En vecka kvar :(

Jag kom precis på en grej...
Idag är det bara en vecka kvar till skolan börjar igen.

På torsdag (7/8) klockan 9.00 börjar jag skolan igen. Det är inget jag ser fram emot... Jag hade inte sagt nej till två veckors lov till.
Är det inte meningen att man ska vila upp sig på lovet och komma tillbaka till skolan pigg??

Hmm... Hur fan ska jag kunna ladda upp batterierna på en vecka? Att ladda ur den går snabbt, jävligt snabbt... men att ladda upp dem verkar vara omöjligt...

Vad bra att jag kom på det här... Nu är denna kvällen förstörd..
JÄVLIGT BRA!!!

Emma hela dagen <3

Idag hade jag tänkt att njuta av en skön sovmorgon och en slappdag...

... men så blev det inte...

Vid elva vaknade jag med ett ryck. Det var något som skulle hända under dagen, men vad? Mamma sa det till mig igår kväll, men jag kom inte ihåg det :S
Efter en liten stund så kom jag på att det var ännu en hel dag med Emma som skulle spenderas.
Vi skulle åka till Orust och kolla på lite saker.

Jag kände mig slapp när jag vaknade. Ville inte alls gå upp, så min tv sattes på en liten stund. Jag zappade runt bland alla kanaler utan att hitta något bra att titta på. Jag blev mer och mer irriterad på den där jävla dumburken som bara visade massa skit program.
Istället för att ligga kvar i sängen och bli ännu mer irriterad så valde jag att stiga upp och fixa någon frukost. I köket så hittade jag inget som passade mig, jag ville inte ha något... Tillslut så beslöt jag mig för att ta ett äpple. Det blev min frukost.
Jag vet inte vad klockan var när Anna, Mikael och Emma kom, men vi åkte i alla fall nästan precis när de hade kommit. På Orust så gick vi in i en affär. Emma ville hålla handen hela tiden, men jag ville inte det. Jag kände för att gå själv och inte ha någon som ryckte i mig.
Värdelös affär måste jag säga...
Vi åkte hemmåt efter en liten stund.

Väl hemma så var det dags för en kopp kaffe (te för mig...), men det fanns inget till... Emma var grinig, så jag frågade om hon ville hjälpa till med en kladdkaka. Dum fråga kanske?? Klart hon ville det.

Vi fick ihop en kladdkaka som blev mycket bra. Sjukt bra. Gott gotti gott gott.
Emma har pratat om att börja spela fotboll, så mamma letade fram ett par gamla fotbollskor efter min bror. Självklart så blev hon tvungen att se om de gick att spela med. Och spela själv gick ju inte... Det slutade med att jag fick sätta på mig mina fotbollskor för att spela fotboll med henne på gräsmattan. Min fot sa emot hela tiden, men jag ville inte att Emma skulle bli ledsen så det var bara för mig att bita ihop. Efter ungefär 45 minuter så vågade jag inte hålla på mer...
Vi gick istället in och bytte om till badkläder och åkte till Lökeberg för ett kvällsdopp.

Jag och Emma badade i 1½ timme, under den tiden så fick hon hoppat från bryggan, "dykt" och lärt sig simma. JAG lärde henne simma. Visst har hon kunnat simma (inte riktigt) med armpuffar, men idag lärde jag henne att simma riktigt utan puffarna. Stolt kusin är vad jag är.

Nu sitter jag här i mitt rum med middagen i handen (ett äpple). Snart är det dags för mig att gå in i en dusch för att bli av med allt saltvatten. När det är gjort så ska jag packa upp min väska från Resö (orkade inte det igår) och sist är det dags för sängen.

Fan måste göra sjukgymnastiken också... Okej, den får klämmas in innan jag går och lägger mig. Just nu har jag bara lust att strunta i den, är så sjukt trött, men om jag gör det så kommer det ta ännu längre tid för foten att bli bra. Jag tycker det är tillräckligt lång tid som det är nu. Så, det blir att göra den tråkiga jävla sjukgymnastiken tre gånger om dagen... SUCK!

Om jag ska hinna med allt innan klockan blir allt för mycket så är det dags för mig att avsluta detta inlägg...

Ha en bra kväll, natt och morgondag :)

Kram


Resö med kusin Emma <3

Här kommer en liten sammanfattning om mina dagar på Resö.
Jag hade egentligen inga planer alls på att åka iväg något mera på mitt sommarlov, men när Anna och Emma frågade i måndags om jag ville följa med till Resö så ändrade jag mig. Jag ville spendera några dagar till där uppe för att träffa lite kompisar och mormor och morfar.
Så i måndags kväll åkte vi iväg. Det blev lite senare än planerat... Klockan var väl ungefär nio när vi kom fram. Både jag och Emma var trötta. (Att bada i tre timmar med Emma var jobbigare än jag trodde.)
Vi åt lite kvällsmat (shit vad ovanligt det kändes. Liksom, jag har inte ätit kvällsmat på flera år...) Emma blev jättetrött och bara satt och gnällde hela tiden. Det var ingenting som passade för henne. Stackar'n
Den enda som dög då var jag. Jag var den enda som fick henne att borsta tänderna och sätta på sig nattlinne. Hon lyssnade inte Anna och Mikael. Trots att jag var sjukt trött så kände jag att det enda som skulle hjälpa var att jag skulle natta henne.
Sagt och gjort... Jag och Emma la oss i "min" säng och gosade lite. Det tog inte lång tid innan hon slocknade. Så söt <3
Jag, Anna och Mikael satt uppe några timmar till för att titta lite på tv.
När jag väl gick och la mig så var jag pigg igen :S... Jag låg och sms:ade med folk i några timmar. Jag älskar gratis sms!
Vid halv fem på morgonen så var det ingen som ville forsätta sms:a, så det var bara för mig att försöka sova lite. Det var inte lätt, men tillslut lyckades jag :)
Vid tio så vaknade jag av att Emma la sig bredvid mig. Trots att jag inte sovit så mycket så kände jag mig ändå ganska pigg. Hur mysigt är det liksom inte när en person som man älskar kommer och väcker en?
Jag och Emma låg kvar en liten stund i sängen bara för att gosa.
Sedan blev det lite frukost. Jag fick kasta i mig den, för Emma ville gå och bada.
Ute var det sjukt varmt så att bada var ett måste.

Efter två timmars badande så begav vi oss tillbaka till villavagnen för att vila och fika lite. Vi hade knappt kommit upp innan Emma började tjata om att gå och bada.
Jag lyckades hålla Emma uppe på land i några timmar. Vi sysselsatte oss med att ligga i hängmatten och busa, ta lite kort, fixa håret och cykla lite.
Sedan så bar det ner till havet igen. Den här gången var lite roligare att bada. Emma hoppade från bryggan och jag fick lite "egen tid" i vattnet..
Även denna gång badade vi i ungefär två timmar. När jag sa till Emma att det var dags att gå upp och äta så blev hon skit sur. Hon skulle minnsan inte ha någon mat...
Tillslut efter lite övertalan så fick jag med henne upp till villavagnen... Där uppe stod maten nästan på bordet, grillad kyckling med pasta :)

Efter maten fick vi höra tjatet: "Jag vill gå och bada". Men nähe det fick hon inte... Klockan hann bli halv tio innan vi gick ner för att ta ett kvällsdopp... Det blev ett "kort" bad på en timme... Det var inte lika varmt i vattnet så att bada hade jag egentligen ingen lust med just då... men men, jag kom i och fick badat lite med Emma ändå.

När vi kom tillbaka till villavagnen så var det bara att se till så att Emma snabbt kom i säng. Ännu en gång så var det jag som fick natta henne. Ingen annan dög.
Vi satte oss i soffan för att titta lite på tv. Emma låg på mig. När hon somnat så bar jag in henne till hennes säng. Precis när jag lägger ner henne så vaknade hon. Jag fick sitta på golvet bredvid hennes säng och klia henne på magen. Efter ungefär 5 minuter så säger Emma: Jag skulle kunna somna om jag blundar nu. Smart som jag är så svarade jag: Men prova att blunda då.
Tro det eller ej, men när hon blundade så somnade hon direkt :O .
Jag gick tillbaka till tv för att ha lite egen tid. Vid tolv tiden så började mina ögon strejka. De ville inte alls vara öppna, så det var bara för mig att hoppa i säng. Jag somnade för en gångskull fort. Jag hade hoppats på att få sova länge den natten, men så blev det inte.
Vidd fem så vaknade jag av att det small till. Ute så spöregnade det, åskade och blixtrade. I vanliga fall så brukar jag tycka det är mysigt när det regnar, åskar och blixrar men inte den natten. Jag tänkte bara på Emma som var jätte rädd. Hon låg bredvid Anna och Mikael och skakade.
Det var ett jävla oväder. Det gick inte att vända sig om för att somna om... Det small, smattrade, dånade. Hmm, det går inte att beskriva hur det var.
Vid halv sju tiden så hade i alla fall det dåliga vädret försvunnit och först då kunde jag somna om...
Jag vaknade igen vid halv elva av att Emma tittade och jag var vaken. Jag är så lättväckt :(
Vi låg tillsammans och tittade på barnkanalen en liten stund... Mysigt att få ligga och dra sig lite :)
Vi åt frukost, gjorde oss klara och åkte iväg till Daftö camping. Där finns en rolig lekplats. Jag, anna och Emma var som småbarn som sprang runt där och lekte. Helt galna :P
När vi skulle dra därifrån så tog vi svängen om öarna "bredvid", Öddö, Tjärnö och Saltö innan det bar av mot Resö.

Tillbaka på campingen så var det bara att få i sig lite mat och packa ner det sista i väskan. På kvällen så åkte vi hemåt igen. Istället för att ta den "vanliga" vägen hem (motorvägen) så tog vi kustvägen istället. Det var hur fint som helst att åka längs vattnet nästan hela vägen. Emma var helt loss när vi skulle åka Lysekils färjan.

Jag var hemma igen i mitt rum vid tio tiden igår kväll. Dagarna på Resö har varit underbara men också ganska jobbiga. Ibland är det jobbigt att vara med kusinen. Det spelar ingen roll vad hennes föräldrar säger för hon lyssnar inte på dem. Det är jag som får säga till henne sakerna för att hon ska lyssna.
Jag älskar Emma, trots att det ibland är ganska jobbigt att vara med henne.
Hon är en person som älskar mig hur glad, ledsen, arg eller trött jag än är. Känner jag mig trött, så vill hon gärna att jag ska lägga mig så hon kan pyssla om  mig.

Jag älskar dig gumman <3

Sjukgymnastik

Fan vad kul jag har då... Klockan är tjugo över ett och jag sitter i mitt rum och håller på med min sjukgymnastik. Sviiiiiin tråkigt, och det här kommer jag få hålla på med aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas lång tid till :(
Kul att bara SITTA och göra tåhävningar samt pressa ihop en boll. Detta ska göras tre (!) gånger om dagen. Fy fan...
På måndag ska jag tillbaka till sjukgymnasten. Eventuellt så kommer jag få börja göra andra "tyngre"saker då... Men allt beror på hur foten är då... I måndags var den helt åt helvete. Men det kanske inte är så konstigt med inflammation i nästan allt som går att ha inflammation i, samt ledband som är helt kassa.

Jag är så jävla irriterad... Dags att avsluta innan jag skriver saker som jag kommer få ångra...

Hemma

Jag har kommit hem från Resö nu. Orkar inte skriva något idag. Ville bara säga att jag kommit hem...

Snart ska jag ta och packa upp väskan, sen blir det lite surfing och sist hoppar jag i säng...

Godnatt!

Sjukgymnastik och Resö

Jag har nu varit på sjukgymnastik. Kanske inte så jättebra nyheter jag fick... Jag kommer inte skriva här idag vad som händer och sker med min fot nu. Det får bli en annan dag... Eller inte alls..

Anledningen till att jag slänger ihop ett hastigt inlägg här och nu är för att jag snart drar upp till Resö igen. Om bara en timme ungefär så drar jag iväg med Anna, Mikael och Emma. Jag kommer hem igen på torsdag eller fredag, så undertiden kommer det inte bli några blogginlägg från mig...
 
Nu har jag inte tid att skriva mer. Måste packa lite innan det är dags att åka.

Ha det bra!

/ Malin

Bad och sol

Varför har jag fått som vana att blogga såhär sent? Det är ju inte första gången jag sitter framför datorn och skriver efter att klockan passerat ett. Det kommer bli ett helvete när skolan börjar om en och en halv vecka. Jag har nästan gett upp hoppet om att lyckas vända tillbaka dygnet. Det kommer nog inte fungera. Istället får jag väl fortsätta som jag gör nu, för när skolan väl börjar så borde jag bli lite trött. De första dagarna kommer inte bli roliga, fy helvete att gå upp klockan 6 om man efter att klockan passerat tre... SUCK!
Men men, även om de första dagarna kommer bli jobbiga så kommer dygnet förmodligen vändas tillbaka när jag kommer in i vanliga rutiner igen.

Nog pratat om detta...
Istället kommer nu en lite sammanfattning av min dag...

Imorse så skrev jag lite om att jag vaknade av ett sms, men vände mig om och somnade om. Skönt. Hann dock inte sova så mycket för mamma ringde... Men vad gör det? Ute sken solen, så det kändes faktiskt härligt att vakna/bli väckt ganska tidigt. Det är bara onödigt att sova bort hela dagen.

Jag gick och tog en skiva bröd (var inte hungrig) och la mig i hammocken för att njuta av värmen i skuggan (haha). När mamma kom hem så slängde jag ihop en limepaj. Jag älskar att baka, men har inte fått göra det på några veckor. Det har varit fullt av bakade saker i frysen. Nu börjar jag se några gluggar här och var så snart är det väl dags att dra igång med bakandet igen :P

Pajen hade nästan hunnit bli klar när kusin Emma kom. Pappa och Mikael (kusins pappa) skulle tapetsera köket. För att inte Emma skulle vara ivägen så drog vi och badade. Vid halv två så hoppade båda två på min moppe och sedan bar det av till Lökeberg. Jag trodde aldrig att jag skulle få komma hem igen. Shit vad Emma badade :O Jag fick ju självklart vara bredvid henne hela tiden, så det blev mycket badande för mig med.
Efter en och en halv timme så fick jag upp Emma ur vattnet. Jag frös ganska mycket... Kände för att värma mig lite i solen. Efter tio minuter på land så blev Emma otålig och ville hoppa i vattnet igen. Det var ju bara att bita ihop och följa med. Den här gången var det bara hoppa från bryggan som gällde. Jag fick helt enkelt stå brevid och ta emot henne när hon hade hoppat. Visst var det lite segt, men samtidigt riktigt kul.
Jag känner igen mig i henne. När jag var liten så kunde jag bada hur länge som helst.

En sommar för nio år sedan så var jag och min kusin (Martina) på Resö hos mormor och morfar. Det var sjukt varmt och det enda vi ville göra var att bada. En dag så låg vi i vattnet i  (!) timmar. Först 9-15, sedan mat och så hoppade vi i vattnet igen vid 16. Vid 21-tiden så kom mormor och sa att vi inte fick bada mer. Vi hade inte fattat att klockan var så mycket. Ibland fattar jag inte att det kan vara så kul att bada...

När klockan hade passerat fyra så kände jag att det kanske var dags att bege sig hemåt, men det ville inte Emma. Hon fick som hon ville... Efter tio minuter så sa faktiskt Emma att hon ville hem. ÄNTLIGEN tänkte jag^^

Sagt och gjort. Vi slängde på oss kläder (badkläder under :P), hoppade på moppen och drog hem igen.
Jag hade hoppats på att maten skulle stå på bordet, men det gjorde den inte. Istället fick jag (och alla andra) vänta i drygt två timmar innan det var dags för käk. Jag var så hungrig så jag började äta sallad innan maten var klar :) Till middag blev det grillat och potatissallad + vanlig sallad :) Smarrig värre!

Kvällen spenderades med Emma. Stackar'n var trött och gnällde för det mesta. Vi sysselsatte oss lite med att måla. Kul kul :) Efter det ville hon bada ännu mer. NEJ tack tänkte jag... Istället för att åka till havet så fick hon bada i badkaret. Jag fixade så det var jättemycket skum och blått vatten. Där satt/låg/"dök" hon i en timme. När hon kommit upp ur badet så blev det lite mys med mig:)
Emma och jag låg i min säng och tittade på tv och tog lite kort.
Här ett:

Emma och jag

Imorgon så kommer Emma ännu en gång. Det är dags för pappa och Mikael att tapetsera klart.

Jag ska till sjukgymnastiken klockan 14.00 och efter det blir det en sväng till apoteket för att hämta ut mera Voltaren.
Vad som händer resten av morgondagen vet jag inte just nu. Kanske det blir en sväng till havet för ett dopp i det blå.


Frågan är bara om jag vågar visa mig i bikini igen... Fick en mycket snygg bränna idag... Min bikini består av en halterneck bh och den knyts i nacken.. Behöver jag säga att jag har en vit rosett i nacken just nu?? Jättesnyggt...


Nu tog det slut på ord från mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer... Kanske ska man gå och lägga sig... Eller kanske inte ännu. Jag är inte ett dugg trött, så det kommer bli ett helvete att försöka sova...
Imorgone(eller ja, idag) kommer det bli 29 grader och strålande sol. Det är i alla fall vad vädersnubben säger just nu. Mysigt mysigt :)

Det är kanske dags för mig att avsluta det här inlägget nu. Det känns som jag bara sitter här och funderar på om det finns något mer att skriva...

God natt :)


Godmorgon

Hejsan svejsan :P
Ute är det varmt och solen skiner, men jag är fortfarnade inne (har inte gått upp ännu :P )
Inatt drömde jag en underbar dröm, men jag kommer inte ihåg vad den handlade om. Skumt :S

För en timme sedan vaknade jag av ett sms. Jag läste det, vände mig och och sov en stund till. För en stund sedan ringde mamma och frågade om jag kunde baka en limepaj till i eftermiddag. Det ska jag allt se till att fixa.

Idag kommer det hända mycket här hemma... Tapeterna i köket kommer upp och Anna, Mikael och Emma kommer hit. Förmodligen så drar jag med Emma till havet, det blir lite jobbigt att ha henne här när det ska tapetseras och lite sånt.
Jag ser faktiskt fram emot att bada :)


Imorgon är det måndag och för mig betyder det sjukgymnastik. Dessutom måste jag hämta ut mer Voltaren å apoteket.
Ska bli härligt att komma igång med sjukgymnastik för att försöka bygga upp foten.

Kanske är det dags för mig att stiga upp ur sängen, äta lite frukost och göra mig klar för ännu en varm dag...

Ha en bra dag i solen!

/ Malin

En underbar eftermiddag och kväll med underbara männiksor!

Jag känner mig så glad. Det går inte att beskriva känslan jag har. Anledningen till att jag är så glad är för att ajg fått spendera eftermiddagen och kvällen med Jenny och Alex (sjukt underbara personer!)
Vid fem så hoppade jag på moppen och drog till Jenny. Där väntades det bad i hennes pool. Dock så hade inte Alex kommit när jag kom, och Jenny visste inte när han skulle komma för han skulle duscha och ta bussen ut när han var klar. Men liksom, hur många bussar går det till Marstrand en lördags kväll? Typ inga är väl svaret. Jenny skickade ett sms till honom, men fick inget svar. Istället för att bara sitta hemma och v'nta på honom så drog vi till stallet (!) för att släppa ut Jenny´s häst.
Jag kan inte påstå att jag tycker om hästar direkt, men jag klappade faktiskt honom.
På väg till hagen så ringde Alex. Han var tydligen påväg ut med bil.
Vi mötte honom vid stallet och åkte gemensamt hem till Jenny igen.
När vi kom hem så hade solen försvunnit och det började bli lite kallt (om man jämför med hur det var på dagen) så vi beslöt oss ganska snabbt för att snabbt byta om och hoppa i poolen.
Jag var både först i och sist ur!

Det var faktiskt mycket härligt att ligga i poolen med underbara vänner som skvätte vatten. Vi var som barn på nytt :P

Efter en stund så blev det för kallt för att förstätta bada så vi gick in, bytte om och drog ut igen men den här gången för att skjuta luftgevär. Svin kul :D

Vid halv elva tiden drog jag hem. Det var sjukt kallt att åka moppe i shorts och t-shirt. Dessutom hade jag badat bara en stund tidigare.
Jag är glad att det bara är 2.5 km hem. Väl hemma så höll jag på att frysa ihjäl. Mamma och pappa tyckte jag var helt galen. Själva satt de i vardagsrummet och höll på att dö av värme slag. Jag fick helt enkelt kyla ner stället lite ^^

Det känns så härligt att träffa Jenny. I torsdags var första gången på nästan sju månader som vi träffades. Helt sjukt att vi bor så nära varandra, men ändå träffas så sällan. Inte nog med att vi träffades i torsdags, utan det blev även igår och idag. Shit alltså, vi har träffats tre (!) dagar irad.
Det kanske inte är så konstigt egentligen att vi inte kan träffas så ofta. Liksom jag kommer hem från skolan klockan sex på eftermiddagen/kvällen varje dag och då drar Jenny till sin häst. På helgerna är hon ute och tävlar och jag har innebandy.
Jag vet att vi båda har försökt att träffa varandra tidigare, men när Jenny kunnat så har jag haft annat och tvärt om.

Vi har i alla fall sjukt roligt tillsammans, trots att vi inte träffas så ofta.


Vill inte gå ut...

Jag måste fan vara störd :O
Ute är det typ 30 grader, solen skiner och det är perfekt väder för att dra och bada... Men inte för mig. Jag ligger inne i mitt rum och funderar på allt och ingenting. Jag har inga planer på att bege mig ut i solen. Jag har blivit lite sol hatare. Jag ser ingen mening med att vara ute när man bränner sig bara någon nämner ordet "sol". Kan det inte bli lite svalare så man kan gå utanför huset utan att dö av värmeslag??

I eftermiddag KANSKE jag ska till Jenny för att bada i hennes pool, men det är bara KANSKE.

För några år sedan så badade jag minst två gånger om dagen hela sommarlovet. Jag minns att det var härligt att bara hoppa på moppen och dra till Rörtången.

I år har jag badat 4 gånger. Helt jävla otroligt :O 
Vad hände egentligen?
Vad var det som fick mig att sluta bada??????

Filmkvällen blev en fest istället.

God kväll/natt.
Kvällen blev inte riktigt som planerat... vid halv sex blev jag hämtad av Jenny och hennes mamma. Vi åkte till Alex för att sedan transportera oss vidare till Henke i tega.
På väg till Alex så fick vi reda på att det inte var någon filmkväll utan en fest. Liksom tack för att du säger det så tidigt...

Sak samma.... Kvällen blev i alla fall bra. Det fanns ett antal extremt fulla personer. Jag vill inte veta hur de mår imorgon... Kvällen bestod av mycket tjöt, drickande, musik och allmänt dampande. Det var länge sedan jag dampade (på ett roligt sätt) så mycket som jag gjorde idag. Det var liksom kul att vara med folk man inte kände.

Jag har nästan precis kommit hem. Mina öron är typ bortsprängda av den höga musiken, kroppen känns sleten, men jag är inte ett dugg trött.
Kanske ska se om jag kan sms:a med någon i några timmar. Igår låg jag och sms:ade med Daniel mellan ett och två på natten. Så jäkla kul. När han ville sova så var det bara att sms:a någon annan istället.
Så mellan två och halv fyra så sms:ade jag med Fredrik. Det var också kul. Jag är glad att det var gratis, för att betala alla sms hade inte varit så kul....

Nää, nu ska jag ta och stänga av datorn så det inte blir så varmt i rummet. Fläkten har typ pajat i datorn, men jag kan inte göra något förrän skolan börjar igen. Det första jag ska göra är nog att lämna in datorn. Har tröttnat på att den inte fungerar riktigt. Bläää på den...

Ja ja...

God natt!


Ont om tid...

Igår kväll lovade jag att skriva ett inlägg om dagen, men jag hinner inte det idag heller :/

Om ungefär en halvtimma ska jag med Jenny på filmkväll till någon Henke i Ytterby...

Får se när jag kommer hem...

Imorgon lovar jag att det kommer bli några inlägg.

Kram på dig

Bläää

God kväll (eller natt kanske man ska säga)

Klockan är lite efter två och jag kan verkligen inte sova. Har legat och sms:at med Daniel i lite drygt en timma, men inte gjorde det mig tröttare. Jag har försökt att bara ligga och blunda, men mitt tålamod är tillräckligt bra för att jag ska kunna blunda tills jag somnar...

Förutom att jag inte kan sova så mår jag sjukt illa (det kanske är därför jag inte kan sova). Jag fattar inte varför. Det kom för ungefär två timmar sedan :S


Brb, mobilen ringer.

Så nu är jag tillbaka. har mobilen i handen, så det tar lite längre tid att skriva nu... Jag funderar lite på hur jag ska göra för att bli tröttare...
Sätta på en film?? Nej, det blir bara tråkigt att kanske se halva och sedan somna.
Titta på tv?? Hmm, det finns inte så mycket bra att se på nu :/
Läsa något?? Jaha, vad för något??

Gud vad jag känner mig negativ. Det kanske är bäst att bara ligga och stirra upp i taket istället...

Sak samma, först ska jag prata klart i telefonen... Det kan ju ta ett tag.

Imorgon är en ny dag att se fram emot. Det ska bli runt 30 grader.  NICE :D

Uttråkad

Jag är så grymt uttråkad.
Sitter här i vardagsrummet med datorn i knät och surfar runt lite. På tv visas just nu sällskapsresan (film). Jag tycker den är såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå tråkig.

Idag har jag varit hos Jenny, men ett längre inlägg om det kommer imorgon... Det ska nämligen finnas med några bilder också och dem orkar jag inte lägga in på datorn nu.

Jag är så uttråkad att det bara blir ett blajinlägg...

Ska inte plåga dig mer...

Ha en trevlig kväll


Tråkiga nyheter...

Idag ringde en specialistläkare ang min fot...

De hade hittat mer saker på foten som inte var bra. Min "vanliga" läkare hade missat några saker... Nu ska jag vara glad om det blir okej utan operation.

På magnetröntgen så hade det visat sig att en bit av ledbanden hade varit avslitna vid fästet på både in och utsida av foten.
Jag frågade henne lite om hon visste ungefär när jag skulle kunna börja träna igen och fick som svar:
- Med din allvarliga skada så ska du inte ha kunnat träna någonting hitills utan kraftig smärta.
Då sa jag att jag har tränat, men att det gjort mycket ont.
Att jag har tränat har tydligen inte förvärrat skadan. Den har redan varit så dålig den kan bli...


Fan vad trött jag blir!  :@

Bröllopsdag

Idag firar mamma och pappa 20 sin 20-åriga bröllopsdag.
Av mig och mina bröder fick de biljetter till en typ teater aktik sak som är på fredag. Hoppas att de tycker om den.

För några timmar sedan åkte vi till Bamboo för att käka. Smarrigt..



Jag känner mig inte jättebra just nu, så det får bli ett kort inlägg idag.
Kanske inte blir något inlägg imorgon.... De beror lite på hur jag mår...

Ha en bra kväll!

Äcklig och fet...

... blåsa är vad som finns på min lilltå :(

För första gången på veckor så gick jag och la mig och somnade innan klockan hade passerat midnatt igår. Efter elva timmars skönhetssömn så vaknade jag, pigg som en lärka.

Åt lite frukost, bestående av havregysgröt.

Fixade iordning mig, sedan bar det av mot Kungälv för att prata lite med de olika trafikskolorna som finns. Jag har nog nästan bestämt mig nu. Förmodligen så kommer jag och handledaren/läraren planera så att det blir som en "privat intensivkurs". Skrivning av teoriprov kommer ske så snabbt efter min födelsedag som möljigt. Sedan är det uppkörning två veckor efter. Jag längtar redan...

Jag skrev inte in mig på någon trafikskola idag. Ville ha lite tid att tänka på... Dessutom så sa dom att jag inte skulle behöva börja ta lektioner förrän i slutet på november... Inskrivning kommer förmodligen ske efter att skolan börjat. Jag vill veta exakt hur många lektioner som jag får från skolan innan jag skriver in mig och bokar lektioner.


När jag kände att jag fått svar på frågorna så lämnade jag Kungälv och åkte till Göteborg. Egentligen vet jag inte varför ajg åkte dit, för jag behöver inget. Jag hittade några tröjor som jag tyckte var fina, men det blev inga inköp. Jag har redan så mycket kläder så det känns bara fel att köpa nytt när det finns ganska mycket som är oanvänt i garderoben.
Jag var i Göteborg i ungefär 1 timma sedan började jag få ont på min högra lilltå. Det blev bara värre och värre så jag åkte hem. Kände att jag gjort mitt i gbg... På bussen tittade jag på min tå och där fanns det en stor, fet och äcklig vattenblåsa. Hur kunde jag få den? Skorna har jag ju haft så många gånger innan. SKUMT :S

Jag tog bussen till Ytterby. Skulle få vänta på bussen hem i 30 minuter, i sätllet för att vänta så ringde jag mamma och frågade om hon skulle handla. Eftersom hon fortfarande inte får lyfta tunga saker så tänkte jag hjälpa henne i så fall. Mamma som var på "fel" sida älven blev glad att jag ringde. Hon snabbade sig till Ytterby för att inte jag skulle behöva vänta så länge.
Som tack för att jag hjälpte till fick jag min mjölkskummare. Haha, du får tycka att jag är knäpp om du vill, men jag ville faktiskt ha en bara för att kunna göra RIKTIG chai latte.



Idag är det den 22 juli. 7 månader har gått sedan jag skadade foten och den gör fortfarande ont, trots att jag äter voltaren. Helt otroligt!
På torsdag så ringer läkaren (en annan läkare) för att prata lite om svaret på påtarna mm. Jag har ett antal frågor som jag vill ha svar på.

Hade tänkt att ringa till sjukgymnastiken idag, men det har jag faktiskt glömt av att göra.
Det får bli imorgon. 




Jag har nog inget mer att säga om dagen faktiskt. Kvällen kommer förmodligen spenderas framför datorn eller på en cykeltur...

Nu ska jag göra mig en kopp te.

God kväll! 

Ännu en dag har försvunnit...

Jag fattar inte vad som händer med dagarna längre, jag vaknar och helt plötsligt så är det kväll och dags att gå och lägga mig. Tiden bara rinner iväg.
Idag har jag inte fått gjort så mycket... Vaknade runt tio imorse av att mobilen lät... Ett sms... Sms signalen på den mobilen är varken låg eller diskret. Det var ju bara att drömma om att somna om.
Efter att jag ätit lite frukost så kom träningssuget. Jag ville träna, men vad skulle jag göra så att inte inflamationen i foten skulle påverkas? Efter en liten stund så bestämde jag mig för att det fick bli en cykelrunda. Det är typ tredje gången jag cyklar den, men ändå har jag inte tröttnat. Det känns så härligt att cykla på småvägar och bara njuta av den friska luften.

När jag kom hem så blev det en stund framför datorn, tröttnade efter ett tag så då blev det tv. Tröttnade även på tv tittandet så det blev lite städning av rummet.
Det fanns inte så mycket att städa (har inte hunnit stöka till det), men lite damm fanns det allt på hyllor, bakom sängen osv. Efter dammandet kom dammsugaren fram. Nu är det damm fritt i mitt rum :)

Vid halv tre så började jag och storebrorsan med maten. Det blev spagetti och köttfärssås.
Medan jag stod och skar/hackade lök så kom mina vanliga "bak tankar". Kände för att överraska familjen lite med en efterrätt.
Jag funderade ett tag på vad jag skulle göra. Tillslut bestämde jag mig för att det fick bli en äppelpaj.
Precis när maten blev klar satte jag igång med efterrätten. Jag fick alltså inte med mina bröder utan det fick bli en middag undertiden jag lagade pajen.

Mamma och pappa var någonstans och tittade på tapet. De kom hem lagom till pajen blev klar. Jag tog ut den ur ugnen när mamma gick innanför dörren. LYCKAT :D

Till pajen blev det hemmagjord vaniljsås. Underbart gott.

Tyvärr hann jag inte smaka på pajen medan den var varm. Jag behövde ha ett papper utskrivet och skrivaren som finns här hemma är kass. Den är kass på alla sätt och vis. Skit skrivare!!
Jag har som tur är en kompis som bara bor två kilometer ifrån mig, så det blev en moppetur dit för att få pappret utskrivet.
Tack Jenny! <3

När jag kom hem så fanns det en bit paj kvar till mig. Tyvärr fick jag slänga i mig denna också. Mamma och pappa ville ha med mig på en ny "leta tapet" runda. Den smak jag kände var i alla fall god.

Hela familjen tyckte om både maten och efterrätten. Det blev en mycket lyckad måltid :)

Att hitta en tapen som alla tycker om är inte alltid lätt. Just nu sitter det 6 stycken tapet prover på väggarna i köket. Varför ska det vara så svårt??

Vad som händer resten av kvällen vet jag inte. Just nu sitter jag i vardagsrummet med mamma och pappa och tittar på tv, fast det kanske inte blir så mycket tv tittande för min del just nu. Det är inte så lätt att titta på tv samtidigt som man sitter här och bloggar.

Inlägget idag får avslutas med ett citat:
Jag är intresserad av framtiden därför kommer jag tillbringa resten utav mitt liv där.


God kväll!

Vända dygnet??

God förmiddag.

Om två och en halv vecka börjar skolan igen. SUCK!
Hade velat längre sommarlov.

Jag förstår inte hur jag ska kunna vända tillbaka dygnet tills dess. Gjorde ett försök igår... Datorn stängdes av ovanligt tidigt (klockan 00.05), men när jag väl kom i säng vid halv ett så kunde jag inte sova. Det är inte så lätt att försöka sova tre timmar tidigare än man är van vid.
Jag låg och tittade på tv, kunskapskanalen. Det fanns inte så mycket annat för tillfället. Programmet som visades var hemskt.
Det handlade om barn som hade cancer. Man fick följa med ett antal olika barn på sjukhusbesök, i skolan och hemma. Jag började nästa gråta när jag såg hur vissa av barnen led. Det var inte alls kul att kolla på, men jag kunde inte sluta titta. Jag ville se hur det gick för alla.

Programmet slutade 00.55 och då var jag inte alls trött. Det var ett antal tankar i huvudet efter programmet.

Det tog många timmar innan jag somnade. Det blev några tv-program.
Såhär såg min tv natt ut:
00.30-00.55 Att leva med ett lejon (missade första halvtimman.)
00.55-01.50 Durham county
01.50- 02.45 CBS 60 minutes
02.45-03.20 The shield
03.20-04.30 Fear factor USA
04.20-05.15 On the beach
05.15 - vet inte Lättlagat

Jag hann alltså med några tv program under natten. Till slut vid halv sex imorse somnade jag.

Hur f*n ska jag kunna vända ett dygn när det inte går när jag försöker??

Mobil-klocka

Idag när jag, mamma och pappa var och köpte en GPS så såg jag den nya mobil-klockan. Den var riktigt snygg, men vad hade hänt om jag hade haft en sån? Jag vill inte ens tänka tanken på det.

Nu ska jag förklara varför.

Klockan kopplas till mobilen genom bluetooth. Varje gång någon ringer eller när man får ett sms så vibrerar den och ger ifrån sig ett litet ljud.
Om jag hade burit en sån klocka så hade min arm tillslut ramlat av. Tänk dig själv att ha en klocka på armen som vibrerar 50-70 gånger varje dag. Om det hade varit en gång som den vibrerat 50 gånger så hade det varit okej, men om det händer varje dag så blir det kanske jobbigt.
Om jag hade bruit klockan så hade säkert min kropp börjat tillverka egne vibrationer i armen. 
Nej, jag har konstaterat att en mobil-klocka inte är något för mig.
Jag är nöjd med den klockan jag har, utan vibrator!

Tack för mig :)

Ha en bra kväll
eller
God natt

God kväll!

God kväll!
.
Min eftermiddag/kväll har varit lugn. Vid sju--tiden satte jag igång filmen "What Happens in Vegas" på datorn. Dock så kom det vanliga "Malin syndromet" fram, dvs man hinner titta ungefär 10 minuter innan man somnar.

Efter ungefär 2 timmar vaknade jag och då var det bara att kolla upp hur långt jag hunnit se och börja titta där. Nu har jag precis tittat klart på den och mina åsikter om den vet jag inte. Jag tyckte den påminde om någon annan film som jag såg för ett tag sedan, men jag kommer inte ihåg vilken :S

Just nu gör jag inte så mycket. Det är typ en vanlig kväll för mig, dvs sms skickande (eftersom det är gratis så blir det ungefär 25-50 stycken på en kväll), en kopp te, lite tv tittande och massa surfande.
Igår satt jag nästan konstant framför datorn i 7 timmar och ändå hann jag inte kolla allt. Att vara utan internet i nästan en vecka var svårt. Jag är ju van vid att datorn står på och det bara är att öppna internet och surfa runt lite, läsa bloggar, skriva blogg och ta emot mail.
Det var som att leva på stenåldern på Resö. Det första jag gjorde när jag kom dit var att söka efter trådlösa nätverk. Det gick typ åt skogen.
För åt skogen gick det faktiskt. Massa tallar överallt som störde allt som gick att störa. Det fanns inga trådlösa nätverk och mottagningen på mobilen var helt kass. Jag fick ladda mobilen varje dag för batteriet tog slut när den behövde söka mottagning flera gånger i minuten. Nu kanske du tror att jag överdriver men det gör jag faktiskt inte. Det finns vissa ställen med bra mottagning men det är väldigt få.
Nere vid vattnet är det kanon bra att vara om man vill kunna skicka sms eller prata i telefon.
Hmm, sak samma.

Varje dag gick ajg in på wappen på mobilen, bara för att kunna läsa bloggar. Jag är så glad att det fungerar att gå in på internet genom mobilen.
Jag försökte faktiskt att skriva ett inlägg, men precis när jag tryckte på knappen "Spara & publicera" så försvann mottagningen och mitt inlägg. SUCK
Så kan det gå ibland.


Anledningen till att jag sitter och skriver ett inlägg nu vet jag inte. Jag har egentligen inget att säga :S

Det blir nog ett kort inlägg snart. Kom på en sak att skriva... Men det blir för konstigt att skriva det här och nu, så det får helt enkelt bli ett kort inlägg till idag....

Kram

Dikt

TRO PÅ DIG SJÄLV!

Varför är det så svårt


att tro att man är bra,


att känna att just jag


är den jag helst vill va.



Nån annans kvalitéer


är sånt man bara vet.


Men uppskattning från andra


tas emot med tveksamhet.



Tänk om vi bara kunde


byta plats ett litet tag


och genom andra ögon


se oss själva för en dag.



Då skulle du få veta


det du inte tror  på nu


-att det är helt fantastiskt


att det finns någon som du.


Och så ska man komma på en rubrik också... SUCK!

God eftermiddag.
Jag förstår inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Dagen är ju snart slut, och jag har knappt gjort något :S

Vid elva tiden vaknade jag till liv. Tro det eller ej, men jag var faktiskt pigg trots att jag bara hade sovit i 7 timmar. Till frukost blev det havregrynsgröt, Mums.
Jag hade knappt hunnit äta upp innan pappa frågade om jag skulle följa med och kolla på tapet till köket. Jag valde att åka med eftersom jag inte hade något annat att göra.
Vi åkte till några olika affärer och fick med lite prover hem. Jag fastnade för en ljusgrå möstrad (vet inte hur jag ska förklara), men den gick inte att ha i köket eftersom det var en papperstapet. Lätt att jag hade tvingat mamma och pappa att köpa den om det hade varit av rätt material.

Efter tapet tittande drog vi vidare och köpte en gps. Nu har jag helt plötsligt fått konkurrens :@. I vanliga fall brukar jag kunna vägar och liknande i huvudet, men nu kan jag släppa allt. Jag kommer inte behöva titta på någon karta eller nått. Fan vad gött.
Men konkurrens till mitt sifferminne kommer jag aldrig att få. Det spelar ingen roll om det uppfinns något smart, för jag kommer alltid vara snabbare än den ändå.
Jag har faktiskt börjat störa mig på telefonboken i mobilen. Liksom varför har jag nummersparade där, när jag kan de flesta i huvudet?? Det går ju mycket snabbare att skriva in nummret än att leta fram det. Hmm, sak samma. Det kanske är bra att ha nummer sparade ifall jag helt plöstligt blir av med mitt sifferminne...

Tillbaka till verkligheten...

Efter att gps:en hade inhandlas åkte vi hem och käkade lite. Nu vette fan vad som händer. Det känns konstigt att bara sitta här i mitt rum med långt till närmsta vän. På Resö tog det ungefär 1½ minut att gå till någon kompis. SAKNAR!

Jag funderar på att sätta på en film och kanske sova en stund. Har inte så mycket annat att göra. Har varit ute och tömt det husvagnen så nu är allt mitt inne (och allt annat med...).

När jag ändå kommer ihåg det så ska jag skriva en lista med att göra i veckan:
* Ringa sjukgymnastiken
* Träffa Jenny
* Träffa Alexandra
* Träffa Carolina
* Åka till Göteborg med Angelika
* Trafikskolan
* Prata med läkaren ( På torsdag)
* Ladda på comviq kompis på mitt comviq nummer.
*
*
Okej, det är vad som är inplanerat denna vecka. Eller i alla fall vad som hitills är inplanerat. Det kommer säkert bli mer...

Nu ska jag gå och fixa en kopp te.

Ha en bra eftermiddag :)

Min vecka :)

God kväll kära bloggläsare.
Jag har nu (okej, för några timmar sedan) kommit hem från min semester med familjen. Jag skulle ha skrivit ett inlägg i måndags innan jag åkte om hur det gick på sjukhuset, men jag hann inte det, så det får bli en liten kort sammanfattning nu.
Imåndags morse åkte jag och mamma till Kungälvs sjukhus och snackade lite. Jag klagade på telefontiden jag fått. Hur fan hade dom tänkt? Att vänta till slutet av augusti för att få svar från magnetröntgen. Irriterad som en kamel var jag ( är en kamel irriterad föresten? :S, sak samma).
Allt slutade ialla fall med att jag fick en telefontid, till en annan läkare, på torsdag (alltså nu på torsdag den 24 juli).
Efter sjukhuset så åkte jag och mamma vidare till Nol för att hämta Angelika. Vi var lite tidiga så det blev lite handling innan...

När Angelika var hämtat så styrde vi bilen hem till mig. Där blev det snabba puckar. Jag trodde det skulle finnas lite tid över att kunna blogga, lägga in några bilder på bilddagboken osv, men icke sa pappa. Jag hann inte med så mycket mer än det korta inlägget jag skrev i måndags. Jag hade under natten packat klart allt. Det var bara datorn som skulle med också... När jag väl packat ner den, kom tankarna: Har jag med tillräckligt med kläder? Ska jag inte ta med den tröjan också?
Det slutade med att pappa nästan fick slita mig ur garderoben...


Nu kommer en liten sammanfattning om mina dagar:

Måndag: Vid två-tiden kom vi fram till Resö. Jag och pappa fixade husvagnen. Tältet skulle resas, elkabel skulle kopplas in, "lungorna" skulle sättas fast, hmm det var en del saker att ficka. Jag har varit med och byggt det där tältet ett antal gånger så det gick snabbt och smidigt.

Här är allt fixat (tror jag)

Efter att husvagnen var "installerad" var det dags för mat. Mormor och morfar bjöd på färsk makrill (fiskad på förmiddagen), färskpotatis och sås. Så underbart gott.
Jag har i 16 år sagt att jag inte tycker om makrill, men jag har bara varit feg och inte vågat smaka på det. Förra året var första gången som jag åt det. Det var då jag upptäckte att jag faktiskt tyckte om det. Från och med nu så kommer jag inte säga att jag inte tycker om något, om jag inte smakat på det.

På kvällen blev det filmdags hos Daniel (mitt ex). Jag hade med datorn och den externa hårddisken bara för att kunna titta på film där uppe.
Vi såg på Kung fu Panda". Den var sjukt rolig. Barnfilmer är faktiskt riktigt roliga. Det är tur att jag har en kusin på sex år som har massa nya barnfilmer^^
Daniel var helt själv på Resö. Hans föräldrar var nämligen på Malta. Gött sa vi! Vid två tiden drog vi hem. Då hade vi tittat åp tv och på film :)

Här är Daniel :)

Tisdag: På tisdagen hände det inte så mycket. Jag vaknade vid 10 tiden av att det var så jäkla varmt i husvagnen. Galet varmt. Sjukt varmt. Ja, helt enkelt FÖR varmt.
Jag var sjukt irriterad på förmiddagen. Måndags kvällen/natten blev sen och jag vaknade för tidigt. Jag hade alltså sovit för lite. Det gick inte att prata med mig... Jag valde ganska snabbt att bege mig tillbaka till husvagnen för att kunna sätta på en film och sova lite till. Jag hann kolla ungefär 7 minuter på filmen innan jag somnade. Två timmar senare vaknade jag av att mamma kom in och frågade hur det var.
En tupplur var precis vad jag behövde. Efter den var jag glad igen :)
Det hände inte så mycket på dagen. Jag och Angelika följde med och handlade lite mat. Efter det cyklade vi en stund.
På eftermiddagen såg det ut såhär i husvagnen:

Angelika, jag och Mikael ligger och tittar på "Bee movie"

Kvällen spenderades även denna gång hos Daniel.
Vi satt och tittade på film, tv och spelade kort.
Kvällen blev sen. Vid tre tiden lämnade vi Daniel och gick och la oss i våra husvagnar.

Onsdag: Hela dagen blev försjkuten. Jag vaknade vid tolv tiden av att fåglarna kvittrade. 
Jag och Angelika hade ganska tråkigt så det blev en cykeltur till Tempo för att köpa lite godis^^
Dagen gick riktigt fort. På kvällen kom min kusin upp. (De ha villavagn där).
Jag dissade faktiskt henne... 
Även denna kväll var vi hos Daniel och tittade på tv och film. Dock så var det bara jag Christian, Angelika och daniel där. Vid halv ett tiden var alla trötta och drog, alla utom jag och daniel. Vi satt kvar i hans förtält och pratade. Det var ett bra tag sedan vi bara satte oss ner och pratade. Jag tror det nästan exakt var 2½ år sedan. 
Tiden bara rann iväg. Helt plötsligt var klockan tre och jag valde att gå hem. Det var mycket trevligt att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord. 
 
Väl "hemma" så kunde jag inte sova. Istället låg jag och sms:ade med folk. Ibland är det jobbigt att det låter så mycket när jag trycker på knapparna på mobilen. Jag tror dock inte att mina föräldrar märkte det...

Torsdag: Vid elva tiden vaknade jag av att Emma kom och la sig på mig. Hon ville att jag skulle gå upp och följa med henne och Angelika och bada.
Sagt och gjort. Jag fick slänga i mig frukosten. På med badkläder och ner till stranden. Jag och Angelika blev helt plötsligt 6 år. Vi sprang runt och hade vattenkrig med Emma. Grävde ner varandra och gjorde sandslott. En trevlig förmiddag med trevliga personer :)
På eftermiddagen/kvällen fick vi oväntat besök. Min faster och hennes familjt kom och hälsade på. De var tydligen också i Strömstad på någon camping.
Det blev långbord och grillat:

På bilden finns: Faster med familj, moster med familj, mormor och morfar samt kusin Angelika.

Kvällen var ännu en gång planerad hos Daniel. Vi såg på Saw och Kung fu panda ännu en gång.

Angelika och Daniel. I bakgrunden ser man Johannes och Jesper.

Efter filmen blev det lite kortspelande :)
Kvällen/natten blev lite längre än det var tänkt. När klockan var 4.08 gick vi hem från Daniel. Det kändes lite konstigt att se folk som gick upp för att åka ut och fiska när vi inte hade gått och lagt oss.
Det blev en ganska sen kväll. Jag kom i säng vid fem tiden...

Fredag: Torsdagen blev sen, vilket märktes på mig. Jag vaknade klockan kvart i ett.
Jag och Angelika hade lust att hitta på något, men det var vi tydligen ensamma om...
Dagen gick låååångsamt. Jag och Angelika gick runt lite och tog några cykelturer.
På kvällen satt vi på ett berg och tjötade. Daniel skulle gå och lägga sig tidigt... Haha hur gick det då??
Klockan 00.33 ringde min mobil. Det var Carro som egentligen inte ville någonting, söt unge :P. Medan jag pratade med henne fick jag ett sms från Daniel. Han frågade om vi sov. Hallå eller, vad tänkte han med där tro??
Allt slutade med att han steg upp ur sängen för att vara med oss några timmar

God kväll. Klockan är bara 00.57. Det är inte dags att sova nu :)

Jag, Angelika och Daniel gick ner till vattnet och satt där en stund:

Shit vad pigg Daniel ser ut att vara...

Efter några timmar vid havet kände vi att det kanske var dags att krypa i säng.
Vid tre tiden skiljdes vi åt.

Jag kunde inte sova. Hade massa annat i huvudet. Lika så var det med Daniel. Vi låg och sms:ade med varandra i en timma ungefär. Sedan somnade han. Snacka om att jag kände mig dissad...

Lördag:  Jag vaknade ganska tidigt (klockan 11). Pappa sa till mig att jag skulle hjälpa till med att packa ihop husvagnen.
Jag fick ätit lite frukost och sedan var jag igång med att riva tältet osv.
Vid tolv-tiden var allt klart.
När husvagnen var ihop packad var det dags att göra sig iordning för att gå till Resö hamn, där det var hamnens dag. Jag fick som uppgift att fixa Emmas hår. Det blev två inbakade flätor. Så söt blev hon. Anna (hennes mamma, min moster) blev imponerad att jag kunde. Så nu kommer det väl vara jag som får fixa flätor på Emma varje gång vi träffas ^^

I hamnen var det full fart (trots regn).
Vi var och tittade på en "sjörövare" typ vid namn Kalle Kuling eller nått sånt.

Här är "sjörövaren"

När vi kom hem från hamnen hade morfar varit ute och fiskat.
Här är några av makrillarna:



Här är maten. Färskpotatis, stekt makrill och sås.
Jag längtar redan tillbaka till Resö. Det är något speciellt med mormors mat. <3

Det där var min vecka på Resö.

Nu har jag hunnit vara hemma några timmar.
För att känna mig som hemma gjorde jag en Chai latte.

Vad är livet utan en Chai latte ( det är ett sorts tee och skummjölk för dig som inte vet).

Nu är det dags för mig att packa upp lite, lägga kläder i tvätten, sätta mobilen med comviq numret på laddning samt sms:a lite.

Vad som händer imorgon vet jag inte. Förmodligen så kommer det bli en slapp dag, med ingening att göra :)
Får när jag lyckas somna inatt. Det kommer inte bli före tre... Har vänt dygnet...

Ha en bra kväll!

Eller

God natt!

Bestäm själv vilket som passar dig bäst ;)

Puss


Irriterad :@

Fan!

Jag var nästan klar med ett lååååångt inlägg om min vecka när internet helt plötsligt började krångla. Den gjorde att jag loggades ut från bloggen, utan anledning, och inlägget jag skrev gick förlorat.

Fan vad trött ajg blir.

Nu är det bara att börja om från början. SUCK

Hemma :D

Sitter just nu i bilen på gårdsplanen hemma. Jag har haft datorn i knät hela resan och sökt efter trådlösa nätverk... Det har dock gått åt skogen... Men direkt vid våran infart såå fick jag anslutningen till internet. Så nu sitter jag i bilen, kunde inte vänta till jag kom in i huset...

Det fåt bli ett lite längre inlägg senare ikväll.

Puss

Hej då!

Om 5 minuter åker jag iväg till Resö.
Kommer inte kunna blogga när jag är där...

Vet inte när jag kommer hem...


Ha en bra vecka :)


Fortfarande vaken...

Klockan är lite efter halv ett och jag är fortfarande vaken. Det går bara inte att sova. Mina ögon vill inte stängas, foten gör ont och det är värsta bastun i mitt rum.

Jag kommer garanterat vara vaken ett antal timmar till... Men jag har ju vant mig vid att vara vaken halva nätterna.

Jag skulle skrivit något här på bloggen, men precis när jag loggade in så glömde jag av det.
Åh vad trött jag blir på mig själv.

Tro det eller ej, men jag är faktiskt inloggad på msn nu med status online. Det var ju ett bra tag sedan det hände.

Hmm, det känns inte så kul att fortsätta detta inlägg om det inte fanns någon handling...

Nu ska jag packa lite... sedan kanske det är dags att sova...

Bakat, smärta och trött

Igår blev det inget inlägg... Jag var på Skara sommarland med Peter och hans kompisar. F-n vad kul det var. Det var precis vad jag behövde, lite roliga saker att skratta åt. Jag kommer minnas dethär länge ^^
Efter Skara åkte jag till min kusin där mamma, pappa och min andra bror befann sig. Mycket trevligt var det. :)
vi åkte därifrån runt 23-tiden...

Väl hemma så var jag trött, vilket ledde till att jag blev irriterad.
Jag upptäckte att mamma varit snäll och tvättat min jacka, men det uppskattades inte av mig (inte just då i alla fall). Jag fick ett anfall och stängde in mig i rummet. Allt blev bara fel där på kvällen.
Jag var för trött för att kunna vara på bra humör.

Efter en stund så lämnade jag mitt rum för att borsta tänderna, sedan blev god natt för mig... trodde jag... Kunde jag sova? NEJ! Foten gjorde ont, det hjälpte inte med tabletter.

Efter ungefär 4 timmar (alltså klockan 5 imorse) så lyckades jag somna. Men det blev inte så långvarigt.... Det hände en grej som jag kommer berätta om nu

Sanning eller dröm??
Klockan 8.02 vaknade jag av att mobilen lät. Det var ett mms av Carro. Jag hann bara läsa rubriken, där det stod: Jag har varit...  Mer hann jag inte se innan jag tappade mobilen och locket slogs ihop. När jag öppnade telefonen igen så fanns det inget mms. Inte heller något sms. Jag letade igenom hela mobilen för att kunna se på mms-/sms:et, men det fanns ingenstans. Jag tvekade lite, men tillslut la jag tillbaka mobilen på nattduksbordet. När jag vaknade igen vid 12 så tittade jag ännu en gång efter mms-/sms:et, men det fanns fortfarande inte något :S
Efter ungefär en timma så blev jag tvungen att sms:a Carro för att fråga om hon skickat något till mig imorse, men det hade hon inte. Så allt var alltså en dröm :O
Det kändes så verkligt. Jag kunde ju tilloch med läsa det som skickades till mig.
Mobilen lät alltså inte på riktigt utan bara i min dröm.

Hela dagen har jag gått runt och funderat på vad det var jag drömde. Vad ville Carro i drömmen? Vart hade hon varit? Det finns massa frågor som jag aldrig kommer få svar på :(

Nog pratat om min dröm...

Foten idag har varit åt helvete. Den är svullen, blå och gör jävligt ont. Jag klarar inte av smärtan längre. Det blir bara för mycket.
Imorgon ska jag till sjukhuset för att begära smärtstillande tabletter eller nått. Hur fan ska jag klara det annars??

I eftermiddags satte jag igång att baka lite, för att inte tänka på smärtan i foten.

Resultatet av mitt bakande blev: 1 limepaj och 165 vaniljbullar.
Efter detta är jag trött. Det tog längre tid än jag trodde det skulle ta. Men men, nu finns det massa saker att bjuda på när det kommer folk :)

Imorgon är det dags att åka till Resö.
Först ska jag till sjukhuset, sedan hämtar jag och mamma upp Angelika (kusin) i Nol. Efter det beger vi oss hem till mig för att packa. (Jag har inte packat någonting...) Sedan kopplas husvagnen på bilen, och vi åker iväg.

Jag kommer inte kunna blogga medans jag är där uppe, så det kommer inte bli några inlägg här på några dagar... JAg vet inte när ajg är hemma igen, det beror liksom på vädret.
Jag ska ha med min dator ändå, men det är bara för att kunna kolla på filmer.

Nu är jag för trött för att skriva något mer...

Ha en bra vecka! :)


Skara sommarland imorgon

Imorgon klockan 7.20 ringer min väckarklocka. Då är det dags att stiga upp för att fixa klart allt innan det är dags att åka. Vid 8-tiden åker jag och brorsan hemifrån.

Jag orkar inte skriva något seriöst inlägg idag... Får bli ett imorgon, kanske om jag orkar förstås..

Hela morgondagen kommer i alla fall tillbringas på Skara sommarland med brorsan och hans kompisar.

Nu ska jag lägga över lite filmer på den externa hårddisken för att de filmer som jag håller på att ladda ner nu ska få plats på datorn...
När det är klart så blir det till att försöka sova...

Det kommer nog inte bli lättt. Foten gör ont, är svullen, blå och varm. Dessutom känner jag mig inte så bra. Är lite hängig och mår illa. Bara jag inte blir sjuk nu...
Igår tog det 3 timmar för mig att somna, hoppas det går snabbare idag...


God natt

Minnet är tillbaka

Jag har kommit på alla lösenord nu.

Jag är glad att det bara tog ungefär en timma att komma på dem.
Har försökt att logga in på bloggen ett tag, men sidan har varit under uppbyggnad, så det har inte fungerat.

Hade tänkt att skriva ett inlägg på gamla bloggen, men det får bli imorgon. Om jag håller på att skriva på datorn så vaknar hela familjen.

Så för att inte väcka dem är det bäst att jag slutar.
Får se när jag somnar... det lär ju inte bli på ett tag. Datorn värmer upp rummet, så just nu är det "bara" 26.4 grader. Jag kokar ju nästan :S

Hmm... kanske dags att stänga av datorn nu, eller så lider jag hela natten och laddar ner alla filmer så slipper jag höra min bror gnälla imorgon.

kanske stannar framför datorn en stund till, för nu börjar Carro chatta med mig på msn.

Sak samma vad jag gör. Det kommer nog inte bli något mer inlägg från mig i natt. Så det kanske är dags att säga godnatt  på riktigt.

God natt!


Det kanske inte var så bra att cykla...



Att cykla kanske inte var så bra för min fot.
Jag kollade på den precis efter att jag publicerat det förra inlägget, och vad upptäckte jag då?? Jo, att den var blå/svart och svullen.
Det är helt otroligt att den inte klarar av en cykeltur (på en mil). Den klarar ju ingenting längre. Det fungerar knappt att gå någonstans. Om jag går till brevlådan ( typ 30 meter) så gör den ont. Gaah, jag blir galen!

Kan inte läkaren ringa snart?
Har ingen lust att gå med den här foten länge till. Har tröttnat om man säger så...



När jag behöver den gamla bloggen som bäst, så strular det. Nu är det inte bloggen det är något fel på utan felet är jag. Jag har glömt av lösenordet, så jag kan inte logga in. Det går ju att trycka på knappen "Glömt lösenordet", men då kommer nästa problem... E-post adressen som är registrerad på den bloggen använder jag inte, så lösenordet dit finns någonstans i mitt huvud... frågan är bara vart...

Jag vet att det inte är något problem för jag kommer komma på lösenordet snart... Men jag tycker det är lite jobbigt att glömma av saker ibland.
Det var samma sak när jag skulle ta ut pengar en dag. Helt plöstligt så glömde jag av koden. Liksom hur många gånger har jag inte tryckt in den?
Att glömma av koden till bankomatkortet är för mig helt osanolikt. Jag förstår fortfarande inte hur det gick till. Som tur var så kom jag på den efter typ 1 minut. Men vad jobbigt det var.
Den enda koden som fanns i huvudet var pinkoden till mobilen. Att ta ut pengar med den hade varit omöljigt, i alla fall från mitt konto.

Jag funderar nu på att gå och lägga mig. Vet inte om jag ska göra det ännu, klockan är ju bara typ tjugo över tolv. Kanske sätter på en film så har jag något att göra innan det är dags att sova...

Hmm ja, det löser sig nog...

Hoppas vädret är bättre när jag vaknar i morgon. Just nu spöregnar det. Jag är lite sugen på att bada. det var ju ett tag sedan sist...

God natt!

Är det någon idé att försöka sova??

Jag har ont, grymt on i foten.

Visst brukar det bränna till i foten med jämna mellanrum, men inte så här.Jag gjorde inget speciellt, utan satt bara framför datorn och surfade runt. Helt plötsligt började det göra såååå ont, det känns som om foten brinner och som om någon häller salt i ett sår ( jag vet hur det känns).

I vanliga fall brukar smärtan gå över efter ungefär 10 minuter, men nu har jag haft ont i lite drygt en timma. För ungefär 30 minuter sedan så tog jag smärtstillande med det verkar inte hjälpa. Om det fortsätter såhär så kommer jag inte kunna sova inatt.

Hmm, jag har ju ett antal ny nedladdade filmer att se på. Min bror har varit galen på mig för att jag har tagit upp hela det trådlösa nätverket här hemma. Men va fan, låt mig ladda ner lite nya filmer, det är ju inte bara jag som kollar på dem...
Jag vill faktiskt vara snäll.
Nu förtiden får man även skit för att man är snäll...

Gladare

Nu är jag lite gladare än i morse.
Jag fick ett sånt sug efter att träna, men eftersom foten e helt kass så kan jag inte göra så mycket. Cykla däremot vet jag att det fungerar okej, visst gör foten ont men det finns saker som är värre, så det blev en runda på 1 mil. Jag älskar att cykla runt med musik i öronen. :)

För 5 minuter sedan tog jag ut den andra kladdkakan ur ugnen. Jag ville överraska Mikael som älskar när jag bakar. Så nu står det två kladdkakor på spisen, och bara väntar på att bli uppätna.

Om ungefär en timma kommer min kusin hit, och innan dess ska jag ha hunnit duscha och plockat bort lite saker som ligger på skrivbordet. Om jag ska hinna det så är det bara för mig att säga hejdå...


Deprimerad

Idag gjorde jag ett stort misstag.
Klockan var ungefär 10 och jag hade precis vaknat. Som vanligt tog jag fram datorn och la den bredvid mig i sängen.
På skrivbordet ( på datorn) har jag inte många mappar, det är typ schemat, kort, musik och några till.
Idag hade jag tänk att kolla igenom korten lite, och som vanligt dubbelklickade jag på det som jag trodde var mappen med alla kort. FEL FEL FEL. Istället för korten så kom mitt skolschema fram. Det är tydligen klart. Jag kan se hela schemat, dag för dag, fram till skolan slutar igen den 24 juni 2009 (!)
Jag föll direkt ner i ett mörkt hål. Det känns så overkligt att skolan snart börjar igen. På sommaren är det ju meningen att man ska ta det lugnt och vila upp, men det känns inte som jag kan vila. Det finns alltid något att göra. SUCK!


Idag är det bara 4 veckor kvar innan det är dags att bege sig till skolan och börja slita, stressa, plugga osv...
Det har gått 2 veckor och 1 dag sedan mitt lov började. Tiden går så j-vla fort.

Kan man inte bara trycka på en Slowmotion knapp??

Min resa FRÅN Ljusdal

Resa hem till Göteborg började klockan 8.45. Alltså inte lika tidigt som när vi åkte upp, men det var bara för att det inte skulle bli lika varmt idag som det var i fredags...

Vi valde att åka en annan väg hem.
Vi fick åka genom Järvsö, Vallsta, Alfta och Bollnäs.


Järvsö.


Vallsta. Jag hann inte riktigt med den här skylten. Men jag tänkte tagit ett bra kort, och det är tanken som räknas^^


Bollnäs


Alfta

Det blev en hel den kort på vägen hem, men det får räcka. Det finns en del kort som jag la in på inlägget om vägen dit, så det känns lite onödigt att lägga upp bilderna igen...


Vart tar vägen vägen?? :S


Sista bilden innan det var dags för mig att köra.

Jag fick vara med om en hel del. Massa fartkameror, 50-, 70- eller 90-vägar.
Dessutom var det kö pga väg arbete. För första gången i mitt liv fick jag krypköra med en bil. Det gick i alla fall bra.
På vägen dit tog jag kort på vägarbetet, denhär gången fick jag köra där. Kanske inte drömvägen, det var hoppigt, stenigt och så var vägen jättesmal :S Men jag klarade det i alla fall.

Jag fick köra mellan Torsby och Grums :) Även denna gång gick det bra!


När jag hade kört klar och pappa tog över så hade jag tänkt att fortsätta att ta kort, men när jag satte igång kameran så hann den vara igång i typ 10 sekunder innan batteriet tog slut :(


Hem ljuva hem.
Jag fick igång kameran precis innan vi svängde in på gårdsplanen. Dock så hann jag bara med att ta det här kortet, men det spelar ingen roll...

Det här var min hemväg i korta drag.


Tisdag 8/7

Idag kom Carro, Helené och Alvin på besök.

Lägger upp lite bilder:


Kusin och kusinbarn
(Carro och Alvin)


Alvin. VAd tiden går fort då :O Första gången jag såg honom var i oktober förra året, och då var han 4 månader. Nu är han 13 månader. Tiden bara rinner iväg!

Det får räcka med bilder för denna dag...

Lördag 5/7

Idag var det dags 40- och 50-års festen.

Morgonen var hektiskt. Mycket som skulle göras, ibland lite för mycket...

 
Jag hade den här klänningen på mig. Jag verkligen älskar den!


En del av släkten vid presentöppningen.
Jag har ungefär 200 bilder från festen, men det kommer inte bli några på några folk, för du känner inte dem ändå...


Här är dukningen som jag och Helené jobbade med på fredagkväll och lördag förmiddag...


Drycken som serverades :)

Festen var mycket lyckad. Det är inte varje dag man festar med släkten... Det går inte att förklara för andra hur det var, men jag hade kul. Att få träffa alla släktingar igen.


Till efterrätt fanns det tre olika saker + lite godis.
Här är ialla fall bild på det :) MUMS
Jag har receptet ^^


Det här får räcka med bilder från festen. Det känns bara onödigt att lägga ut mer, för jag tror inte det här är så intressant ändå... Men det är kul för mig att ha kvar detta inlägg i framtiden :)

Min resa TILL Ljusdal (4/7-08)

Det här blogginlägget kommer handla om min resa till Ljusdal

God morgon. Klockan är nu 7.14 och jag sitter i bilen, trött som ett svin. Var så trött när jag vaknade att jag inte orkade sminka mig...


Hårda bud i Mellerud. (Vi kom alltså till Mellerud :) )


Fucking Åmål.


I Grums fanns det bara gula bussar...


Här var det vägarbete

Efter vägarbetet blev det inga kort på ett tag. Jag körde nämligen mellan Sunne och Malung.
När pappa väl satte sig vid ratten igen så blev det lite kort :)


Sen kom vi till Mora


Hej Orsa :)


Här ser du bollträdet. Varje gång vi åker till Ljusdal så är detta höjdpunkten på hela resan. Eftersom jag hade glömt av vart det var någonstans och tvunget skulle ha kort på det, så fick jag sitta med kameran beredd hur länge som helst... Men vad gör man inte för att få ett kort? ^^


Såhär fin är skogen i Norrland


Det här är sista bilden jag fick tagit på vägen upp. Batteriet dog precis efter att kortet togs :(
Men men, det får symbolisera Ljusdal. Det är ju i alla fall en skylt med Ljusdal på :P

Det här var min resa upp.
Jag har massa mer kort, men det är bara massa flummkort på mig själv, så det är inget att lägga ut här... :P

Att 8 timmar kan gå så fort ibland förstår jag inte....

Hem ljuva hem

Jag är hemma! :)
Eller ja, jag har varit hemma i ungefär en och en halv timma.
 Väskan är uppackad och jag har fått iordning på allt...


Ett längre inlägg kommer senare ikväll, nu ska jag titta lite på tv.

Kram


Nattat Anton ännu en gång

Ikväll har jag ännu en gång fått nattat Anton. Det är så mysigt att ligga bredvid ett barn och läsa en saga.
Idag var han svårsomnad. Efter att jag läst en saga så var han inte trött. Istället ville han att jag skulle sjunga en visa för honom, men när jag började sjunga fick jag som svar : -Den har jag redan hört.
Jaha tänkte jag...
Efter att jag suttit tyst i någon minut så ville han att jag skulle berätta en saga som jag kom på. Det slutade med att jag fick berättat tre simpla sagor. Den första handlade om en kanin som tappat bort sin mamma. Den andra var om en flicka som hittade ett trollspö och förvandlade sitt hus till ett pepparkakshus och sitt rum så allt var av choklad. Den sista sagan handlade om en pojke som tappade bort sin ryggsäck.
Han var jätte glad över att höra sagor han inte hört tidigare. Men liksom, hur bra var dem egentligen?

Efter att sagorna var över så hade han fortfarande inte somnat. Eftersom han låg på mage så började jag klia på hans rygg, och då gick det snabbt innan han somnade.
Jag tycker fortfarande det är mysigt att natta barn. Att bara sitta och läsa en saga och se hur glada barnen blir.



Snart är allting packat, bara datorn och hårddisken som ska läggas i väskan...
Det har varit en trevlig resa med mycket skratt.

Imorgon vid 8-tiden så sitter jag i bilen, trött som bara den, på väg hem. Det ska bli härligt att komma hem, men det är inte så att ajg längtat hem direkt. Jag tror mest det är för att jag hade med min dator. När jag känt för att vara för mig själv så har jag plockat fram datorn och surfat runt på internet. det har varit underbart att kunna göra vad jag velat.
På eftermiddagarna när jag känt för att sova en stund så har jag bara kopplat in hårddisken och satt på en film.

Det har helt enkelt varit kanonkul. Nu väntas några dagar hemma innan vi drar upp till Resö en vecka.

Dags att packa ihop det sista och sedan krypa i säng.

God natt och sov gott :)

Lite om mig

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött, uttråkad och nere
Är det nåt du absolut inte äter: Det är nog lättare att säga vad jag äter... Är kräsen när det gäller mat...
Kläder just nu: Joggingbyxor och t-shirt
Musik just nu: Inget
Vad sa du senast: Jag är inte hungrig
Sommarplaner: Hälsingland, Resö, vara med kompisar, bada och lite sånt...
Fisk eller badkruka: Fisk
Hur många kuddar sover du med: 1
Favoritväder: Sol
Spelar du nåt instrument: Nej!
Morgon- eller nattmänniska: det beror på. Jag är nog en blandning
Sparare eller slösare: Blandat =) Brukar inte köpa något onödigt...
Bästa film: Vet inte
Tror på liv på andra planeter: Tror inte att det är liksom gröna varelser men det kanske finns nånting där ute..
Kommer du ihåg din första kärlek: Ja :)
Älskar du henne/honom fortfarande: Näe, inte på samma sätt. Men vi är väldigt bra kompisar :)
Ser du på kärleken som ett misstag: Neej
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3 :)
Bio eller promenad: Promenad
Rädd för insekter? Nää
Äckligaste insekten: Fästing
Det här är jag bra på: Hmm, ja du... finns det något? :S
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Att kunna flyga
 Vad vill du jobba som? Går på ett tekniskt gymnasium men frågan är om jag kommer jobba med sånt när jag blir stor...
Chips, morötter eller godis? Morötter
Pizza eller hamburgare? Fy fan, inget tack. Massa fett som flyter omkring :S Hellre struntar jag i att äta!
Skriver du dagbok? Jag skriver av mig på min gamla blogg... om man kan kalla det agboksskrivande vet jag inte...
Har du nån flickvän/pojkvän? Nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Kanske det :P
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Det brukar vara städat i 5 dagar, sedan stökigt i 5 osv...
Gungar du på stolen? Haha, alltid i mitt rum men annars inte.
Vilken hand håller du gaffeln i? Höger
Hur är din drömtjej/kille? Behåller det inom mig^^
Hur många syskon har du? 2. En storebror (19) och en lillebror (15)
Är du rädd för blod? Nä varför skulle jag vara det?
Saltar du på maten? Nej
Gillar du att sjunga? Nej
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? GTG (Göteborgsregionens tekniska gymnasium)
Anser du att du är stark? Haha, nää
Vad gör du om du får hicka? Jag har fått för mig att det är någon som tänker på mig, så jag tänker på alla möjliga olika personer och vips så är hickan borta :)
Röker du?  Nej!
Snusar du? Nej!!
Använder du knark? Absolut inte!
Kaffe, te eller inget? Hmm, det beror på... Är jag trött i skolan så blir det kaffe för att piggna till. om jag är sugen på något hemma så blir det te...

Finns det något lika mysig som att natta sin egna kusin?

Finns det något lika mysig som att natta sin egna kusin?
Anton frågade om jag kunde läsa en saga för honom, och det går ju bara inte att säga nej till det. Idag blev det en Trollsaga. Jag hann läsa ungefär 5 minuter innan han sov.
Jag älskar att läsa för barn och se hur de sakta blir tröttare och tröttare. Tillslut somnar dem.
Jag minns själv hur mysigt det var när mamma eller pappa läste en saga innan jag skulle sova när jag var liten. Det var så härligt att somna när man var avslappnad.
Tänk om man skulle kunna vara lika avslappnad nu när man går och lägger sig som man var när man var liten.
Det kanske är dags att man börjar varva ner lite precis innan man ska sova, för då borde man somna snabbare.
Som det är nu, så går det minst 45 minuter innan jag somnar. Det spelar ingen roll hur mycket klockan är, utan jag ligger i sängen och vrider och vänder mig...

Nu när Anton sover är det dags för mig att försöka varva ner lite innan det är dags att krypa i säng. Jag kanske går ner till vardagsrummet där Mikael och Emil sitter och tittar på film. Jag kommer ju inte kunna somna nu eftersom jag sov lite drygt två timmar förut.

Hoppas din dag har varit bra. Det har min ialla fall varit :)

God natt :)


en tupplur

Maten var intre klar förut som jag trodde så jag satte i gång Bee movie. Det tog ungefär 5 minuter innan jag sov...
Nu har jag precis vaknat. 2 timmars sömn var precis vad jag behövde.

Magen kurrar som bara den. hoppas maten är klar nu...

Kram


Flygplan och stelkrampssruta

Haha nu kanske du tror att jag varit med om någon olycka, men det har inte. Rubriken är  bara en beskrivning på myggorna här uppe i norrland.

De är stora som flygplan och sticks som sprutor. helt jävla otroligt.
Igår när jag stod och borstade tänderna så passade jag på att räkna alla myggbett jag fått... 58 (!) stycken.
AJ, okej nu är det 59.
Varför äter alla på mig??
Tänk dig att du har en pingisboll inoperead under skinnet som kliar, då vet du hur jag har det...
Men mne, snart är det över. Bara morgondagen kvar... På onsdag morgon/förmiddag åker vi hem.
Det har varit mycket trevligt här uppe. Jag har fått träffat mina släktningar och fått reda på lite skvaller ^^

Nu börjar det lukta grillat här. Hoppas maten är klar, för jag är hungrig som en varg...

Kram


Trött av ingenting :S

Idag har jag knappt gjort någonting och ändå är jag jätte trött. Helt sjukt.. Men jag fick ju faktiskt bara sova i 5 timmar i natt så det kanske inte är så konstigt att jag är trött...
Men liksom det är ju inte så ansträngande att leka tåg och titta på tv med Anton.

Jag har verkligen noll energi kvar.
Om jag ska orka kvällen så måste jag sova en stund. Så nu vet du vad jag ska göra.
Hoppas bara att det inte blir så att jag sover jättelänge för då kanske jag inte kan sova inatt...

Jaja, godnatt för en stund :)

Kram

Sms och lite annat :)

Det första jag gjorde imorse när jag vaknade var att kolla mobilen... Haha, 17 skickade sms och 4 mottagna samtal... oj oj oj säger jag bara. det roliga var att det var 11 olika personer jag hade skickat till.

Festen var i alla fall kanonkul. Jag satt och pratade och drack mest med två av mina kusiner med respektive. Jag hade jäkligt kul. Martina och jag fick fixa karaoke´n, och det blev lyckat.
Jag har ärvt min sångröst efter Wallström släkten (dvs mammas sida). Det är inte så mycket att hänga i granen, men med alkohol i kroppen så är det sak samma. Man kan ju alltid skylla på det ;)

Just nu så sitter alla andra och äter mat. Själv så sitter jag i vardagsrummet med datorn i knät och mobilen i handen. Jag är inte hungrig nu. Har gjort i ordning en tallrik som står i kylen nu. Det är bara att ta fram den när jag blir hungrig.


Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag. vi kanske skulle åka till Ljusdal (jag bor ungefär 7 km utanför i Tallåsen) en sväng. Det kan ju bli lite kul :)

Men nu börjar faktiskt min mage att kurra... Dags att ta fram min tallrik ändå :)

Ha en mycket bra dag i regnet (här spöregnar det, men det kanske det inte gör hemma :S)


God morgon :)

God morgon!

Nu har även jag vaknat till li :).
I natt var det fest till 3. En mycket rolig kväll blev det. Jag fick träffat alla kusiner som bor här uppe i Norrland. Dessutom fick jag "träffat" mitt blivande kusinbarn. Jag fick alltså träffat min kusins sambo. Det var första gången jag träffade henne, men det märktes inte. Hon var jätte trevlig.
Man vet ju aldrig när jag får träffa henne och alla mina andra kusiner.
Mitt blivande kusinbarn kommer inte bo i Sverige, utan i Norge. Jennifer är från Norge och min kusin flyttade dit för ungefär ett år sedan efter att han fått ett svinbra jobb.
Hmm ja, det återstår at se när jag får se kusinbarnet...

Nu är jag på gång :D

Shit, allt det negativa är nu som bortblåst.

Jag har sovit en liten stund, vilket jag verkligen behövde. Huvudvärken försvann och jag kände mig glad.
Nu när jag fått duschat och mormor strykt min klänning så känns det ännu bättre. Hur kommer det då kännas när klänningen är på och jag är sminkad? Jag tror det kommer vara kanon bra.
Det är bara lite drygt två timmar kvar tills alla kommer hit. Mina mostrar stressar runt som bara den. Jag är glad att jag inte behövde hjälpa till mer, för jag hatar verkligen att stressa!

Att busa lite med min lilla kusin (6 år) är bara så kul. Jag träffar honom ungefär en gång om året, men ändå känns det inte konstigt mellan oss. Oj, vad konstigt det lät, men jag menar det känns som vi träffas oftare.
Ibland kan det bli lite spännt mellan folk man inte träffat på ett tag, men att träffa släkten i Ljusdal känns aldrig konstigt.

Nu är det dags för mig att bege mig till badrummet för att sminka mig.

Åååh, vad härligt allt känns. Alla problem är som bortblåsa.

Kram

Vad ska man ha som rubrik då??

Jag hade tänkt att göra ett litet roligt inlägg om min resa upp hit till Ljusdal, men tyvärr har jag lånat ut min dator till brorsan, så jag kan inte lägga i några bilder på datorn...

Idag har det varit fullt upp... Klockan 8-30 vaknade jag av att min ena kusin gick in i rummet och ville att min bror skulle gå upp... Jaha, det var ju omöjligt att somna om efter det...

Det är så j*vla mycket mygg här uppe, och de älskar mig. Jaaa, vad kul att någon/några tycker om mig...
Myggorna är helt jävla envisa och vill bara äta upp mig. Trots att jag har myggmedel SOM SKA TA BORT MYGGORNA så hjälper det fan inte. De biter igenom kläder och det där jävla medlet.

Jag vet inte vad det ärmed myggen med normala är de fan inte. Så fort ajg blir biten så svullnar det och jag får stora bulor. INTE KUL!
Inatt var det en mygga som bet mig på lillfingerleden så imorse hade jag inget lillfinger, utan en falukorv på handen. Det gick liksom inte att böja fingret... På ryggen har jag så många bett att det inte går att räkna dem...

Om ungefär 5 timmar börjar festen här.
Jag har två mostrar som ska firas, 40 resp 50 år...

Man kan ju hoppas att det blir kul... Jag känner ju inte folket. Eller aj, de enda jag känner är släkten, men hur ofta träffar jag dem liksom? Hmm, har ajg tur så är det var femte år ungefär...

Men det kanske inte är så konstigt, för de flesta är äldre och börjar skaffa familj.
Min äldsta kusin har  en pojk på 1 år, och min näst äldsta ska bli pappa om en månad. Tiden rinner i väg. Det är bara att inse att man inte kommer kunna träffa alla så ofta som man vill...

Det som jag tycker är lite roligt är att jag och en kusin som bor i Nol har börjar chatta igen. Trots att vi bor så nära varandra så träffas vi mycket sällan. INTE BRA!
Förhoppningsvis så kommer vi träffas mer nu!



Att få ett sms med frågan: "Hur mår du?" det kan verkligen göra mig glad. Det betyder alltså att det finns någon som bryr sig om mig.  Det får mig att se ljust på det mörka.
Jag vet att personen jag talar om läser min blogg, så därför tänkte jag skriva: Stort tack för allt. Tack för att du lyssnar när jag vill/behöver prata.
TACK FÖR ALLT!!




Jag kan inte skriva mer nu, jag måste rensa huvudet lite. Kanske går en promenad eller nått. Vad som helst som kan få mig att känna mig litte bättre.
Det är inte lätt när det är svårt! :(


Hoppad du får en bra dag!

Jag ska ha en så bra dag jag kan...

Varför??

Jag vet inte hur jag känner och mår...
Ena stunden så är jag gad och allt går min vägen, men helt plöstligt så vänder bara alla och det blir skit...

Att dessutom befinna sig 70 mil från närmsta kompis är ännu  värre. Jag saknar er! Och inte blir det bättre av att bo i skogen, där det finns noll mottagning. Det är inte så lätt att kunna ringa/skicka sms då...
Ååh, kan inte allt vara bra? 

Varför blir det jobbigare ju äldre man blir?
Tänk att få vara liten, då finns det verkligen inga problem.  Det är bara att gnälla lite så kommer någon och hämtar/lyfter upp en, krypa upp i knät och bli kramad eller bara vara sådär söt och underbar.
Varför kan inte jag få vara liten igen?

Varför känner jag som jag gör?

Vilket deppinlägg det blev... Men jag kan inte hjälpa det. Jag måste ju också få skriva av mig ibland....




Trött

Jag orkar inte skriva något seriöst inlägg idag...

Resan upp till Ljusdal gick bra. Jag fick köra ungefär 15 mil.

Är för trött för att skriva något.

Det får bli ett längre inlägg med bilder imorgon...
Godnatt!


Snart klar...

Klockan är snart elva och jag är inte klar riktigt klar ännu med packningen.
De kläder som ska med ligger i väskan, men nu är det alla andra saker som ska packas ner...
Smink, mp3, kamera, laddare och dator. Det är väl det jag har kvar....

Jag åker hemifrån vid 7-tiden imorgon bitti *GÄSP*... Vi beräknar anlända i Ljusdal 15-16- tiden.


Jag orkar inte skriva något seriöst inlägg idag, det får bli imorgon... kanske....

Godnatt!

Dagens att göra:

* Äta frukost
* Ringa Mölndals sjukhus
* Städa lite i rummet
* Packa inför morgondagen
* Laga middag
* Magnetröntgen på Kungälvs sjukhus
* Lägga över lite filmer på datorn
* Lägga in musik på mp3:n
* Sätta kameran på laddning
*
*

Hmm, det är vad jag kommer på just nu.... Kanske kommer på mer saker under tiden...


Palla med en rubrik?

Det känns så konstigt att sitta här framför datorn med tv:n avstängd och mobilen bortslarvad någonstans i huset.
Min tv är alltid igång när jag befinner mig i rummet. Den är liksom min vän... Och mobilen hade jag inte klarat mig utan. Ett liv utan den är helt omöjligt. Jag vill alltid ha den nära mig!

Jag är inloggad på msn för första gången på hmm... ett jävla tag just nu. Ska jag vara riktigt ärlig så är jag nästan inloggad 24/7 dvs dygnet runt, men jag har status offline. Jag har tröttnat på msn, det händer ju inget kul. Trots att jag har ungefär 450 personer där, så är det bara 15 olika som jag brukar chatta med.
Jag ser ingen glädje med msn längre. Jag har nog suttit för mycket framför datorn och msn i skolan så det är inte kul längre. Jag har helt enkelt tröttnat.... ÄNTLIGEN kanske man ska säga. Det har funnit dagar då jag suttit uppe halva nätterna för att chatta med folk. Då är man fan inte normal.Hur kan man välja datorn framför att sova??

Jag hade tråkigt förut, så jag begav mig till köket och började baka lite.
Det blev vanliga muffins och bananmuffins. Dessutom en banankaka.
Att jag bakar när jag har tråkigt förstår jag inte, för egentligen så finns det så mycket annat som jag skulle kunna göra.
Idga hade jag tillexempel tänkt att städa rummet, men hur gick det med de då? Hmm, åt helvete kan man väl säga...
Följde med mamma till stan när hon skulle på sjukgymnastik. Och att lämna mig i stan en vecka efter att lön och studiebidraget kommit kanske inte är det bästa.... Hem kom jag i alla fall med två t-shirts och ett linne.
Förmodligen så kommer det inte bli någon mer shoppning för mig på ett tag... Kommer inte vara hemma...
På fredag drar jag till Ljusdal (Hälsingland) och är där typ till på onsdag. Sedan på måndagen efter det (14/7) drar jag, mamma, pappa och lillebrorsan till Resö (strömstad) och är där en vecka...
Kommer nog inte hinna med någon shopping under tiden, så det bli nog bra...

Imorgon måste jag ringa till Mölndals sjukhus... Så det är dags att leta upp mobilen nu...

God natt!

Tomt

Nu känns livet sådär lagom hopplöst. Har suttit i mitt rum ett tag och filosoferat. Nu har sommarlovet börjat på riktigt och det känns inte alls kul! Iaf inte nu men jag hoppas att det kommer göra det. 
Fem veckor (en vecka har redan gått) utan skolan och klasskompisar! Jag blev sjukt depp. Och jag är hungrig och trött och känner mig ensam. Blääääh! Det jobbigaste är alla man inte kommer att träffa. Jag har sån separationsångest. Grillparty´n, shoppingrundor och utflykter... Alla tillfällen man laddar inför och sen bara tar dom slut och det känns så tomt. Jag hatar den känslan.

Varför kan inte jag vara bra på något speciellt?? :S

Jag är inte bra på något speciellt, eller alltså inget som jag verkligen kan säga Det Här Är Min Grej om.

Jagt känner lite så nu. Man vill ju vara riktigt bra på något. Sådär så att man skryta om det i smyg. Kolla vad jag kan, jag är lite bättre än vanliga döda, haha. Missförstå mig inte nu. Det är inte så att jag vill trycka ner alla andra utan det känns bra att inte vara "bara okej" utan istället vara MVG-bra. Förstår ni vad jag menar? Att man har ett ämne som man kan glänsa lite med.
Varför kan inte jag vara bra på något speciellt?? :S

Våldtäkter är fel, så jävla fel!



Satt och kollade runt på youtube då denna video kom upp. Och nu sitter jag här med
söndergråtna ögon, fyfan säger jag bara. Jag blev verkligen berörd av den här videon
och då menar jag verkligen berörd. Jag kan bara inte fatta att det finns så pass sjuka
människor här i världen som gör något sådant här hemskt mot någon annan. Men det
som är värst är att många inte vågar anmäla en våldtäkt, eller att hon/han
inte blir trodda i domstolen.

De är rädda för att de inte ska tas på allvar, eller att de ska behöva gå igenom
samma smärta igen genom att berätta samma historia om och om igen. I dag har det
faktiskt också blivit så att kläderna har betydelse, och det är så jävla fel. Misstolka
mig inte där, utan jag menar att i rättegångar idag kan ett våldtäkts fall läggas ner pga.
att domaren tycker att tjejen bar för "lite" kläder då våldtäkten ägde rum. Och det är så
jävla fel. För om de domare som lagt ner ett våldtäkts fall tex. skulle haft en dotter som
blivit våldtagen så självklart så skulle våldtäktsmannen dömas. Ordspråket "det du inte
vet lider du inte av
"
stämmer verkligen. Vi säger att vi bryr oss om de som blir
våldtagna men ändå så blundar vi. För om ALLA som säger att de bryr skulle göra något
så skulle det faktiskt bli en skillnad. Men idag är det inte så, utan idag blir tusentals
oskyldiga våldtagna, och de som våldtar skadar inte bara personen fysiskt. Utan den
personen som våldtar kan ta ifrån någon annan hans/hennes liv.

What is love?

Once upon another time
A little girl wrote words in rhyme
This warm night in the early July
She was watching the bluest sky

Writing empty words of love
Inspired by flying birds above
Searching of the feeling free
So are the birds, so is she

Sitting in the grass so wet
Thinking of the boy she met
Soon he'll be were he belongs
In his ear she'll be singing songs

Love is hard du understand
But when he is holding her hand
Then the feeling are as strong
As the words in the greatest song


Minnet kom tillbaka :)

Nu kom jag på vad det var jag egentligen hade tänkt att skriva i det förra inlägget.
Kanske inte så jätte intressant, men jag har sån j*vla träningsvärk från träningen igår. Helt sjukt :O
Lår, ljumskar, armar, axlar, rygg, mage och vaderna känns ganska mycket. Jag tycker dock att det är lite härligt med träningsvärk, för då vet man att man har muskler^^
Och att man antingen är dåligt tränad eller att man kämpat på som f*n...
Jag vet inte riktigt vad som stämmer mest på mig, för dåligt tränad är jag ju men det finns en anledning till det: foten...
Men jag tycker faktiskt att jag kämpade på igår.
Så vi säger att det är en kombination av att jag kämpade bra och är grymt otränad...

Men vänta bara till foten är helt bra, då ska det bli annat. Tro inte att jag kommer ligga i soffan och slappa. Nej nej nej, då blir det till att bygga upp konditionen, styrkan, självförtroendet osv.
Jag kommer skynda långsamt!

Jag har skrivit det flera gånger innan, men fy fan vad roligt det var att träna igår. Det kändes faktiskt ganska bra. Det mesta fungerade riktigt bra. Jag är helt enkelt nöjd med min insatts.

Nu är det inte långt kvar till det är dags för magnetröntgen. Jag längtar faktiskt!!
Hoppas bara att läkaren hinner ringa mig innan hon drar på semester. Läkaren jobbar tydligen sista dagen den 18/7 och börjar jobba igen den 18/8.
Jag vill ju veta svaret så fort som möjligt! Att vänta till mitten av augusti känns inte bra...

Nu fick jag i alla fall skrivit det jag hade tänkt att skriva... ;)

Rubrik?

Idag har jag faktiskt inte fått gjort så mycket. Har mest suttit framför datorn och pillat med lite saker, hållt på med photoshop och laddat ner lite nya filmer. Hade tänkt att städa rummet, men tiden rann liksom bara iväg. Jag tror inte ens min säng är bäddad eller det är upprullat i mitt rum. Det är mycket ovanligt... Jag vet inte när jag lämnade min säng obäddad efter att jag stigit upp ur den. Det kommer känns konstigt att bara krypa ner i sängen ikväll...

Imorgon hade jag tänkt att städa rummet, men nu vet jag inte hur det kommer bli med det. Mamma ska på sjukgymnastik i stan, så då tänkte jag följa med men stanna i stan och gå runt i affärer. Inte för att jag ska ha något, men att bara vara hemma och tråka är inte så kul. Jag vill ha något att göra....

Varför är det alltid så att man kommer på saker som man ska skriva här på bloggen, men när man väl loggar in för att skriva det så är det bortglömt? :S Lite mysko...

Jag vet faktiskt inte varför jag skrev detta inlägg, det är ju inget intressant... Men det är faktiskt inte någon som tvingar dig att läsa min blogg....

:)

God morgon!
Nu har även jag vaknat till liv.

Jag trodde att foten skulle göra jätte ont idag, men det gör den inte. Det gör ondare än vanligt, men det är inte så farligt. "Knölarna" är blåa och hela foten (mest fotleden) är svullen, så okej är den ju inte.
Trots att den ser för jävlig ut och gör ont kändes det bra att träna igår.
Vem vet vad som visas på magnetröntgen. Kanske måste jag vila hur länge som helst....

Nog pratat om foten....

Idag ska jag inte göra så mycket. Det blir typ någon eller några timmar till framför datorn för att fixa lite saker, sedan så kanske jag drar igång med storstädningen av mitt rum. Om jag får gjort det idag så har jag hela morgondagen ledig :)

Dags att sätta igång så jag blir klar någongång :)