Redo!

Med havregrynsgröt och några koppar kaffe intaget känner jag mig någorlunda redo att starta denna dag. 

Igår blev det sent, klockan var runt 23.30 när Ellen äntligen somnade. Det är mycket trots och testa gränser som gäller just nu. Vi försöker vara så hårda vi kan och visa att det inte är hon som bestämmer. Det är i vissa stunder jobbigt, men vi klarar av detta! :)

Idag regnar det ute, vilket gör att ingen av oss är speciellt sugna på att lämna hemmet trots att det fanatiskt är betydligt mycket goare att göra något än att bara vara hemma. 
Vi får se vad som händer helt enkelt. Ellen är i alla fall hemma från dagis idag också. Det var länge sedan hon var där, men jag tycker verkligen inte att hon ska dit när Alice hostar och snorar. Jag vill inte ha på mitt samvete att Ellen drar dit smitta och smittar på dagis. Nä, då får hon istället vara hemma till vi alla är friska!

Nu ska jag underhålla kidsen. Alice somnar snart och eller behöver leka. 

Vi hörs 


Hallå

Hej 

Det har varit dåligt med bloggande från min sida. Självklart finns det saker att skylla på...!
Jag prioriterar familjen framför tid med bloggen. Vi har varit sjuka hela familjen. Barnen har haft feber. Jag och sambon hostat och haft ont i halsen. 
Det har varit en jobbig vecka där egentligen ingen av oss haft energi till något. 
Jag fick dock skrivit en tenta i tisdagskväll! Dagen efter fick jag reda på att det blev ett C på den och totala betyget i kursen blev B. Helt okej för mig. Känslan när en tenta är skriven är riktigt go!
Att vi sedan alla låg däckade i förkylning med allt vad det innebar var dock mindre roligt. 

Nu är vi tillbaka på fötterna med energi i kroppen. 
Alice har varit lite kinkig idag så nu ska jag se till att hon får i sig lite mat innan hon somnar. 

Ha det fint!