Hej och hå

Tiden går fort och jag har faktiskt inte tänkt speciellt mycket på bloggen.

Jag jobbar fortfarande ganska mycket, men det betyder bara massa pengar in.

För ungefär två veckor sedan fick jag brev från mitt försäkringsbolag. Invaliditetsbedömningen var klar. Resultatet blev 10% invaliditet och en ersättning som är en enormt bra grund till mitt kommande hus som jag vill bygga om några år. Någon exakt summa vill jag inte skriva här, men den var faktiskt förvånansvärt hög!

För övrigt rullar livet på som det ska. Jag har dock haft enorma problem med mig fot de senaste dagarna. Det har varit en enorm smärta som jag inte ens önskar min värsta fiende!
Att jag har fått ont i foten är dock inte så konstigt. Jag har tillbringat mycket tid i mejeriet, frysen och på golvet på jobbet. Min fot klarar inte av kylan och alla dessa knäböjningar som görs när varor packas upp.

Igår var det så illa att jag grät i sömnen! Jag skrek, vred mig och grät på grund av smärtan... Å detta samtidigt som jag sov!
Jens fick sitta och trycka på ett visst ställe på underbenet. På utsidan går det förmodligen några nerver som är kassa i min fot. Det gäller att trycka hårt som faaan för att det värsta ska släppa. Det gör fruktansvärt ont när man trycker, men känslan efteråt är ganska go. Den allra värsta smärtan släpper och jag får försöka andas djupa andetag för att hålla resterande smärta på en relativt hanterbar nivå...

Snart ska jag hoppa i säng, det där med att börja jobba tidigt tar på krafterna. Det gamla jobbet är rena semestern jämfört med här på Coop!

Ha det fint mina vänner!
Puss och kram