Äntligen fredag

Hallå cybervärlden!
 
Idag är det fredag och jag var återigen tillbaka på jobbet efter mina fyra lediga dagar. Jens har varit här nere söndagkväll-torsdagförmiddag. Jag ville att han skulle vara med på ett läkarbesök och självklart ställde han upp på det.
 
Att han dessutom stannade kvar några extra dagar var bara väldigt skönt. Jag kunde slappna av och vi fick pratat om allt och lite till. Jens är trots allt den som förmodligen vet mest om mig. Det var han som fångade upp mig när jag var på väg att störta genom golvet för ett och ett halvt år sedan. Han har tidigare varit med när jag träffat min läkare och även teraupet. Jag har tidigare haft svårt att berätta för läkare och teraupet hur läget är, men då är det skönt att ha Jens som kan prata åt mig. Och ja, jag tillåter han att göra det!
 
Men idag var det alltså fredag och dags för mig att återvända till jobbet. Jag jobbade 7-16 och det innebär en hel del varuuppackning. Det märks på min kropp just nu. Jag har fruktansvärt ont i lederna efter alla lyft, drag, slit och liknande. Mina fingrar ser dessutom ut som falukorvar. Högerhanden är ett helvete. Det gör ont att försöka böja mina falukorvsfingrar. Trots att jag känner mig sisådär 250 år, är stel som en pinne och har ganska ont så var det ändå kul att vara tillbaka.
Den glädje som uppstår när jag kliver innanför dörren på jobbet går inte att beskriva. Jag försöker stänga ute allt annat och bara fokusera på det jag ska göra.
 
Nu är det jobb hela helgen och måndag som gäller innan jag får ledig hela tisdagen. Sedan är det jobb onsdag & torsdag samt sommarutbildning på fredag...
 
Trots att klockan nu bara visar på strax efter åtta så känner jag att min kropp inte orkar mycket mer. Jag har helt enkelt inte så mycket val än att snart gå och lägga mig.
Kroppen ska trots allt palla morgondagen också...
 
Trevlig helg!
 
Å grattis tilll brorsan som idag fyller 24 år!

Underbara helg

I fredags fick jag besök. Det var underbara mamma, mormor, moster och kusinen.
Att få besök är alltid lika underbart. Det händer liksom inte så ofta att det kommer personer långt ifrån.
Trots att det bara var några få dagar så var det ändå helt underbart att bara få träffa alla.

Det var första gången mormor och moster var i min lägenhet. Att få höra att lägenheten är fin får mig att bli sådär extra glad.

I lördags tog vi en sväng till Öland. Mormor hade aldrig varit där så det var ett måste. Skratt så tårarna sprutade och kommentarer hej vilt... Det var roligt!

Idag är det måndag och jag har precis tvättat klart alla sängkläder och handdukar som gått åt i helgen. Middagen är klar och jag har fått i mig frukost och två stora muggar med kaffe.

Om drygt två timmar börjar jag jobba, men fram tills dess ska jag ta en lång dusch och även dricka lite mer kaffe.

Ha en underbar dag!
Kram


1/4 2013

Ibland kan jag bli bitter på saker och ting. Mitt senaste anfall var på mitt bredband. De går så jäkla långsamt, hastigheten kommer bara upp i drygt 6mbit/s.
Att jag kan bli irriterad på en sån här sak är egentligen bara fruktansvärt pinsamt.
Runt om i världen finns det personer som svälter, inte har någonstans att bo och lider av sjukdomar som jag inte ens visste fanns.
Jag borde vara glad över att jag har en snygg lägenhet, underbara kompisar, ett jobb och en relativt bra hälsa. Ett segt bredband ska inte kunna få mig att bryt ihop.

Jag vet att det bara är något tillfälligt. Snart borde hastigheten vara uppe i sina normala 25-30mbit/s igen.
Fram tills dess gäller det att ta vara på allt annat underbart som händer i min vardag.

Idag fick jag besök av Annahita och Frank. Lille Frank blev idag en månad gammal. Tiden går fort! Jag minns fortfarande när mmset hamnade i min inkorg, en liten gosse hade kommit till världen.
Frank är en underbar liten bebis som inte säger så mycket. Han är mysig att hålla i och hans underbara ögon får vem som helst att smälta.
Han kommer garanterat bli en riktig tjejtjusare när han blir stor.
Det är så mysigt att se den lilla familjen tillsammans. Med två underbara föräldrar så kan han inte ha det annat än helt galet bra.
Jag är så lycklig för deras skull. Att det dessutom betyder att jag får mysa med en bebis gör bara saken ännu underbarare.

Livet är allt bra gött, trotts att mitt bredband för tillfället är lite segt ;)

Till sist vill jag bara sända en tanke till morfar i himlen. Idag skulle du fyllt 84 år.