Augusti 2014

Hej hej hallå!

Som vanligt har jag haft mycket att göra, så mycket att bloggen faktiskt inte funnits alls i mina tankar. 

Sommaren börjar lida mot sitt slut, regnet faller från himlen och det börjar bli en behaglig temperatur på runt 16 grader ute. 
Tänk att tiden bara flyger iväg!

Sedan jag skrev här sist har det säkert hänt sjukt mycket! Livet har gått upp och ner, fram och tillbaka. 

Jag bor fortfarande kvar i Ulvegärde med min sambo. Efter nästan ett år här fick jag adressändrat, så sedan ett halvår tillbaka bor jag även här på pappret ;)

Jag jobbar fortfarande kvar på Coop. Under sommaren har jag varit mejeriansvarig. Det har betytt en hel del ansvar, tidiga dagar och hemgång någon gång mellan 13 och 14 nästintill varje dag. 

Eftermiddagarna har mestadels spenderats hemma i hängmattan, på soffan eller ute på havet. 
Jag har inte alls tyckt om den värmen som varit, tyvärr!

Medan andra har haft semester och njutit av ledigheten har jag varit på jobbet och knegat på. Det var först nu i måndags som jag gick på semester! En hel vecka valde jag att unna mig detta år. Trots att jag nu bara har helgen kvar av min semester så känns det som om jag varit ledig hur länge som helst. Tiden har gått långsamt och jag har konstigt nog varit både uttråkad och längtat tillbaka till jobbet!

För övrigt planerar jag och min sambo lite förändringar här o vårt boend. Inom en snar framtid kommer det tapetseras om i sovrummet, flyttas lite möbler och vi kommer lämna vardagsrummet för att flytta i i sovrummet. Sambons son flyttar till sin mamma och vi kommer i stort sett vara själva hela dagarna. 

Mitt bohag som fortfarande står hos mormor ska så smått förflyttas till sambons garage. Allt ska kollas och rensas ytterligare en gång!

Nu är kvällen dock här, fotboll visas på tvn och jag känner för att vara lite social istället för att sitta och pilla på min padda.... 
Imorgon är en ny dag, tvättmaskinen är laddad och jag ser fram emot en dag med lite pyssel och städande här hemma

Ha det fint så hoppas jag att vi snart ser ett nytt inlägg här 

Puss och kram