Träning

Oj oj oj, dagens träning var jobbig! Vi gjorde egentligen inte något jobbigt, men jag var riktigt seg i benen och träningsvärken kändes hela tiden.

På söndag är det match som gäller :) Det känns galet konstigt!

Nu ska jag ta mig en dusch och efter det blir det lite tid framför tvn.

Fysikprov

Tja.
Efter en dålig natt med konstant illamående åkte jag imorse till skolan. Lillebrorsan följde med i bilen. Gött att ha någon att prata med.
Hade det inte varit fysikprov så skulle jag lätt ha stannat hemma. Jag bet dock ihop och nu, några timmar senare, mår jag kalasbra :)
Fysikprovet gick även det bra. Jag fick ett VG och det är jag nöjd med i och med att det här var det svåraste kapitlet i hela kursen. Jag tycker dock inte att det var speciellt svårt faktiskt. Det märks att det lönar sig att plugga...

Nu sitter jag i uppehållsrummet tillsammans med en en hel del andra folk. Svenskauppgiften lämnade jag in precis, så nu har jag inte någonting alls att göra. Det är faktiskt ganska gött att bara kunna sitta och slösurfa lite, sova en stund och ha det allmänt gött. Om drygt en halvtimme är det mat och efter det drar jag och Adam till Torslanda där sista lektionen för dagen är; Programmering.

Igår skrev jag om min träningsvärk, att det gjorde lite ont... Hur jag ska beskriva den idag vet jag inte. Det är ännu värre, men ack så gött det känns ändå.
Ikväll är det träning igen :D


Ha en underbar dag, för det tänker i alla fall jag ha.

Tisdag, träningsvärk och plugg

Drygt 24 timmar har gått sedan min första riktiga träning efter operationen slutade, och jag kan inget annat än att skratta och le. Min fot ligger fortfarande kvar på samma linje som den gjorde innan träningen, dvs den gör lite ont, men det har absolut inte blivit värre av att jag valde att träna! :)
Jag skulle nog faktiskt vilja påstå att foten känns bättre och mer rörlig. Det kanske är så att ledbandet är för kort och behöver töjas ut lite...

Min dag idag har varit bra. Jag startade som vanligt med att gå upp när väckarklockan ringde klockan 6.40. Det var dock en kamp. Att jag inte tränat på länge kändes i kroppen. Det var länge sedan jag hade sån här träningsvärk!!! Men träningsvärk är trots allt ganska gött att ha, lite sådär mysigt tycker jag :P

Strax efter sju satt jag och storebrorsan i bilen, redo att åka till Lindholmen.
Dagens första lektion var fysik. Vi laborerade och hade oss. Det var inte speciellt lätt när utrustningen inte fungerade. Klart som sjutton att vi tex inte kunde räkna ut magnetiska flödestätheten i en spole när det var någon som bränt den. Det var som sagt lite svårt... Ungefär sådär var det för alla i klassen. Det var alltid något som krånglade, läraren var måttligt glad ;)

Vi fick sluta en och en halv timma tidigare. Jag, Carro och Adam valde att åka in till Nordstan för att spendera lite pengar. Jag fick dock inte spenderat ett öre, stolt! :D
Sista lektionen för dagen var på Munkebäcksgymnasiet, monterbyggarkursen. Jag, Carro och Adam gjorde om vår logga för 4:e gången. Nu blir det däremot inga ändringar alls! Vi är riktigt nöjda och till och med läraren berömde oss får designen! :)

Vi fick planerat vår monter, gjort ett collage, en planritning och dessutom kollat upp lite material som måste köpas in.

Halv fyra var det dags att gå hem.
När jag kom hem blev det seriöst fysikplugg... i typ en kvart... Jag orkade inte längre och valde att följa med mamma och handla.
Tro nu inte att jag inte har pluggat! Det blev allt mycket plugg när jag kom hem igen, och nu tror jag nog faktiskt att provet imorgon kommer gå ganska bra... men allt kan hända...

Nu ska jag avrunda denna dag med en film.
God natt

Bra start på veckan :)

Vilken kanonbra start på denna vecka...

Jag vet inte vart jag ska börja, hela denna dag har varit helt sjukt bra och rolig. Imorse vaknade jag och kände mig pigg och glad. Att dessutom inte behöva åka ensam i bilen till skolan gjorde att morgonen blev ännu bättre. Jag tillät min lillebror att åka med i bilen eftersom vi började samtidigt och dessutom skulle hålla till på samma ställe. Vilken snäll syster jag är! :D Haha

Min första lektion, engelska, flöt på riktigt fort. Det var en blandad kompot, grammatik, högläsning, snack med lärare, flams och trams med klasskamraterna osv. Lektionen tog slut väldigt fort och jag lämnade klassrummet med ett stort leende på läpparna.

Efter lunchen hade jag mentorssamtal. Vi gick igenom lite hur de kommande veckorna ser ut.

Sista lektionen för dagen var fysik. Jag, Carro och Adam har nog aldrig tjötat så mycket under lektionstid som vi gjorde då. Helt galet. Men vi hade riktigt roligt, sjukt roligt, sådär roligt som bara vi tre kan ha. Det går inte att beskriva.

Efter skolan drog jag till jobbet, lämnade arbetskläderna som min älskade mamma hade tvättat, snackade lite med den nya chefen och lite så. Det blev en stund där.
Efter jobbet drog jag snabbt till Mimershallen och hämtade bollar och skadeväskan. Jag begav mig sedan hemåt, nöjd efter alla dagens händelser.

Väl hemma hände det inte så mycket. Jag satt och pluggade lite fysik och smsade en del. Helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle vara med på dagens innebandyträning.
Mina föräldrar protesterade inte. De kanske har lärt sig att jag ändå gör som jag vill ;)
Träningskläderna åkte på och jag åkte till träningen. Jag hade lovat att ta det lugnt, och det var precis så det blev. Trots att jag körde på så mycket jag bara kunde och orkade så låg jag ändå bara runt 60 procent om man jämför med alla andra. Min kondition var inte så bra helt enkelt. Fast det kanske inte är så konstigt då jag faktiskt inte tränat något sedan min operation.

Träningen gick i alla fall bra, och jag var med hela tiden. Det kändes riktigt gött att få springa lite och känna att man faktiskt tillhörde laget. Det är trots allt väldigt stor skillnad att vara på kanten och på planen....

Nu har jag precis tagit mig en go dusch och än så länge känns foten riktigt bra. Faktiskt bättre än den kändes innan träningen!
Jag hoppas på att den fortfarande är bra imorgon klockan 6.45 då min väckarklocka ringer :)

Imorgon är det tisdag och jag har en såndär flänga-runt-på-olika-ställen-dag. Jag startar med första lektionen, fysik, på Polhem, sedan blir det lunch i min skola och efter det är det dags att dra till Munkebäcksgymnastiet där vi har vår monterbyggarkurs.
Imorgon är det storebrorsan som åker med mig i bilen :)

Nu ska jag faktisk fira att jag tränat genom att gå och lägga mig. Något mer plugg blir det inte idag, jag har ingen energi kvar...

God natt

Helgen är slut...

Tiden går fort, hela helgen har passerat utan att jag hunnit reagera...

Jag vet inte riktigt vad som händer och sker längre, tiden bara försvinner. Denna helg har gått riktigt fort, men det kanske beror på att jag varit ganska så upptagen hela tiden. Inte mycket fritid här inte...

Lördagen startade redan vid halv tio för mig. Tyvärr gick allt åt skogen då IDA-systemet inte ville fungera riktigt. Jag flippade sönder och gick runt och var irriterad fram till halv elva då jag satte mig i bilen för att åka till jobbet. Jag tror nog aldrig att det har varit så gött att köra bil innan. Go musik på hög volym och ett leende på läpparna. Min dåliga morgon var som bortblåst.

Strax innan 11 var jag framme på jobbet, redo för en kort arbetsdag. Allt gick kanon makaron fram till att jag insåg att vår högtalarsystem inte fungerade. Gaah, hur skulle jag då kunna ropa på en till kassa?

Jag kom på en mycket smart lösning! Jag tog fram min mobil och slog in numret till jobbet. Någon av mina medarbetare skulle ju svara ;) Riktigt klokt av mig! Så där fick det bli några gånger...

Klockan 14.00 lämnade jag kassan, drog en rusch ut på lagret, upp för trappan, in till omklädningsrummet, hämtade min jacka och snabbt ner för trapporna, ut till bilen och körde i rallyfart till Mimershallen där herrmatchen hade börjat. 3 minuter tog det för mig och jag tycker nu i efterhand att det var ganska så okej ändå...

Dagen i Mimers blev ganska seg, jag var trött och hade ont i huvudet. Att stressa har jag hört ska vara dåligt, men ändå gör man det. Skumt...
Både herr- och damlaget förlorade. Suck!

När jag kom hem var jag helt slut och valde därför att ta en slapp kväll framför tvn...

Igår vaknade jag, efter att ha sovit i drygt 13 timmar, och var sjukt trött. Foten gjorde ont och hade förstört hela min natt...
Jag gick runt och var lite småtrött på den förbaskade foten som stoppar mig från allt. Träna har jag liksom inte gjort på hur länge som helst och bara det gör att jag håller på att hoppa av ilska. "Jag vill träna!" De där orden fick min familj höra ett antal gånger. Tillslut gick jag och pappa upp till farmor och farfar och hämtade hem min motionscykel.
Självklart invigde jag den direkt. Åååååh vad gött det var att få röra lite på benen, utan att foten gjorde ont!
Jag startade lite lugnt med drygt 20 minuter, men efter några minuter paus insåg jag att jag lika gärna kunde fortsätta till den film jag satt på lite tidigare var slut.
Sammanlagt fick jag mig 67 minuter på cykeln. Träningsvärk imorgon tro?

Middag och lite plugg hann jag med innan det var dags att åka till Nordmannaskolan där mina småbarn väntade på att träningen skulle börja. Kul kul :)
Drog sedan direkt upp till Munkegärdehallen där det var match...

Kvällen gick till fysikboken. Inte speciellt jätteroligt, men behövligt då det är prov någon dag denna vecka... Typ onsdag tror jag...

Idag är det måndag igen och jag sitter så snällt i skolan och pluggar. Tänk vad gött det hade varit om man legat hemma i sängen och sovit... Mmm, det hade inte varit helt fel...

Men snart är det helg igen och då kan jag sova :D Haha

Nu ska jag återgå till pluggandet.
Ha en bra dag.
Kram


22/1

Jaa, vad ska man egentligen hitta på...?

Att veckan bestått av mycket plugg märks verkligen. Jag har nog blivit skadad eller nått...
Jag somnade väldigt gött ganska snabbt efter att jag skrivit det förra inlägget, min kropp behövde sömn. Det blev ingen lång tupplur, min mobil ringde... Lite segt, men samtidigt var det ganska bra så att jag slapp sova bort hela eftermiddagen och kvällen.

Jag har sedan dess gått runt i mina rosa pyjamasbyxor (jag måste ju bevisa att jag har Wallströmsgener i mig ;) ) och haft riktigt tråkigt. Så sjukt tråkigt till och med. Så tråkigt att jag faktiskt suttit och pluggat matte en stund. Tro det eller ej, men det har faktiskt varit roligt. När man fattar vad det är man gör så går allt mycket lättare. Denna pluggstund har varit helt underbar, och tiden har dessutom gått ganska fort :)
Ganska snart ska jag nog avsluta allt och sätta igång en film istället.

Jag hoppas på att få sova gott i natt, denna vecka har nätterna varit pissdåliga. Jag har drömt massa sjuka drömmar. Det har bara varit sådana där jag varit irriterad eller arg. Att vakna upp ur en dröm mitt inatten och inse att jag faktiskt pratar i sömnen, och skäller ut idioten som jag störde mig på i drömmen, är aldrig kul. Värre är det dock de gånger då jag vaknat på morgonen och fortfarande varit irriterad.
Dessa drömmar hoppas jag verkligen att jag slipper inatt. Jag behöver sova ut.

Imorgon gäller det att vara pigg. Hela min dag är planerad. Först är det jobb 11.00-14.00 som gäller. Samtidigt som jag slutar börjar herrmatchen i Mimershallen. Det får bli till att stressa från jobbet!
Min dag i hallen kommer bli lång, 17.00 är det dammatch.
Jag misstänker att jag kommer vara kanske så slut när jag väl kommer hem igen. Det får helt enkelt bli en lugn kväll...

Nu ska jag titta på film, Göta Kanal 3 - Kanalkungens hemlighet får det bli.

God natt :)


Min vecka

Phuu, jag har överlevt en jobbig skolvecka...

Här har det inte blivit uppdaterat på ett par dagar, men det beror på att jag faktiskt inte haft någon tid till att skriva här. Det kanske låter konstigt, men skolan har faktiskt tagit över mitt liv. Det är först idag som jag kan pusta ut och ladda upp batterierna igen. Imorgon är det dags att börja plugga igen...

En liten kort sammanfattning på min vecka:

Måndagen var riktigt tund och stressig.

Måndagen var riktigt tung och stressig. Att ha lektion på två olika ställen på samma dag suger faktiskt! Jag var på Lindholmen på morgonen och under min 40 minuter korta lunch fick jag förflytta mig till Torslanda. Ingen lunch hann jag få, det blev ett samtal med läkaren istället. 
Varför min fot gör ont finns det några olika teorier om... 
1. Ledbandet kan vara alldeles för kort.
2. En bit av ledbandet kan ha lossnat
3. Brosk

Ja, vad som är bäst vet jag inte. Det är så tröttsamt!  

På väg hem vid halv fem var det köer på vägen. Det tog lång tid och när klockan visade på kvart i sex kom jag äntligen hem. En och en halv timmes plugg hann jag med innan det var dags att åka till träningen.
Jag var med på uppvärmingen, eftersom foten ändå är kass... Det var roligt, men ack så dålig kondition jag har.


Tisdagen var inte mycket bättre den. Fysik på Lindholmen på morgonen och monterbygge på Munkebäck under eftermiddagen.
När jag kom hem, väldigt sent då det var köer!, var det bara att sätta igång att plugga.
Pluggstunden blev dock inte så lång då det var dags för styrelsemöte i Kungälv klockan halv sju. Stundtals trodde jag att mötet aldrig skulle ta slut, men strax efter kvart i tio lämnade vi äntligen lokalen.
Väl hemma igen var jag helt död och slocknade ganska så snabbt...

Onsdagar brukar i vanliga fall vara ganska så chill, men inte denna dag. Tjena vad mycket det var att göra hela tiden. Dagen startade med en 3 h och 20 minuter lång fysiklektion på Lindholmen. Lektionen var tung då det bara var massa nya saker hela tiden. Det gällde verkligen att inte koppla bort öronen i någon minut för då fattade man verkligen ingenting!
Eftermiddagen spenderades tillsammans med Adam i sal T26 i Torslanda där det var Programmering som gällde. I vanliga fall brukar vi skratta oss igenom lektionen, men denna gång fick vi snällt hålla munnen då läraren hade genomgång för en annan klass samtidigt.
Tur att msn finns, för vi vågade faktiskt inte prata med varandra med risk för att bryta ut i världens skrattanfall... Mycket lättare att skriva till varandra då...

Efter skolan lämnade jag av Adam på Backaplan, där det även polis stod för att haffa alla fulla alkolister som befinner sig på vägen. 1 år, 6 timmar och 1 minut hann jag ha mitt körkort innan jag fick vara med om min första alkotest. Självklart klarade jag mig igenom utan problem :D haha

Jag passade på att fira detta med att köpa ett par nya byxor. Skämt å sido... Jag har på bara några få veckor lyckats göra sönder två par byxor och därför tyckte jag att det var dags att införskaffa i alla fall ett par nya.
På vägen hem åkte jag in på jobbet en sväng för att skriva på ett nytt anställningskontrakt och även snacka lite med chefen.

Hem hann jag snabbt innan det var dags att åka till träningen. Jag ville egentligen banga träningen, men bollar, skadeväskan osv stod i mitt rum. Det var bara för mig att åka dit och se glad ut. Jag hade dessutom saker att från styrelsemötet att meddela.
Mina planer med att bara stanna en stund gick åt skogen då det fanns för mycket att prata om...
Några timmars plugg hann jag med efter träningen innan jag somnade gott med svenskaboken i ansiktet...

Under torsdagen kom ångesten som en blixt från en klar himmel. Jag insåg att det var sjukt mycket att plugga på inför slutprovet i teknikutveckling och företagande som skulle vara på fredagen. Jag skulle behöva lite mer tid. Min lunch, som var 2,5 timmar lång, fick bli en lång pluggstund. Hjärnan fylldes med massa saker om rättigheter, varumärkesskydd osv osv osv... Det som gicks igenom på fysiklektionen under morgonen var som bortblåst.
Eftermiddagen blev ganska så chill. Jag och Adam jobbade med vårt UF-företag. Jag gjorde om loggan då jag redan tröttnat på den gamla.
Den nya är i alla fall mycket snyggare! Efter en timma släppte läraren oss. Jag hämtade upp lillebrorsan innan jag drog mig hemåt. Att sluta två timmar tidigare är aldrig helt fel ;)

Eftermiddagen och kvällen gick till att plugga inför slutprovet. Jag nöjde mig ganska fort och övergick istället till matten. Storebrorsan hjälpte mig riktigt mycket och det är jag väldigt tacksam för! Tack Peter

Och så var det då äntligen fredag, en dag som jag både längtade och inte längtade efter. Fredagar är den dag då klassen är minst fokuserad. Det är alltid tramsigt och flamsigt i klassrummet och det blir faktiskt inte speciellt mycket gjort. Första lektionen som var företagsekonomi blev chill. Facebook, film och musik underhöll hela klassen. Chill att starta dagen så ;)

Efter världes äckligaste mat var det dags för prov...
Provet var värsta lätt och efter en och en halv timme lämnade jag klassrummet. Denna vecka skolvecka slutade ganska okej helt enkelt.

När jag kom hem gjordes matchprogrammet inför morgondagen, samt laguppställningen i IDA. Nu ska jag ta mig en välbehövlig paus från allt. En stund framför tvn får det allt bli. Jag behöver vila hjärnan...


Kramis

 


Ny vecka, nya utmaningar

Jaha, då var det alltså måndag igen och för mig innebär den här veckan fullt ös, medvetslös. Jag har insett att dygnet skulle behöva ha x antal timmar till för att jag ska hinna med allt som ska göras. Skolan tar extremt mycket tid just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska få till det där med att ha ett liv också...

Veckans schema visar på skoldagar 8.00-16.30 varje dag. Det är inga slapparlektioner, utan det måste vara seriöst plugg hela tiden om jag inte ska halka efter och få massa att göra hemma.
Trots att det just nu är mycket så gäller det att inte deppa ihop och strunta i allt. Livet blir inte bättre för att man skjuter på saker och ting.

Innebandyn kommer bli lidande däremot. Jag har inte tid att lägga massa timmar på träningar nu när det är mycket i skolan. Jag måste prioriera min tid!

Nu måste jag återvända till min engelskabok...
Kram


Vilken otrolig resa!

För ungefär en timma sedan var vi återigen i Kungälv...
Den här resan har varit helt sjuk. Mycket skratt, avslöjanden och allmänt tjöt. Jag tror nog inte att det var tyst en sekund under hemresan.

Den här dagen kommer jag minnas länge. Att vi förlorade struntar jag i!

Imorgon ska jag till skolan och därför ska jag nu lägga mig och titta på tv en stund innan det är dags att sova.
Godnatt

På väg hemåt

Oj oj oj, här skrattar och pratas det för fullt.

Vi har kanske 7 mil kvar tills vi är hemma i Kungälv igen.
Den här bussresan är sjukt roligt! :D

"Hördes som en alkis"
"Det är tur att inte är född i Kina för jag kan ju ingen kinesiska"


Fler kort från matchen






 





Matchenslirare i vårt lag blev Nina


Bilder från matchen










Skattkärrs IK vs Marstrands IBK

Matchen har startat!

Skattkärr börjar lite avvaktande och låter Marstrand spela runt bollen där bak. Uppspelen längs kanterna fungerar bra och vi får ett skott på mål innan första minuten är slut.
Skattkärr trycker på efter detta och får några farliga målchanser. De trycker ner oss längre ner i slottet och stundtals är det riktigt grötigt framför vårt egna mål.

9.18 sätter Skattkärrs IK 1-0. Passning från hörnet upp till spelare på mittenmitten som sköt ett slagskott högt upp i mål.

Vi hänger med bra och har haft några farliga skott och anfall!

12.34 in i första perioden kommer vårt farligaste skott hittills. Trägårdh sköt ett skott från sin vänstrakant, stolpe, stolpe, mellan benen på målvakten ovh ut.
Tyvärr ledde detta till en kontring för Skattkärr och 12.49 satte de 2-0.

17.56 gör Skattkärr 3-0

Första perioden är nu slut och ställningen är 3-0 till Skattkärr. Enliget sekretatiatet var skottstatistiken 15-4, något som jag tycker känns lite tveksamt...


Andra perioden är igång!

Under periodpausen pratades det mycket om att vi måste se till att stänga alla vägar. Något som vi missat lite under första perioden...

1.35 in i andra perioden drabbas Skattkärrs IK av en utvisning, spel med hand, efter att Yaiza skjutit ett skott på en av deras spelare.

6.19 ökar Skattkärr på sin ledning till 4-0. Skott från kanten.
17.49 drabbas vi av vår första utvisning. Det är Lager som åker ut 2 minuter för hårt spel. "Det var en snygg tackling" sa domaren.

Andra perioden ärnu slut och ställningen är 4-0. Skottstatistiken denna period var 4-3.

Vi har haft lite svårt att hålla våra positioner...


Nu gör vi klart för den sista perioden...

5.18 in i sista perioden gör Rebecka 4-1. Tyvärr såg jag inte hur målet gick till "/

14.18 ökar Skattkärr på sin ledning till 5-1.
15.26 - Marstrand begär timeout.


Matchen är slut, det blev en förlust, 5-1.
Skottstatistik i sista perioden 13-3


Klart för start!

Uppvärmningen är nu slut och de sista snacket pågår just nu i omklädningsrummet.
Tjejerna hade lite svårt för golvet i början. Bollen rullade snabbt och passningarna studsade. När alla känt på golvet och anpassat sig till det blev uppvärmningen mycket bättre.

Nu gör vi klart för start!


Match i Karlstad

Tja!

Just nu sitter jag i ett omklädningsrum i Cam Arena. Tjejerna byter om inför en promenad utomhus, mina planer är dock inte alls att röra mig ur fläcken på väldigt länge ;)

Vi var ett gäng glada tjejer, plus våra tränare , som samlades i Kungälv vid 10.15 imorse. Bussen vi fick denna gång var av en mindre modell, "Intimt och bra", som Robban sa. Vad han menade med det vill vi nog inte veta ;)

Resan upp gick bra, trots att dvdspelaren i bussen inte ville spela brända skivor! Det blev mycket tjöt, skratt och diskussioner om diverse olika ämnen.


Robban passade på att låna datorn en stund för att kolla på gårdagens avsnitt av Robinson...





Runt 13-tiden hade vi kommit till Grums där det var dags för lunch. Som alla andra resor fick vi Pastasallad med kyckling. Det var smarrigt och vi var riktigt hungriga...



Det är dags att börja ladda inför matchen nu!

Jag återkommer senare...
Kram


16/1

Tja gott folk :)

Ibland blir saker och ting inte riktigt som man tänkt sig. Jag hade planer för denna dag, men allt sket sig då jag tyvärr inte känt mig riktigt okej. Det är många saker i denna värld som är förbannat jävla orättvisa! Vissa saker värre än andra! Bara jag tänker på det blir jag irriterad. Så jävla irriterad till och med! Det är fel, orättvist och förbannat jävla idiotiskt!
Det är svårt att inte reagera som jag gör. Att bara strunta i händelser som varit går bara inte. Glöm och gå vidare fungerar inte! Lika villkor, vad fan har hände med det?!

Nog pratat om detta...

Som sagt, dagen blev inte som jag tänkt mig. Dator och mobil har varit avstängda och jag har istället sysselsatt mig med att städa rummet, till och med bakom sängen! Jag önskar att jag hade gjort det lite oftare ;) Lite damm fanns det allt, hihi.
Det tog lång tid att få fixat allt, men nu när det är klart är jag nöjd, riktigt nöjd till och med.

Imorgon är det match i Karlstad som gäller. Jag är faktiskt inte alls sugen på att åka dit. Det finns så många andra viktigare saker som jag egentligen borde göra. Det tar emot att ha hela dagen uppbokad. Det är nog första gången jag känner så här.
Jag funderar på att ta ett steg tillbaka.

Det är nu dags för mig att avsluta detta inlägg och hitta på något annat istället.
Kram

12/1

Jag har beslutsångest...

Att somna igår var inte lätt. Jag var för trött för att kunna sova... Det tog några timmar och jag hann se ett par filmer innan mina ögon tillslut stängdes.
Några få timmar senare vaknade jag, 1 minut innan väckarklockan ringde, och fattade ingenting. Jag trodde att det var helg och tänkte därför vända mig om för att sova vidare. Tyvärr upptäckte jag att det faktiskt inte var helt utan att klockan visade 6.39 en tisdagsmorgon och det var dags för mig att gå upp. Jag kände mig lurad...

Strax efter sju gick jag ut till bilen och upptäckte att rutorna behövde skrapas! Som tur var lånade pappa min bil, för att kolla vad som hände med den i fredags, och la då i en ny skrapa. Att skrapa rutorna har aldrig varit så enkelt och lätt som det var i morse. Rena barnleken ;) Dock inte varm, fingrarna blev väldigt kalla och håret frös till is. Allt som vanligt helt enkelt, om man är så dum som jag är och tvättar håret några minuter innna det är dags att dra.

Att åka till skolan tog lång tid. Det var köer överallt och jag var rädd att jag skulle komma försent. Klockan 7.59 kom jag in i klassrummet, en minut innan lektionen började. Det var inte vilken lektion som helst utan det var dags för prov! Gaah vad jag kände mig stressad!
Det fick bli en lugn start på mitt prov. Jag passade på att äta ett äpple innan jag öppnade provet för att börja räkna...
Hur det gick vågar jag inte säga. Jag har inga känslor alls. Det kan ha gått hur som helst...

Lunchen blev lång, 9.30-13.10. Jag, Carro och Adam passade på att sova en stund i sofforna. Det var riktigt gött!
13.10 befann vi oss på Munkebäcksgymnasiet på Skånegatan. Där påbörjade vi en ny kurs; estetiskverksamhet. Det är en kurs där vi lär oss hur vi ska bygga upp vår monter inför UF-mässan. Lärarna släppte oss redan vid kvart över tre. Att sluta en timma och femton minuter tidigare är aldrig fel ;)

Jag, Carro och Adam drog sedan till Backaplan för att invänta Carros mamma. Lite titt i affärer blev det innan jag tillslut begav mig hemåt. Självklart var det massa köer. Sjukt mycket bilar överallt!
Jag var riktigt trött och jag lovar att jag skulle kunnat somna bakom ratten! Inte kul!!! Volymen höjdes lite till och rutorna hissades ner för att kylan skulle göra mig lite piggare. Dessa knep hjälpte.
Direkt när jag kom hem slängde jag mig på sängen och somnade. Jag drömde och sov riktigt gott.... fram till att klockan visade 19.59 då jag vaknade och fick panik. Jag trodde att det var måndag och trodde därför att jag var sen till träningen!
När jag insåg att det var tisdag, somnade jag om och sov några minuter till.

Pigg och glad satte jag mig sedan vid skrivbordet för att plugga lite. Alltid är det massa saker att plugga på...

Nu har jag tagit mig en paus. Det är kaos i hjärnan. Lite tvtittande blir det just nu, och en stund framåt. Jag misstänker dock att det inte blir något mer plugg idag. Det jag håller på med nu är ju ändå lite repetition inför ett prov som är om 4 veckor.

Imorgon är det en ny dag, onsdag, och på mitt schema står det först Fysik på Lindholmen och sedan Programering B i Torslanda.

Under min 2,5 timmar långa lunch tänkte jag lämna tillbaka min mobil och köpa en ny. Det jobbiga är bara att jag har beslutsångest. Jag vet inte vad jag vill ha för telefon! :S Jobbigt läge!

Ääh, nu ska jag inte skriva mer. Det räcker för denna gång.
Kram

11/1

Tiden bara rinner iväg, ibland önskar jag att dygnet hade lite fler timmar...

Dagen har gått fort, trots att den har varit väldigt seg!
7.50 ringde min väckarklocka imorse, det var jobbigt att gå upp. Jag var riktigt trött och inte alls motiverad till att dra till skolan.
8.10 satt jag i bilen, klar för att börja min resa till Torslanda.
8.59 var jag framme i det grupprum jag skulle vara i. Det var köer på varenda jäkla väg!

9.00 Började jag skriva mitt historiaprov. Helt ensam i ett grupprum, läraren gjorde annat.
9.31 lämnade jag in provet och kursen var därmed avklarad!!!

Fram till 11.20 satt jag på studietorget och pluggade fysik.
11.20-12.10 var det lunch!

12.10 startade dagens andra lektion, om man nu kan räkna provet som en lektion... Det var arbete med företaget som gällde. För mitt företag gick det åt skogen. Jag pluggade fysik istället medan Carro och Adam satt inne på www.felsms.com och skrattade.

Jag fick i alla fall gjort lite vettigt, trots att även jag hamnade på den sidan några gånger. Men det var faktiskt då jag hade rast!

Mina planer att stanna kvar i skolan länge sprack då jag insåg att jag faktiskt inte orkade. 45 minuter efter att sista lektionen hade slutat packade jag ihop mina böcker och begav mig hemåt.
Köerna som var på morgonen var ingenting mot dessa köer! 1,5 timmar tog det för mig att komma hem. Inte okej!

Lite middag framför tvn och snack med min älskade mamma hann jag med innan jag fortsatte med plugget. En stund senare tog jag en dusch, men inte kunde de stoppa mig från att sluta plugga... Nej nej, jag stod med vattnet rinnande över mig och rabblade formler för mig själv; F=k*l, mv^2/2=Wp, Ffjäder=mg-F..... Osv osv osv...
Jag har nog blivit lite skadad!

När fysiken kändes som jobbigast var det dags att åka till träningen. Träningen blev min räddning!
Att släppa allt och bara leka av sig är sjukt gött.
Jag sköt en hel del skott och det kändes väldigt bra. Jag kommer drömma om de skotten som satte sig gött uppe i krysset.

Jag smet hem tidigare, bara för att kunna fortsätta plugga. Jag gör ju inget annat än att plugga! :S
Ett väldigt fint formelblad är gjort. Till provet imorgon ska vi nämligen gjort egna formelsamlingar till.
Jag hoppas att jag fått med alla formler som behövs.

Ganska snart tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Det gäller att vara pigg imorgon klockan 8.00 då fysikprovet startar!

God natt

Bort med virusprogrammet!

Ååh, datagubbarna här på skolan är inte alltid snälla. De hade självklart ställt in så att virusprogrammet skulle blokera allt och lite till. Jag blev galen. Igår när jag försökte mig på att installera mitt photoshop fick virusprogrammet ett spel och lät mig inte göra det. Eller ja, det gick ju att installera, men när jag skulle cracka det så gick det inte så bra!!!

Idag orkade jag inte med detta längre. Jag kan ju inte ha en dator utan PS! Virusprogrammet avinstallerades och photoshop gick att instalera, aktivera och använda som det ska.
Nu hoppas jag bara att jag inte failar till det och låter virus bosätta sig på min älskade dator...!


Historia A avklarat!

Skrev mitt slutprov i Historia A för en stund sedan och klarade det!

Aldrig mer historia!!! :D


10/1

Trycker man ner ett finger i ett brinnade ljus så får man ont... Fråga mig, jag gjorde det precis och nu sitter jag här med ett pekfinger som har fått ett brännmärke. Klantigt värre ;)

Dagen har gått fort, det är något som jag tycker är konstigt i och med att jag faktiskt suttit och pluggat större delen av dagen. Jag passade på att gå upp tidigt för att hinna med så mycket som möjligt. Strax efter tio satte jag mig framför datorn för att finslipa det sista på historia arbetet. Det tog inte så lång tid och när arbetet var inlämnat kände jag mig lättad. Det var det absolut sista! Imorgon är det slutprov...

En liten kort paus på några minuter blev det för att magen skulle få i sig lite käk. Sedan var det bara att återvända till skrivbordet där fysikboken låg och väntade på mig.
Många timmar satt jag och räknade och räknade, kliade mig i huvudet, fattade ingenting, insåg att det var busenkelt, räknade lite till, åt lite middag och fortsatte sedan att räkna. Det tog ett tag att räkna alla tal, men när det var gjort så kändes det gött!

Jag har även denna dag suttit och tittat på högskolor. Jag känner att det jag vill bara blir mer och mer rätt.

Imorgon är det dags för skola igen...
Tjao


Små ord

  Vad skulle du göra om en vän var borta från ditt liv i morgon och du aldrig sagt till honom/henne vad du kände?

Så jag vill bara säga till er att ni är speciella för mig och ni har gjort skillnad i mitt liv.
Jag ser upp till er, jag respekterar er och älskar er.
Detta är nått man borde säga lite oftare till männikor.
Det spelar ingen roll hur nära man står varandra eller hur ofta man pratar.
En dag kan det ändå vara försent..
Och då fick man aldrig chansen att tala om dessa orden


9 Januari 2010

God kväll

Just nu är jag trött, riktigt trött. Att ligga och sova hade inte varit helt fel.
Efter en natt med kraftig smärta i foten, tabletter och knappt någon sömn begav jag mig imorse in till Kungälv där det var samling inför dagens match. Bussresan upp gick bra, vi var lite sega hela gänget. Några få stackare fick plugga hela vägen upp. Jag var en av dem...

Matchen slutade med en förlust. Surt!

Hemvägen var intressant. Busschaffisens glasögon hade gått sönder och han såg därför inte riktigt med ena ögat. Så här fick det vara fram till vårt första stop i Ödeshög, där det även käkade lite.
Resten av vägen fortsatte utan några problem. Film, dator, musik och lite sova var vad vi underhöll oss med.
Strax innan nio var vi tillbaka i Kungälv.

Väl hemma satte jag mig direkt framför datorn för att göra lite innebandysaker. Helst av allt skulle jag vilja sova, men nu när jag fixat en del av alla de uppdrag som ska göras så måste jag ta tag i pluggandet. Historia arbetet ska finslipas och lämnas in. Jag tror dock att jag inte kommer orka speciellt mycket denna kväll. Mina ögon går i kors.
Foten gör dessutom ganska ont. Jag vet inte hur länge till jag klarar av att gå runt och ha ont. Det börjar bli lite för jobbigt just nu...

Imorgon har jag en pluggdag framför mig...

Godnatt

8/1

Årets två första skoldagar är avklarade utan minsta problem...

Att gå upp när väckarklockan ringde klockan kvart i sju igår var en kamp. Det tog några minuter innan jag insåg att jag blev tvungen att gå upp!
Skoldagen bjöd på lite smått och gott. Jag fick, äntligen, bytt ut min musplatta på datorn. Det har varit lite störande när knapparna lossnat hela tiden. Jag fick även snackat lite med datagubben ang. min hårddisk som krånglade. Jag blev lovad en ny på direkten, men ville inte ta det erbjudandet då jag hade massa saker på datorn som skulle sparas.
Min kväll gick till att flytta över saker till min externa hårddisk...


Denna dag hade jag sovmorgon, trots det så valde jag att gå upp strax efter halv nio för att flytta över det sista sakerna från datorn. Jag hade hunnit flytta över allt och surfat runt på nätet i typ en halvtimma när datorn helt plötsligt dog. När jag startade upp den kom den klassiska bilden fram... Datorn hade kraschat!
Hade det varit en annan dag så skulle jag ha blivit irriterad, men denna dag blev jag inte det. Alla mina saker låg säkert på min externa hårddisk och därför gjorde det inte ett skit att datorn kraschade :)

Jag drog iväg till skolan tidigare än planerat, dels för att hämta upp min telefon som varit inne på lagning. Som vanligt så fungerade den inte, trots att nötterna sagt att den var lagad och fungerade som den skulle. Jag höll på att flippa, men lyckades hålla mig lugn!
Jag lyckades övertala personalen att ge mig pengarna tillbaka för telefonen + milersätttning!
Nu ska en ny telefon införskaffas, frågan är bara vilken?! Jag har beslutsångest...

I skolan sattes en ny hårddisk in i min dator och jag blåste om den för att få alla de program som krävs för att klara av en skoldag på GTG.
Under dagens enda lektion, som för övrigt startade 12.10, satt jag och Carro och tittade på olika högskolor. Snacka om en djungel. Det finns ju hur många skolor som helst. Jag tror nästan att det blir en flytt för min del...

Läraren var trött idag och tyckte att vi hade jobbat bra och släppte därför oss redan klockan halv tre. Det var inte helt fel...

På vägen hem hände det något med min bil. Efter ett stopp blev handbromsen konstig. Bilen lät en del...
Vad som hänt vet jag inte, men den kommer inte rulla många meter innan pappa har kollat på den. Bromsarna fungerade inte som de skulle... Inte kul!
Älskade lilla bil :(


Min fot är helt konstig idag. Den gör riktigt ont och jag vet inte hur jag ska klara av denna natt. Den är till och med värre än innan operationen, värre än den någonsin varit. Det är lite frustrerande...
Jag knarkar tabletter efter tabletter, men inget verkar hjälpa mot denna smärta.

Imorgon är det bortamatch mot Linköping som står på schemat...

God natt

Världens bästa mormor

Tänkte bara säga att jag har världens bästa mormor.
Fick idag ett par mysiga nystickade raggsockar :D
Nu är mina fötter varma och goa.

Tack mormor!


Födelsedag och slut på lovet

Min och lillebrorsans födelsedag är snart över, liksa så är det med jullovet.
Jag är inne på de sista timmarna av lovet och det känns inte alls roligt. Jag har fortfarande hur mycket som helst som skulle varit klart innan det var dags att återkomma till skolan... Fail! Men jag orkar faktiskt inte bry mig...

Min dag har i alla fall varit bra. Startade med att jag igår somnade strax innan midnatt. Det var ju inte jättelyckat då min mobil lät konstant i en halvtimme efter att klockan passerat den magiska gränsen för ny dag. Att somna om gick inte så bra...
Ett par filmer fick jag tittat på innan jag somnade om gott igen. Morgonen var seg. Jag vaknade till flera gånger, tittade till datorn och somnade om igen.
Klockan halv tio gick jag upp, med hjälp av väckarklockan. Lite snöskottning och en stunds packning senare begav jag mig hemåt.

Hemma möttes jag av min familj, pigga och glada :).
Tyvärr var jag lite bitter och ville inte alls att min födelsedag skulle firas. Jag fick igenom min önskan: INGEN JÄVLA SÅNG!!!!
Paketet som jag fick la jag på golvet oöppnade och spenderade istället tid framför datorn...
Drygt en timme senare öppnade jag packeten innehållande nya högtalare till min bil :) Tack mamma och pappa!

Ny stereo och nya högtalare i bilen, det är grymt! :D
Vilken skillnad på ljud dessutom, helt galet mycket bättre nu! Lätt att jag imorgon, då jag ska till skolan, kommer skruva upp volymen lite extra och njuta av ljudet från de nya högtalarna. Hihi
Lite släktingar kom vid ett och då blev det smörgåstårta. Mumsig frukost ;)

Eftermiddagen har jag spenaderat i vardagsrummet där braskaminen spridit värme. Mycket tid framför datorn har det blivit, men det är ju trots allt min, och lillebrorsans, födelsedag och då får man göra lite som man vill ;) haha

Imorgon börjar skolan igen. Någon mjukstart blir det inte, 8.00-16.30 kommer jag befinna mig innanför Volvos område. Segt, men det är bara att bita ihop. Det är ju trots allt mindre än 5 månader kvar till STUDENTEN!


Kram

5/1

Igår hade det gått 10 veckor sedan min fot opererades. Foten är fortfarande väldigt klen och några längre sträckor klarar jag inte av att gå, det gör för ont.
Min rehab fortsätter. Den är en kamp att utföra den. Jag är så trött på att göra samma övningar hela tiden, det är nästan så att jag vill strunta i allt... men gör jag det så kommer det ta lång tid innan jag får en normal fot igen...
Benen är fortfarande olika stora...


Det kanske inte syns så bra på bilden, men jag har fortfarande två olika stora vader...


Idag har jag slitit som ett djur!
Jag vaknade inatt och fick lite panik. Morris (katten) var sjövild! Sprang runt i huset och lekter med allt. Det var inte likt honom och jag blev lite smått rädd!
Tillslut lyckades jag dock somna om och fram till att väckarklockan ringde vid halv tio sov jag som en stock. En dusch och lite dator hann jag med innan jag åkte till jobbet för att jobba några timmar.
Jag fick bekräftat att Morris kan bli lite vild ibland när han har lite för mycket energi i kroppen, skönt att kunna släppa det!

11.30-15.30 var dagens arbetstid. Det var en lugn dag på jobbet, inget stress men däremot mycket skratt. Kul! :)
När jag kom hem satte jag mig direkt framför datorn... För att PLUGGA!

Historia arbetet som påbörjades för några dagar sedan, å som jag inte har orkat slutföra, gjordes klart. Den absolut sista uppgiften påbörjades också. Det blev dock bara massa läsning, men bättre det än inget alls ;)
Något mer plugg idag blir det inte, och imorgon VÄGRAR jag plugga! Inte fasen ska man plugga på sin födelsedag...

Imorgon förmiddag flyttar jag hem igen :)

Nu ska jag titta på tv en stund innan jag drar och kramar kudden.
Kram

Grattis Pappa

Grattis pappa
på födelsedagen!
:)

3 Januari

Till att börja med kan jag skriva en positiv sak... Mormor började denna kväll sticka ett par raggsockar till mig :D Wiho, jag längtar redan tills de sitter på mina fötter. Mysigt kommer det allt bli :P

Resten av denna dag kan slänga sig i väggen. Jag har flippat sönder på allt som har med teknikaparater att göra!
Min mobil som jag lämnade in på lagning för typ 10 timmar sedan är saknad. Jag vet inte hur jag ska klara mig utan den i typ tre veckor. Okej, själva mobilen klarar jag mig utan, men jag skulle ha en annan lite mer avancerad än den jag har just nu... Använder just nu en mobil utan kamera och utan några finesser!
Jag kan inte skicka eller ta emot mms, det är ju nästan så att mitt liv går under faktiskt! Det är tungt.

Min vanliga kamera är helt stendöd! Det startar inte, vilket den faktiskt gjorde sist jag försökte mig på att använda den för några veckor sedan...

Datorn lever fortfarande sitt egna liv. Den fungerar inte riktigt och jag skulle faktiskt vilja ta ut hårddisken, hoppa på den, stoppa tillbaka den och åka till skolan och få en ny... Kanske jag ska passa på att hoppa på hela datorn istället så att jag får en annan... smartare så kanske...

Att plugga historia har aldrig varit så avkopplande som det faktiskt är just nu. Det är gött att slippa alla dessa grejer som krånglar. Visst, jag sitter självklart framför datorn för att skriva arbetet, men än så länge fungerar faktiskt Word ganska så bra. Det går dock inte att spara i 2007-formatet... Men det går självklart att spara som det gamla... alltid något...

Om några minuter är mitt badvatten klart. Det ska bli gött att avsluta denna kväll och även vecka med ett varmt bad.

Imorgon är det en ny dag och jag har en del saker planerade. Pappa fyller år och därför ska jag hem en sväng. Kusinen ska dessutom passas.
Sedan kommer det bli ett antal telefonsamtal och massa timmar framför datorn för att skriva klart historiaarbetet som jag nästan gjort klart idag och dessutom påbörja det absolut sista... Snart är kursen slut!!! :D

Okej, nu kom jag på en bra sak till... Jag har under denna dag suttit och tittat på olika högskolor och program. Nu känner jag mig lite mer säker på vad jag vill. Kanske jag ska stanna kvar i detta spår i och med att jag funderat på det så länge.
Frågan är bara; vart vill jag läsa någonstans...? Flytta eller bo kvar?
Mycket att tänka på...

Nu är det baddags för mig.


Tjao

Teknikhelvete!

Jag flippar sönder snart!!!

Igår jobbade jag hela dagen och när jag kom hem strax innan nio var jag så trött att jag la mig i soffan och tittade på tv en stund. Den stunden blev inte lång, jag somnade ganska fort och vaknade inte ens av att min mobil ringde.
Strax innan midnatt vaknde jag och gick och la mig i sängen istället. Snacka om att jag var trött! Det var inga problem alls att somna om.

Imorse vaknade jag vid elva-tiden och kände mig pigg. Det var länge sedan jag sov så länge...
Efter att ha flippat på mobilen som inte ville fungera en stund, så bestämde jag mig för att lämna in skiten. Nu är min mobil på lagning och jag är irriterad på de där jävla idioterna som arbetar där...!!!

Min kamera ska skickas in denna vecka för att bli utbytt. Den har inte fungerat riktigt på länge och nu är det dags för den att se sitt slut...

Datorn fungerar inte som den ska. Det går inte att stänga av den utan allt bara hänger sig. Ofta en dator inte klarar av att bli avstängd liksom...
Varje gång den startas upp kommer den fina blåa bilden fram där den söker igenom hårddisken, som oftast brukar sluta med ett stort fett ERROR!
Att gå in på några hemsidor tar år och dar...

Datorn är helt enkelt lite kass... Och det suger riktigt hårt då jag de få dagarna som är kvar av lovet måste plugga utav bara helvete och skriva massa arbeten. Jag är inte riktigt vän med datorn just nu och pajjar den helt och hållet snart så flippar jag sönder!!!


Behöver jag säga att jag är irriterad??

Årets första inlägg

Nytt år och nya möjligheter...

Jag hoppas att du hade en bra och trevlig nyårsafton. Själv spenderade jag större delen av min dag sovandes i min säng. Det fanns inte mycket energi till att vara vaken. Jag var dock vaken vid tolvslaget, men när raketer och skålningen var klar bäddade jag ner mig i sängen igen och somnade om.

Imorse vaknade jag ganska tidigt, klockan var bara tio och jag var tröttare än tröttast. Några timmar låg jag kvar i sängen innan jag tillslut lyckades hitta lite motivation till att gå upp.

Klockan 14.48 befann jag mig utanför Willys Hemma i Mölndal för att inventera. Det gick trögt och jag hade önskat att vi hade varit några fler, då hade det nog gått lite snabbare... 4 timmar tog det och vid 19-tiden lämnade vi stället för att bege oss hemåt.
Jag och Bäckman käkade mat tillsammans innan jag körde hem henne till Nol där jag stannade en stund.
Väl hemma i Rörtången gick jag ner till sängen, hämtade ett täcke och gick upp till soffan och bäddade ner mig där. Nu ligger jag här i soffan och tittar på tv och underhåller mig med datorn. Det är varmt och gött, men om en stund måste jag trots allt lämna detta goa ställe och bege mig ner till sängen för att sova... Imorgon är det jobb som gäller, 11.00-20.15. Lååång dag, jag hoppas verkligen att tiden går fort!

Nu ska jag titta på tv en stund innan det är dags att nana...



Myyyys!

God natt

Ute smattrar och smäller det för fullt, men inte bryr jag mig speciellt mycket om det... Jag och min familj har varit ute och skjutit raketer och skålat... Nu kan jag med gott samvete förstätta sova...

God natt