God morgon =)

Min dator klarade sig hela natten. Jag lyckades alltså fixa glappet. Tejp är en väldigt bra uppfinning =P



Nackdelen är att jag inte kan röra på datorn för då kommer glappet tillbaka. Datorn får stå kvar på samma plats till på måndag då det är dags att gå till skolan.

Om en stund ska jag åka på match. Dags att göra mig iordning =)

Ha en trevligt lördag

Internet och photoshop

Bloggar genom mobilen nu. Internet slutade fungera precis, störande. Jag har precis installerat photoshop cs4. Ska bli roligt att upptäcka det. Tror nog inte det är så stor skillnad mot den tidigare versionen. Datorn håller fortfarande så att jobba sig. Jag har nog inte kommit fram till att det är laddaren som det är glapp i. Jag hoppas att den fungerar riktigt inatt. Just nu fungerar den, men det kanske är för att jag fått sätta lite tejp på den ... Nu ska jag sätta igång en film och försöka sova.

Taxi

Snart är klockan tre. Jag har precis kommit hem efter att ha varit taxi.
Brorsan knackade på min dörr vid halv ett och frågade om jag hade lust att hämta hans tjej i Göteborg. Peter hade själv druckit.
Klart jag ställde upp. Det var bara att hoppa i ett par mjukisbyxor och en tjocktröja och sätta sig i bilen. Peter åkte också med, och det var väl tur det. Jag hade nog inte hittat i Göteborg.
Vi fick i alla fall hämtat upp Emma och två till vid Storan. Sedan körde vi hem dem till Nol.

Jag ska ganska snart gå och lägga mig igen. Ska upp tidigt imorgon (klockan 11.00) för att spela match.

Kram och god natt

Trött

Jag är trött. As trött.
Somnade vid 17-tiden. Daniel ringde precis och väckte mig, men inte gör det något. Jag kommer kunna somna om. Något säger mig att jag behöver sova. Det har blivit lite sömn denna vecka.

CAD-provet gick väldigt bra. Det tog ungefär 30 minuter att göra. Jag lämnade skolan vid två-tiden. Underbart var det verkligen.

Förresten... min dator krånglar.
Den laddar inte riktigt. Om det är glapp i kabeln eller i ingången vet jag ännu inte. Har inte kollat så noga. Lite irriterande är det faktiskt. Liksom, nu måste jag få detta fixat. Suck!

Jag orkar inte vara vaken. Ska borsta tänderna och gå och lägga mig igen.

God natt

CAD

Sitter just nu på CADlektion. Vi hade först repetition i 10 minuter, sedan skulle en övningsuppgift göras. Jag lovar att det var världens simplaste grej som skulle CAD:as...





Det här är den extremt svåra *HOST* uppgiften.
10 minuter inklusive massa tjöt tog det.

Frågan är hur lång tid provet kommer ta =P


Tråkig lektion

Snart slutar lektionen. Jag har inte gjort något vettigt den senaste timmen (eller det kanske till och med är längre)... Tiden har ändå gått ganska fort, men roligt har jag inte haft....

Carro och Adam har somnat...


FRUKOST

Jag var hungrig och behövde lite frukost.
mums ;)


Grupparbete

Det är fredag, solen skiner och jag sitter i skolan på studietorget och gör ett grupparbete...




Här är nästa hela gruppen. Philip och Ellinor saknas dock på kortet.

Grupparbetet går sådär. Halva gruppen (jag, Carro och Ellinor) är klart med sina uppgifter. Jag har hela arbetet på min dator (även en säkerhetskopia på nätet), så just nu väntar jag på att de andra i gruppen ska skriva klart sitt och skicka över till mig så jag slutföra arbetet. Fram till dess får jag underhålla mig på något sätt. Det kommer väl inte bli några problem, jag har ju faktiskt min dator ^^

Den här lektionen kommer bli väldigt chill. Jag kommer absolut inte göra mer än nödvändigt. 11.20 är det dags för lunch och sedan 12.10 börjar CAD-provet.

26/2

Då var även torsdagen över. Min dag har bestått av en del pluggande, men även massa skratt.
Under kvällen fick jag skrivit klart det sista arbetet, nu har jag äntligen pluggat ikapp.
Imorse fick jag tillbaka min dator. Tyvärr kunde datagubben inte reparera hårddisken, allt är alltså borta. Men sak samma, det var bara skolarbeten som försvann. Alla kort och filmer ligger på båda mina externa hårddiskar...


Jag njuter av att se detta. Min datorn befinner sig äntligen på mitt skrivbord =)


Min dag har varit riktigt onyttig. Först i skolan drack jag en cola. På vägen hem blev det en chai latte och när jag kom hem blev det lite mer socker...  


Jag kände faktiskt att jag var värd några bitar efter allt pluggande ;)




Dagens absolut bästa inköp var en huvudmassagestav. Den är as go och gör mig lugnare. Jag kan slappna av. Det är något jag verkligen behöver.




Jag var as taggad inför träningen. Jag ville verkligen springa slut på energin för att sedan åka hem och ladda batterierna igen. Nu blev det dock en besvikelse. För det första kom vi inte in i hallen, ingen nyckel... När vi väl kom i i hallen, en minut i nio, konstaterade vi att vi endast var åtta spelare. SEGT! Vi valde ändå att träna. Det blev tillslut en väldigt rolig träning med massa skott =)


Imorgon är det fredag och skolan väntar... Jag har en inlämning, en redovisning och ett prov. Rolig avslutning på veckan eller hur?
Kvällen kommer jag förmodligen spendera hemma eftersom det är match på lördag. Det gäller att vara pigg då.

Skoldagen kommer bli jobbig, men väldigt roligt. Det är sällan jag går från skolan utan att ha skrattat massa gånger.

Dags att sova.
Godnatt =)

Studietorget

Ja, jag har väldigt tråkigt. Har precis ätit några pannkakor, så nu orkar jag några timmar till.
Just nu sitter jag på studietorget med Carro, Adam och Pavel och pluggar kemi. Provet börjar om 55 minuter =S

Här är i alla fall jag...


i handen har jag en cola... ONYTTIGT!


Nu ska jag fortsätta plugga lite...
Kram


Ännu ett onödigt inlägg

Laborationsrapporten är nu inlämnad. Jag fick fixat till lite småsaker på den. Just nu sitter jag i uppehållsrummet (bilden) och leker med datorn. Eftersom den är omblåst finns inga program på den. Jag måste helt enkelt ladda ner en hel del...




Jag känner just nu att det bara blir massa onödiga inlägg här, men jag måste göra något för att hålla mig vaken. Om 30 minuter är det lunch. Idag är det torsdag och det betyder pannkakor.
Jag funderar seriöst på att ta en tupplur fram till lunch. Klarar inte av att plugga mer innan dess...

Övertrött

Rädda mig, snälla!
Jag klarar inte av att vara vaken länge till, jag är helt slut.
Det här fungerar inte. Hur fan ska jag orka resten av dagen??

Jag skulle göra vad som helst för att ligga i sängen och dra täcket över huvudet.



Underbart är bara förnamnet. Tänk själv att ligga i sängen med datorn, mobilerna och fjärrkontrollen bredvid (såhär ser det ut när jag sover...)


Låt den här förbannade skoldagen ta slut.
JAG ÄR ÖVERTRÖTT!!

Borta...

Datagubben lyckades inte reparera min hårddisk, allt som låg på datorn är borta. Det är jobbigt. Jag hade hoppats på att den skulle gå att reparera lite i alla fall så att jag skulle kunnat få tillbaka några dokument. Nu gick inte det, så jag kommer alltså få skriva om alla arbeten.
Det tar verkligen på krafterna. Jag får ingen sover för lite. Det finns ingen tid till att sova.
I skolan går jag runt som en Zombie. Ögonen är rödsprängda av trötthet. Jag är nära bristningsgränsen. Till helgen måste jag sova ut. Jag måste vila upp mig annars kommer jag aldrig orka med de kommande veckorna. Just nu sitter jag i skolan och finslipar det sista på laborationsrapporten.
I eftermiddag är det kemiprov och det komer gå mindre bra om man säger så. Jag försöker plugga, men det fastnar inte i huvudet.
Ikväll har jag en del att plugga på. Morgondagen kommer även den bli jobbig med massa saker i skolan.

Jag har precis fått tillbaka min dator. Den är helt tom, därför kan jag inte lägga upp någon ny bild. Det får bli en gammal istället...



Mardrömsvecka

Ärligt talat, den här veckan är en riktig mardrömsvecka.
Jag vet inte hur många timmar jag spenderat på att plugga. Det är prov, inlämningar och redovisningar varje dag. Min kropp orkar int mycket mer. Hjärnan fungerar inte riktigt. Det har blivit för mycket för den.
Natten blev lång, satt/låg och pluggade kemi till kvart i fyra inatt. Blev jag klokare av det då? nej, fakstiskt inte. Hjärnan orkade inte med mer plugg. Arbeterna som jag fick skrivit tog död på den.
Två timmars sömn fick jag i alla fall. Behöver jag säga att jag hade ett helvete med att hålla mig vaken under första lektionen? Försök själv att lyssa på en föreläsning på 3 timmar när du är så trött att ögonen bara vill slutas... Jag lyckades trots allt hålla mig vaken hela lektionen, met var nära att jag somnade flera gånger....
Under lunchen pluggade jag röven av mig. Det blev så mycket plugg att jag tillslut ville spy över alla böcker, papper och anteckningar. Tackvare att jag valde att plugga bort hela lunchen kunde jag vara med på matchen.
Tyskan, som var sista lektionen för dagen, var väldigt chill. Jag fick tillbaka mitt prov (bättre resultat än jag trott =) ) och dessutom fick jag gjort redovisningen.
Förutom detta blev det även ett långt samtal ang Österrike. Nu börjar det närma sig, endast två månader kvar. Jag är inte nervös nu, men det lär komma lite längre fram.


Kvällen har nu kommit även till mig. Jag är trött som ett as, men att sova går inte. Jag har ett fett Kemiprov imorgon som ska pluggas till. Jag kan inte påstå att jag känner mig taggad till att plugga i ett antal timmar till. Det hade inte varit helt fel att flytta kroppen drygt 30 cm åt höger, luta den bakåt och njuta av min goa säng. Jag vill bara sova just nu. Hur jag ska lyckas hålla mig vaken framför boken är en bra fråga. Det är knappt jag orkar med att sitta här och skriva detta inlägg...


Just det... Datagubben skulle försöka reparera min hårddisk. Eventuellt kommer jag kunna få tillbaka alla arbeten som jag nu suttit och skrivit om. Imorgon när jag kommer till skolan får jag veta om han lyckades... Imorgon kommer jag dessutom få tillbaka min dator som "bara" varit inne på reparation i 6 månader. Ja du läste faktiskt rätt. Helt sjukt att det ska ta sån tid...

Snart är det dags att återgå till pluggandet. Förhoppninsvis kommer jag ha Daniel som sällskap ett tag till på msn. Det är inte så roligt att sitta och plugga helt ensam.
Imorgon är det i alla fall torsdag och jag har inlämning av labbrapporten. Ska nog finslipa lite på den i skolan. Dessutom har jag det berömda kemiprovet. Vilken helvetes dag det kommer bli.
På kvällen är det dessutom träning. Det innebär att jag kommer gå miste om ett antal pluggtimmar... Provet i CAD som är på fredag är ju "bara" att läsa snabbguiden på 190 sidor. Dessutom ska grupparbetet i Konstruktion in. Tid är något jag behöver.
Kanske jag måste hoppa träningen, skolan måste trots allt gå i första hand.

Tittar jag på mitt schema idag så ser nästa vecka ganska lugn ut. Än så länge är det bara tyskauppgifter och ett argumenterandet tal i Kommunikation och kultur till på onsdag. Kanske jag kan få vila ut då... Det skulle behövas efter denna vecka...


Nu har jag verkligen inte tid att sitta här och skriva mer. Kemi:n väntar....

God natt i alla fall


Även jag kan vara effektiv...

Nu har jag kommit till det stadiet där allt bara känns jobbigt. Min hjärna har gått på högvarv sedan tre i eftermiddags. Det börjar korkas igen däruppe. Det börjar bli lite för mycket för min stackars hjärna helt enkelt.
Jag känner mig i alla fall väldigt duktigt. Tänk om jag hade varit såhär effektiv i vanliga fall när jag pluggat, då hade allt tagit typ en femtedel av tiden. Jag skulle fått gjort mycket mer och haft tid över till annat.


Att datorn kraschade var faktiskt lite bra (förutom att alla arbeten försvann). Jag är väldigt beroende av datorn. Den står på i stort sett dygnet runt (kanske inte så konstigt att den gick sönder...). Pluggar jag så ligger den på sängen, inloggad på msn med massa folk som chattar. Har jag ingenting för mig så sitter jag framför datorn och surfar bort min tid. Kan jag inte sova på natten så hamnar jag framför datorn. Det blir helt enkelt väldigt mycket dator i mitt liv. Först så sitter jag framför den nästan hela skoldagen, när jag väl kommer hem så startas den upp från vänteläget och jag fortsätter mitt surfande.

Jag behöver helt enkelt en paus från datorn. En paus där jag kan vila upp mig. En paus precis som den här. Okej, nu sitter jag framför datorn men det kommer inte blå långvarigt.
Jag tycker inte om mamma och pappas dator, men just nu har jag inget val. Min kära dator ligger på sängen färdig för att packas ner i skolväskan och följa med mig till skolan imorgon.

Just nu har jag bara lust att sluta plugga och gå och lägga mig, trött är bara förnamnet på vad jag är... Men jag vill egentligen inte ge upp nu. Alla säger att man ska sluta när man är på topp, men i dethär läget fungerar det inte riktigt. Jag behöver egentligen plugga många timmar till.
Imorgon är det onsdag och jag har en redovisning på tyska. Jag har fortfarande inte lärt mig texten utantill. Det får bli prio ett när detta inlägg är över.
Kemin kommer nog inte heller gå så bra. Jag har fått lägga många av mina planerade pluggtimmar på att skriva om massa arbeten. Det har blivit mycket mindre tid till kemin helt enkelt.
Morgondagen kommer även den bestå av sjukt mycket pluggande. Jag måste råplugga kemi för att överhuvudtaget klara provet på torsdag. Dessutom måste jag plugga lite CAD inför det kommande provet, skriva det argumenterande talet, börja om på bokrapporten (kladden ska lämnas in imorgon kväll) samt skriva klart el-labbrapporten. Det är mycket att göra. Kommer jag få någon sömn? Kommer jag ha något liv?
Jag blir trött bara av att skriva upp allt som ska göras.
Morgondagen kommer bli lång. Jag kommer behöva plugga på lunchen, alltså blir det ingen sovstund för mig =/

Jag ska väl ta och återgå till pluggandet. Det känns inte lockande, men jag har absolut inget val. Frågan är bara hur länge jag kommer hålla mig vaken...

Godnatt på er alla där ute i den stora världen =)

Två till klara

Två timmar har gått sedan jag skrev här sist... Jag har verkligen haft fullt upp. Något slappande har det absolut inte blivit. Under de här två timmarna har jag faktiskt skrivit klart två arbeten. Konstruktionsarbetet blev 3,5 sidor, as lätt att skriva ju. På grupparbetet skrev jag 4 sidor. De andra i gruppen får skriva resten...

Kvar att göra idag är tyska och kemi.

Tro nu inte att det är lite... nej nej, det är så enormt mycket kvar att plugga på. Tyskan ska jag kunna prata i 5 minuter om vatten, utan stödord och text... Det kommer behövas en del träning där...
Kemin har har bara 103 sidor att plugga på. Provet på torsdag kommer gå sååååå bra... NOT

Det känns ändå ganska bra nu när tre arbeten är avklarade... men fan vad jag är trött på att plugga. Jag har suttit i 6 timmar sammanlagt. Jag har räknat med att det blir runt sex timmar till... =/

Nu ska jag vrålplugga tyskan för att lära mig texten utantill...

Ha en bra kväll.

Ett arbete avklarat...

Fan vad gött!
Nu är den jävla labbrapporten fördigskriven och inlämnad!

Dags att påbörja nästa arbete... SUCK!


Det går framåt

Det går framåt med pluggandet. Jag har nu skrivit ungefär en tredje del av laborationsrapporten, bara 3 sidor kvar att skriva. Förhoppningsvis är den klar om drygt en timma.
Efter det ska jag ta och skriva på grupparbetet. Sedan får det bli Konstruktionsarbetet. När det är klart ska jag plugga tyska, har redovisning imorgon.
Senare ikväll/natt måste jag plugga kemi.
Någon gång om ett antal timmar är det dags att sova.

Imorgon väntar en lång dag med ännu mer plugg...

Jag lever...

Godmorgon =)

Jag lever fortfarande. Ilskan har inte tagit död på mig, men det är mycket nära...
Igår fick jag skrivit klart och lämnat ett arbete. Skönt att ha en sak mindre...
Jag orkade verkligen inte skriva på massa arbeten hela natten, istället blev det en hel del kemi plugg.

Idag har jag friluftsdag. Har precis tagit fram badkläderna....
Jag tror jag slutar 13.15 idag, men är inte säker. En sak är säker i alla fall och det är att jag måste plugga när jag kommer hem...

Nu ska jag göra mig klar, bussen går om 20 minuter.

Ha en bra tisdag

Datorn har kraschat!

Klockan var 17.45 och jag var glad för att laborationsrapporten äntligen blivit klar.
Jag loggade in på It's learning för att lämna in den. Allt lugnt. Jag gick in i rätt mapp, laddade upp arbetet, klickar på "lämna in"- knappen och vad hände då? Jo, datorn kraschade! Ja, du läste rätt. Den kraschade.

Jag blev helt galen, hysterisk, irriterad, arg...
Det här var bara inte sant...

Nu sitter jag här i mitt rum med mamma och pappas dator på skrivbordet. Bredvid ligger min nu döda dator... Jag är fortfarande irriterad. 5 arbeten försvann, varav ett ska lämnas in senast 23.59 idag...
I vanliga fall brukar jag vara duktig på att göra backup på alla filer, men den senaste veckan har jag slarvat...

Vill du veta vad jag ska göra inatt?? Plugga och skriva massa arbeten, IGEN!

Jag är bara så jävla irriterad! Tack för att Daniel finns. Alltid roligt att ha någon att prata och skratta med.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Måste påbörja arbetet..

Plugg

Asså, du kan inte förstå hur underbart det är att gå till skolan ibland..

Idag började jag klockan 13.10, matte stod på schemat.
Först var det lite genomgång och sedan självständigt arbete. Man fick gå hem när alla uppgifter (10 stycken) var gjorda. Jag lämnade skolan efter drygt en timma =)

Nu sitter jag hemma i mitt rum. Jag har precis avslutat ett telefonsamtal med Daniel. Snart ska jag sätta igång med pluggandet...

Det här är vad som väntar mig idag:...


Först ska jag skriva klart det lilla som är kvar på laborationsrapporten...

sedan

ska jag plugga kemi...

Detta kommer pågå i lite drygt en timme, mer hinner jag inte plugga för då missar jag träningen..


23/2

God morgon, eller är det kanske god förmiddag för dig.

Min väckarklocka har precis väckt mig. Det var härligt med en liten sovmorgon, men att sova några timmar till hade inte varit helt fel.
Min buss går om 25 minuter, innan dess ska jag ha skrivit klart detta inlägg, duschat, valt kläder, sminkat mig, borstat tänderna, bäddat sängen och lagt ner matteböckerna i väskan. Dessutom ska jag gå till bussen också. Jag har alltså drygt 20 minuter på mig att fixa detta. Snacka om chill. Det är ju 5 minuter mer än vanligt =)

Jag har precis kollat schemat för veckan. Det kommer bli en jobbig vecka...
Måndag:
Tisdag: Friluftsdag
Osndag: Inlämning & redovisning i Industriell produktion. Tyskaredovisning!
Torsdag: Kemiprov, inlämning av laborationsrapport Produktionutrustning
Fredag: Prov i Produktutveckling, Inlämning Konstruktion

Jag har alltså 2 prov, tre inlämningar och två redovisningar.
Rolig vecka... Suck...  men allt går bara man vill =)

Ha en bra måndag

Glöm och gå vidare

Hmm, vad ska man säga? Det finns inga ord att beskriva dagen med.
Allt har verkligen varit åt helvete. Jag gjorde nog min absolut sämsta match idag. så jävla dåligt!

Till idrottsskolan kom det tre stycken. Försök att hålla en träning med så lite folk...

Jag har dessutom lånat ut min dator till brorsan, så nu sitter jag vid mamma och pappas dator och skriver. Det är inte alls kul. Några program finns det knappt. Jag fick anfall för att det bara fanns det abslolut äldsta msn, sånt anfall att jag tillslut laddade ner det nyaste. Dock så valde jag att inte ladda ner plusversionen... Jag får klara mig utan den idag helt enkelt...

Imorgon är det en ny vecka. Jag hoppas den kommer bli bra.

Nu pallar jag verkligen inte att sitta vid denna dator längre. Jag längtar tillbaka till min egna. Bara en timme kvar till den står på mitt skrivbord, redo för att hålla mig sällskap i några timmar =)

Den här dagen glömmer jag gärna...

The Kids aren't alright

Efter en kass match (från min sida) trodde jag att dagen var förstörd... men... när jag kom hem satte jag igång radion och vilket låt spelas inte då?? Jo The Kids aren't alright med The offspring.
Jag blev genast mycket gladare.
Den här låten betyder lite extra för mig. Jag har varit med och uppträtt på K-rock för två år sedan. Det var även denna låt som gjorde att jag fick MVG i musik i nian.



Kryddbilen

Man säger mycket dumt när man är liten (och även när man är äldre...).
När jag var tre-fyra år döpte jag om saltbilen till kryddbilen.
Du tror inte att jag 14-15 år senare fortfarande får höra detta??

Pappa: Titta Malin, där kommer ju kryddbilen... 
Mamma: Malin, kryddbilen åkte precis förbi...
Mina bröder: Malin, kallade inte du saltbilen för kryddbilen när du var liten...

Jag kommer få höra detta resten av mitt liv.

Men gör det mig något?? Nej, för jag älskar min familj <3


Melodifestivalen suger!

För första gången på flera år har jag idag tittat på Melodifestivalen. Jag lovar att det var ett av de tråkigaste sakerna jag gjort på väldigt länge. Seriöst, det sög verkligen!
Jag är inte gjord för att titta på sånt...
Någon mer Melodifestival blir det inte för mig, den saken är klar.

Ute snöar det för fullt. Gårdsplanen är täckt av massa snö. Det är snö överallt. Jag försöker titta ut genom fönstret för att se om det slutat snöa, men det går inte så bra. Det är för mörkt ute och för ljust i mitt rum. Allt speglar sig i fönstret och det jag ser är lite mörker och mig själv...

Jag hade egentligen inga planer på att lämna sängen idag, men jag gjorde det ändå. Kusinen ringde och frågade om vi ville komma och hälsa på. Jag, mamma och pappa var där en stund.
Nu har jag kommit hem, mitt hår har blivit värsta fett efter att Emma kammat, borstat, blött ner, satt i tofsar/spännen, ja lekt frisör helt enkelt.
Jag avslutade kvällen där med att göra Emma klar för att sova. Dessutom gjorde jag två inbakade flätor i hennes hår.


Som avslutning bjuder jag på en bild...
Så här ser det ut just nu när jag sitter ensam i mitt rum och bloggar och chattar...


Scanning

Ibland tycker jag inte om min skolan...
Igår fick alla deltagare ett mail från "datagubben". Skolan ska från och med vecka 11 scanna igen alla datorer för att se så att det inte finns några olicenserade program på dem.

Jag får anfall på detta. Nu ryker massa av mina program. Det är inte någon idé att avistallera dem för den tiden har jag inte. Lättaste sättet för mig är att blåsa om hela datorn.
Snart (om några dagar) kommer jag påbörja resning av min dator. Alla skolsaker, kort, filmer, viktiga saker osv måste flyttas över till min externahårddisk. Det känns så där lagom roligt... Men lite gött kommer det allt bli.
Jag har inte blåst om datorn på ett halvår. Detta gör att datorn just nu är as seg.

Fördelen med att blåsa om den är att jag får alla nya uppdateringar som krävs för att jag ska få tillgång till nätverket i skolan. Det ska nämligen bytas ut. Varje gång man kopplar upp sig i skolan kommer datorn sökas igenom efter porr, speciellt barnporr.

Det tråkiga med att blåsa om datorn är att allt försvinner. Jag måste helt enkelt ladda ner alla program igen. fast... bara jag har det nyaste msn och plus versionen till så överlever jag.

För övrigt så känns dagen väldigt meningslös. Jag har fortfarande inte lämnat sängen och det finns inga planer på att göra det heller. Jag orkar inte. Det är en sån där orkeslös dag idag.

Hej hej...


Välkommen till världen

Igår klockan 4.05 föddes Frida, mitt tredje kusinbarn.


Här är Frida


Grattis Johanna och Håkan

Sova?

Hur kommer det sig att jag aldrig kan sova när jag känner att jag måste.
Egentligen är jag as trött, men ädnå lyckas jag inte somna.

Det är fan konstigt.

Jag orkar inte ligga i sängen och inte göra någonting. Nu blir det filmtittande istället, tror det blir The house bunny.

Hoppas jag somnar snart!

Nagellack

För ett tag sedan köpte jag ett nagellack som skulle göra så att naglarna blev både starkare och växte fortare. Detta lack köpte jag endast för att jag var så negativ mot det. Sånt kunde väl inte fungera??

Nu har jag använt det i drygt två veckor och tro mig, mina naglar är väldigt mycket starkare. Nu går det absolut inte att vika dem när man har tråkigt. Dessutom växer naglarna faktiskt snabbare.
Lätt att jag kommer fortsätta med detta =)



// Fan att jag fortfarande är vaken

20/2

Vad jag gör vaken nu vet jag faktiskt inte. Jag är sjukt trött och skulle behöva ta igen massa sömn...

Dagen har varit seg, as seg faktiskt. Matte och CAD är vad jag har sysslat med. Matten var lätt och gjordes klart på ungefär 2 timmar. Lunchen blev lång. Jag somnade i uppehållsrummet. CAD-lektionen var seg. Klassen var stökig och det gick inte att koncentrera sig.
Brandlarmet gick mitt under lektionen, men brydde vi oss? Nej, vi satt kvar i klassrummet och jobbade. Lärarna sa till oss att inte lämna klassrummet :O Konstigt, ska man inte lämna lokalerna när ett brandlarm går? Vi lever i alla fall och det är väl huvudsaken... Varför brandlarmet gick vet ingen...

Bussresan hem från skolan blev rolig. Jag pratade med Daniel hela vägen hem. Comviq kompis är bäst ;) Jag skrattade as mycket, tur att det var lite folk på bussen :P

När jag kom hem höll jag på att somna stående. Jag var helt slut efter dagen. Det är lite konstigt eftersom jag ändå sovit 4 timmar i natt och dessutom ett antal timmar igår kväll. Jag borde inte vara trött.
Men trött var jag i alla fall, så trött att jag gick och la mig för att sova. Två timmars sömn fick jag...
Tror du att jag är piggare nu? Nej. Tröttheten vill inte gå över. Jag börjar fundera på om det kanske är dags för mig att sova snart. Imorgon får det bli en go sovmorgon.

Imorgon har jag absolut ingenting planerat. Jag tar dagen som den kommer. Händer det inget så är det sak samma. Jag behöver vila upp mig. Mitt energiförråd är tomt  =/

Trevlig helg!


Snö och lite annat

Ute snöar det, men inte gör det mig något... inte nu i alla fall. Jag befinner mig i uppehållsrummet i skolan, har lunch.
Mattelektionen gick fort, jag fick gjort alla talen som skulle göras på lite mindre än två timmar alltså hade jag mycket tid över till datorn.

Om 35 minuter börjar min sista lektion för denna vecka. CAD står på schemat. Det kommer bli roligt =)

Nu ska jag sova en stund...

Hej hej

Torsdag

Dagarna går fort, sjukt fort. Jag hänger inte med längre.
Ännu en dag börjar lida mot sitt slut, men inte gråter jag för det. Även denna dag blev mycket bra.

Skoldagen blev kort, endast 5 timmar och då var 2,5 timmar lunch. Jag var riktigt effektiv och fick skrivit en laborationsrapport på fem sidorn. Den är inte riktigt klar, men nästan.
På kemilektionen var det bara repetition. Läraren tillät oss att jobba på valfri plats. Jag valde att åka hem...

Något pluggande blev det dock inte hemma. Jag gick och la mig framför tv:n ganska snabbt. Självklart somnade jag, men en liten tupplur på nästan fem timmar var inte helt fel. Tyvärr så missade jag herrmatchen som jag egentligen planerat in att se, men så kan det gå ibland.

Imorgon är det fredag och jag har faktiskt ingenting planerat, inte efter skolan i alla fall. I skolan måste jag gå till vakten, mitt inpasseringskort har fått en spricka i sig...

(Spickan finns mellan kortet på mig och underskriften...)
Visst, det kanske inte ser så farligt ut... men om man vänder på kortet....


... och ser att sprickan sitter jättefint mitt i magnetremsan så är det inte så roligt längre.
Jag vill inte komma en morgon i typ as många minusgrader och inte komma in genom grindarna...

Jag måste helt enkelt fixa detta imorgon...


Nu ska jag ringa Daniel =)

Kram


God morgon

God morgon =)



Jag är pigg och glad och redo för ännu en skoldag...

Jobb

Redan imorse kände jag att dagen skulle bli bra, och nu sitter jag här och konstaterar att det blev mer än bra.
Skolan var värsta chill. Jag sov bort lite av lektionen^^
11.20 slutade jag skolan, men inte drog jag hem för det. Nej nej, det fick allt bli lite tyskaplugg. Jag, Ellinor och Marcus gjorde klart grupparbetet. Jag lovar att det är det roligaste arbetet jag gjort. Nu menar jag absolut inte att uppgiften var rolig (den sög...) utan vårt arbete blev roligt. Det är ett under om jag kommer kunna presentera det utan att skratta.

Efter att arbetet lämnats in åkte jag hem.

Tröttheten kom smygande mer och mer... vid tre sov jag^^
Halv fem vaknade jag av att mobilen ringde, det var min nuvarande chef =) Jag fick jobbet =)
Okej, ni vet inte om någonting om detta men förra veckan var jag på min livs första arbetsintervju. Egentligen sökte jag bara ett sommarjobb, men det slutade med att jag blev anställd som extrapersonal istället. Så nu har jag alltså jobb på Konsum i Kungälv.
Jag kommer dock inte börja jobba just nu, utan det dröjer några veckor. När innebandymatcherna slutar blir jobbet mer aktuellt. Tanken med detta jobb är att jag ska jobba kvällar och helger så ofta jag kan och behöver. På dagtid är det självklart skolan som gäller.
Det är ganska härligt att ha ett lättare extrajobb nu när jag går i skolan. Jag är mest intresserad av att tjäna lite extra pengar.
Jag kommer ha samma arbetsuppgifter som alla andra som jobbar där, dvs plocka och beställa varor, sitta i kassan osv osv.
Detta är absolut inget nytt för mig. Jag har varit där flera gånger tidigare. Under sommarlovet mellan åttan och nian jobbade jag där. Min moster har varit butikschef så det har hänt några gånger att hon ringt mig på en helg och frågat om jag kunde hjälpa till att jobba.
Jag har alltså känt på detta arbete tidigare. Det som är nytt är kassan. Där har jag inte fått vara eftersom jag varit under 18...

Jag är i alla fall glad över att jag fick jobbet. Det var ett antal till som hade sökt till de tre platserna som fanns.
Jag är ganska glad helt enkelt =)


Nu under kvällen har jag tagit det ganska lugnt. Kameran tömdes (det gick så segt att lägga in korten på datorn när den nästan var helt full) sedan har det blivit mycket chattande med Fredrik och ett 40 minuter långt samtal med Daniel. Det är väl ungefär vad som hänt under kvällen.

Dagen har verkligen varit bra, sjukt bra. Jag hoppas att morgondagen blir lika bra =)


Annars så tycker jag faktiskt att det kan sluta snöa någon gång. Jag vill inte titta ut genom fönstret och se att marken är vit...

Bort med vintern och in med våren =)


Imorgon har kommer det bara bli massa seriöst plugg i skolan, för att jag ska orka så är det dags att sova snart men bara snart. Inom två timmar i alla fall.
Först måste jag fixa lite saker.

/ Malin

Film

Laborationsrapporten gick inte så bra. Jag tog en rast för precis efter att jag skrev det förra inlägget, alltså två timmar sedan... Den rasten pågår ännu. Min ork tog slut.
Under rasten, som skulle varit 15 minuter, satte jag igång filmen Patrik 1,5 för att se det jag missat alla gånger jag somnat till den tidigare... Jag tror det hann gå ungefär 15 minuter sedan sov jag. Efter 25 minuter vaknade jag igen. Jag visade vad jag skrivit på laborationsrapporten för läraren. Han var nöjd. Tydligen hade han inte märkt att jag och Adam legat i uppehållsrummet och sovit.
Nu har jag i alla fall tittat klart på filmen =) Det tog sin lilla tid, haha

Om några minuter slutar min lektion och dessutom min skoldag. Jag kommer nog sitta kvar en stund ändå för att skriva lite tyska.

Allt från mig nu...


Toppen

Gårdagen är som bortblåst. Idag visar min näsa inga som hest tecken på att strejka. Det är så jäkla underbart!
Just nu sitter jag i skolan med ett leende på läpparna. Jag känner att detta är min dag. Det finns inte någon som kan gå fel. Humöret är på topp och jag känner mig så underbart glad. Det går inte att beskriva mina känslor riktigt. Allt känns kanon bra.

I eftermiddag har jag ingen lektion. Det betyder alltså att jag slutar skolan om trygt två timmar. Hur skönt är inte det då? :P Bara för att jag är så glad så blir det ingen rast för mig nu. Jag ska istället jobba med min laborationsrapport så jag får klart den innan lektionens slut =)

Ha en bra dag.

Onormal dag

Dagen har inte riktigt varit normal. Min näsa har verkligen varit helt konstigt. Två gånger har blodet börjat rinna. Imorse var det faktiskt ganska allvarligt. Nu under kvällen var det ganska lugnt. Blodet slutade rinna ganska snabbt.
Jag hoppas att näsa gjorde såhär för att det var för kallt ute. Att stå och vänta på bussen i 14 minusgrader tycker inte min näsa är okej.
Jag önskar att detta inte händer igen...

Annars har dagen varit riktigt bra. Jag har pratat med Daniel hur länge som helst i telefon dessutom har vi chattat en del. Nu börjar snart smsandet :P
Daniel är en underbar person =)

Imorgon är det onsdag och jag slutar 11.20. Vaddå gött? :P
Den enda lektionen jag har är produktionsutrustning B, och där är det bara en laborationsrapport som ska skrivas. Kanske jag hinner klart med rapporten och kan sluta tidigare ;)

Nu börjar jag bli lite trött. Tänkte sätta igång en film att somna till...

Godnatt =)

Näseblod igen =(

Jag skulle nog inte varit med på matchen ändå. Energin var i botten och jag kände mig inte riktigt okej =/
Två perioder fick jag spela sedan blev jag utbytt. Ärligt talat blev jag glad över det. Hade jag inte blivit utbytt så skulle jag bett om att bli det.

För 5:e gången på tre dagar rinner blodet. Näseblod igen =( Jag blir helt galen. Varför håller det på såhär? Vad har jag gjort?
Jag är glad att det inte rinner så mycket just nu. Suger just nu på en isbit för att få det att avta.
Ärligt talat så orkar jag inte med min näsa längre. Det är alltid massa jävla problem med den!
Jag hoppas att det är sista gången jag blöder näseblod. Händer det igen inom de närmsta dagarna så går jag i taket.

Fan, vad kul att min kväll är förstörd... Tack så jävla mycket! Nej nej, jag är absolut inte arg... Grr

Näseblodet har slutat

Äntligen är det över. Blodet har slutat rinna. Nu gäller det bara att inte nysa för då kommer det börja igen =/
Lite jobbigt är det allt att jag inte känner mig jättebra efter detta. Tur att det snart är lunch så jag får i mig lite mat. Min kropp behöver all energi den kan få...

Näseblod

Jag blir galen. Hann vara i skolan i drygt en halvtimme innan blodet började rinna från näsan. Nu har det hållt på i nästan en och en halv timme. Det vill inte sluta. Hur länge har det tänkt hålla på? Jag klarar inte av detta mycket mer. Järnvärdet sjunker och jag skulle kunna svimma när som helst. Det är fan inte roligt. Jag hatar min näsa. Den måste ju klara av lite kyla eller?

Kan inte min näsa bli bra snart??
Just nu har jag lektion, men jag tänker offra några minuter för att ringa läkaren istället. De senaste 3 dagarna har jag näseblodet runnit (dock inte lika mycket som idag) dessutom har inte huvudvärken försvunnit ännu. Det är något som inte stämmer...

16/2

Jaha, då sitter jag här ännu en gång. Trött och seg är vad jag är.
Första skoldagen efter lovet är nu avklarat. Det var helt okej dag. Första lektionen var kemiprov. Jag fick reda på resultatet under eftermiddagen. Det gick mycket bättre än jag kunde tänka mig. Jag är nöjd helt enkelt.
Andra och sista lektionen för dagen var som jag skrev tidigare idag Kommunikation och Kultur. Lärarna är inte de bästa som finns. Man blir trött bara av att se dem. Sorry, men det är faktiskt sant. 
Läraren skulle förklara en uppgift... Det tog en timme innan hon gav upp. Jag lyckades sova i 10 minuter av den timmen. Inte märkte hon det. 
Att hålla ögonen öppna var helt omöjligt. Jag var så trött att jag skulle vilja lagt mig på golvet för att sova lite till.  
Lektionen gick i alla fall i snigelfart. Kvart över fyra lämnade jag skolan för att åka hem.

Väl hemma så hamnade jag framför datorn. Tiden rann iväg och helt plötsligt var klockan kvart i sju och jag var inte alls klar för att träna...
Träningen gick ganska dåligt. Jag var trött och kunde inte fokusera. Det bästa hade varit om jag inte åkt dit...
Imorgon är det match och då gäller det att vara pigg och glad.

Skolan imorgon ser halv bra ut. Första lektionen är det elektronik med Ulf. Den lektionen kommer bli bra. Ulf gör aldrig tråkiga lektioner.
Den andra och sista lektionen är Konstruktion. Jag tycker inte jättemycket om det ämnet. Det är så segt och under lektionstid händer det inte så mycket. Tiden går alltså mycket långsamt...
Men det är väl bara att gå till skolan och ha roligt. Mina kompisar är trots allt där också.

Nu börjar klockan rinna iväg. Jag är jättetrött, men att sova nu går tyvärr inte. Jag måste leta fram skolböckerna... Och dessutom få i mig lite mat så magen slutar prata med mig.

Nu ska jag skriva några rader i min andra blogg... Förhoppningsvis blir inte kvällen allt för sen.

God natt =)

Historia A

Jag trodde att alla beslut var tagna, men där hade jag fel.
Idag kom ett mail ang Historia A. Det finns möjligthet att välja till det. Nu står jag inför ett nytt beslut. Ska jag välja att läsa till det eller ej? Pallar jag ännu en 100poängs kurs?
Nackdelen är att kursen kommer ligga på min jokertid. Jag kommer alltså inte ha någon ledig tid att plugga på. Dessutom kommer det behövas läggas mycket fritid till det. Har jag den tiden?
Jag har helt enkelt ett beslut till att ta. Senast 27 februari ska jag valt vad jag vill...

Förresten så klarade jag Kemiprovet. Det var värsta lätt. Nu är det provet avklarat =)

Just nu sitter jag på kommunikation och kultur lektion. Jag lovar att denna kurs är en av de luddigaste kurserna som finns. Kursen är en blandning av retorik och något annat. Så luddigt verkligen.
Uppgiften som egentligen ska göras nu är att komma på en tes att argumentera. I mitt huvud står det still. Jag har ingen aning om vad jag vill argumentera om. Inte går det så bra att komma på något medan jag sitter här och skriver...

Jag och Carro ska slå våra kloka huvuden ihop för att tillsammans komma på vad man kan argumentera om.

Ha en trevlig dag =)

Filmkväll

Gaaah, lovet är över! :O
Hur gick det till? Vart har all tid tagit vägen?

En veckas lov till hade jag inte tackat nej till. Men tyvärr är det som det är. Jag måste tillbaka till skolan. Nu gäller det att hålla ut till nästa lov, alltså sommarlovet...
Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Mina planer var att plugga lite kemi (typ repetera), men brorsan tog hit några kompisar så det blev filmkväll istället. Jag hade varken lust eller ork till att plugga så jag anslöt till filmen istället.

Nu börjar klockan rinna iväg med en väldans fart. Jag är absolut inte stolt över att vara vaken nu. Egentligen så skulle jag behöva sova för att orka med morgondagen, men jag är inte trött =S Kanske beror det på att jag endast har varit vaken i lite drygt 8 timmar...
Att sova kommer bli ett helvete... Tur att jag har 18 ny nedladdade filmer på datorn. Något att underhålla mig med helt enkelt.

Jag kommer inte plugga något idag, det fungerar bara inte. Det får bli lite plugg imorgon på bussen...

Något mer kan jag inte skriva nu, började precis blöda näseblod så nu blir det en löptur till toaletten för att hämta papper.

God natt

Sömntutan

Jaha, då var det söndag igen.
Jag har inte hunnit göra så mycket idag... Vaknade kvart över fyra i eftermiddags.
Sedan dess har jag hunnit duscha och titta på innebandymatch.
Om en liten stund ska jag plugga lite kemi, provet skrivs imorgon klockan 9.00-12.00...

Att sova kommer nog bli ett helvete idag. Mitt dygn är vänt. Jag som behöver sömn...

Imorse skrev jag om taggarna i handen.
Såhär såg det ut när jag kom hem:

Okej, man ser inte så mycket men det finns ett antal taggar...

Innan det var dags för mig att sova utförde jag en operation för att få bort alla taggar. Det gjorde lite ont i mellanåt... Men taggarna fick jag bort =)

Nu ungefär 15 timmar senare ser handen ut såhär:

Det gör ont och om man trycker lite på det så kommer var fram... Värsta gött...

Okej, nu blev det ändrade planer.... Pluggandet kan vänta. Nu är det filmkväll här hemma =)

Ha det gött


Barnprogram...

Kul att jag nu ska gå och lägga mig och det bara visas massa barnprogram på tv... As kul verkligen..

God natt eller god morgon... Bestäm själv igen

Fest

Klockan tickar på och närmar sig halv sex...
Jag kom hem från helgens fest för en lite stund sedan. Det var mycket trevligt och roligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om festen... Några bilder skulle jag kunna lagt upp, men det är bara de att brorsan tog kort med sin kamera och jag tror att han har somnat nu... Vill inte väcka han helt enkelt. Du för nöja dig med mina ord idag...

För övrigt har dagen varit ganska bra. Jag blev dock väckt tidigt, typ halv tio, av ett sms. Att vakna av sms är inga problem för det går snabbt att svara och somna om... När mobilen ringde vid elva så var det omöjligt att somna om. Jag fick helt enkelt acceptera att det inte blev någon sovmorgon...
Dagen spenderade jag framför datorn eller framför kemiboken. Jag har faktiskt pluggar klart allt inför provet som ska skrivas i morgon, måndag... Eventuellt så blir det lite mera pluggande senare idag. Måste sova och nyktra till lite först...
Vid sex-tiden drog jag och brorsan in till Foppa i Ytterby... Där behövde vi inte vänta länge innan det var dags att åka till Hjärtum på fest. Foppas syster bor där...
Festen var kanon rolig. Jag lyckades få taggar i handen... frågan är bara hur det gick till. Nu sitter jag här med en vänster hand som har åtta taggar i sig. Det känns sådär lagom kul... Ska försöka mig på en operation efter detta inlägg...

Hem kom jag för ungefär en timme sedan. Nykter var jag absolut inte. Nu är det däremot lite bättre, men fortfarande är det ostabilt på benen. Jag vinglar fram helt enkelt.
Magen skriker efter mat, helt sjuk eftersom jag åt några timmar innan jag åkte hemifrån... Klarar jag av mat då?? Det är en bra fråga. Just nu skulle jag bara vilja gå och lägg mig och sova, men det kommer inte fungera sålänge magen vill ha mat. Kanske jag måste lämna rummet för att leta fram något ätbart... Det känns inte så lockande. Jag trivs ganska bra här sittandes på min säng. Det känns tryggt för jag vet att inget kan hända när jag är här...

Idag är det faktiskt söndag... Klockan rinner iväg i en väldans fart. Den är typ halv sex och säkert finns det någon glad person som precis gått upp. Själv har jag inte lyckats gå och lägga mig ännu...
Vad som händer idag vet jag inte. Jag lyckades plugga all kemi inför provet som skrivs imorgon, måndag, igår. Kanske jag tar mig en titt i boken ändå för att vara säker på att jag kan allt. Annars kommer det nog inte hända så mycket. Halva dagen kommer gå till att sova. Sover jag som vanligt på helgerna i minst tio timmar så kommer jag vakna upp tidigast någon gång runt 4 i eftermiddag...  Jag kommer helt enkelt inte ha så mycket tid kvar av dagen..

Trots att klockan är mycket (kanske lite för den som precis har vaknat) så känner jag ingen sorg. Jag har haft en kanon trevlig och rolig kväll. Att det tagit mycket tid bryr jag mig inte om. Så länge man har roligt och lever livet är allt okej ;)
Nu börjar magen låta mycket. Den kurrar som värsta lamafjuret (jag gillar mina jämförelser....)... Kanske det är dags att se till att den får något i sig så att den lugnar sig och tillåter mig att sova.
Så får det bli. Jag ska hitta något att äta, sedan blir det god natt för mig.

God natt eller god morgon, bestäm själv ;)

Ingen huvudvärk =D

Natten kommer nog bli underbar.
För första gången på ett tag kan jag faktiskt meddela att huvudet inte alls gör ont. Kommer jag få gå och lägga mig utan huvudvärk idag?? Det hade varit underbart. Kanske jag till och med skulle kunna somna ganska snabbt.
Jag håller tummarna i alla fall.



God natt =)


Ullared

Jag är trött och då menar jag verkligen trött... Dagen har varit lång, men as rolig.

Igår somnade jag tidigt, klockan hann inte bli tolv innan jag sov. Vaknade dock vid kvart i ett av att Carro smsade... Men det var bara att läsa, svara och sova vidare. Vid tre vaknade jag av att magen kurrade. Dock så orkade (och ville) jag inte lämna sängen. Det var så varmt under mitt täcke. När klockan passerat fyra och jag fortfarande låg vaken med en mage som kurrade valde jag att gå upp. Det fick bli en sväng till fruktfatet för att hämta ett äpple. När magen fått i sig lite gick det jättebra att somna igen.
Kvart i sex ringde klockan. Det var en pigg och glad Malin som lämnade sängen. Kvart över sex satt jag klar i bilen...
Halv sju hämtade jag upp Alexandra och Vickan i Ytterby. På väg dit fick jag reda på att pengarna på mobilerna var slut. Lyckat Malin!
Carro skulle hämtas upp på backaplan. Det passade mig perfekt för då kunde jag fylla på pengar på mobilerna...

När Carro var upphämtat styrdes bilen mot Ullared. Det var en rolig resa med massa skratt =P
Runt halv nio var vi framme i Ullared. Det var nästan inga bilar, parkering längst fram var inga problem att få. Inne på Ge-kås var det tomt på folk. Två timmar tog det oss att få klart allt vi skulle ha. Vi tog en liten fika och vid halv tolv betalde vi och lämnade affären.
Tro inte att vi var klara för dagen, nej nej. Vi lämnade sakerna i bilen och gick till Martinshop. Tyvärr så fanns det mest massa gubbar där som köpte porrfilmer. Sådär lagom kul att veta. Men jag måste erkänna att vi fick oss en del goa skratt där haha.

Efter vår stund i Martinshop gick vi tillbaka till Ge-kås för att gå en rund till. Den här gången blev det bara massa onyttigt köpt.
Halv två åkte vi hemåt igen. Den rensan gick ganska snabbt. Vi stannade till hmm.. någonstans för att äta. Efter maten somnade mina tre vänner jätte gött. I 40 minuter satt jag helt själv och körde. Sådär lagom segt. Ingen att prata med... Ibland är det inte så roligt att köra bil...

Carro lämnades av i Göteborg och Alexandra och Vickan i Ytterby. Jag åkte och tankade bilen och körde sedan hemåt. Vägen hem från Ytterby har aldrig varit så underbart som idag. Jag kände mig lättad över att dagen nästan var över. Väl hemma packade jag upp allt, räknade ihop vad mamma och pappa skulle betala samt tittade hur mycket jag gjort av. Jag blev förvånad... Endast ett tusen kronor rök för mig. Trodde faktiskt det var mer. Men jag fick tag i mycket. Köpte en del smink...
Vid åtta la jag mig i soffan, trött och slut efter dagen. Självklart lyckades jag somna. Med en tupplur på 40 minuter var inte helt fel.
Egentligen skulle jag ut och röja ikväll, men min kropp sa nej. Jag orkade inte helt enkelt. Men det kommer en morgondag också^^

Nu sitter jag här i min säng med datorn i knät och skriver lite här. Jag är ganska trött, men ändå tvingar jag mig själv att vara vaken... Psyko. jag vet.

Jag är i alla fall nöjd över dagen. Att det varit en otursdag har jag inte märkt av...
Vad som händer resten av kvällen vet jag inte ännu. Kanske ska jag satsa på att komma isäng snart...


Nu när dagen är över kan jag erkänna att jag har haft ont i ryggen. Kände av den när jag gick och la mig igår, men jag vågade inte säga något för jag var rädd att mamma och pappa skulle stoppa mig från att åka... Den känns lite, men det är inte så farligt. Det blir bättre och bättre hela tiden.
Förkylningen går framåt. Halsen har nästan släppt helt och hållet. Näsan rinner inte lika mycket. Nu är det bara huvdet som ska bli bra... om det nu kommer bli bra...

Orken tog slut...
Ha en bra kväll

Dagen

Dagen är över och jag är as trött.
Det blev 40 minuters sömn för mig under dagen... Men det räckte tydligen för att jag skulle klara av dagen.
Jag fick pluggat ännu mer, nu tror jag att jag kan allt som kommer på provet på måndag.
Under kvällen har jag varit och spelat match. Oj vad jobbigt det var. Jag tyckte det gick ganska bra för mig. Huvudet gjorde sådär lagom ont de första två perioderna. För att klara av den tredje fick det bli lite värktabletter.

Imorgon är det fredag den trettonde. Det känns jättebra att jag och mina kompisar ska åka till Ullared. Jag är ensam om att ha körkort så det är jag som får köra. Kvart över sex imorgon bitti sätter jag mig i bilen och styr den mot Ytterby där Alexandra och Viktoria ska hämtas. Sedan drar vi vidare till Backaplan där Carro finns. Efter det åker vi mot Ullared.

Mamma, jag lovar att köra lugnt och försiktigt. Blir jag trött så stannar jag. Jag ska även se till att få i mig mat innan jag åker därifrån. Jag ringer dig när vi kommit fram och när vi lämnar stället. Du kan vara lugn helt enkelt. Blir du ändå orolig så går det alltid att nå mig på mobilen.
Min mamma är rädd om mig, märks det?? ;)

Snart ska jag gå och sova. Det kommer inte bli några problem alls. Först får det bli några tabletter mot huvudvärken, men efter det är jag klar för att sova.

Jag ska inte plåga dig mer genom att skriva massa onödigt här...

Godnatt

Ego

Jag känner för att vara lite ego nu, så därför får det blir lite kort på mig ;)


      

     


JAG BEHÖVER SÖMN!

Asså, det är helt sjukt. Jag är as trött och ändå går det inte att sova. Jag satt vaken inatt och pluggade, men inte gjorde det mig tröttare... Klockan tickar på och jag har fortfarande inte fått någon sömn. Det är jobbigt. Jag kommer aldrig orka med dagen.
Jag har legat här i min säng sedan åtta utan några tecken på att somna. Nu drygt fyra timmar senare har jag gett upp. Någon sömn får det väl inte bli för mig. Att bara ligga här och slösa tid känns meningslöst.
Förhoppningsvis blir jag trött senare idag...
Inatt måste jag i alla fall sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och köra bil.

Nu ska jag göra lite nytta här hemma. Kanske ska överraska mamma och pappa genom att städa huset..

Plugg, tankar och känslor

Hej hej.

Klockan är snart halv fem, jag är as trött men det kanske beror på att jag faktiskt har pluggat i några timmar. Hela natten har alltså gått åt till att plugga kemi. Det har varit tråkigt. Allt går ut på att man ska kunna massa formler, där varje formel självklart har massa undantag. Kemi och jag går inte ihop. Att hålla på med någon som jag inte tycker är roligt går inte. Jag försöker hela tiden tänka positivt, men det fungerar inte alltid. Att lägga tid på detta känns både bra och dåligt. Jag vet att bra betyg är inga problem att få, men är jag beredd att offra lite tid för att få betyget? Är jag beredd att plugga på detta som jag egentligen hatar?

Hade jag bara tyckt om det lite till så skulle allt varit mycket roligare. Nu sitter jag bara här och läser en bok som suger! Lektionerna är faktiskt inte heller så rolig, trots att vi har världens bästa lärare.


Förutom lite plugg så har det även blivit mycket tankar och känslor. Nu har suttit här vid mitt skrivbord helt ensam i några timmar. Familjen sover och inga inloggade på msn. Jag har kommit fram till allt möjligt. Vissa saker bättre än andra.


Jag hade önskat att det bara var att skriva upp alla tankar och känslor här, bara för att bli av med dem för en liten stund... men tyvärr kan jag inte göra det. Jag kan inte med. Ni ska inte behöva veta vad jag tycker och tänker. Okej, nu kanske du tror att jag inte mår bra men så är inte det inte. Jag har bara börjat tröttna på saker och ting.


Att ständigt ha ont i huvudet tar på krafterna. Jag har inte lika mycket energi nu som innan det började. Jag orkar inte med dagarna längre. En hel dag i skolan är precis vad jag klarar av, när jag kommer hem är jag så trött att jag skulle vilja gå och lägga mig. Att gå och sova då går inte... Nä, självkart finns det något att plugga på eller så är det träning som gäller. Min kropp orkar inte med detta. Jag känner själv hur energin försvinner mer och mer. Jag orkar inte med träningarna längre. Huvudvärken blir alltid värre och sista halvtimman är ett helvete. Då gör huvudet så ont att jag vill dunka det hårt i väggen så jag tuppar av. Det går inte att beskriva hur det känns. Ett helvete är det i alla fall.


Nätterna brukar vara ett helvete. Varje kväll/natt går jag och lägger mig med världens huvudvärk. Det spelar ingen roll om jag varit vaken 2 eller 22 timmar, det gör alltid ont. Att försöka sova med huvudvärk brukar inte fungera så bra. Det tar oftast runt 2-3 timmar innan jag väl somnar. När jag väl sover så är det ganska lugnt, då känner jag inte av att det gör ont i alla fall. På morgonen börjar allt om igen... Jag vaknar och har ont i huvudet, går till skolan med huvudvärk, kommer hem och har ont i huvudet och tillsist går jag och lägger mig med ännu värre huvudvärk. Mitt huvud lever i en ond cirkel som inte går att komma ur.


Jag känner hur huvudet plågar mig mer och mer. Att hålla humöret uppe är inte alltid lätt. Det är svårt att fokusera på rätt saker när kroppen inte är som den ska.


Ärligt talat så orkar jag inte med detta länge till. Jag känner hur kroppen bryts ner mer och mer för var dag som går. Blir inte huvudet bättre snart så måste jag kontakta läkaren igen. Jag måste få ett svar på varför det håller på så här. Vad är det min kropp vill säga mig? Varför ska jag behöva bli plågad varje dag? Ska det aldrig bli bra? Det finns många frågor som jag vill ha svar på.


Klagomålen har nu tagit slut. Om man sammanfattar allt så är jag trött på min kropp som inte vill bete sig normalt. Är det någon som vill byta huvud med mig för en kväll så är jag helt på.

Nu känner jag att jag är redo för att fortsätta mitt pluggande i några timmar till. Om tre timmar, dvs halv åtta ungefär planerar jag att gå och lägga mig. Dagen kommer jag sova bort, men vad gör det? Jag har ändå inget viktigt inplanerat idag.


Vi hörs ikväll igen =)


Kanelbullar

Dagen har varit lång för mig... Blev väckt tjugo över åtta av ett sms. Låg kvar i sängen till nio. Aldrig har tiden gått så långsamt som då, men inte gjorde det mig något. Jag tyckte faktiskt det var ganska gött att bara ligga och blunda.

Dagen har bjudit på lite smått och mycket gott. Jag var först i Kungälv på mosters jobb en sväng. Efter det åkte jag hem och började baka kanelbullar. Nu luktar hela huset och jag kanelbullar ^^.
När bakningen var klar däckade jag i soffan.

Nu har jag hunnit vara vaken i drygt en timme. Jag ska snart lägga mig i ett varmt bad. Resten av kvällen och hela natten kommer gå till kemi. Jag måste börja plugga på det nu.
Jag kommer behöva plugga som en gris, alltså kommer hela natten gå åt till det. Sak samma, jag har ändå inget viktigt imorgon...

Förkylningen står stilla... Okej lite bättre är det väl allt. Halsen gör inte fullt så ont som den har gjort och näsan rinner inte lika mycket. Huvudet däremot är helt oförändrat. Det gör alltså aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas ont! Inte hjälper det med några tabletter heller =/
Ryggen är inte heller bra. Det strålar fortfarande när jag rör mig.
Jag har tröttnat på detta. Kanske man ska gå i ide och vakna upp om några dagar. Har kroppen återhämtat sig och vill vara normal då??

Ska jag få någon vettigt gjort så är det dags att sluta skriva massa onödig blaja här...


Tiden går fort...

Dagen är över... eller i alla fall om några timmar. Jag tänkte försöka komma i säng och somna innan två inatt. Imorgon har jag inte så mycket planerat, det kommer i alla fall bli en sväng till Kungälv. Under eftermiddagen blir det kanelbulle bakning. Kanske jag eventuellt tar tag i pluggandet också...
Annars har dagen varit ganska bra. Jag somnade, fick lite sömn, vaknade och hade ont i ryggen, somnade om och vaknade igen vid halv ett. Ryggen var lite bättre. Smärtan hade släppt och gått över till strålning istället. Strålande... haha
Lite jobbigt bara att få ont vid minsta lilla rörelse...

Under dagen har jag inte fått gjort så mycket, jag har inte haft någon energi till att hitta på något. Min förkylning blev värre efter gårdagens träning =/ Mina föräldrar tyckte att jag skulle stö över träningen, men jag ville inte det så jag får helt enkelt skylla mig själv. Frågan är bara om ryggen och förkylningen blir bra till på torsdag då det är match. Just nu ser det mörkt ut =S
Mycket av min tid har gått till datorn. Jag har faktiskt inte bara suttit och surfat eller chattat, utan det har faktiskt blivit en hel del rensning också. Från att ha 12% till 25% ledigt... det är bra jobbat! :) Tyvärr verkar det inte finnas så mycket mer att ta bort. Jag har massa program som tar plats, men tar jag bort dem så klarar jag inte av skolan. Jag tror inte lärarna hade blivit så glada på mig om jag kom till skolan utan alla program... Lite jobbigt att göra lektionsuppgifterna^^

Idag är det förresten 6 månader sedan jag lämnade in min dator på lagning, erkänn de är snabba på att laga den... Suck suck. Jag börjar trötta på att vänta. Hur svårt kan det vara att fixa den liksom?? Ja ja, så länge jag får ha denna lånedator är det lugnt.

Lite kemi har jag faktiskt pluggat. STOLT =D Men det finns fortfarande 80 sidor kvar att läsa och kunna till på måndag... De sidorna får vänta till imorgon eller till på torsdag...
Nu ska jag vara lite social på msn...

Imorgon blir det tidigt uppstigning för mig. Väckarklockan ringer halv tio... Jag kommer vara helt död då...

Allt från mig idag.

God natt och sov gott =)


Ryggen och förkylningen

Vilken hemsk och jobbig natt det blev. Jag hade sjukt ont, ändå lyckades jag somna om efter en stund.
Nu har jag hunnit vara vaken i ungefär en timme... Ryggen är lite bättre, nu strålar det bara neråt så fort jag rör mig. Förkylningen är allt förutom bra. Allt är värre än igår. As kul verkligen.

Jag är trött på förkylningen. Kan det inte bara ge med sig?

Nu ska jag lämna sängen för att göra lite nytta framför kemiboken...

Ha en bra tisdag =)

Straffad!

Klockan är tre och det är mitt i natten. Många ligger och sover just nu. Jag har precis vaknat efter en timmes sömn. Just nu skulle jag bara vilja skrika rakt ut, men det kan jag inte göra för då väcker jag resten av familjen. Jag har så ont i ryggen att jag vid minsta lilla rörelse vill skrika. Det är åt helvete helt enkelt. Jag mår inte alls bra. Funderar på hur jag ska lyckas somna om. Kanske jag kan plåga mig genom att sätta mig upp och förflytta en av de externa hårddiskarna från skrivbordet hit till min säng och dator. Då kan jag i alla fall titta på filmer resten av natten.
Att jag har ont i ryggen är jag inte ett dugg förvånad över. Den gjorde ju ont igår kväll under träningen och även när jag gick och la mig.
Att ryggen gör ont är bara för att jag tränade när jag var förkyld. Så fungerar min kropp. Den säger ifrån... Hur länge detta håller i sig vet jag inte. Sist det hände hade jag ont i flera dagar.
Är jag förkyld på torsdag så blir det nog ingen match för mig :( Vågar inte utsätta min kropp för mer helvete. Den är ju redan lagom plågad...

Fy fan för detta. Jag är besviken både på mig själv och på min kropp. Jag vet att det inte är bra att träna under en förkylning, men min kropp behöver väl inte straffa mig genom att bli ännu värre...
Hrmm... ja ja, man kanske ska lära sig av sina misstag, eller??

Jag ska nu försöka sova lite till. Är as trött. Det får bli en ny film att titta på... Frågan är bara vilken...

Hoppas du mår bättre än jag gör i alla fall.
Kram

Förkyld

När ska det ta slut??
Jag har tröttnat på att ha ett huvud som håller på att sprängas, en hals som gör as ont, en näsa som rinner som värsta vattenfallet och en kropp som är så trött att den inte orkar vara vaken.
Jag är förkyld helt enkelt. Detta har pågått ett tag nu (typ en vecka). Träna vill kroppen absolut inte att jag gör, den säger ifrån och gör så jag får ont lite överallt... Idag på träningen så var det tex ryggen och höger knä som fick lida lite...

Visst, jag vet mycket väl att man inte ska träna med ont i halsen men jag klarar inte av att hoppa över en träning för det. Att träna är liksom en del av mitt liv.
Det tar på krafterna att inte må bra. Inatt sov jag i drygt 10 timmar och ändå vaknade jag och var trött. Jag ville bara vända mig om och sova vidare, men klockan var halv tolv och Emma skulle komma vid tolv.
Idag har jag alltså varit barnvakt åt Emma. Det är inte så svårt att vara det. Se bara till att ha håret utsläppt så att hon kan pilla i det, dessutom är det en fördel att vara osminkad så att hon kan "hjälpa till" med det och sist men inte minst... Se till att det finns lite ledigt utrymme på datorn så att hon kan spela något av sina spel...


Här fixar Emma mitt hår medan jag sitter framför datorn och leker :P

Någon sminkning hann det "tyvärr" inte bli... Oj vad ledsen jag blev... Haha

Annars har det väl inte hänt så mycket... Jag och Emma var och hämtade tejp och kylpåsar till laget på NWB... Jag behövde absolut inte känna mig ensam i bilen. Emma snackade oavbrutet! Det var ganska gött att komma hem och vila öronen lite. Haha


Jag har precis kommit fram till att jag är ganska lat..
För två dagar sedan kopplade jag ihop min dator och tv... Sedan dess har de varit ihop kopplade... Jag har inte haft orken att dra ut de två sladdarna och ändrat till normala bildskärmsinställningar. Vaddå lat?? (A)


Såhär ser det allså ut just nu...

Vad som händer resten av kvällen vet jag inte. Kanske det inte händer så mycket mer idag. Jag är ganska trött och mår inte riktigt bra. Kanske ska sätta igång en film och sova. Det hade inte varit helt fel...

God natt på dig i alla fall

Alexandra

Helgen är över, men inte gör det mig något... Nu är det lov som gäller. Ska bli as gött.

Jag har precis kommit hem från Alexandra. Vi hade en mysig kväll med massa roliga filmer. Det var ett tag sedan vi träffades (typ 3 veckor sedan)...

Just nu är jag så trött det bara går att vara. Har planerat att sätta igång en film att somna till.

Imorgon händer det nog inte så mycket... Jag ska hämta tejp och kylpåsar till laget, dessutom blir det lite pluggande. Det jag ser fram emot mest är sovmorgonen.

Nu orkar jag inte sitta framför datorn länge.
Godnatt

Cykling

Huvudet gör ont. Jag menar verkligen ONT! Nu kanske du tror att det beror på kvällens/nattens alkoholintag och att jag endast sovit fyra timmar inatt... men där har du fel.
Jag har precis varit ute och cyklat 1,8 mil... det är anledningen till att jag just nu har så ont i huvudet att jag bara skulle vilja hugga av det.
Det är kallt ute och min näsa klarar inte av det. Den säger ifrån direkt. Men att låta näsan styra över min träning fungerar inte. Jag kan liksom inte avstå för att näsan inte vill att jag ska träna...
Att halsen gör ont struntar jag i, det går ju ändå över snart. Näsan ser det dock mörkt ut med... Jag har vant mig vid att ständigt ha ont.

Om tre timmar ska jag vara i Nordmannaskolans idrottshall, Idrottsskolan som gäller... Idag är det sista gången med denna gruppen, alltså kommer det bli mycket spel och lite andra roliga saker.

Nu ska jag dra och duscha. Efter det blir det film =)

Chaffören började dricka....

Chafför var inplanterat idag... Det slutade med fylla istället ^^

Ja.... Efter att jag tittat på film en stund ringde brorsan och frågade om jag kunde vara chafför... Självklart ställde jag upp. Så vid halv sju drog jag till Andreas för att hämta upp alla. När jag kom dit visade det sig att de inte skulle åka till Kungälv så, utan istället åka vid tio-tiden. Visst tänkte jag, det är lugnt. Jag hade inget inplanerat ändå...
Tiden rann iväg och vid halv tio frågade brorsan mig när jag hade match imorgon. När jag sa att jag inte hade match blev han lite sur på mig. Hade han vetat det innan så skulle jag självklart fått vara med och supa från början. Nu slutade det med att jag ringde mamma. Hon ställde upp som chafför, tack <3 När det var avklarat började jag dricka. Nu har jag precis kommit hem från kvällens/nattens röj. Det blev först en sväng på fars hatt sedan bar det av till Tre kockar där kvällen avslutades.

Jag har haft en bra och trevlig kväll. Det är absolut inte sista gången jag följer med brorsan ut.

Snart ska jag gå och lägga mig... Först ska jag bara ladda ner några filmer till brorsan och dessutom ska jag avsluta alla konversationer som är igång på msn...

Godnatt =)


Matchen är över

Matchen är över.
Vi blev sju utespelare och en målvakt tillslut.

Jag spelade jättemycket. Att halsen gjorde ont glömde jag av. Det vara bara huvudet som inte var med riktigt, men jag är van vid det...
Matchen förlorade vi med 2-1. Men vi kunde ha vunnit. De var inte alls så att de spelade ut oss. Vi hängde allt med riktigt bra.

Nu har jag hunnit komma hem, duscha och smaskat i mig lite kladdkaka. Det är först nu jag känner av halsen =(

Matchen tog nästan död på mig. Jag är as trött nu, så det får bli en film =) Kanske blir det lite sömn också ;)



Tillbaka senare ikväll =)

Match



Det gick inte så bra att sova. Jag var inte tillräckligt trött. Istället satte jag på en film, idag blev det Bolt.

För drygt 15 minuter sedan lämnade jag sängen för att göra mig klar...


Nu är foten tejpad...


Håret uppsatt
Och...


... Matchkläderna är på.

Jag är klar för match... Samling om ungefär 25 minuter =)

Gött gött! =)

Sängen


Jag vill inte lämna sängen idag.
Halsen är ännu värre, rösten har börjat försvinna, huvudet gör ont och näsan rinner =(
Kul att ha match idag. Frågan är hur mycket jag orkar, om jag orkar överhuvudtaget . Jag får känna på uppvärmingen.

Jag är helt slut nu, har varit vaken i 30 minuter för att äta en glass. Klockan är förlite för att man ska vara vaken så jag tänkte gå och lägga mig igen =)

Godnatt/godmorgon/godförmiddag eller vad du nu vill
 

Halsont är bra =)

Jag har precis kommit fram till att det är ganska gött att ha svin ont i halsen...
Jag känner nämligen inte av huvdvärken lika mycket som vanligt. 

Jag funderar på att gå och lägga mig snart, måste upp tidigt imorgon (senast 12.00) för att spela match.
Lite sömn hade inte skadat.

Myskväll

Det är fredagkväll och jag sitter hemma och umgås med familjen =)

Idag åkte mina skor i soptunnan, de har gjort sitt. Att få fötterna blöta så fort det regnar eller är lite slask ute är inte så kul. Det är dags att använda något av de nya paren som jag köpte för en vecka sedan.

Förhoppningsvis slipper fötterna blir såhär. Det är ganska kallt om man säger så...

24.7 gb med kort har jag brännt ut idag. Jag trodde inte att jag hade så mycket kort =S
Det kändes mycket skönt att få det fixat. Jag är nämligen rädd att datorn kraschar typ när som helst. Den ligger lite risigt till med tanke på att fläkten inte fungerar riktigt, den hänger sig och dessutom vill den inte gå ner i vänteläge. Jag vågar inte lita på datorn helt enkelt...

För drygt en timme sedan slog det mig att jag inte sminkat mig idag (helt osminkade har jag ändå inte varit, jag somnade tydligen sminkad igår). Att gå osminkad är gött, men trots det sitter jag nu här i mitt rum nysminkad. Det känns lite onödigt med tanke på att jag måste tvätta bort det inom en liten stund, vill inte ha brunkräm på min kudde...
   



Nä, nu ska jag ta och dricka upp mitt vin, sedan blir det en sista ansträngning innan det är dags att sova...



Ha en trevlig helg =)

Aftonbladet

Läser jag någongång tidningen så är det på nätet... Idag läste jag något sjukt, nämligen detta.
Den 68-årig korianskn har kuggat på teoriprovet 771 gånger! Hur är det möljigt?
Hon har skrivit prov nästan varje dag sedan år 2005.

Jag förstår inte riktigt hur det går till. Kanske hon skulle fundera på att plugga lite mer innan det är dags att göra nästa prov...
Så svårt är det faktiskt inte att klara provet. Jag klarade mitt på första försöket ochjag kan inte påstå att jag pluggade mycket. Jag läste inte ens igenom hela körkortsboken.

Undra om hon kommer få sitt körkort någongång...


Skolan

Halva skoldagen är avklarad. Engelskalektionen gick fort, kanske var det för att vi inte gjorde så mycket. Sammanlagt hade vi en timmes rast, och dessutom fick vi sluta 40 minuter tidigare. På slutet skulle vi göra ett gammalt nationelltprov. Läraren hade kopierat upp det, men hon visste inte att vi reda gjort det provet med den förra läraren.
Vi fick en annan övning att göra medan läraren skrev ut ett nytt prov. Övningen skulle betygsättas, men kanske det inte är så smart att lämna klassen själva. Måste jag säga att klassen sammarbetade?? ;)
När läraren väl kom tillbaka med ett nytt prov visade det sig att vi gjort de också. Det fanns helt enkelt inget mer att göra på lektionen så vi fick gå.
Väldigt härligt att sluta tidigare.

Just nu ligger jag i en soffa i uppehållsrummet, snacka om gött =P
Om ungefär 10 minuter börjar min sista lektion för dagen, ja till och med för veckan. Det är CAD som står på schemat, alltså kommer skolveckan avslutas på bästa sättet =)

I eftermiddag ska jag rensa datorn ännu mer. Fick tagit bort 12gb igår. Det är ju smart att ha dubbletter och trippletter (så heter det nog inte, men du förstår nog  vad jag menar) av allt. Prio ett är ändå att bränna ut alla korten (samt lägga över dem på min externa hårddisk). Gör jag det så får jag automatiskt 9gb till ledigt. Det kan behövas.... min dator är as seg just nu =/

Nu ska jag lämna uppehållsrummet och gå till klassrummet.
Ha en fortsatt bra dag =)

Förvånad

Jag är förvånad, väldigt förvånad faktiskt. Trots att det är fredag och sista skoldagen innan lovet så är klassen jättelugn. De är inte ofta det är såhär tyst i klassrummet.
Kanske är det för tidigt för att klassen att börja tänka. Klockan är trots allt bara kvart i nio...

Jag har ont i halsen, men inte stoppar det mig från att ha en underbart bra dag.
Att skriva här samtidigt som man gör en hörövning är inte så lätt... Jag väljer nog att avsluta detta inlägg nu för att återvända till engelskalektionen.

Ha en bra fredag =)

Ont i halsen

Halsen har bliviv ännu värre :O Idag gör den jätteont =(
Jag vill inte bli sjuk nu!

Torsdagen är över

Dagen börjar lida mot sitt slut... Jag sitter just i mitt rum och äter lite yoghurt, var sjukt hungrig.
Var på träning förut, en mycket roligt träning faktiskt. Vi var inte så många spelare men ändå hade vi roligt. Vi skrattade med och åt varandra.
Det var riktigt roligt helt enkelt.

Jag ska snart fixa en mugg honungsmjölk i hopp om att det kan hjälpa mig med min onda hals. Jag är inte sugen på att bli mer sjuk. Det räcker som det är nu...
Annars så kommer det nog inte hända så mycket mer idag, jag tänkte försöka komma i säng ganska snart. De har blivit för lite sömn de två senaste nätterna.
Imorgon är det i alla fall fredag. Jag lovar att klassen kommer vara pratig hela dagen, det är nämligen sista dagen innan lovet.

För övrigt känner jag mig mycket bättre nu när alla besluten är tagna. Jag slipper tänka på dem. En klump i magen har försvunnit. Jag fattar inte varför jag känt så här för detta, jag är störd. Haha

Imorgon kväll har jag just nu inget planerat, eller ja det finns väl lite små planer... Carro vill att jag ska följa med på fest i Ale, men jag vet inte om jag känner för de... På lördag har jag match och då gäller det att vara pigg för några spelare har vi knappt.
Istället funderar jag på att träffa någon av alla mina andra kompisar, kanske det blir en sväng till Alexandra eller Jenny... Det var ett tag sedan vi sågs. Eller så får det bli en slapp kväll med familjen.
Jag orkar inte planera kvällen just nu, jag får se hur det blir imorgon istället.

Nä, jag kanske skulle ta och bädda ner mig nu. Huvudet gör ont (som vanligt helt enkelt) och jag är trött.

God natt på er alla därute i världen


Äntligen

Nu kan jag äntligen slappna av. Idag har jag fått gjort alla val som ska göras.
Jag har valt inriktning och IV-val och dessutom mailat och meddelat att jag är intresserad av att åka med till Tyskland.

Detta är otroligt härligt. Nu kan jag släppa detta =)

För övrigt har dagen varit väldigt bra. Första lektionen var Produktionsutrustning B. Jag och Adam fick provköra de vi programmerat. Allt stämde så vi blev helt klara idag. De tre lektioner som väntar får vi skriva laborationsrapporten på. Så härligt =)

Andra lektionen var kemi. Vi laborerade lite och jobbade lite i boken. Eller ja, vi skulle jobba i boken. De flesta i klassen satt och vek pappersflygplan och kastade ut genom fönstret. Man måste få vara barn ibland ;)

Efter skolan hade jag utvecklingssamtal. Det gick mycket bra. Lärarna tyckte att jag jobbade på bra =)

Nu har jag precis kommit hem. Om typ en halv timme ska jag åka iväg på träning. Egentligen kanske jag skulle hoppa över den eftersom jag har ont i halsen, men va fan det e ju bara att gå av om det blir värre...

Om jag ska hinna i tid till träningen så måste jag lämna datorn nu.
Ha en bra kväll =)

Sms

Nästan en timmes sömn blev det sedan vaknade jag av att mobilen lät. Ett sms hade kommit till mig.
Jag lyckades missa de två första gångerna den lät, men tredje gången gillt om man säger så.
Jag har insällt så att mobilen låter varannan minut när det har kommit ett sms, jag vill ju inte gå miste om något. haha.

Nu är att jag är pigg. Jag kommer ha jättesvårt för att somna igen. Just nu är jag inte säker på om jag kommer somna över huvudtaget =S

Men men jag har ju sovit redan så sak samma. Jag överlever nog ändå =P

btw gör mitt huvud ont, för ont till och med. Så ont att jag skulle vilja hugga av det just nu. Det suger!

Trötter

Ögonen går i kors, jag är så sjukt trött.
Natten blev lång, jag satt och lekte i Photoshop fram till tre. När jag sedan gick och la mig var det omöjligt att sova. Huvudet gjorde ont (som vanligt) och jag kunde inte koppla av. Jag låg och funderade på skolan... Nu är det en jobbigt tid med massa val som ska göras, prov, läxor, redovisningar och inlämningsuppgifter hej vilt. Det är lite för mycket helt enkelt. Jag skulle behöva stänga av hjärnan en liten stund för att kunna somna in.

Jag var helt slut när jag äntligen somnade klockan 6.20... Lite mindre roligt var det att gå upp 7.00, men det vara bara att bita ihop det var ju trots allt jag som gjorde att det blev för lite sömn...
Skoldagen har varit annorlunda, ganska slapp om man säger så. Först var det skridskor 9.45-11.00. Jag kom fram till att jag inte stått på ett par skridskor på 4 år. Nu i efterhand frågar jag mig varför. Att åka skridskor är faktiskt ganska roligt.  Jag klarade av att åka i drygt en timme sedan gjorde min fot så ont att jag trodde seriöst att den var av. Den fick bli en kvarts vila och sedan tillbaka på isen.
När jag tog av skridskorna förstod jag varför foten gjorde ont. Den var svullen och öm. Men smärta har jag vant mig vid så det är ganska lugnt. Det var lätt värt den smärtan =)

Andra och sista lektionen för dagen var tyska. Det var inte vilken lektion som helst, utan det var dags för prov. Franziska är lite speciell när hon gör prov. Det är liksom inte så att hon kommer på något eget utan de som kommer på provet är övningar som vi gjort på lektionerna. Kopiatorn är hennes bästa vän...  Klassen har helt enkelt lärt sig att det bara är att memorera uppgifterna för att få alla rätt.
Exakt en timme tog det att göra provet. För mig gick det mycket bra =)
Efter provet var det dags för grupparbete. Man skulle dela in sig i grupper med tre personer i varje... Det gick inte så bra. Från min klass var vi tolv stycken där. Vi delade snabbt in oss i tre grupper. Franziska blev inte så glad, men vi brydde oss inte.
Precis innan lektionens slut mailade en i gruppen in vad arbetet skulle handla om och vilka som tillhörde gruppen.

Klassen blev chockad när Franziska skickade hem oss redan 15.30, liksom en timme tidigare. Det är inte ofta de händer om man säger så... 

Jag hade 40 minuter innan min buss gick från Nils ericsson terminalen så jag följde med Ellinor till Nordstan. Hon skulle köpa kläder till sin 18-årsdag som är imorgon.
Det var en rolig och trevlig stund =)

Väl hemma meddelade Ellinor att Franziska svarat på mailet... Det fanns bara ett OK. Läraren verkade tydligen inte bry sig om att alla grupper innehöll fyra personer. Hehe

Kvällen har rullat på i ett fasligt tempo. Jag förstår inte riktigt var tiden tagit vägen. Inte för att det gör mig något, men ändå...
Jag har mest suttit i vardagsrummet och tittat på tv, självklart har datorn legat i knät ;)
Nu ska jag snart förflytta mig in i mitt rum för att fundera på lite skolsaker.
Imorgon har jag utvecklingssamtal och då ska de bestämmas vilken profil och IV-val jag ska välja inför trean. Jag har nog bestämmt mig, men är inte riktigt säker ännu.
Just nu lutar det åt att jag väljer profilen Teknikutveckling och företagande med IV-valet Programmering A och B.
Förutom detta valet ska jag även betämma mig typ när som helst om jag vill åka till Tyskland med skolan. Detta sker i så fall i April, samma helg som min bror fyller 20 år.
Visst, det skulle varit roligt att åka till Tyskland för att träffa lite folk, lära mer tyska osv... Men pallar jag det? Klarar jag av att kommunicera med dem?
Nackdelen med att åka är att jag missar brorsans födelsedag. Det känns lite surt :/

Jag har en del att tänka på helt enkelt. Allt är inte lätt i livet...

Det här är väl allt från mig idag. Jag ska nog gå och lägga mig ganska snart. Är inte så pigg om man säger så ;)

Hoppas du har haft en bra dag =)

Go´natt


Magsjuk

6.25 - väckarklockan ringer. Jag mår skit! Lämnade sängen, mådde ännu sämre!!
Typ sådär kan man beskriva min morgon. Jag mådde dåligt redan innan jag gick och la mig, men ignorerade allt i hopp om att det skulle försvinna... men nej, de gjorde de inte. Jag mådde illa och ville bara gå under jorden. Jag ringde och sjukanmälde mig, sedan kröp jag ner i sängen och sov vidare.

Kvart i tio vaknade jag igen. Tyvärr mådde jag sämre då, spydde och tyckte synd om mig själv. Jag tröstade mig själv genom att ta en lång dusch.

Resten av dagen har jag tvättat och diskat lite, städat upp i rummet, pluggat tyska (prov imorgon - eeh idag menar jag), tittat på film, lekt lite i Photoshop, chattat, tyckt synd om mig själv och dessutom har jag mått skit!

I och med att jag var hemma från skolan idag så missade jag engelskaprovet, men det är inga problem med det för jag har engelska på fredag så jag gör det då.

Imorgon - eeh idag fortfarande, ska jag till skolan.. Eller rättare sagt jag MÅSTE till skolan. Jag har inget val, trots att jag helst skulle vilja (behöva) vara hemma så går det inte. Klassen ska nämligen åka skridskor och det är ett obligatoriskt moment i Idrott och hälsa kursen. Missar jag detta imorgon så får jag åka när ettorna åker och det känns absolut inte lockande!

På eftermiddagen har jag tyskaprovet och det vill jag inte heller missa. Trots att tyska suger och läraren är dålig så ska jag bevisa att jag kan detta!
Att missa provet blir bara jobbigt för mig, omprov sker nämligen vecka åtta... Och då har jag redan två prov inbokade, varav ett är kemi (provet jag missade i samband med operationen). Det är typ as mycket att plugga på, kommer få slita som ett djur med det... Orkar helt enkelt inte med ett prov till.

Annars kommer det nog inte hända så mycket mer IDAG (wiho, jag kom ihåg). Efter skolan blir det till att åka hem, chatta lite på msn, blogga och sedan god natt.

Klockan tickar på. Jag måste sova nu. Eller i alla fall snart, måste göra klart allt inför skridskoåkningen och dessutom ska bilden jag håller på med i Photoshop vara klar... Förhoppningsvis sker detta inom 30 minuter.

Om jag ska bli klar med bilden och packa väskan någongång så är det bäst att börja avsluta här.

Förresten... Daniel har en ny blogg.

Kram och god natt =)

Blodgivare

Idag har jag faktiskt gjort samhället en tjänst, jag har nämligen blivit blodgivare.
Jag har alltid viljat lämna blod, men med tanke på att man måste vara över 18 år så har det fått vänta. När jag väl fyllde 18 så fick jag inte lämna blod eftersom jag åt penicillin. Där rök 4 veckor... Idag tog jag däremot tag i saken och gick till Droppen och skrev in mig.
Jag fick lämna 3 rör med blod för att de skulle kunna testa det. Jag fick ta blodtryck och kolla pulsen. Sköterskan tittade lite konstigt på mig när puls-värdet kom fram...
- Eehh, tränar du mycket??
Jag: Jag tränar innebandy...
- Jag ser det, din puls är 48.
Jag: Jaha, det var ju bra.

Nu i efterhand har jag upptäckt att en vilopuls på 48 är bra. Jag förstår inte riktigt hur jag kan ha så låg puls. Jag är inte speciellt bra tränad.
Det var likadant när jag opererades. Min puls var låg och läkaren undrade om jag alltid var så lugn.

Sak samma, huvudsaken är ju att man lever ;)

Om fem veckor är det första besöket där jag lämnar blod inplanerat. Det blir nog bra.

Skola, shopping och lite annat

Klockan är lite efter elva och min kväll har bara börjat...

Dagen blev inte riktigt som planerat. Jag var i skolan 8.00-9.30. Halv tio var jag klar med mattetalen som skulle göras under dagen, så då fick jag dra hem...
Men hem blev det inte. Jag åkte till stan och köpte nya skor och lite annat. Dessutom träffade jag David :)

Jag var hemma igen vid tre-tiden. Plugga var det som var planerat, men mitt tålamod tillät inte det. Istället blev det lite drömmar bakade.

Senare på kvällen drog jag iväg på träning...
Nu de senaste två timmarna har jag suttit framför datorn och chattat med folk. Nu verkar det dock vara så att alla ska gå och sova. Själv blir jag glad om jag får någon sömn alls idag... Har ett engelskaprov imorgon som jag måste plugga lite på. Det känns verkligen as kul... Eller inte!

När engelskaprovet väl är gjort imorgon så är det bara att försöka ladda om batterierna och plugga lite inför tyskaprovet som är på onsdag. Denna vecka är en såndär vecka som man absolut inte kan tycka om. Lärarna planerar in massa saker som ska vara klara innan lovet.
Ja ja, det är väl bara att bita ihop och se glad ut... Hur det nu ska gå till...

Nu har jag inte tid att sitta och skriva mer här. Jag MÅSTE verkligen plugga!

God natt på er alla som ska sova :)

Helgen är över...

Kul att jag lyckades somna med datorn bredvid mig ännu en gång. Det var as varmt när jag vaknade första gången vid åtta... Jag löste det ganska snabbt genom att lägga datorn på golvet och vända mig om. Jag somnade ganska fort igen. Klockan hann bli lite över tolv innan jag vaknade igen.
Under dagen har det blivit ganska mycket skolarbeten gjorda. Jag har sjukt mycket att plugga på denna vecka, det är ett under om jag kommer hinna träna =S

Jag har även hunnit med Idrottsskolan idag, endast 5 av 18 som kom. Det blev en helt del spel, öven jag var med.
Just nu sitter jag i mitt rum med ett huvud som håller på att sprängas. Det är helt enkelt dags för lite koksaltlösning och kortisonnässpray sedan blir det en dejt med kudden.

Näsan, bihålorna och huvdet har blivit lite bättre sedan jag var hos läkaren. Nu hoppas jag bara att det blir helt bra. 4 veckor har kroppen på sig att fixa allt, om det inte är bra då så måste jag kontakta läkaren igen för att göra en röntgen.

Imorgon är det måndag och jag har ingen sovmorgon. Jag börjar i vanliga fall 13.10 på måndagar, men matteläraren flyttade en lektion... Så imorgon är det skolan 8.00-16.30, as kul att båda lektionerna är matte. Jag kommer alltså ha 6 h och 40 minuter matte imorgon. Det känns inte så lockande...

Nu ska jag göra mig klar för att sova.

Sov gott =)