Underbar dag! :)

Haha, idag har mina klasskamrater varit galna på mig. Jag har sagt "Det känns som det är fredag idag" ungefär 711 gånger. Men jag kan inte hjälpa det, det känns som en fredag. Det som är lite gött är att det bara är onsdag. Å jag har låång ledigt nu :D.

Min dag har varit kanon bra!
Allt började med att jag hade sovmorgon till 8.30. Lektion 8.30-11-00 (vi slutade 20 minuter tidigare :P) Sedan lunch till 13.10. Satt ute i solen å skrev på ett arbete. 13.10-16.00 tyska. Vi hade dock ingen lärare så det blev att alla hastade ihop det som skulle göras å sedan drog vi hem. JAg fick pratat med Sofia under lektionen. Så undebart att höra din röst. JAg har saknat den.
När jag sa att jag inte visste vad jag skulle skriva på bloggen, så sa Sofia: "Skriv om mig!" Så söt, mitt hjärta. Bara för de så måste jag skriva om dig. :)

Sofia är en underbar person, en sån som bara är bäst!

Jag tycker verkligen om dig gumman, jag kan inte ens förklara. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket, du är den som förstår....  det känns som om jag skulle behöva gråta, men vad har jag och gråta för då? Jo, att du är så fruktansvärt underbar. Därför sitter jag nu och gråter- tårar av lycka, hopp och sån glädje. Du är så underbar min vän :) Min älskade Sofia!!
Jag saknar dig så jäkla mycket, trots att det bara var 30 minuter sedan jag träffade dig, snackade med dig och kramade dig. Just nu sitter jag bara å väntar på att det ska plinga till i min telefon, det betyder ju att jag får träffa dig igen.

FÖRLÅT för allt som hänt. Det är jag som varit dum, det är jag som gjort att det blev som det blev. Allt är mitt fel. FÖRLÅT!!!

Jag längtar till helgen. En hel helg med dig och massa innebandy. Det kan inte bli bättre.
Jag älskar dig härtat. Du betyder mycket för mig!
Jag kommer alltid att älska dig! <3


Hmm, det där var lite om min älskade Sofia <3

Idag är det onsdag, fast i mitt huvudet är det fredag ;), å jag har hur mycket som helst att göra...

* Skriva på APU-arbetet
* Fylla på pengar på mobilen
* Fixa något att äta
* Träffa Sofia :)
* Städa rummet
* Göra rehab programmet för foten

Hmm, fattar inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Men jag får väl göra det viktigaste nämligen skriva på APU-arbetet, träffa Sofia och fixa något att äta. Resten kan ajg klara mig utan.

Nu kan jag inte skriva mer. Det är dags att plugga lite.

Hoppas du får en bra kväll!

JAG ÄLSKAR DIG SOFIA <3<3

Det blir allt ett litet inlägg från mig idag....

Jag vet inte hur jag ska förklara dagen, men jätte bra har den absolut inte varit.
Jag har varit på dåligt humör, sov inte så mycket inatt.
Dagen började med nationellt prov i engelska A. Kanske inte den bästa starten på en skoldag, men det gick bra i alla fall.
Sista lektionen jag produktionsutrustning, dvs programering. Jag fattar itne vad det var med mig på dne lektionen. Jag avr så trött. Sov nog bort halva lektionen :S
Just nu e jag hemma. Har precis käkat lite. Snart e de dags att plocka fram tyskaböckerna och göra läxan som ska lämnas in i morgon. Förmodligen så tar det bara en timma, så resten av kvällen kommer gå till att skriva på APU-arbetet. Just de, en stund kommer gå till Sofia också.

Meningslöst inlägg är vad det här blev, men men....

Nu ska jag plugga :/

Ha en bra kväll!


Måndag!

Den nya veckan har precis startat. Jag har haft en kanon helg, kommer inte skriva mer om den...

Idag är det måndag, å jag hade sovmorgon till 13.10. Trots detta befann jag mig i skolan klockan 8.45. Anledningen till att jag åkte till skolan så tidigt var för att jag skulle skriva på mitt APU-arbete (jag vet att jag tjatar mycket om det, men snart är det över. På måndag ska det lämnas in.). Jag fick skrivit ungefär tre datorskriva sidor. Mitt arbete består just nu av 7 sidor text. Dock så har jag 3 sidor kvar att skriva, men det går förmodligen ganska fort. Jag ska skriva på det när jag kommer hem. Å hinner jag inte klart idag får jag fortsätta på torsdag, fredag, lördag å söndag.

Min blogg kommer förmodligen inte att uppdateras så mycket under den närmsta tiden. Jag måste lägga mer tid till skolan. Har ganska mycket att göra nu... Men men, snart är det över, 25 juni är det skolavslutning. MYCKET HÄRLIGT! Jag längtar.

Hmm, ja nu vet jag inte vad jag ska skriva...

Sak samma, det blir nog ingen mer från mig idag. Får se när nästa uppdatering blir. Kanske imorgon, eller så blir det om en vecka. Jag kan inte bestämma, jag skriver helt enkelt något när jag har tid och lust...

Ha en bra dag!

Grattis brorsan

GRATTIS PETER!
19 år idag :)

image54

Ny design på bloggen...

Jag håller på att fixa med designen på bloggen, så bli inte förvånad om det ser konstig ut när du kollar....

Hem ljuva hem

Jag är nu hemma. Sitter just nu i mitt rum och pluggar :/ ...
Inte jätte kul om man säger så....

Blev tvungen att ta en liten paus från pluggandet. Hade tänkt att skriva något kul här på bloggen, men jag har idé torka. Kanske ska återgå till pluggandet så jag kan gå å lägga mig snart...

Skriver förmodligen något imorgon...

Ha en bra natt/dag :)

Torsdag

Sitter nu i skolan. Har tråkigt. Ska snart börja plugga lite.
Kan inte påstå att min dag börjat jättebra...
Bussen var försenad vilket gjorde att jag kom 10 minuter försent till skolan. Väl i skolan får vi reda på att vi ska ha nationellt prov i engelska A, pratdelen. Varför kan man inte få reda på det innan? Kan inte påstå att jag blev taggad direkt, speciellt inte när jag var i den första gruppen. Dock så gick det bra, men va fan om vi hade fått reda på att vi skulle ha detta så kunde man förbereda sig lite genom att försöka vakna till liv innan man gick ini klassrummet.
Sak samma, nu e de ialla fall gjort. Härligt att ha ett mindre nationellt prov kvar. Nu e det väl bara 3 kvar, 1 engelska å två i matte A. Sedan är det slutprov i matte B också, men det är nog om 3 veckor.

Idag kommer jag "flytta" hem igen. Min tid som katt- och husvakt är slut. I eftermiddag kommer helt enkelt ägarna hem. Det ska bli gött att komma hem, hem till bredbandet...

Nää, nu kan jag inte skriva mer, måste plugga lite.
Ha en bra dag!


<3

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Vi går där och kollar på varandra i skolkoridorerna,
men ingen gör nåt.
Jag vågar inte säga att jag gillar dig,
kan inte du ta första steget?
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Jobbiga katter....

Sheet, igår när jag kom hem från skolan avr jag så trött att jag somnade i soffan. Haha, mycket härligt var det i alla fall :P 1 h sömn skadar inte :P

Efter att ha varit vaken i 3 timmar till somnade jag ännu en gång. Denna går var det planerat :P
Jag somnade riktigt fort. Dock så vaknade jag runt tolv av att katterna höll på att jobba sig. Den ena låg å bet mig i tån å den andra höll på att klösa på kudden. Det var riktigt nära att jag slängde ut båda två ur rummet, men jag gjorde inte det. Istället låg jag å klia den ena katten till han somnade å under tiden slutade även den andra katten att jobba sig. När katterna väl somnat, somnade även jag. :)

Nu är det dags för lektion.

Ny vecka, nya möjligheter...

Jaha, då var det måndag igen. Jag är trött. Somnade i soffan igår när jag låg å tittade på Bee movie. Sheet, klockan var ju bara åtta. Vaknade dock 30 minuter senare av att katten hoppade upp å la sig på mig.
Jag är kattvakt denna vecka. Där jag bor finns inget internet, mycket ovant.


         Här är katterna. Sigge och Asta :)

Innan jag somnade tog jag en promenad till en kiosk för att köpa något att dricka.
En sån här blev det:

Jag hade tråkigt, så det blev en lite ganska lång promenad, 1 h & 20 minuter. Mycket härligt :)

Snart ska min grupp göra klart det sista inför redovisningen.
Ikväll blir det förmodligen en promenad och sedan plugg. Måste skriva på mitt APU-arbete...

Oj vilket meningslöst inlägg...

Skriver förmodligen något imorgon. Eller så blir det något i eftermiddag.
Ha en bra dag :)


Helg och sol :)

Finns det något som är lika underbart som att ta med datorn ut i solen och skriva lite på ett skolarbete. Misstolka mig inte nu, jag tycker inte det är kul att plugga på helgerna, men ibland måste man...
Jag får massa ny energi av att sitta i solen och plugga.

Egentligen skulle jag vilja gå ut på en lååååång promenad, men jag ska försöka att vila min fot.
Foten är ungefär lika dålig som den var igår. Dock så är den inte blå längre :)

Idag händer det inte så mycket. Jag och Carro skulle egentligen på filmkväll, men det blev inte så. Vi får ta det på fredag istället...

Om 2½ timma ska jag (och resten av familjen) åka till min kusin å grilla.
Nää, nu ska jag fortsätta skriva på arbetet...

Ha en bra dag! :)

Trött...

Jag är trött, och inte lite heller...
Denna dag har gått både upp och ner. Just nu e de tråkigt. Jag sitter på lektion, grupparbete.
Jag och Carro är klara med vår del av arbete, nu e de bara killarna som ska göra klart power pointen. När den väl är klar å vi kört redovisningen drar vi härifrån. Förmodligen så kommer vi lämna skolan inom en timma...

Idag är foten ännu värre. Den är svullen, blå och gör ont :S
JOBBIGT!
Är det kanske dags att hugga av den? Det kanske blir bättre då...


Ikväll är det bio med Carro och Alexandra som gäller ^^
Sheet vad kul det kommer bli :P

Imorgon ska jag och Carro ut på äventyr. Kanske bäst att jag inte skriver något mer...

Nää, nu ska jag se hur det går för resten av gruppen. Är ganska sugen på att gå hem...

Ha en bra dag!

Jobbig

Jobbig är det ord som passar bäst in på dagen som gått.

Jag skrev lite om min dag i det förra inlägget...  här kommer resten.
Hmm, hur långt hade jag kommit på min dag? Just de, jag skrev att jag skulle hålla ett engelska tal.

Fick gjort det, mycket härligt att inte behöva tänka på det längre. Efter att det var avklarat var det dags att gå tillbaka till klassrummet å fortsätta med grupparbetet. Min grupp måste jobba som svin imorgon. Det killarna gör på en lektion gör jag och Carro på 10 minuter, så det har inte blivit så mycket gjort för dem.

Jag och Carro fick gjort riktigt mycket. Vi vet vad vi ska säga på måndag då det är redovisning. Dessutom fick vi skickat in planschen på tryckning.
Imorgon är det två lektioner på 3h&20 minuter med klimatkampen. Jag och Carro ska fixa en skriftlig rapport och killarna får fortsätta med det muntliga. Vi har en del att göra, så jag kommer vara osocial både på bdb, bloggen och på msn imorgon.

Skoldagen gick riktigt snabbt.
Väl hemma fick jag inte pluggat något som jag hade tänkt att göra. Min kusin var här så jag fick pussla pussel, göra halsband, leka med dockor, ja jag fick vara barn på nytt helt enkelt... ;)

Vid 20-tiden åkte hon hem å då var det dags för mig att byta om till träningskläder för att springa en slinga i skogen. Dock så gick det inte som jag tänkt mig. Hade tänkt att springa en halvlång slinga (5.5 km), men redan efter 1 km sa min fot emot mig. Den började göra riktigt ont. Det slutade med att jag, halv haltande tog en runda på 2.5 km. Väl hemma tittade jag på foten och upptäckte att den var svullen, å inte lite heller.

Så nu sitter jag här i min säng å tycker synd om mig själv. Nää, nu skojade jag. Jag e bara så trött på att den inte vill bli bra. Det har ju trots allt gått 17 veckor på lördag.
Jag ska ringa läkaren imorgon. Hon får kolla på foten igen, ledbandet är helt konstigt.
Ja ja, det löser sig nog på ett eller annat sätt...

Nu blir det inte mer skriver från mig, håller på att somna.

Ha en bra morgondag!

Sammanfattning av min onsdag och de som gått av torsdagen...

Min ondag går kort att sammanfatta med ordet UNDERBAR.
Jag har ändå tänkt att ge en lite längre version av dagen.

Dagen började klockan 6.25 av att jag vaknade (väckarklockan skulle ringt 6.30). Trött var bara förnamnet på vad jag var. Jag ville bara ligga kvar å sova en stund till. Trots min trötthet släpade jag mig upp ur sängen. GÄSP!
6.45 var jag klar för att gå till bussen. Alltid lika härligt att starta dagen med en promenad :)
På bussen sov jag, mycket härligt!

8.00 började första lektionen för dagen, klimatkampen. Jag och Carro jobbade riktigt bra, vi blev nästan klara med den skriftliga rapporten.
11.20 var det dags för lunch. Det fanns inte något gott att äta, så det blev typ leva på vatten å bröd.

13.10 var den tiden jag längtade minst till; tyska nationelltprov...
Det var ta mig f*n det svåraste provet jag gjort i hela mitt liv. Aldrig mer ett nationellt prov i tyska...

Efter att provet var avklarat var det dags att dra till stan för att möta älsklingen Sofia.
Vi gick och åt lite, tjötade om allt mellan himmel och jord och bara hade det underbart.
Jag har saknat dig jätte mycket!

Efter att vi fått i oss lite mat satte vi oss på bussen och begav oss hem till Sofia. Väl där drack vi kiwi te, kollade på nya mobiltelefoner och mp3 och dessutom plattade hon mitt hår (Det är fortfarande platt).
Jag är grymt sugen på en ny mobil faktiskt. Min har snart gjort sitt. Batteritiden är hur kass som helst. Dessutom så har jag tröttnat på den. Min mp3 kommer gå sönder när som helst :) Jag vill ha en ny, en rosa :P

Brorsan å Emma hämtade mig typ halv tio. Väl hemma var det bara att börja röja i rummet, lägga kläder i tvättkorgen och lägga undan lite skolböcker.
Jag gick å la mig typ 22.40 men kunde inte somna. Jag låg där, helt ensam i mörkret och var jätte pigg. JOBBIGT!
Tillslut somnade jag, men då var klockan ungefär 3.

Även i morse vaknade jag innan min väckarklocka ringde.
Idag hade jag ännu mera lust att ligga kvar å sova några timmar till.
Jag hade så ont i huvudet, sheet jag trodde det skulle sprängas :S

På väg till köket svimmade jag. Pappa ville inte att jag skulle gå till skolan, men eftersom jag är envis så gick jag ändå.
Eftersom jag hade nationellt prov i engelska A imorse valde jag att gå hit. Annars hade jag nog stannat hemma. Har inte lust att skjuta upp massa saker...

Hittils kan jag sammanfatta min dag med : Katastrof...

mer kommer förmodligen ikväll. måste plugga lite på ett engelska tal jag ska ha om 30 minuter...

Hoppas din dag börjat bättre än min...

Dagen kunde varit bättre

Idag går dagen inte att beskriva med ett ord, det får helt enkelt blir tre stycken idag. Valet blir: Kunde varit bättre.

Tisdag idag, jag har lite svårt för tisdagar. Det är dagen efter måndag, man måste vända tillbaka dygnet som man alltid lyckas vända totalt på helgen. Tisdagar är helt enkelt en dag då jag ofta är trött och har svårt att koncentrera mig.
Denna dag har inte varit lika extrem som vissa andra tisdagar har varit. Kanske är det för att dagen startade ganska bra. Klockan 7.50 var jag i Lundbystrand 2 för att ha idrottslektion. Innebandy var det denna gång. Jag blev faktiskt ganska pigg av att ha idrott på morgonen. Kanske ska införa en promenad innan skolan så jag vaknar till liv lite.
Efter idrotten var det dags för matte. Det var 6 veckor sedan jag hade matte sist så jag kan inte påstå att jag var laddad för en lektion. Allt jag lärt mig har liksom försvunnit ur huvudet.
Väl inne i lektionssalen berättade läraren att hon glömt proven i Torslanda. Vi skulle bara gå igenom ett omprov för att repetera allt. Måste faktiskt erkänna att en hel lektion med bara repetion var precis vad min hjärna behövde.

Den sista lektionen för dagen var Klimatkampen. Det är den lektionen som vi håller på med grupparbetet om hur vi ska minska på utsläppen, och sänka energiåtgången.
Min grupp har legat bra till hela tiden. Det har alltid sett bra ut tidsmässig, men nu tvekar jag faktiskt.
Idag kom killarna i gruppen på att jag och Carro skulle skriva ett tävlingsbidrag. Vi hade redan innan bestämt att inte lämna in något speciellt tävlingsbridrag eftersom det inte var ett måste, och vi kan inte vinna hur vi än gör. Men men, nu vet jag och Carro i alla fall vad som ska göras på lektionen imorgon. Det känns faktiskt ganska härligt att ha något att göra, för att bara sitta av 3h & 20 minuter känns inte bra.
Så imorgon kommer jag helt enkelt jobba på lektionen, för första gången på hur länge som helst...

Imorgon har jag dessutom nationellt prov i tyska. Det är någon jag inte ser fram emot. Skulle egentligem ha pluggat grammatik nu, men jag har haft annat för mig.
Just nu är jag trött, ögonlocken faller längre och längre ner. Nackdelen är bara att jag inte kan gå å lägga mig nu för då kommer jag vakna klockan 11 ikväll och vara jättepigg. Kanske är det dags att gå ut på en promenad i en timma.
Jag älskar att gå rundan i skogen, helt själv, bara jag och min mp3. Det är så gött att bara gå å tänka på allt och lite till.




Imorgon ska jag träffa min Sofia. Sheet det var ju jättelänge sedan sist. å snart åker du iväg igen :(
Jag har saknat dig jättemycket gumman. Du vet inte hur mycket du betyder för mig. Du är mitt allt, förlorar jag dig förlorar jag allt.



Nu är det dags för mig att ta en promenad. När jag kommer tillbaka är det dags att plugga lite grammatik. Sedan är det sängen som väntar, kommer somna direkt^^

En mycket bra dag!

Min dag börjar lida mot sitt slut. Om jag ska samanfatta den med ett ord så får det bli: KANON.

Den började med att jag var tveksam till att gå till skolan. Har som sagt haft migrän inatt. Under förmiddagen försvann den, men då var det 2 timmar till bussen gick. Gissa vad jag gjorde.... Haha, en promenad blev det, dock bara 4 km. Väl hemma igen var det bara att leta fram lite kläder, sminka mig och städa lite i rummet. Om jag skulle åkt direkt till skolan skulle jag vara där 11.50 och jag började 13.10 idag. Jag bestämde mig för att ta en tur inne i Nordstan. Visst blev det en del inköp. Ett presentkort till Carro, lite nytt smink och såklart en Chai latte

Jag var i skolan typ 12.50. Då var det bara att ta fram tyskaboken och plugga lite grammatik, nationellt prov på onsdag...
13.10-16.30 var det grupparbetet som skulle fixas. Min grupp fick gjort riktigt mycket. Imorgon ska vi göra klart powerpointen, ta reda på lite siffror och sedan får var och en tänka igenom vad som ska sägas.
Det kommer helt enkelt bli ganska slappt.

Imorgon morgon är det idrott (8.00-9.20) Jag tycker inte så jätte mycket om att ha idrott på morgonen, men vi ska ha innebandy så det kommer bli bra.

Efter idrotten är det Matte lektion. Hmm, när hade vi matte sist, haha, vecka 6. Hur många kommer ihåg vad vi gjorde då? Tror inte någon gjorde det faktiskt. Jaja, det kommer nog bli bra.

Efter skolan kommer jag behöva plugga. Ska försöka få pluggat en del tyska. Om jag tröttnar på det kan jag ju alltid plugga engelska eller skriva mer på mitt APU-arbete.
Dessutom så kommer en promenad att klämas in någonstans.

Nu får det räcka för mig.
Det är dags att packa idrottskläder, leta fram matteboken och sedan är det sängen som gäller.
Ska bli gött att sova ^^

Godnatt!

Haha :)

Två präster ska duscha efter ett arbetsplats, klär av sig men inser snart att de inte har någon tvål.
Fader John kommer ihåg att han har tvål på sitt rum och beger sig naken dit, grabbar tag i två tvålar.
Halvvägs tillbaka ser han tre nunnor komma mot honom... det finns ingenstans att fly så det enda han kan göra är att stå blickstilla mot väggen som en staty. Nunnorna stannar, förundras över hur verklighetstrogen statyn är. Ena nunnan sträcker fram handen och drar i hans snopp. I ren chock tappar prästen ena tvålen...
-Åh titta, det är ju en tvålautomat! säger den andra nunnan.
För att testa om det stämmer drar hon också i prästens snopp och han tappar den andra tvålen. Den tredje nunnan vill också testa. Hon drar en, två, tre gånger men ingenting händer. Hon försöker några gånger till och utrbister sedan:
- Titta flickor, flytande handtvål!



Den nya gynekologen blev hur kåt som helst när han såg sin patient. Medan han strök hennes nakna lena hud frågade han:
-Förstårdu vad jag gör?
-Ja, du letar efter dermatologiska abrosioner sa den unga kvinnan.
-Precis, sa doktor.
Sedan smekte han hennes bröst grundligt och länge.
- Vet du vad jag gör nu?
-Du känner efter om det finns några cancerknölar svarade snyggingen.
- Mycket duktigt, sa doktorn som nu började bli riktigt upphetsad. Han bad kvinnan lägga sig i gynekologstolen, la upp hennes fötter, drog ner sina byxor och stoppade in snoppen.
- Och vet du vad som händer nu? sa doktorn.
- Ja, du får herpes.

Lite blandat ;)

Haha, helt otroligt, jag gissade rätt...
Inatt har jag knappt sovit. Vaknade någon gång runt 2 och kunde inte somna om. Jag hade ganska ont i huvudet och ju längre jag var vaken desto värre blev det. Så klart var det migrän :(
Nu är det däremot över, jag sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja (13.10)
Kan man få skrattsjukan? I så fall har jag fått det. Jag e helt knäpp, ett leende på läpparna i stort sett hela tiden. Dessutom kan jag helt plötsligt börja skratta, helt utan anledning. Haha, men det är ju bra att jag e glad :)

Idag fyller Carro år. GRATTIS

Ikväll är det den näst sista innebandyträningen innan säsongen slutar :( Sheet vad fort det gått...

Jag minns så väl den första gången jag kom i "kontakt" med damlaget. Det var under DM förr förra året. Min tränare (i 91-laget) ringde och frågade om jag kunde vara med och spela DM. Jag visste att det inte var mitt lag, men jag trodde det skulle vara med juniorlaget.
Väl i Lundbystrand var det bara massa damlagsspelare. Jag fattade ingenting.  När jag väl fattade att det var med damlaget så kom tanken: Varför jag? Det finns massa andra spelare som är mycket bättre.
I omklädningsrummet gick Martin igenom hur mycket som helst på tavlan; uppspel, rörelsemönster mm. Måste faktiskt erkänna att jag inte fattade någonting. Haha, ung och dum ;)
Haha, den dagen kommer jag inte glömma.

Nu är det dags att plugga lite tyskagrammatik. Har nationellt prov på onsdag:/
Dessutom har jag nationelltprov i engelska på torsdag.
Annars är denna vecka riktigt slapp ;)

Ha en bra dag! :)

Min helg :)

I fredags hände det inte så mycket. Jag var trött och sliten efter en vecka i skolan. Det slutade med att jag somnade tidigt, jätte tidigt om jag ska vara ärlig, 20.15, sheet vad länge sedan det var jag somnade så tidigt.

Igår vaknade jag runt 11 (mycket härligt att sova i 15 timmar ) Vid tolv åkte jag och mamma till Nol och hämtade upp mormor och morfar, vi skulle till Emma på kalas. Jag övningskörde. Till och med mormor och morfar vågade åka med. Fick faktiskt beröm för att jag körde så bra, har bara kört 6 gånger tidigare :P

Igår kväll var det fullt hus. Pappa var på innebandyavslutning, min lillebror satt i sitt rum framför datorn (som vanligt...), mamma tittade på tv och jag umgicks med storebror och hans kompisar. Sheet, 10 killar sammanlagt, måste jag skriva att jag trivdes som fisken i vattnet? ;)


Idag har jag varit på hur bra humör som helst, trots att jag fick rensa rabatten (blää). Jag vaknade typ 11 idag med. 16 grader och strålande sol, mycket härligt. Det var länge sedan man kunde gå i t-shirt ute utan att frysa ihjäl.

Efter en timma ute i rabatten orkade jag inte mer. Okej jag ska vara ärlig, det blev för tråkigt, haha.

Jag bestämde mig för att ta en lååång promenad. Lång var precis vad den blev, hela 1 mil. När jag kom hem igen efter 1 h & 45 minuter värkte fötterna ganska mycket. Tog av skorna och upptäckte att jag fått blåsor på båda fötterna, 4 stycken sammanlagt.

Efter några timmar inomhus fick jag mycket tråkigt. Då kom pappa på den geniala idén: Ta å tvätta moppen.

Ännu mer vårkänslor kom när jag rullade ut moppen, drog fram vattenslangen och hinken med bilschampo. Moppen blev i alla fall mycket fin :)

Efter att moppen var klar kände jag för ännu en promenad. Denna gång blev det bara 4 km, vågade inte gå längre pga blåsorna.

Väl hemma la jag mig i ett varmt bad, gud vad härligt.

Å nu sitter jag här, klockan är snart tio och jag är trött. Fast jag vet inte om jag kommer att kunna sova något inatt, tror det är migrän på gång. Känner hur huvudet börjar göra mer ont. Vill inte ha migrän. Jaja, det återstår att se hur det blir med det.

Imorgon är det i alla fall skola, mycket slappt med klimatkampen.

Dessutom fyller Carro 17 år imorgon! :D


Nu blir det inte något mer från mig, inte idag i alla fall.

Hoppas du får en bra måndag :)


Oj...

Haha, det blev typ 10 meningar till på "arbetet". Nu är det inlämnat och jag är otroligt glad att det är över :).
Om 11 minuter slutar jag :D

Yeees, äntligen helg. Fast jag måste erkänna att denna vecka har gått jätte fort. Fattar inte riktigt att det är fredag idag.
Denna vecka har bestått av både positiva och negativa saker. Veckan började kasst, men nu är allt bra igen :)

I helgen kommer det inte hända så mycket... imorgon ska jag till min kusin och fira hennes födelsedag. Får övningsköra dig eftersom mamma inte kan köra pga sin axel, och pappa e tydligen på innebandyavslutning. Jag dissar den :P

På söndag kommer jag plugga istort sett hela dagen. Ska försöka skriva klart mitt APU-arbete.  Märk nu att jag skrev FÖRSÖKA.
Kan inte lova något :P Men men, lite plugg kommer det ialla fall att bli.
I morgon kväll ska jag eventuellt med brorsan och hans kompisar ut någonstans. Alltid lika kul :P

Nää, nu ska jag stänga av datorn, dags att dra hem :D

Hoppas din dags har varit bra, det har min ialla fall!


Vad gör jag??

Oj Malin, nu är du allt på fel ställe....

Sitter just nu i skolan och har en skrivövnining inför nationella provet i engelska som är på torsdag...
Jag har fått lite idé torka, så jag skriver här istället, får se hur lång tid det tar innan läraren märker något...

Haha, mycket smart av läraren att sitta längst fram i klassrummet och läsa tidingen.
Jag som sitter längst bak ser vad alla gör. Haha, många som har uppe "Worldfinder" trots att vi inte fick.

Nää, nu ska jag skriva lite mer på mitt arbete (eller vad man nu ska kalla det). Har 35 minuter kvar att skriva på...

Ha en bra dag

Grattis kusin :D

Idag fyller mig kusin, Emma, 6 år. GRATTIS!
Vad tiden går fort... Kommer aldrig att glömma första gången jag såg dig, du låg så sött i din säng och sov. Jag fick hålla dig när du vaknade. Vi satt och tittade på tv när du helt plöstligt somnade igen.
Vi har så många minnen tillsammans, trots att det är 11 års skillnad mellan oss. Alla somrar som jag har varit barnvakt åt dig på Resö. Jag kommer ihåg förra sommaren när jag lärde dig att cykla utan stödhjul. Vad stolt jag var över dig.
Jag kommer heller aldrig glömma den dagen då du kom hem till oss och väckte mig med din j*vla gnäggande leksakhäst. Då vart jag sur... Jag har aldrig sett dig så rädd. Men det är lugnt Emma, jag älskar dig ändå <3

När man sitter hemma och pluggar och allt känns trist (plugga är inte alltid så kul...) kan du rädda mig. Bara genom att ringa och säga hej. Det är inte vilken 6-åring som helst som kan ringa till sin kusin (17 år) och berätta vad som hänt på dagis. Visst, jag måste erkänna att jag ibland inte är så intresserad, men det är så kul att höra rösten från henne.

Jag kommer aldrig att glömma den dagen då du låg på uppvaket (efter ett astmaanfall). Både Anna och Mikael (Emmas mamma och pappa) var där, men du var otröstbar. Den enda personen du ville träffa var mig. Du e så söt!
Du tyckte jag skulle åka från skolan för att hälsa på dig. Dock så fick jag inte det... :/

Jag kommer aldrig glömma de gångerna jag varit å hämtat dig på dagis. Fröknarna har aldrig sätt så glada ut när vi gått därifrån. Äntligen slipper de höra; Min Malin ska hämta mig idag.

Jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om dig, för jag älskar faktiskt dig!

Jag lovar att alltid älska dig Emma. Det är något speciellt mellan oss. Något som aldrig att kommer försvinna. Det kommer alltid vara du och jag.

Nästa gång du kommer hem till mig ska du få vara med och plantera en ros på Åke´s (min fd hamster, dog 070507) grav.

Sheet, jag blir tårögd nu...

Kom och tänka på en sak... Haha, när jag passade både dig och Anton, (även han är min kusin, fyller 6 år i  Maj) förr förra sommaren. Du ville inte att jag skulle leka med Anton, för jag var din. Men det löste sig ju bra tillslut. Jag fick förklara att jag inte var bara din. Det slutade ialla fall men att vi hade vattenkrig. Mycket kul! :D

I julas fick du hur mycket leksaker som helst, men det bästa du fick var trots allt kortet på mig. Det är inte alla som vill ha ett kort på sin kusin stående på skrivbordet. Så söt <3

Jag kan inte förklara hur mycket jag tycker om dig. Det är så mysigt när vi träffaf och man möts av en kram och : Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Malin.

Jag lovar och svär på att alltid älska dig. Det är dig jag vill ha som brudnäbb när jag gifter mig.

Vad som än händer så kommer det vara dig jag tycker mest om av mina kusiner.

Jag älskar dig nu och för alltid <3

Ingen rubrik...

Jag har så mycket inom mig som måste ut. Tänker dock inte skriva det på denna blogg, det fick helt enkelt hamna på den gamla....

Idag tränade jag innebandy ialla fall.
Kanske är det dags att avbryta säsongen nu.
Trampade ialla fall ner, ett helt vanligt nedtramp trodde jag. Foten ville tydligen inte att jag skulle träna. Det bara brände till i ledbandet. Sheet va rädd jag blev. Smärtan var inte att leka med då. Men nu känns det ganska bra igen. Kanske ska man lyssna på läkaren ibland... Det värsta är att jag inte vill accpetera att jag måste vila om foten ska bli bra. Det går bara inte att lägga undan klubban en vecka eller två. Det är svårt att inte göra någon som man tycker om...

Nää, nu ska jag göra annat....

Ha en bra kväll!

Första riktiga lektionen på ett tag...

Sitter just nu på den första riktiga lektionen sedan veckan 10. Det känns konstigt. Under praktiken längtade jag tillbaka till skolan, till alla kompisar. Men nu när man väl är tillbaka i skolan så vill man bara tillbaka till praktiken. Det dröjer dock låååång tid innan det är dags för nästa praktikperiod. Om jag har riktigt otur så e det ett år kvar.

Idag har jag snackat med både sjukgymnasten och läkaren. Båda två tyckte att jag skulle vila min fot en vecka eller två. Det är risk att jag drar av ledbandet om jag tränar nu. Sheet, nu står jag inför valet och kvalet. Chansa på att foten håller de sista fyra träningarna eller avsluta säsongen nu, två veckor i förtid. Jag vill helst träna de sista träningarna, men tänk om foten pajar. Det har jag absolut inte lust med. Jaja, ikväll får jag bestämma mig. Jag kommer befinna mig i Idrottshallen klockan 19.00 imorgon även om jag inte ska träna.

Nää, nu ska jag koncentrera mig lite på lektionen :)

Ha det gött :)

Skola

Jaha, en ny vecka har alltså börjat. Min har börjat bra. Vaknade 05.49 av att Sofia skickade ett sms :D
Efter att jag läst det steg jag upp ur sängen. För en gångskull var jag pigg. Konstigt konstigt.

Just nu sitter jag i skolan och har rast. Det har varit några från Österrike och Spanien här och redovisat någonting. Okej, jag ska vara ärlig: Jag lyssnade inte. Det var inte så intressant...
Har haft rast sedan 9.30... Nästa lektion börjar 13.10.
Vad jag ska hitta på nu vet jag inte rikgtigt. Det blir nog att jga skriver lite på mitt APU-arbete. Ganska gött om jag får gjort en del på det.

Efter skolan vet jag inte vad som händer. Förmodligen så åker jag hem och pluggar :/

Nää, nu ska jag skriva på arbetet...

Ha en bra dag!

Kungshus cup

På min blogg har det inte hänt så mycket. Jag har helt enkelt inte orkat uppdatera den...
Kan ju ta lite snabbt vad som hänt i helgen:

Cup, var jättetrött när jag kom hem. Somnade på sängen med matchkläderna på. Vaknade på morgonen å kände mig jätte äcklig. Jag sov en hel natt oduschad i mina svettiga matchkläder. BLÄÄ! Sak samma, jag stack i alla fall in i duschen innan jag åkte till Lerum för att spela match. Vi vann matchen mot Pantern med 4-1, Jag lyckades göra en assist :)
Den andra matchen som spelade igår var mot Guldheden,  vinst 5-1.
Igår var jag trött, somnade typ 21.30...  7.00 ringde väckarklockan imorse. Klockan 7.15 satt jag i bilen, pigg och glad :)

Det är svårt att inte vara pigg när det är en kvartsfinal som ska spelas. Vi mötte Hindås och vann med 5-0.

Just nu e jag hemma och mellanlandar lite. Ska ta mig en tupplur, få i mig lite mat och ladda om inför semifinalen där vi möter Partille.

Hade tänkt att lägga in några bilder från cupen, men kameran ligger kvar i bilen och jag orkar inte gå ut och hämta den...
Hmm, mycket lyckat inlägg Malin. Haha. Sak samma man kan inte vara bra på allt.
Nu ska jag sova...
Godnatt!


Skola, redovisning, fixat datorn, cup...

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen, men det finns en anledning till det; min dator har varit kass. Den gillade inte att ha massa virus...

Idag var jag ialla fall tillbaka i skolan. 4 veckor på Volvo Penta har gått riktigt fort. Det var blandade känslor över skolan... Visst, jag hade faktiskt börjat tröttna på att bygga båtmotorer, men tillbaka till skolan kände jag inte för, kanske var det för att jag hade ångest inför den muntliga redovisningen som skulle hållas idag.

Tar en liten paus från skrivandet nu, Rikberg ringer :)
Nu är jag tillbaka. Tack hjärtat, du en underbar! <3

Hmm, vad höll jag på att skriva om?? Just de, det var ju skolan och redovisningen...

Jag har gått omkring och oroat mig inför denna redovinsning hur länge som helst. Jag tycker inte om att prata inför folk, speciellt inte på ett annat språk. Visst, det var på engelska men ändå. Fattar inte varför jag inte tycker om det. Det är ju bara min klass som lyssnar. På tyskan kan jag snacka hur mycket som helst, trots att det är massa folk från andra klasser....

Redovisningen gick i alla fall bra. Jag är nöjd. Jag klarade av att stå där framma inför hela klassen och snacka i 4 minuter utan att få panik. Jag är grymt stolt över det!

När lektionen var slut var det dags för lunch. Jag hade dock inte tid att äta. Blev tvungen att blåsa om datorn. Den har ju som sagt varit helt kass. Igår kunde jag inte göra någonting på den, efter 40 minuter gav jag upp. Det var då jag insåg att det var dags att formatera om den.
Sheet vad härligt det känns att ha en dator som går snabbt och som inte hänger sig när man håller på med mer än 3 grejer samtidigt...

Jag slutade jättetidigt idag, 13.15. Den sista lektionen blev bara en timma lång. Vi gick bara igenom lite om brandsäkerhet. Efter det så åker jag till Mimers hus för att träffa Sofia. Jag var där typ 15.15 och hennes lektion slutade 15.50. Blää vad tråkigt det var att vänta,  men men jag väntade hellre där än att ta buss och tåg till Lerum. Sofias mamma kom och hämtade oss typ 16.15. Sheet vad kallt det var ute. Jag vill ha vår nu. Jag vill inte gå i min tjocka vinterjacka, det är dags att börja använda vårjackan nu tycker jag...

I Lerum var det dags för cup, Kungshus cup. Vi mötte Älvstranden, och torskade... 5-1- Blää! Det gick inte så bra för mig, men det finns en anledning till det. Jag är stressad. Har sjukt mycket i skolan, just nu lite för mycket faktiskt...
Men men, imorgon ska det vara en annan Malin som kommer till Lerum.

Ikväll kommer det inte hända så mycket. Först är det duschen som gäller, efter det blir det en liten grovstädning av rummet (lägga all tvätt i tvättkorgen). Sedan blir det nog till att sätta igång en maskin tvätt... Måste ju hjälpa mamma nu när hon e handikappad ( opererat axeln)...

Sheet, jag skulle ju laga middag till mig själv också... Skit samma jag orkar inte äta nu ändå. Mina ögon håller på att ramla ihop.
Om jag känner mig själv rätt så kommer det bara bli duschen å sedan sängen direkt.
Om 15 minuter så sover jag nog.

Nää, nu ska jag som sagt gå å duscha :)

:)

Varför ligger bloggen nere när man behöver den som mest.
Under tiden som bloggen låg nere kom jag på hur mycket som helst att skriva... Tror du jag kommer ihåg vad det var? NEJ!
Jag har minne som en guldfisk...
Fattar verkligen inte vad som hänt med mitt minne. E de kanske så att jag inte vill komma ihåg saker? 

Just nu fattar jag inte varför jag sitter här. Håller egentligen på med mitt APU-arbete, sheet vad tråkigt de e... Men men, det kunde varit värre....

Gårdagen var kanonbra tycker jag. Eller ja, ganska bra kanske man ska säga. På praktiken gick det väl sådär, lyckade tappa nästan alla skruvar, brickor och muttrar. Fattar inte varför :S
Jag fick sluta 30 minuter tidigare. Mycket härligt:)
Gick en stund i Göteborg, gött att bara gå omkring och slösa tid.
Ville överraska mitt hjärta, Sofia, så jag köpte en ros till henne. Sheet vad glad hon blev när jag gav den till henne. Det går inte att förklara hur mycket du betyder för mig hjärtat. <3

18.00 var det dags för inventering med innebandylaget, BLÄÄ!
Det gick ganska bra, men jag vill helst inte se massa grattiskort eller blompåsar på ett tag. Man blir ju skadad av att räkna sånt....

Kan inte skriva mer nu, måste plugga :/