Kanelbullar

Doften av nybakade kanelbullar har spridigt sig i hela huset.


Lååång dag

Att dygna var ingen bra idé...

Jag vet inte vart jag ska börja, hjärnan hänger inte med...
Inatt satt jag som sagt och pillade med designen, läste bloggar och slösurfade en del. Det ledde till att jag, imorse vid halv nio var klar för att sova. MEN, tror du att jag gick och la mig? Nej nej, jag fastande framför msn och facebook. Timmarna gick, och jag kände att det var meningslöst att sova. För att försöka få lite mer energi stack jag ut på en joggingrunda. Det var varmt, svettigt men så jäkla gött.
Efter en kall dusch återvände jag till datorn... Framför datorn satt jag till klockan blev 17.15. Tiden gick så fort! Kvart över fem lämnade jag mitt rum, som för övrigt hade förvandlats till en bastu trots att både fönster och dörr var öppet, för att gå ut och pilla lite på bilen.

Här är topplocket bortplockat, och jag håller på att ta bort lite smuts =)


Vid åtta-tiden var det dags att gå in. Det fanns inget mer att göra på bilen. Imorgon kommer packningen och sedan är det dags att sätta ihop allt igen.
Sedan jag gick in och fått bort den förbannade oljan från mina händer och naglar har jag bara suttit framför min dator. Eller ja, jag har legat med datorn i sängen.
Min kropp har ingen energi kvar alls. Att dygna är inte så bra. Jag har just nu varit vaken i 36 timmar, och jag lovar att det känns.
Inatt har jag däremot inga som helst planer på att vara vaken. Funderar nästan seriöst på att försöka gå och lägga mig innan klockan passerat tre.. Det har blivit många sena kvällar och nätter de senaste dagarna.

BTW så pajjade min mobil idag... Självklart när chefen ringde. Gaah, jag blir så trött på allt. Fast egentligen, en ny mobil har jag behövt ett tag. Kanske det är dags att förflytta mitt feta arsle från huset och bege mig in till Göteborg och köpa en telefon snart. Jag vet ju liksom vilken jag vill ha.
Jag vet ju att det bara var en tidsfråga innan telefonen skulle gå sönder, men trots det så känns det lite jobbigt. Jag trivs väldigt bra med den, trots att den vibrerar så högt att folket i Kina hör det, att den stänger av sig med jämna mellanrum och att jag måste ladda den varannan dag för annars tar batteriet slut.
Den har varit min i drygt två och ett halv år, och nu måste jag lämna den för en ny. Det känns jobbigt.
Jag är en person som väldigt ogärna köper nya saker innan den gamla gått sönder. Mobilen fungerar ju fortfarnade, men lite mindre bra.
Jag blir galen!

Chefen frågade i alla fall om jag ville jobba något nästa vecka. Klart som sjutton att jag tackade ja =D
Nästa vecka jobbar jag:
Torsdag: 16.00-20.15
Fredag: 16.30-20.15
Lördag 7.45-14.00

Det ska bli roligt. Att tjäna lite extra pengar är alltid bra =)

Dessutom ska jag på möte nu på torsag klockan 9.00...


Jahopp, nu loggades jag ut från msn =S Undra varför... Aja, sak samma... Det löser sig nog

Imorgon är det en ny dag, men vilken dag det är har jag inte koll på. Har man sommarlov så bryr man sig inte så mycket om dagarna ;)
Jag har planerat in en lång sovmorgon. Måste ta igen sömnen jag gick miste om inatt.
Dagen kommer jag förmodligen spenderas hemma. Eventuellt så kanske jag ska ta ett dopp. Har fortfarande inte badat i havet i år. Det är ju pinsamt!
Kvällen kommer spenderas vid bilen. Topplockspackningen ska sättas dit och sedan är det bara att börja skruva tillbaka alla delar...

Det här var nog allt för mig idag.

Kram och god natt =)

Lite slit och mycket chill

Ännu en dag i mitt liv har passerat...

Att värmen kan göra att jag blir så trött, det är helt otroligt. I vanliga fall brukar jag sitta ganska mycket framför datorn när jag är ledig, men idag har det inte gått. Orken till det har inte funnits. Jag har mest suttit ute i skuggan och inte gjort någonting. Vissa stunder höll jag på att tråka ihjäl, men för det mesta njöt jag av att vara ledig :)

Tro nu inte att jag har slappat hela dagen! Lite slit har det allt blivit... i form av att byta däck på bilen, och dessutom tvätta dem och dammsuga hela bilen! Jag har jobbat hårt idag... haha

Först blev de dränkta i avfettning...


Och sedan var det dags att tvätta dem


Efter detta fick de sig en rejäl dusch av vattenslangen. Samtidigt passade jag på att skvätta lite på mig själv för att bli lite sval =P



Jag förstår mig inte riktigt på mig själv. Hur dum får man bli om man är ap trött och ändå stannar uppe hela natten. Sova är något jag har missat att man ska göra på nätterna.

Jag funderar på om det ganska snart är dags för mig att sova. Klockan är ju snart nio och jag har varit vaken på tok för länge. Jag tror nästan att jag ska sätta ett alarm, orkar inte sova bort hela dagen.
Undra om premiärdoppet sker idag...

Nu ska jag sova =)

Ha en trevlig dag.
Kram

Ny design

Äntligen!

Efter 11 månader kände jag att min gamla design var väldigt uttjatad. Jag tröttnade på den för länge sedan, men tyvärr kände jag att det inte fanns någon tid över till att pilla ihop en ny design då. Skolan tog ganska mycket tid...

Nu har jag däremot sommarlov, och mina dagar är ganska tomma... Tid är något som jag har så det räcker och blir över.

Så... Idag, under kvällen och natten har jag pillat ihop en ny design. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den, men det får vara såhär ett litet tag.

Hoppas jag inte skrämmer bort dig nu med den nya designen...

Kram

Snart

Snart är allt klart...
Bara några koder till som ska fixas

Frihet

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det, men sommaren och sommarlov är så jäkla gött.
Man kan sova hur länge man vill på morgonen. på kvällarna behöver man inte känna att man måste gå och lägga sig i normal tid, att sitta uppe hela natten spelar ju ingen roll om man gör om man ändå inte ska hitta på något på dagen.

Det jag tycker om mest är nog ändå att kunna se ut hur som helst. Det är ingen som bryr som om jag går runt i värsta skräpkläderna, om mitt hår är fett eller om jag är osminkad.
Frihet är vad jag känner.

Visst, att gå till skolan osminkad gör jag alltid... men det beror mest på att jag är trött på morgonen och då inte orkar lägga några minuter till mig själv. I skolan så blir det däremot alltid sminkning på den första lektionen. Jag ser så trött ut annars.

Sommarlovet är den tiden på året då jag verkligen njuter av att vara ledig!

Btw så går det framåt med photoshopandet... Om en liten stund är jag nog klar =)

Hörs om en stund

Fast i bloggvärlden

Jag är fast i bloggvärlden. Den senaste timmen har gått till att läsa bloggar.
Jag besöker alla de vanliga bloggarna, läser kommmentarer, klickar mig vidare, börjar läsa ny blogg, läser kommentarer, klickar mig vidare... och så fortsätter det.
Jag är fast!


Sommaren är underbar

Klockan är strax efter ett, det är 18.9 grader utomhus och fortfarande ganska ljust.
Sommaren är underbar!

Jag har lite mindre roligt just nu, men att sova känns inte så aktuellt. Jag är liksom inte trött, det är svårt att vara trött när huvudet gör ont...

Just nu sitter jag och pillar lite i photoshop. Förmodligen kanske jag kan få fram något vettigt att visa här, men det blir lite senare inatt i så fall.

Skinnet på min fd brända kropp har nu börjat lossna. Kanske jag imorgon kan bättra på brännan lite mer =P

Nu ska jag gå tillbaka till photoshop och pilla lite.

Hörs senare =)

Bilen hela dagen...

God kväll =)

Ibland kommer det dagar då jag verkligen inte orkar skriva något här. Idag är en sån dag. Det tar emot att skriva, men samtidigt så klarar jag inte av att gå och lägga mig utan att ha publicerat ett inlägg. Jag förstår mig inte på mig själv längre...

Imorse vaknade jag riktigt riktigt tidigt, klockan var bara 10.43 när mina blåa ögon öppnades. Jag trodde nästan att min väckarklocka visade fel siffror, liksom ofta jag vaknar så tidigt. Dock så visade även min mobil samma siffror. Det var lite mindre gött. Jag hatar att gå upp så tidigt, men att somna om gick bara inte. Det var för ljust i rummet och fåglarna utanför fönstret lät för mycket.
Det fick helt enkelt bli en stunds tv-tittande innan jag valde att lämna sängen.

Under dagen har jag och pappa grejat med bilen. Oljiga händer är mysigt att ha =P
Jag valde att städa den inuti och även avfetta och tvätta av alla dörrar. Det blev ganska stor skillnad.
Efter 7 timmar packade vi ihop alla saker och lämnade bilen...
Sedan dess har jag typ bara slappat.

Ganska snart ska jag gå och lägga mig. Imorgon hoppas jag inte att jag vaknar så tidigt! Dessutom hoppas jag att blogglusten är tillbaka...

God natt


Sova, vad är det??

Kul att jag planerade att gå och lägga mig tidigt... Det sket ju sig totalt. Här sitter alltså jag fortfarande uppe framför datorn. Ibland blir jag bara så trött på mig själv. Varför har jag så svårt för att lägga mig i tid?

Nu har jag bestämt mig, det är dags att lämna datorn för att sova istället.

God natt

Fredag

Ännu en dag av mitt sommarlov är över. Jag tänkte försöka gå och lägga mig lite tidigare än det blivit de senaste dagarna...

Idag har det i alla fall varit en mycket bra dag. Jag gick och la mig vid sex-tiden imorse, men trots det så öppnades mina ögon redan vid tolv. Helt galet.
Till min förvåning så hade jag glömt att logga ut från både mns och facebook.. Det fanns några personer som hade hunnit bli lite irriterade. Sorry min vänner! ♥

Idag hade jag inget inplanerat... Det gjorde att jag spenderade den mesta tiden i sängen. Jag tittade på tv, slösurfade och chattade en del.
När jag trivdes som bäst i mitt rum så kom pappa hem och sa till mig att gå ut till bilen och skruva loss batteriet. Självklart så fick datorn följa med ut. Att lämna datorn en stund gick bara inte. Nej, jag är inte alls databeroende ;) hihi
Mamma och pappa bara skrattade åt mig.

Efter lite att batteriet var borta satte jag igång kampen mot motorn. Det var dags för en motortvätt. Tjena vad rent det blev :D
Jag kan inte påstå att jag kände mig som en bilmekaniker... Liksom hur många bilmekaniker har långa fransk manikyrmålade naglar?
Men va fa, lite skit under naglarna har jag aldrig dött av. Att smutsa ner händerna är faktiskt roligt, så länge det finns en mening med det ;)

Vart kvällen har tagit vägen har jag ingen aning om. Jag tror nog nästan att jag bara suttit här framför datorn.
För en stund sedan så höll jag i alla fall på att koka här i mitt rum. Att ha fönster och dörr stängd en hel dag är inte att rekommendera... Men nu är det i alla fall öppet överallt och värsta tvärdragen, sjukt gött. Kanske kan temperaturen bli normal innan det är dags för mig att sova...




Vet du vad jag hittade under min säng??
Den här...
Vatten från att jag var i Österrike. Det är idag två månader sedan jag öppna de den, och se... det finns fortfarnade vatten kvar. Haha
Undra om det går att dricka =P





Erkänn intressant... Haha



Jag tror nog nästan att det är dags för mig att sova snart. Jag är sjukt trött och har ont i huvudet.
Imorgon tar jag mig en lång sovmorgon (som om jag inte gör det alla dagar då eller ? ;) ) hihi
Något jag måste göra imorgon är att träna. Jag tog idag en ledigdag och tjena vad slapp jag känner mig. Innerst inne så vet jag att mitt val var bra, för att träna en dag till hade min kropp inte pallat. Någon gång måste man ju vila så att musklerna kan återhämta sig. 

 Ha det gött
Kram

Livet är underbart

Jag började mitt sommarlov så jäkla bra.

Inatt satt jag vaken till klockan blivit fem. Det blev mycket tv, dator, sms och även några filmer. En riktigt underbar natt. Imorse lyckades jag vakna redan vid elva. Trots få timmars sömn så var jag riktigt pigg. Alla mina familjemedlemmar var borta, så jag hade hela huset för mig själv. En perfekt start på morgonen.

Förmiddagen spenderade jag i sängen. Att gå ut i solen lockade inte så mycket. Jag tyckte att huden brände tillräckligt mycket bara av att vara inne... Tiden rann iväg och jag blev sjukt uttråkad... Jag funderade ett tag på att åka iväg till någon kompis, men orken fanns inte. När jag trodde att jag skulle tråka ihjäl så ringde Mattias. Han var ute och åkte och frågade om han fick komma och hälsa på.
Självklart att han fick det :D
Det var härligt att ha någon att vara med. Tiden gick väldigt fort.
Framåt halv två åkte Mattias hem igen och jag satte mig framför datorn en stund för att slösurfa.

Halv fyra var det dags för mig att åka till jobbet för att avverka dagens timmar...

Att komma till jobbet var riktigt roligt. Det var ett tag sedan jag jobbade, men trots det gick allt väldigt bra. Jag har börjat komma in i rutinerna nu. Allt går bara snabbare och snabbare. Det är roligt att jobba :)

Halv nio var min arbetsdag över. Jag och moster stängde affären och sedan åkte vi hem, hon till sig och jag till mig.

Jag passade på att träna direkt när jag kom hem.
Jag trodde att det skulle vara lätt att träna idag, men ack så fel jag hade.
Dagens träningspass var nog det jobbigaste i år! Mina ben ville inte transportera mig framåt. Armarna vill inte bära mig när det var dags att göra armhävningar. Mina biceps var helt borta när det var dags för hantlarna... Det var inte så mycket som stämde idag helt enkelt... Trots det så utförde jag hela programmet, och jäklar vad gött det kändes efter. Jag hade klarat av ännu ett tufft pass :D

Kvällen rullade på och jag satt och tjötade en del med brorsan och hans kompisar.

Klockan halv tolv satte jag igång med bakningen... En och en halv timme senare var jag klar. Det luktade kolakakor i hela huset, sjukt gött. Synd bara att alla låg och sov här hemma. Jag fick vara vaken ensam och känna lukten.

Sedan bakningen har jag mest tittat på tv, slösurfat och smsat lite... Det har varit ännu en bra dag, kväll och natt. Jag utnyttjar mitt sommarlov till max. På ett sommarlov så ska man bara göra sånt som man vill och dessutom ska man slappa mycket. Och är det något jag gör så är det att slappa. Jag är expert på det ;)

Senare idag, när jag har sovit några timmar, vet jag inte vad som händer. Jag funderar nästan seriöst på att dra och slänga mig i havet. Jag har liksom inte badat i havet i år. Det borde väl vara dags för ett premiärdopp snart, eller?

Nä, nu är det dags för mig att lämna datorn och övergå till tv:n och sängen. Det är alltså dags att sova.
God natt

Michael Jackson är död






Ja, jag har tråkigt...


Kvällsbakning

Klockan är strax efter ett på natten och jag är precis klar med kvällens bakning. Idag fick det bli kolakakor. Mamma hade gjort en beställning :P
Jag känner mig riktigt glad och nöjd.

Frågan är ju bara vad jag ska hitta på de sista timmarna innan jag går och lägger mig...

Stekt!

Morgonrock och en varm filt är jag insvept i just nu... Trots det fryser jag som en liten gnu. Jag är stekt!

Dagen började mycket bra med en skolavslutning. Tro det eller ej, men nu har jag faktiskt sommarlov i några veckor. Så jävla gött.
Mina lärare hade satt ihop en frågelek; Hur väl känner du dina klasskamrater?
Igår hade lärarna tydligen suttit och tittat på  facebook osv för att leta fram lite saker om oss. Vissa av frågorna blev pinsammare än andra. Fy fan vad vi skrattade!

Här håller mina lärare på att dö av skratt


Dagen avslutades med att betygen delades ut. Sedan var det SOMMARLOV!

För att fira att skolan var slut så tänkte jag passa på att vara ute i solen lite... Det var ju trots allt inte igår som jag fick se solen senast...
Det där gick väl inte riktigt så bra...

När jag låg på rygg så lyckades jag somna... En timme senare vaknade jag av att telefonen ringde. Att jag hade fått så mycket färg var inget jag kände av då...

För att få lite jämn bränna så valde jag istället att sola ryggen lite. Men... med en dator framför går tiden väldigt fort. Jag hann inte reagera på att tiden rann iväg. Helt plötsligt hade det gått en timme och tre minuter...
Jag förflyttade mig till skuggan istället och satt där resten av eftermiddagen.

Precis innan det var dags att åka på träning så insåg jag hur stekt jag hade blivit. Den brännan jag fått är inte så go! Det gör ont ta mig fan överallt.
Blåsor befinner sig över hela min kropp, det borde vara ett tecken på att jag fick liiite för mycket sol.

Träningen var jag inte med på. Min kropp sa ifrån. Att träna gick bara inte. Det kändes slappt, men hade jag tränat så skulle jag inte suttit här nu!
Planerna var att hoppa över all träning idag, det har blivit ganska mycket träning de senaste dagarna... Men självklart så blev det inte så...
Jag kände mig lat som inte skulle träna. Ångest var på gång!
Det var ju bara att byta om till träningskläder och dra ut och jogga lite...
Jag hade inte kommit iväg innan jag började klaga.

Jag: Fan det skaver ju överallt!
Pappa: Men strunta i att jogga och kör bara fys istället...
Jag: Men ska jag ändå plåga mig med fys så kan jag lika gärna plåga mig med en joggingrunda också...
Sedan stack jag iväg.

Joggingen var allt förutom go. Så fort jag rörde mig så skavde det någonstans på min kropp. Fett ogött! Trots detta så kom jag runt hela rundan på en för mig ganska bra tid.
Fysen var även den jobbigt. Att göra samma övningar flera dagar i rad sätter sina spår på kroppen. Frågan är om träningsvärken kommer försvinna om man varje dag gör samma övningar...?

Nu sitter jag här i min ensamhet och fryser som fan! Det är inte alls så roligt... :(

Imorgon är det... sak samma... jag har lov och ska inte lämna sängen förrän klockan passerat tolv! Jag ska verkligen njuta av att vara ledig.
Solen kommer tydligen skina imorgon också, men jag kommer knappast gå utanför dörren! Sol är något som jag helst skulle vilja bli av med för en stund...

Klockan 16.00-20.15 ska jag jobba. Det blir gött. Tjäna lite pengar ;)

Jag funderar lite smått på om jag ska försöka avsluta den här dagen och krypa i säng. Att sova kommer nog inte bli lätt!

God natt

SOMMARLOV!

SOMMARLOVET HAR BÖRJAT =D

Nu är det över

Så jäkla gött! :D

God kväll.
Här sitter jag i mitt rum och njuter av att dagen snart är över. Känslorna inom mig går knappt att beskriva...

Imorse gick jag upp vid nio för att köra mamma till jobbet. Halv tolv åkte jag själv till skolan.
Första lektionen var det elektronikprov. Jag lovar att elektronikprov med Ulf är bland det bästa som finns inom skolan. Jag menar, hur många lärare ger eleverna rast mitt i ett prov?
Eller som jag, när jag svimmade så missade jag en lektion och kunde därför inte svara på tre frågor... Men Ulf var snäll och skulle förklara för mig. Det slutade med att han skrev hela lösningen på en uppgift. De andra två var uppbyggda på ungefär samma sätt, så det blev ju lite lätt.
Att lämna in provet och gå får man inte göra. Först måste han kolla igenom det och kommentera lite saker som man ska tänka på...
Ibland blir det lite för lätt. Om det tex finns två olika svarsalternativ och du valt den ena, och det är fel så säger Ulf: - Nja, det där är kanske inte riktigt helt rätt. Försök att tänka igen.
Hur svårt att det att förstå att det är det andra alternativet som är rätt?

Att vi elever pratar med varandra är helt okej. Enligt Ulf så är det bra att diskutera.


Prov med Ulf är lite speciellt, men mycket roligt.

Andra lektionen för dagen började 40 minuter tidigare. Det var dags för historiaprov. Historiakursen är en kurs som jag verkligen har prioriterat bort. Liksom, den läses på distans och ingår inte i slutbetyget. Klart att man satsar lite mer på de andra kurserna.
Att jag haft mycket den senaste tiden har gjort att det inte blivit så jättemycket historiaplugg... Innan provet så kändes det inte alls bra. Jag ville bara lämna skolan och strunta i provet...
När provet väl drog igång så blev det lite annat. Det var inte så svårt och mitt val att stanna kvar i skolan var bra. Jag skrev och skrev, handen gjorde ont tillslut. 100 minuter efter starten lämnade jag in provet och åkte hem från skolan.
Fy fan vad gött det kändes när jag satte mig i bilen. Inga mer prov, inlämningar, redovisningar eller nått sånt mer!
Galet gött!

Trots att det var köer från Volvo till motorvägen så kände jag mig väldigt glad. Skolan var liksom över!

Hemma blev det lite grillat tillsammans med moster med familj. Gött gött.


Under kvällen utförde jag mitt träningsprogram. Jag hade träningsvärk efter gårdagens pass, så det gick lite småtrögt... men jag gjorde allt ändå.
Frågan är hur min kropp känns imorgon. Jag hoppas att den är ganska okej. Det är så jobbigt att träna när kroppen säger ifrån.

Imorgon är det onsdag, men inte vilken onsdag som helst... Det är ju SKOLAVSLUTNING!!
Så jäkla gött!
Jag har snart sommarlov.

Det känns mycket bra. Så bra att jag inte kan beskriva det med ord.

Jag har dessutom bil imorgon, så det blir en lagom go sovmorgon.

Nu är det dags för mig att avrunda dagen och gå och lägga mig.

God natt

Plugg, plugg och lite mera plugg

Jag tror nog att det är dags för mig att försöka avrunda dagen.

Inatt hade jag en såndär natt där det verkligen inte gick att sova. Jag tycker verkligen inte om när det blir så, att bara ligga och titta upp i taket är så tråkigt.
Trots några få timmars sömn så vaknade jag faktiskt och kände mig pigg imorse. Hur det gick till skulle jag gärna vilja veta.

Skoldagen blev sådär äckligt tråkig. Första lektionen var elektronik. Jag valde istället att plugga historia. Läraren tyckte så synd om min klass att han hade köpt med sig massa frukt och kakor. Det var uppskattat.
Historiapluggandet gick faktiskt väldigt bra. Jag fick gjort riktigt mycket! :)

Under lunchen sov jag. Energin hade tagit slut då...

Andra lektionen blev för mig väldigt kort. Det var bara förhör som gällde idag, och jag var först på listan. Lektionen blev för mig endast 20 minuter lång... Men tro nu inte att jag åkte hem för det. Nej nej, jag stannade kvar i skolan i tre timmar till för att plugga. Kvart över tre kände jag mig nöjd och glad. Att stanna kvar för att plugga var ett mycket bra beslut.

Hemma så käkade jag lite innan jag satte igång med mitt träningsprogram... 5 km jogging och en jäkla massa styrka. Det programmet är fan inte att leka med.
Att göra det tog längre tid än jag tänkt mig, och det var dessutom as mycket jobbigare än jag trott!
Efter min träning satte jag mig vid skrivbordet för att plugga lite till. Och min kväll kan man sammanfatta med ordet: Plugga.
Plugga är typ det enda jag gjort... Det har gått lite upp och ner, men trots det har jag bitit ihop och fortsatt!

Imorgon är det tisdag och jag har min sista riktiga skoldag för denna termin. 12.10-18.00 kommer jag befinna mig i skolan... Först är det elektronikprov och sedan historiaprov. Det är väl ungefär sådär man absolut inte vill avsluta en termin. Ibland funderar jag på hur en lärare kan lägga prov dagen innan skolavslutningen... Det är ju ingen som är motiverad till att plugga då...
Mamma är snäll och låter mig ha bilen. Tack mamma <3

Efter skolan åker jag hem och sätter igång med träningen.
Det är nog vad som kommer hända imorgon.

Slänger in en bild på mig...


Nu är det dags för mig att sova.
Idag har jag inte ätit någon kexchoklad så att somna borde inte vara några problem!

God natt

Btw så plockade jag idag bort årets sjätte fästing från mitt ben. Den hade inte hunnit bita sig fast, utan kröp runt så fint vid mitt knä... Jag kan meddela att den brann upp ganska fort :) Att elda fästingar har jag blivit bra på. Haha

Grattis mamma


Kan inte sova

Varför ska det vara så svårt att sova?
Jag vrider och vänder på mig utan att något händer.
Det är så jäkla störande.

Var det kexchokladen som gjorde detta tro?

Jag vill och behöver sova!!!

Slut på veckan

Här sitter jag och är pigg och glad, det måste bero på att jag precis har ätit kexchoklad...

Det är faktiskt sant. Jag är pigg och glad och har faktiskt ätit en kexchoklad. Valet att äta den var kanske inte så bra, jag menar det är ju faktiskt snart natt och jag ska till skolan imorgon. Det hade kanske varit bra om man sovit lite innan dess.
Jag har haft en riktigt slapp dag idag. Mina ögon öppnades vid halv ett, det var på tok förtidigt egentligen... Jag gick ju inte och la mig förrän vid fem imorse. Men men, att ligga kvar i sängen orkade jag bara inte. Jag förflyttade mig istället upp till tvn och låg där och tittade en stund.
Vid halv två lämnade jag Rörtången och Morris för att åka hem till mamma och pappa igen. Jag var väldigt social när jag kom hem... gick direkt in i mitt rum och satte igång en film. Hmm, slappt eller vad?

Eftermiddagen rullade på utan att det hände speciellt mycket. Jag var faktiskt ute i solen en stund. Ja, solen sken faktiskt. Framåt kvällen skulle jag mäta upp en runda som jag brukar jogga. Det var ju bara att ta fram cykeln och cykla iväg (jag har en cykeldator). Jag hann cykla ungefär 5 meter innan regnet kom, men trots det fortsatte jag min färd. Jag trodde att regnet skulle avta, men det gjorde de inte! Rundan var inte så rolig att cykla... Det var massa blöta rötter överallt. Att jag inte vurpade var ett under! Hem kom jag i alla fall pigg, glad och väldigt blöt. Haha

Under kvällen påbörjade jag historiapluggandet. Det gick inte alls bra. Jag insåg att det var lite mindre roligt och avslutade allt istället... Nu har jag bara 20 av 21 frågor kvar att besvara. Det känns lite sådär, på tisdag har jag prov i det och det hade ju varit en fördel om man kunde något... Ibland finns inte motivationen till att plugga. Vissa dagar går det trögare än andra. Idag var en såndär dag där jag gav upp direkt vid första bästa motgång. Imorgon fortsätter svaradet på frågorna. Jag har ju trots allt lästa alla 57 sidor, så det borde nog inte bli så svårt...

Imorgon är det måndag igen, och jag kommer göra min sista måndag i skolan för detta skolår. Det känns otroligt härligt när man bara tänker på det... Lite mindre härligt är det när jag tänker på vilka lektioner jag har.. Först är det elektronik, det blir chill. Vi ska bara förstätta med repetition.
På eftermiddagen är det dags för sista produktions utrustningslektionen. Där blir det lite mindre roligt. Jag har två förhör, robot och uttransport. Jag måste alltså repetera lite innan dess. Frågan är bara när det ska ske...
Förmodligen kommer lektionen avslutas lite tidigare än 15.30.

Kvällen kommer spenderas framför historia- och elektronikböckerna. Jag kommer behöva plugga en hel del.
 Om jag hinner så tänkte jag påbörja min stenhårda sommarträning. Det träningsprogram som jag satt ihop är inte så roligt, men vill jag ha lite muskler på kroppen så är det stenhård träning som gäller.
Innebandyträning är det egentligen i Fontin, men jag kan inte gå dit. Jag måste plugga!
Förutom detta så kommer det nog inte hända så mycket mer.

På tisdag börjar jag skolan klockan 12.10. Snacka om gött! Lite mindre gött är det att jag slutar 18.00... Den dagen är typ en mardrömsdag. Först är det elektronikprov och sedan historiaprov. Sådär lagom roligt....
När de proven är avklarade så kan jag med gott samvete slappna av och andas ut. De proven är de sista som görs detta skolår. Fan vad jag längtar till allt är över!
På onsdag är det skolavslutning! Gööööööööööööööööööött!

Nu börjar jag inse att klockan tickar på. Om fem och en halv timme är det dags för mig att gå upp och göra mig klar för skolan. Det är alltså dags för mig att lämna soffan och förflytta mig in till mitt rum isället.

Den här bilden tog jag nyss från altanen. Jag får sommarkänslor. Dimmar ligger på marken, det är fuktigt i luften men samtidigt ganska varmt. Såhär brukar sommarkvällarna vara hos mig.



Snart är det sommarlov! =D

God natt

Midsommar

Midsommaren är över.
Gårdagen blev inte riktigt som jag planerat...

Jag skrev natten mellan torsdag och fredag om min extrema huvudvärk. Jag lyckades somna framåt fem tiden... Sedan så vaknade jag en till tre gånger i varje timma. Det var lite jobbigt
Vid tio-tiden gav jag upp, att fortsätta med sovandet gick bara inte. Det var jobbigt att bara få sova en liten stund innan det var dags att vakna igen.

Jag tog min dator, gav Morris lite mat och vatten och lämnade sedan Rörtången för att åka hem till mamma och pappa. Det första jag gjorde när jag kom hem var att knarka sönder mig på huvudvärkstabeletter, huvudvärken hade liksom inte gått över.
Jag hade planerat att sova en liten stund, men dum som jag var så satte jag mig framför datorn... och det slutade som vanligt; att jag fastnade framför den på tok för länge.

Älsklingsvännen Carro kom vid ett-tiden. Tillsammans började vi planera kvällen lite mer. Krogen var det bestämt att vi skulle till...
Eftermiddagen bestod av mat, skratt, lek med kusinen och lite alkohol ;)
Framåt kvällen kom latheten! Jag och Carro kom fram till att vi faktiskt inte orkade dra in till Göteborg. Vi hade istället planer på att dra till Marstrand, men tyvärr gick det inte några bussar...
Det slutade med att vi stannade hemma hos mig med min familj och mosters familj. Två kladdkakor och massa kolakakor bakades och sedan var den kvällen räddad.
Lite cider, kakor, kladdkakor, facebook och msn var vad vi sysslade med innan vi satte igång Twilight.
När klockan blev tre så gick vi och la oss. För mig hade dagen varit jäkligt lång, så att sova var inte helt fel.

Jag är glad att vi inte drog in till Göteborg. Jag hade aldrig orkat med det!

Imorse vaknade vi vid kvart i ett. Det var gött att sova ut. Efter lite mat i magen så var det dags för Carro att åka hem.

Halv sju åkte moster och hennes familj hem. Äntligen var huset tomt igen. Jag kände mig så sjukt slö.
Det tog inte lång tid innan jag valde att åka hem till Morris igen.
Här i Rörtången var allt lugnt. Morris låg som vanligt på soffan och sov.

Jag valde att gå direkt ner till badrummet för att fylla jacuzzin med vatten. Ett bad var precis vad jag behövde!
Att ligga i as varmt vatten med en dator bredvid som spelar bra musik var sjukt gött. Tiden bara rann iväg och helt plötsligt hade det gått tre timmar.
Jag blev lite förvånad när jag insåg det... Att vattnet hade blivit kallt var inget jag hade reagerat på.
Förmodligen så hann jag bli lite ren. Haha

Just nu sitter jag i soffan och glor på tv. Det händer inte så mycket mer här. Jag funderar nästan på om det är dags att gå och sova istället.

Imorgon är det i alla fall söndag och dags för mig att flytta hem igen. Jag kommer behöva plugga lite... Annars kommer det nog inte hända någonting.

Nä, nu orkar jag inte sitta och skriva massa tråkiga saker här.

Godnatt


Veckans plåga!



Trevlig midsommar


HUVUDVÄRK!!!

Gaaah, jag är sjukt otaggad på det här.
Det är mitt i natten och här ligger jag i sängen med huvudvärk som lätt skulle kunna spränga mitt huvud när som helst.
Jag trodde att det skulle bli en lugn och skön natt, men så blev det inte! Suck

Kan huvudvärken ha något med visdomständer att göra tro?? Liksom, alla mina fyra har visat sig ett bra tag... men för någon vecka sedan så började de komma ner ännu mer. Är det de som gör att jag har ont i huvudet?

Eller är det ryggmärgsprovet som spökar ännu? Det är tydligen vanligt med huvudvärk upp till två vecko efteråt... Idag är det ju trots allt bara en vecka sedan...

Jag är sjukt trött på huvudvärken. Den får väldigt gärna försvinna typ... nu!

Rubrik är överskattat!

God kväll.
Jag hoppas att du har haft en bra och händelserik dag. Att jag har haft det kan jag inte påstå...

Imorse vaknade jag vid 11-tiden, det var på tok för tidigt för mig. Jag ville bara stänga ögonen och sova några timmar till. Tyvärr gick det inte så bra...
Nu har jag alltså hunnit vara vaken i ungefär elva timmar, men vart har all tid tagit vägen? Ibland så ångrar jag mig när jag spenderat en hel dag i sängen... Så är det just nu. Jag kände att dagen var meningslös, det fanns liksom ingenting att göra... det medförde att jag låg i min säng och höll på med datorn eller tittade på tv till klockan blev 16.18.
Riktigt så länge hade jag faktiskt inte tänkt stanna kvar i sängen, men ibland blir det inte som man tänkt sig.
När mamma kom hem från jobbet så följde jag med henne och handlade. Det är alltid lika roligt att se hur glad mamma blir när jag erbjuder mig att hjälpa till.

När handligen var klar och jag fått i mig lite mat så lämnade jag hemmet för att flytta iväg till Rörtången. Jag ska vara katt- och husvakt till på söndag :)
Jag säger som alla andra gånger, att bo ensam är väldigt gött. Nu är det absolut inte så att jag inte trivs hemma, för hemma är ju trots allt bäst innerst inne! men liksom, att bo själv är speciellt. Jag får sköta mig själv och kan göra vad jag vill. Det är väldigt härligt.

Mer har det inte hänt idag.
Imorgon är det typ fredag eller nått, har inte koll på dagarna längre... Det jag vet är att det är midsommar, den ska firas tillsammans med Carro. Håll er borta från Göteborg imorgon kväll ;)

Några kort från dagen...


Jag och datorn i sängen <3


Morris

Snart börjar dagen lida mot sitt slut. Om en liten stund kommer jag förmodligen förflytta mig till sängen för att sova lite.
Imorgon förmiddag ska jag hem till mamma och pappa för att vänta på att moster med familj och älskade vännen Carolina ska komma.
Efter lite mat och dryck så kommer jag och Carro lämna hemmet för att bege oss in till Göteborg och besöka några krogar. Vi ska göra stan osäker! :P
Haga

God natt, sov gott


Internet-tankar

Kommer ni ihåg Lunarstorm? Sidan som nästan alla ungdomar var medlemmar på för cirka fyra-fem år sedan. Där man kunde köpa PRO för 15kr/månad, där man kunde byta användarnamn för 20 kr. Där man kunde skriva LIVE, gästboksinlägg, dagboksinlägg, mejl... Där hängde man ganska ofta, även jag. Men det blev tråkigt efter ett tag. Man visste vad alla LIVE bestod av ("någon söt tjej från Sthlm som vill snacka?" etc.), man visste hur alla presentationer (eller kp:n som det kallades) såg ut. Och då kom Bilddagboken! Ja, då kom Bilddagboken och bara sög till sig alla lunare. Vad är det för roligt med att hänga på lunar när man kan hänga på bdb och visa sin dag i bilder? Där finns ju inga krav på långa gästboks - och dagboksinlägg för att man ska anses vara aktiv. Det räcker med att ladda upp bilder då och då. Och så enkelt är det! Men nu verkar det som Facebook har blivit lite mer intressant för många bdb:are ändå... Och Twitter... Och bloggar... Och gratissidor...

Ja, så här kan det ju hålla på. När folk tröttnat på det ena kommer något annat. Internet-gubbarna känner verkligen oss ungdomar. De vet vad vi vill ha. Variation. Enkelhet. Nytt. Gratis. Kommunikation.

Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med detta inlägget, förutom att vi har blivit så otroligt beroende av Internet. Och framför allt alla dessa medlemssidor. Vad är det för fel på den vanliga, gamla, heliga telefonen? Fast sms:ar; det gör vi ju i mängder. Men det tar vi en annan gång...

Minnen

God morgon mina vänner.

Ibland väcks gamla minnen till liv. Alldeles nyss när jag sa god morgon till mina bröder så kom jag och tänka på tiden i förskola (oj vad länge sedan det var). Varje morgon så började vi med att sjunga en sång (världen kortaste):

God morgon
God morgon på er alla, alla, alla
God morgon på er alla, nu är vi här igen

Det där var gamla goda tider. Det är nästan att jag längtar tillbaka lite.
Jag minns att man alltid hade roligt i skolan. Det var massa lek och skratt, inga krav. Att gå till skolan var alltid roligt! :)

Nu är det däremot lite annat. Jag vet inte hur många gånger som jag vaknat på morgonen och verkligen hatat skolan. Skolan är ingen lek. Det är alltid massa krav. Inlämningar, prov, läxor, tal osv som ska genomföras i tid. Kvällarna blir sena pga plugg. Ibland önskar man att skolan inte fanns...
Trots allt detta så är faktiskt ganska roligt att gå i skolan. Lite av det man gör där kommer man förmodligen ha användning av i framtiden.

Snart är det slut på skolan... I alla fall denna terminen. På onsdag är det skolavslutning! Wiho :D Snacka om att jag längtar. När det är över så har jag avverkat Sveriges längsta skolår! Det är inte alla som gör det ;) Haha
Ärligt talat så är det faktiskt sant. Jag har haft Sveriges längsta skolår, 7 augusti-24 juni.
Till hösten är det trean som gäller, gött!

Vad händer idag då?
Ja du, det var en bra fråga... Jag kommer förmodligen ligga kvar här i min säng ett tag till och bara njuta av att vara ledig. Lite senare i eftermiddag är det dags för mig att flytta iväg till Rörtången.

Jag tar dagen som den kommer, att ha massa inplanerat är bara jobbigt. haha

Ha en bra dag
Kram

Långledigt

Nu är det långledigt! Wiho =D

Idag har det varit en mycket bra dag. Jag tror inte att något gick galet.

Skolan var ovanligt rolig. För första gången i mitt liv så kände jag att konstruktionslektionen var rolig och intressant. Det kanske berodde på att det sista arbetet var inlämnat, att läraren var riktigt imponerad på mina kunskaper eller att jag fick betyg i två teknikkurser.
Inte för att skryta, men teknik är faktiskt något för mig ;)

Sista lektionen för dagen och även för veckan var elektronik. Det hände inte speciellt mycket. Vi jobbade bara med ett övningsprov. Det blev mycket rast och dessutom fick vi sluta tidigare.

Efter skolan träffade jag Mattias en stund. Det var riktigt roligt :)

Under kvällen var det spinning som gällde. Passet var mycket bra och det gick väldigt bra för mig, förutom att mitt smink rann längs kinderna... Jag såg sådär lagom fin ut efter, men va fan jag bryr mig liksom inte...
Nu har magen fått i sig lite havregrynsgröt. Min kropp var värd lite mat efter den här dagen :)

Jag har just nu avklarat denna skolvecka. Imorgon är jag ledig. Snacka om gött! :D
Jag fick även snackat med en lärare angående en lektion på tisdag... Det slutade med att hela klassen fick ledigt då :P

Nu är det inte mycket kvar i skolan. Jag går heldag på måndag, på tisdag har jag sovmorgon till 12.10... Dock så slutar jag klockan 18.00...
Och på onsdag är det skolavslutning. Wiho.
Endast två prov återstår. Jag känner redan nu att sommarlovet är nära!

Imorgon eftermiddag eller kväll så tar jag mina viktigaste saker och flyttar iväg. Jag ska vara katt- och husvakt torsdag till söndag. Snacka om gött. Jag kommer bo ensam i några dagar :D

Nä, nu känner jag att allt bara spårar ur. Jag kan inte riktigt styra över mina ögon. De faller ihop titt som tätt. Jag tror nästan det är dags för mig att gå och sova istället.
Imorgon blir det en lång och go sovmorgon. När jag vaknar upp så ska jag tänka på mina klasskamrater som är i skolan och pluggar. Mohahahahahaha

God natt

Ps. Var gärna med i en designutlottning

Glädje, lättnad...

Glädje, lättnad, hur ska jag kunna beskriva mina känslor?

Jag har haft en mycket bra dag. Det är knappt att jag förstår det själv. Allt har varit kanon och hur bra som helst.

Igår var det inga problem alls att somna, kroppen var ganska trött efter natten innan då jag knappt fick sova någonting... Imorse var det en pigg och glad Malin som lämnade sängen när väckarklockan ringde. Redan då kändes allt bra. När jag lämnade hemmet och insåg att solen sken och temperaturen ute steg sakta men säkert så blev allt ännu bättre.

I skolan har jag haft det riktigt bra, mycket skratt och glädje.
Första lektionen var det pneumatik. Den sista uppgiften löstes utan problem. Jag hade egentligen planerat att skriva på konstruktionsrapporten efter det, men så blev det inte. Jag och Adam lekte med olika uppkopplingar istället. Vi gjorde värsta komplicerade sakerna, läraren var riktigt imponerad = Bra för betyget ;) hihi
För att vi skulle hinna till Slottskogen i tid så fick vi sluta 35 minuter tidigare. Snacka om gött.
Jag och Adam drog in till stan och gick där en stund innan vi tillslut satte oss på spårvagnen för att avverka våran sista idrottslektion.
I slottskogen var det varmt, tyckte alla... men inte jag. Jag gick runt i min tjocka tröja och tyckte att det var underbart. Mina klasskamrater sprang runt i shorts och t-shirt och höll på att dö av värme... Hmm, jag är lite speciell ;)

Minigolf spelades, betyg delades ut och våra mentorer bjöd på fika. Det var några riktigt bra timmar där. Mycket skratt och lekande, typiskt Tesla :P
Det var egentligen inplanerat att vi skulle spela brännboll också, men lärarna tyckte att det var för varmt... så vi fick åka hem iställe :P Det var ju inte helt fel.

Väl hemma, en och en halv timme tidigare "för tidigt" så satte jag igång med pluggandet. Först blev det konstruktionsrapport. Den gick väldigt fort att skriva och när den var klar så kände jag mig lättad. Den rapporten har tryckt ner mig. Jag har haft ångest för att jag inte börjat med den tidigare... Sjukt jobbigt har det varit!
Men nu är den inlämnad och jag är så jäkla glad!

Hade det varit en helt vanlig kväll så skulle jag slutat mitt pluggande där... men det här var ingen vanlig kväll. Något flög i mig, jag fick värsta sugen att fortsätta med skolsaker... Helt sjukt, det där är liksom inte likt mig.
Men men... Uppgiften efter fick bli pneumatik... Jag fick skrivit klart en rapport där med. Snacka om gött!
Vid det här laget var jag nära på att stänga av den delen va hjärnan som har med skolarbeten att göra. Det blev lite mycket med två rapporter... Trots tröttheten så plågade jag mig igenom ett tredje arbete! Den här gången fick det bli historia.
Historia arbetet var lite jobbigare än jag tänkt mig. Men det blev i alla fall gjort och inlämnat tillslut...

Nu när jag har insett att tre arbeten blivit gjorda idag så känner jag mig grymt bra. Det är en lättnad. Nu finns det inga mer arbeten att skriva. Kvar i skolan har jag bara tre prov på tisdag. Nu är sommarlovet nära! :D

På tal om nära till sommarlovet... På torsdag är jag ledig :D Första lektionen är det betygssnack i engelskan... Jag har redan fått mitt betyg, så läraren gav mig ledigt :) Den andra lektionen den dagen är pneumatik, men i och med att jag inte kommer ha något att göra då så fick jag ledigt den lektionen också.
Så jäkla gött! :D
Fast jag kanske ska jobba istället... I så fall klockan 7.30-16.00. Imorgon får jag reda på hur det blir.

Jag är så jäkla glad! :D

Några kort från Slottskogen







En vecka kvar av klassen Tesla... Till hösten så är det dags för profilvalen. Tyvärr kommer detta leda till att vi endast kommer vara 22 av 32 kvar i klassen. Det är lite tråkigt :(

Imorgon avverkar jag min sista skoldagen denna vecka, gött :D

Jag tänkte nu passa på att gå och lägga mig. Det är alltid kul att somna med ett leende på läpparna :)

Allt jag behöver för att överleva första lektionen...



Det här är vad som behövs för att jag ska överleva en första lektionen... 
Min dator (inloggad på msn och facebook) och mitt smink. En perfekt kombination...

Nu är det snart lunch...

Skolsnack...

God morgon :)

Jag passar på att skriva lite ett kort och onödigt inlägg här medan Adam kopplar upp en uppgift. Jag tror inte att det går så bra för honom för varannat ord som lämnar hans mun är en svordom. Själv sitter jag alltså här bredvid och tittar på, det känns lite bättre så.

- Om jag ställer den här i tolv/fjorton läget så... HELVETE! Det är ju fel på den här jävla ventilen!
Så där lät Adam precis.
Jag kan inget mer än att sitta här för mig själv och småskratta. Det låter bara så roligt. Som om det blir bättre av att han svär.. haha

Gårdagens träning har satt sina spår. Mina ben är sådär lagom goa. Lite småträningsvärk. Jag älskar det. Att gå runt med spagettiben är sjukt gött.
Idag har jag en såndär dag som är planerad in i minsta detalj. Jag har inte tid med några förändringar. Först är det den här lektionen, pneumatik. Uppgiften som Adam håller på med ska bli klar och sedan går vi över till konstruktionsuppgiften. Vi har inget mer att göra i denna kurs, så det känns bättre att jobba med något som man måste göra istället för att tex sova bort tiden.

Efter lektionens slut blir det stress till maten och sedan ännu mer stress till Slottskogen. Vi har 50 minuter på oss at äta och ta oss från Torslanda till Slottskogen. Det kommer bli tajt om tid och jag lovar att alla kommer komma försent.
I slottskogen blir det lite minigolf, brännboll och betygssnack,
Halv fyra är det beräknat att dagen ska sluta. Då kommer jag bege mig hemåt. Gå direkt in i mitt rum, starta upp datorn från vänteläget och fortsätta skriva på konstruktionen. Under kvällen så kommer jag och datorn vara bästa och värsta vänner. Jag kommer få sitta en hel del framför den. Det hade varit roligt om jag skulle gjort något roligt på den, men att skriva rapport är inte så jäkla roligt.

Nu är det verkligen inte långt kvar i skolan. Denna vecka är det ganska lugnt, bara konstruktionen som ska in imorgon. På fredag är det midsommar och jag är ledig :)
Nästa vecka blir däremot inte lika go. Måndag blir ganska lugn. Jag har en repetitionslektion i elektronik och under eftermiddagen kommer det bara vara betygssnack i Produktionsutrustning B, dvs Programmering och pneumatik-kursen.
Tisdagen kommer bli allt förutom go!
Jag startar dagen med konstruktion, trots att det är sista lektionen så kommer det vara ett prov i materiallära. Andra lektionen för dagen kommer vara elektronik och även här är det prov som gäller.
Sist men inte minst så har jag även ett prov i historia under eftermiddagen/kvällen. I och med att jag läser historiakursen på distans så ligger alla lektionstillfällen efter skoltid... Provet kommer alltså skrivas klockan 15.30-18.00.
När de provet är avklarat så kan jag slappna av! :D

Onsdagen blir min sista dag för denna termin. Det är alltså skolavslutning! Så underbart gött. Jag kommer sluta vid 11.20, sedan blir det förmodligen till att åka hem och invänta kvällen då det kommer hem lite kompisar till mig för att grilla och festa lite.
Gaaah, skolåret är snart slut! :D

Till hösten är det trean som gäller. Det ska bli grymt gött. Det här året som varit har varit det jobbigaste året hittills. Det har varit så sjukt mycket i skolan. I trean kommer det däremot bli lite slappare, men inte tackar jag nej till det ;)

I sommar ska jag jobba i fyra veckor och dessutom vara katt- och husvakt ett tag. Snacka om gött :)

Oj, nu sitter jag här och drömmer mig bort. Adam har tydligen gjort klart uppgiften så nu ska det bara redovisas för läraren och sedan är det dags att avsluta denna kurs och gå över till konstruktionen.

Ha en bra dag :)

Puss och kram

PLÅGA!!!

Jag blir snart galen! Varje dag i skolan så spelas denna låt på högsta volym i uppehållsrummet. PLÅGA!!!!


15 juni

Jag höll på att bli galen inatt. Att sova var helt omöjligt. Det spelade ingen roll hur mycket jag än vred och vände på mig, John blund ville ändå inte komma. Det var riktigt segt. På tv:n visades det inga bra program, så tiden gick väldigt långsamt. Sista gången jag tittade på klockan så var den 4.37! Jag tror att mina ögon stängdes ganska snabbt efter det...
Att imorse gå upp vid sex-tiden var inte alls så roligt. Det var inte så att jag kände mig trött utan kroppen var bara så otroligt seg.

Skoldagen gick ganska fort. Jag började med en tre timmar och tjugo minuter lång konstruktionslektion. Det var 110% fokus på arbetet som ska in på onsdag. Jag jobbade riktigt seriöst och helt plötsligt var lektionen slut. Vart tog tiden vägen? Några raster hann jag inte med. Det är lite ovanligt. Jag fick i alla fall kommit en bra bit på väg, nu är det bara det tråkigaste kvar; att skriva en rapport...

Sista lektionen var elektronik. Den kursen börjar lida mot sitt slut och nästa vecka är det dags för prov. Idag fick vi ett övningsprov att jobba med. Det var inte så svåra saker, så provet borde inte vara så svårt. Under denhär lektionen blev det lite mer raster. Läraren säger att vi ska ha 10 minuter rast, men när man kommer tillbaka till klassrummet efter 20 minuter så syns läraren inte till. Våra raster brukar alltså bli väldigt mycket längre än de planeras vara... men inte klagar vi ;) hihi

På väg hem från skolan så höll det på att gå snett. På motorvägen hade det hänt en olycka, trafiken stod helt still! Busschaffören upptäckte köerna i tid och valde istället att köra en annan väg. Det var tur det, för att komma hem sent hade jag inte alls tid med.
Väl hemma så tog jag mig en tupplur...
Strax innan halv sju väckte mamma mig, snacka om att det blev lite stressigt. Klockan sju skulle jag befinna mig i Idrottshallen för att träna.
Träningskläderna åkte på snabbt och sedan drog jag iväg till träningen... Träningen från min sida var inte den bästa. Jag hade ingen ork. Kroppen sa ifrån. Ansiktet domnade och huvudet gjorde ont. Att träna var inte så jäkla roligt... Men men, ibland måste man få ha lite dåliga dagar också.

Tyvärr så var det här den sista inneträningen innan sommaruppehållet (egenträning!). Jag skulle lätt kunna köra på med klubba och boll ett tag till. Nu väntas en träning till för mig, sedan går jag på sommarlov (missar träningarna nästa vecka...) Jag längtar faktiskt lite. Det ska bli lite härligt att få träna själv, inga tider att passa och man kan göra lite vad man vill. Jag har planerat att sätta ihop värsta träningsprogrammet och köra stenhårt hela juli. Jag ska allt se till att få lite muskler på kroppen.

Imorgon är det tisdag och jag har en lite slappare dag framför mig :)
Först på morgonen är det pneumatik som gäller. Jag och Adam har bestämt oss för att göra den sista övningen i racerfart och sedan gå över till konstruktionsarbetet. Båda har en hel rapport att skriva...
På eftermiddagen har jag sista idrottslektion i mitt liv. Det är inte en normal lektion, utan vi ska till slottskogen och spela minigolf och brännboll. Snacka om en bra avslutning på kursen! :)
Kvällen kommer gå till skolabeten. Jag har en del att göra, så något slappande kommer det inte att bli!

Nu börjar tiden rinna iväg, och jag känner att mina ögon är på väg att stängas. Jag hoppas på att få sova lite mer inatt. Jag ska nog passa på att avsluta här medans jag är trött. Orkar liksom inte med ännu en natt utan sömn...

Puss och kram

Kan inte sova

Det här är helt sjukt. Klockan är snart tre och jag har fortfarande inte somnat.
Jag ligger och vrider och vänder på mig, men inget hjälper.
Det börjar bli lite jobbigt. Hur ska jag orka med skoldagen?
Suck!

14 juni

Söndagen är över, likaså helgen "/

Idag har jag varit riktigt slapp. 90% av den tiden jag varit vaken har spenderats i min säng. Några filmer har jag allt hunnit se. Det är konstigt, energinivån i kroppen är inte hög. Jag orkar vara vaken i några timmar, sedan blir det för mycket och jag måste gå och lägga mig och sova en stund för att orka resten av dagen. Det är lite segt, mycket tid som försvinner i onödan...

Den lilla stunden som jag inte legat i sängen har jag antingen ätit eller pluggat på. Konstruktionsarbetet har gått framåt, tyvärr så ville inte CAD-programmet lyda mig... så imorgon i skolan fortsätter jag CAD:a under konstruktionslektionen... Imorgon har jag, förutom konstruktion, även elektronik. Det är 4 lektioner kvar i den kursen, varav en av lektionerna går till att skriva prov... Snart är skolan slut :)

Imorgon kväll är det innebandyträning. Jag ser fram emot att röra på kroppen, det var ju inte igår jag tränade sist... Annars så kommer det nog inte hända så mycket mer.

Vad jag ska hitta på resten av denna dag är en bra fråga. Det finns inte så mycket att göra här, så förmodligen kommer jag väl spendera kvällen framför datorn... som vanligt...
 
Ha det gött

13 juni

Gaaaaah, vad är det som händer? Vad är det som skakar mitt huvud?
Klockan 6.10 imorse vaknade jag av de tankarna. Under min kudde låg min ena mobil och vibrerade, jag hade glömt stänga av det upprepande alarmet. Det var väl inte så roligt att vakna så tidigt en lördag, men eftersom jag var trött och klockan faktiskt var mitt i natten (enligt mig!) så var det inga som helst problem att somna om.
Framåt tolv-tiden vaknade jag igen. Hade jag kunnat så skulle jag sovit lite till, men nu var det så att mitt rum hade förvandlats till en basu under natten... Jag höll på att koka av värmen. Att somna om gick liksom inte.

Efter frukost i magen så gick jag och la mig igen. Fönstret var öppet och allt var underbart. Jag fick mig en stunds sömn till :)
Vad jag gjorde under eftermiddagen är en väldigt bra fråga. Jag minns faktiskt inte. Förmodligen så satt jag nog framför datorn, som vanligt...
Halv fyra körde jag iväg storebrorsan och tre av hans kompisar till Gunnilse där det skulle vara 20-års fest för en av deras kompisar. Eventuellt ska ja hämta dem i natt också...

Framåt kvällen kom tröttheten, vid 18-tiden somnade jag... två timmar senare tyckte min kropp att det var dags att vakna igen.
Sedan dess har det blivit lite pluggande på konstruktionsuppgiften. Det går framåt nu. Imorgon kommer förmodligen de mesta vara klart, hoppas jag.

Imorgon är det söndag och jag har ingenting mer än plugg planerat. Funderar på att gå ut och springa eller cykla en bit. Det var ett tag sedan jag tränade... Men men, jag får väl se hur jag gör. Kanske vilar upp mig till på måndag... Hoppas att huvudet och ryggen är lite bättre då...

Nu tänkte jag göra det jag är väldigt bra på... nämligen att bara sitta framför datorn och slösa tid... :)


God natt :)

Nu känner jag att det är dags att avrunda dagen.
Pappa är hämtad, tvätten som låg i maskinen är upphängd i torkskåpet och det som fanns i torkskåpet är vikt. Jag känner mig nöjd med kvällen.
Det finns liksom inte så mycket att göra nu, klockan är ju trots allt runt halv två.

Ska jag komma upp i någorlunda normal tid idag, det är lördag, så är det dags för mig att lägga datorn på skrivbordet, tvätta bort sminket och sedan krypa ner under täcket.

God natt :)

12 juni

Tjenare vad jag är trött...

God kväll. Hoppas att allt är bra med dig. Med mig är det nog så bra det kan bli just nu...
Min skoldag blev jobbigare än jag tänkt mig. Att gå till skolan med så få timmars sömn som jag hade fått var faktiskt lite jobbigt. Morgonen gick väldigt bra, men efter lunchen fungerade jag inte alls.

Första lektionen idag var det pneumatik som gällde. Jag och Adam fick löst två av tre uppgifter, riktigt bra faktiskt! :)
Här är början på en uppgift... :)


Andra lektionen för dagen var konstruktion. Jag och Carro valde att sätta oss på studietorget för att jobba... Det gick väl kanske inte jättebra.. Men men, nu får jag plugga lite extra i helgen istället...

Efter skolan var jag helt slut och trött. Behöver jag säga att jag gick och la mig och sov en stund??
Under kvällen har jag inte gjort så mycket... Först körde jag iväg pappa till Stenugnsund och efter det har jag mest suttit här i soffan och tittat på tv.

Nu har bieffekterna efter ryggmärgsprovet kommit... Huvudvärk och ryggont. Det är lite segt, men jag har hellre lite ont nu är typ går med borelia eller nått sånt skit...

Just nu ligger jag bara här i soffan och halvsover. Jag är ap trött, men att sova nu kan jag inte göra. Jag har lovat att hämta pappa lite senare ikväll... så det är väl vad jag väntar på nu...
Vad jag ska underhålla mig fram till han ringer vet jag dock inte...

Jao, det här var väl allt från mig just nu....

Ha en trevlig kväll
Kram


Tillbaka i skolan :)

Det blev en sen och lång dag igår, men trots det så befinner jag mig i skolan idag pigg och glad. Att komma tillbaka tillbaka till skolan efter två dagars ledighet och mötas av massa glada personer är underbart.
Jag vet inte hur många gånger jag har fått förklara hur det ligger till. Tydligen så vet alla lärare som vad som hände i onsdags. 
Natten blev kort, om man räknar antalet timmar sömn jag fick... Imorse när det var dags att gå upp så kändes kroppen lite stel. Ryggen är nog värst... Ryggmärgsprovet har satt sina spår, att böja mig framåt är inte att tänka på... Det drar lite och känns lite obehagligt, men vem fan har sagt att jag måste böja mig? ;) haha
Mamma behövde inte bilen idag, så jag fick ta den till skolan. Snacka om gött :D
Jag blev värsta chockad när jag drog iväg till Torslanda. Det var inga köer, väldigt lite bilar och allt flöt på väldigt bra. Så snabbt som det gick att åka hit idag har det aldrig tidigare gått. Jag är fortfarande förvånad.
För ungefär en timme sedan ringde läkaren för att höra hur det var med mig. jag kunde glatt svara att det var lite bättre. Nu är det bara bortdomnat runt höger öga. Domningarna är inget farligt och kommer försvinna om en till två veckor. 
Någon utredning på svimningen kommer inte att ske.
Att träna är inga som helst problem, men jag skulle ta det lite lugnt sålänge jag kände av ryggen. Så det kommer förmodligen bli en lugn helg :)

Nu har klockan hunnit passera nio och jag har precis ätit en andra frukost bestående av en stor baguette och en cola. Det var gött. Min mage kurrade trots att jag åt första frukosten vid kvart i sju.
Snart ska jag sätta igång med dagens pneumatikuppgifter.
I eftermiddag är det konstruktion som gäller, då måste jag verkligen jobba. Jag har hamnat efter lite i och med att jag varit hemma i två dagar... Men det är väl bara att slita som ett djur på lektionen och plugga i helgen också.

Jag tror nog att det är dags för mig att sätta igång med uppgifterna.
Ha en bra dag i regnet.
Kram


8 timmar på sjukhuset...

Jaha, ännu en dag som blivit lite annorlunda har nu passerat...
Jag var ju som sagt sjukskriven idag (eller ja, igår blir det ju nu...). Dagen började med en liten sovmorgon till elva. Tyvärr var jag trött då, så det slutade med att jag sov en liten stund till. Det var gött ;)
Under dagen har jag kännt mig väldigt slö, trött och yr. Trots det har jag varit i full gång. Det har blivit lite bakande, kokosmuffins och bananmuffins. Hade egentligen planerat att baka kladdkaka, men när jag letade igenom receptboken så fastnade jag för muffins istället.
Kroppen sa ifrån flera gånger, men trots det så fortsatte jag dagen... Efter baket fixade jag käk till familjen. Det var väl ungefär då min dagn började på riktigt.
Mamma kommenterade min kind som var helt rödflammig. Det hade jag inte alls lagt märket till. Några minuter gick och sedan tappade jag känseln runt högra ögat. Det var riktigt läskigt. Det gick en lite stund till och känseln försvann mer och mer från mitt ansikte. Tillslut började det bränna utav bara f*n. Ansiktshalvan svullnade upp lite...
Jag och mina föräldrar bestämde då att det var dags att åka till sjukhuset.
Sagt och gjort... Klockan 18.45 kom jag till akuten. Det började bra. När blodprov skulle tas så ville mina kärl inte sammarbeta, sköterskan fick sitta och vrida på nålen hela tiden för att det skulle komma blod.
Efter blodprovet fick jag gå tillbaka till vänterummet för att vänta...
Tiden rann iväg och när klockan blivit tjugo i nio så blir jag inkallad igen. Tydligen så var det något fel på ett av de tre rören blod som lämnades, så jag blev tvungen att lämna lite mer blod... Den här gången gick det inte heller så bra. Sköterskan hittade ett väldigt bra blodkärl, men när nålen väl var inne så flyttade sig kärlet hela tiden. Det slutade med att han fick sticka på ett annat stället istället.

Tiden gick och jag fick ligga kvar i rummet för att vänta på läkaren... Klockan tickade och tickade. Den snurrade både 60, 120 och 180 varv innan läkaren kom. Klockan hade alltså blivit tolv... Efter en undersökning så bestämdes det att det skulle tas ett prov av ryggmärgsvätskan för att utesluta borelia och hmm... något annat. Så... Klockan fem i ett stacks jag i ryggen.
För att ha något att jämföra värderna med så krävdes det ännu ett blodprov. Den här gången gick det lite bättre. Det krävdes bara lite justeringar när nålen var inne för att träffa kärlet. Undra varför mina kärl var så konstiga idag...

En timme skulle det ta innan svaret skulle komma... Aa jo visst att det tog en timma då eller... Halv tre kom läkaren tillbaka med bra besked. Värderna var kanonbra och jag var klar för att åka hem. Imorgon ska läkaren ringa för att ev gå vidare med yrseln och svimmningarna... Jag får väl se vart det leder.

Såhär fin är min kropp just nu... :)
  

Just nu är klockan snart halv fyra... Om tre timmar är det dags för mig att gå upp för att gå till skolan. Ja, jag får vara hemma idag men jag vill faktiskt inte det. Jag tycker att det räcker med att vara sjukskriven i två dagar.
Så ganska snart ska jag ta och gå och lägga mig. Innan dess är det tandbortsning som gäller.

God natt :)

10 juni

Gaah, jag är tröttare än tröttast. Hur kommer det sig?

Dagen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Den började väl inte så bra...
Hela dagen har sett ungefär likadan ut för mig; Sovit i två timmar, varit vaken i en halvtimma, sovit i två timmar, varit vaken i en halvtimma.
Det är ungefär vad jag har orkat med idag. Min kropp är helt slut. Den vill inte att jag ska göra någonting.

Under kvällen orkade jag inte vara hemma längre. Jag var så rastlös. Istället för att bara gå hemma och slöa så valde jag att dra till träningen. Nej jag tränade inte! Jag fick snällt sitta och titta på när mina innebandypolare körde ett spinningpass. Det var faktiskt lite småjobbigt att titta på. Jag ville så gärna vara med. Nu gäller det att försöka få kroppen att fungera normalt och satsa på måndagsträningen istället.

Imorgon är det ehm.... torsdag måste det väl bli? Sak samma. Jag kommer vara hemma hela dagen, är som sagt sjukskriven. Förmodligen så kommer jag ta mig en sovmorgon.

Slänger in några bilder från dagens träning (klicka för större bild)

     

      
 
Jag vill också träna!

Sjukskriven

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Imorse när jag vaknade så mådde jag faktiskt skit. Jag kände mig illamående och väldigt yr. Trots det så gick jag till skolan... Och jag måste väl erkänna att det inte var så smart av mig...

Jag träffade Adam och Carro i uppehållsrummet. Jag kände mig ännu sämre. Mina händer var kalla som isbitar, jag frös och kände mig svimfärdig. Klockan åtta reste jag mig från soffan för att gå på lektion. Jag hann gå ungefär 5 meter sedan ramlade jag ihop. Jag svimmade :O
Jag blev rädd, Carro blev rädd och allt blev bara väldigt konstigt. Flera lärare kom och tillslut bestämdes de tillsammans med mamma att jag skulle åka hem.
Vid kvart över nio kom min bror och hämtade upp mig.
Nu befinner jag mig hemma. Jag sitter just nu och äter så onyttigt jag bara kan för att försöka få i mig lite snabb energi. Lärarna har sjukskrivit mig idag, imorgon och på fredag. Känner jag mig okej på fredag så var det okej att gå till skolan. Idag kommer jag förmodligen spendera hela min dag i sängen. Att jobba ikväll kommer jag absolut inte göra!

Det är nog dags för mig att sova en stund. Jag är helt slut trots att jag bara varit vaken i fyra timmar.

Ha det bra.
Kram

9 juni 2009

Idag tänkte jag passa på att skriva ett inlägg här lite tidigare än de senaste dagarna. Mina sena inlägg har gjort så att jag kommit i säng för sent, haft svårt för att sova och vaknat på morgonen och varit as trött. Det måste bli ändring på det nu...

Idag är det tisdag och dagen har gått otroligt fort. Först var det skolan klockan 8.00-12.20. As gött med kort dag.
Jag startade skoldagen med lite pneumatik ( 3 timmar och 20 minuter). Jag och Adam fick gjort 3/4 av allt som ska göras... och det bara idag. Liksom vi har tre lektioner kvar att jobba på, snacka om att det kommer bli chill på dem ;)
Under lunchen valde jag att sova. Jag orkar faktiskt inte med en hel skoldag annars. Jag vet inte riktigt vad som hänt... Som igår så började självklart småbarnen att jobba sig. Måste man tända alla lampor och sätta igång dålig musik på högsta volym? Jag var nära på att gå och släcka lamporna, men tyvärr så orkade jag inte resa på mig. Det var bara att slå dövörat till (så man gör på lektionerna) och försöka sova. Jag lyckades somna riktigt fort idag, så fort att jag hann sova i 48 minuter. Det var underbart gött! :)

Sista lektionen för dagen varade i 10 minuter. Det kändes bara meningslöst att gå dit.. Så istället för att sluta klockan 15.30 så var skoldagen över redan tjugo över tolv. Det var ju inte helt fel.
Efter skolan tog jag mig en runda i Nordstan för att slösa tid innan det var dags att ta tåget till Ytterby.

Väl hemma hade klockan hunnit bli två. Jag slöade lite framför datorn en stund innan jag begav mig ut på en långpromenad. Att gå var något jag behövde göra. Lite av träningsvärken från igår försvann. Tyvärr så skulle jag nog behövt ta mig en joggingrunda också, men det orkade jag inte med...

För en stund sedan vaknade jag upp från min andra tupplur. Trots lite mera sömn så känner jag att det inte kommer bli några problem alls att somna ikväll. Jag är så sjukt trött.

Imorgon är det onsdag och jag ska till skolan som vanligt, 8.00-15.30. Efter skolan får jag dra direkt till jobbet för att jobba 17.00-20.15. Imorgon är det jag och kusinen som jobbar tillsammans. Det ska bli roligt :)
Tyvärr så medför detta att jag inte kan vara med på spinningen, det är ju lite tråkigt, Jag får träna på egenhand efter jobbet istället.

Det här var väl allt för mig idag.
Ha det gött

Måndag 8 juni

Det är dags för mig att avsluta dagen med att skriva ett litet inlägg här.
Igår kväll blev det ännu en sen kväll. Jag lyckades vara vaken lite för länge, det resulterade i att jag imorse var ganska trött när det var dags att gå upp. Trots tröttheten så såg jag fram emot dagen.

Halv sju lämnade jag hemmet för att åka till skolan. På måndagar brukar bussen alltid vara full, men idag var den värsta tom. Undra varför...
Skoldagen blev ganska lugn. Den första lektionen gick åt till att jobba på konstruktionsarbetet. Det gick lite segt ibland, men för det mesta gick det ganska bra.
Under lunchen passade jag på att sova. Det var riktigt gött, trots att småbarnen (ettorna) kom in och satte igång dålig musik på högvolym när jag bara sovit i en kvart... Men är man trött så går det att sova ändå. Jag somnade alltså om. För att hinna i tid till lektionen så hade jag ställt alarmet på mobilen. Det var tur det för annars hade jag inte vaknat i tid. Att sova 50 minuter på förmiddagen är hur gött som helst.
Andra lektionen för dagen var elektronik. Lektionen blev slapp, som alla andra lektioner i denna kurs helt enkelt. Vi fick en uppgift att lösa, 3 h och 20 minuter skulle det knappast ta att fixa den, men enligt läraren var det lagom med tid... Klassen löste den dock på typ en åttondel av den utsatta tiden, det ledde till att vi fick en hel del rast... men inte klagade vi ;)

Under kvällen var jag iväg och tränade innebandy. Det var riktigt gött och träningen var mycket rolig. Det var bra fart och allt kändes väldigt bra... fram till att foten fick sig ett litet spel.
63 minuter hade jag tränat när den helt plötsligt började göra ont. Jag klev av direkt för att inte riskera att skada den. I 5 minuter satt jag och tittade på när alla andra spelade... Längre än så klarade jag inte. Jag valde att återvända till planen för att köra de sista minutrarna. Det var ett mycket bra val :)

Efter att inneträningen var slut var det dags att gå ut till gräset för att köra lite fys. Fysen var riktigt bra den också. Övningarna vi gjorde kändes lite i kroppen. Det var en bra stund där :)

När jag skulle gå in i duschen hittade jag två fästingar på mina ben. Det är helt sjukt. Tidigare i mitt liv har jag endast fått 3 fästingar, men nu den senaste månaden har det satt sig 4 stycken på mina ben. Jag förstår inte vad som hänt? Varför drar de sig till mig nu och inte innan? Förmodligen kommer jag aldrig få svar på dessa frågor... Det är väl bara att bita ihop och se glad ut.
Jag är extremt glad att jag har vaccinerat mig mot TBE...

Jaha, nu rinner ju tiden iväg ändå. Jag hade inte alls planerat att stanna uppe till efter elva, men nu blev det såhär ändå. Imorgon är det tisdag på schemat står det Produktionsutrustning (Pneumatik) och engelska. Enligt engelskläraren skulle vi sluta lite tidigare. Det är helt okej för mig ;)

Nu mina vänner är det dags för mig att säga God natt :)
Kram

God morgon

God morgon :)

Då var det måndag igen, klockan är snart halv sju och det är dags för mig att åka till skolan...
Hoppas att din måndag blir bra.
Kram

Helgen är över

Helgen är slut. Vart tog den vägen? Vad hände egentligen?
Jag hänger inte med längre. Alla dagar går så fort. Jag hinner ju knappt vakna innan det är dags att sova.

Idag har jag haft en ganska bra dag. Jag vaknade första gången vid tolv, men då var jag för trött för att gå upp. Istället satte jag igång en film, Vi hade i alla fall tur med vädret igen, och sov lite till. Vid två tiden vaknade jag till och kände att det var dags att gå upp. En underbar start på dagen. Jag älskar att sova länge :)

Mina planer var egentligen inte att sova bort halva dagen utan det var egentligen inplanerat lite pluggande... Men ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig, fast jag kan väl inte påstå att jag ångrar att jag tog en liten sovmorgon ;) haha
Jag satte mig ner tillsammans med pappa för att få lite hjälp med ett engelska arbete... Jag kan väl inte påstå att det gick så bra. Både jag och pappa tyckte att uppgiften var sjukt luddig och väldigt tråkig. Det slutade med att vi sköt upp arbetet en stund.
Framåt fyra-tiden åkte jag och mamma iväg mot Yttern för att titta på fotbollsmatch. På vägen passade vi på att rösta. Wiho, jag har röstat för första gången i mitt liv. Snacka om att jag kände mig vuxen :P

På Yttern var det typ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaas kallt. Mina tår domnade bort. Matchen vi tittade på, damlaget, slutade med vinst för Ytterby, 5-1.
Efter matchen satte jag och pappa oss ner för att göra det förbaskade arbetet. När vi väl kom igång så gick det snabbt. Jag är glad att det arbetet är över. En grej till att pricka av på "att göra listan".
Resten av kvällen har jag spenderat här i mitt rum med datorn i knät. Det har blivit mycket chattande på msn. Det är sjukt vad man kan ha roligt där.

Imorgon är det måndag igen, det betyder skola och träning. Tyvärr har jag inte så roliga lektioner imorgon, Konstruktion och elektronik, så dagen kommer bli lite mindre rolig. Trots en liten mindre rolig dag så ser jag ändå fram emot den. Det kanske låter sjukt, men genomlider jag den dagen så betyder det att jag har en dag mindre kvar till sommarlovet ;)

Skolan börjar ta slut nu. Det är inte många prov och inlämningar kvar. Känslan går inte att beskriva. Tiden går så fort, liksom jag har redan gått två år på gymnasiet. Om ett år är det studenten som gäller. Ettan gick halv fort, tvåan gick hel fort, hur kommer det då bli i trean? Min skolgång är snart över, det är galet.
*Drömmer mig bort*

Det är dags att komma tillbaka till verkligheten...

Nu sitter jag bara här och tänker på stundenten. Att försöka skriva något här går bara inte. Det är väl helt enkelt dags att avsluta detta inlägg nu.

Hoppas att du får en bra måndag :)
Kram


Kan inte sova

Jaha, då var det dags igen...

Klockan visar 5.08, men trots det är jag vaken. Jag vaknade för drygt 45 minuter sedan, och nu kan jag verkligen inte somna om. Det är tråkigt att bara ligga i sängen och snurra runt för att försöka sova. Ena stunden är det varm, då slänger jag av mig täcket... 3 minuter går och jag fryser som en fryst kyckling, det är bara att dra tillbaka täcket och sparka lite med benen för att få upp värmen igen.
Det är konstigt att kroppen aldrig blir nöjd.

Varför jag vaknade vet jag tyvärr inte. Något jag däremot vet är att jag skulle vilja sova nu.
Imorgon, eeh idag, är det söndag och jag har ett engelska arbete att skriva. Dessutom ska jag försöka mig på att skriva det där historia arbetet också...
Det är nog vad jag har att göra...

Jag ska dessutom ta en låååång sovmorgon, så försök inte få kontakt med mig innan klockan tolv.
Nu ska jag återvända till sängen för att försöka sova vidare.
God natt

Dags att sova

Jaha, där loggade den sista ut från msn...
Då kanske jag ska passa på att gå och lägga mig nu så att jag slipper sova bort hela dagen.

God natt :)

Gamla (o)vanor

Jag är tillbaka i gamla goda (o)vanor. Klockan är snart halv två och här sitter jag framför datorn och chattar med mina underbara kompisar. Det var länge sedan jag satt uppe såhär länge bara för att chatta. 
Jag förstår inte vad som fick mig att lämna nattlivet. Det är ju as roligt att sitta uppe.

Gaah, vad jag har saknat detta.


Orkeslös

Jag bara ligger här på min säng, helt apatisk. Kroppen orkar ingenting, den vill inte att jag ska röra mig. Jag vet inte vad som hänt.

Dagen har gått fort. Jag vaknade vid tolv och kände mig allt förutom pigg. Fram till klockan halv två satt jag mest framför datorn eller låg och tittade på tv, lite mer sömn blev det också.
Halv två drog jag iväg till jobbet för att jobba i några timmar. När jag kom var det värsta kaoset, många kunder, mycket att göra, leveranser som kommit försent osv... Det två timmarna var mycket stressiga. Efter en hel del stress blev det lite lugnare. Härligt.
Jag kunde packa upp varor medans jag stod i kassan. Det var så lite kunder. Framåt stängningsdags blev det full fart igen. Det var en hel del folk som handlade saker inför fotbollsmatchen.
18.00 stängde vi butiken och 18.15 lämnade jag stället. Så snabbt som det gick att stänga idag har det aldrig tidigare gått, men inte klagar jag.

Under kvällen har jag inte gjort så mycket. Jag har mest legat i min säng och sovit. Kroppen har inte orkat någonting. Jag funderar nästan på att gå och lägga mig snart. Det känns bara meningslöst att vara vaken om jag inte har tänkt göra något...

Kram

Dags att jobba

Nu är det dags för mig att åka och jobba.


Ha en trevlig nationaldag :)
Kram

Skola och träning

Fredag? Måndag? Fredag? Ungefär så har tankarna gått i mitt huvud idag. Det kändes konstigt att komma tillbaka till skolan idag efter en dags ledighet. Kroppen och hjärnan fattade inte att det var fredag. Den trodde att det var måndag... Dagen har alltså varit lite som en måndag, dvs alla har varit trötta och omotiverade till att plugga. Trots detta har dagen varit väldigt bra.

Idag gick det någon epidemi i klassen, tror nog att det var tåvärk idag... Halva klassen saknades nämligen, men inte klagade vi som var i skolan. Under första lektionen så startades ett nytt moment upp. Vi ska konstruera ett lock till en betonglåda... Jag kan inte påstå att jag känner mig taggad att göra den uppgiften. Liksom, det är 11 riktiga skoldagar kvar, att sätta igång med ett sånt stort arbete nu känns bara jobbigt. Under lektionen fick jag inte gjort så mycket, mina ögon slocknade hela tiden. Jag kan väl erkänna att jag sov en hel del...

Efter lite mat i magen drog jag och Carro in till stan för att slösa tid.
Klockan 13.40 var det dags för veckans sista lektion. Simning i Valhalla stod på schemat...
Efter 2 km simning, lite livräddning och lite teori var det dags för "lek". Klassen blev som småbarn, alla sprang till hopptornet för att fjanta sig.
Det var jag och alla killar som passade på att hoppa några gånger från 7 meter. De andra tjejerna var lite fega :P Haha

När simningen var över vid tre-tiden åkte jag hemåt. Inga köer på vägen, dagen kunde ju inte sluta bättre.
Väl hemma så blev det lite slappande framför datorn. Tiden rann iväg och vid halv sju var det dags för mig att utföra dgens träning. De senaste dagarna har det blivit en hel del jogging i skogen. Idag ville jag ändra på det!
Så.... Cykeln togs ut, träningskläderna åkte på och sedan begav jag mig iväg. Jag tog marstrandsvägen till Kungälv, cyklade vidare till Fontin, sprang 5:an, cyklade värsta omvägen genom Kungälv innan jag begav mig hemåt igen.  
Så idag har jag: Cyklat 3,3 mil, joggat 5 km, simmat 2 km och gjort 40 minuters rehab. Fy fan vad jag är bra.

Nu känner jag att jag med gott samvete kan ligga kvar här på sängen en stund, benen är ganska möra så att röra på dem lockar inte så mycket.

Imorgon hade jag egentligen inget planerat, men de ringde från jobbet i eftermiddags och sa att de sagt fel dag till mig. Så imorgon är det jobb som gäller, 14.00-18.15 :) Det ska bli gött! :D

Jag är nöjd med dagen, så nöjd att jag nu ska fira med att städa upp lite i rummet... haha

Ha en mysig kväll :)

Skolarbeten och jobb

Stress!

Okej då var det alltså kväll igen. Jag har knappt hunnit förstå att dagen redan är över. Liksom, det är femton timmar sedan min väckarklocka ringde. Tiden har gått sjukt fort.
Under hela dagen har jag suttit med massa skolarbeten. Tyvärr hann jag inte börja på historia och instuderingsfrågorna. Jag sparar det tråkigaste till sist... Haha.

Vid halv fem drog jag iväg till jobbet. Där var det allt förutom lugnt. Jag började att stå i kassan i en och en halv timma. Sedan drog jag till mejeriet och frontade och fyllde på varor. Under den timman som jag befann mig där fick jag springa till kassan 11 gånger. Det var mycket folk, så jag fick öppna en kassa till flera gånger. Det var lite jobbigt att hålla på att springa fram och tillbaka... Men jag tog det som ett träningspass...
Klockan 20.30 hämtade pappa upp mig på jobbet. Min hjärna hängde inte riktigt med där på slutet... Det kanske märktes i och med att jag glömde kvar min jacka i skåpet. Tur att jag inte hade någonting i den. Först hade jag planerat att hämta den efter skolan imorgon... men efter lite eftertanke så kom jag fram till att den lika gärna kunde få hänga kvar till på söndag då det är dags att jobba igen .

När jag kom hem så låg all fokus på rapporten som skulle in. Min grupp hade utsett mig till rapportansvarig. Det var alltså min uppgift att se till så att den lämnades in i tid. Vid halv tio hade jag fixat klart allt och loggade in för att lämna in den. Till min förvåning så hade mina smarta lärare inte gjort någon inlämningsmapp. Suck på detta. Det slutade med att jag la in en rapport i min gruppmapp och dessutom mailade en till lärarna. Nu kan de inte skylla på att vi inte lämnat in den i tid!

När dagens viktigaste sak var iväg mailad så var det dags för mig att bege mig ut på en joggingrunda. Att klockan var lite efter tio hade jag inte lagt märket till. Det var först när jag kom fram till skogen som jag insåg att klockan var lite för mycket. Det var typ väldigt mörkt. I och med att jag inte såg så mycket i skogen så valde jag att ta en kortare runda och undvika skogen så mycket som möjligt. Jag vågade inte springa där när jag inte såg marken riktigt, att trampa fel ville jag inte göra!
Den lilla biten som jag blev tvungen att springa i skogen var faktiskt ganska mysig. Det var tyst och bara jag och ett rådjur som klampade omkring.

Imorgon är det fredag och jag har typ en ganska meningslös dag. Först är det konstruktion klockan 8.00-11.20. Sedan är det lunch fram till 13.40 då det är dags att simma. Det känns ju inte lite meningslöst. Varför måste vi ha så lång lunch? Jag vill ju sluta tidigt! Tyvärr kan jag inte göra mycket åt saken. Det är väl bara att bita ihop och se glad ut...

Här rinner tiden iväg utan att jag märker det. Om jag ska hinna sova något innan det är dags att gå till skolan så är det nog bra om jag tar och avslutar allt som jag håller på med här på datorn.

God natt :)

Hann inte klart...

Nu har jag suttit här framför datorn i några timmar och pluggat. Tyvärr har jag inte hunnit med allt som jag planerat att göra... Men det finns ju fortfarande några timmar kvar i kväll efter jobbet att plugga på. Dessutom har jag hela lördagen och halva söndagen kvar att plugga på...
Det viktigaste har i alla fall blivit gjort.
Sammanfattningen, kulturanalysen och CV är vad jag fått lämnat in. Dessutom har jag jobbat ganska mycket med rapporten (grupparbetet).
 Efter jobbet ska jag göra klart det sista på rapporten (grupparbetet) och skicka in den. Att fixa klart den kommer inte ta så lång tid, det ska bara in 8 ritningar som bilagor sedan är den klar :)

Om en liten stund ska jag dra iväg till jobbet. 17.00-20.15 är mina arbetstider idag.

Ha det gött


Att göra idag...

* Skriva sammanfattning till rapporten
* Skriva klart kulturanalysen
* Göra instuderingsfrågorna i konstruktion
* Skriva ett arbete om medeltiden
* Lämna in ett till CV
* Lämna in rapporten - grupparbetet!

Ledig

Guten Morgen.

Klockan är strax efter nio och jag är faktiskt vaken. Eller ja, jag har lämnat sängen i alla fall... Kan väl inte påstå att jag är riktigt vaken ännu. Det var faktiskt jobbigare än jag trodde att gå upp vid nio.

Idag är jag som sagt ledig från skolan... Men trots det så kommer det bli en hel del pluggande. Jag ska försöka få gjort så mycket som möjligt idag för att slippa lägga hela helgen till skolsaker.

Ska jag kunna bocka av min lista på saker att göra idag så är det dags för mig att sluta skriva här och sätt igång med pluggandet.
Det är tur att jag har en säng att sitta på, för min rumpa gör ont efter spinningen igår... haha

Ha en bra dag :)
Kram

Fästing...

Årets andra fästing är bortplockad från mitt ben.
Det är inte så konstigt att jag får fästingar i och med att jag är ute och springer i skogen...
Men men, det är sånt här jag får ta. Att sluta träna kommer jag liksom inte göra!

3 juni

God kväll.

Jag är just nu ganska trött. Det blev inte mycket sömn inatt...
Som jag skrev igår så hade jag en enorm huvudvärk. Den fortsatte hela natten, vissa stunder var värre än andra. Ljus och ljud fick inte förekomma för då höll mitt huvud på att sprängas. Jag lyckades somna till några få gånger, men tyvärr vaknade jag upp ganska fort igen. Sammanlagt sov jag runt en timma.  Imorse var det riktigt tungt att gå upp. Huvudvärken hade inte släppt riktigt helt, men jag valde att gå till skolan ändå.
I skolan har jag suttit framför en dator hela dagen. Det var bara massa brobygge idag. Rapporten skulle göras klart och eftersom jag har ansvar för den så var det även jag som fick se till så att alla delar gjordes.
Tyvärr hann vi inte få klart allt, men två av mina gruppmedlemmar åker till skolan imorgon och gör klart det sista. Framåt kvällen så ska allt vara klart och mailat till mig så att jag kan fixa iordning det sista innan den ska lämnas in.

Huvudvärken släppte framåt ett-tiden. Jag har konstaterat att det var migrän jag hade.

Efter skolan tog jag en tupplur, det var behövligt! Hade jag inte sovit de timmarna så hade jag aldrig orkat med att träna... Idag var det spinning som gällde. Det var det jobbigaste passet jag varit med på. Jag valde att göra det lite jobbigare genom att ha mer motstånd. Trots att det var jobbigt under tiden så är jag väldigt glad och nöjd nu efteråt. Det är gött att känna sig lite halvseg i kroppen.

Imorgon är jag ledig från skolan. Treorna tar studenten och då får vi inte vara i skolan, men inte klagar jag ;) Riktigt ledig är jag inte ändå, jag ska nämligen jobba klockan 17.00-20.15. Dessutom har jag en hel del skolarbeten som måste göras.
Jag har planerat att, innan jobbet,:
* Skriva en sammanfattning till rapporten
* Skriva klart kulturanalysen
* Göra instuderingsfrågorna i konstruktion
* Skriva ett arbete om medeltiden

För att inte behöva stressa med alla saker så har jag nu bestämt mig för att låta väckarklockan ringa vid 9-tiden. Det blir alltså ingen sovmorgon för mig, trots att jag är ledig. Det känns lite bättre att få gjort lite nytta istället för att sova bort hela dagen.


Innan jag avslutar detta inlägg så kan jag ge en lite uppdatering på foten.
Idag känns den ganska bra. Det gör bara lite ont om jag typ hoppar eller "sitter skräddare"... men det är ju inte så ofta som jag behöver hoppa eller sitta skräddare, haha.
Under spinningen idag så gjorde den ont ibland, men inte så farligt att jag skulle vilja hugga av den.
Jag tror inte att den kommer bli värre, den känns liksom ganska bra.

Nu är det dags för mig att avsluta detta inlägg för att göra lite nytta istället...

Kram

// Idag är det bara tre veckor kvar till skolavslutningen :D

Lite mindre huvudvärk...

Nu har det gått en stund sedan jag skrev det förra inlägget. Huvudvärken har släppt en del, så det är lite lättare att leva.
Just nu ligger jag i min säng med den högra (skadade) foten i högläge. Tyvärr så lyckades jag trampa snett under min joggingrunda. Det låter nog värre än det är. Jag lyckades inte trampa ner helt och hållet. Ledbandet på utsidan blev lite uttänjt. Lite ont gör det, men det är nog inte så farligt. Jag hoppas att den är tillräckligt bra för att jag ska kunna träna imorgon. Vill inte missa en innebandyträning till!

Innan jag avslutar detta inlägg så lägger jag in lite bilder från pneumatiken... vi jobbade inte ett skit, haha...

     

Nu ska jag ta och avrunda dagen. Klockan tickar på och det är snart dags för mig att gå och sova...

God natt

Huvudvärk!

Det värsta jag varit med om...

Jag har varit med om något riktigt äckligt. För en stund sedan var jag ute och joggade. Trots att jag hade en jävla huvudvärk redan när jag lämnade hemmet så valde jag att köra på som vanligt. Jag passade på att ta en längre runda eftersom det gick så lätt igår... Det ångrar jag nu i efterhand...
De första fem kilometrarna var hur lugna som helst. Huvud gjorde ont, men jag klarade av att jogga ändå. När det återstod någon kilometer så exploderade mitt huvud. Det blev svart för ögonen och jag fick en enorm huvudvärk. Den sista biten vågade jag inte springa, utan det fick istället bli en långsam promenad.

Nu har det gått en stund sedan detta hände, men jag kan inte påstå att jag känner mig bättre. Huvudet gör fortfarande extremt ont och på mitt högeröga ser jag suddigt. Det är inte kul. 
Det var nog sista gången jag sprang med huvudvärk!

Förutom detta så har dagen varit väldigt bra. Trots att jag har gått runt hela dagen och varit trött så har det allt varit ett leende på läpparna. Jag har skrattar hur mycket som helst idag. Det är bara jag, Carro och Adam som kan hitta på sjuka saker... Haha

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva här, men tyvärr klarar jag inte det just nu. Huvudvärken är inte att leka med. Jag funderar nästan på om det är dags att lämna datorn för att hitta på något annat den stunden som är kvar innan jag ska gå och sova...

Kram


Trött med glad

Jag har hamnat framför en dator igen...

Klockan är snart halv tio, men för mig känns det som den är tre på natten. Tröttheten som finns i min kropp går inte att beskriva. Jag har säkert gäspat 798 gånger den senaste halvtimmen.
Imorse var jag så trött att jag inte vaknade när väckarklockan ringde. Det är inte likt mig. Morgonen blev alltså lite stressig. Någon frukost hann jag inte få i mig, så nu kurrar magen också...

Egentligen har jag pneumatik nu, men jag och Adam valde att gå till datasalen för att CAD:a lite... Eller rättare sagt, Adam valde att CAD:a.. Jag tog en datorn för att bara fördriva tiden.
För en stund sedan hade jag ett muntligtförhör om robotprogrammering. Det gick väldigt bra, jag kunde allt man behövde kunna.

Trots att jag är trött och hungrig så känner jag att dagen kommer bli bra. Jag är glad och allt känns kanon. Att de dessutom hörde av sig från jobbet nyss och frågade om jag kunde jobba på torsdag kväll gjorde att jag blev ännu gladare. Jag tackade självklart ja. Att jobba och tjäna pengar är roligt :) Jag trivs mycket bra på jobbet! :D

Nu måste jag bege mig härifrån en stund för att få i mig lite mat :)
Ha en bra dag.
Kram

En helt ovanlig måndag :)

Jaha, då har jag hamnat här ännu en gång. Jag vet inte hur många gånger som jag påbörjat ett inlägg här idag, men ångrat mig och tagit bort allt. Mina fingrar gör allt för att jag ska logga in här så att de kan få röra lite på sig.

Dagen idag blev inte riktigt som jag tänkt mig, men inte klagar jag på det.
Jag skrev imorse om att jag var ute och joggade innan skolan. Det känns i mina ben och höfter. Att gå runt och ha lite småont efter att ha tränat är hur underbart som helst. Jag älskar det. Visst, det kan ju betyda att man är väldigt dålig tränad (typ som jag) eller att man tagit i lite extra...
Jag kände mig nöjd efter att jag joggat klart. Det var lätt värt att frysa den lilla stunden. Tyvärr kommer jag nog inte köra några mer morgonpass. Det var inte så populärt här hemma. Mamma och pappa är rädda att jag kommer dra igång med för mycket träning och göra så att foten går åt skogen. Jag håller med dem. Det är dags för mig att lämna det där med att jogga två gånger om dagen. Istället har jag nu bestämt mig för att det kommer bli ett pass varje dag. Det passar väldigt bra att dra ut en sväng framåt kvällen, jag blir trött i kroppen och somnar lättare då :)

I skolan hann jag inte vara länge innan min mobil vibrerade. Wiho, ett sms från jobbet. Tydligen så var det någon som var borta så de undrade om jag kunde hoppa in och jobba kväll. Jag såg min chans att tjäna lite pengar och tackade självklart ja.
Skoldagen gick väldigt fort. Under hela första lektionen skrev jag på en rapport. 6 sidor fick jag skrivit ihop, så nu är nästan hela rapporten klar. Det är ju helt sjukt gött! Förutom rapportskrivningen så blev det även en del bloggbesök, hemsidor att läsa och sist men inte minst, en väldans massa facebook.
Jag valde ju som sagt att leva utan dator i helgen, så idag fanns det en del att ta igen...

Andra lektionen för dagen var det dags att hålla tal. Mitt tal blev sjukt bra och jag är väldigt nöjd. Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Jag kan inte påstå att jag hade läst talet så många gånger, men trots det så kunde jag det utantill när jag klev fram till tavlan.
Jag har sagt det flera gånger tidigare, men är det något som känns bra så går det bara inte att inte tänka på det. Det är sån skillnad på mig nu och för ett år sedan. Jag hatade att prata inför folk och att hålla ett tal var det värsta jag visste. Vad som hände med mig vet jag inte, men nu är jag en helt annan person. Det finns inget som är lika roligt som stå och prata inför publik. Jag älskar det. Att stå där framme och visa vad jag kan är roligt. Lärarna förstår inte vad som hänt med mig, de fattar inte att jag kunnat ändra mig så snabbt. Jag kan inte heller säga när eller varför jag helt plötsligt började tycka om att prata, men det är väl sak samma. Jag är glad att allt blivit så bra :)
Sista lektionen för dagen var det CV-skrivning som gällde. Lektionen flyttades så att den började tidigare, det ledde även till att vi slutade tidigare än det var tänkt.

Efter skolan blev det stress, stress och lite mera stress till jobbet. Jag börja klockan 16.00, och jag kan väl säga att jag var nöjd med att jag bara blev 2 minuter sen. Liksom, det är inte alla som har skolschema till 16.30 och kan befinna sig på jobbet klockan 16.00.
Det börjar likna mammastider. Hon kan sluta klockan 18.00 men vara hemma 16.30. Sånt tycker jag om ;)

På jobbet gick det väldigt bra. Jag fick jobba i kassan, lämna ut post, raportera tidningar, räkna kassorna (tänk om jag hade haft alla de pengarna...) och stänga affären. Det var andra gången som jag jobbade kväll, därför gick allt mycket lättare denna gång.
Klockan 20.29 lämnade jag jobbet för att dra värsta ruschen till Idrottshallen där innebandyträningen pågick på för fullt. Jag hann se den sista halvtimmen. Det var roligt att komma dit. Jag kände mig så glad. Att jag inte fick vara med och träna var däremot inte så roligt, men jag kände att det var okej ändå. Jag hade ju trots allt valt att jobba istället.
På onsdag är det dags för spinning och då kommer jag vara med! :D

Klockan tickar på, men jag känner inte att det är dags för mig att sova ännu. Jag har nämligen ett lite problem att lösa innan...


Mitt puder har gått sönder.
Ööhh, okej så det är alltså ett problem?! kanske du nu tänker... Och visst att det går sönder är väl kanske inte så farligt... men om jag berättar att det hade gått sönder undertiden det låg i min skolväska och har medfört att allt har blivit pudrat så kanske du förstår mitt problem. Att sannera: alla pennor, papper, kort, suddgummi, en mobil, resten av sminket och dessutom tvätta ur hela väskan är vad jag måste syssla med innan jag tar en dejt med kudden. Eller hur låter det roligt? ;) Haha
Imorgon är i alla fall prio ett att köpa nytt puder...

Imorgon då, vad händer då?
Hmm, som det ser ut nu så kommer det bli en helt vanlig dag, dvs skola, hem, träna, plugga, dator och sedan sova.
Jag har två lektionen som ska genomlidas. Okej riktigt så farligt är det inte. Den första är pneumatik. Det är faktiskt roligt. Den andra lektionen är däremot lite mindre rolig... Kommunikation och kultur, det är väl inte min favorit kurs direkt men det är ju bara morgondagenslektion kvar och sedan är det bara en till med betygssnack efter det är kursen över  *GLÄDJEHOPP*.

Om jag ska komma isäng innan det är dags att gå till skolan så är det nog dags för mig att försöka slita mig härifrån. Sanneringen av väskan väntar...

Hoppas att du har haft en lika bra dag som jag! :D

God natt :)

Blogglusten är tillbaka

Att en helg utan bloggen skulle leda till att jag fick värsta suget att uppdatera här hela tiden trodde jag aldrig. I fredags så kändes allt som ett måste, men nu har jag ändrat syn på saken. Det känns roligt att sitta här och skriva, även om det jag skriver oftast inte är så intressant...

Idag är det i alla fall måndag och jag har påbörjat min träning på allvar igen. Nu är det ut och springa varje dag som gäller. Imorse ringde min väckarklocka redan klockan 5.45, 45 minuter tidigare än jag skulle gått upp. Jag hade igår bestämt mig för att ta en runda i skogen innan det var dags att gå till skolan... Imorse var det däremot inte så självklart. Jag låg kvar i sängen i drygt fem minuter för att jag tvekade på att dra ut. Att sova vidare hade inte varit helt fel. Tillslut bestämde jag mig för att sova vidare istället. Väckarklockorna ställdes om... en minut gick och jag fick ångest. Det kändes slappt att inte dra ut och springa, liksom jag var ju ändå vaken (ögongen var i alla fall öppna, men huvud sov fortfarande).
Tillslut släpade jag mig upp, satte på mig shorts och t-shirt och drog ut i skogen. Någon värme var det inte, jag frös faktiskt i början... men när jag kommit igång så blev jag varm.
Igår kväll var jag ute och sprang, och det kändes i benen idag. Det gick riktigt trögt, benen ville inte röra sig men trots det så gav jag inte upp. Jag skulle allt runt hela rundan.
När jag väl kom hem igen så kände jag mig nöjd. Det var lätt värt att gå upp 45 minuter tidigare för att gå ut och springa.

Snart slutar min första lektion för dagen. Den har hittills varit ganska go. Jag hade bakat hur många kolakakor som helst till klassen, så nu går alla runt och tuggar. Undra hur många det är som kommer orka äta mat om en halv timma... ;)

Att det är tal i eftermiddag märks på klassen. Helt plötsligt har det spridigt sig en epidimi i klassen. 16 av 32 saknas redan nu, och efter lunchen kommer det försvinna 7 till. Jag tror att det var akut huvudvärk idag.. eller så kanske det var magsjukedagen...
Min klass är expert på att lämna skolan när det är något viktigt på gång, tex dagen innan prov så är vi endast halva klassen på den sista lektionen... Lärarna är alltså vana...

Nu ska jag kolla lite mail innan det är dags för lunch.

//Vad härligt det är att känna att blogglusten har kommit tillbaka.

Tillbaka efter en datorfri helg

Jag är tillbaka och mår bättre än bäst.
I helgen blev det en lite paus från allt som hade med datorn att göra. Jag behövde lite ledighet, att sitta framför en dator varje dag kan inte vara bra för kroppen, därför valde jag att ha en datorfri helg.
Det har inte blivit någon blogg, facebook eller msn. Jag trodde att det skulle bli jobbigt, men fy fan vad gött det har varit. Att inte känna pressen att behöva uppdatera här varje dag har varit härligt. Jag har kunnat fokusera på annat, tex att bara ligga inne framför tv:n ;)

Min helg har i alla fall varit bra. Trots värmen så har jag knappt varit ute, jag tyckte inte det var så varm. Joggingbyxor och en tjocktröja krävdes för att jag skulle lämna rummet. Min familj tyckte att jag var knäpp.. Haha
Min datorfria helg har inte inneburit att jag inte suttit framför datorn. Att försöka göra en PowerPoint och skriva ett tal utan dator är lite svårt. Något internet har det däremot inte blivit.
Tack vare att jag inte använt internet under helgen så har det gjort att jag fått massa tid till skolarbeten. Jag fick gjort riktigt mycket i helgen, sjukt mycket.

Just nu befinner jag mig i skolan, har tagit mig en liten rast. Brobygget håller på för fullt. Jag skriver på rapporten och de andra sitter med uträkningarna.
I eftermiddag är det tal som gäller. Jag ska hålla mitt sista tal för i år. Snacka om gött.
Efter skolan drar jag iväg till jobbet för att jobba några timmar. Efter det drar jag iväg till träningen för att titta den sista stunden...

Nu är det dags för mig att fortsätta med rapporten.
Ha en bra dag :)

Kram