Slut

Terminen börjar lida mot sitt slut. Snart är andra året på Linnéuniversitetet avklarat.
Jag är grymt nöjd över min insatts. Trots att jag varit heltidssjukskriven sedan i november så har jag ändå klarat av mycket skolsaker.
Det är helt otroligt egentligen. Sånt speciellt studieår som jag haft. Det är enligt mina läkare och behandlare ett under att jag faktiskt klarat av göra någonting!!!

Efter min färd rätt in i väggen så borde jag inte kunnat återhämta mig så bra som jag faktiskt gjort!
Det är väldigt få som verkligen förstår hur det är att gå in i väggen!

Jag är stolt över mig själv. Jag är nöjd över allt jag gjort sedan i höstas.

Det är förbannat starkt att komma tillbaka från något sånt som jag faktiskt lidit av och fortfarande lider av!
Att istället jobba får mig att må så otroligt mycket bättre.

Det är mycket skönt att kunna jobba drygt halvtid och få in massa pengar. Med OB-tillägg ger det en hel del pengar varje månad.

Jag mår bättre dag för dag. Jag är en helt annan person nu!

Jag bara njuter av dagarna som passerar.

Å alla som störs sig på mig kan dra åt helvete :)


Student!

Liten har blivit stor...
Idag tar lillebrorsan studenten!


Varmt

Det är mitt i natten. Jag är vaken. Det är sjukt varmt.

Lite segt att absolut inte kunna somna om.


Underbart!

Ibland ändras allt fort!

Att jag de senaste dagarna mått förjävligt går verkligen inte att tro om man sett mig idag. Med världens största leende på läpparna har jag idag tagit mig igenom dagen!

Just nu mår jag bättre än bäst.
Det är så underbart att kunna få bara vara och ta det lugnt.
Jag ska nu titta på film en stund innan det är dags att sova.

Puss


Svammel som vanligt

Söndagkväll... Helgen är över... Äntligen ledig...

Ja, vad ska jag egentligen skriva om de senaste dagarna...? Det har blivit ca 8 timmar på jobbet.
Alla andra av dygnets timmar har gått till ångestattack efter ångestattack. Jag har faktiskt mått fruktansvärt dåligt!
Det har varit jobbigt. I fredags grät jag krokodiltårar när jag kom till jobbet. Jag som mådde så bra på morgonen. Snacka om att allt vände fort!

Det var en fruktansvärt lång och seg arbetsdag. Helst av allt ville jag bara sätta mig på golvet och fortsätta gråta. Som tur var startade jag med två timmar i kassan. Arbetskollegorna såg på mig att jag inte mådde bra. Jag fick massa kramar innan jag satte på mig arbetskläderna. Alla erbjöd sig att ta min första timme i kassan, men jag ville dit.
*andas in, andas ut, andas in, andas ut, torka bort sminket...* NU KÖR VI!

Jag bet ihop och kunde faktiskt klistra på ett leende på läpparna. Efter ett tag glömde jag bort allt det jobbiga och kunde istället fokusera på att jobba.

Att jag började i kassan gjorde att jag blev tvungen att koppla bort hjärnan och bara fokusera på det jag skulle göra.

Tyvärr var detta bara starten på en helg fylld av tårar. Det har helt enkelt varit jobbigt. Trots det så har jag försökt fortsätta kämpa.
Igår trodde jag nästan att jag skulle gå under. Tårarna bara sprutade och jag spydde och spydde lite till. Det var enorma ångestattacker!!! Tyvärr vägrade jag ta min medicin *för den jävla skiten hjälper ju fan inte!*
Japp, då fick jag lida i onödan.

Imorse när jag klev upp kände jag mig som en ny människa. Jag hade massa kraft och energi.
Jag släppte ut hamstrarna och lät de springa runt i lägenheten medan jag städade burarna. Konstigt nog är deras favoritplats under mattan i köket. Om det beror på att jag spillt chokladsmet där eller om det bara är mysigt att befinna sig där under vet jag dock inte ;)

Efter detta städades lägenheten. Det var sådär lagom gött att öppna fönster och balkongdörr så det blev tvärdrag i vardagsrummet, damma, dammsuga och tvätta golvet... För att sedan upptäcka att ta mig fasen allt blivit gult av allt pollen som flugit in... Suck liksom!

4 timmar på jobbet hade jag idag. Det var relativt lugnt och därför kunde vi passa på att dra ut lite pall. Jag själv bidrog inte till så mycket, men det fanns andra kollegor, speciellt Matilda, som kämpade för att tömma pall efter pall.

Att lämna jobbet med ett leende på läpparna var härligt. Äntligen semester!!! Jag har en vecka semester framför mig! Det går inte att beskriva hur underbart det känns!

Idag är jag glad! Idag är jag nöjd! Idag är jag faktiskt ganska lycklig!

Nog svamlat för idag!
Ha det gött
Kram


Äntligen fredag

Med ett stor leende på läpparna vaknade jag imorse upp strax innan klockan passerat halv sju.
Ute skiner solen redan och inne i min lägenhet doftar det ljuvligt från de nybakade drömmarna.

Idag är jag pigg och glad. Natten var helt underbar med 7 timmars sömn! Det är skönt att jag nu har haft två nätter irad där sömnen fungerat som den ska. Bara att kunna få sova en hel natt utan att vakna är guldvärt.

Min dag idag kommer bestå av fyra timmars slappande till innan det är dags för åtta och en halv timme på jobbet. Jag stänger idag, vilket innebär att jag strax innan nio ikväll kommer landa på soffan i min lägenhet. Det ska bli gött att jobba, jag är redo för en dag med massa folk. Lönehelg är det som väntas och det innebär ungefär FULLT ÖS, MEDVETSLÖS!
Det kommer vara mycket folk helt enkelt...

Nu ska jag se till att ta ut en plåt med drömmar ur ugnen. Vad som händer efter det återstår att se...



Ha en underbar dag!
Puss och kram

2012-05-24

Jag har varit lite frånvarande den senaste veckan, men det finns anledningar till det!

Jag vet inte vad som hänt, men den senaste veckan har varit ett rent jävla helvete. Jag har mått så fruktansvärt dåligt. Det har inte funnits någon som helst energi och allt har varit jobbigt.
Jag har sovit bort mina lediga dagar. Det har varit en jobbig period med många tårar och ångestattacker.

Igår hade jag ett inbokat besök hos min läkare. Det var jobbigt att gå dit. Ett mail hade hamnat i hennes inkorg, ett mail från J. J berättade hur läget var och det fick min läkare att reagera. Jag har undanhållit massa saker för min läkare.
Det var jobbigt när allt kom fram. Det var jobbigt att se hennes reaktion. Det var jobbigt att det kommit fram att jag faktiskt mår mycket sämre än många tror.
Det mailet kan ha räddat mig från att bryta ihop totalt!!!

Min läkare pratade allvar med mig, det var jobbigt att höra. Jag har nu två veckor på mig att visa att jag vill förändra mitt liv. När jag träffar läkaren igen om två veckor och inget har förbättras så kommer jag bli tvångsinlagd. Jag är tydligen illa ute och min kropp orkar inte med detta längre.

Det som jag tyckte var mest jobbigt var faktiskt att läkaren tror att jag skadar mig själv. Jag har ett stort blåmärke på underarmen och ett brännmärke på handleden. Dessa skador har uppstått då jag klämde mig på jobbet och när jag råkade bränna mig på ugnen.
Jag har inte gjort det med vilje, men de verkar inte lita på mig eftersom jag undanhållit så mycket som jag gjort.

Jag ska fortsätta med samma dos på mina mediciner. Järnvärdet var åt helvete så det blir 100 dagar till med järntabletter. Det verkar aldrig bli normalt...
Lyrican är kvar, likaså theralen och zopiklon så att jag kan få sova.

Näringsdrycker är upphämtade idag på ABC. Skönt att få de gratis därifrån!



Nu ska jag snart plocka ut kakor från ugnen. Jag håller på att baka inför brorsans student som är på fredag!

Avslutar detta inlägg med några bilder på Twixie. Tydligen är det mysigt att gräva ner sig och sova under massa spån ;)

 

 

Och nej, jag vill absolut inte ha några telefonsamtal, sms eller meddelande på facebook om hur jag mått!!! Låt mig bara vara!

 

Hejdå!


Barnmatsdieten

Nä, tro nu inte att jag ska börja göra som alla kändisar!
Chim-Chim, min äldsta hamster, mår inte så bra. Hon är gammal och har med stor sannolikhet cancer. De senaste två veckorna har hon gått ner från 145 gram till endast 87 gram. Nu ser hon så sjuk ut. Det är tråkigt. Trots att hon äter jättemycket så minskar hon hela tiden i vikt.

Jag ska därför försöka göda henne i några veckor för att se om det hjälper. Gör det inte de så kommer jag låta henne somna in.
Hennes nya diet består av barnmat. Jag gav henne lite nyss och det var verkligen uppskattat, både att äta och att klampa i ;)


Nattinatti

Efter en arbetsdag som stundtals var full av kaos kände jag mig mer död än levande när jag kom hem.

Det var ändå roligt att jobba idag. Tiden gick fort och det fanns hela tiden saker att göra.
Jag däckade på soffan när jag kom hem... Å nu, efter fem timmars sömn ska jag förflytta mig till sängen och sova vidare.

Nattinatti


16/5

Att sitta på balkongen, äta frukost och bara njuta av solen är verkligen en underbar start på denna dag!

Igår var det som sagt återbesök på sjukhuset. Enligt läkaren har mina njurar inte tagit så mycket stryk av njurbäckeninflammationen. De har återhämtat sig bra och inom en snar framtid är de helt återställda. Tyvärr är de just nu fortfarande lite ansträngda och jag måste därför vara väldigt uppmärksam på minsta lilla tecken som händer. Njursten är tydligen jättevanligt efter en njurbäckeninflammation.

Jag har haft ont i ryggen sedan slutet på förra veckan. Läkaren kunde inte se några njurstenar just nu, så nu håller jag tummarna för att det är något annat som gör att jag har såhär ont.

För övrigt mår jag kanon. Jag känner mig pigg, stark och otroligt glad. De nya tabletterna, Lyrica, har gjort att jag mår mycket bättre. Jag får inte de där enorma ångestattackerna som jag fått den senaste månaden. I och med att min kropp börjar återhämta sig så kommer även den gå ner i varv och göra så att jag kan koppla av. Trots att jag tagit det väldigt lugnt de senaste veckorna så har ändå min kropp gått på högvarv för att få bort den enorma infektion som fanns i min kropp.
Det är inte så konstigt att jag varit trött och lättretlig. Nu när läget i min kropp börjar lugna ner sig så känner även jag att jag kan få lite ro. Lyrica ska jag fortsätta äta i alla fall hela maj ut, och efter det får jag och min läkare se hur läget är. Forthoppningsvis kan jag sluta med de tabletterna och bara fortsätta ta alla mina andra.

Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag.
Ha det bra!
Puss och kram

Tisdag 15/5

Godmorgon!

Sent igårkväll kom jag tillbaka till Kalmar igen. Jag spenderade mig helg i Kungälv, hos mina nära och kära. Det var skönt att bara lämna Kalmar några dagar. Jag njöt av tiden på andra sidan av Sverige. Att bara vara och inte behöva göra någonting var helt underbart.
Jag kunde samla nya krafter.

Att bara få vara och göra vad jag vill var något som jag verkligen behövde. Inte tänka på att laga mat, inte behöva sköta hemmet. Jag kopplade av helt enkelt.
Jag skulle gärna stannat längre, men det gick inte. Jag ska till läkaren idag. Det är ett läkarbesök där de ska kolla mina njurar, om de tagit stryk av min njurbäckeninflammation.

För övrigt tycker jag att allt rullar på ganska så bra. Jag har hittat tillbaka till mina matrutiner och äter nu som jag ska. Något som är lite jobbigt är min enorma trötthet. Det kan vara en biverkning av Lyrica, den nya medicinen. Jag har haft mailkontakt med min läkare och tillsammans bestämde vi att jag ska sänka dosen på morgonen, från 75mg till 25mg. Förhoppningsvis känner jag mig lite piggare då.
75mg ska fortfarande tas på kvällen så jag blir trött och lugn å på så vis kan sova gott utan oro.

Inatt sov jag visserligen jäkligt dåligt. 4,5 timmar blev det. Det vara förbannat trist att vakna strax innan fem i morse. Det var liksom dött. Inget bra på tv och jag hade ganska tråkigt faktiskt.
För att fördriva tiden lite så valde jag att ta en lång dusch. 63 minuter under det varma vattnet, snacka om gött!

För övrigt händer det inget mer speciellt idag. Jag är ledig från jobbet både idag och imorgon. Det ska bli skönt med ytterliggare några lediga dagar.

Nu ska jag se till att fixa frukost.

Ha en underbar dag!
Puss och kram

2012-05-10

Jag har den senaste månaden mått ganska så dåligt. Det har varit bakslag efter bakslag. Jag har fått attack efter attack. Det har helt enkelt varit ganska jobbigt.
Jag tycker att effekten från mina mediciner har avtagit och jag tycker helt enkelt att jag mått ungefär lika dåligt som jag mådde för ett år sedan ungefär.

Imorse träffade jag äntligen min läkare igen. Vi pratade igenom vad som hänt sedan sist. Jag fick berätta hur jag kände och hur läget var. Enligt min läkare var det tydligen inte så konstigt att jag mått som jag gjort, att jag sovit dåligt och känt mig ganska så utmattad.
Min kropp är sliten efter min njurbäckeninflammation och kroppen håller fortfarande på att jobba för att komma tillbaka till normalt tillstånd. Att jag hade en såpass allvarlig infektion i kroppen gjorde att allt slogs ut.
Trots att jag tagit mina mediciner så har de inte haft samma effekt som tidigare i och med att min kropp hela tiden går på högvarv.

Det kommer ta några veckor till ett par månader innan kroppen är återställd igen. Fram tills att läget är bättre så ska jag äta Lyrica. Det är för att ångesten inte ska komma så som den gjort den senaste månaden.
Tillsammans med Theralen och Zopiklon ska även min sömn bli bättre!

Jag ser fram emot en förbättring!

Som avlutning väljer jag att lägga upp två bilder på det enda vettiga jag har gjort idag...
OBS! Ganska dåliga kort. Det är jag som tagit de lite snett ;)

 

 

Hyllan i sovrummet och hyllan i köket är nu på plats.

Jag är nöjd med resultatet!

Att ta kort på det var dock lättare sagt än gjort. Det blev lite halvbra kort, där det ser ut som hyllorna hänger snett... Men tro mig, de sitter så rakt de bara kan sitta.

 

Nu ska jag snart borsta tänderna, krypa ner under täcket och titta på min nya tv i sovrummet som kom idag!

Nattinatti



Sticka

Mina nya fritidssysselsättning består av garn och stickor.
Jag har börjat sticka!

Det var ett par år sedan jag stickade sist så därför tänkte jag ta en lugn start och sticka mig ett par raggsockor :)


Blodgivare

Jag startar denna dag med att lämna lite blod.
När jag väl kan och får lämna blod så är det lika bra att göra det.
Någon annan som behöver det blir nog nöjd...


NADA

Det där med akupunktur har jag förknippat med hokuspokus som inte fungerar... men jag har ändrat mig!

Sedan jag började på ABC och blev erbjuden NADA så är jag fast. NADA är öronakupunktur. Det får mig att slappna av och känna mig lugn.
Varje onsdag när jag är på ABC på gruppterapin så får jag akupunkturen. Nu har jag dock blivit upplärd att sätta akupunktur på mig själv. Mina nålar kom hem för några dagar sedan och efter det har jag satt akupunktur på mig själv varje dag.
Det är absolut inget farligt att göra det varje dag. Jag behöver det för att kunna komma ner i varv. Att komma hem från jobbet, vara helt slut i kroppen och sätta dit nålarna är en utav de skönaste känslorna jag vet.

Från början trodde det skulle vara svårt att sätta nålar på sig själv, men när punkterna väl är hittade så gick det som en dans.
Det är liksom bara sex punkter som man ska hålla koll på.

De två översta är lugnande punkter, njure och lever säger väl sig själv, likaså lugnorna.

Jag väljer däremot att ha fem nålar i vardera öra. I det ena sätter jag på nedre lunga och på andra örat övre lunga.

 

Så nu sitter jag alltså här i min soffa med nålarna i öronen. Jag ska snart lägga mig ner och ta det lugnt en stund...

 


Beroende?

Jag vet inte riktigt varför jag börjat fundera på om jag är beroende av gurka...


Miss

Det går snabbt i svängarna...

Imorse mådde jag bättre än bäst... Det höll i sig i några timmar innan allt vände sjukt snabbt!
Jag befann mig på jobbet. Symptomen kom smygandes. Jag blev lite yr, såg suddigt och tyckte att allt kändes konstigt. Huvudet stängdes av och jag kände mig helt borta.
Hade jag inte varit med om detta innan så skulle jag aldrig förstått vad det var som höll på att hända i min kropp. Min kropp är van vid att dagligen få i sig 375mg Venlafaxin... men de senaste dagarna har jag slarvat och glömt av mina tabletter. Idag, tredje dagen utan tabletterna, sa min kropp ifrån. Jag tyckte allt var jobbigt och tårarna brände bakom ögonlocken.

Det var en jobbig arbetsdag. Helst av allt ville jag bara hem och lägga mig på min säng. Men trots att jag mådde förjävligt så bet jag ihop och fick avklarat dagens alla timmar. På väg hem från jobbet ringde jag J. Jag mådde fruktansvärt. Tårarna bara sprutade och jag kände mig som världens sämsta person. Humöret var i botten och jag var ostabil.
Jag slängde ur mig massa skit och tyckte att allt var åt helvete.
Väl hemma slängde jag in middag i mikron och intog mina tabletter. Tyvärr tog det ungefär två timmar innan jag började bli människa igen. Jag vet inte hur många gånger jag bara satte mig på golvet och storgrät! Jag vet inte hur många gånger jag slängde telefonen på soffan och gick iväg. Jag mådde långt ifrån bra. Det var jobbigt.

När tabletterna väl började verka så kände jag hur jag sakta, sakta återgick till att bli människa igen. Tårarna slutade rinna och det kom faktiskt fram ett litet leende på läpparna. Jag fick återigen tillbaka lite energi och humöret blev bättre.
Ännu en stund efter det så var jag som vanligt igen. Jag mådde bra!

Det är nu andra gången som jag varit med om detta. Det är verkligen ett rent jävla helvete när det blir såhär. Jag vet att jag bara kan skylla på mig själv och att allt är mitt fel. Det är jag som glömt av att ta mina tabletter och det är jag som får lida av det.

Jag vill aldrig mer i hela mitt liv vara med om detta igen. Jag hatar alla de tankar och känslor som uppkommit under denna dag!!!
Det får aldrig någonsing ske igen!

För att undvika att jag missar att ta mina tabletter så ska jag nu se till så att det finns tabletter lite varstans! Imorgon kommer jag lägga några kartor i mitt skåp på jobbet. Det kommer även alltid från och med nu finnas tabletter i min väska! Jag måste hitta någon bra metod som påminner mig att ta dem. Som det är just nu så tar jag dem när jag kommer på det. Det kan vara vilken tidpunkt som helst...

Jag vet för tillfället inte hur jag ska göra med det där att bli påmind. Jag hade planer på att sätta alarm på mobilen, men det är lite jobbigt att ha en exakt tid att passa i och med att jag jobbar olika tider varje dag. Jag vill inte sätta ett alarm för tidigt på morgonen, för har jag sovmorgon så vill jag sova... å på kvällen kan det också bli jobbigt, för är jag trött och somnar så vill jag inte bli väckt av att något alarm ringer...

Jag får fundera på detta ett tag. Förhoppningsvis kommer jag på något bra som påminner mig att ta mina tabletter.

Nu ska jag snart borsta tänderna och lägga mig på sängen och titta på tv.
Imorgon är det måndag igen och jag har en sovmorgon innan det är dags att jobba stängning på jobbet!

Godnatt underbaringar ♥

Söndag igen

Good morning sunshine!

Inatt har jag sovit som en prinsessa. Det har varit en underbar natt med runt nio timmars sömn. Jag har inte märkt att mobilen både ringt och vibrerat av sms. Det har varit en härlig natt. Just nu är jag pigg, glad och utvilad.
Jag har nyss målat på mina hyllor. Det går verkligen framåt. Nu är det bara att vänta på att de ska torka!



Efter lite påtryckningar om min dåliga mat som jag ätit de senaste dagarna så tänkte jag att jag skulle starta denna dag bra.
Till frukost blev det idag havregrynsgröt med lite bär och självklart en bit gurka!

 

 

Om femtio minuter börjar jag jobba, jag har alltså drygt en halvtimme på mig att bli klar.

En snabb dusch och sedan hoppa i arbetskläderna är vad jag ska syssla med nu.

Ha en underbar dag så hörs vi!

 



Ljus

Livet är som en dans på rosor, ibland sticker det till och då gör det ont...

Jag går runt här i lägenheten och njuter av livet. Jag har tänt massa ljus och bara tagit det lugnt.

Bara för att jag är lite pigg och glad, trots att jag egentligen borde fundera på att hoppa i säng snart för att inte vara död på jobbet imorgon, så tänkte jag slänga upp ett kort på en del av mitt kök...

 

På väggen kommer snart hyllan upp som jag målat idag. Den måste dock målas en gång till, men om några dagar är den uppe. Åå jag längtar! ;)

 

Nu ska jag tjöta i telefon i några timmar och sedan är det dags att hoppa i säng.

Imorgon är det jobba som gäller.

Puss och kram


Sovrum

Jag tycker om mitt sovrum mer och mer för var dag som går...


2012-05-05

Hej hej hallå!

Jag har varit borta från bloggen ett tag. Det har inte funnits mycket energi i min kropp och större delen av min lilla fritid har jag spenderat på soffan. Jag har haft fullt upp hela tiden...

De senaste veckorna har bestått av mycket jobb! Jag har jobbat sisådär 4 gånger så mycket som jag egentligen ska! Min kropp har tagit stryk av detta. Jag har inte gått till sängs en endaste gång under denna tid utan smärtor i kroppen. Lederna har gjort fruktansvärt ont. Allra värst har det varit i handleder, fotleder och knäna. Jag har sovit otroligt dåligt och mina lugnande och sömntabletter har inte hjälpt någonting. Jag har legat vaken många timmar pga smärtan i kroppen.

I slutet på förra veckan kontaktade jag min läkare på ABC och sa att jag inte orkade mer. Jag orkade inte med alla dessa sömnlösa nätter. Jag orkade inte med alla enorma ångestattacker som slutat med spyor. Jag ville bara få hjälp!!!
De gamla Atarax, Lergigan och Zopiklon byttes snabbt ut mot Theralen. Första kvällen skulle jag endast ta en för att se om det gav någon effekt. Över en timme gick utan att jag märkte av något. En tablett till intogs då och jag kände mig något lugnare... Men jag tycker verkligen inte att de hjälpte något alls! Jag sov knappt den natten...
Natten efter skulle jag ta tre direkt. En timme tog det innan jag somnade... Det blev 45 minuter hemsk sömn. Jag drömde om min egna begravning! Det var fruktansvärt!!!

Igår tog jag, efter ett samtal med min läkare, fyra stycken på samma gång. Det hjälpte dock ingenting. Inte fan kunde jag somna!!! Dessa tabletter var värdelösa!

I och med att dessa tabletter inte fungerade så kommer jag nu få Stesolid utskrivet. Jag kommer helt enkelt få narkotikaklassade tabletter. Dessa tabletter är beroendeframkallande och kommer därför bara användas när det verkligen behövs!

Det har snart gått två veckor sedan jag flyttade in i min lägenhet. Det har varit två otroligt underbara veckor. Jag trivs sjukt bra här! Jag är förbaskat nöjd med hur det ser ut. Det är underbart helt enkelt!

Jag impulsköpte en tv igår. Det "råkade" bara bli så. Om några dagar kommer den hem till mig, redo för att göra mig sällskap i mitt sovrum. Det blev en 32 tum, jag ansåg att det räckte med den storleken. Jag har ju trots allt min 42 tummare i vardagsrummet, sisådär 5 meter ifrån där den nya tvn kommer stå ;)

Innan leveransen sker så ska jag se till att sätta upp en hylla på väggen. Jag känner inte för att sätta tvn på väggen, utan det får istället bli på en hylla. Den nya hyllan köptes på jobbet idag. Jag köpte även grundlack och lackfärg för att få hyllan så jag vill ha den. Grundfärgen målades på direkt när jag kom hem. När den var torr så drog jag på det första lagret med färg. Jag valde en ljusgrå för för att det ska matcha in bra med mina tapeter.

Även i köket ska det upp en hylla på väggen. I och med att tapeten där är grå och stolarna är mörkgråa så valde jag att även denna hylla skulle bli ljusgrå! Så förtillfället ligger de två ljusgråa hyllor på tork bredvid mig. Det luktar sådär lagom gott... ;)
Konsolerna kommer vara svarta.

Hade min pappa sett mig nu så skulle han blivit stolt! Slagborrmaskinen är laddad med nya borr, jag längtar redan till jag får borra lite! ;)

För övrigt har jag hittat nya saker som jag älskar att äta. Det är kanske inte det bästa, men jag har nu i fyra dagar irad levt på mina nya favoritsaker!

En helt vanligt frukost, lunch och middag har sett ut såhär för mig:

100g isbergssallad och 100g gurka.

~25kcal

Hade de på ABC vetat om att jag åt såhär lite så skulle de blivit lite oroliga och börjat övertala mig om dagvård... Men jag har koll på läget. Jag är inte hungrig och struntar i om jag äter förlite. Jag tycker det är bra såhär och kommer fortsätta äta sallad och gurka tills jag hittar något nytt som kan vara godare!

 

Just nu sitter jag här framför min dator och äter på en gurka. Det är fasen sjukt va jag är beroende av gurka! Idag köpte jag 8 stycken nya gurkor. Om jag har tur så räcker dessa i 4-5 dagar...!

 

 

Nu tycker jag faktiskt att jag har skrivit tillräckligt mycket här för denna gång. Det är dags för mig att slå igen locket på datorn och återvända till favoritkanalen "TV4Fakta"!

 

Puss och kram ♥