Plugg

Ännu en dag är kommen. En dag bestående ac plugg... 

Ellen är på dagis och Alice sover. Det gäller då att vrålplugga så mycket det bara går. 
Just bu sitter jag och räknar på bromsar. Det är alla möjliga olika sorter, eller ja, bara bandbroms,skivbromsar, bromsbackar och liknande. 
Det är bara massa formler hit och dit...

Egentligen ville jag bara berätta att jag lever. Det behöver någon minut ledigt från siffrorna för att orka räkna vidare. 

Må så gott och njut av solen!


Äggröra!

Ibland snöar jag in på saker och ting. Just nu är det äggröra och keso som gäller för mig. 

Jag skulle kunna äta det till frukost, lunch och middag varje dag om det var så. Nu har jag dock lite värre förstånd än för några år sedan, så nu agerar detta min mat två måltider om dagen. Det är bara så gott. Lite Goa kryddor på äggröran så blir det extra gott. 

Jag längtar redan till nästa gång jag får äta MiB äggröra! 😃


Onsdagkväll

Då var de kväll igen. 

Tjejerna sover, sambon tittar på fotboll och jag har precis satt mig bredvid honom i soffan. 
Inlämningsuppgiften blev klar för en stund sedan, men jag avvaktar med att lämna in den till imorgon. Jag vill läsa igenom hela arbetet, 9 sidor, och kontrollera så det ser bra ut innan jag skickar in det. 
I måndags var jag en sväng på jobbet. Det kanske låter sjukt, men jag längtar faktiskt till den dagen då jah börjar jobba. 
Jag älskar att vara hemma med mina äsklingar, men känslan att gå till jobbet är också ganska go. 
Det är inte bestämt ännu hur länge jag ska vara hemma, men begärd ledighet är till sista februari nästa år. Känner jag mig själv rätt så kommer jag till hösten börja jobba lite smått. Kanske ett pass i veckan eller när det krisar. Vi får se hur det blir. 

Snart ska jag lägga mig och bara njuta av lugnet. Imorgon är en ny dag, Ellen ska till dagis och jag ska plugga. Få se hur det går med plugget, jag kommer vara ensam med Alice i några timmar. Kanske det blir till att skjuta upp plugget till eftermiddagen när Jens kommer hem. 
Det återstår att se hur det blir med det i alla fall. 
Det är nytt avsnitt och mycket nytt att ta in. Det är inte bara att skumläsa, utan det är full fokus från början som gäller. 

Kram på dig


😃

Just nu ligger jag i sängen med Alice tättintill mig. Underbart är bars förnamnet. Ellen sover sedan en timme tillbaka. Inlämningsuppgiften är inte riktigt klar men ca 75% är avklarad. Det går bra nu. 


😃


Påsk

Påskafton är snart förbi. 

Flickorna sover sedan en halvtimme ungefär. Jag har lagt mig i sängen. 
Livet är på topp. Jag är lycklig och mår bättre ön bäst. Nu rullar det på. 
Skolan går bra. En inlämningsuppgift är klar på tisdag, flera dagar tidigare ön deadline. Snart är Ellen två. 

Det är mycket roligt som händer nu. 

Jag älskar att vakna på morgonen och möta ännu en dag. 

❤️


3 april

Dagarna försvinner i ett tempo som jag verkligen inte hänger med i. 


Ellen går på dagis 9-15 från och med idag. Det ger mig mer tid till att plugga ocv stressen och tankar på plugget nattetid kanske kan försvinna nu. 
Det har varit fruktansvärt att plugga med båda kidsen. Jag rekommenderar inte någon att plugga med småbarn hemma. det kanske låter sjukt, men hade det varit en annan situation och annat läge så skulle jag lagt plugget åt sidan, men just nu är de så att kurserna som läses löser av varandra och baseras på varandra. Missar man första så får man inte läsa de kommande två. 
Nu är jag inne på kurs tre i en sånhör följd och ville därför inte lägga den åt sidan...

Nu är det snart sommar och lov. Det betyder mer tid med mina älsklingar. Vad som händer i sommar vet jag inte ännu. 

Kanske jag hoppar in och tar något jobbpass någon gång. 
Jag hoppas på en fin sommar med sol och värme. Jag vill kunna vara ute och leka, bada och bara vara. 

Nu ska jag packa ihop plugget och invänta Jens som är och hämtar Ellen. Sen bär det av ut till mina föräldrar för lek i sandlådan och gunga till himlen.