29 september

Det är helg och jag sitter i min ensamhet och njuter av kvällen.
 
Jag har haft långledigt och varit i Göteborg i tio dagar. När alla andra på jobbet haft semester, medan jag knegat på hela sommaren utan minsta lilla ledighet, så tyckte jag att det var dags för mig att få andas ut. Jag tog ut två semesterdagar och blev ledig i tio dagar. I och med detta passade jag på att åka till Göteborg för att träffa familj och vänner.
Det var så gött att bara få släppa allt och koppla bort allt som hade med Kalmar att göra. Jag hade gärna varit ledig längre, men det får bli en annan gång iställt. Jag hann i alla fall njuta av dagarna och till och med längta tillbaka till jobbet.
Jag förstår inte riktigt det där, men när jag är ledig så längtar jag till min kommande arbetsdag. Detta måste i och för sig vara ett tecken på att jag tycker om mitt jobb!
 
I torsdagskväll anlände jag till Kalmar igen. Det var jobbigt att åka från familjen, men fruktansvärt gött att få komma hem. Jag trivs i min lägenhet, 68 kvadratmeter för mig själv. Att bara få lägga sig i den stora sängen är fruktansvärt härligt.
Det var underbart att få landa i mitt egna liv igen. Här där jag gör vad jag känner för. Det gör jag i och för sig hemma också, men här kan jag vara för mig själv. Det är ingen som blir orolig om jag bara ligger helt tyst på soffan och funderar. Det är ingen som jag måste ta hänsyn till och vara social mot.
Jag kan bara vara och göra vad som känns bäst här helt enkelt.
 
Igår var jag återigen tillbaka på jobbet. Mycket hade hänt under tiden jag varit ledig. Innertaket var på plats och avdelningar var förändrade. Julpappret var ute i butiken och sålde som smör. Det måste dock berott på att en rulle kostade 5:- och smålänningar är ju förknippade med att vara snåla ;)
 
På måndag kommer det mer julsaker och därför har det varit mycket förberedelser. Det ska byggas och förberedas så mycket det bara går.
 
Även om det känns tidigt med julsaker i slutet på septembermånad så mycket jag ändå säga att det är förbaskat mysigt. Jag längtar faktiskt till det är dags att julpynt. Jag ska iår få julpynta mina egna 68 kvadratmeter! Det kommer bli underbart!
 
Jag skulle kunna hålla på att skriva här i all evighet, men det hade nog bara blivit jobbigt för mina läsare. Istället för att sitta framför datorn och skriva så ska jag gå iväg och hämta laddaren till mobilen. Min lånetelefon suger, men det är värt att ha den här ett tag för att få en ny iphone ;)
Min mobil är helt enkelt inne på lagning då on/onffknappen bestämde sig för att lägga av... Tack Johan för att du hjälpte mig med inskickningen av min mobil och tack Jens för att jag får låna din gamla telefon.
 
Alla nummer är borta, så bli inte förvånad om jag frågar med faaaan du är när du smsar ;)

Ta hand om dig!
Puss och kram

13 september

Jag kommer inte be om ursäkt för att det uppdaterats dåligt här...
 
Dagarna rullar i alla fall på och jag jobbar som vanligt. Det är ombyggnationer på jobbet och mycket som ska fixas hela tiden. Julsakerna har börjat rulla in och sommarsakerna ut.
Jag har inte brytt mig speciellt mycket om bloggen. Vissa kvällar har jag dock funderat på om jag kanske skulle skriva några rader här, men sedan har jag ändå bestämt mig för att bara ta det lugnt och slappa.
 
Jag har varit långledig. Torsdag-måndag spenderade jag i Göteborg. Det var innebandycup och självklart var jag och tittade på matcher i Lundbystrand. Det är dock lite tråkigt att lillebror inte är med och spelar. Han är just nu ett kryckmongo.
Knät är skadad... Förhoppningsvis får han svar på magnetröntgen snart!!!
 
Att åka till Göteborg var självklart väldigt skönt. Bara kunna ta det lugnt och inte ha massa saker att göra. Trots detta så var det ändå fruktansvärt härligt att komma tillbaka till Kalmar igen i måndags. Bara att öppna dörren till lägenheten och se hur fantastiskt fint jag har det... Det var en skön känsla och det pirrade till sådär gött i kroppen.
 
Att komma tillbaka till jobbet efter min långledighet var roligt. Jag saknar faktiskt jobbet när jag väl är ledig.
Min visstelse i Kalmar kommer inte bli direkt långvarig. Jag har tagit ut två semesterdagar och på tisdag vänder jag tillbaka till familjen för att njuta av elva lediga dagar.
 
Om en stund ska jag iväg på läkarbesök, men först ska jag ta en titt i mitt badrum där ny spegel och nytt spegelskåp satts upp under morgonen. Jag kan allt en hel del ;)
 
Ha en bra dag och njut av solen!
Puss

Nattuggla

Tja vänner och fiender!

Klockan visar på halv fyra, de flesta ligger förmodligen och sover nu... Men inte jag!
Klockan var elva när jag la mig under täcket. Strax därefter somnade jag.
Vid halv två vaknade jag igen och sedan dess har jag inte kunnat somna om.
Det har alltså gått två timmar nu...

Att ligga vaken mitt i natten är faktiskt väldigt segt. På tv visas bara massa repriser som jag redan sett. Helt otroligt att det inte finns något bra att titta på trots att jag har sisådär en miljard kanaler att välja på...

Just nu är det i alla fall måndag och jag är ledig idag. Jag måste till gymmet för att träna lite. Jag måste stärka min rygg!

De senaste dagarna har jag har sjukt ont i ryggen. Förmodligen ischiasnerven som spelat mig ett spratt.
Har blivit rekommenderad att träna upp ryggen för att förebygga detta problem.
Tyvärr är det så förbaskat svårt att träna. Själva styrketräning är inte så farlig, men uppvärmningen kan förstöra för mig med smärtor flera dagar framöver.

Det är den där förbaskade foten som inte klarar av träning. Jag vet att jag inte borde träna alls för att inte förvärra den smärtan som jag hela tiden dras med. Jag har dock kommit fram till att jag måste stärka upp min kropp, framförallt ryggen! Jag är för svag i den och det märks av på jobbet...

Så idag hoppas jag helt enkelt på att kunna få en liten bra stund på gymmet. Jag ska undvika att belasta foten för att inte riskera att förstöra de kommande dagarna!!!
Fan vad jag saknar att kunna springa! Jag vill hem till den skog jag sprang i en del när jag fortfarande bodde hemma... Men tyvärr är det bara att acceptera läget, jag kommer aldrig någonsin kunna springa igen utan att nästintill avlida av smärta i foten.

För övrigt är allt bra här. Jag äter, sover och jobbar.

Nu ska jag försöka slappna av så jag tillslut kan somna om. Jag skulle behöva sova ett antal timmar till.

Ta hand om dig!
Puss