Hemma igen :)

Ja då var man hemma igen, inte ett dugg pigg men väldigt glad. 15 timmar spenderade jag i Mimershallen. Jag trodde aldrig att jag skulle orka så länge, men det gjorde jag allt.
Jag fick rapporterat alla matcher som spelades. Drömmer jag om IDA-systemet i natt så blir jag inte ett dugg förvånad.

Nu ligger jag i min säng med en sträckt skinkmuskel. Ja, jag har allt lyckats sträcka mig trots att jag hoppar på kryckor. Ögonen går i kors och somnar jag inte inom en timma så är det något fel på mig.

Imorgon är det ännu en dag i Mimershallen. Denna gång är det bara 8.30-21.00. Inte lika länge som idag helt enkelt :)

Nu ska jag ta min spruta och slänga iväg täcket så att jag inte får värmeslag inatt.

God natt

På plats i mimershallen

Tjena vilken jobbig natt jag hade. Strax efter fem lyckades jag somna av trötthet, att väckarklockan ringde drygt en timme senare var inte speciellt mysigt. Jag var inte alls villig att lämna sängen, men det var ju faktistk bara att bita ihop och klistra på ett leende på läpparna.
Strax efter sju åkte jag och mamma till mimershallen där jag skulle vara funktionär under Newbody-cup (fd. SIBF-cup).
En mjuk stol med fotpall var fixat till mig samt en springflicka som skulle vara mina ben. Helt okej om man säger så ;) Jag har gratis mat och dryck :P

Att jag nu varit här i 4 timmar känns verkligen inte. Tiden går väldigt fort, kanske är det för att jag sitter framför två datorer samtidigt för att rapportera matcher i IDA-systemet och plugga lite. Det gäller att utnyttja tiden ;)


Nu ska jag efterrapportera några matcher.
Har du ingenting för dig så är det bara för dig att komma till mimershallen :D
Ha en underbar dag.
Kram

Orkar inte mer :(

Det spelar ingen roll hur mycket jag än torkar mina kinder för tårarna fortsätter ändå rinna. Jag har ännu en gång hamnat i det där stadiet där allt känns fel. Huvudvärk, illamående och konstant trötthet är vad som plågar mig. Jag känner mig så klen som inte orkar någonting. Så förbannat jävla klen!
Det värsta är att jag har så jävla mycket att göra, så jävla mycket att fixa, men jag orkar ju fan ingenting.

Jag vet inte vad jag ska göra, minsta lilla motgång gör att tårarna börjar rinna.

Snälla, ge mig lite energi, lite kraft för att orka med en vanlig dag. Jag kräver inte mycket, jag vill bara kunna njuta av en dag trots gipset.




Hur det blir nu i helgen vet jag inte. Min väckarklocka ringer om fem timmar och det hade faktiskt inte varit helt fel om jag hade fått sovit någonting fram tills dess. Hur det nu ska gå till undrar jag...

Måste passa på att tacka min älskade lillebror som precis uppfyllde några av sin systers önskemål. Tack Mikael ♥

Nu ger jag upp!

Nääähä, nu ger jag upp. Ingenting fungerar denna natt. Jag mår illa och har ont i huvudet. Gipset skaver och klämmer över vristen. Tårna kan jag inte röra utan att värsta smärtan i mitt liv uppstår. Att försöka hitta någon ställning att sova på är liksom helt omöjligt. Mage är det som är härligast att ligga på, för då hamnar gipset i en ställning så att det känns bra. Men att ligga på mage klarar jag inte av efter alla dessa jäkla sprutor. Min mage är öm och bara att peta på den gör ont... att ligga på den är inte att tänka på!

Kommer det bli en sömnlös natt tro? Eller slutar det med att jag gör sönder gipset ännu mer?
Åh, jag är så trött på det här... Bara 5 veckor och några dagar kvar... SUCK!

Vill, men kan inte...

Nä men det hade ju faktiskt varit helt okej om jag somnade snart...

Vad segt det är att inte kunna sova!

Färdig pluggat för idag...

Det sägs att man ska sluta när man är som bäst... därför stänger jag nu ner arbetet som ska in på måndag. 2 sidor har jag fått skrivit denna kväll, ganska så gött men det hade varit ännu goare om jag hade fått skrivit lite mer... Nu har jag en hel del att skriva i helgen, frågan är bara när jag ska hinna det.

Jag tror nog faktiskt att jag ska ta med min dator imorgon för att försöka få skrivit några meningar då och då under tiden att matcherna spelas. Några minuter borde jag la ha ledigt, eller?

Nu blir det sängen och godnatt... jag är dock inte trött så det lär nog bli till att titta på några filmer...

god natt

Malin är bäst

Sorry fuckers, jag är bäst!

 

"Malin är bäst" den fina meningen pryder mitt gips. Det är min älskade kusin som skrivit det, och jag kan inget annat än hålla med henne. Jag är bäst! ;)

 

Emma passade på att fylla nästintill hela mitt gips med diverse olika bilder...


Idag har jag haft en såndär jobbig dag, som jag skrev om i det förra inlägget. Nu mår jag däremot väldigt mycket bättre. Tröttheten har lämnat kroppen likaså är det med illamåendet. Jag känner mig som en hel person igen. Jag är inte likblek längre, det är så mycket som blivit bättre bara på denna dag! :)

Äntligen kan jag slappna av och leva ett ganska så normalt liv :)

 

Kvällen har spenderats i soffan tillsammans med min familj och några av storebrorsans kompisar. Riktigt roligt.


Denna dag kommer pågå en stund till för min del. Jag har ett arbete som ska in på måndag och det måste jag skriva lite på... Helgen är helt fullbokad med innebandy. Det är cup i Kungälv och tanken är att jag ska vara där hela tiden, men det återstår la att se hur mycket jag orkar. Imorgon ska jag vara där klockan 7.30, ingen sovmorgon här inte.
När jag är hemma igen vet jag inte, sista matchen börjar klockan 22.00, så om jag orkar stanna hela tiden lär jag vara hemma igen vid elvatiden. Gött att jag återigen ska befinna mig i hallen klockan halv åtta på söndag morgon...

Wiho, pluggdags...

Inga mer tabletter...

Efter en jobbig natt fick jag nog. Imorse ringde vi till läkaren. Jag mådde inte alls bra och ville fråga vad jag skulle göra.
Det slutade med att jag inte fick ta mina smärtstillande tabletter då de förmodligen är de som gjort att jag mått skit sedan i måndags. Efter samtalet somnade jag om. Helt plötsligt var klockan 15.01 och jag vaknade och tyckte att det var dags att gå upp. Några tabletter hade jag inte tagit på 15 timmar, men inte märktes det. Någon smärta hade jag inte, men illamåendet, tröttheten och groggykänslan i huvudet var kvar. Någon energi hade jag inte heller.
Nu har det gått ungefär två timmar sedan dess och jag har inte orkat med så mycket. En vända till köket för att dricka vatten och en vända ut till bilen för att hämta in några saker (brorsan fick vara min bärhjälp) är vad jag orkat med. Nu ligger jag återigen i sängen och är så trött att det bara är en tidsfråga innan jag sover sött igen. Innerst inne känner jag att jag är hungrig, men att äta lockar inte så mycket.

De här dagarna har verkligen varit jobbiga både psykiskt och fysiskt, men jag vet att det lätt är värt allt. Om mindre än ett år är jag på innebandyplanen och har förbannat roligt. Att ha ett mål med detta gör att allt känns lättare att genomföra.
Jag ska tillbaka till planen även om det kommer ta lång tid och krävas mycket från min sida. Innebandy är det jag brinner för och ingenting kan stoppa mig.

Nu orkar jag inte mer, dags att sova hihi

Det brast, jag orkade inte mer

Det brast nu, jag orkade inte hålla mina känslor inom mig längre. Tårarna började rinna längs mina känder och livet kändes piss. Jag har ingen energi, mår skit och är så varm att jag inte vet vad jag ska ta mig till.
Att min rum tydligen är kallt känner jag inte av trots att jag endast har shorts och linne på mig.

Jag tror ärligt talat att jag drog igång lite för fort. Jag har ingen energi till någonting och mår därför inte bra. Jag känner mig svag och klen som inte orkar lika mycket som tidigare.

Jag kan inte riktigt beskriva hur jag känner mig. Min kropp är helt slut. Jag är helt tom, vet varken in eller ut. Tabletterna tar död på mig. Jag har inget liv, tröttheten kommer snabbare än snabbast.

Magen kurrar, men jag har inga krafter kvar att ta till för att hoppa ut i köket. Min älskade mamma var villig att komma och lämna något ätbart i mitt rum, men allt kändes fel och jag visste ingenting. Det slutade med att jag inte ville ha något.
Jag känner mig så tom och ingenting känns bra.

Imorgon stannar jag hemma. Att gå till Volvo fungerar faktiskt inte. Jag måste få vila upp mig. Jag återgick nog till vardagen lite för fort. Jag trodde att jag var starkare och bättre än jag var.

Tack för allt mamma. Jag älskar dig ♥

Varm och trött

Short & t-shirt och fönstret är öppet så mycket det bara går trots detta håller jag på att dö av värmeslag. Det är helt sjukt! Jag är så varm hela tiden. Ute går jag i t-shirt eller linne, någon tröja eller jacka klarar jag inte av att ha för det blir för varmt.
Skulle jag fått så skulle jag lätt gått klädd i short och linne även när jag befann mig på Volvo... "Det är kallt ute" Håll tyst, här är det inte kallt!

Min kväll har bestått av innebandy. Först blev det en sväng till Kastellegården där Sofia spelade match, efter det drog jag till Mimerhallen där det var träning. Tyvärr var jag helt slut och mådde inte speciellt bra. Att stanna kvar hela träningen gick tyvärr inte, utan jag fick åka hem redan strax innan tio.
Det är lite tråkigt att jag har inte har så mycket energi för det finns så mycket jag skulle vilja fått gjort som jag tyvärr inte orkar med.


Fan, jag vill inte till Volvo imorgon, jag orkar inte med dagarna. Jag vill vara hemma och vila upp mig, men ångesten kommer. Jag känner mig lat om jag inte går dit, men när jag väl är där så mår jag skit för att jag är så trött och är helt groggy i huvudet. Alltid är det något som inte känns bra.

Lite mat hade inte varit helt fel, men orkar jag verkligen det? Magen säger till mig att äta NU, men kroppen orkar inte bära mig. Lite mer energi hade jag inte tackat nej till...


Jobbig dag, men nu e de bra

En pigg och glad brud är det som ligger under en varm filt i soffan framför tvn.
Timmarna på Volvo tog verkligen död på mig.
Jag var på plats vid mitt skrivbord strax innan åtta och allt rullade på direkt. Jag och Oskar började med ett möte innan den uppgift vi skulle utföras sattes igång.
Jag kände mig som en zombie och ville bara hem. Trots mitt mående och trötthet så lyckades jag faktiskt hålla mig kvar på Volvo till klockan blev tio i två. Taxin kom och hämtade mig strax efter två och vägen hem kändes milslång. Det tog lite drygt en halvtimme hem, men det kändes mycket längre. Jag var trött och hungrig. Någon mat orkade jag inte äta på Volvo då det är på tok för lång för mig att orka hoppa dit.
Behöver jag säga att jag var så hungrig att jag trodde att mina inälvor skulle ramla ut. Fy sjutton va hungrig jag va! Det går inte att beskriva.

Mamma hade lagat plättar som jag snabbt fick i mig. Kusinen var hemma och fick målat på mitt gips, det var omtyckt. Efter det var jag trött och hade så ont i händerna att jag valde att hoppa till soffan för att vila.
Två och en halvtimme senare vaknade jag upp igen. Den där sömnen behövde jag verkligen. Nu är jag pigg och glad och kommer förmodligen orka med kvällen där det på schemat står match och träning. Innebandy för hela slanten ;)

Just nu håller Emma på att vända mitt gips ut och in för att hon ska ta kort på alla bilder som hon målat.

Nu måste jag röra på mig :)
Kram

Tillbaka på Volvo

Jag är tillbaka vid mitt skrivbord på Volvo. Det känns inte alls bra. Jag orkar ingenting och får kämpa med att hålla ögonen öppna. Min hjärna kopplar inte saker vilket är ganska så jobbigt.
Jag har ingen ork och har nu insett att jag förmodligen borde varit hemma idag också.

I nästan fyra timmar har jag varit här och det har verkligen varit en kamp mot allt. Jag har kämpat som ett svin för att hålla mig vaken. Det är inte ett dugg roligt att känna så här, men samtidigt var det faktiskt ganska kul att komma tillbaka till ett ställe där det finns lite att göra. Ja, du läste rätt! Jag har några uppgifter att göra. Sitta av tiden är inget jag behöver göra idag :) Lite gött ändå, även om det är jobbigt att vara så trött...

När jag slutar idag återstår att se, men jag hoppas verkligen inte att det blir försent för jag måste se till att orka med resten av dagen också.

Just nu har jag lunch och passar då på att göra lite innebandysaker innan det är dags att återgå till dagens uppgift.


Det tar emot...

Idag tog det emot, jag ville verkligen inte men jag vet att det är ett måste... Det jag prata om är den förbaskade sprutan. Jag har efter gårdagens stick ett blåmärke och magen är öm på det stället jag stack. Att upprepa samma sak idag tog verkligen emot. Jag satt säkert i fem minuter innan jag tillslut stack till. Nu är jag öm som bara den och jag längtar verkligen inte till imorgon då jag måste ta nästa spruta. Den plågar mig verkligen! Det som är i den gör att jag får förbaskat ont!

Liksom, den e ju varken stor eller innehåller mycket men gör det ont...

 

Förutom detta har jag haft en ganska så bra dag. Var hos mormor och morfar en stund innan det var dags att åka till träningen.

Jag tillhör numera styrelsen i Marstrands innebandyklubb :)

 

Imorgon återgår jag till min vardag igen. Några timmar på Volvo är vad jag ska avklara innan det är dags att återvända hemåt och vila en stund innan det är dags att först titta en stund på Sofias match och sedan åka till min träning :)

 


Andra lösenordskyddade inlägget

Lösenordskyddat inlägg

Full fart

Nu är det full rulle här hemma. Jag hoppar runt på mina kryckor för att göra mig klar...
De får timmarna jag har varit vaken har varit underbara. Först blev det lite drygt en timmes pluggande. Efter det käkade jag frukost, min bror var inte villig att hjälpa mig men jag lyckades få till allt utan att bli hysterisk.

Efter frukosten fortsatte jag pluggandet en stund, dock inte så länge. Tröttheten tog över mig kropp och jag valde istället att sova en liten stund. Det blev ingen lång tupplur, men det räckte för att jag skulle känna mig någolunda pigg igen. Några tvprogram har jag fått tittat på och nu håller jag på att göra mig klar för att åka iväg. Mamma kommer hem om ungefär en halv timme och då bär det av till mormor och morfar. Senare ikväll är det dags för möte och träning.

Jag smsade lite med min klasskamrat förut och fick reda på att vi har ett inplanerat möte imorgon klockan 8.00. Lite segt att börja första dagen så tidigt nu när jag haft sovmorgon i två dagar, men det är bara att bita ihop. Taxin kommer och hämtar mig vid sju...
När jag slutar har jag inte riktigt koll på, det återstår att se imorgon :)

Nu ska jag se till att få på mig andra kläder och även sminka mig så att jag är klar när älskade mamsen kommer hem.

Ha en underbar dag :)

Kan bjuda på en bild som min bror tog igår.

Kryckor och gips hindrade inte mig från att laga mat till min familj...

Ha en underbar dag :)
Kram

Händerna är ömma...

Sovmorgon ännu en gång...

Jag är ganska så nyvaken. Denna morgon vaknade jag av att jag vände på mig och glömde vrida med den gipsade foten. Det gjorde förbannat ont och att somna om efter det gick inte. Lite tabletter togs innan jag fick för mig att hoppa ut i köket för att läsa tidningen. Tyvärr kom jag bara till min dörr innan jag vände. Mina händer är så ömma efter kryckhoppande. Ååh, jag hoppas verkligen att de vänjer sig snart för det är ett antal veckor kvar innan kryckorna ryker.

Nu ska jag nog försöka plugga lite...

27/10

Rena jäkla plågan...

Jag blir så trött på detta. Sprutorna som jag ska ta är typ mesiga, känns inte när man sticker men när det där som är i är i min kropp så blir det värsta röda märket och det typ bränner utav bara hel... Jag blir sååå trött på det. Okej, det går ju över efter en minut, men varför tillverkas medicin som man får ont av?

Eftermiddagen har gått bra. Jag lyckades ignorera illamåendet och fick på så sätt i mig lite mat.
Det var härligt och jag återfick lite energi ganska så fort.
Kvällen har gått till att prata i telefon, fixa lite innebandysaker och även plugga über lite (bättre det än inget alls). Imorgon är det onsdag och min sista planerade dag hemma. Jag har haft så enormt tråkigt denna dag att jag faktiskt längtat tillbaka till min praktikplats. På torsdag är det dags att återgå till en normal vardag...

Imorgon har jag lite planerat. Först får det bli en sovmorgon, jag vaknar när jag vaknar. Förmiddagen får det bli lite plugg och under eftermiddagen ska jag först till mormor och morfar en stund med mamma. Sedan på kvällen är det träning som gäller :)

Nu ska jag sätta igång en film och invänta att ögonen stängs.
God natt

Illamåendet håller i sig

Här händer det inte speciellt mycket. Jag ligger i min säng och mår lite mindre bra. Illamåendet är inte att leka med. Jag har försökt få i mig lite mat idag, men det har bara slutat med att allt kommit upp igen.
Energi är något jag verkligen inte har. Jag har sovit ungefär en kvart varje timme sedan jag vaknade imorse.

Lite små segt med illamåendet, men men det är smällar man får ta.
Fördelen är att foten inte gör ett dugg ont :)

Nä, nu ska jag sova en stund.

En natt med massa sömn och utan smärta! :)

Illamåendet håller i sig, men vad gör det när man har fått sova en hel natt utan att vakna massa gånger? Att jag dessutom inte haft/har ont är ännu bättre.

Den här dagen har startat bra och jag är nästan helt säker på att den kommer fortsätta i samma riktning.
Nu blir det lite slappande framför tvn :)


Dags att sova

Dagens sista smärtstillande tabletter har jag nu tagit, sprutan är avklarad. Nu finns det la inte så mycket mer att göra än att ligga och titta på tv en stund och invänta att ögonen stängs så att jag kan få sova :)

Innan jag avslutar här så vill jag bara tacka alla som hört av sig idag visa sms, telefonsamtal, mail, msn, facebook och diverse olika bloggar. Det värmer!

Stort tack till alla!

God natt

Lullig

"En vanlig rapporterad biverkning är illamående och yrsel"
- Direkt från bipacksedeln på en av mina smärtstillande tabletter...


Att jag känner mig full som ett as och mår illa är helt enkelt inte så konstigt ;)
Detta stoppar dock inte mig från att ligga/sitta i soffan och titta på tv...




Nä, nu ska jag se till att köra lite med min familj. Något att äta hade inte varit helt fel... ;)

Piggnar till mer och mer :)

Nu är jag på benen igen.

En timmes sömn har jag fått och nu känner jag mig ganska så pigg igen. Huvudet har återgått till sitt normala tillstånd, jag känner mig helt enkelt inte så drogad längre ;)

Ont har jag inte, men det kanske beror på alla de där tabletterna som jag ska käka. Ganska gött har jag det i alla fall :)

Just nu ligger jag i min säng under en varm och mysig filt. Foten är i högläge och snart ska jag nog leta fram någon gammal repris på något tv program som ligger ute på nätet för att kunna vila (läs: sova) en stund till. Hihi
Fast egentligen borde jag plugga... Ja ja, det får bli om en stund :)


Operation slutförd :)

Narkos och bedövning börjar sakta men säkert gå ur min kropp. Huvudet känns lite segt, men jag är trots allt en pigg och glad tjej :)

Min dag har varit lite speciell... Jag sov faktiskt riktigt gott inatt. Att slappna av var inga problem alls.
Dock så vaknade jag redan klockan kvart i sju, en halvtimme för tidigt, men inte gjorde det mig så mycket. Jag låg kvar i sängen och gottade mig en stund innan jag tillslut tog tag i saken och gick upp.

Min morgon var lugn. Först blev det en dusch och efter det var jag i stort sett klar för att åka.
Vid åttatiden satt jag och mamma i bilen för att åka till IFK Kliniken.
Väl framme började den låååååååånga väntan. Jag skulle vara där klockan nio för att börja min dag. Men som vanligt på alla sjukhus var det lite försenat.
När klockan blivit tjugo i elva fick blev jag äntligen inkallad.
Efter att jag fått på mig de extremt snygga sjukhuskläderna började min behandling... Dropp, antibiotika, smärtstillande, tvätt av foten och en jäkla massa frågor att svara på. Strax innan elva var jag inne på operationsrummet, där fortsatte de att proppa i mig lite saker, en till tvättning av foten, liten dos narkos... När allt var klar drog de igång narkosen riktigt rejält, och jag somnade gött.

Klockan 12.43 öppnades mina blå ögonen igen, den här gången på uppvaket. Jag kvicknade till ganska fort och redan 5 minuter senare hade jag fått i mig lite mat. Sjukgymnasten kom berättade vilka övningar jag skulle göra under min gipstid.
Sköterskorna kom och tittade till mig med jämna mellanrum.

Läkaren som opererat min älskade fot kom och pratade lite med mig. Mitt ledband hade varit så skadad att det inte var något att ha. Han hade istället gjort ett nytt med hjälp av vävnad.

Detta gips som sitter på min fot nu ska vara kvar i två veckor. Efter det ska jag tillbaka och ta bort det. Stygnen ska tas bort och ett nytt gips ska sättas på.
Jag ska stödja lite lätt på foten under hela tiden. Härligt! Det blir liksom inte så ansträngande nu. Att behöva HOPPA på kryckor är faktiskt ganska så jobbigt.

Varje dag kommer jag få proppa i mig 12 stycken tabletter (smärtstillande) och dessutom ta en spruta (blodförtunnande). 

Sorry för ett konstigt inlägg, men jag måste faktiskt erkänna att jag känner mig lite små hög...

Så här ser min fot ut nu...

 

Ha det gött :)


Operationsdagen är framme

Måndagen är här och för mig innebär det operation.
Om mindre än en och en halv timme ska jag vara på sjukhuset.

Gaah!

Söndagen är slut :D

Helgen är snart över för min del. Imorgon är det måndag, en måndag som jag längtat efter... Gaaah

Jaha, här sitter jag gött i min säng med världens spränghuvudvärk. Huvudvärken kommer nog knappast gå över. Det är spänningshuvudvärk, något som inte kommer släppa förrän morgondagen är över.
Hela denna dag har varit sjukt konstig. Jag har gått runt och varit trött, trots att jag faktiskt fick sovit hela natten utan att vakna någon gång.

Den första delen av min dag spenderade jag liggandes i soffan, mycket mer energi fanns inte. Vid två tiden lämnade jag hemmet för att påbörja min innebandyeftermiddag/kväll. Först blev det en b-lagsmatch i Torpa hallen, efter det fick jag köra lite rally till Munkegärde där juniorerna skulle spela match. Jag hade lovat att liverapportera den. Mina planer var att åka hem efter det, men brorsan skulle även vara med och spela med herrarnas b-lag. Jag stannade helt enkelt kvar och rapporterade en match till.

Hem kom jag för nästan en timme sedan. Än så länge har det inte hänt så mycket. Jag går mest runt och funderar på morgondagen. Det går inte riktigt att beskriva mina känslor...

Jag hoppas på att få några timmars sömn inatt. Frågan är bara hur jag ska kunna slappna av och inte tänka för mycket på morgondagen. Haha

Nepp, nu ska jag förbereda mig inför operationen genom att duscha med ääh... typ bakteriedödande medel.
Så... Om en liten stund kommer jag stinka sprit. Kul kul... haha

/Gaaaaah, imorgon!!!!

Avslutar dagen med lite skratt...

Haha, jag kan inget annat än att skratta åt mig själv.

Det där med att sova gick inge vidare. Jag råkade visst hamna framför datorn en stund och när jag väl gått och lagt mig så ringde mobilen.
Jag fick ett spännande uppdrag att slutföra imorgon. Åh, jag ligger och tänker på det, att somna går bara inte.

Gaaah!

Hahaha

Lördagen är över...

Okej, ett par timmar har gått sedan jag skrev här sist... Vad har jag hunnit med då?
Jo, först blev det ett varmt bad ihop och tron om att foten skulle bli lite bättre... Blev den de då? Nepp.
Istället intog jag några tabletter och la mig i soffan... Hjälpte det då? Nepp, jag sov drygt en timme men när jag vaknade kändes det inte ett dugg bättre i foten.

Hela denna dag har varit lite mindre bra... men det är väl bara att bita ihop och se glad ut. Snart är det måndag! Dagen som kanske kan rädda mig och mitt liv från helvetet...

Denna dag är nog slut för mig snart, jag är fortfarande trött trots att jag sovit i stor sett hela dagen. Imorgon är det massa saker inbokade, frågan är bara hur jag ska hinna med allt?!

Kanske det är dags att tvätta bort sminket, borsta tänderna och sedan ta en dejt med kudden. Inatt ska tydligen klockorna ställas om, men jag bryr mig inte så mycket om det. Klockan ställs ju liksom om av sig själv på båda mobilerna och även på datorn. Mina älsklingar sköter helt enkelt sig själv! :)

Godnatt!


Lördag 24/10

Idag skulle jag faktiskt vilja påstå att jag inte alls mått bra. Natten var ett helvete, inte mycket sömn vilket gjorde att hela min dag blev lidande. Allt som var inplanerat fick avbokas. Inte alls kul, men jag kände faktiskt att det var det som var rätt.

Större delen av denna dag har jag spenderat sovandes i soffan. Någon energi har det inte funnits. Bara att förflytta mig till köket för att äta var en kamp.

Jag är helt slut. Att få sova en hel natt hade inte varit helt fel.
Jag hoppas på en förändring!

/Två månader kvar till julafton...

Äntligen hemma

Äntligen hemma skulle jag nog vilja säga.
Mitt uppdrag som barnvakt är över. Strax efter halv ett lämnade jag Alafors för att bege mig till rätt sida älven.
Jag är trötter, men det kommer väl bli som vanligt denna natt också... Dvs inte många timmars sömn.

Denna kväll är dock inte slut ännu. Först får det bli en kopp the och lite kvalitetstid framför datorn...

/Malin

Ledig dag och barnvakt

Idag har jag varit ledig, men inte har jag legat på latsidan för det. Nej, nej jag har allt jobbat och slitit...

Strax efter nio vaknde jag av ett sms från lillebrorsan. Han ville bara säga att han slutat för dagen och var påväg hemåt. Jag blev lite irriterad och svarade: Jag sover, godnatt!
Efteråt blev jag lite skamsen, brorsan menade ju inget illa och hur skulle han veta att jag sov liksom? Jag fick rätta till det genom att ringa upp honom och prata lite...
Att somna om efter det gick inte, så det var ju bara att ligga en stund i sängen och hålla på med datorn en stund. Vid tiotiden lämnade jag hemmet för att åka och lämna in kameran på lagning.
Efter det gjorde jag lite ärenden, svängde in på jobbet (konsum) en sväng för att lämna nycklar, handla lite och sedan drog jag mig hemåt igen.

Eftermiddagen försvann snabbt, men vad jag la tid på har jag ingen aning om faktiskt. Helt plötsligt blev klockan kvart över fyra och det var dags för mig att ännu en gång lämna hemmet. Denna gång var det barnvakt som stod på schemat.
Så... Just nu sitter jag i en soffa i Alafors och har det lite mindre roligt. Jag och Emma hade en riktigt rolig kväll. Först tjötade och lekte vi lite, efter det blev det käk och sedan drog vi till mormor och morfar en stund för att få ett par byxor lagade.
När vi kom hem till huset igen hade klockan hunnit bli nio och det var bara att se till så att Emma gjorde sig klar för natten.
Tillsammans satte vi oss sedan i soffan, hon lutande mot mig. Mysigt! <3
Jag tror nog att det tog 5 minuter innan jag hade en sovande flicka på mig. Lilla gumman var helt slut.
Jag lät henne sova en liten stund innan jag ledde in henne till sängen där hon just nu ligger och sover så sött.

Själv sitter jag här framför datorn och försöker få tiden att gå. Tvn står på, men något bra program hittar jag inte. Två externa hårddiskar är inkopplade i datorn, men inte hittar jag någon film som jag är sugen på att se. Ska jag vara riktigt ärlig så är jag helt slut. Helst av allt skulle jag vilja gå och sova...
Jag har fått erbjudande om att sova över här, men har faktiskt tackat nej till det. Jag vill hem och sova i min säng, även om det kommer betyda att jag kommer få köra hem mitt i natten. Hem vill jag i alla fall.

Allt från mig...

/Trött tjej

Torsdag 22/10

Den här dagen blev kanske inte så dålig som jag trodde den skulle bli...

Att min natt och den första timmen jag var vaken imorse var piss är faktiskt ingenting jag märkt av resten av dagen. Strax efter klockan halv elva kom jag igång med verksamheten i hjärnan. Jag började med att rensa datorn lite, några gamla dokument togs bort, filmer flyttades till en extern hårddisk och det organiserades lite i "Mina dokument" När allt var klart kände jag mig nöjd, så nöjd att jag faktiskt beslutade mig för att sätta igång med pluggandet.
Drygt 6 sidor fick jag skrivit innan jag kände mig nöjd. Arbetet ska lämnas in om en och en halv vecka (2 november) och jag känner att jag är i fas och inte alls behöver stress den sista kvällen för att få klart det sista.
Fast å andra sidan... när jag väl tänker efter så har det varit såhär de två tidigare året, jag har känt mig lugn å ändå har jag suttit uppe halva natten innan arbetet ska in för att hinna klart med det sista. Att man aldrig lär sig..

Efter pluggandet gick jag och hämtade posten, rullade undan mina däck som jag helt och hållet "glömt" av. Jag hade hoppats på att de skulle förflyttas sig till den rätta platsen av sig själva. Idag hade det dock gått 4 dagar sedan de togs av och jag började så smått inse att det var ägarens uppgift (dvs min) att rulla bort däcken.

Jag hade dessutom planerat in att tvätta bilen, men tyvärr började det regna och då var jag inte så sugen på att gå ut.

Vid tretiden lämnade jag hemmet för att först besöka NWB en sväng och sedan fortsätta min resa till Kungälv där det var dags att jobba :)
Drygt 4 timmar spenderade jag på mitt jobb idag. Det var ganska lugnt men trots detta gick tiden väldigt fort. Helt plötsligt var det liksom dags att stänga.

Från jobbet blev det rallykörning och lite löpning för att stressa till Mimershallen där herrarnas match spelades. Jag hade som vanligt mitt jobb;  att rapportera i IDA-systemet. Att jag slutade jobbet exakt samtidigt som matchen började trodde jag skulle bli ett problem, men när jag kom in i hallen och såg att det bara gått 6 minuter av matchen kunde jag slappna av lite. Jag missade helt enkelt inte så mycket.
Matchen slutade med en förlust...

Efteråt kunde jag självklart inte åka hem. Det blev ett litet möte ang. SIBF-cup, oj då... Newbody cup heter den numera... Sak samma. Det blev ett litet kort möte om det. Sedan en massa snack om annat.... Det känns bra nu.

Att klockan hade hunnit passera midnatt innan jag kom hem brydde jag inte inte ett skit om. Ibland måste man verkligen lägga lite tid för att få saker och ting att fungera...

Den här kvällen kommer inte pågå speciellt länge till. Jag har sovit på tok för få timmar under natten och är faktiskt helt död. Den här natten som kommer kommer faktiskt inte bli speciellt go den heller. Foten gör faktiskt ont och jag vet redan nu att det kommer bli en natt där jag inte kommer få sova många minuter i sträck. Lite segt, men snart är det måndag och förmodligen kommer det kännas lite bättre efter det.


Imorgon är det i alla fall fredag och jag tänker inte åka till Volvo, det är bara slöseri med min tid. Vad jag däremot kommer göra är att åka och lämna in kameran, plugga lite och sist men inte minst vara barnvakt åt min kusin :)
Det låter som en bra fredag och jag hoppas att det blir så också.

Nu ska jag nog börja fundera på refrängen. Det tar ju trots allt minst en halv timme innan jag är klar för sängen liksom...

Ha en underbar fredag.
Kram

Trött och har ont

Jag är så trött att ögonen rinner, trots detta går det bara inte att somna om...
Natten har varit hemsk! Drygt en timmes sömn hann jag få innan jag vaknade för nästan en timme sedan av att telefonen här hemma ringde. Det var inte alls kul.
Foten gör lite för ont och jag vet inte vad jag ska göra för att få den till att bli lite mer okej. För första gången på hur länge som helst längtar jag till helgen är över och måndagen är framme!

Idag valde jag dessutom att stanna hemma. Att åka till Volvo, vara där i två timmar för att skriva på mitt arbete kändes meningslöst. Jag kan ju faktiskt sitta här hemma och skriva på det.

Om en liten stund ska jag försöka pallra mig upp ur sängen, önska att jag fick lite mer energi och sedan är det plugga som gäller. I eftermiddag ska jag jobba och efter det måste jag dra direkt till Mimershallen där herrarna ska spela match. Lite stress blir det där. 20.15 slutar jag jobba och samtidigt startar matchen. Att jag dessutom ska liverapportera den gör inte saken bättre... Stress är vad det kommer bli

Ännu en sömnlös natt...

Nämen oj, det här var ju inte alls oväntat...

Jag ligger vaken ännu en natt. Att sova verkar inte fungera. Foten gör ont och livet känns piss! Det är inte mycket som stämmer. Kan inte detta få ett slut? Jag orkar inte längre. Låt mig få sova en stund, jag skiter fullständigt i om foten fortfarande gör svinont imorgon men lite sömn behöver jag allt!

Trots ännu en sömnlös natt känns saker och ting ändå lite positiva. Jag ser ljuset i tunneln. Det är inte många dagar kvar till operationen, en operation som förmodligen kommer rädda mig från det mörka hålet.
Jag känner faktiskt själv att jag inte klarar av smärtan länge till. Hade den legat på samma nivå som den gjort det senaste året, bortsett från de två senaste månaderna, så skulle allt varit lugnt... men så som den varit nu i drygt två månader har gjort att livet faktiskt känts pissdåligt! Det har inte gått en sekund utan att jag haft ont. Tabletter hjälper inte...

Jag hoppas verkligen att operationen nu kommer hjälpa!

Men det jag hoppas mest på just nu är att jag lyckas somna så att jag kan få mig några timmars sömn i alla fall. Jag kräver inte mer än så! Låt mig få sova i två timmar och jag är nöjd!

Jag blir galen på detta!

Kass början, bra slut

Jag har mått allt förutom bra denna dag. Redan när det var dags att gå upp imorse kändes allt fel. Jag hade så ont i foten och var helt slut trots att jag sovit förvånasvärt bra under natten.
Att åka till praktiken var inget jag ville, men jag hade lovat att köra lillebrorsan till skolan så det var bara att bita ihop.

På Volvo blev det inte mycket bättre. De få metrarna jag behövde gå var en ren plåga. Kroppen kändes inte bra, huvudet gjorde ont och jag var helt slut.
2,5 timmar orkade jag med innan jag blev tvungen att åka hem. Det gick inte längre. När jag kom hem hade jag så ont i foten att jag mådde illa. Det tog inte lång tid innan jag somnade i soffan.

3 timmar senare vaknade jag igen. Trots detta kändes inte någonting speciellt mycket bättre. Helst av allt skulle jag viljat ligga kvar i soffan under min varma filt, men inte kunde jag göra det. Det var bara att bita ihop, ännu en gång, och åka till träningen...
Väl i hallen bet jag ihop och klistrade på det falska leendet. Jag ville vara stark och inte visa att jag hade så ont att jag ville spy. Det höll ett tag, men tillslut höll det på att bli lite för mycket. Då kom min räddning! Mobilen ringde... Det var Daniel som ville tjöta. Han blev min räddning. Jag fick annat att tänka på och kunde skratta hur mycket som helst. Helt stört kul va det! :P
Jag tror nästan att vi snackade i en och en halv timme. En helt underbar avslutning på denna dag. Att jag egentligen hade planerat in ett varmt och gött bad bryr jag mig inte om. Ligga och gotta mig kan jag ju göra en annan gång istället ;)

Just nu sitter jag här i min säng med datorn i knät och tvn igång och inväntar att Daniel ska logga in på msn.
Jag misstänker redan nu att kvällen kommer bli lång, det är svårt att slita sig ifrån datorn när man har något kul att göra liksom.
Men att jag sitter uppe länge idag är egentligen sak samma, imorgon kan jag börja när jag vill. Jag behöver faktiskt inte börja någongång om jag inte känner för det... Funderar nästan på att stanna hemma, plugga lite, fixa lite innebandysaker, planera lite inför kommande veckor osv. Är inte ett dugg sugen på att åka till Volvo faktiskt.

Men men, jag får väl se hur det känns imorgon då jag vaknar. Någon väckarklocka kommer inte användas i alla fall! Jag vaknar när jag vaknar..

Nu ska jag inte sitta här och skriva massa blaja, lite tv tittande får det allt bli undertiden jag väntar på Daniel.

Att ha tråkigt när man pratar eller är med Daniel går bara inte.
Här är ett bildbevis på detta

Kram


Fin avslutning på dagen

Den här dagen kan bara inte sluta bättre.

Jag har varit med om så sjukt mycket roligt idag. För det första hade jag en helt otroligt underbar dag på jobbet. Det var mycket kunder, fullt upp hela tiden men trots det hann jag och en arbetskamrat (som jag aldrig träffat tidigare) med att skratta en hel del. Att få jobba ihop med Alexander som var i samma ålder som mig gjorde att tiden gick så otroligt mycket snabbare.

Dagens sjukaste händelse måste nog ha varit en sak som hände på jobbet... Det kom in en kund och ville skicka iväg ett paket. Fine tänkte jag, lugnt liksom. Men helt lugnt var det inte riktigt. I paketet fanns det en fågelspindel som rörde sig. Att hålla i det paketet var lite udda. Att dessutom skicka en spindel på posten kändes ännu konstigare, men vad jag man inte om man är desperat? Spindeln skulle i alla fall få åka iväg till Norrköping där den skulle para sig.
Jag kan nästan påstå att jag hållt en spindel, att den låg i en kartong behöver ingen veta ;) haha

Timmarna på jobbet gick fort och helt plötsligt var det dags för mig att åka vidare till Kastellegården där Sofia skulle spela match.
Tyvärr slutade det med en förlust.

Som alltid startades datorn upp när jag kom hem. Ett litet fint mail från facebook låg och väntade i min inkorg. Öterrikaren som jag bodde hos i april hade skaffat facebook och lagt till mig som vän. Snacka om att jag blev glad. Georg är en person som jag faktiskt saknat en del. Äntligen kan man återfå kontakten med honom. Att skriva på tyska till honom fungerar faktiskt ganska bra. Helt grammatiskt rätt blir det inte, men han fattar vad jag menar i alla fall och det är huvudsaken ;)

Imorgon ska jag ta en sovmorgon. Jag har lovat att köra lillebrorsan till skolan då jag åker till Volvo. Så, strax efter halv tio lämnar vi hemmet för att börja vår resa till Lindholmen. Jag måste vara på Volvo klockan halv elva då mitt möte börjar. Vid tolv är det planerat att sluta så då drar jag hemåt. Gött mos!

Korta dagar älskar jag :P
Efter att jag avklarat dryga timmen på Volvo och kommit hem är det dags att plugga. Det finns lite att göra...

Nu ska jag fortsätta min konversation med Georg en stund innan jag ska koppla bort tyskan och gå och lägga mig istället.

Kram

Tisdag

Här sitter jag i mitt rum och tittar ut genom fönstret. Regnet piskar mot min ruta. Jag är glad att jag är inne.
I mitt liv är det just nu "fullt ös, medvetslös". Jag har så mycket att göra, men det blir bara fel hela tiden. Jag börjar med en sak, stöter på ett problem, blir lite irriterad, lägger undan sakerna och börjar på något annat istället. Det finns helt enkelt en hel del påbörjade saker som inte blir slutförda.
Jag står still och stampar på samma ställe hela tiden.

På dagens "att göra lista" har jag hittills bara hunnit pricka av 4 av 11 saker. Lyckat...

Om drygt en timme ska jag åka till jobbet för att tjäna lite pengar, men innan dess ska jag se till att pricka av en punkt till; att skriva på APU-arbetet.

Hörs ev. ikväll

Tjao

Morgon

Har nyss anlänt till Volvo och nedräkningen tills det är dags att gå hem har redan börjat. Om en timme är det dags för mig att packa ihop datorn och bege mig hemåt igen.
Känna på arbetslivet är något jag absolut inte får göra. Hur normalt är det att sitta i två timmar och inte göra någonting och sedan åka hem. Jag tror nog inte att det är en normal arbetsdag.

Den här morgonen har varit riktigt seg. Jag vaknade klockan kvart i tre och kunde bara inte somna om. Varför vet jag inte. När klockan blivit halv sju hörde jag pappa gå upp, efter det minns jag inte mycket mer. Jag somnade helt enkelt om. Lite segt efter så många timmar!
När väckarklockan ringde vid kvart över åtta var jag så trött att jag bara ville strunta i allt och sova vidare. Trots detta släpade jag mig ur sängen och gjorde mig klar. 45 minuter senare lämnade jag hemmet tillsammans med min bror. Jag ville vara lite snäll, så jag körde han till skolan.
Måste ju liksom fjäska lite då han nästa vecka kommer få ta hand om mig ;)

Snart är det hemgång och jag har hur mycket som helst att göra! Ska nog sätta mig och skriva ner en lista för att komma ihåg allt!

Ha en bra dag!
Kram

Måndag avklarad...

En dag mindre...

Ibland blir man chockad över saker...
Efter träningen blev jag tvungen att tanka. Hade tröttnat på att se tanklampan lysa. 45 liter bensin hamnade i tanken. Det var helt enkelt bara 5 liter kvar. Vadå vänta så länge som möjligt?
Vägen hem från Kungälv var lite mysko. Lite dimma här och där, temperaturen växlade och jag var helt ensam. Lite skumt, kändes så overkligt liksom.

När jag svängde in på gårdsplanen fick jag en chock. Där jag skulle parkera min bil stod en älg och såg dum ut. Vad gjorde den där?
Den blev dock lite rädd när jag kom farande med hög musik, så rädd att den sprang i väg. Jag kan dock fortfarande inte smälta detta. En älg på gårdplanen... Nog för att man sett en del älgar och rådjur på åkrarna runt omkring, men aldrig att jag sett några på gårdsplanen.

Men men... Så länge de håller sig borta från vägarna är jag glad!



Det känns bra, så bra att jag inte kan förklara. Nu under denna kväll har jag fått planerat in en del saker. Imorgon blir det en liten sovmorgon till typ halv nio eller nått sånt. Vid lunch (11.00) lämnar jag Volvo för att bege mig hemåt. När jag kommer hem får det bli lite plugg och vila innan jag drar till jobbet (Konsum) vid tre och jobbar några timmar. Efter det är det dags att åka till Kastellegårdshallen där Sofia ska spela match :)

När matchen är slut kommer ska jag hem, bocka av ännu en dag och sedan försöka sova.

Lördag är det planerad utgång med Sofia :D


Nu ska jag plugga en liten stund innan det är dags för mig att gå och sova.
God natt

Träning

Träning, träning, träning...

Å jag är så sugen på att vara med, men jag vet att det inte fungerar. Att sitta still går knappt, mina ben vill röra sig men jag tillåter dem inte att göra det.
Det kommer dröja flera månader innan jag befinner mig på planen igen. Åååh, jag längtar redan!

Om en exakt en vecka ligger jag förmodligen i min säng och vilar upp mig efter operationen. Det är sjukt att det är så kort tid kvar. En vecka liksom... Det är ju ingenting!

Jag längtar!


-

Gaaaah!
Jag har så mycket att göra att jag inte vet vad jag ska börja med!

Skolarbeten, innebandysaker, telefonsamtal, mail, träningar...

Jag har för fan inget liv längre!


Tiden kryper fram...

Tiden går så långsamt...

I förmiddags när jag anlände till Volvo fick jag en chock. Jag och Oskar hade blivit kallade till ett möte mellan två och tre. Jag som hade planerat att gå hem tidigt. Det sket sig ganska fort.

Att bara sitta här på en stol är tråkigt. Det har inte hänt någonting alls idag. Segt!!!
Hade det inte varit för det där förbaskade mötet så skulle jag varit hemma för länge länge sedan. Åååå såååå segt!!!

Kan inte tiden gå snabbare?


Übermysig helg

Min über mysiga helg är snart över. Vart har all tid tagit vägen??

Sedan beskedet om operationen kom i fredags har jag gått runt med konstant huvudvärk. Att slappna av går liksom inte. Nätterna blir sega då jag sover en halvtimme och sedan är vaken i 10 minuter. Så här fortsätter det fram till att jag inte orkar längre och väljer att gå upp istället. Att klockan då bara visa tio känns lite ovant.

I lördags hade jag från början ingenting planerat, men hela dagen försvann ganska snabbt då jag först var hos mormor och morfar i några timmar och sedan hos kusinen en stund. Hemma hann jag inte vara länge innan jag och pappa drog och tittade på en innebandymatch. Helt plötsligt var den dagen över.

Idag har det varit lite lugnare. Jag gick upp redan vid nio. De första timmarna spenderade jag framför datorn där det visades några bra och även mindre bra filmer. En liten mysmorgon/förmiddag blev det helt enkelt.
Framåt tolvtiden gick jag och pappa ut för att byta däck på min bil. Jag har tröttnat på att glida omkring. Det har varit många gånger som jag varit ute på hal is...

Jag har dessutom klagat ett tag på att bilen känts ostabil och idag fick jag svaret... Höger bakdäck har varit obalanserat och därför slitits på ett väldigt onaturligt sätt. Vissa ställen helt blankslitna. Jag konstaterade ganska snabbt att nya däck måste införskaffas till nästa år.

Jag passade även på att klämma mitt långfinger när jag ändå var ute. Lite smärta kan jag allt behöva haha. Nä men seriöst, hur det gick till tänker jag inte tala om... men fingret gör typ ONT! Haha, klantigt värre.
Meeh, va fan... De e ju bara fingertoppen som en blå och inte går att göra. Det kunde ju faktiskt varit värre. Lite handikappad känner jag mig just nu när jag sitter här och skriver. Jag kan liksom inte använda fingret, så knappander här på tangetbordet känns lite konstigt.  Men mne...


Eftermiddagen spenderade jag i mimershallen där juniorerna piskade skiten ur Lindome i Juniorallsvenskan. GÖTT!!!! Att sitta och liverapportera den matchen kändes väldigt bra. Jag är stolt över dem!

Kvällen har fortfarande några timmar kvar och jag tänkte nog lägga dem på lite handarbete. Jag hämtade ett mönster till en hardangerduk när jag var hos mormor och morfar igår. Lite måste jag ju ha att göra när jag är ledig.
Det kanske låter tråkigt, men jag älskar det. Att sitta och sy är faktiskt något utav mina favoritsaker. Lite tråkigt bara att jag haft lite ont om tid de senaste månaderna... Men nu ska det bli annat. Jag ser fram emot när denna duk är klar och jag kan hämta nästa mönster hos mormor ;)

Imorgon är det måndag igen och jag har hur mycket som helst att göra, dock ingenting på Volvo... En sväng till NWB får det bli på morgonen, telefonsamtal hit och dit och sist men inte minst är det dags för träningen.

Jag hoppas att veckan går snabbt och att nästa måndag kommer fort. Jag är otålig!

Ha det gött!

Operation på gång

Den här slitsamma (Ironi) arbetvecka kunde inte sluta så mycket bättre...

Jag svävar på moln. Idag var dagen framme, dagen då läkaren skulle ringa. Någon gång mellan 8 å 12 hade jag fått reda på att han skulle höra av sig.
För att vara på den säkra sidan valde jag att ställa alarmet på mobilen... Klockan 7.50 ringde den. Jag var tröttare än tröttast. Kanske inte så konstigt i och med att jag då bara hade sovit i 2,5 timmar. Vara vaken orkade jag tydligen inte, för helt plöstligt vaknade jag upp en timme senare. Att jag hade somnat till var inte något jag fattade. haha

Jag gjorde mig klar och satte mig sedan i bilen på väg till Volvo. Det dröjde inte länge innan mobilen ringde; Läkaren!
Läkaren hade tittat på bilderna... Foten såg lite värre ut än han trodde. Ledbandet på utsidan var för långt och satt inte fast riktigt. Det fanns även en sena på utsidan som inte såg normal ut.
På insidan var det lite annat. Kraftiga förslitningsskador på ledbandet som dessutom hade något konstigt runt fästet. Det är var vad som visade sig på bilderna från förra året... Undra hur det ser ut nu... Tror knappats att det är bättre i och med att jag faktiskt har väldigt mycket ondare nu.

Valde jag att tacka ja till en operation skulle det blir: 6 veckor med gips och minst 6 månaders rehab då jag som mest skulle få gå och någon gång ibland cykla.

Jag valde att tacka ja till operationen. Det är min sista utväg. Att fortsätta mitt liv med denna fot fungerar liksom inte.
Jag vet att det kommer bli en tuff tid med massa rehab, men jag ska inte ge upp. När innebandysäsongen startar nästa är ska jag befinna mig på planen. Det är mitt mål.


Några timmar efter att jag pratat med läkaren ringde någon annan från sjukhuset upp mig. Hon pratade lite och frågade även när jag var beredd på en operation...
Utan att jag hann tänka hade jag redan sagt meningen: Så snabbt som möjligt.
Allt slutade med att jag fick en operationstid den 26 oktober.

Det känns helt sjukt. Om 10 dagar börjar min kamp. En kamp som jag ska vinna.

Det går inte att beskriva hur jag känner mig. Snart kanske man kan få slippa gå runt och ha ont och kunna sova hela nätter. Snart kanske min nästan två år långa kamp är över. Jag är lycklig!

På eget initiativ ringde jag mitt försäkringsbolag och fixade så att jag komemr få åka taxi till och från skolan. Jag kände mig lite stolt efteråt. Det här var ingenting som mina föräldrar hade tänkt på. Tur att de har en dotter som tänker ett steg längre ;)


Min dag på Volvo blev inte så lång. Runt ett valde jag att lämna stället och åka och hämta upp brorsan i skolan för att tillsammans med han bränna lite pengar i stan.
Det var riktigt roligt och jag älskar min lillebror.

Eftermiddagen och kvällen har varit lugn. Jag somnade ganska så snabbt när jag kom hem, kanske inte så konstigt med tanke på natten...
De senaste två timmarna har jag varit vaken och haft lite tråkigt, så tråkigt att jag faktiskt suttit och pluggat en stund. Ibland kan jag ta vara på min tid.
Att jag fick speciellt mycket roligare kan jag inte påstå, men nu har jag i alla fall fått gjort lite skolsaker. Det känns gött.

Vad som händer resten av denna dag vet jag inte riktigt. Jag tror nästan att jag kommer dega framför tvn i några timmar till innan jag går och lägger mig...

Imorgon är det lördag och jag har ingenting alls planerat. Såååå underbart!

Allt från mig.
Trevlig helg

Ännu en sömnlös natt "/

Nämen, det här jag ju riktigt roligt. Klockan visar strax efter halv fem och jag har inte fått sova någonting.
Anledningen:

Känns nomalt att ha en fot som är svullen och blå...



Okej, bilderna var kanske inte så bra men det jag ville få fram var att foten är under all kritik!
Knölarna på både in och utsida är svullna, blåa och gör väldigt ont.

Jag tog några tabletter för en stund sedan, men det verkar inte hjälpa speciellt mycket. Smärtan försvinner liksom inte utan den kommer bara ner på en lite lägre nivå, en nivå som enligt mig fortfarande är för hög!

Lite sömn hade jag inte tackat nej till, tyvärr tror jag inte att jag kommer hinna blunda länge innan det är dags att gå upp.
Jag skulle kunna gjort vad som helst för att få en ny bättre fot. Jag kräver inte att den ska vara helt okej, men tillräckligt bra för att inte hålla mig vaken på nätterna.

Gött att det är fredag i alla fall. En hel helg har jag att vila upp mig på :)

Torsdag

Ännu en dag i mitt liv har passerat. Jag tyckte att det förmiddags kändes som en meninslös dag, men jag måste nog ta tillbaka det där. Den här dagen har varit helt okej trots allt.
Min dag på Volvo var lång, hela tre och en halvtimme spenderade jag där. Snacka om att jag blivit bortskämd med halva dagar ;)

Innan jag lämnade Volvo bestämde jag mig för att höra vart lillebrorsan var. Det slutade med att jag hämtade upp han på Backaplan. Det var väldigt snällt av mig och brorsan tyckte detsamma :)

Sedan jag kom hem har det inte hänt speciellt mycket. Jag har mest legat i soffan och tittat på tv. Mycket mer än så har jag inte orkar med. Det är jobbigt att ha så långa arbetsdagar... haha
Träningen blev inställd, vilket jag tyckte var väldigt härligt. Det har varit mycket på kort tid. Att vila hjärnan från allt som har med innebandy att göra har varit helt underbart.
Det jag nästan tycker var ännu goare var att den vanligaste kommentaren jag fick när jag ringde runt var: "Va härligt. Nu kanske man kan vila upp sig."
Gött att inte jag var den enda som tyckte så. 

I soffan ligger jag ännu, att förflytta mig till mitt rum har jag inte riktigt lust med just nu. Här i vardagsrummet brinner det för fullt i braskaminen. Den värmen som finns här har lite svårt att leta sig bort till mitt rum, därför passar jag på att njuta lite extra nu medan jag kan :)

Imorgon gäller det, imorgon smäller det... åååå, jag längtar!!!

Fett ovärd dag...

Den här dagen känns så fett ovärd...

Jag har lugnat ner mig och kan numera hantera mina känslor. Det blev lite mycket efter ännu en förlust igår, tankar och känslor tog över min kropp. Jag kan nu i efterhand inte förklara hur jag kände mig. Det blev bara kaos, allt kändes så fel.

Imorse när jag vaknade ville jag absolut inte lämna sängen. Jag var hängig och deppig. Mycket berodde på att foten gjort lite mer ont än vanligt under hela natten. Det är lite jobbigt att inte kunna sova utan att vakna av att man har ont.

Min morgon blev slapp och seg. Jag vaknade av mig själv i ganska så lagom tid. Att inte behöva använda väckarklocka på en vardag är guldvärt. Jag känner mig så mycket piggare :)
Strax efter halv elva packade jag ihop min datorn och åkte till Volvo.
Sedan jag kom hit har det inte hänt ett skit. Jag har suttit på min stol och varit allmänt jättetyst. Att vara här känns faktiskt inte ett dugg kul. Jag har tröttnat på att inte ha några uppgifter att göra. Fortsätter det så här i tre veckor så vet jag inte vad jag gör... Slöseri med min tid är vad det är.
Sorry att jag låter gnällig, men det känns så sjukt dåligt att bli tilldelad en praktikplats som det inte finns något att göra på... Och som man dessutom ska vara på i nio veckor...  SUCK!

Om en liten stund ska jag på möte... efter det drar jag nog hemåt. Det är dags att samla lite krafter inför dagens träning. Jag är lite småsugen på att vara med och latja lite. Kanske man ska springa av sig lite energi, det var ju trots allt ett tag sedan jag rörde på mig ;) Pajjar foten ännu mer så struntar jag i det. Jag måste ju få ha roligt någongång utan att foten sätter stopp för det... ;)


Tänkte bara tillägga att Carolina Nordberg är den ballaste kompisen man kan ha! Jag diggar henne :D

Helvete!

Det finns inga ord som kan beskriva hur jag känner mig...

Jag gör nog bäst i att inte skriva mer här idag. Ska försöka lugna ner mig och återkomma lite gladare under morgondagen....


HELVETE!!!

Ännu en slapp dag

Städa, tvätta, diska, chatta, photoshop... det är ungefär så man kan sammanfatta de få timmarna jag har hunnit vara vaken.

Va mysigt det var imorse att vakna upp, titta ut och se massa frost på marken. Att återvända till sängen och gotta till sig under täcket kändes väldigt rätt.
Att datorn har lidit av allvarliga problem är inget som märks av idag. Den fungerar, nästan, som den ska och jag är glad att slippa vara irriterad på den.

Vad denna dag kommer bjuda på vet jag inte riktigt ännu. Lite pluggande ska jag nog försöka få till. Kanske jag även ska bege mig ut en sväng, i alla fall till brevlådan för att hämta posten, för att få lite frisk luft.
Ikväll är det i alla fall match! LADDA!

En (till) slapp dag för mig helt enkelt, men inte klagar jag. Det är ganska gött att bara vara och ta det lugnt.

Nu är tvätten klar och det är dags för mig att hänga upp den.

Ha en trevlig dag


Datorn håller fortfarande på att jobba sig!

Klockan tickar på och jag blir bara mer och mer irriterad.

Allt är datorns fel. Den blir bara konstigare och konstigare ju längre tid det går. Sedan det förra inlägget publicerades har jag fått "ERROR" meddelandet 5 gånger och datorn har startats om lika många gånger. Det är ganska så störande faktiskt. Slutet är nog nära nu. Jag är beredd på det värsta. Alla saker som ligger på datorn ligger även på min externa hårddisk. Kraschar datorhelvetet nu så kan jag vara lugn.

Jag tänkte ge datorn en till chans imorgon. Håller den fortfarande på som den gör (vilket jag tror den kommer göra) så får jag dra till skolan på torsdag och prova att blåsa om den. Krånglar den fortfarande så lämnas den till datagubbarna så får de fixa den! Jag kommer inte lämna stället förrän jag får datorn fixad!

Jag kan ju knappt göra någonting med den längre...

Datorn krånglar...

Mindre och mindre tid spenderas framför datorn... men det beror inte på att jag har annat att göra eller att jag tröttnat på det, nej nej! Det är så här: Min dator har blivit hel konstig. Allt hänger sig hela tiden! Att öppna dokument tar en halv timma. Det trådlösa nätverket här hemma kan jag inte använda då det bara tillåter att jag är inne på facebook, alla andra hemsidor går inte att besöka; texten "anslutningsproblem" kommer fram och datorn hänger sig i några minuter.
Har jag igång fler än 4 saker samtidigt så hänger sig hela datorn i en halvtimme innan allt blir blått och texten "ERROR" kommer fram och datorn startas om.
Dessutom så måste jag hela tiden växla mellan Internet explorer och firefox. Vissa sidor fungerar på den ena men inte den andra. Så störande!!!

Att sitta framför denna dator är helt enkelt inte så lätt och roligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Den är ju trots allt ganska så tom så det kan inte så att den inte orkar tänka.
Jag misstänker att hårddisken ganska snart kraschar och därför håller jag just nu på att kopiera över allt till en extern hårddisk. Det tar sjukt lång tid, i och med att datorn är som den är, men det är lätt värt det om den nu kraschar. Att bli av med allt som ligger här på har jag ingen lust med!

Förutom att datorn är som den är så känns allt ganska så bra.

Jag har idag varit ledig. Min handledare behövde åka till Umeå där lastbilsbyggandes pågår för fullt. Han tyckte inte att jag skulle behöva åka till Volvo, vara där i några få timmar för att sedan åka hem igen. Så idag har jag helt enkelt haft en slapp dag.
Strax innan tio vaknade jag och kände mig pigg. Ovanligt!!!
Vad jag gjort denna dag skulle jag gärna vilja veta. Det har helt plötsligt blivit kväll och jag har egentligen inte fått gjort någonting vettigt. Lite tråkigt att jag slösar bort min tid på ingenting.

Även imorgon är jag ledig. Jag ska se till att få pluggat lite, om nu inte datorn kraschar under natten... man vet ju aldrig.
Imorgonkväll är det match som gäller!

Nu ska jag fortsätta min kväll med en kopp te innan det är dags att fundera på att sova.

Trevlig kväll!
Kram

Wiho, det tog bara 2 timmar att skriva och publicera detta inlägg... Grym dator jag har!

Lösenordsskyddat inlägg

Lösenordsskyddat inlägg


Tiden rullar på

Oj vad tiden springer iväg. Jag trodde inte klockan var så mycket...

Jag befinner mig fortfarande på Volvo, dock utan att göra något som har med min praktik att göra. Mitt tidsfördriv stavas: Bloggdesigner.
Under mina 5 timmar har jag fått gjort två stycken nya. Är faktiskt ganska nöjd med båda två =)

Annars har det inte hänt speciellt mycket mer denna dag. Det är väldigt långtråkigt här... som vanligt. Ganska snart ska jag nog dra mit hemåt.

Det finns inte så mycket mer att säga...

Ha en trevlig eftermiddag!

Fail!

Haha, vad smart jag kände mig... Gjorde designen på en annan blogg och glömde av att fixa en sak. Det är därför man inte kunnat se min header. Den har typ varit lösenordskyddad.

FAIL!

Haha, men nu ska det nog fungera... Hoppas jag!


Slappar dag

Helgen är slut. Jag blickar tillbaka på dagarna och inser vilken kanon helg det varit. Det går inte att beskriva med ord.


Idag har jag haft en slappar dag. Runt elvatiden vaknade jag, men att lämna sängen var inte att tänka på. Jag låg istället kvar, gjorde min nya bloggdesign, tittade på några filmer, chattade, slösurfade och lite sånt. Helt plötsligt hade klockan blivit halv sju och det var mörkt ute. Jag förflyttade mig då en trappa upp och la mig i soffan och tittade på tv en stund. Den stunden blev inte så lång, ett bad var vad som fick avsluta min dag.

Två timmar, sjutton minuter och trettiosju sekunder låg jag i vattnet. Blev jag inte ren så vette fan... haha
Det var riktigt gött. Precis vad jag behövde, lite avslappning liksom. Som om inte jag slappat tillräckligt innan... haha

Just nu har jag precis packat ihop mina saker och läst de sista bloggarna för denna dag. Det är helt enkelt dags för mig att gå och sova.
Imorgon är det återigen måndag och jag ska till Volvo och sitta på en stol och se glad ut. En sovmorgon får det allt bli. Tror nog att jag väljer att börja vid halv tio =)

Natti natti

Ny design

Ny design =)


Ser du något konstigt så får du väldigt gärna lämna en kommentar :)

Nöjd med kvällen

Vilken underbar kväll!

Jag har fått gjort massa saker på min "att göra lista". Massa mail hit och dit, kort som har skickats, arbetens som skrivits på osv. Det har varit en bra kväll där jag fått gjort riktigt mycket. Det ser ut som ett krig runt mig just nu, men det bryr jag mig inte om. Att städa lite efter denna kväll gör inte mig något.
Jag känner mig nöjd! =)


Jag kommer somna nöjd och glad idag, men det blir först om några timmar =)

10/10

Jag ligger i soffan, Morris kommer smygandes och lägger sig bredvid mig. Vill han kanske bli klappad?
Nähä, så var det inte riktigt. Jag hann inte klia han så mycket innan det var dags för honom att gå ut igen.

Undra hur livet hade sett ut om man var en katt. Hur hade man tänkt och agerat? Vad gör de när de är ute. Det här är saker jag ofta funderar på (ja, jag är faktiskt 18 år!).

Det här var egentligen inte vad jag hade tänkt skriva om, men det blev så ändå. Ibland ploppar det bara upp saker i min lilla hjärna.

Jag känner mig ganska så slut. Det tar på orken att sitta inne i en hall en hel dag, eller i 6 timmar i alla fall.
Två matcher har jag fått rapportera idag. Lite surt att det blev förlust i båda matcherna!

Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Planen var att lägga mig i ett gött varmt bad, men efter ett mycket långt telefonsamtal hade tiden sprungit iväg och jag bangade badet. Risken att jag hade somnat hade varit stor!

Trots detta är jag inte ett dugg besviken på kvällen. Att få prata med en vän så länge är alltid lika roligt, även om allt vi snackade om kanske inte var så positivit. Det som är bra är att vi tycker likadant i alla fall.

Just nu får det istället bli lite tv tittande. TV4 Fakta är favoritkanalen. Att bo själv innebär att jag kan sitta och glo på den kanalen hur mycket jag vill, ingen som kan klaga ;)

Imorgon är det söndag och jag har ingenting planerat. Jag tar dagen som den kommer. Är lite sugen på att träna, kanske ska se om jag klarar av att cykla lite trots att foten är lite svullen, blå och gör lite mer ont än vanligt. Lite smärta dör jag inte av ;)
Hur det blir återstår dock att se. Jag kanske vaknar upp imorgon utan att vara ett dugg sugen på att träna. Vad vet jag liksom?

Whooooo!
Jag hade ju lovat mamma att fixa en sak till henne. Kanske ska ta och börja med den nu. Imorgon måste hon ha dokumentet liksom.
Påminnelse på mobilen är bra ;)

Hörs!

-

Jag hatar att jag är så feg.
Tänk om jag vågat säga vad jag tycker och tänker,
då hade allt sett annorlunda ut och jag hade varit nöjd.

Clive Alive

Jag vet inte hur många gånger jag tittat på den här under min praktikperiod. Det är sjukt att man fortfarande skrattar åt den, trots att man kan hela filmen utantill ;)



Den här engelskan är bara såååå skön, haha. Jag älskar det

Min vecka

Jag tänkte bara säga att jag lever. Det har blivit en liten, medveten, bloggpaus. Jag kände att det som skrevs här bara var massa ointressant ordblaja... Risken är ganska stor att det kommer fortsätta så...  Suck!

Här kommer en liten kort sammanfattning om mina dagar...

6/10
Har egentligen inte mycket att säga om denna underbara dag. Jag tog en sovmorgon, kom till Volvo strax innan tio. En timme senare satt jag i bilen påväg hemåt. Det fanns inget att göra, vilket gjorde att jag och Oskar valde att åka hem.
Jag hade planerat in att plugga hela eftermiddagen, men tyvärr lyckades jag somna i soffan och sova några timmar istället. När jag vaknade var familjen hemma och att gå och plugga då kände jag inte för. Det blev istället lite mer slappande innan jag och datorn dejtade varandra.
Ibörjan blev jag riktigt förälskad. Allt kändes väldigt bra och mysigt, men när kvällen kom var mina känslor borta. Jag och datorn var fiender och ingenting stämde. Jag var nära på att få ett anfall och slänga iväg datorn, för stunden kändes det som den bästa lösningen. Jag var dock smart och tänkte efter en gång extra. Istället för att slänga datorn åt skogen valde jag att ställa den på skrivbordet och gå och sova istället.

7/10
Tisdagen var en riktigt bra dag. Jag gick, som vanligt, bara halvdag vilket gjorde att jag var hemma strax efter tolv på förmiddagen. Efter en liten stunds slappande intog jag mitt skrivbord för att plugga lite. Jag var väldigt omotiverad i början, men när jag märkte att det flöt på bra så kom motivationen fram. Jag fick skrivit ungefär en tredje del av hela mitt APU-arbete. Äntligen håller man på att hamna i fas igen.
Några timmars pluggande blev det innan jag tog en tupplur, som vanligt. Lite slappande hann jag också med innan det var dags att åka till träningen.
Kvällen blev lugn, förutom att datorn krånglade. Internet Explorer kommer aldrig mer användas. Firefox fick bli min nya vän istället.
Kvällen blev sen, men vad gjorde det när jag ändå planerade in en go liten sovmorgon? ;)

8/10
Jag startade dagen med en sovmorgon till strax efter åtta. Lite efter nio satt jag vid mitt skrivbord på Volvo redo att inte göra ett skit. Två timmar gick sedan åkte jag hemåt. Först blev det ett stopp på NetonNet där min kamera hämtades. Självklart hade de gjort en repa i skärmen... NetonNet ligger inte högt på min lista!!!
När jag kom hem fungerade kameran fortfarande inte att koppla ihop med datorn. Jag måste helt enkelt lämna in den ännu en gång! Fan vad irriterande!
Under eftermiddagen var jag och hämtade våra joggingoveraller. Nice!
Det blev ännu en gång julafton på träningen.
Efter att jag lämnat Mimers hallen styrde jag inte bilen hem utan till Rörtången som kommer vara mitt hem i några dagar. Katt- och husvakt är det som gäller =)
Jag kom i säng lite för sent och hade därför väldigt svårt för att somna.

9/10
Äntligen fredag!
Många timmars sömn fick jag inte under natten. Lite segt. I vanliga fall skulle jag tagit en sovmorgon, men denna dag gick inte det då jag hade ett inplanerat möte att gå på på Volvo. Jag fick helt enkelt lämna sängen vid halv åtta. Det tog emot, men vad skulle jag göra liksom?
Under min första halvtimme på Volvo hände det något med min fot. Det small till i den, började bränna, den svullnade och blev blå. Smärta!!!
Två timmar var jag på Volvo innan jag lämnade stället och begav mig hemåt. Jag stannade till i stan för att kolla på en kamera. Åh, varför ska det vara så svårt för att bestämma sig vilken man vill ha? Just nu väger jag mellan tre stycken olika, alla har sina för och nackdelar. Jag blir galen på detta!
Innan jag landade i Rörtången så fick jag gjort ett besök på NWB där klubbfodralen hämtades. Nästa besök där blir i början på nästa vecka =) Det är gött att de vet vem jag är nu, frågan är hur lång tid det tar innan de tröttnar på att jag kommer dit ;)
Jag åkte hem för att hämta lite smärstillande innan jag fortsatte min färd till Rörtången.
Foten gjorde väldigt ont och jag var trött. Det blev lite slappande framför tv:n och datorn innan jag tog mig en kvarts tupplur.
Klockan hann bli tre och det var dags för mig att åka till Konsum för att jobba lite.
För lite drygt en och en halv timme sedan kom jag hem igen. Att jag känner mig bra kan jag inte påstå. Foten känns riktigt kass. Jag funderar på om mitt ledband har gått av...

Om en liten liten stund ska jag halta mig ner en våning för att gå och lägga mig. Imorgon är det tidig uppgång, typ vid elva, för att åka hem till mamma och pappa för att skriva ut några papper innan det är dags att åka till Mimers för att liverapportera herr- och damlagsmatchen. En heldag med innebandy är vad det kommer bli =)




Bra start på veckan =)

Helt stört bra dag! :D

Den här dagen har bra. Jag känner mig nöjd med allt som hänt. Dagen på Volvo blev inte så lång. Jag lämnade stället strax efter att jag publicerade det förra inlägget dvs vid tolvtiden. Jag tog mig till stan och brände lite pengar. Åh, vad besviken jag känner mig... Igår resade jag ju i garderoberna utan att få bort speciellt mycket och idag kommer jag hem med lite nya kläder. Lyckat liksom... Haha

Vid tretiden hade jag massage inbokat. Det var riktigt gött och jag kände mig väldigt avslappnad när jag lämnade stället.

Innan jag fortsatte min färd hem till blåa huset så stannade jag till hos frisören för att klippa mig. Det blev ganska mycket denna gång, lite drygt 10 cm rök. Jag är väldigt nöjd faktiskt. Det är dock lite ovant inte når mycket längre än till axlarna.

Ett litet smakprov


Äntligen har mitt självfall kommit tillbaka. Jag älskar mina lockar och korkskruvarna =)

Under kvällen var det match. Jag fick vara med och spela lite. Det blev två byten för min del, men det räckte! Min kondition är inte mycket att hänga i granen. Kände mig ganska så död efteråt ;)

Nu är det dags för en dusch innan jag fortsätter min kväll framför datorn =)

Sov gott

Måndag igen

Måndag igen...

Jag mår för stunden lite mindre bra. Ibland stöter man på problem som man inte vet hur man ska lösa. Det är lite kaos i huvudet...

Förutom den här lilla händelsen känns allt väldigt bra. Jag tog mig en lång sovmorgon imorse. Planen var egentligen att gå upp vid halv sju, slöa lite hemma för att sedan åka till Volvo strax efter åtta. Tyvärr är jag en ungdom som älskar att sova. När klockan ringde ställdes den snabbt om en halv timme. Jag han dock inte somna om förrän alarmet ställdes om ännu en gång. Jag tyckte att det kändes lite meningslöst att bara få sova en halv timme till och ändrade därför tiden till halv nio. Någon minut framför datorn hann jag få innan mina ögon stängdes.

Halv nio var det en pigg båt som vaknade. Att starta veckan med en sovmorgon är alltid lika gött. Resan till Volvo gick väldigt snabbt, kanske berodde det på att jag pratade i telefon med Daniel hur länge som helst. Det var kul och jag blev nog stämplad fjortis ett antal gånger.. Men det bjuder jag på ;)

Jag har nu hunnit vara på Volvo i ungefär tre timmar. Hittills har jag inte fått gjort så mycket av det jag ska göra egentligen. Det har mest blivit innebandysaker, några telefonsamtal och lite sånt. En ganska så slapp förmiddag.
Vad som händer resten av denna dag har jag inte riktigt full koll på. Oskar ska stämpla ut om en liten stund, det kommer betyda att jag då stämplar ut min hjärna och sitter och slappar den stunden det är kvar innan jag ska dra hemåt.

Magen börjar prata med mig. Jag tror nog att det är dags för lunch =)

Helgen

Jaha, då var den här helgen slut.

 

Just nu känns allt surt och bittert. Jag har varit med om två svidande förluster idag. Först var det damlaget som åkte på däng. Vad hände egentligen?? Och direkt efter det var det juniorallsvenskan som spelades, även här blev det en förlust.

Trots detta så skulle jag faktiskt vilja påstå att jag haft en kanon helg.

Jag inledde min helg med att sova bort hela fredagskvällen. Helt sjukt gött var det! Lite surt att timmarna gick så fort bara, men det är sådant man får ta.

 

Lördagen spenderade jag på jobbet (Konsum). Trots att foten gjorde ont efteråt så är jag glad att jag fick jobbat mina timmar. Det var kul att träffa arbetskamraterna igen och även få tjäna lite pengar. Lite surt att jag blev tvungen att tanka bilen på vägen hem. Där rök liksom ett antal hundralappar… Jag brände helt enkelt en del av dagens intjänade pengar direkt… Okej, lönen kommer först om 11 dagar, men du förstår nog hur jag menar…

 

Natten var inte alls rolig. Jag hade så ont i foten att jag stundtals trodde att foten skulle sprängas av smärta. Det var ingen rolig upplevelse. Trots detta fortsatte jag min kväll med ett leende på läpparna. Brorsan och hans kompisar kördes iväg till en fest i Säve. Senare på natten hämtade jag även dem. Brorsan var faktiskt lite besviken på att de inte hade hittat någon annan som kunde hämtat dem. Jag var dock väldigt glad att han valde att ringa just mig. Jag vet att jag får igen det en annan gång. De var så tacksamma och glada att jag valde att åka och hämta dem att det knappt fanns ord till det. Jag kände mig som en hjälte ;)

 

Natten blev ganska så kort. Efter några smärtstillandetabletter lyckades jag tillslut somna… Att klockan hade passerad fem strecket kändes lite små irriterande.

 

Imorse vaknade jag upp strax innan elva och kände mig som världens grinigaste person. Foten gjorde fortfarande ont och jag var tröttare än tröttast.

 

Efter en stunds klagande här hemma valde jag att gå och lägga mig en stund igen. Några timmars sömn till fick jag innan det var dags att vakna upp, denna gång med ett stort smile =)

Planen för de första timmarna var att rensa lite i garderoben. Det är fullt som bara den. Jag tog ut alla lådor, provade allt och avslutade med att endast plocka bort en t-shirt. Det kändes lite misslyckande… Jag har så sjukt mycket kläder och ändå vill jag hela tiden köpa nytt…. Ingen bra kombination.

 

Hela eftermiddagen och kvällen spenderades i Mimershus hallen. Det blev lite drygt 6 timmar där. Två matcher liverapporterades av mig. Tyvärr blev det förlust i båda matcherna… Surt sa räven…

 

Nu sitter jag gött i min säng och planerar morgondagen. Jag tänkte ta mig en sovmorgon och börja vid niotiden. Vad som händer under dagen har jag ingen koll på. Kanske jag har något att göra, eller så får jag fördriva tiden framför datorn istället.

Jag funderar även lite på hur jag ska göra med morgondagens match. Ska jag försöka fjäska mig till några minuters speltid eller ska jag vila och träna på tisdag istället? Valet är väldigt svårt, men jag har ju faktiskt ett antal timmar på mig innan jag måste ha bestämt mig. En annan sak som jag också funderar på är om jag ska åka direkt eller om jag ska stämpla ut från Volvo så att jag hinner hem innan. Det finns så mycket man måste bestämma sig för i denna värld.

 

Jag har nu dock bestämt mig för en sak… nämligen att börja göra mig klar för sängen. Det kommer som vanligt ta ett bra tag. Först måste några bloggar läsas, sminket ska tvättas bort, tänderna ska borstas och jag måste dessutom göra klart lite inför morgondagen.

 

Jag hoppas att du har haft en bra helg och att du imorgon vaknar upp och är pigg och glad.

 

Trevlig måndag (i förskott)

 

Bild från i fredags då jag hade lite mindre roligt på Volvo...


Brorsan e hämtad å foten gör ont...

Klockan är mitt i natten och jag är nyss hemkommen efter att ha varit och hämtat brorsan och hans kompisar.
Brorsan var väldigt tacksam för att jag åka så sent, men jag var liksom vaken så det var ju faktiskt sak samma.

Smärtan i foten är olidlig. Jag kan inte slappna av. Smärtstillande har hittills inte hjälpt. Frågan är om jag klarar av att få någon sömn alls i natt... "/

Dags för mig att titta på film =)

Tjao


Jobbat...

Det är ganska sjukt att jag visste att det skulle bli såhär...

Idag har jag jobbat hela dagen lång... eller ja 11.00-20.15. Stundtals var det riktigt jäkla segt. Tiden gick långsamt...
Redan efter någon timme började foten säga ifrån, men inte kunde jag göra något åt saken. Det var bara att bita ihop och jobba på.

Strax efter halv nio var jag hemma... Det dröjde inte länge innan brorsan frågade om jag kunde köra han och hans kompisar till Säve. Självklart ställde jag upp på det.

För en stund sedan kom jag hem igen. Nu ska jag knarka Voltaren och vänta på att klockan ska bli mitt i natten då brorsan ringer å vill att jag ska hämta dem.
Smärtan i foten är olidlig! Jag är glad om jag kan gå på foten imorgon. Nu är det knappt att jag pallar det...

/Kapar snart den förbannade jävla foten!

Fredag =)

Vad konstigt det känns att ha varit bloggfri...

Det har varit lite tyst här från mig i ett antal timmar, nästan ett och ett halv dygn...
Gårdagen blev lång. Jag hade ingenting att göra på förmiddagen på Volvo. Det var lite småtråkigt, men jag underhöll mig några timmar framför datorn istället. Efter lunchen fick jag äntligen en uppgift... En klippa och klista uppgift. Värsta svintråkig! Jag hade kunnat gjort klart den på en timme, men jag valde att verkligen sega mig igenom den för att ha något att göra under hela eftermiddagen.

Vid fem-tiden packade jag ihop mina saker och gick hem.

Kvällen spenderades i Mimershallen. Jag sprang runt och latjade lite... Det ångrade jag ganska snabbt!

Natten blev ett helvete. Min fot gjorde ondare än ondast och jag kunde därför inte sova. Denna dag började därför mitt inatten, lite mindre gött om du frågar mig.
Dagen idag har varit helt skruvad. Jag kan inte annat än att skratta åt allt som hänt.
På Volvo var det ganska så chill. Jag började dagen med ett möte. Efter det rullade allt på. Jag fick en ny uppgift att göra, men tyvärr kunde jag inte börja på den för att det krävdes att man var två och Oskar var hemma idag...

Eftermiddagen gick ganska fort.
Jag var tröttare än tröttast när jag kom hem och slocknade ganska fort i min säng. Nu, drygt tre timmar senare, har jag vaknat till liv igen. Huvudet gör lite småont och jag är fortfarande trött.

Imorgon är det lördag och jag ska jobba. Hur kommer det gå tro? Har inte varit på jobbet på hur länge som helst. 11.00-20.15 är arbetstiderna... Gött att hela den dagen går. Fördelen är att jag kommer få in lite pengar på kontot om mindre än två veckor. Lite extra pengar har man la aldrig tackat nej till :P

Den här kvällen kommer förmodligen ta slut ganska så snart. Jag misstänker att jag somnar inom några timmar igen. Gött gött.

Ha en underbar kväll.
Kram

Torsdag igen...

Det är torsdag och jag befinner mig, som vanligt, på Volvo. Det är än så länge ganska dött här och jag har fortfarande ingenting att göra. Lite segt, men jag bryr mig inte speciellt mycket. Det finns så mycket annat man kan sysselsätta sig med här när man sitter framför en dator.

Att gå upp imorse vid kvart i sju var inga problem alls, kanske det berodde på att jag slocknade redan vid halv tio igårkväll. Datorn började krångla och jag orkade inte kolla upp varför. Istället gick jag och la mig. Gud vad gött det var att kunna somna tidigt. Nackdelen var att jag strax innan halv tre vaknade till och var pigg. Fem timmars sömn hade jag då fått, och det är ju vad jag brukar sova så det kanske inte var så konstigt att jag vaknade. Jag underhöll mig en stund med att skicka lite sms. Det tog dock slut ganska fort, ingen svarade ju =( Haha, kanske inte så konstigt i och med att man brukar sova när det är natt... ;)

Min morgon blev väldigt stressig. Vid kvart i sju steg jag upp för att ta en dusch... Det var vad jag hade tänkt i alla fall, men så blev det inte. Min bror skulle gå till bussen strax efter, men pga olika anledningar blev han lite sen. Jag fick snabbt tvättat mitt hår och slängt ner tandborsten i väskan för att köra brorsan till bussen och sedan fortsätta min resa till Volvo.
Nu har jag kommit ner i varv igen. En timme här på Volvo har avverkats och jag har hittills bara hunnit sminka mig, borstat tänderna och slappat lite framför datorn.
Det är värsta chill här :P

Förresten, undra vart Oskar är... Hmm

Ha en underbar dag.
Kram