Slut på veckan

Söndagskvällen är här och jag ligger mysigt under täcket i min säng. Veckan har bestått av en hel del jobb men samtidigt väldigt mycket sömn!

Jag har varit otroligt trött och kunnat sova hur länge som helst. Inatt blev det 17 timmar, natten innan det 15, å innan det 16... Å så har det pågått ett tag.
Jag älskar att sova, men det är lite segt att komma upp på morgonen, trots att jag börjat jobba vid tolv!!!

Det är förmodligen en sovperiod som jag nu gått in i.

Imorgon är det jobb igen som gäller, men innan dess får det bli en kort natt med endast 13 timmars sömn!

Godnatt!


Invasion

Igår invaderades min lägenhet av två galna Göteborgare. Det var runt 21-tiden som de äntligen anlände hemma hos mig.
Lite tjöt och alkoholhaltiga drycker hann vi med innan de bestämde sig för att känna på Kalmars nattliv. Jag hade sovit dåligt under natten och kände att det absolut inte var läge för mig att partaja. Jag ska dessutom jobba idag ;)
Vid halv elva var jag själv igen och jag tror knappt att huvudet hann landa på kudden innan jag sov.
 
Vid tre ringde mobilen...

-VAKNA, vi vill faktiskt komma in nu...
Ja, det var alltså grabbarna som kom tillbaka efter sin utekväll.
 
Det var bara för mig att lämna sängen och gå ut för att öppna ytterdörren.
Tror du att det gick att somna sedan? Nää, det kacklades som bara den här. Jag fick höra allt möjligt om kvällen.
En timme senare var jag äntligen tillbaka under mitt täcke... Men inte gick det att sova för det. Det var först vid halv fem någongång som jag ätnligen slumrade till.
 
Halv tio gick jag upp igen. Middagen lagades och frukosten åts. Om en stund ska jag springa in i duschen och sedan är det dags att hoppa i finkläderna (läs:arbetskläderna) för att avklara min 12.00-20.30 dag...
Det blir nog najs.
 
När grabbarna här vaknar till liv vet jag inte, men nu finns det i alla fall middag om de nu får för sig att stiga upp någongång.
 
Ha en underbar dag och njut av livet!
Puss

Myyys

Massa levande ljus och Alvin och gänget 3 på tvn...
En myskväll för mig själv!

Imorgon skulle jag varit ledig, men jag hoppar in å jobbar 12-20.30 pga sjuk arbetskamrat.

Inatt hoppas jag på att få sova mer än fyra timmar! Det är så jäkla trist att ligga vaken från två-tiden. Trots hur många tvkanaler som helst så visas det ändå bara massa dåliga saker då. Speciellt repriser som jag redan sett både tre och fyra gånger...

Puss


Sömnlös

Inatt är det ännu en såndär natt där det inte går att sova. Jag slumrade till vid elva-tiden. Två timmar senare vaknade jag igen och efter det har jag inte kunnat somna om. Jag tycker det är så förbannat tråkigt att ligga vaken. Det känns så onödigt att vara vaken när jag borde sova!

Igår jobbade jag, 7-16. Jag var trött när väckarklockan ringde! Trots tröttheten så vaknade jag till liv efter en stund och kunde genomföra hela arbetsdagen.

Väl hemma igen så kom den slappa Malin fram. Jag satte på mig myskläder och tog en kopp kaffe på min solfyllda balkong innan jag la mig på sängen för att slappna av lite.

Magen kurrade framåt 18-tiden. Det var då jag kom fram till att jag nästan inte ätit någonting på hela dagen. Tyvärr kände jag inte för att laga mat.
Det blev en hemmagjord pizza, en stor sådan som kommer räcka läääänge!

Nu ska jag försöka somna om...


Mitt lilla krypin

Eftersom jag är så förbaskat dålig på att uppdatera här så får det ikväll bli några bilder på mitt lilla krypin...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vaken...

Det finns inte så mycket att säga. Det är natt och jag kan inte sova.

Jag vaknade för några timmar sedan. 2 timmar hann jag sova...
Nu går det inte att somna om. Så förbannat segt!


Ont!

Kroppen värker och jag känner för att hugga av de flesta av kroppens alla kroppsdelar. Lederna är inte att leka med... Jag har jobbat idag, som vanligt. 8 timmars palldragande och uppackning av varor har verkligen satt sina spår. Under lunchen trodde jag att slutet var nära. Min kropp gjorde så ont och jag ville bara försvinna bort från allt. Trots den enorma smärtan så bet jag ihop och fortsatte jobba. 7-16.30 blev min arbetsdag... En halvtimme övertid, men så blir det ibland. Att komma hem var inte lika gött som det brukar vara. Min dåliga fot hade redan då svullnat. Om det ändå hade varit bara den foten så skulle jag inte brytt mig... Men resten av kroppens alla leder gjorde så förbannat ont. Trots en stund på soffan och smärtstillande så hände det inget. Nu, många timmar senare mår jag förjävligt. Kroppen är verkligen åt helvete. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tänk om det någon gång i framtiden kommer en dag då jag är helt smärtfri... Det kommer dock aldrig att ske, men drömma kan jag alltid göra. Ja det jag egentligen ville säga var att jag har så förbannat ont i lin kropp!!! Och för att vara lite positiv så får det bli en bild på en gavel som jag byggde ihop lite snabbt på jobbet precis innan hemgång.