Skola

Är nu i skolan på veckans första föreläsning. Böckerna väger mycket...
Trots att jag inatt sovit otroligt dåligt så känner jag mig ändå ganska pigg!


Söndag

Godkväll!

När jag vaknade imorse och kollade på klockan fick jag lite smått ångest. Den visade på 12.12, jag hade sovit bort halva dagen... MEN sen slog det mig att jag inte ställt om klockorna till vintertid. Helt plötsligt var klockan bara strax efter elva och allt kändes genast mycket bättre ;)

Idag har jag i alla fall haft en mysig dag för mig själv. Jag har fått läst mycket i boken, kelat med hamstrarna och dessutom hunnit med en tupplur på 4 timmar på eftermiddagen. Gött mos liksom ;)

Min kväll är snart över. Jag är jättetrött, men tänkte ändå försöka hålla mig vaken i alla fall en timma till.
Imorgon är det måndag och dags för två föreläsningar.

Hoppas du haft en bra helg!
Kram

Plugg

Idag ska jag och boken "Praktisk juridisk metod" ha en lång dejt tillsammans i soffan!


Trevlig kväll!

Kanontrevlig kväll framför datorn.
Tack alla vänner för de roliga chattstunderna.

Ikväll har jag skrattat så mycket att tårarna runnit.
Å jag bara älskar kvällar som denna!

Myslördag

Idag har jag haft en mysdag för mig själv. Kusinen är ute på vift med sin pojkvän och jag är alltså ensam hela helgen.
Igår somnade jag tydligen på soffan strax innan åtta. 14 timmar senare vaknade jag upp på samma plats.
Snacka om att jag var trött! Jag hade inte ens märkt att mobilen både ringt och plingat till av sms.

Min dag idag har bestått av att rensa upp i rummet. Det blev ganska stökigt efter min garderobsrensning igår. Det låg kläder lite överallt. Jag passade dessutom på att rensa bland de tre lådor som låg under min säng. Att jag inte kvävdes av allt damm är ett under ;)
Nästan alla saker förflyttades upp till förrådet. Att ha det kvar här nere när det ändå inte användes kändes bara onödigt.
Under sängen är det nu alltså tomt. Så skönt!

Jag passade på att snurra sängen 180 grader. Det är något jag brukar göra med jämna mellanrum. Varför jag gör detta vet jag egentligen inte, men hjärnan säger att det är bra att göra det så då gör jag det ;)
Nya sängkläder blev det också i sängen. Så mysigt med ett lagom stelt lakan och nytvättade sängkläder.
Lägenheten städades efter detta, något som verkligen behövdes. Det var lite dammråttor här och var. Det blev rent och jag kände mig nöjd efteråt.

Klockan 16.02 gick jag ner med min tvätt till tvättstugan. Två maskiner sattes igång och jag gick tillbaka upp till lägenheten och käkade en omgång tacos. Det var nu tredje dagen på raken som detta åts, nu har jag tröttnat på det...

Resten av min dag har bestått av att plugga och springa ner till tvättstugan för att sätta igång en maskin till, sätta igång torktumlaren igen osv osv osv...

Nu är det kväll och jag njuter av lugnet. Ljusen brinner på bordet och jag känner mig avslappnad.
Om en stund ska jag hämta den sista tvätten som förhoppningsvis snart torkat, men fram tills dess är det tv som gäller.


Kram!

Handelsrättslig Grundkurs

Igår startade nya kursen, Handelsrättslig Grundkurs 15hp.
Nu är det alltså juridik fram till mitten på januari som gäller.

 

 

Lagom go faktura...


Torsdag

En underbar dag börjar lida mot sitt slut.
Jag har tagit helg och påbörjat garderobsrensningen. Än så länge har jag fått ihop en påse som ska slängas samt en del som ska skänkas till bättre behövande.

Dagens middag blev tacos. Sjukt gott, men väldigt mättande.
För övrigt har dagen spenderats i skolan, kursstart, samt tillsammans med Annahita & Matilda i diverse olika kläd- och skoaffärer. Mycket trevligt.

Nu inväntar jag att en kompis ska logga in på facebook så att vi kan chatta en stund.
Imorgon är det fredag, äntligen!!

Tjoho!

Min blogg = min plats!

Det här är min blogg och mitt rum där jag släpper lös mina känslor. Detta är stället där jag skriver av mig och får ur mig det som tynger mig.
Bloggenstatistiken ökar varje dag och det är både roligt men ändå skrämmande. Jag har absolut ingen koll på vilka som läser det jag skriver här. Det är lite läskigt!!

Jag har hört bakom ryggen att det jag skriver här väldigt ofta misstolkas.  Det är så förbannat tråkigt rent ut sagt. Bara för att jag tex skriver en dag att jag känner mig nere på grund av jag sovit dåligt så innebär inte det att hela min värld håller på att rasa samman. Bara för att jag skriver att jag tar med pannkakor till skolan och att mina kompisar direkt började äta av dem betyder inte att de äter upp min mat. Jag äter själv av det också!

Jag förstår självklart att det finns personer som blev lite chockade när jag släppte "nyheten" om mitt mående... men jag lovar att det abslout är på väg åt rätt håll.

Jag och mina föräldrar pratar nästan varje dag, de vet vad som händer och hur jag känner mig. Jag har bra kontakt med dem och vet att de alltid finns för mig. Jag är helt övertygad om att både mamma och pappa skulle kunna sätta sig i bilen mitt i natten för att komma till mig om det var det jag ville.

Snälla, låt mig skriva hur jag tycker och tänker utan att misstolka allt. Är det något som är oklart eller som verkar konstigt så skriv hellre en kommentar här så kan jag förklara bättre...

Jag äter, sover, pluggar, träffar kompisar, lagar mat, bakar och lever som vilken annan 20-åring som helst...
Snälla, sluta misstolka allt som skrivs här!

Tack!

Tentapluggar

Lite tentaplugg innan jag måste dra iväg...


Tentaplugg


Hemma i det blåa huset

Imorse vaknade jag upp i mitt gamla rum, det rum som jag växt upp i, där jag tillbringat mina första 19 år av mitt liv.
Jag är alltså hemma hos min familj nu.

Tåget lämnade Kalmar en timma försent igår, vilket gjorde att jag kom till Göteborg strax innan klockan visade 23.00. Mamma och pappa var snälla och hämtade mig på centralstationen. Härligt för mig att slippa tänka på hur jag skulle komma hem annars...
Jag tjötade mycket, typ hela tiden. Att mamma och pappas öron inte ramlade av innan vi kommit hem är ett under ;)

Att vara hemma hos familjen är underbart. Jag har tid till att släppa all skit som hände i Kalmar de sista dagarna. Jag kan ta det lugnt och fokusera på tentaplugget nu!

Att det gått nästan två månader sedan jag var hemma sist känns lite konstigt när jag tänker på det. Tiden har gått så otroligt fort!
Ikväll är det styrelsemöte med innebandyklubben och därför ska jag nu baka lite...

Ha en underbar hmm... vad det nu är för dag idag. Tappat kollen ;) Höhö

Och är det någon glad, ledsen, knasig eller helt normalperson som läser detta och har lite tråkigt så är det helt okej att skicka en invite till mig på Wordfeud ;)
Bastedt
heter jag där!


Heeeem

Tågbiljetten är bokad och väskan är packad.
Ikväll lämnar jag Kalmar för att åka hem till familjen!

Nu: Skola & seminarium...


Dålig start på dagen

Idag har dagen startar dåligt. Jag var svintrött när det var dags att gå upp, trots att jag sovit i 9 timmar.
Jag laddade kaffebryggaren, tog en lång dusch och längtade till dagens första kopp kaffe. Kläderna åkte på och jag gick till köket för att njuta av det svarta guldet...
Klart som fan hade jag glömt trycka på kaffebryggaren. Skit också!
Kaffet blev försenat, men istället fick jag en mysstund med mina små gnagare. Lite godis i form av solrosfrön och russin hamnade i burarna. Ost i och lite sallad fick ätas direkt ur min hand.
Det var mysigt. Jag försöker spendera mycket tid med mina små hamstrar. Tyvärr vet jag inte hur länge jag är ägare till två stycken. Chim-Chim's knöl blir bara större och större och idag såg jag att hennes ena öga såg annorlunda ut. Detta är lite tungt för mig som ägare, men tyvärr är det sånt som händer. Cancer hos hamstrar är vanligt, det är mer ovanligt att de inte får cancer. Jag är helt övertygad om att det är just cancer som Chim-Chim lider av. Jag vill nu bara njuta av tiden tillsammans med henne.

Kaffet blev klart... Och jag fick min efterlängtade kopp. Termosen laddades , tänderna borstade och jag drog iväg till skolan.
I föreläsningssalen upptäckte jag att jag spillt kaffe på tröjan. Jäkla klantskalle!

Den här morgonen kunde startat ganska så mycket bättre... Men jag mår ändå lite bättre idag än jag gjorde igår. Förkylningen börjar försvinna, och detta är något som känna viktigare än att h en bra morgon....

Jag sitter just nu på föreläsning i skolan, lite småsegt är det allt men när klockan tolv är föreläsningen över och då kan jag hitta på något roligare, typ plugga hemma ;)

När jag var som mest bitter i morse tog jag ett kort... Passa på att njuta av en bitter Malin. Eller nått sånt...


Inför tentan

Det känns så lugnt inför den kommande tentan. Jag har knappt något att plugga på, vilket kanske beror på att tentan endast är på 4,5hp.
För några timmar skrev jag ner de kapitel som kommer på tentan och som därmed även måste sammanfattas. Det är inte alls mycket! Så härligt!!

Totalt skulle jag kunna gissa på att det blir ungefär 300 sidor.
Så härligt att ha en liten tenta, det var ett tag sedan sist...
:)

Ignorera gärna min extremt fula handstil... Tack!

Imorgon ska inlämningsuppgift 3 lämnas in. Jag orkar dock inte skriva ut den just nu. Det är trots allt lite ansträngade att förflytta datorn typ 3 meter, koppla in sladden och trycka på print...

Jag gör det imorgon istället... Och för att jag ska komma ihåg det har jag skrivit en fin liten lapp till mig själv, som just nu sitter bredvid dörren.

Missar jag denna, ja då är det något allvarligt fel på mig ;)

 


Dagens intag

Eftersom mina dagar går ut på att kämpa med maten kan jag passa på att skriva vad jag fått i mig idag...
Frukost: -
Lunch: Pasta & köttbullar
Middag: Fisk- och räkcurrygratäng

Det har dessutom blivit en hel del vatten och lite för mycket kaffe, som vanligt helt enkelt ;)

Idag är jag nöjd med maten. Idag har det varit lätt att äta. Idag har jag vunnit över hjärnmonstret. Jag minns inte sist jag klarade av att äta två gånger under en dag utan att få massa ångest. Jag åt visserligen inte upp hela portionerna, det var på tok för mycket... men jag åt faktiskt mer än jag brukar göra!
Idag har jag tagit ett stort kliv framåt, nu gäller det bara att fortsätta i rätt riktning.

Igår blev det ryggbiff med rotfrukter, men tyvärr hann jag aldrig ta kort på det innan det var uppätet. Jag var typ vrålhungrig då ;)

Tom tallrik, mätt och glad Malin!

:)


Tentaplugg

Det är drygt en vecka kvar till nästa tenta och redan nu pågår tentaplugget för fullt. Det finns inte många lediga minuter varje dag till att ta det lugnt på. Nu är det fullt ös medvetslös som gäller!


Måndag i skolan

Måndagen är här och jag är fortfarande förkyld. Näsan rinner, huvudet gör ont, jag fryser och svettas om vartannat och hostan blir värre och värre.
Det är gött att känna att man lever ;)

Jag befinner mig just nu i skolan tillsammans med Matilda och Annahita. Vi håller på att förbereda inför onsdagen då vi ska presentera vårt arbete. Snart kan vi alltså lämna detta bakom oss och istället fokusera på tentan som är i mitten på nästa vecka.

Jag måste hjälpa till med presentationen nu... Bjuder på en fjortisbild, tagen på skoltoaletten. Precis så man gjorde för typ hundra år sedan ;)

Ja, jag är faktiskt ganska så trött...


Helguppdatering

Jag har varit lite off här på bloggen i några dagar, men det beror på att jag faktiskt inte mått jättebra. Jag går fortfarande runt med min förkylning. Näsan rinner, halsen gör ont, huvudet dunkar, febern kommer och går och hostan tar snart död på mina revben.
Jag känner mig ganska orkeslös. Kroppen tar all energi för att försöka bli av med denna envisa förkylning. Jag hade hoppats på att den skulle försvinna snabbt, men det verkar ta tid...

Om man bortser från min envisa förkylning så tycker jag dagarna som gått har varit lite mer än kanonbra. Jag känner mig stark och trots några få motgångar denna vecka så känner jag mig ändå enormt mycket starkare än hjärnmonstret inom mig. Jag ska vinna!

Vad har hänt sedan jag skrev något riktigt inlägg här sist?
Jo...

I fredags var jag i skolan, trots feber och denna envisa förkylning. Jag lämnade dock föreläsningen efter lite drygt en timma. Min kropp orkade inte mer och jag tyckte det var onödigt att sitta kvar när jag istället kunde läsa in föreläsningen på egen hand och dessutom fatta något!
På kvällen lagade jag en tacogratäng med pastabotten. Det blev kanongott!


Här är min tallrik. Jag åt upp allt!!

 

Jag och kusinen fortsatte kvällen med lite levande ljus, vin och filmtittande. Riktigt mysigt!

Vi kom i säng strax efter midnatt, trött som jag var somnade jag direkt.

Den här bilden tog jag när jag vaknade på natten...

 

Klockan visade nästan på fyra och jag vaknade av att jag behövde gå på toaletten. Jag låg dock kvar i sängen i en kvart för att försöka igonerar att jag var kissnödigt... Jag hade hoppats på att somna om, men det gick självklart inte ;)

Jag var ganska pigg vid denna tidpunkt och att somna om gick absolut inte. Istället satte jag igång tvn och tittade fram till att barnprogrammet började klockan 6. Då stände jag av skiten, vände mig om och blundade. En stund senare sov jag igen.

 

Väckarklockan ringde klockan 09.20 på lördagsmorgonen. Jag var otroligt trött och seg. Näsan gick inte att andas med och det mest ansträngade jag gjorde på morgonen var att duscha. Man skulle kunna tro att jag sprungit ett maraton, så jäkla trött var jag efter duschen...

Jag och kusinen hade planerat in en loppisrunda. Ute var det två grader och bara för att jag var sjuk och det tydligen var lite småkallt så tvingade kusinen på mig både mössa, vantar, halsduk och min vårjacka. Att jag inte dog av värmeslag direkt är fortfarande ett under!

 

 

Jackan behöll jag på, dock uppknäppt, hela tiden men resten åkte snabbt av. Jag blev för varm!

Vi kollade en loppis, cyklade vidare till IKEA, tog en fika där samt svängde in på City Gross en snabbis innan vi begav oss hemåt igen. jag däckade direkt på soffan och sov i tre timmar.

När jag vaknade hittade jag kusinen i köket i fullfart med att laga middag.

 

Lördagsmiddagen bestod av pepparbiff och rotfrukter.

 

Riktigt gott!!

 

Till middagen drack vi vin å alla vet väl hur tjejer blir efter några glas... Vi pratade, skrattade, fnittrade... Sjukt trevligt! :)

Vi förflyttade oss från köket till soffan i lagom tid till filmen som började klockan 21.30, mer vin intogs och efter några minuter kom vi fram till att filmen var dålig. Istället sattes "En shopaholics bekännelser" igång. En riktig tjejfilm, perfekt att sitta och mysa framför tillsammans med några glas vin och en del cider.

Även denna kväll kom vi i säng sent. Tiden går lite för fort ibland...!

 

Att sova var riktigt gött. Jag vaknade imorse vid halv elva, trött som en liten gnu och helt utmattad. Det är jobbigt att sova när man är förkyld.

Sängkläderna byttes, det är ju trots allt söndag och dags att tvätta.

 

Hamsterburarna gjordes rent.

 

Tyvärr har den stora hamstern förmodligen inte lång tid kvar att leva. Henens knöl på halsen har blivit större och den börjar se ganska äcklig ut. Jag har funderat länge på hur jag ska göra. Hon får absolut inte lida! Men just nu är hon precis som vanligt, äter mycket, sover mycket och vill alltid komma upp när man sätter ner handen. Än så länge ser hon ut att må bra!

 

 

 

Om drygt 35 minuter ska ner och våldgästa tvättstugan... men fram tills dess ska jag slappa en stund. Ikväll ska det pluggas...

 

Ha det fint!

 


Mycket bra dag!

Jag är fortfarande ganska så vrålförkyld...
Men trots allt så har denna dag varit mycket bra.
Berättar mer imorgon, har fått i mig lite för mycket alkohol för att skriva något vettigt nu...

Godnatt!

Dunderförkylning!

Jag tycker faktiskt synd om mig själv... Dunderförkylning från helvetet har kommit till mig.
Jag snorar, hostar, fryser, har ont i hals & huvud, feber...

Tacka vet jag nässpray, fleecefiltar och alvedon!


Förkyld!

Efter en natt med dubbla täcken, massa hosta, snörvlande, feber och en hals som plågat mig är jag nu redo för att dra mig mot skolan.
Helst av allt skulle jag vilja ligga kvar under täcket, bli av med min förkylning och komma tillbaka lite starkare...
Men nu är det bara att bita ihop, ignorera förkylningen och cykla till skolan.

Hoppas att föreläsningen går snabbt för jag längtar redan nu tillbaka till mig säng.

Ha en underbar dag!
Det ska jag i alla fall försöka ha! :)
Kram

Grupparbete - check!

Känslan som uppstår när grupparbetet är klart och utskrivet är obeskrivlig!

Äntligen klart!

 

Nu ska jag sova...


Onsdagkväll

Jag har äntligen förstått varför foten gjorde så ont för några dagar sedan och varför det inte hjälpte med några tabletter! Imorse vaknade jag upp med feber, huvudvärk, ont i halsen och med en näsa som rann som ett vattenfall. Anledningen till att jag hade ont i foten var helt enkelt för att jag var på väg att bli sjuk. Det var först för en stund sedan som jag kom på det. Nu när min förkylning brutit ut har smärtan i foten försvunnit.

Att få veta varför den helt plötsligt började göra sjukt ont känns ganska bra. Jag var först rädd för att något hade hänt med den, att något gått sönder.

 

Trots att jag idag är förkyld och känner mig lite slö på grund av det så tycker jag ändå att dagen har varit mycket bra och jag är extremt nöjd med den.

För att jag skulle få känna lugnet på morgonen fick jag lämna sängen redan vid kvart i sju. Kaffet sattes igång och medan det rann klart tog jag mig en lång, varm och go dusch.

 

Med en kopp kaffe i en hand och ett äpple i den andra bänkades jag en stund framför nyhetsmorgon. Att bara få uppdatera sig, få reda på vad som hänt runt om i världen och samtidigt få ta det lugnt och starta dagen på ett lugnt sätt är så underbart mysigt. Imorse tände jag dessutom massa ljus, det var fortfarande mörkt ute och min morgon blev genast ännu mysigare.

 

Till skolan cyklade jag strax innan åtta, grupparbetet öppnades direkt, lite stavfel rättades, några meningar ändrades och vi läste igenom det som skrivits. Mer än så hann vi inte innan det var dags att lämna datasalen för att förflytta oss till en annan sal där föreläsningen skulle hållas.

Idag handlade föreläsningen om lagerplanering och lite sånt. Det var inte så svårt, men hjärnan tänkte på annat. Jag kände mig lite seg och min hals gjorde lite ondare än vad den gjorde när jag vaknade. Jag valde därför att lämna skolan lite tidigare för att dra mig hemåt och ta det lugnt, vila en stund och bara försöka krya på mig lite.

 

Jag låg på soffan, kollade lite på film, drack lite vatten och slumrade till en stund. Det blev dock bara tjugo minuters sömn innan jag vaknade av att posten kom. Idag kom det ett stort brev adresserad till Båstedt & Bolander.

Jag öppnade det direkt och möttes av en underbart fin teckning som lillälsklingen målat. Självklart hängdes den upp på frysen direkt. Varje gång jag går in i köket ser jag teckningen, ler för mig själv och tänker på min flicka som målat och skickat den till mig. Hon är bara så underbar!

I det stora brevet fanns ett mindre brev. Jag öppnade det försiktigt och såg en så vacker flicka. Det var hennes skolkort. Så underbart fint. Hon är så fin, min lillälskling!

 

Jag hade förra veckan köpt fyra nya ramar som än så länge inte kommit till användning. Självklart plockade jag fram en, satte i kortet i den, letade fram hammare och spik och började banka lite. Några sekunder senare satt kortet uppe på min vägg.

Jag valde att placera det bredvid balkongdörren. Det gör att jag hela tiden kan se kortet, vart jag än befinner mig i rummet. Hon är bara så vacker och att hon valde att skicka kortet till mig kändes så underbart!

 

Tanken var att jag skulle ringt henne under eftermiddagen, men tiden sprang iväg och helt plötsligt var klockan åtta och då ville jag inte ringa. Jag misstänkte att hon sov då, så jag får ringa imorgon istället.

Brevet gjorde att jag sken upp som en sol, jag fick massa ny energi och glömde av att jag kände mig lite slö på grund av förkylningen.

Det var en perfekt fortsättning på min redan ganska så bra dag.

När jag ändå var vaken och magen kurrade passade jag på att äta. Idag blev det en matlåda från frysen. Skogssvamppanna med kyckling och pasta. Jag njöt av maten, det var gott, mycket gott.

 

 

Planen var att jag och min grupp skulle träffas i skolan igen vid fyra, men det sista som var kvar att skriva skrev Annahita och det gjorde att vi inte behövde träffas. Att få vara hemma och bara ta det lugnt var ganska gött.

Jag valde dock att dra iväg till affären för att handla lite. Jag var så sugen på att baka och behövde lite ingredienser.

Dagens bakning blev en jordnötspaj samt en Oreo Cookie Creamcake. Jag och kusinen har smakat på den sistnämnda och den fick bra betyg. Jordnötspajen har än så länge inte hunnit stelna och det gör att vi får äta den imorgon istället.

Jag klarade av att äta det utan problem, det var inte ens jobbigt att smaka på något sött, något som mitt hjärnmonster egentligen tycker är förbjudet att äta. Det kändes så bra.

Mamma ringde också på kvällen. Att få prata med henne är alltid roligt. Jag älskar min familj och har deras stöd i allt som händer. Det är härligt att veta att jag kan ringa när som helst och att de alltid finns för mig. Jag har världens bästa familj!

 

Snart är denna dag över, tiden springer iväg. Imorgon är en ny dag och grupparbetet ska lämnas in. Jag ska om en liten stund skriva ut det, men först ska jag kolla på ”Bron” på SVT1.

God natt mina vänner


Kanonbra tisdag! :)

Ljusen brinner på bordet, mamma är i telefonen och jag känner mig sådär fånigt lycklig!

Trots att jag imorse vaknade upp med en förkylning så kan jag inte vara annat än nöjd med denna dag. Jag tänker tillbaka på dagens alla händelser och småler lite för mig själv.
Idag känner jag mig på topp, idag mår jag bra! :)

Att starta dagen med en pannkaksfrukost och en kopp kaffe framför nyhetsmorgon gav mig massa extra energi. Det är lite mysigt att krypa ihop på soffan under en varm filt och bara njuta av att en ny dag har startat.
Jag tycker om att gå upp lite tidigare på morgonen för att hinna med att ta det lugnt en stund innan själva dagen drar igång. Att det idag innebar att jag behövde lämna sängen vid nio och därmed dessutom fick en go sovmorgon var lite extra gött ;)

Jag packade som vanligt ner massa kaffe, lite käk, datorn och alla böcker i väskan, hoppade upp på cykeln och trampade iväg till skolan.
Jag, Annahita och Matilda möttes upp vid elva och började direkt skriva på vårt grupparbete. Vi fick skrivit en hel del och det mesta flöt på som det skulle, om man nu bortser från min  motgång med discounted cach flow-värderingen. Efter en stunds funderande och analyserande så lyckades jag tillslut lösa uppgiften. Vi ligger riktigt bra i fas och när klockan visade på strax efter fyra valde vi att packa ihop våra saker för att bege oss hemåt.
Väl hemma värmde jag en bit av den skagenpaj som tillagades i söndags. Medan den vänstra näven var upptagen med att föra gaffeln mellan tallrik och mun lät jag den högra vandra loss på tangentbordet. Några sidor på arbetet skrevs, några diagram fixades och efter ett par timmar hade jag gjort klart så mycket det bara gick att göra.

Nu när kvällen är här och jag sitter i min soffa med ett stort leende på läpparna kan jag inte vara annat än nöjd. Grupparbetet kommer imorgon göras klart, inlämningsuppgiften ska lämnas in, magen är mätt och belåten och jag har pratat med min underbara familj där hemma.

Jag mår så mycket bättre nu än vad jag gjorde för bara ett par veckor sedan. Maten går mycket bättre och jag får varje dag i mig något. Jag känner mig mycket starkare och allt känns bara så mycket bättre.
Det är svårt att sätta ord på mina känslor. Just nu går det bara uppåt. Jag känner mig mycket lugnare än jag tidigare varit.
I slutet på nästa vecka befinner jag mig dessutom hemma hos familjen. Just nu längtar jag hem. Jag längtar efter mamma, pappa, mina bröder och dessutom otroligt mycket efter min lillälskling Emma.
Två månader kommer de ha gått sedan jag träffade alla sist, två månader som gått otroligt fort. Jag förstår knappt själv att tiden sprungit iväg...
Vid den här tidpunkten förra året hade jag liksom hunnit med att vara hemma 3 gånger och dessutom haft familjen på besök en hel helg...

Nu vill jag bara att tiden ska gå fort så att jag kan få kliva av tåget i Göteborg...!

Imorgon är det en ny dag och jag ska upp tidigt. Redan klockan 08.00 ska jag befinna mig i skolan för att skriva klart grupparbetet. Det blir lite tidigare uppstigning än det blivit de senaste dagarna, men inte gör det mig något. Jag får träffa mina underbara kompisar och på så vis få skratta och fjanta redan från tidig morgon ;)

Snart är det dags för mig att hoppa in under täcket, men först ska en ansiktsmask läggas och håret ska få en inpackning. Lite tisdagslyx är väl aldrig fel? :)

Bjuder på en nytagen bild!
Gröna äpplen är min nya drog ;)

Sov sött


Discounted cash flow-värdering

Discounted cash flow-värdering kan slänga sig i väggen.
Jag orkar inte tänka längre, sifforna bara snurrar runt i huvudet.
Tittar på några olika exempel, och självklart har alla gjort olika.

Kanonbra.
Jag är ganska sugen på att spy på detta grupparbete nu...

Förkyld

Har idag vaknat med en hals som gör ont och en näsa som rinner....
Undra om detta kanske beror på att jag igår cyklade till skolan iklädd en trekvartsärmad tunn tröja, det var ju trots allt bara 8 grader ute då...
Jacka var dock inte att tänka på. Jag var så varm när jag var hemma och tanken på att sätta på mig ännu mer för att cykla till skolan kändes bara så sjukt onödigt...

Förkylningen kan även bero på älskade Annahita som igår satt och snorade bredvid mig i datasalen.
Ääh, en förkylning har jag aldrig tidigare dött av... Det är bara att ignorera skiten och fortsätta dagen som om inget hänt.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och läsa tidningen på nätet innan det är dags att hoppa i lite kläder.

Ha en underbar dag mina vänner!
Kram

Måndag

Satan i gatan, jag är trött och har fortfarande ont... Jäkla fot! :(

Igårkväll gjorde jag något som jag aldrig tidigare gjort. Jag hade jätteont i foten och visste inte vad jag skulle ta vägen. Det var en jobbig dag och jag kände framåt kvällen att det var dags att göra något drastigt. En kraftig överdos av voltaren intogs och efter bara en liten stund somnade jag gott. Jag vaknade dock efter någon timma av att jag hade jätteont i magen, men det ignorerade jag, vände mig om och somnade snabbt om.
13 timmars sömn fick jag, innan väckarklockan ringde. Jag hade äntligen fått sova ut!

Det kanske inte var så bra att ta så många tabletter som jag gjorde, men jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Foten gjorde för ont och jag behövde sova för att orka med att leva.
Den här foten går mig på nervera, bryter ner mitt psyke och vad som kommer hända vet jag inte just nu... Men snart orkar jag inte mer, den saken är klar!!

Jag startade min dag med att steka lite pannkakor

 

 

Pannkakorna och den skaldjurspaj & pizzorna som gjordes igår packades ner i väskan tillsammans med kaffe, saft, dator och massa böcker.

Till skolan kom jag vid elva-tiden.

Annahita tog för sig av maten direkt, precis som vanligt ;)

 

Vi skrev en del på arbetet, men när klockan var fyra hade hjärnan förvandlats till en gröt. Det gick trögt i tänkande och vi valde att lämna skolan för att fortsätta med arbetet imorgon.

Jag har dock under kvällen skriva ungefär fyra sidor, vilket medför att vi imorgon inte kommer ha så mycket kvar att skriva. Det var ganska härligt att få gjort lite vettiga saker när jag ändå var ledig!

 

 

Jag fick även en mysstund med Chim-chim för en stund sedan

 

 

Nu ska jag snart förflytta mig från soffan till sängen..

Godnatt!


FOTJÄVEL!

Jag är trött, deppig, nere, ledsen och har dessutom sjukt jävla ont i foten.
Mitt humör kan liknas vid en barnunge som är övertrött. Jag känner mig gnällig och jobbig.

Jag pallar inte med denna smärta längre. Det drar, pulserar, ömmar och dessutom är den där brinnade känslan i foten. Jag vet inte längre vad jag ska ta mig till. Några tabletter hjälper inte. Jag vill bara bli av med skiten, hugga av fotjäveln!
Jag pallar fan inte längre till. Denna jävla fot tar snart död på mig. Mitt psyke är ostabilt och med denna ohanterbara smärta vill jag inte någonting längre. Jag orkar inte!!
Varför den har gjort sjukt ont både igår och idag kan jag inte svara på, det finns absolut ingen anledning till det. Jag har inte tränat på några månader och har ätit förvånansvärt bra hela veckan. Jag förstår inte varför den är som den är.

Seriöst, det här måste fan få ett slut. Gör foten lika ont om några timmar så kan jag glömma att sova. Det går bara inte då. Jag låg inatt vaken i drygt 6 timmar, vred mig av smärta, tog många tabletter, grät lite... men inte fan blev det bättre.
Hade smärtan gått tillbaka till sitt normala tillstånd hade jag kunnat hantera det, men nu är det för mycket.
Jag orkar fan inte mer!
Jag har provat med både voltaren och diklofenak, men de där tabletterna är nog världens absolut sämsta tabletter. De hjälper inte ett skit, jag måste ha något starkare!

Ja, jag är grinig och har ont. Jag känner bara för att klaga just nu.

Att en fotjävel kan ställa till med så mycket problem...
Fy fan!


Smärta!

Kan inte sova, har fruktansvärt ont i foten...
Kan inte sova, har förbannat ont i foten...
Kan inte sova, har en enormt jävla smärta i foten...

Behöver jag säga det en gång till? Okej då...
Kan inte sova, har förbannat fruktansvärt jävla ont i foten!!!!

Fy fan vad jag bara vill hugga av skiten just nu. Jag pallar inte denna jävla smärta. Nog för att jag står ut med att ständigt ha ont, men när det blir den här smärtan som är nu, då jag bara inte kan göra någonting, bara vill lägga mig ner och dö... ja då är det inte roligt.

Jag har underhållt med en stund med Wordfeud med Matilda, men nu verkar hon ha somnat... Istället har jag kollat på massa recept. Jag har sparat massa olika recept både på datorn och i mobilen, så nu är det bara att vänta på att det ska bli dag så att jag kan inta köket igen!

Idag har jag förresten lagat ännu mera mat.
* Örtbakad lax i ugn
* Helstekt fläskytterfilé
* Fiskgratäng gjord på rödspätta

Jag älskar att stå i köket. Det är nog det bästa jag vet!
Om några timmar blir det nog lite mera matlagning.
Men nu, när jag ändå inte kan sova ska jag fortsätta mitt recepttittande :)


Mat, bak och lite sånt

Imorse vaknade jag upp med en ångest som kunde dödat vem fan som helst. Jag kände mig ledsen & trött och inte blev det bättre av att jag sovit lite och dessutom ständigt tänkte på grupparbetet som dagen innan nästintill drivit mig till vansinne.
Jag hade ångest för jag visste att vi itne fått ihop allt, ångest för allt som hade med skolan att göra. Jag ville helst av allt bara ligga kvar i sängen, dra täcket över huvudet och ignorera hela dagen.
Trots att jag inte var på topp så lämnade jag ändå sängen, försökte vara glad och drog iväg till skolan. Föreläsningen var otroligt ointressant och förbanant seg. Så tråkig att jag faktiskt spenderade större delen av tiden på att leta fram massa recept. Mitt anteckningsblock användes flitigt, men inte till att anteckna det som gubben snackade om. Jag skrev istället upp alla de maträtter som jag skulle kunna tänka mig att tillaga och äta.
När föreläsningen äntligen var över och mitt block var fyllt med recept så kände jag mig lite gladare. Jag och mina brudar tog tag i grupparbetet direkt och till en börjar var det jobbigt... men när vi tillslut lyckades få till den där jäkla kassaflödesnanalysen som krånglat, när alla siffror äntligen stämde, ja då firade vi stort!
En stor klump försvann från min mage. Jag kunde äntligen slappna av och släppa arbetet. Den absolut svåraste delen var gjord och helt plötsligt sken jag upp som en sol.

Vi valde att avsluta vår dag direkt efter att vi löst uppgiften...

Jag drog mig hemåt och intog köket. Två timmar tog det mig att tillaga sju olika maträtter. Det blev en jäkla massa mat!
* Skagenpanna med räkor
* Fläskfilé i ost- och senapssås
* Köttfärssås
* Köttbullar
* Fisk- och räkcurrygratäng
* Kycklinggryta
* Viltgryta

Allt blev kanonbra och jag skulle kunna tippa på att det kommer bli runt 30 portioner.
Som avslutning på tiden i köket så blev det en Chokladkaka med bitar av mörk choklad.

Jag bara älskar att vara i köket. Att få stå där och mixtra med alla dessa ingredienser som finns är roligt. Otur bara att jag lever med detta jäkla hjärnmonster som inte tillåter mig att äta allt det jag egentligen vill äta...

Nu är det äntligen kväll och jag funderar på att gå och lägga mig. Det blev som sagt inte mycket sömn under natten och jag känner mig fruktansvärt trött nu...

Helgen är här och jag ska bara ta det lugnt och slappa mycket. Jag behöver ladda upp batteriet inom mig för att klara av nästa vecka. Det kommer inte bli något plugg och mina dagar är helt lediga. Jag ska bara göra det jag känner för helt enkelt.

Trevlig helg!

Trött

Det blev precis som jag misstänkte, det gick inte att somna igår. Något inom mig gnagde och jag kunde inte slappa av. Klockan tickade på och jag låg i sängen och tittade på tv. Program efter program tog slut men att somna gick inte. Det var först framåt tre-halv fyra någon gång som jag äntligen lyckades somna.
Att jag sedan drömde massa konstiga drömmar, vaknade flera gånger och att klockan dessutom bara var halv fem när jag vaknade för sista gången var långt ifrån härligt.

Idag är jag fruktansvärt trött. Föreläsningen pågår för fullt, men jag klarar inte av att koncentrera mig. Allt jag tänker på är att få sova. Jag längtar till ikväll då jag äntligen får gå och lägga mig igen...

Snälla, låt denna dag passera snabbt förbi...!


Ångest!

Något gnager inom mig, något gör att jag inte jan slappna av och somna. Något är det som håller mig vaken...
Men vad fan är detta "något"?

Lämna mig, jag måste sova!


Grupparbete

Det här jäkla grupparbetet kommer snart ta död på mig.
Vi skriver, räknar och läser men ändå finns det hela tiden en massa kvar att göra.
Det börjar bli ganska jobbigt nu. Saker gå inte ihop, saker blir fel och ibland lyckas vi få till det. Det är en del motgångar, men ändå några få medgångar.
Jag har denna kväll sysslat med att skriva 10 sidor på arbetet. Egentligen borde jag kanske vara nöjd, men det är jag inte. Det kommer bli minst lika mycket till, men det få bli först imorgon.

Jag orkar inte tänka mer idag. Det är bara kaos i hjärnan. Det är dessutom för sent för mig egentligen. Jag känner och vet redan nu att jag imorgon kommer vara trött....
Går grupparbetet bra imorgon så kommer jag kunna ta helg... men går det åt helvete så blir det till att plugga även på lördag och söndag...

Nu: sova!

Hjärnmonster

Äntligen är det kväll och snart får jag äntligen lägga mig i sängen, dra täcket över huvudet, ta det lugn och hoppas på att somna snabbt.
Att jag igår vann över det där jävla hjärnmonstret kändes så oerhört bra. Jag klarade av den enorma ångest som plågade mig. Jag åt igår både kanelbullar, godis och bröd! Allt som är "förbjudet".
Hade detta hänt för bara några veckor sedan hade jag utan tvekat stoppat fingrarna i halsen direkt efter för att bli av med "skiten". Men nu är det annat. Nu måste jag kämpa för att behålla allt jag äter.
Jag kämpar som bara den och en vacker dag hoppas jag att även jag klarar av att äta normalt utan att tänka dessa tankar och utan att hjärnmonstret gnager där inne.

Jag vill bara bli av med skiten, slippa ätstörningen och kunna fokusera på annat. Det är jobbigt att hela tiden planera dagens aktiviteter efter mattider.
Även om jag vill bort från detta så vet jag att det inte går att komma över detta på en dag. Det kommer ta lång tid innan jag kan äta normalt, men jag ska se till att komma dit.
Det kommer krävas enormt mycket av mig, jag kommer gråta många tårar av ångest, men jag är beredd att kämpa. Jag ska tillbaka, jag ska vinna!

För övrigt så tar skolan just nu mycket tid. Det är full fokus på ett grupparbete som ska in nästa vecka. Jag känner mig stressad och tycker det börjar bli jobbigt. Det är så mycket att göra hela tiden. Just nu tycker jag det är lite för mycket... Ingenting går ihop, den där jäkla räkenskapsanalysen blir fel, siffrorna snurrar i huvudet. Ja, jag är ganska trött på skiten helt enkelt...

Imorgon tänkte jag ta sovmorgon. Jag känner för att sova lite extra.
Läkaren, Emil, ska ringa och kolla läget också, men när det blir vet jag inte... Förhoppningsvis på morgonen!!

Nu ska jag kolla på Bron på SVT1

Kram och godnatt!

Jag vann!

Kvällen var hemsk! Jag kämpade länge mot hjärnmonstret. Det var jobbigt, fruktansvärt jobbigt... Men jag vann!!
Jag lyckades slå bort alla tankar och behöll maten.
Starkt jobbat!

Det tog på krafterna och jag somnade tidigt... Natten var ännu värre. Jag drömde en jobbig dröm som var då verklig. Så jävla äcklig dröm!
Att vakna var ganska härligt...

Nu måste jag fokusera på föreläsningen!


Kämpa vidare!

Den värsta ångesten börjar försvinna, men jag mår långt ifrån bra ändå.
Hjärnmonstret gnager där inne, plågar mig och vill bara att jag ska göra mig av med maten. Det är fruktansvärt jobbigt, men jag kämpar vidare.
Idag ska jag vinna, idag är det jag som ska vara starkast!

Jag bryr mig inte om detta kommer innebär att jag bryter ihop och tårarna börjar rinna. Idag ska jag fan vinna!!!

Kämpa vidare Malin, KÄMPA!

BIT IHOP!

Jag är mätt och vill bara spy upp allt jag ätit. Jag känner mig fruktansvärt äcklig och misslyckad som matat kroppen med en jävla massa skit idag.
Jag vill bara bli av med allt, känna att kroppen är tom... men jag ska fan behålla detta.
Jag ska försöka ignorera min ångest och tänka på annat. Maten ska fan stanna kvar i magen!!!

Bit ihop Malin, BIT IHOP!!!


Kanelbullensdag

Jag tycker mer och mer om att vakna tidigt. Att slippa ljudet från mobilen när det är dags att gå upp är bara så underbart.
Idag var klockan visserligen nästan halv åtta innan jag vaknade, men det var fortfarande tidigare än jag hade "planerat" att gå upp.
Jag som tidigare i mitt liv sov så länge jag bara kunde och fick stressa iväg på morgonen har nu helt och hållet ändrat strategi.
Jag unnar mig morgonmys, det behöver inte vara någon avancerat utan för mig räcker det med en kopp kaffe framför nyhetsmorgon. Jag känner mig lugn och avslappnad och hela dagen känns så mycket bättre efteråt.
Jag börjar inse att min kropp mår bäst av att gå upp lite tidigare för att slippa denna stress som jag tidigare "valt". Jag går nu hellre upp en timma tidigare, så att jag har en och en halv timma på mig att bli klart.

Morgonen har blivit en favoritstund på dagen. Det är bara så mysigt att ta hand om mig själv, få känna efter, njuta av morgonen och sakta vakna till liv för att samla kraft till dagens alla aktiviteter.

Jag ska snart slänga ner kanelbullarna i väskan och dra till skolan.
Idag känner jag för att vara lite extra snäll och bjuda klasskamraterna på kanelbullar, det är ju trots allt kanelbullensdag (och jag tror inte de hade fått plats i frysen ändå ;) )

Ta hand om dig och njut av dagen!
Kram

Kanelbullar

Det luktar underbart i hela lägenheten.
Efter skolan idag fick jag för mig att baka lite. Det fanns jäst i kylen som var på väg att bli för gammal och istället för att slänga den valde jag att baka på den.
Det blev massa kanelbullar.
Så underbar doft!

Jag har ännu inte smakat på någon, men de ser goda ut!
Imorgon ska jag utmana hjärnmonstret och äta en bulle, det är ju trots allt kanelbullensdag då!

Mmmm mumsigt!


Väntar

Ligger på en soffa i skolan och väntar på att Annahita ska komma.
Snart måste jag försöka äta lite... Äpple eller varma koppen, det är frågan!


Föreläsning

Föreläsningen pågår, gubben där framme har avancerat och bytt ut sin vanliga föreläsningsundervisning från excel till powerpoint.
Lite normalare helt enkelt!

Jag sitter och antecknar några rader, gnager lite på mitt äpple och skriver lite till.
Idag känner jag mig stark! Låt det fortsätta såhär!


Ny dag, nya möjligheter

Dagen då man ska börja sitt nya liv är här, dagen då man ska börja träna, sluta äta godis och banta bort de där extra kilona som man hatar.
Ja, måndagen är alltså här.

Ny vecka och nya möjligheter.
Jag vaknade pigg och glad vid sju. Magen kurrade och tro det eller ej, men det fick både en banan och ett äpple till frukost! Bra jobbat Malin!
Nu gäller det bara att fortsätta äta lite med jämna mellanrum för att inte hamna i det där läget där hungern försvinner. Jag vet att det kommer bli jobbigt, men jag måste lära mig att äta. Det behöver inte handla om några större mål, även ett äpple är ett stort steg framåt.
Jag som tidigare bara ätit ett mål om dagen måste lära mig att äta oftare!

Väskan är nu laddad med anteckningsblock, några papper och 3 äpplen. Jag tror att jag och mina kompisar ska skriva på grupparbetet idag efter föreläsningen och därför passar jag på att lägga ner några frukter som jag kan äta på.
Jag funderar även på att packa ner några Varma Koppen, bara för att det är gott och jag vet att jag kan äta det utan att bryta ihop.
Hmm, ja så får det bli. Ner med några varma koppen också.

Nu ska jag koka lite kaffe och se till så att tänderna blir borstade. Om en liten stund ska jag cykla mot skolan.

Usch va mina nyckelben börjar synas tydligt...



Ha en underbar måndag!
Kram

Mår ganska bra trots allt

Jag mår efter omständigheterna ganska bra.
Kom hem från sjukhuset för typ sex timmar sedan.
Har spenderat resten av dagen i soffan.
Trött och återigen trött...

Dagens middag blev en fiskgryta som jag slängde ihop lite snabbt.
Den innehöll lax, torsk, sej, hoki och räkor.
Jag njöt av maten, vilket inte sker så ofta.
Det var faktiskt gott!




Nu: sova!

På sjukhuset

Å fy fan vad jag bara vill försvinna!

Strax efter fyra inatt vaknade jag med världens illamående. Jag lämnade snabbt sängen, sprang till toaletten och spydde som en gris. Magsaft, magsaft och ännu mera magsaft. Så jävla vidrigt.
Viktor, som sov här inatt, kom efter mig. Han satt bredvid mig, klappade på min rygg och försökte hjälpa mig så mycket han kunde.
Jag mådde verkligen skit. Jag orkade inte mer, min ångest var enorm och jag ville bara försvinna från allt. Jag ville gå och lägga mig igen efter detta... men jag hann inte mer än ut från badrummet innan jag svimmade.
Viktor tog då beslutet att ringa psyket för att prata med den jourhavande läkaren som jobbade. De bestämde att jag skulle in direkt till psykavdelningen för en undersökning.
Viktor körde in mig. Tack!

Nu ligger jag i ett rum med dropp. Jag har blivit sondmatad och fått några tabletter som ska ta bort den extrema ångest som jag har. 
Jag hade gått ner ännu mer sedan jag var här senast... Min kropp mådde skit, var uttorkad och skrek efter hjälp.

Jag trodde inte att det skulle gå såhär långt. Jag trodde jag var stark.
Jävla skit vad jag hatar detta jävla hjärnmonster som finns i mitt huvud!

Vet inte när jag får komma hem, men jag hoppas att få lämna stället om ett par timmar...

Viktor skriver

Tja tja, Viktor här.
Malin somnade för en stund sedan bredvid mig. Undertiden hon sover så sött så tänkte jag skriva lite här på hennes blogg. Det här med att blogga är nytt för mig men jag har tidigare varit med när Malin skrivit några inlägg så det ska nog det borde gå även för mig att få ihop ett inlägg.

Jag pratade med Malin i eftermiddags. Hon lät lite nedstämmd och var kort i svaren. När vi hade lagt på så var jag inte nöjd. Jag är rädd om min vän och därför tog jag med mig lite mat från kylen och gick till henne. Jag visste att hon skulle vara ensam hela helgen och när jag hörde att hon inte mådde bra ville jag kolla läget.
Jag möttes i dörren av en trött Malin som var lite nere. Hennes ögon var rödsprängda av tårar som runnit. Det var jobbigt för mig att se.
I köket tog jag plats medan Malin satt helt tyst i soffan. När middagen var klar frågade jag om hon ville äta men det var inte så positiv respons på det. Hon försökte äta men idag var det lite svårare än vanligt. Jag såg hur hon led och ville inte pressa henne att äta maten som jag lagade.
Hon blev däremot tvungen att äta lite. För mig räckte det att hon fick i sig något. Denna gång blev det en Varma koppen. Jag hade önskat att hon hade ätit mer men idag gick det tydligen inte. Tårarna rann för det mesta och jag ville bara hålla om henne.
Malin frågade om jag ville stanna kvar och sova här i natt. Jag är rädd om henne och svarade Ja utan att tveka.
Jag och Malin pratade en stund innan hon somnade. Hon förklarade och beskrev det som hon kallar för "Hjärnmonstret". Jag kan inte föreställa mig hur det är. För mig är det naturligt att äta.

Tänk om flickan hade förstått att hon är fin och underbar som hon är. Tänk om hon bara kunde bli av med "Hjärnmonstret". Det är jobbigt för mig att se henne må som hon gör.

Hela sängen är full med den tvätt som Malin tvättat idag. Jag ska försöka få bort allt, det kommer säkert inte hamna på rätt ställe, men jag tror ändå att Malin blir lite glad att jag försökt hjälpa henne.
Jag ska sedan väcka henne, se till så att hon borstar tänderna och sedan bädda ner henne i hennes säng.

Jag hoppas inte att Malin nu blir arg för att jag har gästbloggat.

//Viktor


Tvättat

Äntligen är all tvätt tvättad.
Det var sjukt tråkigt, men nu är det gjort.
Jag lovar härmed mig själv att aldrig mer låta det gå så lång tid mellan tvättningarna!

Världens största tackkram till Viktor som stannar kvar här inatt och sover med mig. Jag vill inte vara ensam när jag mår så här. Jag är rädd för vad som kan hända.

Tack Viktor


Varma Koppen

Hjärnmonstret vann kampen. Jag klarade inte av att äta maten som Viktor lagat.
Innerst inne vet jag att inbakad fläskfilé med ugnsrostade rotfrukter är gott, men idag klarade jag inte av en enda tugga. Tårarna bara rann och ångesten blev värre och värre. Idag orkade jag inte kämpa, idag ville jag verkligen ingenting. Jag mår skit, kroppen mår skit och allt känns bara åt helvete.

Jag satt och tittade när Viktor åt maten. Försökte samla mig och äta flera gånger men det gick bara inte. Helt utan mat blev jag dock inte. Viktor tvingade nyss i mig en Varma Koppen - Klar grönsak.

En portion = 45 kalorier...
och jag har extrem ångest för att jag åt denna.
Jävla hjärnmoster!!!

Jävla skit...


Ångest!

Medan jag sitter här i soffan iklädd mina myskläder står världens underbaraste Viktor i köket och lagar middag.
Jag åt ingenting igår och hittills idag har jag inte fått i mig något käk. Jag är inte hungrig och bara tanken på att jag om bara en liten stund ska äta gör att jag vill gräva ner mig. Jag vill inte äta, jag vill inte äta, föresten, sa jag att jag inte ville äta?
Jag är inte hungrig. Efter många dagar med för lite mat har jag nu kommit till det stadiet då jag absolut inte känner någon hunger. Det är nu jag trivs och mår bra. Jag älskar alla de dagar då jag inte äter. Jag känner mig så lyckad. Det är en härlig känsla i kroppen, magen är tom och jag ser hur min äckliga kropp krymper mer och mer.

Ikväll ska jag och Viktor ha en myskväll framför tvn. Viktor har köpt massa godis och nötter. Jag vägrar dock att äta det  *Onödiga kalorier som min kropp inte behöver*. Vatten, vatten och ännu mera vatten kommer jag hålla mig till.

Fy fan, det är dagar som den här, då jag bara vill försvinna från allt, som jag är glad att jag har mina kompisar. Idag kommer det bli förbannat jobbigt att äta, jag vet det redan nu. Innerst inne vet jag inte om jag är beredd att ge kroppen mat, men det känns förbannat fel att inte äta när underbara Viktor lagar mat till mig.
Ångest, ångest, fet jävla ångest!

*Gör inget dumt nu Malin!*

Sova i 20 timmar, MUMS!

Igår somnade jag på soffan redan vid 19-tiden... och nu för bara några minuter vaknade jag upp, på samma ställe som jag somnade, alltså på soffan.
Jag har alltså sovit i 20 timmar utan att vakna. Just nu känner jag mig ganska trött, men der beror säkert på att jag sovit så mycket som jag faktiskt gjort. Det var behövligt och härligt.

Om en timma ska jag ner och invadera tvättstugan med all tvätt, men fram tills dess ska jag dricka några liter kaffe och hoppas på att bli lite piggare.
Tvätten är förberedd: