Livet leker

Livet leker...

Den här dagen är helt jäkla UNDERBAR. Trots att jag idag inte hade några uppgifter alls på min praktikplats så hade jag ändå väldigt roligt. Halv elva startade en chatt med en kompis. Det är nog den kompis som bor närmst mig (2 km) men som jag ändå träffar minst av alla. Jenny har sin häst att ta hand och, vilket gör att det inte finns så mycket tid över "/

När vi var mitt uppe i ett av alla våra samtals ämnen plingade det till i mobilen. Ett sms från Carro med texten: Jag har körkort nu ;).
Jag blev glad för hennes skull och ringde därför upp för att gratta. Något långt samtal blev det inte, Carro var helt slut. Hon hade tydligen feber och mådde inte speciellt bra, men hon blev väldigt glad över att jag ringde =)

Jag återvände sedan till chatten med Jenny. Vi fortsatte tjöta om allt och lite till fram till klockan blev tolv då det var dags för henne att gå på lunch. Vi bestämde oss för att träffas på fredag. Wiho =D

Det blev helt dött på både Volvo och min dator. Alla drog liksom. Jag hade inget att göra och min handledare skickade därför hem mig. Jag valde dock att inte åka hem utan att istället ta (om)vägen om skolan. Batteriet på denna dator tycker inte jag är bra, därför hade jag planerat att snacka lite med datagubbarna å höra vad jag skulle göra.

Min beskrivning: Batteriet håller i max 45 minuter om jag har lägsta ljuset på och dessutom inte gör något.

Datagubben tyckte synd om mig och gav mig därför ett helt nytt batteri med extra lång batteritid. Att jag överdrev lite med min beskrivning behöver han inte veta ;)
Det gamla batteriet ville han inte ha, han tyckte att jag kunde ha det i reserv om det skulle hända något med det nya.
Jag tackade för mig och lämnade skolan med ett leende på läpparna.

På vägen hem svängde jag in på NWB för att lämna in klubbfodralen på tryckning. Nummer på dem vill vi ju ha. Det var inga problem alls att fixa =)

Resten av vägen hem bestod av telefonsamtal hit och dit. Riktigt roliga dessutom.

När jag kom hem plockade jag ut det som hängde i torkskåpet och hängde in det som låg i tvättmaskinen där istället. En ny maskin tvätt sattes igång. Några telefonsamtal till hann jag allt med.
Nu har det varit tyst här en stund. Jag har mest gått runt i huset och plockat lite. Städat lite i rummet har jag också hunnit med.

Ganska snart borde min älskade mamma komma hem. Jag har lovat att följa med henne och handla. Det kanske inte är jättekul, men är man två går det mycket snabbare =)

Senare ikväll ska jag leka bilmekaniker. Det är jordfel i höger bakljus. Blinkersen vill inte fungera när jag bromsar. Inte jättebra om du frågar mig. Blinkar man så brukar det betyda att man ska svänga (eller liknande) och då vill man ju gärna att de bakom ser det. Vill jag att det ska blinka så betyder det att jag måste svänga utan att bromsa... Inte bra.... Haha

Nu ska jag fortsätta ha en underbar dag.

Bamsekram =)

Läkaren har fått bilderna! =D

En mening räckte för att jag skulle bli glad igen...

Denna dag har varit riktigt seg, tråkig och jag har varit allt förutom glad...
Nu är det däremot annat.

Jag ringde precis IFK-kliniken för att höra hur det gått med mina virusdrabbade bilder från Kungälvs sjukhus. Ett under hade skett, Kungälvs sjukhus hade skickat nya bilder utan virus. I förrgår fick läkaren dem. Gaah, snart kanske jag kan få ett svar :D

Nu sitter jag här vid min dator och lurar på mobilen. Den kommer inte befinna sig många centimeter ifrån mig. Jag vill ju liksom inte missa om läkaren ringer ;)

Åh, hela denna dag har helt plötsligt blivit bra. Helt underbart!


Tillbaka...

Jag är tillbaka...
Igår kväll kändes allt jobbigt, det var därför jag bara lämnade min dator igång på skrivbordet, inloggad på diverse olika sidor, och istället gick och la mig...

Om man borser ifrån kvällen så var min dag hur bra som helst! Helt underbar!
Jag startade dagen strax innan sju. En liten stund sedare satt jag i bilen för att åka till Torslanda. I Torslanda var det först en liten föreläsning. När den var avklarad gick vi ut och körde lastbil.
Tjena va roligt de va!

Jag fick kört 5 olika, varav den tyngsta vägde 60ton. Man kände sig inte allt för kaxig när man körde runt på testbanan med världens längsta släp (det kändes så i alla fall, haha), full lastat med timmer.
Det här kommer jag minnas länge!

Efter lunch var jag tillbaka vid mitt skrivbord i Lundby. Jag och Oskar fick en uppgift att göra. Tyvärr måste vi nog kontakta vår handledare och meddela att vi inte klarar av att göra den. Vi har fått en hel del tyska tidningar, i dem ska vi leta upp saker som har med ergonomi att göra och sedan översätta dem till engelska. Det hade varit en liten fördel om man hade fattat vad det betydde...
Min tyska är inte så bra, och Oskar har aldrig läst tyska. Det känns ju bra...

Strax innan tre avslutade vi vår dag.
Jag åkte å hämtade klubborna till laget, gjorde några andra saker och sedan åkte hem och tvättade bilen.

Träningen skrev jag om igår... Behöver inte säga mer...



Trots att klockan ännu inte är så mycket har jag redan hunnit en sväng till skolan och dessutom slappat lite här på Volvo. Det är dötrist här!

Om några timmar är det dags att gå hem! Wiho...

-

Tillbaka imorgon...

Jobbigt!

Att jag tränade igår känns både bra och dåligt. Foten klarade av det, men mitt psyke gjorde det inte. Just nu pågår träningen någon meter ifrån mig och här sitter jag och är deppig för att jag inte är med och tränar. Det känns riktigt jobbigt faktiskt. Vill bara bort härifrån. Kan inte fokusera på någonting. Allt är bara kaos.

Jag försöker plugga lite för att "glömma av" att träningen pågår. Att sitta och titta på när brudarna springer runt på planen klarar jag inte av.
Fan vad klen jag känner mig, både fysiskt och psykiskt.

=(

Ingen träning för mig idag

Nu har jag bestämt mig... Det blir ingen träning för mig idag. Jag vågar helt enkelt inte.


Träna eller vila?

Träna eller inte... Jag vet inte hur jag ska göra.
Foten känns, efter gårdagens träning, fortfarande bra... men ska jag våga mig på en träning idag också tro? Jag är lite rädd att jag drar igång för snabbt med träningarna och gör så att foten börjar göra ont... Det var ju exakt likadant i början på säsongen. Foten kändes bra de första två veckorna och sedan brakade allt löst. Jag kanske ska nöja mig med gårdagens träning, vila idag och ev vara med på torsdag istället. Jag har inte lust att vakna upp imorgon med en fot som gör ont!

Jag har fortfarande 40 minuter på mig att bestämma hur det blir....

Träning avklarad...

Jag trodde inte att jag skulle få skriva detta...

Denna dag avslutades på bästa tänkbara sättet! Jag har tränat, och inte vilken träning som helst utan en hel innebandyträning! Wiho
Jag är i en helt annan värld, jag svävar på rosa fluffiga moln. Känslorna inom mig går inte att beskriva med ord.

Min dag på Volvo slutade strax innan fem, det fanns inget att göra så det kändes helt okej att åka hem. Eller ja, hem åkte jag ju faktiskt inte utan det blev en sväng till Kungälv, lite ärenden där. Fick köpt ett par skor innan det var dags att åka till Munkegärdehallen där träning väntades.

Jag chockade alla när jag satte på mig träningskläder och hoppade ut på planen. Glädjen inom mig gick inte att beskriva. Allt kändes väldigt bra... fram till att träningen väl satte igång... Har man inte tränat någonting på lite drygt två veckor så är konditionen inte på topp. Stundtals trodde jag att jag skulle dö. Jag var så trött! Lite pinsamt att man kan vara så dåligt tränad...

Den sista halvtimmen tittade jag på klockan flera gånger varje minut. Jag ville bara att träningen skulle ta slut.

Om jag gjorde rätt i att träna vet jag först imorgon. Foten känns väldigt bra just nu, men allt kan självklart ändras. Jag hoppas verkligen att den är okej när jag slår upp mina blåa ögon imorgon morgon.

Om den nu känns bra så gäller det att ta det lite lugnt. Jag kan inte räkna med att köra på 100% på en gång, utan det kanske blir någon träning lite då och då. Jag måste tänka på mig själv i första hand. Att gå runt och ha ont är inte så jäkla roligt.

Morgondagen för mig kommer bli lite speciell. Jag MÅSTE gå upp tidigt för klockan 7.50 ska jag befinna mig utanför TLA-porten i Torslanda. För första gången i mitt liv ska jag sätta mig bakom ratten i en Lastbil! WOHO!

Ska jag orka upp imorgon så är det nog dags för mig att försöka avrunda denna dag. Måste liksom duscha innan jag bäddar ner mig gött under mitt varma goa täcke.

Håll tummarna för att min fot är bra imorgon...

28/9

En ny vecka har startat...

Hela helgen har gått till innebandy... Det har varit både roligt och ganska jobbigt.
I lördags var jag i Köping med mitt lag. Det var en mycket rolig bussresa, mycket skratt, avslöjande och fjantande.
Matchen slutade med en förslust, 6-2... Det var jobbigt.

Den första halv timmen på bussen påvägen hem var inte rolig. Det var mycket snack om matchen, vad som gick fel, en hel del klagande osv. Jag trodde att det skulle bli en jobbig resa, men så blev det inte. Vi stannade till i Arboga och mättade våra magar som kurrade. Efter det var matchen som bortblåst.
Lite mer än halva laget somnade gott efter åt, jag var inte en av dem.

Vi var ett litet gött gäng som satt och pratade om allt möjligt. Det var riktigt roligt, och tiden gick väldigt fort.
Klockan 00.43 ankom vi till Kungälv igen. 

Väl hemma la jag allt på golvet för att tillbringa en stund framför datorn. Stunden blev ganska så lång, men tillslut valde jag att gå och sova.

Efter lte drygt tre timmar vaknade jag och var pigg. En kvart senare satt jag i bilen för att kolla på innebandymatch. Det var brorsan som skulle spela.
Att jag var pigg kan jag inte direkt påstå...

Brorsan och hans lag förlorade matchen =(

Jag, och resten av min familj, åkte direkt till Munkegärde där det var dags att se på ännu en match. Vi blev inte långvariga där, brorsan och jag behövde åka hem för att slippe stressa till nästa moment.
Hem och 30 minuter sömn hann jag få innan det var dags att åka till Nordmannaskolan där innebandy med pôjkarna skulle vara.
Denna gång kom det 9 stycken spralliga killar som inte höll tyst någon gång. Det var stundtals riktigt jobbigt! Min röst höll inte riktigt hela tiden för att försöka få tyst på killarna. Åh, jag hoppas verkligen att det blir lite bättre nästa gång!

När jag kom hem var jag helt slut. Kroppen strejkade och ville inte göra någonting. Jag låg i min säng och tittade på tv en stund innan jag satte mig framför datorn. Jag var riktigt osocial, inte inloggad någonstans.
Kvällen gick till att sitta och titta på systemkameror. Jag har nästan bestämt mig för att köpa en. Frågan är bara vilken...
Jag har några få krav som måste uppfyllas.

Strax efter tio gick jag och la mig...
Tyvärr blev det en mycket jobbig natt utan sömn...



Imorse hade jag tänk gå upp vid kvart över sju, men tröttheten gjorde att jag stannade kvar i sängen en stund till. Strax innan åtta ringde brorsan. Det hade tydligen skett en olycka på vägen, vilket gjorde att det var långa köer. Jag tog då chansen att sova en stund till. Det kändes ju meningslöst att åka hemifrån om jag ändå skulle få sitta i kö...

Tjugo i tio satte jag mig i bilen för att åka till Volvo. Det var inga köer alls =)

Nu har jag varit här en bra stund och hittills inte gjort något som har med min praktik att göra. Kanske är det för att jag kom ungefär en halv timme innan det var dags för lunch... Om typ tjugo minuter borde min lunch vara över. Jag har dock inte ätit, det kändes meningslöst när jag ändå var hemma så länge liksom.

Vad resten av dagen bjuder på vet jag inte riktigt ännu. Oskar nämde något om att vi kanske hade en kalibrerings uppgift att göra. Den som lever får se.
Här på Volvo ska jag vara i ett antal timmar till. Jag ska åka direkt till träningen ikväll. Wiho, lite mer än 6 timmar kvar av denna arbetsdag.

Kvällens träning ska jag faktiskt vara med på en liten stund. Frågan är bara hur det kommer gå, jag har ju liksom inte tränat på hmm... ett tag ;)
Min rygg gör dessutom jäkligt ont, men jag hoppas på att det försvinner!

Nu har jag skrivit av mig. Dags att läsa bloggar =)

Ha en bra dag

Äntligen hemma

Det har varit en lång dag och jag har precis kommit hem.

Tröttheten har inte kommit till mig ännu, men jag är ganska så säker på att jag kommer somna fort när jag lägger huvudet på kudden.

Detta inlägg blir inte längre än så här. Jag har lite annat att pyssla med en stund innan jag går och sover.

God natt

På väg till Köping

Hej hej hallå

Jag befinner mig just nu i Örebro (tror jag).
Resan har hittills gått bra, mycket skratt och glädje på bussen.
Lunchen är precis avklarad. Om en liten stund är det lite fotografering innan vi återigen sätter oss i bussen för att fortsätta vår resa.


Köping här kommer vi!

Kamera, mp3 (x2), datorn, mobilerna och även jag är laddad!

Om en liten stund lämnar jag hemmet för att bege mig till Kungälv där mina innebandybrudar (förhoppningsvis) befinner sig. Jag ska allt se till att brudarna blir laddade och taggade.

Köping här kommer vi!

WIHO

En lite mindre bra fredag...

Idag är det inte mycket som varit bra...

Det har varit en dag som jag bara vill glömma, en dag med bara massa problem.
Imorse tog jag mig en lång sovmorgon. Det var först vid halv nio väckarklockan ringde. Jag tyckte att jag var värd en sovmorgon! Trots detta var humöret inte alls på topp. Jag ville inte gå upp. Allt kändes fel redan då.
Tillslut fick jag släpat mitt upp ur sängen, det tog emot...

Vad mina familjemedlemmar gör på morgonen skulle jag gärna vilja veta. Imorse möttes jag av en lapp på kylskåpet:

Det är tur att jag inte äter frukost. Att få en dansk skalle av kylskåpsdörren varje morgon hade nog inte varit så roligt... ;)


Strax innan tio befann jag mig vid skrivbordet på Volvo. Det var trist där. Knappt några folk denna dag heller. Min handledare hade, sent igår kväll, blivit tvungen att åka till Tyskland där något problem med en lastbil hade uppstått. Oskars handledare var ledig. Vi hade helt enkelt inga handledare. Något att göra hade vi inte heller. Det var en riktigt trist och båda två längtade efter att få gå hem.

Jag fick mailat iväg lite anteckningar från gårdagens möte. Det var allt jag gjorde fick gjort.
Kvart i elva packade jag och Oskar ihop våra saker för att avsluta dagen. Det kändes helt meningslöst att vara där. Vi valde helt enkelt att ta ut våra APU-timmar och gå på helg några timmar tidigare än vanligt.

På vägen hem stannade jag till i stan för att köpa en ny väska. Äntligen kan jag sluta klaga på att mina datorväska är kass! =D

Det jag skrev om i förra inlägget, oljespillet, snurrandet osv, hände också.

När jag kom hem hade jag ont i huvudet och var trött. Jag satte därför igång en film för att vila en stund. Pappa kom in till mig för att höra hur det var. Han hade tydligen åkt förbi "mitt ställe" två timmar efter att jag och bilen dansat en sväng. Då höll de på att sanda hela vägen pga oljespillet.
Nu i efterhand känns det bra att veta att det var olja som gjorde att jag snurrade. Var först lite rädd att något hänt med min älskade bil.

Strax efter att jag pratat med pappa stängdes mina ögon. Två och en halv timme senare vaknade jag upp med en huvudvärk som inte var att leka med. En kvart lyckades jag hålla mig vaken innan det var dags att sova en stund till. Denna gång blev det dock bara två timmar.

Just nu känner jag mig sjukt trött, ganska konstigt faktiskt i och med att jag inatt sov i nio timmar och under eftermiddagen i fem timmar. Är det någon som borde vara pigg så är det faktiskt jag!
Fast om jag tänker efter så är det kanske inte så konstigt att jag är trött igen. Har spenderat 3 timmar i köket, kladdkakor och kolakakor har bakats. Det tar på krafterna.


Imorgon är det dags för match i Köping. Jag ska självklart med trots att jag inte ska spela. Morgondagen kommer bli lång, men förhoppningsvis även riktigt rolig. Självklart följer datorn och kameran med ;)


Nu blir det en stund framför tv innan det är dags att stänga ögonen och sova. Hoppas bara att det finns något att se på. Idol-skiten är la slut eller? Klarar inte av de programmet!

Trevlig helg!


De kunde gått hur som helst...

Ibland händer de oanade saker i livet...

En sån sak hände för ungefär två timmar sedan...

Jag kom glatt körande i min lilla bil, i en kurva tog bilen kontroll över allt, snurrade ett och ett halv varv och höll på att åka rakt in i el lycktstolpe. Jag kunde inte göra någonting.

Älskade mamma åkte från jobbet för att ta hand om sin chockade dotter.

Jag fattade inte varför de hände, hög hastighet hade jag liksom inte!

För att tackla rädslan körde jag hem. På vägen, där allt hände, hade de precis satt upp en skylt med varning för oljespill.
Varför i helvete satte de inte upp skylten i tid?!

Jag känner mig nu ganska okej, men fortfarande finns de där tankarna i huvudet. Jag vill inte veta vad som kunde ha hänt om jag kört lite fortare.

Resten av denna dag ska jag nog försöka hitta på något skoj för att få känna lite glädje.


Äntligen dags att sova

Wiho, det är äntligen kväll och snart kan jag gå och sova :D

Dagen på Volvo blev inte så händelserik. Jag och Oskar satt och skrev lite på våra arbeten och slösurfade innan lunchen.
Efter lunch var det dags för mig att hålla ett möte. Allt fungerade bra och de jag gjort var mycket populärt. Det kändes bra.
Vid mitt skrivbord satt Oskar och jobbade, äntligen hade vi fått en uppgift. Det var nog en av de tråkigaste sakerna jag gjort hittills, men hellre sitta och göra något än att bara sitta på en stol och se dum ut. Uppgiften gick ut på kopiera och klistra in saker i olika dokument. Jag kommer drömma om Ctrl+c och Ctrl+v inatt...

Strax efter två stämplade vi ut för att åka hem. Gött att sluta tidigt ännu en dag.

Hemma tog jag det lugn, sov, städade, surfade å lite sånt.

Kvällen spenderade jag i Munkegärdehallen där mina brudar tränade.

Nu e de kväll och jag är trött, hungrig och börjar få ont i huvudet. Det är helt enkelt dags att sova.
Imorgon är det sista arbetsdagen för denna vecka. Jag hoppas på att jag vaknar upp utvilad, pigg och utan hunger. Det hade varit grymt gött.
Jag tänkte även köra på den flextid alla vill ha: Komma sent, gå tidigt. 
 
Dags att sova.
God natt

Wallströmsgenerna är inte helt fel ;)

Tjena vad nöjd jag känner mig! =D

Wallströmsgenerna är inte alltid negativa... De finns nog ingen som har missat mitt klagande på mobilen som var inne på lagning i 5 veckor.
Jag kontaktade Konsumentverket och fick höra mina rättigheter. NetonNet ville knappt lyssna på det där med stilleståndsersättningen som jag hade rätt till. De sa till mig att kolla upp saken och höra av sig.... Det var två veckor sedan...
Jag var nästan helt säker på att jag skulle behöva ringa och klaga ännu en gång, men så blev det inte. Idag hade det kommit en lite utbetalning till mig på posten. 480 kronor vad va jag fick i stilleståndsersättning.

Jag räknade precis ihop alla ersättningar jag fått; 1240 kronor sammanlagt.
Mobilen som från början kostade 1290 har helt enkelt kostat mig 50 kronor. Behöver jag säga att jag är ganska nöjd över detta? ;)

Att den var inne på lagning så länge och att de dessutom gjorde den där förbaskade repan i skärmen bryr jag mig inte om längre. Jag fick en ny telefon tillslut och en jäkla massa pengar tillbaka.

De e fan sjukt! Haha

Glad men lite uttråkad

Hej hej.
Hoppas allt är bra med dig. Med mig är det kanon. Jag tog en go sovmorgon och vaknade upp med ett leende på läpparna. Under de få timmarna jag sov lyckades jag drömma de mest konstiga drömmarna. Vissa knasigare än andra.
Jag sitter här för mig själv och småler lite när jag tänker tillbaka. Hur fasiken kan hjärnan hitta på dess drömmar tro?

Jag befinner mig, sedan en och en halv timme tillbaka, vid mitt skrivbord på Volvo. Idag är det ganska lite folk här, men det beror nog mest på att de är en hel del uppe i Umeå där bygget av nya lastbilen sker just nu. Det kan även vara så att det är kafferast. Jag och Oskar har hittills inte förstått oss på när gubbarna (och de få kvinnor som faktiskt jobbar här) tar raster. De sitter ju alltid framför sina datorer och jobbar. Inte kan väl de jobba konstant hela tiden, eller?

Jag och Oskar har i alla fall inför en kvarts rast lite då och då. Fast när jag väl tänker efter så är rast kande de vi har hela tiden?
Hittills idag har vi inte gjort någonting, vi börjar falla tillbaka till den gamla tiden (den som var för två veckor sedan). Våra handledare är borta och de andra vi har frågat här runt omkring oss håller bara på med massa svåra saker som vi inte fattar någonting av.
Kommer jag sitta av ännu en dag här på Volvo?

Det hade varit lite roligt att ha något att göra, något som har med min praktik att göra. Som de ser ut nu så håller jag istället på med lite innebandy uppdrag och slösurfar. Det blir även lite skrivande på min APU-rapport, dock mycket lite. Jag skriver några meningar, får kramp i handen och behöver då ta en lite rast. Att jag inte är van vid att skriva för hand märks! ;)

Om några timmar, klockan 13.00, ska jag hålla i ett möte. Ett möte som kommer handla om en uppgift jag gjorde förra veckan (tror jag de var). Det var uppgiften där jag laddade ner dokument för att sedan ladda upp dem igen, men i en annan mapp. Det ska redovisas idag. Spännande! Eller inte ;)

Jag avslutar detta inlägg med en bild på mig =)



Jag är lite smått uttråkad... haha


Borde egentligen sova nu...

Hej, hej, hallå =)

Klockan visar snart tre och här sitter jag nyduschad och glad.
Imorse trodde jag att hela dagen skulle bli katastrof. Jag sov riktigt kasst hela natten, och när klockan väl ringde valde jag att ställa om den. Att gå upp var inte att tänka på.
En timme senare ringde klockan igen. Jag kände migg piss dålig och bestämde mig för att stanna hemma. Det tog ungefär 10 sekunder innan ångesten kom. Va fan skulle jag stanna hemma för? Lite huvudvärk, trötthet och en röst som inte fungerade fullt ut skulle inte få stoppa mig!

Jag valde helt enkelt att åka till praktiken ändå. Det var en lite mindre glad Malin som lämnade hemmet strax innan halv åtta. Humöret var i botten och inte gjorde de förbaskade köerna saken speciellt mycket bättre. Jag trodde att dagen skulle bli ett helvete. Det var inte mycket som stämde.

På plats vid min dator på Volvo ändrades allt. Jag och Oskar fick en uppgift att göra, efter att vi suttit i en timme och funderat på vart våra handledare höll hus, nämligen att speca 40 vagnar. Glädjen spred sig och mitt dåliga humör var som bortblåst.
Enligt min handledare skulle vi behöva stressa med uppgiften för att hinna klart den innan fredagen. Jag och Oskar fick lite smått panik. Stressa är något man verkligen inte vill göra!

Efter en kvarts genomgång satte vi igång med att jobba på egen hand. 30 minuter hann vi med att jobba innan klockan visade elva och vi valde att ta lunch.

Strax efter tolv återförenades vi för att fortsätta med uppgiften. Vi startade med lite allmänt fjantande vid varsin dator. Mycket chattande och fjollande blev det innan vi bestämde oss för att försöka jobba vidare med den uppgift som vi skulle få stressa igenom.
30 minuter till hann vi jobba innan allt var klart.

Vi hade tydligen kommit på något smart system som gjorde att allt tog en tiondel av tiden. Våra handledare var imponderade =)

Det var allt vi hade att göra under dagen. Strax efter två stämplade vi ut och lämnade Volvo.
Gott mos, att sluta tidigt ännu en dag var inte helt fel ;)

Min eftermiddag fortsatte hemma med först lite pluggande, slappande och sedan en liten go tupplur.
Kvällen har jag spenderat framför min dator, som vanligt :P

Att jag skulle vara vaken såhär länge var inte riktigt planerat. Det kommer bli tufft att gå upp imorgon. Jag känner redan nu att jag aldrig kommer orka börja tidigt, dvs gå upp om 2 timmar. Nej nej, lite mer sömn får det nog bli. Klockan sju ska jag upp... Jag orkar inte vara på Volvo fram till midnatt liksom... Haha

Det här var allt från mig idag =)

Nu ska jag sova.
God natt =)

Skolkort =)

Idag kom årets skolkort. Jag blev ganska nöjd med mitt, så nöjd att jag kan med att lägga ut ett litet smakprov här =)



De e inte så bra kvalité på denna bild... Men försök själv att ta kort på ett kort..


Kram


God natt

Det blir inte många meningar här idag. Jag är trött och ska snart gå och sova.

Sedan jag skrev det förra inlägget har det inte hänt speciellt mycket. Jag var på träningen och delade ut väskor, tröjor, shorts och även strumpor. Rena julafton =)

Kvällen har spenderats framför datorn, som vanligt.

Nu blir det snart sängen å en dejt med kudden...

Imorgon är det en ny dag och jag måste verkligen vara pigg och orka gå upp när klockan ringer... 6 timmar kvar tills dess...

God natt

Äkta materialare!

Jag tar mitt jobb som materialare på allvar.

Jag har för en stund sedan varit och hämtat lite saker till laget... Min lilla bil blev full!

  



Lite sikt bakåt har jag allt fortfarande...
Jag tror inte min bil är gjord för materalare... ;)

Jag visste inte att julafton infaller i september också...


Inget att göra = gå hem =)

Precis när jag tänkte börja packa ihop mina saker kom min handledare till mig och sa:
"Malin, de finns inget för dig att göra just nu. Om du vill så får du gå hem"

Det blev en kort dag idag. 8.40-12. Ganska okej om du frågar mig ;)

Nu ska jag plugga.

Tjao

Nu går jag hem...

4 timmar varje vecka har jag rätt att ta ut för att kunna skriva på mitt APU-arbete. Att jag har suttit hela förmiddagen med arbetet är sak samma. Så länge jag inte har något att göra så ska det skrivas... mina timmar dras alltså inte!

Hittills har jag inte tagit ut några timmar alls... 12 timmar ligger kvar i min "bank". Just nu känns det bara meningslöst att sitta här på Volvo och tråka. Jag har därför bestämt mig för att avsluta denna dag nu.

Gött med kort dag =)

Grå tisdag.. Tur att man är inomhus ;)

Regnet det bara öser ner...

Ute är det grått, trist och regner öser ner, men inte gör det mig något så länge jag befinner mig inomhus ;)
Min morgon startade med en sovmorgon. Jag var för trött för att gå upp när det var dags. Det där med flextid kommer bli jobbigt om några veckor då jag ska tillbaka till skolan. Där går det inte att komma och gå som man vill.

Jag tog bilen till Volvo idag. Det var köer och vattensamlingar på vägarna. Jag tror att genomsnittshastigheten idag låg på max 50 km/h. Det var riktigt segt. Det var först när jag svängde av motorvägen som köerna slutade, kanske var det för att jag lämnade dem... haha

Just nu har jag varit på min Volvo i lite drygt en timme. Hittills har jag faktiskt inte haft något att göra. Jag börjar fundera på vad som hände med alla uppgifter jag fick igår.
För att inte bara sitta här och slösa tid har jag faktiskt satt igång med min APU-rapport (rapporten som ska skrivas om min praktikplats). Hittills har jag fått ihop lite drygt 4 handskrivna A4-sidor. Det går framåt, men ack vad det är lite mindre roligt. Det jobbigaste är nog faktiskt att det finns en längdgräns på rapporten.
Jag har alla andra gånger haft problem med att få till rätt antal sidor, till skillnad mot mina klasskamrater har jag alltid lyckats skriva för mycket. Längdgränsen denna gång är 20 sidor. Det kanske låter mycket, men om man tittar på allt som ska besvaras så är det nästan för få sidor! I alla fall för mig.

Det finns väl ingen som missat att jag tycker om att sitta och skriva, det är ju liksom bara att gå in här på min blogg... Trots att jag planerar att skriva kort så blir det alltid metervis med text. Det är något som jag inte kan hjälpa. När jag väl sitter vid min datorn så låter jag fingrarna knappa in de ord som bildas i mitt huvud.

Nu blev jag störd och kom därför bort mig. Kanske det är bäst att avsluta detta inlägg för att fortsätta skriva på rapporten istället. Det känns lite viktigare att skriva på den än att sitta här. Inget illa mot min blogg, men jag har faktiskt en del skolsaker att göra.

Ha en underbar dag.

Bamsekram


Måndag den 21 september

Det här var inte riktigt meningen...

Jaha, då sitter jag här ännu en kväll. Klockan visar snart spöktimmen, men inte blir jag rädd för det. Det jag är mest rädd för är morgondagen. Jag kommer få sjukt lite sömn, som vanligt, och de kommer gå ut över min dag. Jag tänkte börja redan vid kvart i sju imorgon, bara för att kunna gå hem tidigt =)

Dagen som varit har varit helt okej. Jag började veckan med en liten go sovmorgon till halv åtta. Det var ett bra beslut eftersom jag råkade stanna uppe lite förlänge inatt. För att lyxa till det ännu mer så passade jag på att ta bilen idag :)
De två föregående veckorna har jag knappt haft något att göra på min praktikplats, nu är det däremot annat. Jag har så mycket att göra att jag idag valde att gå hem tidigare (kl. 16.15) för att samla krafter och lösa uppgifterna en annan dag ;)
Jag har två stycken prio uppdrag som MÅSTE vara klara på fredag! Det är hårda bud här! 40 vagnar ska specas och dessutom måste de där förbannade skruvarna vara räknade och packade också!

Hela denna dag har jag spenderat i X-hallen med 43 pallar med skruv. 1367 till Umeå, 376 till IAC, 31 till master... Ungefär så där har det gått till. Värsta slavjobbet... Men va fan, det är bara att bita ihop och köra på. Jobbet måste göras hursom helst.

När jag lämnade Volvo fick jag lite smått panik. Gaah, klockan visade strax innan halv fem. KÖER var vad som snurrade i huvudet. Jag var beredd på att det skulle ta lång tid hem... men oj vad fel jag hade. Det var inga köer alls. Allt flöt på väldigt bra och jag kom hem ganska fort. Riktigt gött!

Lite slappande och en kvarts sömn hann jag med innan det var dags att åka till träningen.
Undertiden lagkamraterna var ute och sprang passade jag på att springa runt på planen och leka lite. Jag kände mig som ett litet barn. Skratt och allmänt fjantande. Precis som en 18 åring ska bete sig ;) haha

Träningen såg bra ut. Det var fokus nästintill hela tiden. Riktigt bra tjejer!
Jag lyckades förhandla mig till lite speltid till den första matchen i b-lagsserien. Allt sker på mitt ansvar, jag har själv sagt att jag vill vara med en stund, även om foten kommer göra ont efteråt. Jag vet hur det kommer kännas efteråt, men de är de värt. Det här är helt och hållet mitt beslut...

Läkaren ska höra av sig denna vecka, och säger han något annat så kommer jag självklart rätta mig efter det...

Imorgon är det en ny dag, nya möjligheter som ges, nya utmaningar att kampas med...
Nu ska jag handskas med min cam ett tag. Den vill inte kopplas ihop med msn. Jag kanske vet problemet...

Jag hoppas inte att det kommer ta allt för lång tid, för jag är ganska trött och att sova hade inte varit helt fel.

God natt =)

Bra avslutning på veckan

Här sitter jag för mig själv och skrattar och ler. Det har varit en helt okej dag, men e jäkligt bra kväll. Det känns bra att avsluta dagen och veckan med lite glädje.

Natten var inte så rolig. Jag låg vaken, vred och vände mig i flera timmar. Det var inte mycket som stämde. Jag tycker inte om sådanna nätter. Det har funnits allt för många i mitt liv. Att vakna av att man har ont är bland det värsta som finns. Hade det bara varit foten som fått sig ett spel så hade jag inte brytt mig speciellt mycket, jag är van vid att den gör ont... men när alla leder i hela kroppen helt plötsligt gör ont är det inte så kul längre.
Efter lite pillerknarkande lyckades jag tillslut somna om. Klockan visade då strax efter halv sex...

Imorse vaknade jag upp vid halv elva. Kroppen kändes riktigt bra. Att natten hade varit ett helvete märktes inte av.
Jag gick runt och klagade på allt i drygt en timme innan jag återvände till sängen. Det fanns så mycket som jag hade velat ha en ändring på. Jag kommer inte gå in på några detaljer, men jag hade mamma och pappa på min sida. Det kändes bra. Jag behöver inte känna mig ensam om mina tankar och känslor.
Någon timmes sömn till blev det innan jag valde att åka till Yttern för att se B-laget spela seriefinalen. Matchen vanns och guldet gick till Ytterby.

Eftermiddagen och en del av kvällen spenderade jag på innebandy. Först var det Idrottsskolan, 6 stycken killar kom idag och sprang av sig en del energi. Jag var med och latjade lite, det var riktigt roligt. Att foten gör ont nu struntar jag i...
Efter att Idrottsskolan var slut styrde jag bilen till Kastellegårdshallen där Sportlife Kungälv mötte Lerum.
Matchen slutade med en 4-2 vinst till Lerum.

Resten av kvällen har jag inte gjort speciellt mycket. Lite planering inför veckan, lite chattande, surfande, städande och allmänt slappande. Det har varit en mycket bra kväll. Mycket skratt och glädje, i alla fall inom mig. Jag har inte visat det utåt, men det kanske har varit bra. Undra hur min familj hade reagerat om jag satt för mig själv och skrattade liksom. Det är bättre att fylla kroppen inuti med glädje istället för att släppa ut den ;)

Imorgon är det måndag igen, ny vecka och nya möjligheter.
Jag ska, som vanligt, till Volvo för att påbörja min tredje praktikvecka. Shit vad tiden har gått fort! :O
Om jag har några arbetsuppgifter imorgon vet jag ännu inte. Jag hoppas på att de har hitta något som jag och Oskar kan göra. Det har varit lite segt att sitta och stirra in i en datorskärm...

Den mesta delen av min fritid den kommande veckan kommer gå till skolan. Jag har en del att plugga på.
Jag måste även försöka gå och lägga mig tidigare. Kroppen måste orka gå upp när väckarklockan ringer vid fem.

Nu ska jag hoppa i säng.
God natt


Mardrömsnatt

Vilken mardrömsnatt...

Jag måste skriva av mig, mår inte alls bra.
Kroppen gör ont. Det värker i lederna. Min kassa fot ska vi inte tala om.
Huvudet håller på att sprängas.
Jag fryser, trots dubbla täcken.

Sova kan jag inte heller göra just nu. Det är inte mycket som stämmer denna natt =(

Jag skulle göra vad som helst för att få sova i några timmar till...

Släpp mig fri!

Innebandy hela dagen lång

Jag känner mig lite off.
Det har varit mycket idag...

Att sova inatt gick inte. Jag kunde inte slappna av. Det var bara massa tankar på innebandy... Jag underhöll mig med att smsa med en underbar person. Framåt halv fyra stängdes mina ögon. Jag gick på övertid de sista timmarna. Foten ville jag kapa och huvudet gjorde ont. Det var inte mycket som stämde.

Imorse vaknade jag redan vid halv tio. Några timmars sömn till hade jag behövt, men sova hade jag inte tid med. Jag och mamma begav oss iväg till Kungälv vid elva för att uträtta lite saker.

Kvart i ett satte jag igång datorn i Idrottshallen, de sista skulle förberedas innan herrarnas match.
Timmarna gick och jag live-rapporterade både herr- och damlagsmatchen. Det var första gången jag gjorde detta, men några problem stötte jag inte på. Det var ganska lätt helt enkelt.

Tyvärr förlorade Marstrand båda matcherna, men det är bara att ladda om till nästa match istället!
Efter damlagsmatchen var jag trött och hungrig, någon mat kanske man skulle ätit under dagen. Hem kunde jag dock inte åka... Nej nej, jag fick vänta in att Kumla skulle bli klara så att jag kunde släcka i hallen. Det var riktigt segt, ännu segare blev det när jag bara ville hem!
Strax efter halv åtta lämnade sista personen omklädningsrummet. Det var en lycka för mig. Äntligen kunde jag avsluta min innebandydag.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig i sängen. Jag var helt slut. Några minuter framför datorn blev det innan jag gav upp. Kroppen orkade inte längre. Att sova var ett måste!
Nu har jag vaknat upp efter drygt två och en halv timmes sömn. Det var behövligt.
Jag känner mig lite piggare nu, men inte tillräckligt pigg för att vara vaken. När detta inlägg är klart ska jag gå och lägga mig igen.

Imorgon är det en ny dag och jag hoppas att allt känns lite bättre...


Jag är nere i en liten svacka just nu. Det är mycket tankar och känslor. Jag har skrivit det så många gånger innan... Det är jobbigt att inte få spela. Jag vill så gärna beträda planen, dra några skott, springa runt med klubba å boll och skratta lite med lagkamraterna. Nu sitter jag istället och tittar på. Några skott blir det ibland, men springa gör jag gärna inte. Det gör för ont i foten. Skratt med lagkamraterna sker fortfarande, det kan man inte komma undan ;)

Jag tror nog att allt hade varit mycket värre om jag inte haft innebandyn. Jag är glad att jag befinner mig i hallen under varje träning. Det hade varit jobbigt att släppa allt och vara hemma istället. Innebandy har blivit en del av mitt liv.

Glädjen från mina lagkamrater får mig att glömma av alla bekymmer och att foten gör ont. Det betyder mycket!


I veckan kommer förmodligen läkaren höra av sig. Jag håller alla tummar jag har för att han ska komma med en lösning. Något måste hända nu...



Nu har jag skrivit av mig för idag...

Kram


-

Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt...


Jobbigt läge...

Seriepremiär idag.. Det känns tugnt. Jag vill spela.

Jag måste bita ihop och se glad ut. Jag måste göra det som är bäst för mig.

Det är jobbigt

Sova eller vara vaken en stund till?


Hur mycket jag än försöker så går det bara inte att sova... Okej jag har kanske inte försökt, men jag känner inte av någon trötthet ännu. Haha

Ganska snart är det dags för en film.

16 timmar kvar tills matchen börjar!

Luddigt inlägg, vet inte riktigt vad jag vill få fram...

Kaos i huvudet

Jag avslutar kvällen utan ett leende på läpparna...

Det är kaos i mitt huvud, jag kan inte förklara hur jag känner. Mycket tankar inför morgondagen, dagen som jag väntat på så länge. Drömmen är krossad, det är tugnt. Seriepremiären är det jag talar om.

Jag trodde att jag var stark, att jag kunde stå emot känslorna men nu tvekar jag. Jag vill så gärna vara med på matchen
"Har jag spelat med en kass fot i snart två år så kan jag la lika gärna spela en match till"... Så går tankarna just nu i mitt huvud.
Jag försöker stöta bort dem, men det är inte lätt. Innebandy är mitt liv!

Kan inte skriva mer just nu, ska brottas med tankarna en stund innan det är dags att sova.

tjao


Datorproblem

Kaos!

Ibland stöter man på problem som man inte vet hur man ska lösa... Ett sånt problem har jag stött på just nu. Imorgon har jag som uppgift att live-rapportera dam- och herrmatchen. Problemet är bara att jag måste ha en pinkod för att komma åt det mobila bredbandet som är inbyggt i klubbens dator. Jag har hittills pratat med 3 olika personer, men ingen vet koden och skickar mig därför vidare till nästa person. Det är en jäkla massa ringade hit och dit.
Jag har ungefär 22 timmar på mig att försöka få tag på någon som kan koden, sedan är det kört.


Jag är glad att jag redan börjat förbereda mig, tänk om jag upptäckt det här imorgon när jag gått upp... Då hade det kanske varit försent, nu har jag ev en chans att få det att fungera.

Håll tummarna!

Dagen so far

Dagen har bjudit på blandade känslor...

Imorse vaknade jag och mådde hur bra som helst. Allt kändes väldigt bra. Jag tillbringade en stund framför datorn innan jag bestämde mig för att göra något vettigt. Anteckningbok och penna åkte fram. Tanken var att jag skulle börja med APU-rapporten. Det tog lite drygt 1 minut innan jag tröttnade. Jag kände mig helt plötsligt väldigt lat... Träningkläderna åkte på och cykeln togs fram istället... En kilometer hann jag innan foten började göra extremt jäkla ont, det var bara att vända hemåt igen. Jag trodde faktiskt att foten skulle klara av att jag cyklade, det har den ju alltid gjort innan liksom. Det kanske bara är att acceptera att jag inte kommer kunna träna alls fram till att läkaren gjort något med den =(

Det var inte alls roligt. Tankarna i huvudet snurrade. Jag behövde få annat att tänka på... Det var då bakningen kom in i bilden. Smör, mjöl, socker osv åkte fram och kolakakorna blev fler och fler. Efter ett antal plåtar i ugnen tröttnade jag. Det var inte roligt att baka längre. Huvudvärken kom smygandes och jag hade lust att lägga mig i sängen och sova bort resten av dagen... men så blev det inte. Jag gick istället å hämtade posten. Helt plötsligt vände allt. Jag öppnade ett brev innehållande skolkort. Jag trodde att det var kort på mig, men det var de inte. Istället var det min älskade lillebror som visades på bilderna.
Mikael blev väldigt bra på korten, så bra att jag inte kan beskriva det med ord.

Den här dagen har helt plötsligt blivit bra igen! Kanske så bra att jag kan sätta mig å plugga en stund...

Om några timmar är det dags att baka igen, kanelbullar får det bli då =)

Annars har jag inte något planerat för dagen...

Hörs!

Heelg

Materialaren här...

Jag njuter av att det äntligen är helg. För mig startade den för drygt 8 timmar sedan. Imorgon är jag ledig, ska passa på att sova ut och plugga lite. Ja, bara för att jag har praktik så betyder inte det att jag inte har skolarbeten att göra. För det första har jag en 20 sidor lång rapport att lämna in om min praktikplats. Det är ett antal frågor att svara på.
Jag har dessutom 4 historia uppgifter som ska lämnas in när jag vill, dock senast sista november. Några saker på UF-företaget måste jag också fixa. Det finns helt enkelt en del att syssla med.
Förutom detta måste jag se till så att allt är klart till matchen på lördag. Matchprotokollet ska skrivas ut, har fått spara det på datorn för skrivaren här hemma fungerar inte riktigt. Färgen är slut.

Tillbaka till dagen...
Min dag idag har varit riktigt rolig och bra. På Volvo fick jag tillslut en uppgift att göra, nämligen att räkna och packa skruv. Det var kanske inte det roligaste jobbet, men har man suttit still på en stol och stirrat in i en datorskärm i nästan två veckor så är alla uppgifter man får roliga.

Strax efter tre stämplade jag ut. Hur många timmar jag varit på Volvo denna vecka har jag inte riktigt koll på, men jag är nästan helt säker på att jag varit där för mycket. Nästa vecka måste jag allt ta tag i saken och ta ut mina timmar.
På hemvägen åkte jag och lämnade in min kamera som fått sig ett spel. Det var jobbigt att lämna ifrån mig den, den är liksom en del av mig. Det går inte en dag utan att jag tar kort. Nu får jag helt plötsligt använda mina föräldrars kamera fram till att min är fixad. Det är inte alls roligt, slutartiden är värsta lång och korten blir därför inte bra =( Men, men det är ju bättre än inget alls.

Kvällen spenderade jag i Munkegärdehallen där mina underbara lagkamrater tränade. Jag, materialaren, fick gjort ganska mycket nytta där. Det blev en del finjusteringar på matchprotokollet. Några kunde inte vara med och några skulle komma till. Det var lite pysslande. Jag fick även sprungit av mig lite energi. Att foten kändes orkade jag inte bry mig om. Några skott hann jag också med.
Träningen blev lång och jag kom inte därifrån förrän klockan var fem i elva. Jag fick med mig bollarna och skadeväskan. Är man materialare så är man ;)
Träningen såg i alla fall riktigt bra ut!

Snart är denhär dagen slut. Jag ska snart gå och lägga mig för att slippa sova bort hela morgondagen.

God natt =)

16/9

Jag har märkt att de flesta inlägg som publicerats här de senaste två veckorna har handlat om min praktik och hur slappt och lite mindre roligt jag har där.
Idag tänkte jag vända på det och faktiskt skriva att jag har haft lite roligt....



Imorse var det en trött Malin som blev väckt strax efter fem. Att gå upp gick bara inte. Jag valde att ställa om väckarklockan för att ta en senare buss. Tio i sex ringde väckarklockan för andra gången. Jag var fortfarande trött och valde att ställa om tiden ännu en gång. Halv sju ringde väckarklockan för tredje gången. Jag hade kunnat gå upp då, men lite sömn till tyckte jag allt att jag var värd. Klockan ställdes alltså om en gång till.
När jag blev väckt för fjärde gången tyckte jag att det var helt okej att lämna sängen. Klockan var då halv åtta. Hade det varit en vanlig dag så hade jag nästan avklarat min första timme på praktiken.

Jag är glad att jag valde att ta en sovmorgon, att gå upp vid fem hade min kropp aldrig orkat. Det blev en mycket sen natt, kameran ville inte fungera men jag ville självklart inte ge upp. Jag ville få den att fungera innan jag dejtade kudden... Vid halv två gav jag dock upp, något var fel och jag orkade inte bry mig.
Sovmorgon var helt enkelt något jag behövde!


Min arbetsdag har inte varit speciellt händelserik, inte om man tänker på det den egentligen ska handla om... Det fanns ingenting för mig att göra... men tro nu inte att jag hade tråkigt för det. Nej, herre gud!
Min dag bestod av 5 timmars telefonsamtal med sammanlagt 14 olika personer. Mobilen har gått varm idag, men inte klagar jag på det. Det är ganska roligt att tjöta :P
Suttit stilla å inte gjort någonting har jag inte heller gjort. Det har allt funnits personer som givit mig uppgifter utanför arbetet. Dagen idag har bestått av väldigt mycket innebandy.
Spelarna är nu licenserade och allt verkar stämma.

Det var lite knöligt i början, men när jag väl fattade hur jag skulle göra så gick det lätt som en plätt.

Dagen på Volvo blev sen. Jag åkte därifrån strax innan 18.00. Lite segt att komma hem sent, men det var ju trots allt mitt "fel". Börjar man sent får man sluta sent.
Imorgon jobbar jag min sista dag för denna vecka. På fredag ska jag egentligen på en UF-mässa, men palla det. Min grupp kommer vara hemma... och då ska jag också vara det :P

Morgondagen kommer nog bli kort. Jag har redan jobbat 27 timmar denna vecka... Å från förra veckan har jag kvar 2 timmars övertid. Jag behöver knappt gå dit imorgon... Hihi

I morgon blir det i alla fall bilen till Volvo. Jag måste på hemvägen lämna in min kamera =( Den vill inte fungera som den ska, det går inte att lägga över korten till datorn. Har försökt göra en total återställning, men det hjälpte inte. Tror att det är något i mjukvaran som blivit konstig...

Min dag håller just nu på att ta slut. Kroppen säger ifrån och vill att jag ska sova...

God natt =)

BTW är det någon som är grym på IDA-systemet (innebandy) så är det jag :P Det är var jag sysslat med de flest timmarna av min dag ;)

Har tråkigt!

Segt...

Jag sitter vid mina datorer på Volvo och har riktigt tråkigt. Några uppgifter har det inte varit till mig idag...
Jag har sysselsatt mig med andra saker, typ innebandygrejer, lite html-koder å så... Dagen har varit väldigt seg och jag funderar seriöst på att dra hem snart. Det känns meningslöst att bara sitta på en stol och se dum ut.

Blä blä!

Sen kväll

Morgondagen kommer bli jobbig...

God kväll eller är det kanske mer god natt..

Jag hade inte alls planerat att vara vaken såhär länge, men självklart fastnade jag framför datorn och diverse olika saker.

Min kamera vill inte fungera som den ska. Datorn accepterar inte den när jag kopplar ihop dem. Det innebär att jag inte kan lägga över korten till datorn. Lite störande måste jag faktiskt erkänna. Just nu håller jag på att avinstallera ett program för att sedan installera det igen. Kanske det hjälper.

Mitt andra problem för kvällen har med innebandyn att göra. Jag har fått ett litet jobb att fixa, men det går inte så bra. Imorgon får jag ta nya tag och se om jag kan fixa det.

Imorgon har jag bestämt mig för att ännu en gång börja mitt inatten, dvs 6.45. Väckarklockan ringer vid fem. Fett ogött! Jag är morgontrött!
Dagen kommer nog inte bli så jobbig. Jag har ett möte ang. lastbilen kl. 8.00-9.00. Annars vet jag inte om det händer så mycket mer. Jag har lite andra saker att pilla med om det blir tråkigt.

En dag som denna hoppas jag inte att jag behöver uppleva igen. Praktiken var inte alls rolig. Jag trivdes inte alls med allt gnäll som var. Det var faktiskt en av anledningarna till att jag valde att sluta tidigt idag... Och att dessutom, ännu en gång, ha avverkat en dag utan att ha gjort något speciellt gör att tiden går så segt. Det bästa som hänt under de timmarna jag var på Volvo måste nog varit när jag fick provsova sängarna i lastbilen. Det är inte alla som får sova under arbetstid ;)

Kampen mot datorn och kameran fortsätter nu...
Hoppas inte att det tar lång tid för jag orkar verkligen inte vara vaken länge till...


BTW, kolla in nya designen på Marstrandsbloggen ;)

God natt


På träning

Materialaren här... Haha

Jag befinner mig i Munkegärdehallen där innebandyträningen pågår. Mitt jobb som materialare har jag fått känna på idag. Jag vet inte hur många vattenflaskor som fyllts hittills... Det lär bli fler.

Just nu sitter jag i sekritariatet. Det är tur att jag är tjej och kan göra flera saker samtidigt... Fast jag måste nog erkänna att det är en sak för mycket... Ta tid, sitta här med datorn och dessutom ta kort... Det hade varit lättare om jag valt bort något, frågan är bara vad ;) Haha

Om typ en halv timme är denna träning slut. Det har varit jobbigt att titta på, men jag ska allt komma tillbaka med en fot som är hel... Även om det betyder att denna säsong redan är över. Jag har ju flera år på mig att spela innebandy på.

Nu ska jag försöka ta lite kort innan det är försent.

Hörs senare
Kram

Tidig hemgång...

Det blev en tidig hemgång idag. Jag hade inget att göra och att bara sitta och glo på en datorskärm kändes inte så lockande. Strax innan två stängde jag av datorn och drog mig hemåt. Det var gött at sluta tidigt.

De kommande två timmarna kommer jag spendera i min säng med datorn bredvid mig. Jag är lat! ;)
Efter det är de dags för träning. Jag kommer få titta på... Det suger! =(

Hörs senare =)

Segt...

Segt, segt... SEGT!

Jag har varit här i flera timmar utan att ha gjort speciellt mycket. Något bilbyggande blev det inte. Materialet hade inte kommit, vilket ledde till massa gnäll.
Lunchen gick fort, kanske var det för att jag valde att åka till stan undertiden...

Ganska snart ska jag stänga av datorn och gå hem. Jag är helt slut och orkar inte tänka längre.
En kort dag är precis vad jag behöver.

Tjao

Bygga bil...

2,5 timmar har jag varit på Volvo idag... Hittills har jag inte gjort något vettigt. Det finns liksom ingenting att göra :( just nu befinner jag mig i en lastbil. Tanken var att jag skulle få vara med och bygga på den, men självklart har inte materialet kommit. Här sitter jag helt enkelt av några timmar till. Det är segt. Ögonen går i kors trots att jag sovit. 6 timmar kvar tills jag kan gå hem :)

15/9

God morgon =)

Jag är på plats vid min dator på Volvo. Här kommer jag dock inte vara länge till. Ganska snart är det dags för mig att gå ner en våning för att vara med och bygga lastbil. Det ska bli härligt med lite att göra.

Gårdagen var en kanondag. Jag var på läkarbesök pga foten. Det känns positivt nu =)
Gårdagens arbetsdag var däremot inte lika positiv. Det fanns nästan ingenting att göra. Jag och Oskar satt mest på en stol och hade tråkigt. Vi försökte hitta saker att göra genom att gå runt och fråga folket här, men ingen behövde hjälp!

Kvällen avslutades med att jag åkte till träningen för att titta på. Vi som var på bänken hade riktigt roligt. De som var på planen sprang och slet hela träningen. Det var ganska gött att titta på ;) Hihi

Sminket ska på, sedan går jag ner till lastbilen där nere.

Ha en bra dag =)

Inget bredband...

Det får bli ett kort inlägg genom mobilen ikväll. Jag har varit snäll och lånat ut det mobila bredbandet till storebrorsan. Det är ganska gött att inte kunna sitta framför datorn. Tro nu inte att detta kommer vara... Nej nej nej, det är bara denna kväll som jag kommer överleva, imorgon är bredbandet mitt igen. Jag återkommer imorgon. Kram och god natt.

Vänta...

Nu är det bara att vänta på svar...


Läkarbesök snart =)

Snart...

Det känns genast mycket bättre. Om drygt två timmar ska jag träffa en läkare som ska undersöka min fot. Jag hoppas att det går bra.

Jag tror aldrig att jag fått en läkartid så snabbt... Ringde strax efter åtta och fick en tid vid elva. Det är riktigt bra jobbat! =)

Att jobba just nu går inte, jag är inne i en helt annan värld. En värld fylld av positiva rosa moln. Jag hoppas att de kan göra något åt foten så att jag snart kan börja träna igen...

Dagens horoskop


Dagen har börjat...

Måndag igen. Shit vad jobbigt det var att gå upp när klockan ringde. Jag är trött. Ganska snart måste jag lämna min varma säng om jag ska hinna till bussen. Sjukt ogött...

Mycke snack om foten...

Bara för att kroppen inte känns bra betyder det inte att allt är skit...

Jag har märkt att de senaste inläggen handlat mycket om min fot, men det blir lätt så. Jag har gått runt och haft ont ett tag utan att ha sagt något. Nu när jag äntligen sagt sanningen, att foten är allt förutom bra, har jag kunnat slappna av. Det har varit jobbigt att skriva här att jag mått bra när jag innerst inne inte gjort det. Det är jobbigt för kroppen att leva på smärtstillande för att klara av en dag... Jag har döljt mina känslor för att inte såra andra. Trots detta har jag märkt på vissa personer att de märkt av att något inte varit okej hos mig. Jag har gått runt i min egna bubbla. Humöret har varit sämre och jag har varit väldigt osocial. Det är liksom inte likt mig. Nu när jag berättat om foten kanske allt blir lite bättre.


Den här dagen har varit väldigt bra. Mycket glädje och skratt.
Jag skrev i det förra inlägget att en film skulle sättas igång... så långt kom jag inte. Jag somnade innan jag hunnit välja film, haha. Planen var att jag skulle sova några timmar, men tyvärr blev det inte så. Jag råkade lämna min dörr öppen, vilket gjorde att jag flera gånger vaknade av att min familj pratade. Det var lite småsegt. Två timmar hann jag i alla fall sova innan jag tyckte det var dags att gå upp. Den sömnen behövde jag för att kunna fortsätta min dag. Det blve ju trots allt en väldigt tidigt väckning imorse...
Jag, pappa och brorsan drog iväg till Partille för att kolla på herrlaget som spelade match. Tyvärr hann vi inte titta klart på hela matchen eftersom jag och brorsan hade Idrottsskolan att passa.

Till Idrottsskolan idag kom det åtta spralliga killar. Det skrattades, lektes och spelades innebandy. Det var en mycket rolig träning. Jag och brorsan kände oss stolta när vi lämnade stället. Det var ingenting som gick fel. Helt underbart.

Nu under kvällen har jag inte gjort så mycket. Tiden har bara runnit iväg undertiden jag suttit här med min dator.
Det har helt enkelt varit en lugn kväll =)

Imorgon är det måndag igen och min andra praktikvecka börjar. Jag tror nästan att jag har bestämt mig för att börja vid kvart i sju, men allt kan fortfarande ändras... Sovmorgon hade varit gött, men då måste jag stanna kvar längre och risken är då att jag inte hinner i tid till träningen. Jag får se hur jag gör...

Tjao

Å så ska man komma på en rubrik ja....

Klockan är strax efter halv tolv och jag har redan varit vaken i nästan sex timmar. Det är starkt jobbat av mig. Strax innan halv sju imorse satte jag mig i bilen för att åka till Partille där det var dags för innebandymatch. Jag är glad att jag åkte dit trots att jag inte skulle spela.
Det var glada spelare som anlände till hallen vid sju-tiden. Mycket härligt.

Matchen slutade med en förlust, men trots det var det mycket skratt och glädje i omklädningsrummet efteråt =)

Jag åkte efter matchen för att byta ut min mobil. Nu ligger det en kartong bredvid mig innehållande en ny telefon, som förhoppningsvis fungerar...

Om några timmar, klockan 17.15, är det Idrottsskolan som gäller. Jag och brorsan (?) ska hantera 10st 10-åriga killar under en timme. Att ha en innebandyträning med dem är faktiskt inte så lätt. Det är mycket prat och tjöt om att få spela... Men killar är killar ;)

Nu blir det film och en stund sovande ;)

Ha en underbar dag.
Kram

Kass fot = Uppehåll igen...


Jag har varit lite off igår och idag... men det beror på en hel del saker. Min fot har tyvärr blivit ännu sämre och gör att jag ständigt går runt och har ont. Nätterna plågar jag mig igenom, smärtstillande har jag ätit så mycket att jag snart blir immun mot det.
Cupen som spelas denna helg hade jag sett fram emot länge. Jag kände mig redo för att ge gärnet. Tyvärr blev det inte som jag tänkt mig. Redan under gårdagens uppvärming kändes allt skit rent ut sagt. Jag försökte bita ihop, men det höll bara till drygt mitten på första perioden. Jag valde då att kliva av. Foten gjorde så ont att jag inte kunde kontrollera mig själv. Humöret hamnade i botten, och det bästa var helt enkelt att kliva av.

Kvällen fortsatte i ett antal timmar. Jag låg vaken fram till halv fem imorse, att sova gick bara inte.
När klockan väl ringde ville jag inte gå upp...

I Partille gjorde jag mig klar för match. Inget kändes bra. Bladet på klubban sprack under uppvärmingen, foten levde sitt egna liv och jag var inte alls fokuserad. Att jag inte fick spela något kändes mycket bra.

Även om det är jobbigt att sitta och titta på så måste jag faktiskt erkänna att det var helt rätt beslut att inte låta mig spela någonting. Jag är glad över det =)
Efter matchen blev det ett litet samtal med tränarna...

Nu är det bestämt att klubban läggs på hyllan ett tag framåt. Jag måste få min fot okej innan jag kliver på planen igen.
Tårarna rinner längs kinderna. Det är jobbigt att veta att jag inte kommer få spela på ett tag, men samtidigt så vet jag att det är så rätt! Jag känner det själv inom mig. Fortsätter jag träna med foten så kommer allt bara bli ännu värre och det vill jag inte riskera.
Innebandy är en del av mitt liv och nu helt plötsligt måste jag ta ett litet uppehåll.
Jag kan inte förklara mina känslor...

Tro nu inte att jag kommer sitta hemma och dega på träningstiden... nej nej, jag kommer allt befinna mig i hallen. Bara för att jag inte kommer träna så betyder de inte att jag inte kommer vara där, mig slipper de inte ;)

På måndag är det jag som ringer läkaren!!!


Om man bortser från foten så har jag haft en mycket bra och rolig dag. Efter matchen i Partille åkte jag för att lämna in min mobil för tredje (!) gången. Allt slutade med att jag skulle få en ny mobil, men det sker när jag lämnat in laddaren också... Imorgon hämtar jag ut en ny telefon. Hoppas nu att den håller lite längre!

Efter det drog jag iväg till Torslanda för att först hämta upp Carro för att tillsammans åka hem till Adam. Vi hade planerat in en pluggeftermiddag/kväll... Det var drygt en vecka sedan vi träffades sist, det gjorde att det fanns en hel del att prata om. Det lät som en hönsgård i Adams stuga. Pluggat fick vi också gjort =)
Vid nio-tiden lämnade jag av Carro hos hennes kompis och sedan åkte jag hem.
Nu har jag hunnit vara hemma i drygt en timme. Jag har än så länge inte hunnit med att göra speciellt mycket. Jag började städa lite i rummet, men det vra så tråkigt att jag slutade.. Haha lat eller vad?
Jag fastnade istället framför datorn och alla bloggar. Det var lite roligare ;)

Jag tänkte ändå ganska snart få städat klart i rummet för att slippa bo i ett bombnedslag. När rummet är klart ska sminket tvättas bort, tänderna ska borstas och sedan är det dags för mig att sova.
Imorgon blir det tidig uppgång, samlingen inför matchen i Partille är redan klockan 7... I HALLEN! Woho, mitt i natten!

Nepp, ska jag få några timmars sömn är det nu dags för mig att försöka lämna datorn en stund.
Kram


Helvetes jävla mobil!

HELVETE!

Va fan va det jag sa... Igår hämtades min mobil ut... Klart som fan att den fortfarande tickar!

Idag får jag åka tillbaka ännu en gång. Tredje gången den lämnas in för samma sak. Det betyder att jag har rätt till en ny telefon!

Jag orkar inte mer...


-

Önskar att det hade varit lite bättre...

God natt


Match!

Match snart!

TAGGA, TAGGA, TAGGA!!!


Övertid...

Okej, jag sa att jag inte skulle stanna kvar längre än nödvändigt men här sitter jag ännu..
Jag gör sista rycket. 5 minuter till sedan packar jag ihop mina saker.

Trevlig helg

Jag jobbar =)

God eftermiddag =)

Jag är glad, för några timmar sedan fick jag en uppgift att göra. Typ inte alls rolig, men bättre det än att bara sitta här på en stol och se dum ut. Bara att göra något gör att tiden går mycket snabbare.
Om mindre än en timme kan jag lämna stället, mina 40 timmar är då avklarade.

Jag tänkte faktiskt lämna stället när timmarna är avklarade, idag blir det ingen övertid.

Min mobil ska hämtas upp, äntligen SKA det vara lagad... men om den är det vet jag ännu inte. Hittills har jag fått rätt till ersättning för att det dragit ut på tiden + reseersättning. Stilleståndsersättningen som jag också har rätt till hade de aldrig hört talas om! De måste helt enkelt ringa konsumentverket för att ta reda på om det verkligen är så. Störande!
Det kommer ske nästa vecka... ännu mera väntan!

Jag hoppas nu att mobilen är som den ska!

Uppgiften väntar.
Trevlig eftermiddag =)

Fredag

Äntligen är fredagen här...

God morgon, eller är det kanske förmiddag nu?
Jag befinner mig innanför Volvos grindar just nu. Det är lite småsegt i och med att jag inte har något att göra, det är som vanligt helt enkelt.

Imorse vaknade jag vid kvart över fem och var påväg att lämna sängen. Det är den tiden jag gått upp de senaste dagarna så kroppen var liksom inställd på att det var dags att gå upp. MEN, jag tänkte efter först och kom på att jag hade sovmorgon, min väckarklocka skulle ringa två timmar senare.
Jag somnade om ganska snabbt och gött.

När klockan ringde strax innan halv åtta var det en pigg och glad Malin som blev väckt. Det är inte ofta jag tycker att det är sovmorgon när jag måste gå upp så tidigt, men kroppen vänjer ju sig. Allt efter klockan sex är just nu sovmorgon för mig...

Vid åtta-tiden satt jag och lillebrorsan i min bil för att lämna hemmet. Först fick det bli en sväng till NWB i Rollsbo för att hämta tejp och kylpåsar.

När tejp och kylpåsar låg i min bil åkte vi vidare. Eftersom jag kunde börja vilken tid som helst idag så hade jag lovat brorsan att köra honom till skolan. Det blev en liten omväg att åka till Lindholmen, men det var de lätt värt. Min bror blev glad och de gjorde att jag blev ännu gladare.

Klockan kvart i nio stämplade jag in här på Volvo. Ännu en dag hade börjat. Jag har inga planer alls på att stanna här länge idag. 40 timmar/vecka ska det vara, det innebär att jag idag kan jobba i 5 timmar och sedan gå hem. Det är ju inte helt fel.

Nu ska jag nog fortsätta med det jag har lärt mig denna vecka... att inte göra någonting.

Ha en bra dag =)
Kram

Världens bästa syster och dotter

Jag är världens bästa syster och dotter...


Jag känner mig som världens bästa person. Det är inte ofta denna känsla finns inom mig.
Bredbandet här hemma ligger fortfarande nere, och så lär det nog vara ett tag. Jag har däremot ett mobilt bredband också som jag betalar för. Idag, precis innan jag skulle åka på träning valde jag att koppla ner min dator, dra ut USB-modemet och koppla in den i mamma och pappas dator. Det var omtyckt =)
Jag kände att det för mig var ganska så onödigt att vara uppkopplad när jag ändå inte var hemma. Det kändes bättre att låta någon annan kunna komma åt internet. Va snäll jag kände mig när jag lät någon annan ha roligt för mina pengar =)

Jag är världens bästa syster och dotter!

Imorgon blir det sovmorgon till kl. 7.30

Duschen väntar...
God natt

Hemgång

Wiho vilken mindre rolig dag jag har haft...
Jag hade en uppgift att göra imorse, men den tog liksom bara 30 minuter att göra... Efter det hade jag fri tid. Klockan 11.15-13.30 var jag på möte. Sedan dess har jag haft lite mer fri tid.

Det har faktiskt varit lite småsegt att inte ha några uppgifter att göra... Jag har fått sysselsätta mig själv framför datorn. Jag är glad att jag tog med min bärbara idag, lite lek i photoshop har det allt blivit.

Ganska snart ska jag stänga av båda datorerna för att bege mig hemåt. Jag tycker allt att det är ganska duktigt av mig att vara här i lite drygt 10 timmar :P Imorgon blir det en liten sovmorgon. Planerar att börja typ halv nio-nio någon gång.


I helgen ska jag hämta min mobil som tydligen är lagad nu... Vi får la se hur det är med den saken. Jag har inte så stora förhoppningar...

Tjao!

Engelska, eller vad?

Ett gott skratt förlänger livet...

Det är ett under att jag fortfarnade kan hålla tyst. Ungefär 3 meter ifrån mig står en Volvoarbeteare och snackar engelska med en engelsmann. Det låter såååå fult. Värsta kantigt och grammatiskafel hela tiden. Jag sitter här och försöker höja volymen på min Ipod för att musiken ska överrösta de som pratar. Jag klarar inte av att lyssna på dem, skrattanfall är vad jag kommer få då.


Aj dont nåw vat jo taaking abot <- Volvoengelska...



Det händer allt en del roliga saker här ibland.


Dagens uppgift

Dagens uppgift: Ladda ner dokumet från Phoenix för att sedan ladda upp dem igen på exakt samma ställe...
Låter det roligt?

Okej, det kanske inte är så jäkla roligt, men inte dötrist heller. Det är ett ganska så slappt arbete, precis vad jag behöver denna morgon...

På plats...

Ja då var det dags igen...

Jag har ännu en morgon pallrat mig upp tidigt för att befinna mig vid min arbetsplats tidigt.
Klockan är strax efter sju och jag har redan hunnit vara här i en halv timme. Jag var helt ensam i början, men nu har det ramlat in lite fler folk.

Att gå upp imorse var en kamp, jag ville inte alls lämna min varma säng. Ett tag funderade jag på att ta en senare buss, men efter mycket om och men valde jag att gå upp ändå.

Om en liten stund är det dags för mig att starta hjärnan och börja jobba med något... frågan är bara vad jag ska jobba med...

Jag hoppas på en ganska lätt uppgift för mitt huvud gör ont...


God natt

090909 är för min del slut nu.

Jag måste försöka sova trots att jag inte är ett dugg trött...  Ska jag orka upp klockan 5 inatt så gäller det att få lite sömn.

God natt

Tröttsamt!

Det känns inte bra...

10,5 timmar av dagen spenderade jag på Volvo. Det var stundtals ganska segt, men även väldigt roligt. Jag känner mig som hemma där. Tiden gick ganska fort, jag hann inte reagera innan det var dags att åka hem.

Väl hemma höjdes irritationnivån en aning. Bredbandet fungerade fortfarande inte! Efter en del ringade fick vi reda på varför: Någon smart person har tippat ett jävla stort gruslass rakt på fibrerkabeln. Den har helt enkelt gått av. IDIOTER!
Utan bredband kan vi vara i några veckor... Det är ju fan åt helvete!

Mitt mobila bredband klarar inte av att utföra de sakerna som jag vill. Allt går sjukt segt... och detta måste jag leva med ett tag till. Tröttsamt!!!


Foten är åt helvete. Det var länge sedan den gjorde så ont som den gör just nu. Imorgon måste jag ringa naprapaten, det fungerar inte att gå såhär längre. Jag pallar inte med smärtan!

 

Jag blir bara så trött på allt...


En timme kvar...

Arbetet börjar snart lida mot sitt slut. Jag går ganska snart in på min sista timme här för dagen.
Att klockan redan visar fyra tycker jag är helt sjukt. Tiden har gått så fort. Jag har inte hunnit bli trött ännu!

Den sista stunden jag har här för dagen tänkte jag lägga på den rapport som ska skrivas under praktikperioden. Det känns alltid bra att börja tidigt för att slippa behöva skriva dygnet runt på den de sista dagarna.

Efter lunchen har mina timmar bestått av möte, rast, möte och nu ingenting. Jag har varit på två olika möten, den första sög hårt. Det var en gubbe från Tyskland som var här och snackade om plast. Sjukt oviktigt. Han engelska var inte mycket att hänga i granen...

Andra mötet var ett beslutsmöte. Den klassiska Volvoengelskan hördes i rummet. "Volvoengelska" är ett helt eget språk. Det ska låta som engelska, men jag vette fan hur man ska förklara det. Gubbarna här borde nog gå en engelskakurs ;) Jag tror inte att jag behöver skriva mer om det... Haha

Sedan mötet slutade för typ en timme sedan har jag mest suttit här vid datorn och varit osocial. Det finns inga fler uppgifter att göra idag. Jag har alltså ledigt just nu. Lite gött :P

Jag räknar med att lämna stället vid fem-tiden. Jag orkar verkligen inte vara här längre än så idag. Jag har ju trots allt varit här sedan tjugo i sju...

Hemma ska jag ta en dejt med min dator. Jag måste försöka fixa några bilder i Photoshop.
Annars tror jag att kvällen blir lugn...

Ha en underbar eftermiddag och kväll.
Kram

Andra halvlek

Halva dagen är avklarad...

Jag har haft fullt upp de senaste timmarna. Hjärnan har gått på högvarv.

Uppgiften jag först fick var att skriva om en lista på vänsterstyrda lastbilar till högerstyrda. Komponenterna har liksom olika nummer. Allt gick jättebra i början, men efter halva körde jag fast. Efter en del kliande i huvudet gick jag bort till han som gett mig uppgiften. Jag sa att jag tyckte att något var fel, att det inte stämde. Tillsammans tittade vi på det. Klart att jag hade rätt. Det saknades en "pappa" till en komponent. Det gjorde att jag inte kunde slutföra mitt uppdrag.
Jag fortsatte min färd bort till en annan person för att återigen berätta vad som var fel. Han letade länge i datorn innan även han upptäckte att något var fel.
Ärendet har nu gått vidare till en högre person.

Jag fick en ny uppgift att lösa eftersom den gamla fick läggas på is. Uppgiften var att göra en powerpoint slide. Det som skulle vara med fick jag mailat till mig. Världens lättaste uppgift :P Det var ju bara att använda ctrl+c och ctrl+v. 
Det som var lite jobbigt var när jag skulle skriva ut den... Den enda skrivaren som kunde skriva ut A1 format låg tre våningar upp... Jag fick helt enkelt springa i trapporna.
Väl tillbaka vid mitt skrivbord kom det en person som ville lägga till lite på powerpointen. Det var bara för mig att skriva lite till och sedan springa i trapporna ännu en gång för att hämta pappret. Nu har jag allt tränat klart för idag ;)

Just nu har jag lunch. Ätit har jag redan gjort så det blir en stund chill framför datorn innan det är dags att sätta igång med arbetet igen. Frågan är bara vad jag ska göra för något...

Jag hade planerat att gå hem lite tidigare idag, men det skiter sig. Jag måste gå på två möten, det första klockan 14-15 och andra 15.30-16.15.
Jag kommer helt enkelt få jobba fulldag idag också, men det är sak samma. Jag tar ut timmarna på fredag istället ;)

Gött mos!


Uttråkad

Okej, det får bli ett blogginlägg till...

Jag har sjukt tråkigt. Drygt en timme har gått sedan jag kom hit och än så länge har jag inte fått någon uppgift att göra. Jag måste invänta IT-gubben som ska kontaktas. Segt segt!

Nu kom visst min handledare. Kanske man kan få något att göra en stund... 
Oskar har i alla fall kommit, så nu är jag inte ensam längre.

Ha det gött 

Dagen har börjat

God morgon.

Jag befinner mig just nu vid mitt skrivbord på Volvo. Kaffet står bredvid mig och musiken spelas på lagom volym i mina öron. Kroppen börjar sakta men säkert vakna till liv.

Imorse velade jag som bara den. Jag vaknade till redan vid kvart över fem, en kvart innan väckarklockan skulle ringa. Jag var tröttare än tröttast och ställde snabbt om väckarklockan till halv sju istället. Självklart lyckades jag inte alls somna om utan jag låg klarvaken i drygt tio minuter innan jag bestämde mig för att gå upp ändå.

Så... nu sitter jag alltså här och låter tiden gå. Min handledare kommer först om typ en och en halv timme, men det är sak samma. Jag har fått som uppgift att hitta på något eget att göra fram tills lunch. Min handledare ska på möte och tycker inte att jag behöver gå på det.

Vad jag ska hitta på vet jag ännu inte, tror nog att jag ska invänta Oskar som borde komma om en liten stund.

Ha en underbar dag!
Kram


Galen på internet

Jag blir galen på internet!
Först hänger sig skiten när jag skickar iväg ett mail. Sedan blir det error... men trots detta har jag fått en leveransrapport på att det är skickat...

Jag fattar ingenting längre, det är lika bra att jag går och lägger mig.
God natt

Sova =)

Ett gott humör ska man alltid ha en morgon då solen gott upp....

Äntligen är det kväll... Detta är stunden jag väntat på hela dagen.

Arbetsuppgiften som jag pysslade med under eftermiddagen blev klar strax efter sex. Det var då dags för mig att lämna stället för att åka till hjalmar å sätta mig på en buss.
Det var lite småsegt att åka hem så sent, men nu har jag jobbat in någon timme...
Strax efter sju kom jag innanför dörren. Jag bytte om racersnabbt till träningskläder, sedan bar det av till Munkegärde.
Träningen idag gick helt okej. Jag kände mig lite seg i kroppen efter den långa dagen på Volvo. Foten var dessutom inte riktigt okej...
Jag bet ihop och körde hela träningen.
När jag kom hem släppte allt. Jag blev trött och ville bara gå och lägga mig, men självklart kunde jag inte göra det. Först fick det bli en dusch, sedan mixtrande med det mobila bredbandet. Det vanliga bredbandet ligger fortfarande nere =(
Jag skulle ha skickat iväg några kort, men det går typ åt skogen. Allt går långsamt och att skicka mail är omöjligt. Jag funderar nästan på att ge upp och se om det går bättre imorgon bitti.

Imorgon blir det tidig uppgång. Jag planerar att börja min arbetsdag strax innan sju, det betyder att jag måste ta bussen här ifrån vid sex. Halv sex ringer min väckarklocka.
Jag ska nog gå och sova nu... Kommer aldrig orka med morgondagen annars.

God natt

Vid mitt skrivbord på Volvo...

Här sitter jag vid mitt skrivbord på Volvo Lastvagnarskontot i Lunby. Jag håller på med en uppgift och jag lovar att det inte är så jäkla lätt. På skrivbordet ligger det ett papper 1,5x2,5 meter. På det ska jag leta upp några siffor för att sedan kryssa av dem i ett häfte. Det där stora arket tar kolen på mig. Jag har ju knappt någon plats över.
Att klockan just nu är strax efter fem känns lite segt. Här sitter liksom jag mitt uppe i en uppgift, att gå hem nu känns liksom bara fel. Det blir jobbigt att komma tillbaka imorgon morgon för att göra det sista. Jag sitter hellre kvar en stund extra idag för att kunna komma hit imorgon och vara fri.

Jag har ju ändå flextid, så den timmen jag jobbar över idag kommer jag kunna ta ut någon annan gång. Jag förlorar liksom ingenting på det.
Det jag förlorar på är att jag måste stressa som f*n för att hinna till träningen idag. Jag räknar med att vara klar här om drygt en halv timme och det betyder att jag måste ta bussen som går 18.26 från Hjalmar. Jag kommer helt enkelt vara hemma några minuter efter sju. Att hinna till Munkegärde till klockan tio över sju är bara att drömma om. Jag får helt enkelt komma lite sent idag.

Ska jag få klart uppgiften idag så är det nog bäst att jag slutar skriva här.
Jag återkommer igen ikväll.

Kram

God morgon

God morgon.

Jag är sjukt opepp på denna dag. Huvudet gör ont och jag har liksom bara hunnit vara vaken i 24 minuter. Hur ska detta sluta?
Om några minuter är det dags att gå till bussen.

Ha en underbar dag.
Kram

Första dagen på praktiken... och lite annat...

Första dagen på Volvo 3P är över...

Ja, vad ska man säga egentligen? Min sista praktikperiod på gymnasiet har nu börjat. De kommande 9 veckorna kommer jag vara på Volvo Lastvagnar i Lundby.

Min första dag där var idag.

Jag började dagen med att möta upp min klasskamrat utanför porten. Tillsammans gick vi sedan in för att möta upp vår chef.

Väl inne i byggnaden fick vi träffa på våra handledare. Den första studen blev det mest snack för att lära känna varandra en del. Jag blev även visad till min arbetsplats. Det känns lite lyxigt att ha egen dator och allt där :P
Halv tio satte det första mötet igång. I två timmar satt min handledare och hans "slavar" och hade ett möte på engelska. Jag var as trött och kämpade hela tiden för att hålla ögonen öppna. Det var verkligen en kamp!

Efter mötet fick vi en timmes lunch. Halv ett satte jag och Oskar oss vid min arbetsplats för att invänta dagens sista möte. De kommande fyra timmarna spenderade jag i ett grupprum tillsammans med Oskar och några kollegor (vad konstigt det kändes att skriva så...). Det var riktigt segt och jag fattade typ ingenting av de som sades.
När mötet var avslutat kunde jag andas ut igen. Hjärnan var fullproppad med massa information. Jag fick lämna stället ganska snabbt efter det.
Fy sjutton vilken mindre rolig arbetsdag jag hade. Det var inte alls kul att starta med möte 6 av 8 timmar!
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, eller ja... det finns 3 möten inplanerade, men förutom det får jag se vad som händer.



Jag hann med en stund i stan efter praktiken. Jag hittade egentligen hur mycket som helst som jag skulle viljat köpt, men mitt samvete sa nej. Ska jag köpa några mer kläder så måste garderoberna rensas ut först!

Vistelsen hemma blev inte långvarig. Jag fick ett ryck på bredbandet som inte fungerade! Som tur var hade jag det mobila bredbandet, så det fick helt enkelt kopplas in. Självklart sa jag inget till mina bröder. Jag tyckte allt att jag var i mest behov av lite internet. Liksom, hur skulle jag klara mig utan att kunna läsa bloggar, blogga själv, chatta på msn, vara inne på facebook osv osv osv...

När jag var uppkopplad igen valde jag att snabbt byta om till träningskläder för att åka och träna innebandy. Foten gjorde typ as ont, men jag ignorerade smärtan.
När träningen väl satte igång glömde jag av att foten gjorde ont. Allt fungerade väldigt bra fram till slutet då det var dags för fys, löpning och styrka. Jag var självklart med... men efter att hälften av löpningen var avklarad sa Mattias till mig att kliva av. Syntes det så tydligt att jag hade ont? :S Jag försökte ju dölja smärtan så mycket det bara gick!
93% av träningen var jag med på i alla fall. Det är ju alltid något.
Tyvärr var det inte många glada miner på mina innebandypolare när jag kom dit i träningskläder.... De ville inte att jag skulle träna, men jag gjorde det ändå.
Imorgon vet jag inte hur jag ska göra. Jag vill träna, men det är jag nog ensam om att vilja. Jag tror inte alls att det är någon mer som vill att jag gör det.

Hur det blir återstår att se. Jag har hela natten på mig att fundera...


Jag hade egentligen planerat att gå och lägga mig tidigt, men det gick inte så bra. Jag fastnade framför massa problem på datorn istället... Duscha har jag inte heller hunnit med att göra. Å vad trött jag blir på mig själv.

Imorgon är det tisdag och jag ska ännu en gång till Volvo. Jag har flextid, vilket gör att jag kommer kunna bestämma själv vilka tider jag ska jobba. Kravet är bara att jag jobbar 40 timmar i veckan...
Imorgon tänkte jag börja vid åtta-tiden.

Nu måste jag ta en dusch innan jag går och sover.
God natt


Slut på träningsuppehållet

Jag har nu suttit här framför datorn ett tag och funderat. Om jag gör rätt vet jag inte, det återstår att se...


Den här veckan har jag haft träningsuppehåll för att vila upp foten som krånglat. Rehab är vad jag har sysslat med.
Tyvärr måste jag meddela att foten varken har blivit bättre eller sämre av detta. Den ligger kvar på samma nivå, en nivå som jag egentligen hade önskat att den försvann. Foten gör fortfarande ont, men det verkar inte hjälpa med varken Voltaren eller rehab.

I och med att foten varken blivit bättre eller sämre har jag nu beslutat att återgå till träningarna igen. Träningsuppehållet är över!

Om det är rätt att börja träna igen vet jag inte, men jag tycker bara att det känns meningslöst att ha ett träningsuppehåll när det inte ger några positiva utslag.

Nu återstår det att se om foten pallar hela denna säsongen, jag är tyvärr lite tveksam till det. Jag känner min kropp bäst, och innerst inne tror jag ärligt talat att den inte kommer bli bättre än den är. Jag är rädd att behöva gå runt med en fot som gör ont i resten av mitt liv... Jag hoppas dock på ett under, tänk att vakna upp en morgon utan att behöva knäcka till foten för att den ska "låsas upp" så att det går att röra på den. Jag hoppas på ett mirakel.

Nu ska jag drömma om rosa fluffiga moln.
God natt

Söndagen

Jag är inne i bloggvärlden och passar därför på att skriva ett inlägg till...

Inlägget som skrevs i förmiddags kan du glömma. Jag vaknade med inte var jag pigg för det. Jag lyckades hålla mig vaken fram till klockan blev ett, sedan somnade jag.

Klockan tre ringde väckarklockan. Det var dags att gå upp för att börja förbereda inför idrottsskolan.
Strax efter fyra lämnade jag och brorsan hemmet för att först åka till Kastellegården där det var en match som spelades. Första perioden hann vi se innan det var dags att åka iväg till Nordmannaskolan där det var dags för årets första idrottsskola. Idag kom det 8 glada 10-åriga grabbar dit för att spela innebandy. Det var lite småsvårt att försöka få tyst på dem, men killar är killar. De tjötar hela tiden ;)

Efter att vi avklarat vår timme där åkte vi hemåt igen. Sedan jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket. Det har mest blivit dator hela tiden. Mycket pluggande! Hade en svenskauppgift att lämna in idag, och självklart hade jag inte alls börjat på den trots att det var lite drygt 3 veckor sedan vi fick den. Varför skjuter jag alltid upp allt till sista stund?

Nu sitter jag här i mitt rum och chattar på msn, facebook och samtidigt har en sms-chatt igång. Det är tufft att vara på topp ;)


Imorgon är det måndag, men inte vilken måndag som helst. Jag börjar min 9 veckor långa praktik på Volvo Lastvagnar. Det kommer bli fett gött!

Ganska snart är det nog dags för mig att försöka avrunda dagen. Det känns inte så bra om jag kommer till praktiken och är snortrött liksom...

Kram


Lördagen

Vilken underbar helg.

Det här inlägget kommer handla om min mycket trevliga gårdag...

Jag började dagen med en välbehövlig sovmorgon. Det var först strax efter två som jag kom igång och hade vaknat till liv. De närmsta timmarna spenderade jag framför datorn och HTML-koder och photoshop. Det blev en hel del pillande på en design som snart kommer visas på en blogg någonstans här på nätet ;)
Framåt kvällen kom moster, hennes sambo och min kusin över för att äta tacos med oss. Det var en trevlig stund. Det sjuka är att alla klagade på att det var "övermätta" medan jag satt vid bordet och kände mig lagom mätt. Varför är alla så osmarta och äter mycket bara för att det är gott? haha

Efter lite mat och kaffe började brorsan och hans kompisar planera utgång. Jag fick förfrågan att vara chafför, men tackade faktiskt nej pga trötthet. Kvällen slutade dock inte där. Efter en liten stund fick jag tre alternativ:
1. Vara chafför
2. Stanna hemma
3. Följa med ut och supa.

Jag valde alternativ nr 3 ;)

Kvällen började med att vi inte hade någon chafför, lyckat! Tillslut löste det sig, en av de som egentligen skulle släppa loss valde att istället sätta sig bakom ratten och köra. Det var vi väldigt tacksamma över.
Vi drog först iväg till några i Fontin. Där blev det lite öl, shots och sprit.
Strax innan klockan passerade tolv satte vi oss i Impala´n igen för att fortsätta vår färd som inte var planerad till något speciellt ställe.
På busstationen i Kungälv såg vi en till bil, det blev helt enkelt en sväng in dit för att tjöta. Tillsammans med dem åkte vi sedan till Rollsbo där det var race. Tyvärr lyckades vi komma när polisen kom, vi hann allstå inte se något. Färden fortsatte sedan mot Göteborg. Det blev en träff på Götaplatsen.
Drygt två timmar hann vi vara där innan jag såg polisen komma. Vi packade snabbt in oss i bilarna för att dra vidare.
Avenyn upp och ner ett antal gånger hann vi med innan vi tillslut fick order om att hämta upp en person i Kungsbacka. Det var egentligen ingen som var sugen på det, men det blev så ändå.
Vi hann till Kållered innan det var dags att stanna för att hämta mer dricka i bagagen. Farbror blå kom dit och snackade med oss. Det var tydligen någon som tänt på en bil i närheten och de frågade om vi hade sett något.

Samtidigt som vi stod där ringde personen som vi skulle hämtat upp. Han behövde inte bli hämtad längre och vi kunde helt enkelt åka hemåt igen.

Strax efter fyra imorse kom jag hem. Lite rund om fötterna var jag allt, men det var inte så jäkla farligt. Jag har varit med om värre om man säger så.

Jag lyckades somna ganska så fort och det var la tur de...

Som avslutning på detta inlägg får det bli ett litet collage som jag slängt ihop lite snabbt. Bilderna är från gårdagen.



Tack för en mycket rolig kväll!


Vaken =)

Jag är förvånad...

För drygt en timme sedan öppnades mina ögon. Det var tydligen dags att gå upp. Jag är glad att jag vaknade tidigt, det är lite tråkigt att sova bort en hel dag liksom...

Idag blir det inget slappande, jag har nämligen en svenskagrej att lämna in innan denna dag är slut... Kanske det är dags att börja på den nu...

Ha en underbar dag =)


Festat hela natten lång

Det  blir inte många rader här idag... Jag har varit ute och festat med brorsan och hans kompisar, är inte helt nykter om man säger så.

Det är nog bäst om jag skriver ett kort inglägg nu för att sedan imrgon, när jag vaknat till liv, skriva ett lite längre inlägg...

Blä, bara att skriva detta korta inlägg har tagit mig 5 minuter, det kanske säger något om kopplingen mellan mina fingrar och hjärnan.... men va fan, man lever bara en gång! Och dessutom har innebandyn dratt igång och några spellediga helger lär det nog inte bli på ett tag... Jag måste ju passa på att roa mig någon gång...


Nu ska jag sova bort fyllan...

Återkommer imorgon.

Kram och god natt

Nattinlägg

Ibland när jag sitter och slösurfar så kommer jag på massa saker att skriva här... men när jag väl loggar in för att skriva så är allt som bortblåst i huvudet. Irriterande? Ja!


Jag glömde skriva om en av dagens bästa händelser...

På måndag går jag ut på praktik i 9 veckor. Jag slipper helt enkelt skolan under den tiden. Glad? JA!!!!

Gaah, det går inte att beskriva hur det känns!

WIHO!!!





Btw... min chef ringde i eftermiddags och meddelade att hon skulle byta jobb. Om en vecka kommer den nya butikschefen, så jag får la åka en sväng till jobbet efter skolan för att presentera mig.




På söndag börjar Idrottsskolan. Jag har tackat ja till att vara innebandyledare iår igen. Det ska faktiskt bli lite roligt =)



Nu ska jag nog sova. Kommer bara skriva massa onödigt här annars.
God natt igen


Underbar kväll med Sofia

En perfekt avslutning på denna skolvecka

Fredagen börjar lida mot sitt slut. Dagen har varit helt underbar, sjukt bra, rolig, det finns inte tillräckligt med ord som kan beskriva dagen.
Idag fick det bli bilen till skolan, jag var super-duper-mega trött när klockan väl ringde. Några timmars sömn hade inte varit helt fel. För första gången på väldigt as länge valde jag att ligga kvar i sängen i några minuter. Det var nog ett misstag, jag blev liksom inte piggare av det...

Någon gång mellan kvart över sju och halv åtta satte jag mig i bilen för att åka till skolan. Stereon i bilen ville inte göra riktigt som jag ville, och inte blev det mycket bättre av att den högtalaren som jag sprängde förra veckan helt plötsligt började låta väldigt konstigt. Knepigt! Dags för nya högtalare...

I skolan var det lugnt. Vi hade tid till att jobba med våra UF-företag nästan hela dagen. Det kändes riktigt bra =)

Strax efter tre lämnade jag skolan och åkte till Sofia.
Eftermiddagen och kvällen rullade på väldigt fort. Vi hann med att äta kinamat, titta på film och tjöta en hel del. Det var en riktigt underbar kväll! Mer sånt tack =)

För en liten stund sedan kom jag hem igen. Det första som gjordes var att öppna en cider. Jag kände för att piffa upp kvällen lite ;)

Mina ögon går i kors, kanske det är dags att sova snart... trots att klockan inte är speciellt mycket.

Som avslutning på inlägget slänger jag in en bild på Bästa Sofia <3


Tack för en underbar kväll


God natt


3/9

Åh vad jag inte alls tycker om att blogg.se har gjort om. De förbättringar som skett tycker jag snarare har gjort att allt blivit mycket sämre. Jag tycker allt att de kan ändra tillbaka igen!


Dagen har rullat på och nu känner jag mig nästan helt okej. Huvudvärken har inte riktigt släppt ännu, men det är liksom okej ändå.
Den mesta tiden har jag spenderat framför datorn. Det har varit lite småsegt ibland. Bloggdesignen som jag pillat på har inte gjort som jag tänkt mig. Undra om det var mig eller koderna det var fel på ;) Kanske en kombination av båda... ;)

Jag har även hunnit med att titta på en innebandyträning, sparka av mig lilltånageln (ont!), pratat i telefon, chattat, bloggat, varit fotograf.... listan kan göras lång.

Imorgon är det fredag och jag ska till skolan. Det kommer nog bli ganska så chill, men det gör inte mig något ;) Efter skolan drar jag till Sofia <3

Nu ska jag försöka avsluta alla konversationer på msn och gå och lägga mig istället.

God nat

Innebandyträning

Lager passar ner till Hammar som passar vidare till Stenis. Emanuelsson trycker på...

Jag befinner mig i Mukegärdehallen. Här pågår innebandyträningen för fullt. Jag sitter här på kanten med min dator. Det är lite småjobbigt att sitta och titta på, men jag tror nog att det är bäst för mig att titta på. Foten måste verkligen få vila!

Just nu är det spel som gäller. Det ser ganska så bra ut, lite saker att finslipa finns det allt.
om några minuter är det fys. Gött att titta på ;) haha

Nepp, nu ska jag ta lite kort :)

Kram


Migrän

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Igår hann jag med lite pluggande innan den huvudvärken som plågat mig under några timmar blev värre. En blixt slog ner i huvudet på mig. Migrän, välkommen till mig... Jag lämnade allt som pågick för att lägga mig på sängen istället. Jag hade önskat att mina ögon kunde stängas så att jag kunde sova bort allt, men så blev det inte. Jag låg vaken och mådde skit. Huvudvärk och illamående. Natten gick långsamt. Det var tråkigt att bara ligga och inte göra någonting.

Vid 6-tiden imorse valde jag att ringa till skolan och sjukanmäla mig. Jag hade fortfarande ont i huvudet och mådde sjukt illa.
Nu har det gått några timmar sedan dess och jag har fortfarande inte fått någon sömn. Huvdvärken är nästan borta, men illamåendet plågar mig fortfarande.

Jag hoppas att min kropp snart beslutar sig för att sova några timmar. Jag kommer aldrig orka med den här dagen annars.


Ha en bra dag
Kram


2/9

Telefonsamtal har det varit gott om idag...

Hejsan hoppsan, nu var det visst kväll igen.

Igår dog ju min mobil, så prio ett idag var att ringa och höra hur det låg till med mobilen som är inne på lagning. Jag ringde förra veckan och då fick jag som svar att de skulle kolla på den under dagen.
Idag greppade jag min mobil och ringde upp Netonnets kundservice. Det var telefonkö som vanligt... Efter en stund kom jag fram och fick prata med en gubbe/kille/man, kalla det va du vill...
Jag fick ett svar som jag absolut inte ville ha: De har inte tittat på mobilen ännu, men har du tur så hinner de börja kolla på den denna vecka.

När han sagt det kände jag att jag inte hade så mycket mer att säga. Vad fan hände med prioriteten och att den skulle vara lagad på en vecka? Grrrrrr!

Direkt efter att samtalet var över letade jag fram numret till konsumentverket. Jag fick sitta i telefonkö i 25 minuter, men det var de lätt värt!

Nu har jag ett antal saker som jag kan kräva pengar för:
* Stilleståndsersätttning 100kr/vecka - För att jag inte fått en lånetelefon undertiden.
* Reseersättning - För att jag fick åka dit och hämta ut mobilen som sedan behövdes lämnas in igen.
* Dröjsmålsersättning - För att de sa att den skulle vara klar efter en vecka.

Mobilen har nu varit inne på lagning i 3,5 veckor och det lär nog ta ett tag till innan den blir klar... Jag längtar tills det är dags att hämta ut den, då ska de allt få träffa en Malin som vet vad lagen säger!




Skoldagen idag har varit värsta chill. Jag började med en UF-lektion. Det var några dokument som skulle lämnas in, men jag, Carro och Adam jobbade ganska effektivt på förra lektionen och fick lämnat in dokumenten då. Jag hade alltså fri tid hela förmiddagen. Jag passade då på att sitta och pilla på en bloggdesign. HTML-koder hit och dit, upp och ner... Jag blev helt snurrig tillslut! Hjärnan kollapsade lagom till lunchen.

2 timmars lunch blev det idag. Jag hatar verkligen det. Det är så segt att bara sitta och vänta på att lektionen ska börja.
Jag och 6 av mina klasskamrater satt uppe vid datorerna och snackade bilar. Ja, jag tycker faktiskt att det är kul att snacka sånt :)
De lärare som gick förbi blev förvånade, det är liksom inte varje tjej som frivilligt väljer att snacka bilar :P.

Tio över ett startade min sista lektion för denna dag. Det var kursstart i Programmering A. Eftersom det var kursstart så hände det inte speciellt mycket. Läraren hade ett antal genomgångar, men inte tyckte vi i klassen att det var svårt. I ettan läste vi liksom en kurs, Produktionsutrusting A, som handlade om programmering. Vi kan alltså grunderna.
Att starta upp en kurs nu känns sjukt fel. På måndag går min klass på praktik i 9 veckor. Det betyder att vi får ett sjukt långt uppehåll innan nästa lektion.


Kvällen spenderades i Kastellegårdshallen där lillebrorsan spelade träningsmatch. Tyvärr lyckades han flyga över sargen (är vi släkt eller? ;) ) och slå i sin axel. Jag hoppas att det inte är något allvarlig. Jag får la se till att vara en extra snäll syster under kvällen...

I vanliga fall hade jag nu suttit och gäspat och längtat till detta inlägg publicerats för att kunna gå och sova... men idag känner jag inte så. Jag är inte ett dugg trött. Jag har dessutom en hel del skolsaker att göra. De närmsta timmarna kommer jag sitta framför min dator och plugga lite. När jag har tröttnat på det, vilket kommer ske ganska fort, så får det bli en kamp mot HTML-koderna (alltså pilla lite på bloggdesignen).


Sov gott mina vänner :)

Mobilen är stendöd... =(

Dagens jobbigaste händelse måste klart vara min mobil. Den stendog helt plötsligt! Nu startar den inte... Kan inte min nya vara lagad snart. Det har ju faktiskt gått 3 veckor sedan jag lämnade in den!

Just nu får jag använda min gamla-gamla-gamla mobil. Det känns sjukt B.

Imorgon ska jag ringa och gnälla lite på företaget som ska laga min mobil. Wallströms-generna kommer nog komma in i bilden...  det känns så just nu i alla fall ;)

Nu ska jag titta på film.

God natt


Ett prov mindre... :)

Ett prov mindre...

God kväll :)

Det är en mätt och glad Malin som sitter och skriver detta blogginlägg...
Jag har precis käkat lite middag. Det behövdes för hungrig var jag!

Min dag idag har bestått av glädje, skratt och lite sånt. Det har varit en dag med blandade känslor helt enkelt.
Dagen började med att jag tog bussen till skolan (kors i taket!). Det var självklart köer på vägen, vilket gjorde att jag kom några minuter försent... men inte gjorde det något i och med att även läraren var sen.
Första lektionen var det matte som gällde. Jag räknade igenom ett gammalt nationelltprov medan Adam och Carro satt bredvid och skickade sms. Jag är glad att jag jobbade!
Det fanns några tal som för mig var omöjliga att lösa. Det gick liksom inte. Tankarna i mitt huvud blev mörka och jag mådde inte alls bra. Jag blev nervös inför provet och var rädd att misslyckas. Det var lite småjobbigt...

Under lunchen kopplade jag bort allt som hade med skolan att göra. Jag, Carro och Adam satt och tjötade om annat och det var bra. Jag kände mig riktigt glad igen.

Efter lunch var det en kort liten genomgång inför praktiken. Direkt när den var avklarad satte matteprovet igång.

Allt började extremt bra. Läraren gav oss ett provhäfte... MED FACIT. Det upptäcktes dock ganska fort och läraren fick rycka bort de sidorna...

Hur provet gick vill jag inte uttala mig om. Jag vet inte hur jag kände liksom. Det är borta nu. Provet är över och jag tänker inte mer på det!


Efter skolan mötte jag lillebrorsan på Centralen. Tillsammans åkte vi sedan hem med tåg och buss.
Väl hemma började pluggandet... Den här gången fick det bli lite svenska (har prov på torsdag...). Det kanske inte gick så jäkla bra, men jag fick gjort lite och lite är bättre än inget alls.

Framåt kvällen packades dator och svenskaböckerna ner i väskan för att få följa med till träningen. Jag hade planerat att titta lite, plugga mycket och titta lite till... men så blev det inte.
Träningen började med att jag tog lite kort. Efter det fick jag ett uppdrag: Åka och hämta Robban i centrum.
När han var hämtad var jag tillbaka i hallen igen. Tro nu inte att det blev något pluggande... nej nej, jag letade upp ritningen på nya hallen och satt tillsammans med mina innebandypolare och tittade på den.

Helt plötsligt blev klockan nio och träningen var över.

Strax efter nio lämnade jag hallen, åkte och tankade (fy vad dyrt!) och styrde sedan bilen hemåt. Sedan jag kom hem har det inte hänt speciellt myckte. Jag har mest suttit här framför datorn och chattat med lite folk. Lite middag har jag också fått ätit. Bättre sent än aldrig liksom ;)

Ganska snart ska jag gå och lägga mig. Ska nog sätta igång en film. Tror det får bli 17 Again. Tittade på den en stund igår kväll, men lyckades självklart somna...

Hörs imorgon.
Kram