
* en limepaj
* en kladdkaka
* 2 sockerkakor

Hur det blir med de där jävla inläggen vet jag inte. Jag skiter i vilket... Jag kommer inte använda dem, dne saken är klar.



Imorgon ska jag till sjukgymnasten. Om foten ser och känns bra så kommer jag få andra övningnar. Och jag kan säga redan idag att de kommer behövas andra övningar. Nu klarar min fot av belastningar :)

Vad som händer resten av morgondagen vet jag inte. Helst så hoppas jag att det inte händer någonting. Vill inte göra något. Skolan börjar på torsag och jag är inte redo. Jag vill fan inte gå dit. Jag orkar inte just nu.
HELVETE!

Nu ska jag fan inte klaga mer för dagen...
Det är bäst att sluta detta inlägg nu innan jag har förpestat hela världen med mina klagomål...

/ Malin

Fortsätta blogga

Jag har nu bestämt mig för att fortsätta mitt bloggande, men kanske inte lika ofta som jag gjort innan. Jag tycker att det känns fel att inte skriva något inlägg varje dag. Vet inte varför jag känner så...

Idag har jag inte gjort så mycket. Eller jo det har jag ju egentligen gjort... Jag, mamma och pappa var och köpte en ny säng till mig. Min gamla (ett år gammal) gav jag till min lillebror.

Mamma trodde minst att alla skulle få damm allergi efter att jag börjat röja i mitt rum, men vad hon inte visste var att jag städade bakom sängen för bara någon vecka sedan. Haha, där fick ni allt.
Jag kan faktiskt städa och ha det fin, när jag vill^^.
Just nu står det alltså en 120 säng istället för min gamla 105. Att fixa sängen gick fort, men att fixa allt annat gick åt helvete...
Fast det kunde varit värre....
Under min säng har jag en låda med massa saker. Där rensade jag lite för att kunna få ner lite till. Jag behövde få bort alla gamla kollegieblock från ettan. Nu när tvåan börjar på torsdag så vill jag inte ha massa onödiga block framme.

I min låda under sängen så låg alla mina Volvo Penta t-shirtar. Det låg 15 stycken i en påse, en har jag dessutom i min garderob (man fick en tröja varje dag man var på gymmet, så det är ju bara att räkna ut hur mycket jag tränade under min praktik:P ) Men att ha de tröjorna under sängen tyckte jag kändes helt onödigt. I min garderob får de inte plats, men det måste ju finnas plats någon annanstans.
Egentligen så är de alldeles för stora, men det är härligt att bara sätta på sig en stor tröja när man vaknar.
Förutom saker i lådan så låg det även lite andra saker under sängen. Jag har en väska full med andra väskor, klubbfodral och lite annat som just nu ligger på mitt golv. Jag har inte hunnit att lägga tillbaka den ännu. Har inte besämt vart den ska ligga... Haha, vaddå beslutsångest??

Jag har även hunnit baka lite saker. Det blev lite kokoskakor. Eftersom man bara använde äggulorna till det så hade jag några äggvitor över... Istället för att slänga de så gjorde jag maränger.
Nu har jag snart fyllt frysen igen. Det betyder att jag inte kan baka på ett tag :(

Är du sugen på en fika så ta en sväng hem till mig ;)


Imorgon ska jag och mamma hälsa på min syssling (typ en månad gammal eller nått sånt). Sedan så blir det lite andra ärenden.
Jag var helt säker på att det var imorgon jag skulle till sjukgymnasten, men det var tydligen på tisdag. Det är bra att mamma skriver upp sånt. Mitt minne sviker mig ibland...
På kvällen så startar innebandyn igen. Jag får inte träna, men ska dit ändå. Mig slipper de inte^^
Jag kommer befinna mig i hallen när mitt lag tränar trots att jag själv inte kommer få träna innebandy på ett tag...
Annars så tror jag inte det händer något mer imorgon.

Det här blogginlägget får avslutas med ett citat som går att funderas på...

Alla vill leva längre, men ingen vill bli gammal.


Klart :D

Jag fixade designen på bara några minuter.

Kom på att jag sparat alla kodmallar på datorn, så det var ju bara att klistra in det igen.
Problemet är löst :D

IRRITERAD

Va fan har hänt nu med min blogg??

Det ser ju helt cp ut :@

Irriterad.
Måste se till att lösa detta NU!!!

Liseberg

Idag har jag varit på Liseberg med mamma, pappa, lillebror, Anna, Mikael och Emma.
Det var lite folk så man hann åka massa saker.
Jag orkar inte skriva mer om dagen. Det hände liksom inget speciellt...


Jag funderar på att ta ett uppehåll från bloggandet... Känner att det bara blir massa dåliga inlägg hela tiden.
Allt handlar ju bara om mig och mina dagar...

Jag får fundera på saken... Det är väl ingen som kommer sakna mitt bloggande ändå...

Mitt rum ser ut som värsta bombnedslaget så det måste städas innan jag kan gå och lägga mig. Det lär väl ta en timme ungefär, så det blir lagom för mig att sova när det är klart.

God natt!

Varit irriterad, bakat och uppdaterat bilddagboken...

Rubriken sammanfattar vad jag har gjort idag...

Imorse vaknade jag och hade ont i huvudet. Ingen bra start på dagen.
Jag fick i mig en brödskiva till frukost.
Mamma och jag åkte iväg för att lämna tillbaka några tapetrullar som blev över, samt för att handla lite.
Jag var sjukt irriterad hela tiden. Fan

Mamma var snäll och köpte tre shorts till mag. Tack!
Väl hemma så blev det inte bättre. Jag orkade ingenting. Ville bara sova bort resten av dagen. När familjen skulle äta så ville inte jag ha mat. Istället la jag mig i soffan för att titta lite på tv. Jag sov en liten stund.
Vid åtta så satte jag igång att baka lite.
Det blev kladdkakor, kolakakor och vaniljhorn.
Det tog ungefär en och en halv timme att få allt klart, men det var de värt. Jag blev glad igen.
När bakandet var klart så satte jag mig framför datorn för att uppdatera min bilddagbok. Det var nästan två veckor sedan jag la in en bild sist, så jag hade några dagar att ta igen. Men nu är det löst. Jag fick hittat bilder till varje dag.

Nu sitter jag som vanligt och gör sjukgymnastiken. Bara 3 minuter kvar sedan är jag klar.
Funderar faktiskt på att gå och lägga mig när jag tränat klart foten. Orkar inte vara uppe så länge till. Känner redan att ögonen börjar strejka...

Egentligen kände jag inte för att skriva något inlägg här, men det kändes konstigt att inte göra det.
Men nu när det är gjort så kan jag tänka på annat.
Det är dags att titta klart på de sista hemsidorna och sedan krypa ner i säng.

Godnatt!