Nr 1000

Inlägg nummer 1000 är nu påbörjat... =)

Under ett och ett halv år har jag hunnit med att, snart, skriva 1000 inlägg. Jag måste haft riktigt tråkigt, jag menar... mina inlägg är ju liksom inte så intressanta.

Inatt hade jag strömavbrott i flera timmar. Att jag överlevde var ett under...
Jag satt så gött i soffan och chattade med kompisar samtidigt som jag tittade på tv. Helt plötsligt blev allt svart. Klockan var då tjugo i tolv (alltså igår kväll). Jag trodde att strömmen skulle komma tillbaka ganska snabbt, men så blev det inte. Jag satt uppe och väntade... och väntade... och väntade lite till. Klockan 3.38 blev det ljust här igen, inte av solen utan älskade strömmen kom tillbaka =)

Jag fick släckt alla lampor, tvättat bort sminket, borstat tänderna innan jag gick och la mig. Tro nu inte att jag somnade då... nej nej, självklart började en av mina kompisar skicka sms. Så under 3 timmar hade jag sms-maraton. Det är tur att sms är gratis, annars hade det inte varit roligt ;)

Tiden gick riktigt fort och helt plötsligt ringde alarmet på min mobil, utan att jag hunnit sova något! Det fick bli en dusch innan jag blev tvungen att dra till jobbet.
Trots att jag inte sovit så var jag riktigt pigg, men det där varade inte så länge.

Min arbetsdag var riktigt chill. 4,5 timmar inkl. 30 minuters rast =P
Dagen började klockan 7.30 av att jag plockade fram alla saker, dvs kassorna, REK, lotter... Sedan blev det brödbakning innan jag öppnade affären och gick ut och satte upp löpsedlarna i spöregn och orkan (nästan i alla fall).
Det var en kamp med löpsedlarna, de ville liksom flyga iväg.

Klockan 8.00 var affären öppen och jag var inloggad i kassan... De två första timmarna spenderade jag i kassan samtidigt som jag plockade upp lite varor, allt var som vanligt helt enkelt.
Klockan 10.00 hade jag lunchrast. Jag behövde energi så en juice rikare blev jag. Dock så glömde jag av att dricka någonting utav den. Arla-gubben kom och lämnade varor och självklart hade de skickat några saker som vi inte beställt. Han störde min rast! MEN, jag var smart och tillkallade en av mina kollegor =) Har jag rast så är det inte meningen att jag ska jobba.

Halv elva var jag tillbaka i kassan igen, redo för att göra ett sista ryck innan det var dags att gå hem.
Som vanligt vid den tiden hade kunderna börjat komma, systemet hade ju liksom öppnat. Det var full rulle hela tiden.
Tiden sprang iväg och helt plötsligt var klockan 12 och jag skulle sluta. Tyvärr var det ap mycket folk och personalen som skulle lösa av mig höll på med en order.
Min familj stod och väntade på mig och jag tillkallade tillslut avlösning! Min bror var lite smågalen på mig när jag jobbat över 4 minuter... Otålig eller vaddå? ;)

Strax efter tolv lämnade jag jobbet tillsammans med min familj. Det blev en stund på Vikingamarknaden. Mamma och pappa ville bjuda mig på kinamat, men jag tackade nej...
Så, när de skulle dra och käka valde jag att åka hem till mig. Eller ja, hem till mitt riktigt hem.
Jag lämnade av lite saker, hämtade lite saker osv...

Jag passade även på att sno med mig några av mammas hemlagade köttbullar, det fick bli min middag. Tack mamma ;)
Mamma och pappa har flera gånger sagt att jag blivit arbetsskadad, det är tydligen inte meningen att man ska komma ihåg numret till alla frukter och grönsaker i huvudet. De förstår liksom inte att de fastar automatiskt om man slår in de ett antal gånger varje dag.
Nu när jag skaffat ett Medmera-kort är jag tydligen ännu mer arbetsskadad (i alla fall enligt mamma och pappa). Hihi


Efter min lilla stund hemma valde jag att dra mig hemåt till Rörtången.
Efter lite sms-maraton somnade jag gött i soffan. 3 timmars sömn hann jag få innan det var dags att vakna igen. Snacka om att det var gött att sova.
I kvällen tänkte jag inte göra speciellt mycket. Det får bli lite tvätta och städa... Och även en titt på nyaste Harry Potter filmen som ligger på min dator =)

Imorgon är det en ny dag och jag ska på kräftskiva hos min kusin. Det ska bli riktigt roligt =D


Här i soffan spenderar jag mina timmar efter jobbet. Allt jag behöver är de tre kuddarna, en filt, en dator, två mobiler och en tv =)


Från min plats i soffan kan jag just nu se min cykel. Den skriker efter motion, men att träna lockar inte ett skit. Jag ska ha en slappkväll ikväll =P

Ganska snart är det dags för mig att gå ner och hänga upp tvätten, den borde vara klar ganska snart. Efter det blir det till att slänga in alla träningskläder i maskinen.


Eftersom det här är inlägg nummer 1000 tänkte jag avslöja en sak om mig, en ganska konstig sak...

Jag klarar inte av att åka hemifrån utan att ha bäddat sängen!

Det är helt sjukt. Det spelar ingen roll om jag är föresenad eller stressad, att lämna en obäddad säng går bara inte.
Varför det är så här har jag faktiskt ingen aning om.
Trots att jag nu bott ensam i ett antal veckor så bäddas sängen fortfarande varje dag.


Så här ser det ut där jag sover, sängen är bäddad =)

Jag har aldrig sagt att jag är normal... ;)

Nepp, nu måste jag hänga tvätt, tvätta lite till, vattna blommorna och dammsuga lite.
Ha en trevlig kväll! =)

Kram


Ännu en dag är över...

God kväll

Jag är tröttare än tröttast, det tar på krafterna att jobba.
Imorse ringde väckarklockan vid åtta, som vanligt var det dags att träna...

Klockan tio började jag jobba. Det fanns saker att göra hela tiden.
Min kropp ville hem till sängen. Fötterna gjorde ont och huvudet var tungt.

Tjugo över åtta fick jag äntligen lämna jobbet. Att jobba lite drygt tio timmar är inte alltid roligt...

När jag kom hem blev det en runda på cykeln.

Nu sitter jag i soffan och har världens ångest. Det är mindre än en vecka kvar tills skolan börjar. Fy fan säger jag bara!
På torsdag är det dags att befinna sig på Volvoområdet igen. Gaaah, jag som hade planerat in att göra så mycket under mitt lov.

Tiden har gått på tok för fort!!!


Imogorgon är det dags att jobba igen, det är dock en väldigt go dag. 7.30 är det dags att vara där och 12.00 slutar jag. Att avsluta jobbveckan med en kort dag är inte helt fel.

Det är tydligen vikingamarknad i Kungälv imorgon... Jag är glad att jag inte jobbar så länge, för det blir alltid så jäkla mycket folk i butiken då...


Jag funderar seriöst på att ta en bloggpaus...!

God natt

29 juli

Jag är helt slut...

God kväll.

Jag hoppas att du har haft en bra dag, det har i alla fall jag haft.
Jag satt uppe framför datorn till tidigt imorse, men trots det vaknde jag efter bara 5 timmars sömn. Som vanligt var det träningskläderna som åkte på. En liten runda på cykeln blev det. Jag passade på att cykla en omväg för att komma hem till min familj så att pappa kunde fixa lite på min cykel, typ pumpa däcken och dra åt sadeln. Klart att jag behövde experthjälp ;) Hihi

Tre timmar hann jag vara hemma innan jag begav mig iväg till Rörtången. Väl här blev det en dusch och lite slappande innan det var dags att dra till jobbet. Jag hade planerat att cykla dit, men självklart duggregnade det! Att cykla i regn kände jag inte riktigt för så det blev bilen istället.

Jobbet var väldigt lugnt, extremt lugnt faktiskt. Jag kan knappt fatta det. Helt overkligt.
Timmarna gick väldigt fort och tillslut var det dags att stänga affären och åka hem.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till träningskläder... En till runda på cykeln blev det.

Just nu sitter jag i soffan, helt slut, och funderar på varför jag inte har gått och lagt mig.
Huvudet börjar göra lite småont och ögonen är trötta!

Imorgon är det en ny dag och jag ska jobba värsta monsterpasset, 10.00-20.15. Jag tycker faktiskt att det är lite småjobbigt att jobba så länge... men men, det är bara att bita ihop och jobba på.

Ganska snart ska jag nog faktiskt gå och sova. Det blev lite sömn inatt, så det hade väl inte skadat att sova lite...

God natt =)


Nattuggla

God morgon eller nått sånt...

Klockan är typ  fem och jag är fortfarande vaken. Det finns inga som helst tecken på att det är dags att sova. Min kropp beter sig som om klockan var fem på eftermiddagen.
Jag har suttit uppe och chattat, bloggar, photoshopat lite. okej, lite tv har det också blivit.

Jag funderar just nu på om det kanske är dags att sova snart. Om 12 timmar börjar jag jobba och då gäller det att vara pigg.

Det känns lite konstigt att titta ut nu och se att det är ljust. För bara några timmar sedan var det ju kolsvart...

Jag tror nog att det kommer bli svårt att somna, är liksom inte trött.
Tror nog att jag ska sätta igång en film, kanske jag somnar fortare då..

God natt =)

Underbar dag

Den här dagen avslutades på bästa tänkbara sätt!

Idag har jag haft en riktigt underbar dag, så bra att jag knappt kan beskriva den i ord.
Den startade redan vid tio-tiden då jag drog ut och cyklade en sväng i solen. Efter min lilla runda på 1,4 mil tog jag en lång, varm och go dusch.
Förmiddagen fortsatte i soffan med datorn bredvid mig. Tide gick fort och helt plötsligt var klockan kvart över två och det var dags för mig att åka till jobbet.

Jobbet gick lite upp och ner. Jag mådde inte helt okej, huvudet gjorde väldigt ont! Trots det genomled jag hela mitt drygt 5 timmar långa pass. Jag är glad att det var en lugn dag med lite kunder. Att stå i kassan med den huvudvärken jag hade gör jag gärna inte om.

När det var dags att stänga var jag så jäkla hungrig så det fick allt bli två grillade kycklingar och potatissallad medköpt. Jag hade fortfarande ont i huvudet när jag lämnade jobbet. Att åka hem till ensamheten ville jag verkligen inte. Jag ville ha sällskap. Så istället för att åka hem åkte jag till mamma, pappa och lillebrorsan en stund.
Jag ville ha uppmärksamhet när jag kom hem, så jag ringde på dörren. Pappas kommentar till detta var.
- Du vet väl att du bor här och inte behöver ringa på dörren?

Jag fick ju lite uppmärksamhet, även om jag blev idiotförklarad ;)
När jag visade kycklingarna och potatissalladen blev mina familjemedlemmar väldigt glada. Det var precis den reaktionen jag ville ha. Tillsammans satt vi alla fyra (tyvärr är ju storebrorsan inte hemma denna veckan =( ) i vardagsrummet och åt grillad kyckling och potatissallad.
Det var riktigt smarrigt =)

Till efterrätt hade jag köpt en stor vattenmelon (7.90 kg på Konsum i Kungälv ;) ) och även en liten honungsmelon (extrapris för oss personal, 10:- ), men det var tydligen bara jag som var sugen på det efter att maten låg i magen. Att skära upp en melon endast till mig kändes väldigt meningslöst. Istället bestämde jag att jag skulle komma över en sväng i morgon för att äta melonerna då.

Strax efter tio valde jag att åka hem. Huvudvärken hade släppt med hjälp av en kombination av alvedon och eeze.
Här hemma i ensamheten har jag mest suttit framför tv:n och datorn. Det har alltså varit en lugn kväll.

För en liten stund sedan skrapade jag några lotter som köptes på jobbet idag...


Vinst på alla fyra. Slå den om du kan! ;)

Totalt gick jag plus 40 kronor. Det var ju inte helt fel att få lite extra pengar :P

Dagen idag har varit riktigt bra, jag kan liksom inte beskriva den med ord. Allt känns helt underbart. Livet leker!

Imorgon, jaha idag blir det ju... ska jag ta en sovmorgon, som vanligt, sedan blir det förmodligen lite träning innan jag drar hem till min familj för att äta vattenmelon. Efter det drar jag nog direkt till jobbet. Jag har ett såndär slapp arbetsdag, 17.00-20.15.
Jag hoppas att morgondagen blir lika bra som denna.

Nu ska jag glo på tv en stund innan det är dags att börja fundera på att sova.

God natt.

Förresten...
Jag älskar min familj mer än något annat! ♥

27 Juli

Vilken jäkla underbar dag! =)

Imorse vaknade jag redan vid halv tolv. Jag var grymt träningssugen... ända fram till att jag tittade ut och såg att det spöregnade! Det blev till att ändra planerna...
Istället för träning drog jag hem för att ta in tidningen. Jag passade även på att sätta igång en maskin tvätt. Mina planer var att invänta att tvätten skulle bli klar och sedan åka hem till Rörtången igen, men det blev ändrade planer igen. Strax efter att maskinen var igång kom min familj hem. Att åka ifrån dem kunde jag inte göra.

Jag stannade hemma, följde med mamma och handlade och umgicks lite mer med min familj. Strax innan maten var klar valde jag att åka hem till mig. Jag var inte sugen på maten som tillagades utan ville hitta på något eget.

Jag kom hem lagom till regnet slutade, så det blev en runda på cykeln; 1,4 mil. Precis när jag kom innanför dörren öppnades himlen och regnet vräkte ner!
Snacka om att jag hade tur att jag hann hem.

Efter mitt träningspass blev det några timmar i jacuzzin. För en liten stund sedan lämnade jag badet. Vattnet hade blivit kallt =(
När det här inlägget är klart ska jag gå ner och hänga upp lite tvätt. Jag har varit duktig och tvättat =)

Jag är glad att mamma, pappa och lillebrorsan är hemma. De har varit saknade!

Imorgon är det hmm... tisdag och jag ska jobba. Det blir ett eftermiddag-/kvällspass, 15.00-20.15. Det betyder att jag får mig en go sovmorgon =)

Den här dagen har varit väldigt bra, så bra att jag tänkte fira med att gå och lägga mig tidigt.

Kram

Arbetsskada?

Mamma och pappa har faktiskt rätt, jag har blivit lite småskadad av att jobba.

Jag ser inte tex tomater som tomater utan i mitt huvud är de 4063. Gurka är inte gurka utan 4593. Gul lök 4666 och rödlök 4082.

När jag ser frukt och grönsaker så kommer PLU-numret upp i mitt huvud.
Man blir skadad av att jobba.

(Men men, det är väl en del av jobbet... Alltså att kunna alla plu-nummer utantill. Det tar ju sån tid att leta upp det varje gång man ska väga frukt/grönsakerna i kassan)

Nu tänkte jag ta en 4035 (nektarin) och sedan gå och lägga mig..

God natt igen

Sova??

För en och en halv timme sedan planerade jag att gå och lägga mig... Hur gick det med det egentligen? Jo, typ åt skogen. Jag fastnade framför några bloggar...

Om en liten stund gör jag ett nytt försök att sova..

God natt, eller nått sånt

GRATTIS!

Grattis Sofia på din 20-årsdag!



Ses snart

Kväll och huvudvärk =)

Wiho, det är kväll och jag har ont i huvudet.
Okej, att jag har ont i huvudet är väl egentligen inte så roligt, men att kvällen är kommen är jag glad över.

Den här dagen har varit riktigt slapp, slappaste dagen på länge faktiskt. Den började med att jag tog en sovmorgon till kvart i två. När jag vaknat till liv satte jag igång en film, samma film som jag börjat se de två senaste kvällarna förresten; Baksmällan.
Imorse lyckades jag se klart hela =)

Efter en go dusch åkte jag in till Kungälv för att handla Schampoo och balsam. Det tar slut fort när man måste tvätta håret varje dag... Jag passade även på att tanka bilen... Det är helt sjukt att jag kört slut på runt 120 liter bensin på lite drygt tre veckor =O
Men, jag kanske ska tillägga att jag och brorsan drog till Strömstad några dagar och där rök ju en del bensin.

På vägen hem pratade jag med älskade mami en stund. Jag passade även på att dra hem för att ta in tidningen, det är liksom ingen hemma.
När jag äntligen var hemma passade jag även på att fylla på spolarvätska i bilen. Den tog slut för några dagar sedan, men jag har inte brytt mig så mycket i och med att rutan inte blivit smutsig... Men men, nu är behållaren fylld igen =)

När jag kom hem till Rörtången tog jag med datorn ut på altanen en stund. Att steka i solen är aldrig fel ;)
Framåt kvällen förflyttade jag mig istället in till soffan, och där sitter jag ännu.  Jag lovar att det är as gött.

Imorgon är det en ny dag, typ måndag ser jag på mitt jobbschema...

Varje kvälls stryks dagen över. Det är på detta sätt jag vet vad det är för någon dag.
Har man sommarlov om man kopplat bort den delen av hjärnan?? ;)

Jao, på bilden kan man se de sista dagarna som jag ska jobba. Det är blandade känslor i mitt huvud när jag tänker på detta. Att jobba är kul och jag skulle kunna fortsätta ett tag till... men, jag längtar tillbaka till skolan. Missförstå mig inte nu, jag är inte så jäkla sugen på att börja plugga, men att träffa alla kompisar.
Det är sjukt vad man kan sakna vissa personer.


Nu kom jag bort mig, måste gå tillbaka och se vad jag skrivit...

Just de, jag skrev ju att det imorgon var en ny dag.

Jag har inga planer alls för dagen, eller inga jätteplaner i alla fall. Sovmorgon och slappande i soffan är inplanerat. Kanske jag drar hem till mamma, pappa och lillebrorsan en stund också.

Ganska snart tänkte jag nog gå och lägga mig. Tröttheten börjar komma lite smått.

Innan jag avslutar här så vill jag skänka en tanke till storebrorsans kompisar som ligger/legat på sjukhus efter lite skojande med en glasflaska. Krya på er!

BTW saknar jag min familj sjukt mycket!!

Kram och godnatt

Arbetsveckan är över...

Hade jag påbörjat detta inlägg för en liten stund sedan så skulle det börja med:

God kväll, jag är trött som ett as...

Nu är det däremot lite annat. Jag har piggnat till ifrån tröttheten, helt galet!
Idag har jag haft en helt okej dag, varken jätte jobbig eller jättelätt...

Den startade, som vanligt, men en runda på cykeln innan det var dags att åka till jobbet.
Jobbdagen var stressig ibland men den mesta tiden kunde man jobba i normalt tempo.

Jag avslutade min arbetsdag, och även arbetsvecka, med att få en as grinig kund. Att hon inte hade mer att klaga på var ett under. I såndana lägen är det jobbigt att hålla masken och fortfarnade vara glad och trevlig. MEN, jag klarade det riktigt bra! =)

Efter jobbet drog jag hem till mitt hus för att plocka av alla vinbär. Det där var allt förutom roligt!!!
I 4,5 timmar höll jag på. Jag tror inte att tiden har gått så långsamt någon gång tidigare! Runt 11 kilo blev det. Jag kände mig riktigt nöjd när allt var klart.

Jag åkte sedan hem till Rörtången och la mig på soffan... Och där ligger jag ännu.
Någon kvällsträning blev det inte, men jag bryr mig inte så mycket. Det är faktiskt ganska gött att inte träna också.

Om en stund ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon är det en ny dag och jag ska njuta av att vara ledig. Det finns ingenting planerat, så en sovmorgon kommer det garanterat bli =)

Några kort från dagen...


Kyckling och revben i grillen på jobbet


Mitt rum... Oj vad tomt det var där inne =O


6 stycken vinbärsbuskar att plocka...


Jag blev as glad när jag upptäckte att någon hade misshandlat en buske... En halv buske mindre att plocka liksom ;)


Man ser nog inte på bilden, men den skyldige till busksabotaget finns på åkern... Ett rådjur som stod och skrek på mig. Onormal ja!


Å så vinbären innan de åkte in i frysen.

Tack och hej
Nu ska jag nog gå och lägga mej...

Guten nacht

Drogad...

Idag på jobbet var jag med om något lite mindre roligt...
Det kom in en drogpåverkad person och försökte få mig att lämna butiken.
Han betedde sig som ett svin.

Jag hann nog vara ensam med honom i 2 minuter innan en av mina arbetskollegor kom och höll mig sällskap. De tillät mig inte att vara ensam med honom!
Den där mannen var inte alls rolig!

Tilllslut fick vi ringa polisen.
När han försvann kunde vi andas ut.

Det är tredje gången den här veckan som jag har träffat på otäckt folk!
Jag mår illa bara jag tänker på honom!


Tack för att polisen finns!

Nu ska jag återvända till filmen.

God natt igen


Fredagen är över...

God kväll


Fredagen är nu över och jag kan sammanfatta min dag med några få ord: träna, jobba, vinbär, slappa...


Imorse gick jag upp redan vid halv sex för att hinna dra ut på en cykelrunda innan det var dags att åka till jobbet. Cyklingen gick trögt idag, mina ben var inte alls med mig.

Jobbet gick det bättre med. Jag hade en riktigt go dag, 7.30-13.30. Det var relativt lugnt under den tiden, så stressad blev jag inte.

Under min lunch gick jag ut på en promenad. Det var gött att lämna jobbet en liten stund


Efter jobbet drog jag till mormor och morfar för att plocka deras vinbär. 6 kilo blev det tillslut.

                 
Några vinbärsbuskar...                    å så lite vinbär...

Väl hemma i rörtången drog jag ut på en cykelrunda till. Att jag klarade av den var ett under. Benen var som spagetti!

Dagens träning har helt enkelt blivit: 2x2,1 mil på cykel och 25 minuters promenad. En riktigt bra dag helt enkelt.


Kvällen har jag spenderat i soffan. Att hitta på något har jag inte orkat.

Min telefon har gått varm, jag vet inte hur många av mina kompisar som ville att jag skulle följa med till krogen eller på någon fest. Att jag blev tvungen att tacka nej till allt var lite tråkigt.


Imorgon är det en ny dag, en lördag, och jag ska jobba. Det blir en kort dag 7.45-14.00.

Efter jobbet får jag dra hem till blåa huset för att plocka av vinbären på alla våra buskar där hemma. Hoppas att det inte regnar!!!


Just nu känns allt lite konstigt. Mamma, pappa och lillebrorsan befinner sig 15 mil ifrån mig, och i morgon åker brorsan iväg typ 50 mil ifrån. Här kommer jag alltså vara helt ensam långt ifrån min familj. Men men, jag jobbar ju en del så det blir nog bra ändå.

På tal om jobb... Jag har nu bara 6 dagar kvar att jobba innan skolan börjar. Snacka om att tiden har gått fort. I torsdags var det två veckor kvar av mitt sommarlov. Hallå, vart har tiden tagit vägen?


Äääh, nu kan jag inte sitta här och skriva mer. Om jag ska orka upp om några timmar så är det allt dags för mig att börja fundera på att sova.

Jag tänkte slå på stort och sätta igång Baksmällan nu. Förmodligen somnar jag fort.

God natt


Sova?

Jag är besviken på mig själv...

Klockan är snart halv tre och jag är fortfarande vaken. Om tre timmar är det dags att gå upp för att träna, och om lite drygt 4 timmar måste jag åka till jobbet.
Det här känns inte bra.

Varför ska det vara så svårt att somna idag då?
Jag är ju inte trött eller nått, hur kommer det sig?

Jag blir galen på allt just nu.

Låt mig få sova!!!


En bra dag =)

Oj oj, nu börjar klockan bli mycket... lite för mycket faktiskt.

Jag har haft en väldigt bra dag.
Den började redan vid kvart i nio då väckarklockan ringde. Jag begav mig ut på cykeln och cyklade 2,1 mil. Att börja dagen med lite träning är alltid lika gött.
Resten av förmiddagen tog jag det lugnt. Det blev lite tvättande, städande och självklart lite dator.

Halv tolv drog jag till jobbet för att avklara denna dag.
Som jag misstänkte blev dagen lite bättre än gårdagen. Idag var det lite lugnare och jag hann få mig sammanlagt 40 minuters rast.
Idag jobbade jag klockan 12.00-20.15, men trots att det var en del timmar så gick dagen riktigt fort. Jag hann knappt reagera innan klockan blivit åtta och det var dags att stänga.
Kvällsrutinerna gick riktigt fort, jag är en jäkel på att stänga =P

Kvällen har jag spenderat här i soffan. Kroppen sa till mig att slappa, och det är vad jag har gjort...
Eller nästan i alla fall... För en liten stund sedan var jag ute på en kvällspromenad med en kompis. Det var riktigt roligt, men ack vad mörkt det var. Lite gatulampor här hade kanske inte varit helt fel, men jag tror nog inte att man kan begära sånt i skogen... Haha

Nu är klockan på tok för mycket för att jag ska vara vaken. Om lite drygt sju timmar börjar jag jobba. Natten kommer inte innehålla många timmar för mig "/
Innan jobbet måste jag dessutom hinna träna, det betyder att jag måste gå upp en timme tidigare än normalt.
Väckarklockan ringer alltstå redan klockan 5.30, gött att det bara är fem timmar kvar tills dess. Att sova är överskattat... eller nått sånt...

Jag har tur, min arbetsdag är nämligen inte så lång. Redan klockan 13.30 är det dags för mig att åka hem. Snacka om go dag. Jag tycker faktiskt att jag är värd en kort dag efter veckans slit. Även på lördag har jag en kort dag, 7.45-14.00. Jag längtar tills den här arbetsveckan är över. På söndag och måndag ska jag njuta av att vara ledig.

Om det är fint väder imorgon så drar jag nog till mormor och morfar en stund, eller i alla fall till deras hus, de är ju liksom inte hemma. Jag har lovat att plocka deras vinbär. Är det däremot skitväder så vette fan vad jag hittar på. Att vara ute då känns inte så lockande.
Men men, jag får väl se vad som händer.
Har du inget för dig så får du gärna hålla mig sällskap en stund. Det börjar bli lite ensamt att bo själv. Allt är så tyst. Det enda som låter är när jag knappar på tangentbordet, ljudet från tv & mobilen och när katten går in och ut genom kattluckan.

Jao, nä jag tror nog nästan att det är dags för mig att gå och sova nu. Morgondagen kommer bli jobbig om jag inte får några timmars sömn.

God natt på dig =)

Bröllopsdag

Stort grattis till mamma och pappa som firar 21-årig bröllopsdag idag!

Jag älskar er

Mardrömsdag och helvetes jobbdag!

Gaaah, vilken dag!

Jag är glad att det är kväll och dagen snart är över. Det har varit en riktig mardrömsdag!

Imorse ringde min väckarklocka vid halv åtta. Jag bytte om till träningskläder och gick ut och cyklade 1,2 mil. Att starta dagen så var helt underbart.
Efter en dusch och lite slappande framför datorn gjorde jag mig klar för att dra till jobbet.
Idag väntades en monsterdag (10.00-20.15)!

Ska jag vara ärlig så var det inte alls roligt på jobbet idag! Det var nästan så att jag skulle vilja gå därifrån!
Jag förstår inte hur chefen tänkte när hon gjorde schemat. Jag började klockan 10.00 i kassan. 11.00-12.15 höll jag på att plocka upp varor.
12.15-12.45 hade jag lunchrast. Efter det fortsatte min dag i 7,5 timmar utan rast. Jag var en timme i kassan och en timme på "golvet"  (plockade upp varor), en timme i kassa, en timme på golvet osv...
Hur fan tänkte hon? Jag jobbade i drygt två timmar innan det var dags för lunch och efter det fick jag ingen mer rast. Det är väl inte så jäkla konstigt att man håller på att dö i slutet på dagen om man jobbar i 7,5 timmar utan paus, eller?
När jag lämnade jobbet var jag riktigt grinig.
Tröttheten hade kommit flera timmar innan det var dags att gå hem.

Ärligt talat så mådde jag skit. Att jobba så länge fungerade bara inte.

På vägen hem blev det för mycket, jag behövde prata av mig.
Min räddning blev älsklinsmamma ♥
Att bara höra hennes röst gjorde mig glad igen. Det är helt otroligt att man kan älska någon så mycket!

När jag lämnde jobbet så trodde jag att kvällen skulle bli jobbig, men mamma gjorde att jag fick annat att tänka på.

När jag kom hem kände jag mig lycklig, trött men väldigt glad. Det blev 1,2 mil på cykel innan jag slog mig ner i soffan med min älskade dator.

Den här kvällen blev en bra kväll.




Att inte träffa mina föräldrar är faktiskt stundtals riktigt jobbigt, men samtidigt är det lite härligt. Jag saknar kramarna från dem, att höra dem prata och allt som har med dem att göra. Det här är en nackdel när man inte bor hemma.
Men samtidigt så är det ganska härligt att inte bo hemma. Jag får verkligen känna på hur det är att bo ensam och det är riktigt härligt.
Jag har kommit fram till att jag lätt skulle kunna flytta hemifrån nu... men det vill jag inte.

Jag har lovat mamma att plocka alla vinbärsbuskar där hemma när jag har tid. Jag lyckades även lova att plocka mormor och morfars vinbärsbuskar... så, har du ingenting för dig på fredag eftermiddag, lördag eftermidddag eller på söndag så är det bara att slå en pling och göra mig sällskap. Jag lovar att det finns vinbärsbuskar till dig också ;) hihi

Mina planer för kvällen var egentligen att ligga i jacuzzin i några timmar, men så kommer det inte bli. Klockan har blivit för mycket och jag ska upp typ klockan halv tio imorgon för att hinna träna innan det är dags att åka till jobbet.
Morgondagen blir förmodligen lite lugnare, jag jobbar klockan 12.00-20.15. Förmodligen har de flesta varor kommit upp så det blir nog lite lugnare.

Nu ska jag torka näseblodet som rinner.

Ha en trevlig kväll =)
Kram

Dags att sova

Ååh, äntligen är det kväll och snart dags att sova...


Jag har haft en stressig jobbdag...
Sedan det förra inlägget skrevs har jag hunnit med att jobba, promenera och cykla. Det har varit en mycket bra dag.

Jobbdagen var inte alls rolig, bara massa stress hela tiden. Allt som skulle göras hanns inte med, så morgondagen kommer inte bli rolig...
När jag kom hem från jobbet vid kvart i nio tiden bytte jag bara om till träningskläder och gick ut på en promenad. Mina fötter styrdes hem till det blåa huset för att hämta min cykel. Jag orkade verkligen inte gå hem...

Brorsan och hans flickvän var hemma så det blev lite tjöt med dem en stund innan jag plockade ur diskmaskinen och sedan satte mig på cykeln för att cykla hem.
Nu har jag hunnit vara hemma i drygt en timme utan att ha gjort något speciellt. Jag har mest suttit i soffan och läst bloggar.

Ganska snart ska jag förflytta mig till sängen istället. Imorgon är det en ny dag och jag ska jobba värsta långa dagen, 10.00-20.15. Innan jobbet ska jag dessutom hinna med att träna. Väckarklockan får helt enkelt väcka mig vid åtta-tiden om jag ska hinna med allt. Gaah, jag ska upp mitt i natten =O

Efter jobbet blir det en lite cykelrunda innan jag tappar upp vattnet i jacuzzin och ligger där några timmar.

Jag är trött och orkar inte skriva mer.
Ha en trevlig kväll och en go natt.

God natt

Promenad

Klockan är bara halv ett och jag har redan varit vaken i 2,5 timmar. Det är helt otroligt =O

Jag hade redan inatt bestämt mig för att gå ut och springa innan jobbet, så när jag vaknade åkte träningskläderna på. Mina planer blev dock inte som jag tänkt mig... De första 7 minutrarna var helt okej, men sen började foten göra ont. För att inte riskera att skada den valde jag att dra ner på tempot och gå istället.
Jag gick å gick å gick...
2 timmar senare var jag hemma igen =)

Att starta dagen med en två timmar lång promenad var inte helt fel. Jag är dock lite besviken på foten som inte tillät mig att springa, men men så kan det vara ibland. Jag tror nog mest att allt berodde på att det var asfalt jag sprang på. Min kropp klarar inte av det.
Så härdanefter kommer det få bli lite goa springturer i skogen istället =)

Om två timmar är det dags för mig att åka till jobbet, men innan dess måste jag ta en dusch och sedan plåstra om min häl som just nu har en fet sprängd vattenblåsa efter promenaden.

Ikväll, efter jobbet, tar jag en promenad hem till mitt rum. Vad konstigt det där lät... Jag menar att jag ska ta en promenad hem till min familj som för övrigt inte är hemma.
Mina planer är att hämta min cykel och lite andra saker, så varför inte gå dit liksom... Det är väl bara typ 5 kilometer eller nått sånt. Det känns bara slappt att fundera på att ta bilen.
Lite motion skadar inte ;)

Ha en bra dag.
Det ska i alla fall jag ha.

Hörs i kväll
Kram

Uttråkad...

Här ligger jag i sängen mitt i natten och funderar på varför jag inte sover. Min kropp är helt slut, den vill bara att jag ska lägga ifrån mig datorn och lägga huvudet på kudden... Tänk om man kanske ska lyssna på sin kropp någon gång...

Att jag börjar jobba om lite drygt 13 timmar känns inte så bra. Jag hade hoppats på att kunna vakna upp utan väckarklockans hjälp, men nu ser det mörkt ut...
Det blir allt till att ställa alarmet på 14.00 för att jag ska hinna i tid till jobbet...

Att sova är underbart!
Ganska snart ska jag se till att datorn läggs bort... Jag ska bara... som Alfons Åberg säger.. haha

Ja, jag är lite uttråkad just nu.

Kramis

Måndag =)

God kväll =)

Min dag kan beskrivas med fyra ord; träna, jobba, sova och dator.

Klockan 5.30 imorse ringde min väckarklocka. Att gå upp då var lite småsegt och trots att jag kunde sovit i en timme till valde jag att lämna sängen, sätta på mig träningskläder och gå ut och springa en sväng. 45 minuter senare var det en trött Malin som kom hem för att duscha innan det var dags att åka till jobbet.

Mina arbetstiden idag var 7.30-14.45. Att jobba idag var riktigt roligt, kanske berodde det på att dagen bjöd på lite olika saker. Till att började med var det ganska lugnt. Jag behövde inte stressa med mina sysslor.
När grannaffären, läs systembolaget, öppnade vid tio började kunderna komma in (som vanligt). Att stå i kassan då är riktigt jobbigt. Man blir stressad av allt folk, får ropa till en kassa till och samtidigt hålla koll på att bakeoffen är laddad. Det är en kamp då. Det finns stunder då jag skulle vilja klona mig.
Det är inte lätt att stå i kassan samtidigt som ugnen tjuter och det bakade ska ut.
Som tur är så blir det alltid lite lugnare strax efter halv elva. Det är då man kan andas ut.

Efter min lunch var det meningen att jag skulle plocka upp varor, men så blev det inte. Jag fick istället ta kassan för att det var beställningar som skulle göras, och det kan inte jag. Så... idag fick det bli 1 timme extra i kassan medans mina arbetskamrater fixade sina beställningar.
Att jag stod i kassan var de tacksamma över, men ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket vad jag gör. Jag ställer självklart upp när de andra har annat att göra =)

Kvart i tre var det meningen att jag skulle gå hem, men så blev det inte...
Kunderna ramlade in och det var bara att ta en kassa till. När kön blivit kortare och jag skulle gå hemåt såg jag att det var tomt i bakeoffen. Det var ju bara för mig att springa ut i frysarna och fylla några plåtar med bullar, wienerbröd, limpor och sedan slänga in dem i ugnen.
Det var uppskattat av kollegan som stod i kassan och som egentligen skulle ha gjort det där. Nu slapp hon stressa. Men liksom, hur hon har hjälpt mig sjukt mycket under mina veckor på jobbet så det kändes bara självklart att hjälpa henne.

När klockan passerad 3-sträcket på klockan var jag redo att lämna jobbet.

Jag drog direkt upp till Fontin och sprang 5:an, innan jag styrde bilen hem till Rörtången.
Efter en dusch slog jag min ner i soffan med en varm och go filt över mig. Det tog inte lång tid innan jag somnade.
6 timmar gick innan mina ögon öppnades igen. Den där tuppluren var go.

Att jag hade fått 7 sms och hade 3 missade samtal på mobilen hade jag inte märkt. Sover man djupt då eller?

Jag fick ringa upp mamma och pappa och säga att jag levde. De hade förmodligen fått en hjärtattack om jag inte hört av mig, hur ofta missar jag samtal och sms liksom?

Sedan jag vaknde har det mest blivit dator. Det är härligt att avsluta kvällen med lite datorsurfande, bloggläsning osv.

Imorgon är det en ny dag och jag ska jobba. Jag jobbar 15.00-20.15, så det kommer bli en liten go sovmorgon. Innan jag drar till jobbet har jag planerat in en lite joggingrunda. Efter jobbet kanske det blir några timmar i jacuzzin, det hade inte varit helt fel... :P

Ganska snart ska jag förmodligen förflytta mig från soffan till sängen istället. Jag är trött, trots att jag sovit, så det är väl dags att börja avrunda dagen.

Hoppas att din dag har varit bra =)

God natt
Sov gott

Söndag

Idag får det bli ett tidigt inlägg, min kropp börjar säga ifrån och vill att jag ska gå och sova...

Jag har haft en riktigt slappdag idag. Allt började med en sovmorgon till halv ett. Dock så blev jag väckt några gånger tidigare av en katt som stampade på magen, slickade på mina fötter och tillslut kröp ner bredvid mig.
Det var lite mysigt när katten väl somnade. Även jag somnade om väldigt gött.

Dagen gick till att slappa och titta lite på tv och även surfa lite på datorn. Jag orkade inte hitta på något seriöst.
Framåt eftermiddagen lämnade jag Alafors för att åka hem till min familj en stund. Jag träffade min storebrorsa som jag inte träffat på drygt två veckor. Det är helt sjukt att det var så länge sedan jag träffade honom, liksom han bor ju hemma. Sak samma.
Brorsan hade tydligen sin flickvän hemma. Det var första gången jag träffade henne =)

Jag passade på att vara hemma så länge jag bara kunde för att umgås med min familj. I början på veckan åker mamma, pappa och lillebrorsan iväg på semester, så de lär jag inte kunna träffa på ett tag. Sedan åker storebrorsan iväg på lördag, och fram tills dess jobbar han. Även han kommer jag ha svårt för att hinna träffa.

Jag tycker att det känns lite konstigt att inte träffa familjen så ofta. Jag har ju nästan flyttat hemifrån, eller det känns så i alla fall.

Under kvällen förflyttade jag mig till mitt nya boende. Nu är det två och en halv vecka i Rörtången som gäller =)

Sedan jag kom hit har jag inte gjort så mycket. Det har mest blivit slappande och lite sånt. Har varit riktigt trött.

Imorgon är det måndag och jag ska jobba klockan 7.30-14.45. Efter jobbet drar jag direkt upp till Fontin för att springa några kilometer.
Annars kommer det inte hända så mycket mer tror jag...

Ganska snart ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jag är sjukt trött.

Hoppas att din helg har varit bra.
Kram och godnatt

18 Juli

Ibland kommer det dagar/kvällar då jag verkligen inte orkar någonting. Den här kvällen är en sådan kväll...

Jag vet egentligen inte varför jag sitter här framför datorn och skriver detta inlägg... Det kommer inte handla om någonting liksom. Jag har ingen kraft eller ork till att skriva något. Kroppen har sagt ifrån och vill att jag ska sova, men självklart plågar jag mig själv genom att var uppe ändå.
Undra om jag någon gång kommer lyssna på vad min kropp säger?...

Den här dagen har varit lång, för mig började den redan klockan kvart över åtta imorse. Att gå upp då var riktigt segt och jobbigt. Jag ville egentligen sova några timmar till, men det gick inte... Vid nio-tiden var jag hemma hos mamma och pappa. Drygt en halv timme senare var det dags att åka iväg för att hämta upp kusinen.

Jag, brorsan och kusinen drog sedan vidare till Liseberg. Det regnade hela tiden, vi var pisseblöta men trots det så var det en bra dag att vara där, det var liksom inga köer =)
Vi var inte där så jättelänge, bara lite drygt 6 timmar.
Under den tiden lyckades brorsan tappa bort sin telefon. Jag som är en person som är rädd om mina saker blev självklart väldigt irriterad på honom, men jag visade det inte så tydligt! Efter mycket om och men så var den inlämnad på gästservice... Dock så var den helt krossad.
Brorsan ficka hade tydligen varit öppen när vi åkte höjdskräcken, så mobilen hade fått sig en åktur då. Jävla smart brorsa jag har...
Telefonen är i alla fall helt kass, krossad, kaputt, ja en skrothög helt enkelt.
Trots detta fick vi oss allt ett skratt när den var uthämtad. Det var tydligen första gången personalen fått tejpa ihop en telefon för att den skulle hålla ihop... haha 
Som tur var satt sim-kortet kvar i telefonen. Min bror fick inte behålla telefonen länge innan jag ryckte den ur hans händer och la den i min inneficka på jackan. Att låta han hålla i den vågade jag inte!

När vi kom hem blev det mest slappande. Jag, brorsan och kusinen åkte till Rörtången en stund för att ge Morris mat och vara lite med honom.
Jag kan inte påstå att det är så väldigt lätt att befinna sig på två ställen samtidigt. Jag är kattvakt på två ställen just nu.

Efter att Morris fått lite sällskap åkte vi hem till blåa huset för att ta det lugnt resten av kvällen.
Vid halv nio valde jag att dra mig till Alafors för att ge katterna mat.

Nu sitter jag i soffan och tar det lugnt. Skulle egentligen ha tvättat lite, men orken har inte funnits. Det får bli en annan gång istället.
Imorgon kommer Anna och Mikael hem, så då är det dags för mig att förflytta mig till Rörtången för att vara katt- och husvakt där till den 4:e augusti.
Min stackars familj har knappt träffat mig mycket den senaste tiden. Jag tror nog att det endast har blivit 15 timmar på två veckor.
Det känns nästan som om jag har flyttat hemifrån...

Imorgon är det i alla fall söndag och jag ska njuta av att vara ledig. På måndag är det dags att jobba igen...

Nu är det nog dags för mig att återgå till bloggläsningen innan jag går och lägger mig.

Btw funderar jag nästan seriöst på att logga in på msn igen. Har varit inloggad i 1 timme de senaste tre veckorna. Det är inte likt mig! Vad hände med att vara inloggad dygnet runt?
Ääh fan jag tröttnade på att det var så lite folk inne. Är det något någon vill mig så är min mobil alltid på liksom. Dessutom är jag väl nästan inloggad dygnet runt på facebook... Att nå mig är liksom inga problem.

Nu är det dags för bloggläsning.

Trevlig natt! =)

Arbetsveckan är över

God kväll mina bloggläsare =)

Idag är det fredag och jag njuter av att min arbetsvecka är över. Nu väntas två goa lediga dagar innan det är dags att jobba igen.

Jag har haft en mycket bra dag. Den började med att väckarklockan ringde vid kvart i elva.
Jag fick börja dagen med att ställa upp en blomma som ena katten vält ner och torka upp spyor efter den andra katten. Det var väl lite mindre gött...

Halv tolv drog jag iväg till jobbet.
Arbetsdagen blev väldigt härlig. Det var inte så stressigt som vissa andra dagar denna vecka. Jag kände mig lite lugnare och sprang inte runt som en tok för att hinna med allt.
Jag hade ansvaret för stängningen idag, och jag måste faktiskt säga att jag var grym på det. Allt gick väldigt bra och lätt.
När jag lämnade jobbet vid tjugo över åtta värkte mina fötter nått enormt mycket. Jag är inte van vid att stå upp hela dagarna. I skolan går det mest ut på att man ska sitta still på en stol så mycket som möjligt...

Väl hemma i Alafors satte jag igång en maskin tvätt. Mina arbetskläder (och massa andra kläder) hänger nu på tork. Jag kände att det var dags för dem att bli tvättade =)

För en stund sedan tog ena katten in en mus. När han började gnaga på den kom mitt illamående. Det lät vidrigt, så vidrigt att jag satte igång hög musik på datorn. Det hjälpte lite, men inte helt i och med att jag visste att han satt och åt bara några meter ifrån mig.
ÄCKEL!!!

Ganska snart är det väl dags för mig att plocka upp gallan. Fan, jag mår ju illa bara jag tänker på det!

Imorgon är det lördag och jag ska till Liseberg med brorsan, kusinen och brorsans kompis.
Någon sovmorgon kommer det absolut inte bli. Klockan nio ska jag befinna mig hemma hos mamma och pappa. Det är ju mitt i natten. SNARK!

Jag har inte så mycket att säga idag, som vanligt helt enkelt.
Tröttheten börjar komma. Det är nog dags att flytta datorn från vardagsrummet till sovrummet för att jag ska kunna ligga i sängen och läsa lite bloggar innan det är dags att sova =P

Jag hoppas nu på att helgen bli lugn och go. Att vara ledig är sjukt gött.

Ha en trevlig helg.

Kram

Nattuggla

Bra jobbat Malin. Klockan är snart halv tre och du är fortfarande vaken! Om drygt nio och en halv timme börjar du jobba... Korkade person!


Jao, att jag är vaken fortfarande är väl inget jag är speciellt stolt över. Planen var att gå och sova tidigt, men självklart kom det annat i vägen som gjorde att jag stannade upp...

Min dag har varit helt underbar. Natten gick åt till bakningen och när det äntligen var dags att sova var jag as pigg. Riktigt lyckat!
Efter mycket om och men och lite springande i huset lyckades jag tillslut somna, att klockan då visade morgon brydde jag mig inte så mycket om. En go sovmorgon hade jag tänkt mig, men så blev det inte.
Klockan halv tolv ringde älskade mami för att prata. Att jag vaknade då gjorde ingenting =)
Jag låg kvar i sängen en stund innan jag bestämde mig för att åka och hälsa på min familj hemma i Hålta.

När jag kom hem var huset helt tomt, men jag visste att alla var på väg hem. Kaffet sattes igång och det hann precis bli klart när mamma, pappa, brorsan och moster kom hem.
På bordet hade jag lagt brödet som bakades inatt. Reaktionen från mamma går inte att glömma. Hon blev superglad. Jag känner mig stolt och lycklig.
Klart att min familj skulle få allt bröd =D

Till kaffet blev det lite provsmakning av brödet. Det fick mer än MVG av alla =) Det var riktigt roligt att höra.

Vid halv fem blev jag tvungen att åka igen, jobbet väntade...

Min jobbdag var riktigt go och lugn. Den började klockan 17.00 med att jag fyllde på frukt och grönt. Sedan blev det lite drygt två timmar i kassan innan jag gick på golvstädandet. Efter det blev det lite rapporteringar och dylikt.
Halv nio lämnade jag jobbet. Det var gött med en stressfri dag =)

Sedan jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket... Min gamla mobil är tömd på kort, filmer, sms, mms osv. Det tog lite drygt 3 timmar att fixa allt. Att jag hade 1231 kort sparade hade jag ingen aning om! Det kom som en chock.
Men men, nu är i alla fall alla filer på datorn. Gött gött.

Lite dator hann jag även med, men det var ovanligt lite. Alla bloggar är inte lästa ännu, men just nu bryr jag mig inte så mycket. Jag orkar inte läsa dem nu, det får bli imorgon istället.

Imorgon, eller idag..., ska jag jobba. 12.00-20.15 är mina arbetstider. Jag har ansvaret för stängningen eftersom hon jag jobbar med är en sommarjobbare.

Det gäller att komma ihåg allt nu!


Dörrar ska låsas, kassorna ska räknas, tidingarna ska rapporteras, brödet ska skrivas av och slängas, vissa grönsaker ska in, lampor ska släckas, värdet ska in i kassaskåpet... hmm, det där var nog allt. Det kommer nog inte bli några problem =)

Jao, nä det kanske är dags för mig att avrunda dagen. Väckarklockan ringer klockan 11.00....

God natt


Brödbakning

Wiho, jag är vaken mitt i natten ännu en gång... men nu har jag faktiskt en anledning till det...

Hallå =)

Hoppas allt är bra med dig. Med mig är det helt okej, börjar dock bli lite trött men det kanske inte är så konstigt i och med att klockan är ganska mycket.
Jag har haft en ganska bra dag. Det var lite småjobbigt att gå upp imorse, gick och la mig försent... Halv åtta började jag jobba. Det var fart hela dagen, och några raster fick jag inte. Alla varor kom på samma gång, så det fanns allt saker att göra hela tiden.
Kvart i tre var min arbetsdag över. Det var gött att lämna jobbet, stressen och allt.
Jag begav mig hemåt till katterna. Planerna för eftermiddagen var att bara ta det lugnt... Och så kan jag väl säga att det blev också. Kvart över tre somnade jag, och vid halv nio var det tydligen dags att vakna igen. Den där tuppluren behövde jag.

Jag vet inte riktigt vad som flög i mig då, men jag blev väldigt sugen på att baka bröd. Sagt och gjort... Klockan nio började jag med brödbakningen. För bara några minuter sedan togs den sista limpan ut ur ugnen. Trots att det tagit as lång tid så är jag ändå glad att jag gjorde det.
Är det något jag tycker om så är det att baka och att avsluta dagen med lite bakning är inte helt fel. Jag känner mig riktigt glad.

Några kort på bröden =)


Brytbröd


Solrosfrallor


Och två morotslimpor =)


Imorgon, ehmm idag, är det torsdag och jag ska jobba. Som tur är så jobbar jag klockan 17.00-20.15, hade jag börjat tidigare så skulle det inte varit roligt för mig...
Jag är ganska säker på att min dag kommer sovas bort, därför kommer jag faktiskt ställa alarmet. Vill ju inte försova mig till jobbet.

Funderar lite på att dra hem till mamma och pappa en stund efter att jobbet är slut. Det hade varit lite roligt att träffa släktingarna från Hälsingland. Det är inte så ofta jag träffar dem...

Jao, det här var väl allt för mig idag. Nu är det dags att gå och sova. Kul att det är ljust ute... Haha

God natt

Sova?

Tjena vad tiden rinner i väg. Så här länge hade jag inte alls planerat att vara vaken. Om fyra och en halv timme ringer väckarklockan och här ligger jag i sängen helt klarvaken. Kul kul. Att sova lite hade inte varit helt fel, tänk om min kropp hade förstått det... Under tiden får jag väl underhålla mig genom att titta på tv. Att mobilblogga är gött. Orkar liksom inte sträcka mig till datorn som är en meter från mig. Nej jag är inte lat... Haha Ha det bra. Kram

Jobbig dag...

Wiho, klockan är snart ett och jag är fortfarande vaken... Att jag aldrig ska lära mig att gå och lägga mig i tid.

Min dag har varit jobbig, seg och stressig. Trodde nästan att den aldrig skulle ta slut.
För det första gick jag och la mig lite försent inatt, det gjorde att jag hann få fyra timmars sömn innan det var dags att gå upp för att åka till jobbet.

Jobbet var värsta pesten idag. Det var stressigt, mångakunder och många varor att plocka upp. Jag sprang runt som ett djur för att hinna med allt!
I och med att det var så mycket att göra så fick jag inte mina raster. Det var faktiskt riktigt jobbigt att jobba i 8,5 timmat i sträck utan att få sitta ner.
När jag lämnade jobbet gjorde mina fötter ganska ont.

Hemma tog jag mig en stund ute i solen. Vilket gött väder! =)

Tyvärr tog tröttheten över och jag valde att gå in och lägga mig på soffan en stund. Den stunden blev 3,5 timmar lång. Att sova var riktigt gött.
Den sista kvarten ringde det på dörren två gånger. Det var några råheta försäljare. Jag lovar att det lätt var värt att lämna soffan för att öppna dörren ;)

Framåt kvällen kom Anna, Mikael och Emma hem. Det blev då lite lek med Emma <3

Senare, framåt natten, sattes filmen Bedtime stories igång. Emma kröp upp i mitt knä och somnade. Mysigt =)

Just nu sitter jag bara här och funderar på om det kanske är dags att sova. Det är snart dags att åka till jobbet och lite sömn innan dess hade inte varit helt fel.
Halv sju ringer väckarklockan, sju åker jag hemifrån och halv åtta börjar jag jobba.
Sedan blir det slit fram till klockan kvart i tre då jag beger mig hemåt igen för att njuta av att arbetsdagen är över.

Ha en trevlig onsdag =)
Kram

Måndag igen =)

Hej hej hallå =)

Jag trodde att min natt skulle bli lång och jobbig i och med att jag inte mådde så bra igår, men oj vad fel jag fick. Jag somnade ganska snabbt efter att jag publicerat inlägget här, och sedan sov jag fram till att väckarklockan ringde klockan 13.15. Att jag satte alarm var av en slump, trodde inte att jag kunde sova så länge längre. Tänk om jag inte ställt alarmet, då hade jag inte hunnit till jobbet klockan 14.00...
Undra vad jobbarkompisarna hade tänkt om mig om jag ringt och sagt att jag försovit mig... Haha

Jobbet gick bra, det var ganska lugnt. Jag hade en och en halv timme då jag gick runt i butiken och frontade (det tråkigaste som finns!). När jag var vid drickorna så fick jag mig ett skratt...


Herrljunga cider hade olika färg på korkarna, trots att det var samma smak...

Ja, har man lite mindre roligt om man skrattar åt sånt här??...

Under min rast fick jag provsmaka på en juice...

Kokosnöt, ananas och banansmak...

Det var nog den värsta smaken jag varit med om! Några få droppar räckte för att jag skulle konstatera att den smakad vidrigt. Det var första och sista gången jag drack den!

Annars hände det inte speciellt mycket mer på jobbet.
Klockan kvart över åtta lämnade jag stället i mina arbetskläder. Kände att det var onödigt att byta om när jag ändå ska ha på min dem i morgon bitti.
Imorgon är det dags att jobba igen. Mina arbetstiden är 7.30-15.30.
Att jag har arbetskläderna hemma gör att jag kan gå upp 2 minuter senare imorgon. Wiho vad gött! eller nått sånt... tror inte att jag kommer märka så mycket skillnad, haha

Den här dagen är snart slut. Det är väl nackdelen med att sluta jobba så sent. Jag hinner inte göra någonting.
Egentligen borde jag ha tränat, men idag orkar jag inte det. Imorgon får det däremot bli ett litet pass.

Nu ska jag slappa framför tv:n en stund innan det är dags att sova. Om 9 timmar är det dags att åka till jobbet...

Kram

Migrän =(

God kväll

Idag får det bli ett snabbt inlägg, jag mår nämligen inte bra; har migrän.

Jag har haft en ganska bra dag. Den började vid elva-tiden. Jag hade ont i huvudet redan då, men ignorerade det mest. Kusinen bad mig göra inbakade flätor i hennes hår innan de skulle åka tillbaka till Resö. Självklart gjorde jag det =)

När de hade åkt iväg satte jag mig på altanen och slappade framför datorn. Det var inte igår man kunde sitta ute i shorts och t-shirt och njuta av värmen. Det var några dagar sedan det var uppehåll.

Framåt eftermiddagen tog jag en lite cykelrunda. Det var ett tag sedan jag cyklade runt här omkring.
Efter min lilla runda tvättade jag lite, sedan bar det av till sängen för att vila.

Nu är klockan runt halv tolv och jag måste faktiskt få säga att jag mår skit. Huvudet gör ondare än ondast och illamåendet är jobbigt. Jag trodde inte att den huvudvärken som var i morse skulle leda till migrän, men oj så fel man kan ha ibland.

Att sitta och skriva detta inlägg har varit en jobbigt. Helst av allt vill jag bara ligga och blunda. Ljus och ljud får gärna försvinna nu!

Imorgon är det måndag och jag ska jobba klockan 14.00-20.15. Gött med sovmorgon.
Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna somna ganska snart och att huvudvärken är borta imorgon.

God natt

Trött och glad

Det var länge sedan jag började ett inlägg med att skriva att jag är trött. Ja, du läste rätt. Klockan är ungefär halv tolv och jag är ganska snart klar för att gå och sova.
Att jag är trött nu är nog egentligen inte så konstigt. Det har blivit lite sömn de senaste nätterna... Imorse gick jag upp vid kvart i sju för att hinna till jobbet.

Jobbet var ganska lugnt idag. Inte så många kunder och inte så mycket att göra i butiken. Det var härligt med en sån dag.
Efter jobbet träffade jag Alexandra en stund innan det var dags att åka till Alafors. I Alafors hade moster m. familj kommit hem. Det hade regnat så mycket så de kände för att åka hem en dag och vila huvudet.
Kvällen spenderades hemma hos mamma och pappa tillsammans med moster m. familj från Hälsingland och även moster m. familj från Alafors ;)

Lite mat, tjöt och fotsbollsspelande senare var det dags att åka hem. Klockan hade då blivit tio och alla i bilen var trötta. Jag var den som fick köra, för de andra hade tagit ett glas vin till maten. Emma tyckte väldigt mycket om min musik i bilen, men Anna och Mikael tyckte nog inte likadant ;) hihi

Inatt sover jag helt enkelt inte ensam... Det blir fullt hus här (eller i alla fall nästan). Imorgon förmiddag åker moster m. familj tillbaka till Resö. Då blir jag ensam igen.

Imorgon har jag ingenting planerat. Tror nog att jag mest ska vara hemma och njuta av att vara ledig. Det finns inte så många lediga dagar på mitt jobb-schema.

Det här var nog allt för mig idag. Jag har ingen ork till att skriva mer. Mina ögon går verkligen i kors.

Skriver mer imorgon...

God natt

Shopping, jobb och katterna..

Wiho, dagen är snart över. Äntligen!

Jag har haft en riktigt lång dag. Den började redan klockan 4.07. Det var då jag öppnade ögonen och inte kunde somna om igen. Jag kan inte påstå att jag tyckte om min kropp vid det tillfället.
Hur ofta händer det att man inte kan somna om efter att man bara sovit i 2 timmar liksom?? Hmm.. Jag är i alla fall glad för den lilla sömnen jag fick.

Morgonen blev väldigt lång. Jag tränade lite och satt framför tv:n och datorn. Ett tag hade jag lust att dunka huvudet i väggen så att jag tuppade av. Det hade medfört att jag fått lite mer sömn. Tyvärr hade det väl även blivit hjärnskaking av det, och det är ju inte så roligt.
Vid tolv-tiden drog jag in till stan för att fördriva tiden lite.

En del fynd hittade jag allt. Nya torkarblad till bilen, lite kläder, skor och en ny mobil. Jag är väldigt glad, trots att det försvann några ören från mitt konto.


Nya puma skor


Två linnen


En ny mobil.Kameran dog efter detta kort =( )

Jag valde att köpa en lite billigare (1300:-) telefon eftersom jag sliter ut dem...
Tyvärr har jag varken haft tid eller lust att öppna och utforska den ännu. Det får vänta till imorgon.

Efter stan åkte jag direkt till jobbet. Snacka om gött att komma dit och höra att min ena arbetskamrat hade jobbat ikapp så mycket att det jag skulle göra var gjort. Jag fick helt enkelt starta dagen med en och en halv timmes rast. Det var ritkigt gött.

När rasten var slut så var det dags för mig att stå i kassan. Idag var det inga som helst problem. Det fanns liksom inte så många kunder.
Redan när klockan var kvart över sex så var alla kvällsrutiner gjorda. Vi kunde helt enkelt inte göra så mycket mer fram till halv åtta...
Vid sju blev jag avlöst i kassan och då gick jag direkt in på lagret och öppnade dörren till en brödfrys. Jag behövde svalka mig! Haha
Efter någon minut var jag tillräckligt sval för att försätta att inte göra någonting. Erkänn att det låter jobbigt? ;) hihi

Halv åtta blev det däremot fart på allt igen. Det sista innan stängningsdags skulle göras.

Klockan 20.07 lämnade jag och Lena jobbet. Det var gött med en snabb avslutning på dagen.
När jag kom hem så låg mina småpluttar på sängen och sov...

Tänk om den minsta katten hade varit så här lugn lite oftare... Vad gött det hade varit då.

Gizmo är verkligen vild! Sigge är motsatsen till Gizmo, han är lugn och gör inte mycket väsen av sig.

Imorgon är det en ny dag, en hmm *springer och kollar i min almanacka* en lördag. Haha, det är sjukt vad jag har dålig koll på dagarna.
Jag ska i alla fall jobba klockan 7.45-14.00. Det är jag och kusinen som jobbar tillsammans =)

Efter jobbet drar jag hem till mamma och pappa för att grilla med släktingarna från Hälsingland.
Jag tänkte även fjäska lite med pappa så att han sätter på mina nya torkarblad på bilen. Hihi.
Pappa hade tydligen köpt nya lampor till min bil. Jag ska allt se till att han fixar så att de hamnar där de ska också ;) hihi
Annars så kommer det inte hända speciellt mycket mer...

Den här dagen börjar lida mot sitt slut. Min väckarklocka ringer om 6,5 timmar så det är nog dags för mig att gå och lägga mig och försöka sova.

Jag hoppas att natten blir lugn, dvs att Gizmo inte leker med fjärilar, springer rally i hallen, piper för att jag inte klappar henne, leker med stackars Sigge som sover... listan kan göras lång... haha

Nepp, nu ska jag inte sitta här och skriva mer. Det är bättre att försöka sova.

God natt =) 

9 juli

God kväll.
Idag tänkte jag passa på att skriva ett inlägg lite tidigare än vanligt. Jag har liksom inte så mycket att göra just nu.

Dagen har varit ganska okej. Att somna igår/natt var dock ett problem. Halv nio imorse stängdes mina ögon. Att de sedan öppnades igen två timmar senare var inte så roligt. Att jag dessutom inte kunde somna om gjorde inte saken bättre...

Jag passade på att gå ut på en promenad i regnet. Det var så varmt inne...
Resten av dagen spenderade jag framför datorn...

Gizmo lyckades välta en till kruka, så lite städning har det också blivit.

Just nu sitter jag på altanen och njuter av den friska luften. Regnet har precis slutat =)



16.00-20.15 var jag på jobbet. Det var riktigt slappt idag. Knappt några kunder. Allt gick väldigt smidigt.

När jag skulle åka hem var det inte lika roligt längre. Bilen var helt stendöd. Jag blev så trött och ringde hem för att snacka med pappa, men självklart var han inte hemma.
Jag snackade istället med brorsan och sa att motorn inte försökte gå runt. Det var förmodligen något med startmotorn. Brorsan sa till mig att vicka på kablarna som gick dit... Som om jag visste var startmotorn satt då eller? Nej!
Jag sa ju självklart inte att jag inte visste vart den satt, utan jag bara öppnade motorhuven och vickade på kablarna som gick från pluspolen på batteriet.
Sedan gick jag in i bilen för att starta den igen. Tro det eller ej, men den startade faktiskt.
Jag kände mig väldigt stolt som lyckats fixa detta, men lite hjälp från brorsan.

Bilmekanikern Malin här ;) haha

Jag hoppas att det bara var lite ärg på någon kabel eller nått.

Ganska snart ska jag försöka avrunda dagen. Att orka med morgondagen hade inte varit helt fel.
Jag ska jobba klockan 16.30-20.15 =)

Kram

8 juli

God kväll =)

Idag har jag haft en riktigt slapp dag. Har inte gjort mycket mer än tränat, sovit och suttit framför datorn.

Jag lyckades somna framåt halv sex tiden imorse, det var ungefär då det slutade åska, blixtra och spöregna. Det var lite tråkigt att bara ligga och titta upp i taket och invänta att det skulle bli tyst.
När jag väl somnat så tog det inte lång tid innan ena katten la sig på min hals. Ja, den där katten är lite galen. Hon vill väldigt gärna borra ner huvudet och slicka på människors hals. Att försöka sova när hon höll på så var inte så lätt, men efter lite gnäll på katten så gav hon upp. Jag kunde somna om igen =)

Vid elva-tiden vaknade jag av att det ringde på dörren. Det var ju bara att gå upp och öppna.
Att försöka somna om efter detta var inte lätt. Jag gav upp efter bara några minuter. Istället sattes träningskläderna på och jag stack ut och sprang en stund. Det var en go start på dagen.

Efter en dusch återvände jag till datorn och sängen. Ensam var jag inte...


Jag kan inte påstå att det var så lätt att försöka använda datorn.... Haha

Någon timme gick sedan satte jag igång med träningen igen. Den här gången blev det en stund på crosstrainer'n.
Jag återvände till datorn efter en dusch. Jag lyckades somna till en liten stund, och det var behövligt.

Efter min lilla tupplur så begav jag mig ut på en promenad. Jag gick till Ale Torg för att skicka iväg ett brev till moster. Att det regnade hela vägen brydde jag mig inte speciellt mycket om. På vägen hem passade jag på att ta värsta omvägen. 2,5 timmar lång blev promenaden. Det var riktigt gött =)

Väl hemma så satte jag mig framför datorn en liten stund (som vanligt helt enkelt). Tyvärr fanns det ingenting att göra. Jag hade läst alla bloggar, besökt alla hemsidor, inga inloggade på msn... jag hade riktigt tråkigt! Så tråkigt att jag faktiskt gick till crosstrainiern'n och tränade en liten stund.
Efter dagens tredje dusch återvände jag till datorn och till min förvåning fanns det hur mycket som helst att titta på. Jag har nu lyckats fördriva tiden i tre timmar. Jag skulle kunna sitta här hur länge som helst, men tyvärr så måste jag ta fram dammsugaren snart...
Gizmo kom inflygande genom kattluckan. Hon jagade en fjäril. Jag såg hur fjärilen flög till en blomma och satte sig. Tyvärr lyckades även Gizmo se detta...


Här ligger Gizmo och lurar!

Sekunden efter att jag tog kortet flög hon iväg till blomman, välte den och sprang iväg för att fortsätta kampen mot fjärilen. Golvet har nu blivit svart av jord. Måste dammsuga upp det innan jag går och lägger mig.

Under tiden jag skrev detta så kom Gizmo inflygande igen. Tydligen har hon varit ute och hittat en ny fjäril. Hoppas det inte välts några mer blommor!

Erkänn katten ser smart ut... eller inte! haha

Det är tur att den andra katten är lite lugnare.

Inatt hoppas jag på en natt utan en katt som väcker mig. Jag hoppas även att det blir en go sovmorgon.
Ganska snart ska jag gå och lägga mig, men först måste jag skriva ut mitt jobbschema och hänga upp det på kylskåpet.

God natt =)

Blixter och dunder

Ute åskar och blixtrar det.
Det är gött att ligga här i sängen och lyssna på det =)

Jag funderar på när det är dags för mina blåa ögon att stängas. Jag hoppas att det skåer ganska snart för jag har väldigt tråkigt just nu... men det kanske beror på att klockan snart är halv fyra...
Katterna är helt galna, båda två ligger hos mig nu =) Blixter och dsunder tycker de tydligen inte om så mycket...

Jag får väl ligga och lyssna på åskan och titta på blixtrarna en stund till.

God natt igen

7 Juli

Ännu ett sent inlägg från mig kommer här...

Det märkts verkligen att jag har sommarlov. Dagen utnyttjas till max.

Imorse vid halv elva knackade mormor på dörren och sa att vi skulle gå upp för Emma skulle komma. Jag kände egentligen inte alls för att gå upp då, att sova vidare hade varit lite goare... Men men, det var ju bara att gå upp och försöka se så pigg ut som möjligt.
Tiden gick, men inte kom det någon Emma...

Vid tolv-tiden frågade jag mormor om de inte skulle komma... Fick då som svar:
- De var hemma hos oss när de ringde... Sedan skulle de åka hem till er och lämna någon och efter det skulle de åka hit. Fast på vägen skulle de stanna och handla också...

Snacka om att jag kände mig lurad. Varför väckte mormor oss så tidigt om de ändå inte skulle komma just då?
Jag och brorsan var ute och cyklade en sväng för att försöka fördriva tiden...

När klockan blivit tre och vi ätit lite så kom Anna, Mikael och Emma. Jag hade ju kunnat sova fram till middagen... Det var ju helt meningslöst att gå upp så tidigt...

Eftermiddagen spenderades tillsammans med kusinen. Vi cyklade, spelade spel och tittade på krabborna. Riktigt roligt... eller inte... Haha

När klockan precis hade passerat åtta så valde jag och brorsan att åka hem. Alla kompisar skulle komma dit om en vecka... Att stanna kvar en dag till kändes bara lite onödigt. Vi kunde ju lika gärna åka hem istället..
Sagt och gjort... Vid åtta satte vi oss i bilen och började färden hemåt.
Det gick väldigt bra att köra, knappt några bilar på vägen.

Kvart över nio svängde jag in på gårsplanen hemma. Jag träffade min familj i ungefär en halvtimme innan det var dags för mig att åka iväg till Alafors. Jag ska vara katt- och husvakt här tills det är dags att flytta till Rörtången för att vara katt-och husvakt där. Himla passande på dessa katter ;)

Nu sitter jag alltså här i Alafors och har det gött. Tränade lite för en stund sedan så nu är jag lagom seg i kroppen =P
Bredvid mig ligger ena katten som jag fått putta bort från datorn hur många gånger som helst. Det är konstigt att hon inte förstår att jag inte vill ha henne sittande på tangentbordet när jag håller på att blogga. Osmarta katt....

Den här dagen ska ganska snart börja avrundas. Jag känner mig lite halv seg, så att försöka sova lite hade inte varit helt fel.
Imorgon är det en ny dag, och jag tror att det är onsdag... har inte koll på dagarna längre.
Vad som händer vet jag ännu inte. Tänkte träna en del, men inte hela dagen. Kanske jag kommer sitta här framför datorn och nörda mig i några timmar... jag kan ju inte bryta mönstret. Haha

Ääh, fan... orka planera dagen. Jag tar den som den kommer istället, det är mycket bättre =)

God natt

6 juli

Första dagen på Resö är avklarad. Det har varit en ganska så bra dag faktiskt.

Imorse vaknade jag första gången vid tio-tiden av att brorsan satte igång tv:n. Det var inte så populärt hos mig, men jag orkade inte säga något. Till min förvåning så stängde han av den efter bara någon minut och gick istället in till mormor och morfar. Det var gött tyckte jag när jag vände mig om för att sova vidare.
Vid kvart över elva öppnades mina ögon. Att somna om då gick bara inte. Jag förstår inte varför jag vaknade så tidigt... Kanske berodde det på att jag höll på att bli döv av regnet. Det smattrade ganska mycket på taket...

Självklart så öppnade jag locket på datorn och kopplade upp mig. Det mobila bredbandet hade ganska svårt för att hitta mottagning idag. Inne hos mormor och morfar var det helt värdelöst. Jag hade hoppats på att kunna sitta någon annanstans än ute i förtältet, men tyvärr så blev det inte så. Jag har hittat platsen där mottagningen är kanon så att förflytta mig någon annanstans är inte så bra. Men men, jag kan sitta var som helst bara jag har tillgång till internet!

Resten av dagen har jag inte gjort så speciellt mycket. Det blev lite cykling, jogging, promenad och lite sånt under tiden det inte regnade. När det regnade satt jag självklart framför datorn och roade mig... =P

På kvällen träffade jag några kompisar. Det var roligt =) Ett tag sedan vi träffades...
Nu under senakvällen har jag mest suttit framför datorn och surfat runt lite. Msn fungerar inte riktigt så jag har varit lite osocialare än vanligt, men inte bryr jag mig speciellt mycket....

Imorgon är det en ny dag, men vilken dag det är har jag ingen aning om... Moster med familj kommer upp hit.

Jag hoppas på en lång och go sovmogon. Orkar inte gå upp lika tidigt som idag.

God natt

En lite mindre bra dag...

Idag blir det inget långt inlägg. Att sitta här just nu känns inte bra. Jag vill helst gå och lägga mig under täcket och glömma det mesta av dagen!

Dagen har varit lång... och jobbig!
Jag vaknade vid halv tio av att moster ringde. Det var tydligen dags att åka iväg och hämta dem i Fiskebäckskil Det var ju bara att hoppa in i bilen och köra iväg.
Några timmar senare var vi hemma igen. Skönt tyckte jag!

Eftermiddagen rullade på utan att jag gjorde speciellt mycket.

Halv åtta bestämde jag och brorsan oss för att åka till Resö (typ Strömstad) och träffa kompisarna. Sagt och gjort... Vi packade våra saker och la in i min bil. Vi fick köra en omväg för att lämna brorsan kompis i Ytterby. Allt var lugnt, fram till att det började regna! Jag satte igång vindrutetorkarna på bilen, de gick as segt. Efter några kilometer så slutade de att fungera och bilen luktade brännt! Panik!!!

Brorsan ringde pappa, medans jag försökte förstå varför de inte ville fungera. Allt slutade med att vi fick vända i Ytterby och åka hem igen för att låta pappa titta på bilen.
Väl hemma så började skruvande. Pappa tittade på det och gissade på att motorn till torkarna hade brännt... Allt plockades ner... Till hans förvåning så gick motorn perfekt. Det visade sig att en axel satt fast, vilket gjorde att ena armen inte kunde röra sig. Det var alltså inte så konstigt att de inte fungerade!

Halv tio var jag och pappa klara med grejande. Jag och brorsan ville åka iväg då, men det var inte så populärt hemma...
Efter lite bråk så drog vi iväg ändå.
Vägarna var tomma och allt flöt på väldigt bra.
Vi hann innan grinden stängde vid elva...

Nu sitter jag alltså i Villavagnen på Resö och njuter av tysnaden. Det är endast ett kylskåp och fläkten på datorn som låter. Det kanske låter härligt, men jag lovar att den timmen vi har varit här har varit jobbig.
När vi kom fram så påbörjades datorfixandet. Det mobilabredbandet skulle kopplas in, och det var inte så lätt. I vanliga fall så brukar man ju bara koppla in usb-modemet och ansluta... men här är det lite annat. Någon bra mottagning finns det inte någonstans. Jag gick runt i villavagnen i 20 minuter för att försöka hitta mottagning... Tillsut gav jag upp och gick ut i förtältet och satte mig. Till min förvåning så fick jag helt plötsligt mottagning och att ansluta var inga som helst problem.
Att flytta in i värmen är inget jag har tänkt göra på ett tag. Har jag väl lyckats ansluta så är det inte värt att flytta!

Kvällens andra problem är att vattnet inte är inkopplat, men att gå ut och skruva fast slangen orkar jag verkligen inte. Det får vänta till imorgon...

Något långt surfande ikväll/natt kommer det inte bli. Jag känner att det är bäst för mig att gå och sova och låta dagen ta slut. Den har bestått av tillräckligt många problem.

Imorgon hoppas jag på en lite bättre dag i goda vänners sällskap.

Kram

4 juli

Ännu en natt sitter jag uppe ensam framför datorn. Positivt med detta är väl att klockan inte har blivit så mycket ännu.

Idag har jag ingenting att skriva egentligen, men ändå loggar jag in här på bloggen för att få ner några rader.

Imorse tog jag mig en go sovmorgon till halv tolv. Emma vaknade vid halv tio, självklart vaknade jag då också... Men tro inte att jag är dum, jag visade ju självklart inte att jag var vaken. Att tjuvtitta med ett öga är bra. Emma valde då att gå upp och vara med resten av min familj som redan var vaknad. Konstig familj som inte förstår att man ska sova till elva-tolv när man är ledig...

Dagen har rullat på utan att något speciellt har hänt. Det har mest blivit slappande.
Under kvällen fastande jag i bloggvärlden, som vanligt. De senaste fem timmarna har jag spenderat framför min dator. Jag vet inte hur många bloggar jag läst...

Imorgon måste jag eventuellt gå upp tidigt, typ tio eller nått sånt.... ska nämligen åka iväg och hämta moster i typ Fiskebäckskil eller nått sånt. Jag har inte så bra koll....

Ganska snart ska jag lämna datorn, starta tv:n och sedan krypa ner i sängen och frysa i några sekunder innan det övergår till att jag håller på att dö av värmeslag....

God natt =)

Underbar dag! =)

Jag har knappt förstått att en av de fyra bilarna som står på gårdsplanen faktiskt är min. Allt känns så overkligt.

God kväll =)

Här sitter jag i mitt rum, invirad i en fleecefilt och fryser. Jag lyckades bränna mig lite idag, så det är därför jag fryser lite. Frossa kallas det med ett annat ord... Jag kanske ska börja fundera på att använda den där krämen vid namn solskyddsfaktor.

Min dag började vid halv elva. Emma hade redan gått upp, men när det skedde vet jag inte. Jag låg i alla fall och sov då. Det första jag gjorde var att gå ut och titta på lilla blå som stod och blänkte på gårdsplanen. Gårdagens tvättning hade gjort susen.
 

Min lilla pärla.

Även idag fick min lilla bil sig en lite tur på vägen. Idag bar det av till Rörtången, gamla hemtrakter för bilen ;). Några timmar spenderades vid vattnet. Emma var som ett vattendjur. Att få upp henne ur vattnet var inte lätt. 
Jag lyckades få lite färg på kroppen, kanske lite för mycket färg i och med att det bildades blåsor...


Här har vi en lite nyansskillnad. Kan ju tillägga att jag solade ryggen tre gånger så länge som framsida av kroppen. Hur min rygg ser ut nu vill jag nog inte veta. Jag bara känner att den gör lite ont. Men, ska man vara fin så får man lida pin ;)


Eftermiddagen spenderades utomhus. Jag fick brännt mina efterlängtade skivor till bilen. Nu kommer ingen mer än Carro vilja åka med mig. Fjortismusik är inte så populärt bland mina kompisar ;)

För några timmar sedan var vi iväg på ett kvällsdopp. Det var lite kallare än i morse. Jag klarade bara av att vara i en liten stund innan jag frös som en fågelunge.

Efter badet åkte vi hem. Jag duschade Emma, såg till att hon borstade tänderna och sedan bäddade jag ner henne i sängen. Det tog inte lång tid innan skrutten somnade. Snacka om att hon var trött.
Just nu ligger hon någon meter ifrån mig och sover så sött.

Snart är det även dags för mig att sova, men först måste det bli lite bloggläsning...

btw... idag har jag varit mobilfri nästan hela dagen. I 8 timmar lät jag den ligga i mitt rum, att jag fick sms var inget jag märkte av.... men däremot gjorde min bror det.
Vid sex-tiden blev han galen och skrek ut ur sitt fönster
- Malin, din jävla mobil har vibrerar sjuhundra miljoner gånger nu. Få den att sluta annars slänger jag iväg den.

Det var ju bara att gå in och se vad som hänt med telefonen. Till min förvåning, eller inte, så fanns det ett antal olästa sms. Jag förstår vad brorsan menar med att den vibrerade ofta. Har jag ett oläst sms så vibrerar den varannan minut tills jag hag läst det. Att han inte blivit galen tidigare var ett under...

Den här dagen är snart slut och jag måste faktiskt erkänna att jag börjar bli lite småtrött.

Imorgon är det en ny dag och jag har inte så mycket planerat. Kanske det blir ett dopp i det blå. Något jag verkligen måste göra är att börja planera några veckor framåt. Veckan som kommer ska jag vara katt- och husvakt i Alafors. Vilken dag det börjar är ännu inte bestämt. Sedan är det dags att börja jobba på torsdag...
Jag måste helt enkelt se till att ha mina veckor planerade.

Okej, kvällen fick precis ändrade planer... Jag kommer stanna uppe ett bra tag till och chatta på msn =P

Ha det gött!
Kram

Nattsysslor

Visst är det mysigt att sitta uppe helt ensam när klockan närmar två på natten?
Jag trivs väldigt mycket just nu. Att sova är inte alls att tänka på. Jag är fullt upptagen på msn :P
Om någon timme eller så så måste jag nog börja avrunda dagen. Jag har ju trots allt en kusin att ta hand om imorgon =)

Ha det bra.
Kram

Blåa faran är klar =)

Oj vad tiden har gått fort!

God kväll =)

Imorse ringde min väckarklocka redan vi halv åtta. Det var en mycket trött Malin som lämnade sängen för att ta en lång dusch. Att vara vaken länge när man måste upp tidigt är inte så gött.

Klockan kvart i nio befann jag mig på jobbet... Det var tur att jag var lite tidigt till mötet för chefen höll på att koka framför datorn. Hon skulle bifoga en bild i ett mail, men det gick inte. Datanörden fick rycka in. Tyvärr så lyckades jag inte heller med det. Efter att jag skummat igenom allt lite så upptäckte jag att mailen var öppnad i felsäkert läge. Det var typ ingenting som fungerade.
Det slutade med att chefen fick ringa till COOP´s datagubbe. Hur det slutade vet jag inte, men förmodligen så gick det bra för jag hörde inte något mer under den stunden jag var där.

Mötet gick väldigt snabbt. Vi gick igenom lite rutiner och säkerhet, typ vad jag ska göra om det börjar brinna eller blir ett rån. Det är sånt jag absolut inte har tänkt på.
Eftersom mötet gick så fort så passade jag på att göra min postutbildning när jag ändå var på jobbet. Jag löste allt perfekt och mitt diplom hänger snyggt i fikarummet. Dock så hann jag bara med en av "övningarna", så riktigt utbildad är jag faktiskt inte, men det är sak samma ändå enligt mina arbetskollegor.

Vid elva-tiden tog jag med min kusinen hem (hon var med moster på jobbet) till mig för att passa henne.
Dagen rullade på ganska fort. Vi var iväg och köpte ett batteri till min bil, handlade lite käk och lekte lite på gräsmattan. Emma hann även med att bortsa mitt GULDhår. Ja, enligt henne är det guldfärg på det. Det där kan jag väl inte riktigt hålla med om...

När pappa kom hem så monterades batteriet i bilen och de sista kåporna sattes på plats. Helt plötsligt var bilen klar för en provtur.
Eftersom det är min bil så fick jag äran att köra den först. Det kändes så lyxigt att bara åka iväg en liten sväng i MIN bil. Jag blev väldigt glad! =P

Bilen fungerade perfekt, men det bästa var ändå att CD-spelaren klarade av att spela mina skivor! Äntligen kan jag få köra runt i en bil som klarar av att spela fjortismusik! Gud vad jag har saknat det.

Kvällen hade jag egentligen planerat in till CD-bränning, men oj vad planerna ändrades.

Vid halv åtta, eller nått sånt, åkte jag, mamma, pappa och Emma till havet med MIN bil. Det var dags för ett kvällsdopp. Att bada var riktigt gött. Vattnet är faktiskt varmt nu.

När vi kom hem så nattade jag kusinen. När hon väl sov så hade jag tänkt att tvätta bilen, men då ringde brorsan och frågade om någon kunde hämta han i Ytterby. Klart att hans älskade storasyster satte sig i SIN bil för att hämta honom. Som tack för hjälpen hjälpte han mig sedan att tvätta hela bilen.
Först dränktes den i avfettning och sedan var det dags att tvätta den på riktigt. När allt var klart så togs fönsterputsen fram och jag satte igång att tvätta rutorna. Det behövdes faktiskt.

Tyvärr så var klockan kvart över elva när bilen var färdigtvättad, så jag kunde inte se hur resultatet blev... men jag tror faktiskt att den blev lite renare =)
Imorgon får jag se resultatet =P

Jag hade planerat att bränna skivor efter detta, men istället fastnade jag i bloggvärlden. Men men, jag har ju hela morgondagen på mig att sätta ihop några goa "Malin-skivor".

Vad som händer imorgon, eeh idag, vet jag inte riktigt. Jag hoppas att kusinen sover länge så att jag får sovmorgon. Orkar inte riktigt gå upp vid åtta...

Jag tänkte nog passa på att försöka gå och lägga mig nu när jag har ett leende på läpparna. Att somna glad är nog det bästa som finns!

God natt på dig

Uppe med tuppen...

Det var länge sedan jag var vaken så här tidigt.
Självklart har jag inte gått upp helt frivilligt!

Om en timme ska jag befinna mig på jobbet för ett kort litet möte.
Det känns mycket segt. Klockan är ju fortfarande "mitt i natten" för mig.

Nu måste jag börja göra mig klar om jag ska hinna.

Ha en mycket bra dag =)

Spindeln och jag =)

Jag hade precis lagt mitt gött i sängen och hittat en bra kanal att titta på... Det var bara att släcka lampan kvar. Bara för att jag skulle nå knappen så blev jag tvungen att vrida mig åt höger... och tur var väl det, för på min vägg kröp den en fet spindel. Tänk om jag hade vaknat inatt av att den kröp på mig. Fy vad äckligt!

Jag ville inte att skulle bli regn imorgon så spindeln fick leva vidare, dock inte i mitt rum. Den kröp så snällt upp på mina elektronikpapper och satt stilla ända till den var framme vid fönstret. Han/hon kanske tyckte om elektronik ;) Vad som hände efter att jag kastade iväg spindeln vet jag dock inte, men jag tror att den överlevde. Nu kanske den går runt ute i världen och letar efter ett nytt hem. Till mig hoppas jag inte att den kommer igen. Det är inte så att jag är rädd för spindlar, men jag tycker inte att det är så trevligt med krypande djur vid mig när jag ska sova.

Självklart så passade jag på att ta några kort på spindeln. Den verkade tycka om det. Vem vet, spindeln kanske är värsta fotomodellen ;)


Här har vi min fd kompis. Eller ja, han/hon trodde tydligen att vi var kompisar...




Jag skulle visa hur stor den var, men tyvärr är bilden lite konstig. Jag blev lite feg och vågade inte ha enkronan mot väggen. Spindeln kanske skulle anfalla. Haha! Spindeln var i alla fall inte så jättelite. Från framben till bakben så var den nästan lika stor som min fina krona...



Nej då, jag är inte alls uttråkad. Det är väl normalt att sitta och blogga om spindlar, eller?

5 och en halv timma kvar innan jag ska gå upp. Hur sjutton ska jag hinna somna innan dess??

God natt igen

Första juli

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka.

God kväll kära bloggläsare =)

Jag trodde seriöst att jag skulle bli galen i natt när bredbandet inte fungerade. Okej, jag blev faktiskt galen. Hade inte klockan varit så mycket och alla här hemma skulle sovit (förutom jag såklart) så skulle det hoppat grodor ur min mun. Det kanske var bra att jag inte kunde göra vad jag ville, för grodor smakar nog inte så gott...
Som du kunde läsa på mina inlägg så gav jag alltså upp framåt fem-tiden.  Det kändes meningslöst att bara sitta uppe och vänta på bredbandet. Varför gick jag inte och la mig tidigare istället? Ibland är jag väldigt osmart!

När jag vaknade i morse vid typ elva så fungerade bredbandet igen. Jag blev jätteglad och kunde äntligen publicera mina inlägg =)

Ute sken solen som bara den. Jag blev så sugen på att åka till havet så jag tog med mig mamma och brorsan dit. Mitt första dopp i det blå skedde. Snacka om att det var gött. Det var faktiskt ganska varmt i vattnet. Jag ångrar lite att jag inte badat tidigare i veckan.
Jag och mamma ville stanna kvar ett tag vid havet, men min bror var inte så sugen på det. Vi fick helt enkelt åka hem efter ungefär två timmar. Jag hann få lite färg i alla fall =)

Eftermiddagen spenderade jag framför min dator, som vanligt helt enkelt.
När pappa kom hem från jobbet så var det bilen som gällde. Vi hann idag få ihop allt och startat den. Allt såg väldigt bra ut. Dock så är batteriet helt dött. Det orkar inte ladda! Imorgon blir det till att köpa ett nytt =) Snart kanske jag kan få ta en premiär tur på vägen =P

Jag är glad att det mesta grejande på bilen är över. Mina naglar har absolut inte varit fina under tiden! Olja och smuts överallt. Det har varit ett helvete att få bort all skit under! Att ha långa naglar och greja med bilar är ingen bra kombination.

Efter bilfixandet var det dags att träna. Tyvärr hade klockan blivit halv elva innan jag var klar att ge mig ut på en joggingrunda.... någon joggingrunda blev det dock inte. Mamma och pappa tyckte inte att det var någon bra idé att träna när det var så mörkt.
Klart som fan att jag skulle träna kände jag! Det slutade med att jag och brorsan hoppade på varsin cykel och cyklade drygt en mil =)

Imorgon måste jag gå upp ap tidigt. Typ klockan åtta! Klockan nio ska jag nämligen befinna mig på jobbet för ett litet personalmöte. Efter det tar jag med kusinen hem och passar henne hela dagen. Om jag fattade allt rätt så skulle hon även sova över. Hmm, jag har inte så bra koll känner jag.
Att gå upp tidigt imorgon lockar inte så mycket. Jag har ju liksom vänt mitt dygn helt och hållet...

Nu när det mesta grejande med bilen är över så passade jag för en stund sedan på att måla mina naglar. Jag skrubbade utav bara fan för att få bort all olja, och tro det eller ej men jag lyckades faktiskt. Nu kan jag med gott samvete gå på mötet imorgon med fina naglar =)



Så här blev halvtids resultatet på naglarna. Har hittills bara hunnit måla två lager, så snart är det dags för det tredje och sedan ska topplacket målas också. Jag hoppas att det blir bra tillslut =)

Ska jag orka gå upp om drygt sex timmar , sitta på möte i en och en halv timma och sedan passa kusinen hela dagen så är det dags för mig att börja avrunda här.

Ha det bra
Kram
&
God natt


Sista juni

[Skrivet inatt, men eftersom bredbandet inte fungerade då så får jag publicera det nu]



Nu sitter jag här ännu en natt och skriver. Det där med att lägga mig i tid har jag struntat i totalt. Jag har sommarlov och ska kunna göra vad jag vill. Att sitta uppe hela nätterna är ju egentligen inget problem, jag kan ju sova bort hela dagen istället.


Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket. Jag vaknade runt tolv, inte alls utvilad pga för få timmars sömn. Att bo på landet har sina nackdelar ibland, speciellt nu när alla bönder ska slå gräs. Att vakna upp vid åtta av att man har en traktor i stort sett utanför fönstret är inte så roligt. Att sova med fönstret stängt är inte att fundera på. Jag har solen skinande på mitt fönster på morgonen, så jag blir typ kokt om jag inte har fönstret öppet. Att datorn dessutom står på dygnet runt gör inte saken bättre. Den släpper ifrån sig ganska mycket värme!


Imorse vaknade jag egentligen till första gången vid åtta av att det kom en traktor... Grymt irriterad la jag en kudde över huvudet och försökte somna om. Det gick väl inte speciellt bra. Att ha en kudde över huvudet blir ganska varmt. Efter mycket om och men lyckades jag somna ändå. Någon bra sömn blev det dock inte. Jag vaknade flera gånger varje timma av att det var något som störde mig. När klockan blev tolv så gav jag upp. Att ligga i sängen och försöka sova var sjukt meningslöst.


Min dag har jag spenderat framför datorn... i mitt rum. Jag har knappt varit utanför dörren. Det var bara så ovärt. Att sitta ute och inte göra någonting lockade inte så mycket.


När mamma var ute och klippte gräset passade jag på att träna lite. Det blev en joggingrunda och mycket styrka. Det kändes bra i värmen =)


Kvällen har jag spenderat tillsammans med pappa vid bilen. Idag byttes topplockspackningen. Efter det började kampen mot delarna. Allt skulle tillbaka på sin plats. Tyvärr hann vi bara halvvägs, trots att vi inte gick in förrän strax efter tio. Imorgon eftermiddag/kväll fortsätter vi och vem vet, den kanske blir klar.






Annars så har jag inte så mycket planer för morgondagen, eller dagen blir det ju nu... Jag har skrivit det hur många gånger som helst, men snart måste det faktiskt vara dags att ta ett dopp i det blå. Jag har ju inte badat ännu.

För bara några år sedan kunde jag ligga i vatten hur länge som helst. Jag blev upp tvingad tillslut. Nu liksom, tjena eller... Det är redan första juli och jag har inte badat. Det är ju faktiskt lite pinsamt i och med att jag faktiskt har ganska nära till havet...

Imorgon kanske jag bryter allt och tar mig en promenad till havet. Det är ju trots allt bara typ 5 kilometer eller nått. Lite motion hade ju inte skadat!


Det är nog dags för mig att börja avrunda här. Att sova hade ju inte varit helt fel.

God natt =)


Orkar inte vänta lägre...

Bredbandet fungerar fortfarande inte. Jag orkar inte vänta lägre. Tiden går så långsamt. Jag går och lägger mig och sover några timmar. När jag vaknar så hoppas jag att allt fungerar igen. Kram och godnatt :-)

Bredbandet fungerar fortfarande inte :-(

Bredbandet har fortfarande inte kommit tillbaka. Jag börjar bli uttråkad. Det är tråkigt att bara sitta här och invänta att allt ska börja fungera igen. Det finns liksom ingenting att göra. Alla mina kompisar har gått och lagt sig, så någon att smsa med har jag inte heller. Den här natten kommer bli sjukt tråkig!

Bredband fungerar inte...

Jag blir galen! Precis när jag skulle uppdatera mina bloggar så dog självklart bredbandet. Det är inte alls roligt. Nu har jag fått skriva inläggen i ett word dokument för att kunna publicer det när bredbandet fungerar igen. Snacka om jobbigt. Undra hur lång tid det tar innan det fungerar igen... Ska jag behöva sitta här i flera timmar eller? Det är en fråga som jag aldrig kommer få svar på. Tack för att mobilen, mobilbloggning och surfa i mobilen är uppfunnet! Jag överlever nog en stund på detta. Kram