28/4

Det är mycket nu. Jag har inte tid till att sitta framför datorn och inte göra någonting. Hela tiden är det saker som måste göras. Min kropp känns sliten och trött...

Slutspurten i skolan har startat. Det har varit ganska lugnt i skolan ett tag, men nu är det fullt upp igen.
Imorgon har jag både nationelltprov och en redovisning. Att min läpp spräcktes idag på matchen (en klubba på käften) gjorde inte detta mycket bättre... Mina tänder isar och jag stör mig något enormt på det.

Det är mycket som händer just nu...
Kan inte riktigt förklara...

Nybakat bröd

Det luktar nybakat bröd här hemma... mums


Grattis

Idag fyller världens bästa storebror 21 år!
Grattis Peter

Spänningshuvudvärk och lite brödbak

I ett par dagar har jag gått runt med ett huvud som gjort riktigt ont. Trots alvedon så har huvudvärken bara fortsatt och blivit värre och värre...

Imorse var det inte lätt att gå upp. Jag sov i nästan 12 timmar men trots detta var jag sjukt trött. Huvudet gjorde riktigt ont och jag ville bara gå och lägga mig i min säng och sova några timmar till.
Sova hade jag dock inte tid med. Jag valde att åka med mamma och pappa in till Göteborg för att köpa paket till min bror som fyller år på måndag.
När jag kom hem var det dags att starta upp datorn och börja plugga. Ett mycket viktigt arbete, det sista individuella arbetet på gymnasiet, slutfördes och lämnades in och dessutom gjorde jag klart min engelskaläxa. Drygt 50 sidor i min engelskabok fick jag också läst.
Efter att detta var gjort började min huvudvärk sakta men säkert att försvinna. Nu, många timmar senare, är mitt huvud smärtfritt. Det var helt enkelt spänningshuvudvärk som plågade mig.

Eftermiddagen spenderade jag i min säng, några timmars sömn blev det.
Under kvällen bakade jag lite bröd.

Nya favoriten här hemma är frukostbröd med havregryn:



Nu är klockan mycket och det är dags för mig att sova.
Imorgon är det en hel dag på jobbet som gäller för min del.

God natt

Fredag

Nationellt prov, 5 timmar, orkar inte!!! sådär kände jag imorse.

Idag var det dags för nationella provet i svenska B. Lärarna hade varnat för att det skulle bli en lång dag med mycket skrivande på datornerna. Fem timmar hade vi på oss att skriva provet.
Jag vaknade imorse och var riktigt trött. Det var en kamp att lämna sängen. Hade det inte varit så att jag hade provet så tror jag nästa att jag hade sovit en stund till.

Till skolan kom jag i alla fall, lite tidigare än vanligt. Klassrummet var redan förberett för prov och jag satte mig på en ledig plats.
Några minuter efter åtta slutade det pratas i klassrummet. Provet var igång. Jag valde att skriva en debattartikel om arrangerade äktenskap. Det gick fort och jag visste redan när jag började vad jag skulle skriva. Valet var inte svårt då jag bara för lite drygt en vecka sedan höll ett argumenterande tal om just arrangerade äktenskap. Det var bara att skriva lite utifrån det jag tog upp i talet.
Lätt som en plätt var det och när klockan visade 9.02 var jag klar och lämnade in min 2,5 sidor långa artikel. Resultatet blev som jag tänkt mig och att lämna skolan redan efter lite drygt en timma var väldigt gött.

En sväng till Backaplan blev det tillsammans med Carro och Adam. Vi firade att provet, helgen och fredagen med donken.
Lillebrorsan hämtades upp stax inann elva och efter det åkte vi först och köpte några paket till världens bästa storebror som fyller 21 år på måndag. En sväng till NWB blev det på vägen hem. Lillebrorsan behövde en ny innebandyklubba. Tillslut var vi hemma igen.

Min eftermiddag och kväll har gått till plugg, träffa Sofia och hennes pojkvän samt ett väldigt gött bad.

Nu är jag trött och ska därför gå och lägga mig.
Imorgon är det lördag och jag har massa att plugga på...

God natt

Trött

Det är snart dags för mig att sova. Jag är så trött att jag har ont i huvudet. Att jag håller mig vaken fortfarande är ett under.
Min rygg är bättre idag, men det strålar fortfarande lite. Någon förkylning tror jag knappast det blir, som tur är.

Dagen idag har varit slapp. Skola och jobb har det varit för min del...

Imorgon är det fredag och dags för nationellt prov i svenska B. Gött att sluta tidigt! :)

God natt

God natt

Jag kan inte beskriva hur nöjd jag är med min balklänning. Den sitter jättebra på mig och jag älskar den! Just nu hänger den på min ena garderobsdörr, och där lär den få hänga fram till den 17 maj då den ska användas. Jag är riktigt nöjd!!! :D

För ett par timmar sedan var det träning. Jag tyckte inte alls det gick bra. Min kropp känns sliten och jag hade inte riktigt ork att köra på för fullt. Det är lite tråkigt när kroppen säger ifrån, det är ju trots allt bara en innebandyträning i veckan.
Foten klarade även denna veckas träning väldigt bra. Jag körde otejpad även denna gång och jag hade inte några känningar alls. Nu håller jag tummarna för att det fortsätter så här.

Min rygg har det däremot hänt något med. Jag har ont i slutet på ryggen och så strålar det ner över skinka och ner i låret. Det är obehagligt och jag hoppas på att det bara är något tillfälligt. Tyvärr brukar detta vara det första symptomet på att en förkylning är på gång. Jag lovar att jag kan gå runt och ha lite små ont bara jag inte bli sjuk, för sjuk har jag verkligen inte tid att bli nu!

Imorgon är det torsdag och jag har en lång dag framför mig. Först är det skola som vanligt 8.00-16.30 och efter det är det dags att jobba, 17.00-20.15. Jag blir trött bara av att tänka på dagen...

Nu ska jag sätta igång tvn och titta fram till att jag somnar.
God natt

Balklänningen har kommit

Min balklänning kom idag och jag är supernöjd! :D

21/4

Idag är det lillördag och snart är det allstå helg. Dagarna går fort och jag hade stundtals önskat att dygnet hade 30 timmar och att kroppen orkade vara vaken lite längre än den gör nu.
Igår hade jag planerat att gå och lägga mig tidigt, men min plan sprack. Datorn började krångla och jag kunde inte bara stänga av den för att gå och sova istället. Ett par timmar gick till att försöka förstå varför datorn höll på som den gjorde. Tyvärr kom jag inte fram till något mer än att klockan var mycket och att jag var lite tröttare än vanligt.
Det var bara att gå och sova istället.

Imorse vaknade jag när väckarklockan ringde, hysterisk för att fanskapet väckte mig. Mitt dåliga humör försvann fort när jag insåg att det var onsdag och att jag hade hela förmiddagen på mig att skriva tal inför en redovsning som är nästa vecka.
Några minuter innan åtta kom jag till skolan. Efter lite snack med Carro och Adam bestämdes det vem som skulle ta vilka delar i redovinsningen. Jag började skriva på talet direkt och är därför klar ganska snart. Det tar ju faktiskt inte så lång tid när jag endast ska prata i ungefär fem minuter.
Carro och Adam ligger lite mer risigt till. De har inte börjat skriva och har alltså en del kvar att göra. Jag är glad att jag valde att utnyttja denna morgon. Nu har jag lite mindre att göra hemma!

Om en liten stund är det lunch och efter det är det dags för veckans mardrömslektion; programmering. Jag hatar kursen och funderar faktiskt på varför jag läser den. Usch för dessa meritpoäng!!!
Det går inte bara att bita ihop och köra...

I kväll är det träning som gäller. Jag längtar!

Ska mitt tal bli klart innan lunchen så är det bäst att jag fortsätter skriva på det.

Kram

20/4

Klockan är lite efter elva och jag har redan avslutat min tisdag i skolan :)

Jag har valt att stanna kvar i skolan för att plugga lite, ska jobba ikväll och det känns bara onödigt att åka hem nu och sedan åka till jobbet. Jag är helt säker på att jag kommer lägga mig framför tvn och sova om jag åker hem. Det är helt enkelt mycket bättre att jag sitter kvar i skolan och får gjort lite vettiga saker istället.

Jag hoppas på att denna dag går fort för jag är tröttare än tröttast och vill bara sova. 12 timmar kvar....

Ha en bra tisdag!

Underbar helg

Efter en mycket bra helg med massa roliga saker är jag nu tillbaka i skolan. Veckans första, och sista, prov är avklarat. Denna gång var det fysikprov som gällde och jag är helt säker på att det gick väldigt bra! Helt okej att starta vecka sådär :)

Helgen kommer jag inte kunna beskriva med ord, jag har haft enormt roligt.
I fredags var det skola som vanligt. Jag hade sovmorgon och började därför klockan 9.00. Privatekonomi och juridik stod på schemat. En intressant lektion med massa information inför framtiden. När denna lektion var slut slutade jag egntligen för dagen. Trots detta valde jag, Carro och Adam att sitta kvar och jobba lite med en presentation som ska utföras om drygt en vecka. Vi kom långt och det kändes bra att lämna skolan framåt tre-tiden.

Jobb var det dags för på kvällen. Det var fullt ös hela tiden, kanske inte så konstigt i och med att jag nästintill jobbade själv... Huvudet gjorde ont när jag lämnade arbetsplatsen. Att komma hem var väldigt härligt. Jag somnade med kläderna på på sängen. Snacka om att jag var trött.

Lördagen startade tidigt. Redan vid halv sju vaknade jag. Det var lite segt att vakna så tidigt när jag hade planerat in en go sovmorgon. Lite tvtittade fick det bli innan jag började förbereda en bröddeg. Klockan 11 började jag jobba. Det blev en seg dag med väldigt lite att göra. Vi fick gjort allt och lite till av det som skulle göras. Timmarna gick långsamt!
Framåt kvällen ringde min bror och frågade om jag kunde vara chafför. Självklart tackade jag ja till det uppdraget.

När jag kom hem från jobbet var det bara att byta kläder och hoppa in i brorsans Impala.



Det blev en sen kväll!

Först en sväng till Spekeröd och efter det bar det av till Kåken i Kungälv. En underbar kväll och natt tillsammans med brorsan och hans kompisar.
Klockan 4.47 kom vi äntligen hem. Jag var riktigt trött och somnade framför datorn.

Igår vaknade jag redan vid halv tio. 4,5 timmars sömn kanske inte låter så mycket men jag var pigg och glad och att sova vidare funderade jag inte ens på.

Jag satte i gång med at baka bröd direkt. 75 stycken havre-thekakor och 3 limpos blev det. När ugnen ändå var i gång passade jag på att baka massa dumlekakor.
Jag är nöjd med resultatet och det blev omtyckt här hemma.
Det kommer dröja länge innan mamma kommer behöver köpa bröd. Nu är det hembakt som gäller hemma hos mig! :)


När jag ändå var igång i köket bestämde jag mig för att fixa mat till min familj. Det blev en trerätters.
Förrätt: Smörgåsbakelse -smögen



Till varmrät blev det grillade sweetchilimarinierade fläskfiléspett och potatisgratäng


Toscapäron med pistagenötter blev det till efterrätt



Det blev smarrigt och alla var mätta och belåtna efteråt.

Som sagt, jag kan inte beskriva min helg i ord. Det finns så mycket roligt som hänt som inte går att förklara.

Nu är det i alla fall en ny vecka, och jag jobbar nästan varje dag. I skolan är det inte mycket att göra. Snart är det studenten!

Om en stund är det lunch, men innan dess tänkte jag skriva lite på ett arbete som ska in om två veckor.

Ha en underbar måndag!
Kram

Snuvuad på min sovmorgon

Imorse hade jag sovmorgon, jag hade sett fram emot denna då jag har svårt för att somna inatt. Väckarklockan var inställd på 7.30. Åh vad gött det skulle bli att få sova... självklart slutade min sovmorgon inte som jag tänkt mig. Klockan 6.48 vaknade jag av ett sms.
Lillebror: När börjar du idag?

Jag blev inte alls glad. Hade jag börjat som vanligt, alltså klockan åtta, så skulle jag redan varit uppe. Min älskade lillebror väckte alltså mig. Jag blev lite besviken. Min sovmorgon försvann och att somna om gick inte. Det var bara att rikta ögonen på tv, som varit igång hela natten, och titta på Rivstart som precis startat.

Trots att jag inte fick min efterlängtade sovmorgon så tycker jag ändå att dagen hittills har varit bra. Jag gick ut på en lång promenad innan jag åkte in till stan för att möta Carolina och Adam. Promenaden var behövlig då jag är ganska stel i benen efter gårdagensträning. Just nu befinner jag mig i skolan. En våning under pågår lektionen, entreprenörskap, dvs en lektion där man inte gör någonting. Jag, Carro och Adam sitter dock på torget och övar på våra tal som ska hållas om några timmar.

En liten tupplur hade inte varit helt fel. Kanske jag ska försöka få med de andra två slöfockarna till uppehållsrummet och sofforna ;)

Ha en underbar dag i solen :)

Kan inte sova

Att somna var inte lätt.
Jag är pigg och kan absolut inte sova. De sista har precis loggat ut från msn så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Timmarna går långsamt och jag ska upp om ungefär sex timmar. Det kommer inte bli många timmarns sömn inatt, men jag bryr mig inte speciellt mycket. Allt löser sig och jag sov faktiskt ett par timmar tidigare idag. Är jag trött imorgonbitti så får jag skylla mig själv ;)

Jag tänkte passa på att titta på en film nu när jag är pigg. Kanske jag hinner se mer än 7 minuter innan Malin-syndromet infaller, dvs jag somnar ;)

God natt ännu en gång ♥

Bra dag

Att kunna gå och lägga sig med ett leende på läpparna är härligt.
Jag har haft en kanondag som knappt går att beskriva med ord.

Den startade i alla fall i morse med en liten sovmorgon. Att få sova till strax innan halv åtta en vardag är inte varje dag jag får göra. Humöret var på topp redan när jag vaknade. När jag rullat upp i mitt rum och konstaterat att vädret förmodligen skulle bli riktigt gött, blev jag ännu gladare.
En kladdkaka slängde jag ihop och när den var ute ur ugnen drog jag iväg till skolan. Det luktade kladdkaka i hela bilen :P

I skolan mötte jag Adam och födelsedagsbarnet Carolina. En mysstund i sofforna blev det



Tanken var egentligen att vi skulle skriva på vårt tal till projektarbetet, men det gick inte så bra. Efter att vi smällt i oss kladdkaka, grädda, dricka osv osv osv mådde vi så illa att alla tre låg som tre döda sälar i varsin soffa. Vi sov bort timmarna och det blev inte något vettigt gjort.

Lunchen blev det inte mycket med. Att försöka få magen att inse att lite mat kanske inte hade varit helt fel, var väldigt svårt när man var spyfärdig.

Jag och Adam lämnade kvar Carro på Lindolmen och drog vidare till Torslanda där vi skulle ha lektion i programmering. Två minuter innan lektionsstart kom det en lärare och sa att lektionen var inställd. Jag flippade! Jag hade helt enkelt åkt till skolan i onödan.

Min ilska försvann dock väldigt fort. Jag lämnade av Adam på busshållplatsen och drog vidare till jobbet för att snacka lite med min chef. Jag har nu bestämt mig för att jobba hela sommaren. Ingen ledig vecka. Jag behöver alla pengar jag kan få...
På jobbet stannade jag längre än jag tänkt mig. Jag och tre av mina arbetskompisar hade sjukt kul när varorna plockades upp. Det var länge sedan jag skrattade mycket som jag gjorde där. Rikgit roligt hade vi! :p

När jag kom hem var jag helt slut. Jag somnade ganska snabbt och sov fram till att väckarklockan ringde vid halv sju. Det var då dags för mig att byta om och åka till träningen.

Jag vet att det finns personer som tycker att det är idiotiskt att jag tränar när foten är som den är, men det är trots allt jag som känner mig kropp bäst. Jag känner mig själv bäst och vet att en träning kan betyda att foten säger ifrån och att det blir helvetesdagar efteråt. Men samtidigt så vet jag om att foten stundtals känns ganska bra och att den klarar av en träning, dock inte utan smärta undertiden.

Jag vet mycket väl att träningarna är en chansning. Det är först efter som jag vet hur de kommande dagarna kommer bli. Träningarna är trots allt mitt val. Blir det helvetsdagar efteråt så har jag bara mig själv att skylla på. Valet att träna är mitt och det är bara jag som blir drabbad.

Dagens träning gick i alla fall ganska okej. Jag hade lite svårt att ta i till 100% och att göra snabba vändningar gick inte alls. Detta berodde förmodligen på att jag valde att träna med otejpad fot.

Även det där med att träna med foten otjepad har jag fått många kommentarer på... men som sagt: jag känner min kropp bäst.
Tejpning hjälper tyvärr inte mot smärtan, foten blir bara lite stabilare. Jag anser därför att tejpning av foten ska undvikas så mycket det bara går. Musklerna får jobba mycket mer om den är otejpad, och kanske kan detta leda till att foten blir lite starkare i framtiden.

Jag misstänker att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Det känns lite stumt i benen redan nu. Men träningsvärk är gött! :P


Imorgon är det dags för nationelltprov i svenska b. Det är talet som ska hållas och jag blev klar med det för drygt en timma sedan. Det känns bra och jag är helt säker på att det kommer gå bra imorgon när jag framför det.

Om några minuter kommer min lön in på kontot. Värsta feta lönen blev det denna månaden! :D Allt flyttas till sparkonot direkt, som vanligt :P

Wiho
Snart dags att sova dessutom :P
God natt

:)

Måndagen är tillbaka, ny vecka är här
och jag kan inte vara annat än glad.


Helg, högskola och lite annat ;)

Helgen är snart slut och jag kan inte göra annat än att le åt dagarna som varit. Det var länge sedan jag kände mig så här lycklig, utvilad och glad en söndagskväll.
Helgen som varit har varit riktigt bra. Jag har haft tid till att vila upp mig, trots att jag både har jobbat och hjälpt till på ett barnkalas. Jag har massa ny energi inom mig som bara väntar på att bli använd. Jag är laddad för en ny vecka och för en gång skull är jag riktigt sugen på att träna. Jag misstänker att det kommer bli en vecka med massa träning, typ löpning, cykling och kanske lite innebandy.
Vad jag kan se på mitt schema så kommer denna skolvecka vara ganska så lugn. En del halvdagar och långa luncher. Jag har inte mycket att göra på de lektioner som är, vilket absolut inte gör mig något. Det är trots allt ganska gött att bara vara i skolan, umgås med de bästa och ha jäkligt roligt. Att studenten kommer närmre och närmre märks verkligen. Det blir mindre och mindre att göra i skolan. Snacka om att trappa ner!

Om några timmar är det måndag igen och det är helt enkelt dags för en ny vecka. Jag jobbar endast 19 timmar denna vecka, snacka om chill! :P

Högskolan har jag sökt till och mitt val känns riktigt bra. Nu är det bara att vänta på beskedet som kommer i slutet på juni (om inte jag minns helt fel).

Nu ska jag ta och avrunda min dag och leta fram lite saker som ska med till skolan imorgon.

Kram

Lördag

Jag trodde att den här helgen skulle bli en lugn helg med massa slappande, men så blev det verkligen inte.
Idag blev jag tvungen att jobba, det var dock halvdag vilket var ganska gött. 7.30-14.00 befann jag på jobbet. När jag kom hem var jag helt slut, trött och hade ont i min rygg. En tupplur planerades och jag hann precis somna när någon öppnade min dörr. Jaha, där var den tuppluren förstörd.

Framåt kvällen gick jag ut för att tvätta min bil. Avfettning och vanlig tvättning blev det. Nu är den ren och fin.

Kvällen har jag hittills spenderat i soffan framför tvn. En äpplepaj har bakats och ätits upp (och ja, jag bjöd faktiskt min familj...).
Mitt rum borde jag egentligen städa, det ser ut som en krigszon där inne. Jag förstår inte hur det kan bli så stökigt när jag knappt är där inne... Jag skyller allt på skolan, hade vi inte fått massa jäkla papper hela tiden så skulle det inte varit så stökigt i mitt rum. Papper hamnar överallt; golv, säng och skrivbord... Okej, hade jag samlat alla papper på samma ställe samt slutat slänga massa kläder på golvet så hade det nog inte blivit så stökigt så fort, men va fasen, jag är en ungdom ;)

Imorgon blir det inte någon slappdag. Det är barnkalas för min älskade kusin som fyller 8 år. Jag ska vara med under barnkalaset. Hoppas att jag överlever...



Fredag

Det är fredag och humöret är på topp.

:)


Torsdag

Träningsvärk!

Min morgon startade med en go sovmorgon. Strax efter nio vaknade jag... med en träningsvärk som räckte och blev över. Gårdagens träning satte sina spår. För att överleva dagen valde jag att gå ut och springa några kilometer. Foten sa ifrån direkt men jag ignorerade det. Jag orkar inte med att den ska sätta stopp för allt det som jag tycker om att göra. 5 kilometer i skogen blev det och jag kände mig nöjd när jag kom hem igen. Det var gött att träna lite samtidigt som jag kände att träningsvärken kändes lite bättre.

På väg till skolan köpte jag nya fjädrar till bilen. Det kostade en del, men det är smällar man får ta. Mer pengar kommer försvinna nu när jag dessutom måste köpa nya däck till den.

Skolan var inte ett dugg rolig. Vi hade endast en lektion, svenska. Dötrist verkligen! Fick inte gjort speciellt mycket heller... Betyget på talet fick jag reda på. Det blev ett MVG. Jag är inte förvårnad alls faktiskt, det kändes bra när jag utförde det och jag var ganska så säker på ett högt betyg. Det är bara att tacka och ta emot.

Efter skolan drog jag till jobbet. Det blev kaos direkt! Ingen som gjort klart postvagnen. Postgubben gnällde på mig tackvare detta. Att jag inte ens hade börjat jobba när han kom struntade han fullständigt i. Han måste verkligen ha vaknat på fel sida!
Resten av arbetsdagen gick dock bra. Det var ganska lugnt och vi fick gjort mycket saker. Att städmaskinen lagt av var dock inte speciellt kul. Jag fick moppa i hela butiken, mindre roligt om man säger så...

Kvällen har gått till plugg. Imorgon har jag prov i företagsekonomi. Jag känner mig ganska säker på detta så jag tror absolut inte att det blir några problem att utföra provet.

Ganska snart ska jag lägga datorn på sin rätta plats, dvs bredvid mig i sängen. Det är snart dags för mig att sova. Imorgon är det en ny dag, en dag bestående av prov, lektion i privatekonomi och juridik samt några timmar på jobbet. Snart helg! :)

God natt!


Gårdagen och dagen

Det blev ingen uppdatering igår, jag var för trött och gårdagens alla händelser snurrade i huvudet...

Jag hade ingen bra dag igår, det var inte mycket som gick åt rätt håll.
Fysikprovet gick åt skogen, bilen gick sönder,jag krockade, foten är kass, styrelsemöte där allt var skit... ja det är väl en väldigt kort sammanfattning av min dag.

Att gå upp igår var inga som helst problem. Jag kände mig utvilad. Till skolan kom jag lite tidigare än vanligt, inga köer på vägen.
Fysikprovet tror jag tyvärr inte alls gick bra. Det kändes inte så. Jag är missnöjd! Nog pratat om provet...!

På väg till IFK kliniken gick min bil sönder. Högra framfjädern gick av, däcken slog i skärmen, bilen svängde och jag åkte rätt in i ett järnstaket. Min första krock hade inträffat. Det var ingen hög hastighet, jag regaerade ganska snabbt och hann till och med konstatera innan allt hände att jag skulle krocka. Stackars pappa fick höra detta, då jag pratade med honom samtidigt som det hände.
Jag fick snällt åka vidare till sjukhuset för att få min fot undersökt. Det kändes halvbra att köra bilen, den lät liksom typ mycket!

På IFK kliniken undersöktes min fot. Läkaren misstänkte att jag antingen slitit av en sena eller skadat den, samt att det är massa brosk i foten. Att en sena är kass är jag inte alls förvårnad över då de redan på ultraljudet i juni -08 sa att senan var skadad. Den är alltså förmodligen den som gör att jag har ont. Ny magnetröntgen ska nu göras och efter det får jag reda på om det går att göra något med foten.

Kvällen spenderade jag sittandes på ett styrelsemöte där det bara var massa negativt. Det var ett av de vidrigaste mötena jag varit med om. Usch vad det var både jobbigt och tungt. Jag hoppas på en förändring snart!

Inatt sov jag gott, drömde massa roliga drömmar och att gå upp redan vid tjugo över åtta i morse var ganska härligt trots att jag kunde sova i 3 timmar till.
Älskade mamma kördes till jobbet, bara för att jag skulle få ha hennes bil. Tack mamma, jag älskar dig! ♥

Till skolan drog jag lite innan halv tolv. Det kändes väldigt meningslöst att åka dit. Läraren hade glömt meddela oss vi inte behövde komma till lektionen, det var plugg på valfri plats. Surt!!!
Jag och Carro pluggade en liten stund innan vi tyckte det var dags för en lunchdejt. En sväng till en pizzeria för att äta varsin god sallad blev det. Mysigt och gott :)

Magen var mätt och belåten och jag styrde bilen mot Kungälv där det var dags att jobba. Jag kom dock en och en halv timme för tidigt och passade därför på att sitta framför min dator och inte göra någonting. Lite slappande helt enkelt.
Timmarna på jobbet gick fort och helt plötsligt var det dags att stänga. Skönt att det går snabbt ibland...

Efter jobbet drog jag till Mimershallen för att lämna lite saker. Det slutade dock med att jag var med på breddlagets träning. Ja, foten gjorde ont... men jag orkade inte bry mig. Jag behövde röra på mig och varför inte passa på att träna när träningen precis skulle börja liksom?
Det var riktigt roligt och jag var sjukt trött när jag åkte hem.

Imorgon är det torsdag och jag börjar typ klockan 12.10. Jag ska dock köpa fjädrar till min bil innan, så jag får nog åka hemifrån vid elva. Ska bli gött med en liten sovmorgon...

Nu ska jag avrunda denna dag...

God natt

Hem ljuva hem

Borta bra, men hemma bäst...

Jag har flyttat hem igen. Tiden som katt- och husvakt är över för denna gång. Jag tycker att det är härligt att få bo ensam ett tag, men det är faktiskt väldigt gött att komma hem igen. Här hemma är det någon annan som lagar mat, någon annan som städar osv osv osv. Jag behöver inte göra mycket helt enkelt.
Att dessutom få sova i min egna säng är sjukt gött. Hur kommer det sig att man alltid sover bäst i egna sängen?

Påsken är nu över och jag känner mig utvilad, pigg och glad. Detta trots att jag jobbade på långfredagen och idag samt att jag har haft två nätter då jag sovit extremt lite. Varför jag sovit så dåligt kan jag inte svara på, men dagen har jag i alla fall överlevt trots allt och det är väl de som är huvudsaken.

Denna eftermiddag och kväll har spenderats vid skrivbordet med huvudet böjt över fysikboken. Det är prov imorgon och jag har pluggat som ett svin för att försöka få in allt i min hjärna som tyvärr har totalstrejkat idag med huvudvärk! Jag kan inte annat än att hålla tummarna för imorgon. Det kan gå hur som helst känner jag.

Ett besök på IFK-kliniken blir det imorgon. Min fot ska undersökas. Jag hoppas på en lösning snart, för jag vill ju faktiskt kunna träna. Det börjar bli tröttsamt att leva med denna fot... En uppdatering kommer imorgon :)

Nu ska min dag avrundas.
Jag hoppas på många timmars sömn, eller i alla fall fram till klockan 6.45 då väckarklockan ringer ;)
God natt

Kan inte sova

Det får bli ett nattinlägg, jag kan inte sova...

Jag vet inte riktigt vad det är som händer, jag sover knappt något längre. Igår somnade jag strax efter ett och vaknade när klockan var 4.11 och kunde inte somna om. Det var då min dag började.

Nu är det ungefär samma sak. Jag däckade vid halv tolv och vaknade igen för en timma sedan. 2,5 timmar har jag sovit och min kropp visar inte som helst tecken på att vilja somna om. Det är segt. Jag är uttråkad.
Jag behöver mer sömn om jag ska orka med morgondagen på jobbet!!!

Vad trött jag blir på detta!

Uppdatering

Kusinen har varit inne på min blogg och våldgästat lite. Hon fick skriva ett inlägg här för ett par månader sedan och nu var det alltså dags igen. Lilla fisen är nöjd och stolt. Det är trots allt inte många som får använda min datorn och dessutom skriva på min blogg ;)

Tiden rinner på och jag har inte prioriterat bloggen speciellt mycket. Jag har haft ganska mycket fritid och har då valt att slappa väldigt mycket. Lite ledigt är inte helt fel att vara ibland.

En liten uppdatering sedan sist jag skrev här:

Onsdag: Det var lång dag i skolan, 8.00-15.30... Först var det en slapplektion, dvs företagsekonomi. Jag gjorde absolut ingenting, men det är sak samma. Vi gör inte ett skit under lektionstid, det är bara massa egen pluggtid inför provet som är om ett par veckor.
Eftermiddagen spenderades i datasalen, programmering B var vad jag sysselsatte mig med. Det var den absolut tyngsta lektionen jag varit med om. Oj oj oj vad det var jobbigt med en 2,5 timmar lång genomgång.
Huvudet var sådär lagom segt när det var dags att gå hem. Ögonen var trötta och att träna var jag inte alls sugen på. Trots min trötthet valde jag att dra till träningen och vara med... Det är något som jag i efterhand ångrar. Min fot gick åt helvete!!! Jag sprang som vanligt när det helt plötsligt kändes som om något sprack i foten. Det gjorde förbannat ont, men jag försökte vara cool och bita ihop. Planen lämnade jag dirket. Usch vad jag bara ville skrika av smärta...!
Kvällen slutade med foten i högläge och massa film på datorn.

Natten till torsdagen var ett helvete. Jag sov inte en enda sekund pga att foten gjorde ont. Att åka till skolan var inte alls kul. För det första var foten blå, svullen och gjorde ont. För det andra var jag tröttare än på länge. Jag bet dock ihop, satte mig i bilen och körde så gott jag kunde. Att gasa och bromsa var inte alls kul, aj vad ont det gjorde!
Skoldagen var värsta onödig, vi hade endast en lektion, fysik. 3 tal fick jag gjort och det var rekordet i klassen. Det var bara massa snack om annat...
Klockan 11.00 var lektionen, dagen och skolveckan över. Jag, Carro och Adam åkte till Jensens för att käka lite mat. Gratis är gott ;)

Efter skolan drog jag till sjukhuset för att hälsa på morfar. Det blev en lång stund där. En sväng till mormor för att hämta kusinen hann jag med innan det var dags för mig att hoppa i arbetskläderna och jobba ett par timmar.
Efter jobbet flyttade jag till Rörtången, dags att vara katt- och husvakt.

Jag var riktigt trött och somnade därför gott på soffan.

Fredagen startade redan vid halv åtta. Jag kunde inte somna om. Lite slappande framför tvn blev det. Ett tag satt jag i soffan och njöt av att fåglarna kvittrade, en bra start på dagen. När jag gick ner för att ta mig en dusch upptäckte jag att kvittrandet inte kom utifrån utan från Gretas väckarklocka...
Till jobbet drog jag strax efter nio. Det blev en riktigt seg dag på jobbet. Jag hann nog läsa varenda tidning i hela butiken, så mycket hade jag att göra. Timmarna segade sig fram och jag trodde aldrig att det skulle bli kväll och dags att stänga.
Vid tjugo i sju var jag hemma igen, tröttare än tröttast. Några minuter framför tvn blev det innan mina ögon stängdes av trötthet. Att mobilen ringde märkte jag inte av.

Imorse vaknade jag, på soffan, vid åtta tiden. Det är ganska konstigt att jag vaknar så tidigt nu för tiden... Fördelen är att jag hinner göra mycket under dagen i och med att den blir så lång.
Idag har jag dock inte gjort speciellt mycket... Lite dator, plugg, innebandymatch och middag med lite släktingar. Just nu befinner jag mig hemma i vardagsrummet. Jag är trött och ska snart bege mig bort till Rörtången för att få mig ett par timmars sömn.
Imorgon är det en ny dag och jag har absolut ingenting planerat. Funderar lite smått på att plugga fysik, det är prov på tisdag och det är trots allt en fördel om man kan något då... Jag hoppas på en go sovmorgon också, skulle behöva många timmars sömn...

Nu räcker det för denna gång.
Kram kram


Emma skriver:

Jag är hos Malin och Mikael och Börje och Karin med min mamma och pappa
jag heter Emgma Malin är min kusin
nu titar vi på rush hour 3 
snart ska jag och min mamma och pappa hem