Söndagen

Att det nu är måndag, och klockan visar strax efter halv två på natten, bryr jag mig inte speciellt mycket om. Jag är ledig imorgon och kan därför sova hur länge jag vill ;)

Mina ögon är rödsprängda och rinner som värsta niagarafallet. Jag råkade smeta ansiktskräm i båda ögonen. Fasiken vad det svider! Vad lär jag mig av detta då? Hmmm.... ingenting förmodligen, eftersom det blivit så här varenda dag i ett antal månader ;) haha

Min dag har, trots detta lilla misstag med ansiktskrämen, varit riktigt bra!
Jag startade imorse med att baka lite. Efter det drog jag iväg till en kompis. Vi träffas allt för sällan och det är något som jag inte tycker om. Jag hoppas på en förändring! Riktigt trevligt och roligt hade vi i alla fall.
Tiden rann iväg och helt plötsligt var det dags för mig att bege mig hemåt.
Eftermiddagen spenderades uppe hos farmor och farfar där kusinen firade att hon hade konfirmerat sig.

Strax efter åtta begav jag mig in till Göteborg för att gå på bio med Sofia och hennes kompisar. Det var trevligt.
Agerade taxi på vägen hem. Kul med lite sällskap i bilen :)

Allt gick bra, fram till att jag nästan var hemma. I den berömda kurvan mötte jag ett rådjur. Tvärnitade och fanskapet sprang glatt vidare över vägen. När fan ska jag lära mig att det nästintill alltid springer rådjur där på kvällar/nätterna? Lite skraj blev jag allt! Allt gick ändå bra och jag kunde köra vidare de få meter som återstod innan jag svänge in på gårdsplanen.

Nu ligger jag i min säng och zappar mellan alla de kanaler som finns, eller i alla fall de vi har. Inte ett endaste bra program att titta på, vad ska jag nu hitta på? Jag blir galen på detta!

Inte kan jag fördriva tiden genom att chatta med något för både facebook och msn är stendött. Och några svar på mina sms får jag inte heller. Det kanske är så att folk faktiskt sover nu...
Ska nog koppla in min externa hårddisk som är fylld med massa filmer.

God natt eller nått

Baka

Rulltårtebakning får starta denna dag...

Aldrig mer programmering! :D

Sista provet på gymnasiet avklarades för nästan 12 timmar sedan. Det känns jäkligt gött att den värsta kurserna i år är klar. Aldrig mer programmering!

Har under denna dag hunnit baka två stycken tårtor och 6 brödlimpor. Det luktar ljuvligt här hemma.

Om en stund tänkte jag gå och lägga mig.
God natt

Plugg

Ett endaste prov återstår att avklara innan betygen ska sättas. Jag försöker plugga, men det går inte så bra.
Jag fattar ingenting och det är bara en tidsfråga innan jag ger upp.

Det får gå som det går imorgon...

24 maj

Jag lever, även om det kanske inte märks. Veckan som varit blev en riktigt go vecka för mig. Jag valde att ha min dator avstängd så mycket det bara gick, och tro det eller ej, men jag har faktiskt inte varit inloggad på facebook sedan i tisdags.
Att bara låta datorn ligga i skolväskan, utan att känna måste att titta på alla de hemsidor som jag i vanliga fall besöker dagligen, har varit väldigt härligt. Jag har fått tid till att ta hand om mig själv och göra sånt som jag i vanliga fall inte brukar göra.
Veckan som var underbar på alla sätt och vis. Här följer en liten kort sammanfattning:

Måndag:
Baldagen var framme. Klänningen, som hängt utanför mina garberober i ett par veckor, skulle äntligen få användas.  

Det kommer fler bilder på facebook vid ett senare tillfälle...

Tack till alla som var med och gjorde denna kväll till en alldeles underbar kväll!


Tisdag:
Trött, men inte ett dugg bakfull (vilket jag är lite förvånad över) vaknade jag upp efter endast några få timmars sömn. Att det inte var någon skola var jag väldigt glad över, hade aldrig orkar med att anstränga hjärnan.
Jag blev uttråkad ganska snabbt och valde därför att sysselsätta mig genom städning av rummet.
Allt utom sakerna på väggarna åkte ut. Efter detta tröttnade jag... 

Framåt natten var rummet återställt igen och jag kröp ner i min säng och somnade gott.

 

Onsdag:

Denna dag hände det inte speciellt mycket. Jag hade halvdag i skolan, och började därför vid tio över tolv. En go sovmorgon fick jag och det behövdes verkligen.

Torsdag: Även denna dag var en slappdag. Jag började tio över tolv och slutade strax innan tre. I skolan var det bara lite inför studenten och ett betygssamtal. Riktigt chill!

Fredag: Äntligen fredag! Jag hade mitt absolut sista prov i fysik B. Resultatet blev helt okej och jag är glad att den kursen är över. Fy fan vilken jäkla kurs!!!

Framåt kvällen blev det fotboll på Hålta IK

 

 

Lördag: En dag utan planer. Solen sken ute och jag var pigg och glad. Pappa höll på att måla några brädor och även jag hjälpte till lite. Armar och hår fick lite vit färg på sig, men det är sak samma enligt mig. Kvällen spenderades tillsammans med världens bästa bröder. Kungälvscruisingen!

Söndag: Jobb, jobb och ännu mera jobba. Ungefär sådär kan man beskriva den dagen. Jag jobbade helt enkelt. Lite plugg hann jag med också innan jag somnade.

Idag är det måndag och jag har haft massa problem hela denna dagen. Min dator lever sitt egna liv. Det började imorse med att jag inte kunde kolla min mail. En stund senare la mitt office-paket av. Efter det blev det bara värre och värre. Jag är helt säker på att den kommer krascha väldigt snart!

Idag har jag trots allt fått gjort lite vettiga saker. I skolan fick jag gjort mitt nästsista prov på gymnasiet och nu under eftermiddagen och kvällen har jag jobbat.

Om några timmar är det dags för mig att sova.

Imorgon är det en ny dag och på schemat står det studiebesök. Det blir nog chill...

Nu ska jag slappa framför tvn och hoppas på att min dator kraschar!

Kram

 


-

Jag har bevisat för mig själv att jag kan mer än jag tror.
Så jäkla underbart!

Adressbyte...

Funderar på att byta adress till Strandvägen 77...

Idag har jag återigen jobbat heldag på jobbet, dvs 13 timmar. Fötterna har nästintill domnat bort och hjärnar har förvandlats till en gröt. Jag känner mig lite småseg, men det är kanske inte så konstigt.
Tiden har, trots många timmar på jobbet, gått väldigt fort. Det var en relativt lugn dag och jag fick gjort lite mer än vanligt.

Nu är det 12,5 timmars vila innan jag återigen befinner mig på jobbet för att jobba heldag.
Lite mys framför tvn får det bli nu.

Trevlig kväll!

14 maj

Det här ännu en gång blivit långt mellan uppdateringarna här. Den här gången har jag absolut inget annat än lathet att skylla på...

Skolveckan blev väldigt chill. Jag hade endast en lektion om dagen, och de lektioner jag väl hade var så slappa att jag skulle kunna fårr gjort lika mycket om jag sov.

Just nu känner jag mig som en zombie. 13 timmar lång blev min arbetsdag idag, 13 timmar lång blir morgondagens och på söndag blir det ett lite kortare pass på 9 timmar. Hela min kropp är öm... Det enda positiva med dessa arbetsdagar är att det kommer komma in mycket pengar på kontot om en månad.

Jag har tyvärr ingen kraft eller ork att skriva mer. Det är kaos i huvudet. Tror nog bestämt att jag ska lägga huvudet på kudden och titta lite på tv...

Jag återkommer när tid och ork finns...

Kram

10 maj

Fredag, lördag, söndag och nästan hela måndagen har gått utan att jag uppdaterat här...

Jag är nu inne på min nästsista riktiga vecka i skolan. De sista proven, inlämningar och redovisningar ska genomföras. Betygen ska sättas om två veckor och därför måste de sista momenten i de få kurser, som fortfarande är vid liv, genomföras.
Kommunikationen mellan lärarna är inte den bästa. Hade de öppnat munnen och pratat med varandra så tror jag att de här två veckorna inte hade varit lika jobbiga. Det hade kunnat vara lite slappare och inte allt på en gång. Jag är glad om jag kommer hinna sova...

Ja, det är helt enkelt mycket nu och därför blir det glesare mellan inläggen här. Jag känner att det är viktigare att prioritera skolan!


Det blev en liten kort uppdatering, har inte tid att skriva mer just nu. Min paus från pluggandet är slut. Fysikboken väntar...

Kram

Underbar dag

Jag har fått min välbehövliga paus. Min stresshuvudvärk märks knappt av. Idag har jag fått vila ut...

Idag har jag varit ledig från skolan, vi hade inga lektioner. Trots att jag kom i säng på tok för sent inatt så vaknade jag ändå lite efter åtta och var pigg. Jag lämnade då sängen och åkte till Rollsbo för att hämta min brors innebandyklubba. På vägen hem handlade jag lite för älskade mamma.

När jag kom hem startades ugnen, mjölet togs fram och några timmar senare fanns det 6 stycken limpor på köksbänken. Under tiden bröden var i ugnen passade jag på att städa, tvätta, hänga upp tvätt UTE, vika lite tvätt, diska och lite sånt.
Att jag bara för några år sedan hatade allt som hade med hushållssysslor att göra går inte att tro när man ser mig idag. Jag offrar gärna en hel dag för att städa, tvätta, baka osv... för jag vet att det uppskattas.

När älskade mamma kom hem blev hon glad. En sten lättade från hennes hjärta. Jag vet mycket väl att hennes kropp inte är den bästa och detta gör att jag känner att det är en självklarthet att hjälpa till. Den glädjen man ser i hennes ögon går inte att beskriva. Mamma, jag älskar dig ♥

Inte nog med att jag är världens bästa dotter... jag är även världens bästa syster, i alla fall för stunden. Imorgon åker pappa och lillebrorsan till Mora för att spela innebandycup. Jag gav därför min 200 grams marabouchoklad till min bror. Snacka om snällt! Han blev glad och jag blev glad för att han blev det. En liten tår rullade dock längs min kind... älskade choklad :(
Jag får köpa ny imorgon! ;)

Nu är det snart dags för mig att sova.
Imorgon är det fredag och skola som gäller... I alla fall i några timmar :P

Snart helg, wiho! :D

Och ja, jag är lite knäpp och galen. Jag har svårt för att bete mig normalt när jag är såhär glad! :P hehe

5/5-2010

Helvetesdagen är snart över och jag kommer om en stund somna med ett leende på läpparna.

Jag kan inte föneka att jag inte varit stressad ett par dagar. Huvudet har gjort extremt ont och jag har faktiskt varit lite orolig över mig själv. Jag har varit rädd att detta ska bli värre och värre.. nu känner jag dock helt annat.
En dag som den här är inte varje dag jag får uppleva..

Imorse hade jag sovmorgon, men trots detta vaknade jag lite efter åtta. Det var tur eftersom jag hade lite att plugga på. En sväng till jobbet hann jag med innan jag kom till skolan strax före tolv. Programmering var det jag skulle spendera min eftermiddag på. En inlämningsuppgift skulle göras klart innan midnatt och jag hade verkligen ångest för detta. Jag hade kört fast totalt och fattade absolut ingenting.

Ett fysikprov skulle jag dessutom skriva under denna lektion. Tyvärr så var läraren sjuk, provet blev helt enkelt inställt. Lite tråkigt kände jag nu när jag var förberedd och redo för provet... men men det är bara att göra det nästa vecka istället.

Programmeringen gick halvbra. Lektionen tog slut och jag var inte klar. Jag och två klasskamrater stannade kvar för att så våra kloka huvuden ihop. Tillsammans kom vi framåt, men när klockan visade på strax efter halv sju orkade vi inte mer. Vi packade ihop våra datorer och lämnade skolan.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att göra klart ett dokument och ett flödesschema. Inlämningsuppgiften var klar för att lämnas in.
Strax efter detta började min huvudvärk släppa. Så jäkla underbart.

Nu är det inte mycket kvar, snart studenten!

En månad kvar!

Jag har egentligen inte tid att sitta här och skriva, men just nu känner jag för att skriva av mig lite.

Det är mycket som händer och jag vet varken ut eller in längre. Det är tre veckor kvar tills betygen ska sättas och lärarna ger oss hela tiden massa nya saker som måste göras innan dess. Jag kryper fram, tyngden som lagts på mina axlar går inte att beskriva. Jag önskar att jag någon gång hade fått en paus, en stund till att andas.

Denna stress som jag får utstå varje dag gör mig galen. Min kropp och själ beter sig allt mer konstig och jag känner att jag är på väg in i dimman. Jag har ingen kraft eller energi till att utföra allt jag vill. Det är tungt att ta sig fram.

Jag är stressad, sjukt stressad. Är det inte skola så är det jobb eller innebandy. Det är inte många timmar i veckan som jag är ledig på. Ledig innebär för mig att inte ha något att göra. Just nu har jag egentligen saker hela tiden. Skolan tar mycket tid, tid som jag inte har.
Hjärnan går på högvarv dygnet runt. Att vakna på morgonen och vara tröttare än jag var innan jag gick och la mig är ingen rolig upplevelse. Att dessutom blöda näseblod ett antal gånger varje dag börjar bli lite jobbigt.

Idag är det en månad kvar till studenten, endast en liten ynka månad. Jag ska klara det. Jag ska bita ihop. Allt går, bara man vill.
Om en månad kan jag andas ut och titta tillbaka...
Oj vad jag längtar!

3/5

Nu är det kväll och jag ska snart gå och lägga mig...

Huvudet gör ont, men det kanske inte är så konstigt i och med att jag knappt fick någon sömn inatt. Nätter då jag inte kan sova är så sega. Det är verkligen slöseri med tid.
Dagen idag har trots lite sömn varit helt okej. Jag hade engelska på morgonen. Jag fick gjort riktigt mycket och det kändes väldigt bra.
Efter lunchen var det svenska som gällde. Vi hade ett bokseminarium i halvklass innan det var dags att börja skriva på en artikel. Den här lektionen var jag lite otaggad på. Seminariumet gick bra, men artikeln orkade jag inte börja på. Den ska in på söndag och jag har några få timmar lediga vissa kvällar, så det ska nog gå att få den klar... hoppas jag!

Några timmar på jobbet har jag också hunnit med. Jag hade dessutom planerat in en innebandyträning på kvällen, men tyvärr gjorde mitt huvud för ont. Jag orkade inte med träningen :(

Nu ska jag gå och borsta mina gaddar...

Godnatt

Blev som jag misstänkte

Japp, det blev som jag misstänkte; en lång och seg kväll och natt med få timmars sömn.

Jag ligger klarvaken i min säng, det går bara inte att sova.
Om två timmar ringer min väckarklocka och det är då dags för mig att gå upp. Usch, det kommer inte bli lätt...

Jag behöver sömn!!

Helgen

Veckan är slut och den vanliga söndagsångesten har kommit som ett brev på posten...
Usch vad jag inte tycker om att tiden går så fort och att söndagskvällen kommer så snabbt. Jag hade planerat att göra massa saker under helgen, men tiden har inte räckt till.

Helgen har i alla fall varit bra trots att jag inte hunnit med det som jag planerat.
I fredags var det ingen skola för mig. Jag passade istället på att träffa en specialtränare för att prata lite om min fot. Han bad mig göra några övningar, tyvärr tyckte inte foten om dessa. Jag fick istället order om att ringa en sjukgymnast som han tipsade om.
Resten av min fredag gick till att plugga och städa.

I lördags gick jag upp tidigt. Redan vid tjugo i åtta ringde min väckarklocka. 10 minuter senare satt jag i min bil påväg till jobbet. Tanken var att bara hämta upp kusinen där, men vi blev kvar i ett par timmar...
En heldag med kusinen var inplanerad.
Bio, käk och lite mys hemma hann vi med innan det var kväll och dags för Emma att åka hem.

Jag var helt slut efter denna dag, men trots det valde jag att tacka ja till att vara chaufför. Kvällen och natten blev rolig och väldigt lång. Vid halv femtiden imorse var jag hemma igen. Tyvärr lyckades jag inte somna förrän ett par timmar senare.

Idag har jag inte fått gjort speciellt mycket. En sväng till Mimershallen där föreningsavslutningen pågick fick det bli. Anledningen till att jag åkte dit var för att kunna hämta priser för serievinsten i reserv serien.
Eftermiddagen och kvällen har gått till min dator och programmering. Jag fattar inte mycket och det går väldigt långsamt framåt.
Jag ringde hit hjälp och tillsammans fick vi löst en del, dock inte allt...

Det är så mycket som jag inte hunnit med att göra, men det får vänta till en annan dag. Imorgon är det måndag igen, ny vecka, nya möjligheter.

Nu hoppas jag på att somna ganska fort. Jag misstänker dock att det kommer bli en seg kväll och natt med få timmars sömn...

God natt