Vecka 28

Nu händer det verkligen grejer! Jag har gått in i vecka 28 och magen växer så det knakar. Det är full aktivitet i magen så fort jag är still. 

Det blir jobbigare på jobbet för var dag som går. Vissa dagar lämnar jag jobbet med en värk i ryggen som är så fruktansvärt jobbig. Det gör riktigt ont. Enda som hjälper i det läget är att jag lägger mig på sängen och tar det lugnt ett tag. 

För övrigt bara jag älskar detta tillstånd med en mage som växer!




Bekräftat!


Jag tror bilden berättar en hel del. 
Det är en liten flicka som bor i min mage!
Lilla älsklingen, nu är det 101 dagar kvar tills vi beräknas träffas. Ligg kvar och gotta dig fram tills dess. Det är mysigt att känna dig sparka. 




V 26

Ännu en vecka har passerat. Jag har jobbat nästintill varenda dag. 
Idag har jag gått in i vecka 26. Magen har växt ännu mer och bebisen sparkar bara mer och mer. Det är en underbar känsla att ligga och smeka på magen och känna hur bebisen blir lugnare för stunden för att sedan braka igång med full fart igen. 

Det börjar bli tyngre och jobbigare för ryggen att jobba. Jag har ganska ont när jag kommer hem och behöver då vila en stund. Trots detta så är det skönt att jobba. 
Jag har ansökt om graviditetspenning, men det tar ett tag inna jag får svar på hur det blir med det. 

För övrigt händer det inte så mycket annat här i mitt liv. Jag njuter av dagarna och mår otroligt bra!

Ta hand om dig så hörs vi. Kuddarna ropar på mig. 
Natti natti 




Min lilla gosemage!


Födelsedag och vecka 25

Hej hallå!

Idag är det min födelsedag, inte för att det är mycket att fira att jag blivit 24....
Det som är lite roligare är att vi idag gått in i vecka 25. Det är verkligen full fart i magen. Bebisen har kommit på attd et är roligt att sparka när jag ska sova. Det är en härlig känsla. Att lägga handen på magen och känna hur det bufflas till. 

Magen växer och även detta är en magisk känsla. Det är underbart att se hur magen växer och samtidigt veta att bebisen utvecklas mer och mer för var dag som går. 

För övrigt har jag och Jens varit förlovade i en månad idag!

En nytagen bild på mig :)

Ta hand om dig!
Puss