Inte riktigt som jag tänkt mig

Årets innebandysäsong blev inte riktigt som jag tänkt mig. I våras var jag beredd på att lägga ner mer tid, satsa och ha jäkligt roligt.
Tyvärr satte foten stopp för detta.

Foten har plågat mig hela säsongen. Trots att jag under försäsongen sa att foten kändes bra så gjorde den verkligen inte det. Jag ville verkligen köra och åt enorma mängder smärtstillande för att klara av en träning.
Jag vågade faktiskt inte säga att foten gjorde ont. Jag ville inte att folk runt mig skulle behöva vara "oroliga" för mig. Jag ville visa att jag var stark och klarade allt.

Nu i efterhand så är det bara sjukt att jag plågade mig själv sådär.
Jag förstörde bara för mig själv. Det var och är trots allt bara jag som kan avgöra när det blir för mycket. Det var ingen annan som kunde känna att jag hade ont. Jag bet ihop och körde.
Usch vad korkad jag känner mig nu. Det är lätt att vara efterklok.

De få träningsmatcher som jag spelade var riktigt roliga. Jag minns så väl matchen mot Varberg. Det gick väldigt bra för mig och jag var verkligen taggad inför säsongspremiären.
Veckan efter, under cupen som spelades, blev det för mycket. Jag klev av i första perioden på första matchen. Tårarna rann pga smärtan. Det var inte lätt att berätta att foten kändes förjävlig. Jag klarade inte längre av att bita ihop. Det blev för mycket.

En vecka innan seriepremiären, som jag längtat efter så länge, la jag min klubba på hyllan och kontaktade en läkare för att få hjälp med foten.
Dagen då jag insåg att foten inte klarade av träning var jobbig. Jag kände mig som värsta mesen som inte klarade av lite smärta. Jag lät tårarna rinna mycket, och att bara prata om foten gjorde mina ögon blanka. Det var en jobbig tid...

En måndag i mitten på september kontaktade jag en läkare, jag fick tid några timmar senare samma dag. Foten var, enligt läkaren, ostabil men ganska okej.
Plåtarna från Kungälvssjukhus beställdes och efter mycket strul ringde läkaren mig för att ge mig ett besked. På bilderna hade han sett att foten var lite värre än vad han trodde. Det såg inte bra ut.
10 dagar efter detta samtal med läkaren rullades jag in på operationsrummet för att få foten fixad.
Läkaren berättade för mig efteråt att mitt ledband var söndertrasat och att det knappt satt fast, det var inte så konstigt att jag hade haft problem med den.

Jag trodde att foten skulle bli bra efter operationen, men tyvärr har jag släppt detta nu... Den kommer nog aldrig bli bra.
Foten var bra i nästan två veckor efter att gipset försvunnit. Under rehaben brände det till i foten och ett helvete började. Jag hade jäkligt ont, men valde ändå att börja träna lite smått.
Två innebandyträningar gjorde susen. Foten kändes väldigt mycket bättre och jag trodde att det var på väg åt rätt håll.
Nu vet jag dock inte längre...
Foten har blivit väldigt mycket bättre av de få innebandyträningar jag varit med på. Det är positivt! :)
Idag brände det dock till i foten igen och nu gör den faktiskt ont.

Jag tror faktiskt inte att foten kommer bli mycket bättre än vad den är nu. Håller den sig på denna nivå så klarar jag av det. Operationen har tyvärr inte återställt min fot till så den var innan min skada, men det är inte så jäkla långt ifrån. Jag misstänker dock att jag kommer få leva med foten så den är nu. Så länge jag kan träna, även om det krävs att foten tejpas, så är jag glad.

Det finns faktiskt de som har det värre än jag!

Säsongen har för mig varit riktigt tung och innebandy har inte alls varit lika roligt som tidigare. Jag har tröttnat och har därför valt att ta ett steg tillbaka. Jag är inte längre med på alla träningar och matcher, det går inte psykiskt.

Om det blir något mer spel för mig är väldigt oklart. Jag tror att klubban läggs på hyllan ett tag, kanske jag blir sugen vid ett annat tillfälle...
Jag har många fina, och några "ofina", minnen från innebandyn. Det har varit en mycket rolig tid!

Foten har ställt till med en hel del problem denna säsong, men det är bara att bita ihop och leva livet. Det kunde varit värre.

Kram

28 februari

Februari är slut, serien är slut och jag är mer än slut...

Innebandy hela dagen lång, ungefär så skulle jag kunna beskriva denna dag.

Imorse hade jag problem att lämna sängen. Snacka om att jag var trött! En kall dusch fick mig att vakna till liv och inse att jag legat kvar i sängen på tok för länge för att ha tid att slappa... 10 minuter tog det för mig att göra mig klar! Tur att jag är van vid att ha lite tid på morgonen...

Strax innan halv åtta befann jag mig i Kungälv, taggad inför dagens bortamatch mot Örebro. Resan upp för mig blev väldigt slapp. Jag sov nästan hela vägen. Oj vad obekvämt men behövligt det var.

Framme i Örebro valde jag att inte byta om. Jag ville inte spela. Tror dock inte att jag skulle fått spela något om jag nu hade valt att byta om ändå...

Matchen förlorade vi med 9-0, men det kändes ändå bra. Vi gjorde en av våra bättre matcher :) Serien är nu slut och jag kan konstatera att jag fått vara aktiv i 47 minuter och 43 sekunder. Det är i alla fall så länge jag spelat. Okej, inte varit på planen, men liksom varit en spelare...

Resan hem var rolig. Jag tror inte det var tyst någon gång. Vilket tjöt det var! Att komma hem och vila öronen var inte helt fel ;)

Tv och OS är vad jag fördriver tiden med nu. Blir inte ett dugg förvånad om jag somnar snart, är sjukt trött....


Ses och hörs
Kram


27 februari

Om en liten stund övergår denna dag till en ny...

God kväll gott folk.
Jag har sagt det så många gånger innan, men tiden springer verkligen iväg!

Igår hade jag en slapp dag i skolan. Vi startade klockan 8.00 med svenska där det var debattskrivning för hela slanten. Mycket facebook "råkade" det också bli ;)
Eftermiddagen i skolan blev kort, vi hade som uppgift att skriva ett personligt brev. När det var godkänt och inlämnat fick man dra hem. Jag var klar redan vid två och fick då lämna skolan.
Det kanske låter gött, men jag tyckte faktiskt inte det. En massa dötid fick jag då jag skulle börja jobba klockan 17. En stund i stan blev det innan jag drog till jobbet. Strax innan halv fyra var jag där, redo för att slappa en lång stund innan det var dags för lite slit.
Till min förvåning fick jag frågan om jag inte kunde börja redan klockan 16 istället då det var så mycket att göra och det bara var två andra som jobbade de. Självklart tackade jag ja till detta erbjudande.

Arbetsdagen blev riktigt jobbig! Det var fullt ös hela kvällen. Mycket att göra och när jag lämnade stället var jag helt slut. Trots min trötthet lyckades jag stanna uppe lite för länge på kvällen. Klockan tickade på och jag insåg tyvärr detta lite för sent. Strax efter ett la jag mig i sängen och inväntade att ögonen skulle stängas. Att sova var dock lättare sagt än gjort. En del program hann jag se på tv innan jag tillslut somnade.

Imorse när klockan ringde vid halv sju fattade jag ingenting. Jag blev irriterad på att något lät, att det var väckarklockan kopplade jag inte riktigt.
Trött som aldrig förr begav jag mig iväg till jobbet. Rutorna åkte stundtals ner ihop om att göra mig lite piggare. Tyvärr hjälpte detta inte alls...

Jag var rädd för att dagen skulle bli jobbig, men när jag var framme på jobbet kom den där extra energin fram och jag lyckades genomföra mina 4,5 timmar utan problem.
Efter jobbet åkte jag till styrelsemötet som redan pågått ett par timmar.

När jag kom hem somnade jag gott.
Framåt eftermiddagen åkte vi över till fel sida älven för att äta mat hos moster. Det var trevligt. Kusinen sminkade och fixade mitt hår. Det var tur att polisen inte stoppade mig när jag körde hem, jag såg förjävlig ut ;) Kusinen hade roligt och det tycker jag är huvudsaken, att jag tvättade bort sminket så fort jag kunde när jag kom hem behöver hon aldrig få veta... ;)

Ganska snart ska jag börja packa väskan inför morgondagen. Det är dags för säsongens sista seriematch. Örebro är det som ska få sig ett besök av oss.
Bussen går kl.7.30, vilket innebär att jag kommer behöva gå upp tidigt ännu en dag. Tur att vi ska åka buss, förhoppningsvis kanske jag kan få en stunds sömn då...

Ska jag få sova något inatt så tror jag att det är dags för mig att börja fundera på att sova...
God natt

25 februari

Gårdagen var en kass dag och det märktes faktiskt när jag vaknade imorse strax efter åtta... Min kropp var helt slut efter all ilska som fanns inom mig när jag slocknade igår.
Jag kände mig ungefär lika pigg som de gångerna då jag dygnat. Ögonen ville liksom inte vara öppna, tur att jag vaknade 40 minuter innan jag skulle gå upp och kunde därför ligga isängen och mysa med ett varmt, gött täcke och min dator. Den lilla stunden jag fick var verkligen behövlig. Jag fick annat att tänka på och helt plötsligt kändes denna dag lite värd att uppleva.

Till skolan drog jag en stund efter att klockan passerat nio...
Skoldagen blev ganska slapp, men inte gjorde det mig något. Första lektionen var det företagsekonomi. Det är en lektion där vi absolut inte gör någonting. Jag förstår inte riktigt varför man läser en kurs och man ändå inte lär sig något. Lite slöseri med tid tycker jag allt... Jag, Carro och Adam hade i alla fall roligt, mycket skratt och lek, som vanligt helt enkelt ;) Fick även reda på hur det gick på gårdagens slutprov i Matte E, nu kan jag äntligen släppa den kursen :) Är faktiskt ganska nöjd!

Under eftermiddagen var det svenska B som gällde. Debatt, tes, argument och liknande var vad den lektionen handlade om. Jag tyckte inte det var speciellt intressant och satt därför och lekte med min mobil istället. Att sitta och titta ut genom fönstret var inte så spännande. Det enda jag såg var byggnaden bredvid.
Volvoområdet är inte speciellt kul att vistas på...



Lektionen gick ändå ganska fort och vid fyra var vi redo att gå hem.
Jag satte mig i bilen och laddade inför dagens arbetstimmar. Det blev dock inte riktigt som jag tänkt mig! Massa köer överallt, en timma från Torslanda till Kungälv tog det! Sjukt galet. Jag kom tre minuter sent till jobbet, men det gjorde inte speciellt mycket som tur var.

Dagens arbetstimmar var riktigt chill. Vi hade inte alls mycket att göra, riktigt gött faktiskt.
Efter jobbet stannade jag till hos en kompis för att hjälpa till med lite matte. Känns kul att kunna hjälpa andra ibland :)

Nu är jag hemma, har svept i mig en RedBull, tror inte att det kommer bli så lätt att somna ikväll... Men men, imorgon är det fredag och jag har bara skola och jobb att genomföra innan det är helg! Gött mos :P

Lite tv får det bli en stund innan jag vandrar till mitt rum och bäddar ner mig gött i sängen.

Kram


24 februari

Usch vilken dag...

Att dagen börjar lida mot sitt slut är riktigt gött. Det har varit en såndär dag som började bra, men slutade värre än värst. Jag kan inte riktigt förklara...

Ibland blir det bara för mycket, bägaren rinner över. Så är det nu. Jag har för mycket tankar och känslor inom mig. Det är en hel del att tänka på, min hjärna jobbar dygnet runt. Att det skulle bli så här visste jag faktiskt från början, men att det skulle gå så fort trodde jag aldrig. Jag önskar att läget hade varit lite annorlunda...

Just idag har allt inte riktigt varit okej. Jag sov riktigt kasst, vaknade flera gånger och drömde massa konstiga drömmar hela tiden. Jag var tröttare när jag vaknade än när jag gick och la mig igår.
Skoldagen blev sådär halvbra. Det är inte lätt att hålla fokus uppe när kroppen skriker efter sömn. Under lunchen däckade jag i alla fall och det blev väl räddningen på eftermiddagslektionen.
Eftermiddagen spenderades i datasalen där programmeringen höll till. Det var den jobbigaste lektionen jag varit med om i denna kurs. Genomgång i drygt en och en halv timma om något som man ändå inte fattade. Nä, usch, inte bra...

Det där blev starten på min kassa jäkla kväll... Jag tänker inte skriva mer än att jag är glad att dagen snart är slut. Usch vilken kass avslutning!

Imorgon är det en ny dag och jag hoppas och tror att den kommer bli lite bättre i alla fall...

God natt

23 februari

Überspeedad är bara förnamnet....

Vilken jäkla dag det har varit, helt galet sjuk.
Igår somnade jag väldigt gott strax innan elva. Det var länge sedan jag somnade för natten så tidigt. Imorse när jag vaknade upptäckte jag att min tv var avstängd på knappen, några fönster på datorn var stängda samt att jag fått 4 sms under tiden jag sovit.
Hur fasiken har detta gått till tro? Jag har helt enkelt stängt av tv och en del saker på datorn i sömnen... Att jag inte hört smsen är något som är helt otroligt. Mobilen ligger liksom bara några cm från mitt huvud, att jag inte hört när det plingat till är för mig en gåta! Förmodligen sov jag djupt...

Det var länge sedan jag sov 7,5 timmar och det har märkts under denna dag. Jag har varit überspeedad, skrattat, flamsat, tramsat och varit helt onormal. Carro och Adam frågade mig vad jag gick på ^^. Dagen har varit galen, men det beror nog främst på hur jag har varit ;)

Skolan startade som vanligt klockan 8.00. Idag var det fysik, men hela klassen valde att plugga matte inför morgondagens prov. Under eftermiddagen var vi på Munkebäcksgymnasiet där vi slutförde det sista till vår monter. Jag, Carro och Adam var klara redan när vi kom dit, men fick ändå inte gå hem förrän efter 2,5 timmar. Trots detta kändes det helt okej, det är inte varje dag man kan gå hem redan vid tre.

Resan hem gick bra, jag blev lite fattigare, usch vad bensin ska vara dyrt!
Planen var att jag skulle börja plugga direkt när jag kom hem, men jag insåg ganska snabbt att det aldrig skulle fungera. Mitt rum såg ut som ett bombnedslag och jag fick leta fram både golv och skrivbord innan jag kunde börja fundera på att plugga ;)

Nu är kvällen kommen och jag är helt slut. Det tar verkligen på krafterna att plugga. Matte är faktiskt inte så jäkla kul...
Nu blir det tv fram till att jag somnar...

God natt


22 februari

Kvällen är kommen och jag kan pusta ut...

Att komma tillbaka till skolan efter en veckas lov var inga problem alls. Trots att jag kände mig helt slut inombords så bet jag ihop och avklarade hela dagen. Okej, det var inte så jobbigt då vi under eftermiddagslektionen endast fick en uppgift att göra. Jag hade kunnat lämna skolan redan vi två-tiden, men trots det valde jag att sitta kvar och tjöta med Carro och Adam. Drygt en vecka har vi varit ifrån varandra och det märktes lite smått, mycket flams och trams hann vi med.

Strax efter fyra lämnade jag skolan för att bege mig till jobbet istället. De få timmarna jag jobbade idag var ganska så lugna. Det var inte mycket att göra, vilket jag är väldigt glad över.
Förra veckan fick vi en ny arbetskamrat och idag skulle jag och denna tjej stänga. Jag fick allt ansvar och det kändes lite konstigt. Helt plötsligt var det jag som skulle se till så att allt blev rätt, jag som skulle larma osv. Det var första gången jag gjorde detta helt ensam, men det gick väldigt bra ändå. Vi fick gjort det som skulle göras och stängt i tid.

Efter jobbet drog jag till Munkegärde en sväng, sista b-lagsmatchen spelades där. Det blev en 6-3 vinst och seriesegern är vår, eller er eller vad jag nu ska säga...

En halvtimme på min motionscykel och lite tv tittande har jag hunnit med sedan jag kom hem. Ganska snart hade jag tänkt knapra några voltaren och bädda ner mig under täcket. Min höft gör riktigt ont och jag vet inte varför. Det har varit såhär i snart två veckor... Hoppas att det går över snart :)

Imorgon är det en ny dag, en dag som jag misstänker kommer bli ganska så okej. Fysikläraren kommer inte komma på morgondagens lektion, vi kommer istället ha en vikarie och dessutom får vi välja om vi vill plugga fysik eller repetera lite inför matteprovet på onsdag. Vad jag kommer göra vet jag fortfarande inte. Kanske det blir en blandning...
Eftermiddagen kommer spenderas på Munkebäcksgymnasiet; monterbyggarkursen. Det går framåt och snart är vår monter helt klar. Vad vi kommer göra imorgon är en bra fråga...

Nu ska jag se till att göra lite nytta här i mitt rum.
Kram

Tillbaka i skolan

Både lovet och jag är slut, nu är det dags att kämpa det sista som är kvar i skolan...

Mitt lov som btsått av extremt mycket jobb är över, det som jag trodde skulle bli lite slappa, ledighet och dagar att vila upp mig på, blev något helt annat!
Det var länge sedan jag kände mig så här slut mentalt som jag gör idag. Det är faktiskt ganska härligt att komma tillbaka till skolan, tillbaka till stället där man kan andas ut, slappa lite, göra lite vad man vill och dessutom träffa alla goa klasskamrater.

Det är inte långt kvar i skolan nu, den sista tiden kommer förmodligen bli både jobbig, slitsam men även ganska slapp och rolig. Vad jag kan se på mitt schema så kommer jag från och med slutet på mars ha lite mindre lektioner varje vecka, dvs halvdagar ibland. Det är något som jag verkligen tycker är bra! Att studenten är nära ska kännas.

Nu är det inte långt kvar...


20/2

God kväll!

Tiden rinner iväg och jag har knappt hunnit reagera på att det redan är helg och att lovet nästan är slut. Sedan jag skrev här sist har det inte hänt speciellt mycket annorlunda, jag har varit på jobbet, skottat snö och degat framför datorn.

Natten som var blev lite konstig. Jag lyckades somna framför datorn igårkväll och när det väl var dags att sova så gick det inte. Jag fick underhålla mig med att titta på tv väldigt längre. Tilllslut lyckades jag somna gott... 2 timmars sömn hann jag få innan jag vaknade och var pigg. Hur det gick till vet jag inte, det är inte varje dag jag vaknar av mig själv klockan halv sju!

Drygt en halvtimme senare ringde min arbetskamrat och frågade om jag kunde jobba för honom. Tyvärr hade det betytt att jag skulle behöva göra mig klar och åka till Kungälv på en kvart. Det gick inte ihop och jag fick tyvärr meddela att jag inte kunde jobba. Det var självklart lite tråkigt, hade han ringt en stund tidigare så hade det fungerat men denna gång gick det inte. Efter telefonsamtalet och två timmars tvtittande somnade jag om. Jag fick dock inte sova länge... Halv tio ringde mobilen; Herrmatchen var inställd!
Lite dator och tv hann jag med innan jag begav mif ut i snön för att skotta! Tjena va det var jobbigt! Mobilen ringde ännu en gång; Dammatchen var inställd! Wiho tänkte jag som inte alls var sugen på något som hade med innebandy att göra...

Min dag var räddad, riktigt gött att det inte blev någon match alls :D
Jag packade ihop mina saker och flyttade sedan hem till min familj igen. Tiden som katt- och husvakt var slut för denna gång.


Framåt eftermiddagen fick jag ett telefonsamtal från en annan arbetskamrat. Hon frågade om jag kunde ta hennes pass imorgon, 9.45-18.15. Tyvärr har jag träning med mina småbarn på eftermiddagen. Jag sa dock att jag kunde jobba till 16.30...

Så, imorgon är det ännu en gång dags att åka och jobba. Det är väldigt goa pengar som kommer om lite mindre än en månad, 100% OB-tillägg på söndagar liksom! Det är inte helt fel ;)

Jag trodde att det skulle bli en ledig helg, men så blev det självklart inte... Blandade känslor! Har liksom jobbat 7 dagar i sträck, varit ledig en dag och nu ledig en dag innan det är dags att jobba igen... Lite segt faktiskt!

På måndag börjar dessutom skolan igen... Tiden går för fort!

Vad som händer resten av denna kväll vet jag inte riktigt. Misstänker dock att jag kommer spendera mycket tid framför datorn, behöver plugga lite...

Trevlig kväll

17/2 - Dopdag

Det har gått några dagar sedan jag skrev något längre här...

Halva lovet har gått och jag jobbar, sliter, pluggar och slappar. Det är en salig blanding.

Idag har jag förresten dopdag, intressant eller hur?

Sedan jag skrev här sist har det inte hänt speciellt mycket...
I söndags jobbade jag, 9.45-18.15 och efter det drog jag direkt till Mimershallen där det var match. När jag kom hem var jag helt slut och somnade gott i soffan. Det blev ännu en natt där...

Måndagen kändes som en mardrömsdag. Jag sov dåligt under natten och gick till jobbet som en zombie strax efter sju. Som tur var hade jag en kort dag och redan vid två var det dags att gå hem. Jag spenderade större delen av eftermiddagen och kvällen i soffan, lite plugg hann jag med.
Dagen blev väldigt lång då jag "råkade" stanna uppe till tidig morgon. Det är sjukt att tiden alltid går så fort när man sitter framför datorn.
Jag somnade i alla fall strax efter sex-tiden på morgonen.

Tisdagen blev lite seg. Jag sov inte speciellt mycket, drygt tre timmar blev det sammanlagt. Det kändes lite segt, men jag har ingen annan än mig själv att skylla på. Det var ju trots allt jag som stannade uppe för länge.
Dagen kändes väldigt lång, mest berodde de nog på att jag hade kvällspass på jobbet och började därför inte förrän klockan 16.00.
Efter jobbet åkte jag hem till min familj och snackade lite. Det blev en sen kväll och jag var tillbaka i huset i Rörtången vid elva-tiden.
Lite slumrande i soffan hann jag med innan jag två timmar senare gick och la mig gött i sängen. Det tog absolut inte lång tid innan jag somnade. Snacka om att jag var trött.

Å trött, det var jag även imorse. När alarmet på mobilen ringde blev jag så irriterad och galen att jag slängde telefonen i golvet. Tur att det inte var min nya!!!
Varför jag blev irriterad är något som jag i efterhand inte har någon aning om, kanske var det för att jag sovit lite och inte alls ville gå upp...
På jobbet var jag vid kvart i åtta, redo att avklara dagens många timmar.
Det blev en jobbig dag, mycket att göra hela tiden. Kroppen gjorde ont när jag lämnade stället klockan 15.00.
När jag kom hem tände jag braskaminen och bäddade ner mig i soffan. Sedan dess har jag pluggat lite och tittat mycket på tv.
Denna dag börjar dock lite mot sitt slut ganska snart. Jag är trött och skulle behöva sova.

Imorgon är det en ny arbetsdag...

God natt :)

Usch!

Det snöar ute och om en stund ska jag åka och jobba....


Seg dag

Usch vilken seg dag det har varit...

Att somna inatt var inte lätt, vilket jag inte är ett dugg förvånad över då jag somnade till på eftermiddagen. Jag låg i soffan och tittade på tv väldigt längre. Det gick faktiskt ganska bra program på tv hela tiden. Klockan 3.00 satte OS-invigningen igång, och den såg jag på. Jag tycker inte att det var något speciellt med det faktiskt... Strax efter halv fem somnade jag gott, i soffan.
Min andra natt på soffan fick det bli. Det kändes lite i ryggen då jag klev upp runt nio imorse.

Tiden har sprungit iväg denna dag. Större delen av tiden har jag suttit på ett styrelsemöte. Det var nog ett av de tråkigaste mötena jag varit på i hela mitt liv... Usch vad segt det var!

När jag kom hem till mamma och pappa somnade jag gott i soffan. Jag hann dock inte sova så länge innan jag bestämde mig för att åka till Rörtången och göra lite nytta istället.

Jag har fått yttrat mig ang mitt matchstraff, imorgon skickar jag in det. Massa plugg har det också blivit. Varför är det så lätt att plugga nu när jag egentligen inte behöver det? Jaja, att få gjort lite är i alla fall gött.

Ganska snart tänkte jag dock packa ihop skolsakerna och njuta av att det är kväll. Tvn får bli min vän resten av kvällen.

Ha det gött

Lov!

Jag har snart bott ensam i ett dygn, ett dygn som bestått av mycket sömn.

Igår efter att jag skrivit inlägget satte jag igång tvn för att slappa lite innan det var dags att sova. Stunden jag hann se på tv blev inte lång, jag lyckades tydligen somna.
Imorse vaknade jag strax efter halv sju av att min bror smsade mig. Det var tur det för annars hade jag försovit mig. Jag hade liksom inte planerat att sova på soffan, men så blev det.

Skoldagen var inte någon som jag såg fram emot. Jag visste att det skulle vara mycket att göra då en rapport skulle in innan dagens slut. Jag, Carro och Adam slet som djur och strax innan lunchen var rapporten och loggboken klar. Vi hade gjort klart allt som skulle göras och behövde därför inte gå på lektionen på eftermiddagen. Att sluta vid elva en fredag, sista dagen innan lovet, var inte alls fel.

Jag drog mig hemåt och somnade gott på soffan. För ungefär en timma sedan vaknade jag igen, förvirrad och visste inte alls vilken dag det var. Jag trodde att natten redan var förbi och att det var lördag. Det blev lite förvirring i huvudet, men jag insåg tillslut, med hjälp av mobilen, att det fortfarande var fredag och att jag bara sovit några timmar.

Sedan jag vaknade har det blivit en hel del plugg. Jag har skrivit klart ett arbete och håller på med nästa nu. Jag tänkte försöka få klart det sista arbetet nu under kvällen för att bara kunna plugga matte under lovet.

Ska jag få klart mitt arbete idag så är det dags att avsluta detta inlägg.

Hörs senare.
Kram

Rörtången och lite mat

Trött brud är det framför datorn. Det finns inte mycket energi till något just nu. Egentligen skulle jag vilja sova, men det är så långt till sängen...

Skoldagen slutade tidigare och tur var väl det för jag hade inte hunnit i tid till jobbet annars! På väg till Kungälv blev jag vittne till en trafikolycka mellan en personbil och en lastbil. Usch vad läskigt det var att se. Det blev en smäll, massa bromsljud och bilen snurrade 270 grader. Jag låg precis framför och såg allt i backspegeln. Det var ingen trevlig syn!

Jobbet var riktigt jobbigt. Det var övermycket att göra. Det som skulle göras under kvällen hann vi inte med då vi blev tvungna att fixa i ordning efter dagen. Inte alls kul!
Efter jobbet åkte jag hem till min familj, tjötade lite, packade och sedan drog jag mig iväg till Rörtången där jag ska bo i drygt en vecka.
Under kvällen har jag fixat mat:



Det blev massa sallad, lite gurka och morötter samt en kycklingfilé. När maten väl var klar var jag inte alls sugen på att äta. Nu står tallriken i kylskåpet och väntar på att bli uppäten. Någon som är hungrig?

Idag kommer det inte hända speciellt mycket mer. Jag ska snart sova...

Imorgon är det fredag, sista dagen innan det är dags för en veckas lov! Gött mos. Hoppas bara att dagen blir relativt lugn, jag orkar inte med att avsluta min skolvecka med massa stress...

God natt


Torsdag 11/2

Det är redan torsdag, veckan har hittills gått väldigt fort!

Igår blev det en sådan där lång dag. Jag hade fullt upp hela tiden. Det var först skola 8.00-16.30, fysik och programmering stod på schemat. Direkt efter skolan åkte jag till jobbet för att avklara 3,5 timmar.

Efter skola och jobb åkte jag och träffade kassören i klubben för att hämtade upp mitt brev från förbundet innan jag drog mig till Mimershallen där träningen pågick för fullt.
Det blev en del diskussioner ang. mitt brev, några i laget hade tydligen ingen aning om vad som hänt och att jag dragit på mig en M3:a.
Jag blev själv väldigt förvånad då jag läste vad de skrivit. Det är ju knappast en M3:a! Det är väldigt snällt skrivet och jag håller med om det mesta som står där. Jag ska dock ändå skriva en egen version och skicka in innan måndag.

Dryga halvtimmen hann jag vara på träningen innan den var slut. När jag kom hem satte jag mig på sängen med datorn i mitt knä... sedan somnade jag.
Det var länge sedan jag somnade framför datorn, men igår var det tydligen dags igen. Snacka om att jag var trött.

Natten var jobbig. Jag hostade mycket och vaknade därför flera gånger. Hostmedicin hjälpte faktiskt inte... Trots detta kände jag mig pigg när väckarklockan ringde strax efter halv sju.
Att få höra att det var -20,5 grader ute var dock lite segt. 

Trots att jag var pigg så gick morgonen för fort och när klockan väl visade 7.11 lämnade jag huset... för att upptäcka att rutorna på bilen behövde skrapas. Jag tog det ganska lugnt och orkade inte bry mig så mycket. Full värme blev det hela vägen till skolan, och när klockan visade 7.59 klev jag in i klassrummet. 1 minuts marginal är kanonbra ;) haha

Dagen idag har hittills varit helt okej. Första lektionen är precis slut. Det har blivit väldigt mycket seriöst plugg, imorgon ska nämligen en rapport in och det är en fördel om det står lite på den. Jag och min grupp hann inte klart med allt, men det gör inte speciellt mycket då vi har en lektion imorgon att jobba på också.

Efter lunchen är det klassråd som gäller. Det kommer snackas mycket om friluftsdagen. Lärarna kommer tvinga oss att anmäla oss till någon av alla aktiviteter. Jag struntar fullständigt i denna dag och kommer därför inte anmäla mig. Det känns bara meningslöst, dessutom skulle det ha gjorts senast igår. Jag har varit duktig alla andra år, men i år tycker jag bara att friluftsdagen känns så meningslös....

Klassrådet håller på i en timma och efter att vi avklarat alla de diskussioner som kommer uppstå är det dags för en kort liten rast innan svenskan börjar. Svenskan är en lektion som jag just nu inte alls ser fram emot. Vi kommer börja med ett nytt moment; Argumenterande texter... Det låter sådär kul i mina öron...

Skoldagen slutar 16.30 och 17.00 ska jag befinna mig på jobbet för att avklara dagens timmar. Jag hoppas verkligen att vi kommer sluta lektionen några minuter tidigare!

20.15 är min arbetsdag slut, då beger jag mig hemåt, packar lite och flyttar iväg till Rörtången där jag ska vara katt och husvakt.

Kvällen blir nog ganska slapp, jag misstänker att jag inte kommer ha speciellt mycket energi till att göra något annat än att ligga på soffan, titta på tv och hålla på med datorn.

Imorgon är det fredag :)


Ny mobil

Jaha, för tredje gången på en och en halv vecka har jag nu en ny mobil. Den nya känns väldigt rätt och jag hoppas att det håller längre än den förra.


9/2

Jag sitter just nu i vardagsrummet och tittar på tv. Braskaminen brinner fortfarande, och lär göra det ett tag till då jag precis slängde in lite mer ved. En varm filt har jag dessutom virad runt mig. Riktigt mysigt ^^

Jag sov riktigt dåligt inatt, hostade som bara den. Jag hostade faktiskt så mycket att mamma vaknade flera gånger av det. Jag störde mig ganska mycket på detta också, det är så segt att vakna flera gånger under nattens få timmar...

Imorse fick det bli bussen till skolan, jag kände att bilen gott kunde få stå hemma.
I skolan var det ganska så chill. Första lektionen var det fysik, där vi satt och räknade hela lektionen... Lite segt, men det är bara att bita ihop och köra.

Sista lektionen var, som vanligt på tisdagar, monterbyggarkursen på Munkebäcksgymnasiet. Under denna lektion fick min grupp jobbat otroligt mycket. Nu är vår monter snart klar, och det är ungefär en månad kvar till mässan. Vi ligger i fas om man säger så.

Efter skolan var jag i stan en stund med Carro. Vi hade riktigt roligt och skrattade mer än vanligt.
Bussresan hem kändes seg och jag var trött...

Hemma flippade jag loss och sa vissa saker som jag kanske inte borde sagt. Förlåt mamma!

Eftermiddagen och kvällen blev lite slapp. Jag fick bakat några muffins med nutella i, resten av tiden spenderade jag, som vanligt, framför datorn.

När denna dag tar slut för mig vet jag inte riktigt, men jag borde börja planera att gå och sova snart... morgondagen kommer nämligen bli lång...
Skola 8.00-16.30
Jobba 17.00-20.15
Träning 19.30-21.00 (jag åker direkt efter jobbet!)

Jag kommer åka hemifrån strax efter sju och komma hem vid halv tio eller nått sånt. Lång dag, men jag ska allt klara av det!

Sov gott!

Tillbaka i skolan

Det är måndag och jag befinner mig, sedan drygt en timme tillbaka, i skolan. Att jag varit sjuk ett tag märks verkligen, det går trögt och kroppen är helt slut.
Näsan rinner fortfarande och huvudet gör lite ont, men någon feber hade jag inte när jag vaknade imorse i alla fall. Hur det är nu vågar jag inte svara på faktiskt, det känns inte helt okej...

Gårdagen tog mycket energi. Jag jobbade klockan 9.45-18.15. Det var ett långt pass och stundtals lite stressigt. Jag hade roligt och timmarna gick ganska så fort. I eftermiddag är det dags att utföra veckans 3,5 första timmar på jobbet.

Den här dagen kommer helt enkelt bli ganska så lång för mig. Först är det skolan 8.00-16.30, jobbet 17.00-20.15 och till sist är det träning  20.10-22.00.
Ja, träningen kommer jag inte hinna i tid till men jag kommer när jag kommer. Jag ska inte träna ändå, så det är ganska så lugnt.

Under lunchen måste jag åka och lämna tillbaka min telefon som jag nu har flippat sönder på. Den fungerar inte som den ska och jag blir bara mer och mer irriterad.a Drygt en vecka gammal är den... Suck!

Rasten börjar lida mot sitt slut och jag ska därför ta och avsluta detta inlägg...

Ha en bra dag.
Kram

Febern är tillbaka

Att jag sov dåligt inatt är kanske inte så konstigt, febern är nämligen tillbaka. Jag som trodde det var på väg åt rätt håll då jag var feberfri igår.

Trots att jag inte mått speciellt bra har jag ändå befunnit mig i Mimershallen och tittat på när herrarna vann över 7-Härad.

Resten av denna dag kommer jag spendera i min säng, det finns inte mycket energi till att hitta på något skoj.

Ha det gött

Fett gött

Nämen att vakna vid kvart över fyra och inte kunna somna om är ju fett gött... Eller inte!

Låt mig sova!!!

sova?

Tiden rullar på men att sova verkar tydligen inte gå :(

Trött på mig själv...

Nu är jag trött på mig själv, det räcker nu!

Det är dags att låta ögonen stängas nu...

Åh vad jag blir trött på mig själv när jag sitter framför datorn och låter tiden gå istället för att sova...!
Grr!

Nässpray eller ej?

God kväll mina vänner!

Jag ligger just nu i min varma, goa, stora säng och funderar å analyserar... utan att komma fram till något vettigt. Tiden går väldigt fort, vad jag gjort sedan jag skrev här sist för drygt två timmar sedan frågar jag mig själv. Det är galet vad tiden ska gå fort när det är kväll och man råkat hamna framför datorn. Jag borde uppfinna en spärr som säger till när det gått en halvtimme eller nått sånt. Ärligt talat så skulle jag kunna sitta framför min älskade dator en hel dag utan problem.
Det där med internet kan ställa till med stora problem...

Just nu står jag inför valet och kvalet; nässpray eller inte?
Jag har under denna dag blivit snuvig och tät i näsan, det kanske inte låter så extremt jobbigt men för mig är det lite störande. Det är nämligen så att jag inte tål nässpray så bra.

Min näsa har under mina första tolv år varit riktigt känslig. Jag började blöda näsblod jättelätt. Det räckte faktiskt att slå lite lätt på näsan så började det rinna. Detta utnyttjade jag en del i skolan, speciellt i sjätteklass, att lärarna aldrig började fundera på varför jag alltid började blöda näsblod klockan 9.05 varje tisdag då min engelskalektion började är fortfarande ett under. Jag gjorde helt enkelt allt för att slippa en stund på den lektionen ;) Jag var en busig flicka, hihi
Under senare år har detta dock växt bort, vilket jag tycker är ganska gött.

Tillbaka till det jag skulle komma till...
Just de, det var ju det där med att jag inte tål nässpray så bra...
Ja, det jag skulle säga var egentligen att jag börjar blöda näsblod av nässpray! Nu står jag inför mitt val; försöka somna med en tät näsa eller använda nässpray, blöda näsblod en stund och sedan somna med en lite mindre tät näsa... Hmm, det är här ett svårt val!

Detta inlägg blev ju jätteintressant, typ så intressant att du säkert somnat framför skärmen. Jag kan tyvärr inte hjälpa detta, min kropp och hjärna skriker efter att få sova men jag klarar inte av att slita mig från min datorn nu. Jag ska bara... som Alfons Åberg sa ;)

Det är ändå dags för mig nu att göra sista ruschen på nätet. Bloggarna ska kollas igenom en sista gång, ett viktigt mail ska skickas och dessutom måste jag hitta en bra film att titta på.

Imorgon är det en ny dag. Herrmatch i Mimershallen är det dessutom. Det betyder att jag har ett antal timmar att spendera i den hallen...

God natt

Fredag 5/2

Jaha, då var snart fredagen över...

Att somna inatt var inte så lätt, men jag lyckades tillslut framåt fyra-tiden. Runt sju-tiden vaknade jag imorse, det berodde främst på att min familj var uppe och gjorde sig klara att åka till skola och jobb. Lite sms och dator hann jag med innan jag somnade om vid halv nio.
Jag sov och sov och sov lite till. Strax innan ett vaknade jag och kände mig väldigt pigg och glad. Febern var borta och halsen kändes lite bättre, rösten är dock inte mycket att hänga i granen ännu. Äntligen går det åt rätt håll :)

Det blev en slappdag med massa dator och film, i alla fall fram till halv fem då jag åkte till jobbet för att avverka dagens timmar. På jobbet skrattade de bara åt min röst. Den var betydligt sämre än i onsdags när jag jobbade. Jag överlevde mina 3,5 timmar och åkte hem med ett leende på läpparna vid halv nio.

Morgondagens matchprogram är nu fixat. Vad som händer resten av kvällen vet jag inte riktigt, men jag misstänker att det blir en lugn kväll framför datorn och tvn.

Trevlig helg :)

Första filmen avklarad

Första filmen är nu avklarad, det blev G-Force.
Jag ligger just nu i min säng och funderar på vad jag ska hitta på härnäst. Helst av allt skulle jag vilja smyga ut till vardagsrummet, lägga mig gött i soffan, sätta igång tvn och njuta av värmen från braskaminen som fortfarande brinner. Samtidigt tycker jag att det är ganska så gött att ligga i sängen. Nackdelen är att det, enligt mig, är lite kallt i rummet. Att det är kallt kan nog faktiskt stämma, då mitt rum brukar vara kallt. Dörren har dessutom varit stängd hela eftermiddagen och kvällen, vilket gjort att värmen från braskaminen inte kunnat leta sig in i mitt rum.

Ääh, jag stannar kvar i min säng och tittar på tv i mitt rum istället. Det är ju inte helt fel det heller. Tv4 Fakta nästa :P


Sova?

Haha oj vad jag inte alls kommer sova något inatt..

Ja, ibland blir det inte som man tänkt sig. I eftermiddags lyckades jag somna till en film, 2 timmars sömn blev det där, och för några timmar sedan däckade jag i soffan, 2 timmars sömn till...

Nu när jag väl ska gå och lägga mig så är jag piggare än piggast. Det kommer nog inte vara så lätt att somna. Tur att jag har många filmer på datorn att titta på ;)
Msn är också ett bra tidfördriv, tråkigt bara att de flesta börjar fundera på att sova nu...


Wiho, det kommer bli en lång natt.... haha


Mobilen är min fiende men även min räddning

Om man inte klarar av att bli irriterad då min endast 5 dagar gamla telefon redan har börjat krångla så är det verkligen något som är fel.
Ja, jag är, som alla kanske förstått vid det här laget, fortfarande sjuk. Det verkar inte bli någon ljusning på detta. Halsen gör tyvärr så ont att jag inte kan få i mig någon mat, men det gör inte mig något då jag inte är ett dugg hungrig.
Lite vatten och saft har jag lyckats trycka i mig, det var en kamp och gjorde ont men jag har inget val!

Att kommunicera med min familj är inte så lätt då min röst inte är helt okej. För en stund sedan när jag ville ha ett glas saft så försökte jag ropa på dem... Jag lyckades faktiskt inte. Det var ingen som hörde mig :(
Min räddning blev mobilen. Jag fick ringa hem för att få min önskan uppfylld. Det var enligt mig riktigt smart, men ganska så sjukt.

Jag hör att pappa håller på med maten i köket. Kanske jag ska försöka mig på att äta något i alla fall :)

Fram tills det att maten är klar tänkte jag sätta igång en film.
Kram


Febern stiger ännu mer

Torsdag idag, och jag ligger i min säng och försöker överleva...

Det blir bara värre för var dag som går. Febern har stigit ännu mer och ligger nu på 40,3 grader. Halsen gör så ont att jag varken kan äta eller dricka. 
Nu börjar det bli väldigt jobbigt!

När ska detta sluta?  

Överlevt dagen...

Jag har snart överlevt denna dag, men det har varit med hjälp av massa alvedon!

Sedan jag skrev sist har min hals blivit ännu värre. Nu gör den så ont att jag helst av allt håller tyst.
Jag spenderade större delen av min eftermiddag i sängen, någon energi fanns inte.

När klockan blev halv fem var det bara att bita ihop och åka till jobbet. Jag trodde att det skulle bli tre och en halv timmes helvete, men jag det gick faktiskt bra. Min röst var dock inte mycket att hänga i granen. Det var lite jobbigt, men jag lyckades ändå göra mig hörd den lilla stund som jag spenderadei kassan. Den sista halvtimmen var värst av alla. Min feber kom då tillbaka, och jag ville då bara åka hem..

Efter jobbet drog jag till Mimershallen för att lämna stereon, jag orkade inte ha den stående i mitt rum helt enkelt. Lite snack blev det innan jag drog mig hemåt.

Nu ligger jag nerbäddad i min säng. Ska ganska snart gå och lägga mig.
Imorgon blir det absolut ingen skola för min del!

God natt


Febern stiger

Jag har nu hunnit vara hemma i ungefär en halv timme. Någon energi har jag inte. Det var knappt att jag orkade köra hem faktiskt. Huvudet dunkade och någon musik gick inte att ha på för då blev min huvudvärk bara ännu värre.

Febern har stigit ännu mer och är nu uppe i 40.0 grader. Inte jättekul om man säger så.
Några alvedon, en film och en varm filt får det bli nu.


I skolan

Jag sitter just nu i skolan och tror att jag ska avlida. Huvudet gör extremt megaont! Jag överdriver faktiskt inte. Det gör så ont att jag inte vet vad jag ska göra.

Fysiken som håller på nu är jobbig. Jag klarar inte riktigt av att tänka och vill bara åka hem till min säng och sova. Jag ångrar dock inte att jag valde att åka hit trots att jag är sjuk. Hade jag missat denna lektion så skulle det varit synd om mig. Att missa en laboration är ungefär likadant som att tacka ja till ett IG. Det är faktiskt sant.

Om ungefär två timmar är jag påväg hemåt igen. Snacka om att jag längtar!

Rasten har precis börjat och jag ska därför passa på att sova lite...

Sjukare

Efter en kass natt med knappt någon sömn är jag nu uppe på benen igen. Huvudet håller på att explodera, halsen ska vi inte tala om... Jag har knappt någon röst!
Febern har stigit och jag känner mig slö och väldigt hängig.

Jag har inte tid att vara sjuk nu. Till skolan måste jag i alla fall, det går bara inte att vara hemma idag. Jag tänkte dock bara vara med på fysiken. Lektionen i eftermiddag bangar jag...

Nu ska jag göra mig klar.

Ha en bra dag.


Sjuk

Stundtals funderar jag på om jag blivit överkörd av en ångvält eller nått sånt. Min kropp gör ont, speciellt lederna. Min hals blir tyvärr bara värre och värre, samtidigt som jag dessutom börjar få ont i mina öron.
Det här känns inte riktigt bra. Undra hur det kommer vara imorgon... Bättre, sämre eller utan förändring? Den frågan kan jag tyvärr inte svara på, det återstår helt enkelt att se imorgon vid tjugo i sju när jag ska upp.

Nu ska jag knapra några alvedon, dricka massa vatten och gå och lägga mig. Förhoppningsvis somnar jag fort.

God natt

2 februari

Oj oj oj, ute fortsätter snön att vräka ner. När ska det ta slut och när ska våren komma?

Mitt mående idag har inte varit på topp... Jag var riktigt trött och hängig imorse när min väckarklocka på mobilen ringde. Det signalen är brutal och ska bytas omgående. Att vakna av världens skrik i örat är inte jättegött om man säger så...

Pga trötthet och snålhet fick det idag bli bussen till skolan. Det är något som jag nu i efterhand är väldigt glad över. Jag var så trött på väg till skolan, att sitta och köra bil hade varit livsfarligt.
Till skolan kom jag försent. Köer och dåligt väglag var orsaken till detta. Jag missade dock ingenting alls. Klassen hade bara suttit och tjötat i de tjugo minutrarna som jag missat.

Lektionen blev ganska så lugn trots att det var fysik. Vi hade mycket genomgång och för en gång skull fattade man direkt vad det handlade om. Fysiken känns mer och mer logisk faktiskt...
Under lektionens gång blev mitt mående inte dirket bättre. Halsen började göra ont och jag kände mig helt slut mentalt.

Lunchen var inte lätt att få i magen då min hals inte ville sammarbeta med mig...
Sista lektionen för dagen var, som alla andra tisdagar, monterbygge på Munkebäcksgymnasiet.
Det är inte mycket energi och kraft som krävs för dessa lektioner. Tiden går oftast väldigt fort och det beror nog mest på att man jobbar hela tiden. Att sitta i sina företag och diskutera, analysera och planera tillsammans är ganska gött...
Jag kände mig dock inte helt okej under denna lektionen. Jag småfrös lite och var riktigt trött. När klockan blev halv fyra fick vi gå hem. Med hjälp av både tåg och buss tog jag mig hemåt, det tog längre tid än vanligt men jag brydde mig inte speciellt mycket. Strax efter halv fem klev jag innanför dörren och gick och la mig direkt.
Det tog inte många minuter innan jag somnade.

Två och en halv timme senare vaknade jag upp av att magen ville ha mat. Halsen hade under min sömn blivit ännu värre och febern hade kommit som ett brev på posten.

Nu ligger jag insvept i en varm och go filt i mitt rum. Mys.

Det värsta med detta är att jag absolut inte kan vara hemma imorgon. Att missa fysiklektionen går bara inte! Det är en viktig lektion som jag måste befinna mig på.
Bit ihop och kör! :)

Glass och ett varmt bad nu kanske?


Slut på måndagen

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag tänkte ganska snart gå och lägga mig.

Efter att jag publicerat den förra inlägget tidigare idag somnade jag gott på bänken. Att hålla ögonen öppna gick verkligen inte.
Två timmars sömn hann jag få innan lektionen helt plötsligt var slut och jag skulle bege mig från Lindholmen till Torslanda.

I Torslanda var jag lite nervös. På schemat stod det Svenska B och prov. Provet skulle handla om de romaner från realismen som vi valt att läsa. Mer än så visste vi inte. Det kändes lite skumt och jobbigt att inte veta om man skulle plugga på något.
När provet väl satte igång så kunde jag andas ut. Det var ju inga problem alls. Tre frågor i olika betygsnivåer skulle besvaras. Självklart behövde man inte svara på alla. Satsade man på att få G så krävdes endast svar på en fråga, VG två frågor och MVG tre frågor.
Dessa frågor var självklart inga 1X2 frågor utan alla krävde längre svar med diskussion osv.

Jag svarade på alla tre frågor och sammanlagt blev det 11 stycken A4 papper skrivna, både fram och baksida. Lite skrivkramp fick jag allt. Jag är inte riktigt van vid att skriva så mycket för hand ;)

Efter att man kände sig nöjd och provet var inlämnat så fick man gå hem. Jag lämnade skolan strax innan halv två. Att sluta tidigt var underbart.

När jag kom hem blev det lite dator innan jag slocknade.

Kvällen blev annorlunda. Det var b-lagsmatch och jag var målvakt. Det kändes skumt! Att det gick speciellt bra kan jag inte påstå, men har man aldrig tidigare stått i mål så kanske man inte ska kräva så mycket. Det är ganska gött att sitta och titta på alla bollmärken och trycka lite på det feta blåmärket som jag fick i handen och på tummen.

Det ska göra lite ont att hålla på med sport. Jag har några riktigt goa blåmärken från matchen igår. Ett av dem sitter tyvärr på låret/skinkan och det känns när man sitter... Men det är bara att bita ihop, innebandy betyder trots allt väldigt mycket för mig. Å klarar man inte av lite smärta så kan man hålla på med schack!


Imorgon är det en ny dag och skola som väntar. Fysik och monterbygge är vad som står på schemat. Jag känner på mig att det kommer bli en bra och rolig dag.

Nu tänkte jag gå och lägga mig.
God natt


1/2 2010

Tja.
Jag känner nu att det är dags att uppdatera här. Det var ju trots allt ett par dagar sedan sist...

Sedan jag skrev här sist har det hänt en del...

Torsdagen var en ganska lugn dag. Jag hade ingen lärare på lektionen på förmiddagen och därför passade jag på att sova lite extra och plugga hemma en stund.
På väg till skolan lämnade jag tillbaka min kassa telefon och köpte en ny. Lektionen på eftermiddagen var det litteraturseminarium som gällde. Det gick bra och vi fick sluta en timma tidigare.

Fredag var även den ganska go. Vi hade UF hela dagen och bara att kunna bestämma över sig själv och spendera tid på det man ville var riktigt gött. Jag, Carro och Adam drog till IKEA på lunchen för att köpa massa kuddar.

Eftermiddagen/kvällen spenderades tillsammans med världens bästa Sofia. Mysigt! :)

Lördagen är en dag som jag sent kommer glömma! Vilken jäkla dag. Min mobil lämnade jag tillbaka. Jag pallade verkligen inte den. Det fick helt enkelt bli en ny igen.
Under eftermiddagen drog jag till Carro. Lite förkrök och käk hemma hos henne hann vi med innan vi drog in till stan fortsatte vårt festande. PC och Chez fick besök av oss innan vi anlände till vårt huvudmål; Karisma.

Det var fullt ös, medvetslös där. Jäklar vad kul vi hade. Det går inte att förklara med ord.
Strax innan fyra var jag hemma. Att sova gick dock inte så bra. En timmes sömn hann jag få innan det var dags att gå upp för att åka till Kungälv där samlingen inför matchen var.

Hela söndagen gick till innebandy. Det blev en lång och seg bussredan. Jag var bakfull, trött men samtidigt väldigt glad. Någon sömn fick jag inte, men jag överlevde ändå...

Matchen gick kanske inte riktigt som jag tänkt mig... Jag satt första perioden. När andra perioden väl startade var jag taggad till hundra. Trots att det var jobbigt så tycker jag nu i efterhand att det ändå gick ganska bra. Lite svårt att komma in i spelet då jag, efter att ha spelat där fram på de träningar jag varit med på, helt plötsligt skulle spela back...

I tredje perioden åkte jag på en M3:a. Det var inte rättvist! Jäkla domare säger jag bara. Jag är fortfarande irriterad, sjukt irriterad.
Det ska bli kul att se vad domaren har hittat på för något. Överklaga är något jag kommer göra i alla fall...
Att komma hem mitt inatten var segt. Jag var för trött, men kunde inte sova...


Att jag under denna helg bara har sovit i 3 timmar märks verkligen. Det var segt att gå upp imorse. Jag funderade faktiskt på att råka försova mig...

Klockan 7 var det dags att åka till skolan... men vart fasiken låg min bilnyckel?
Efter en stunds letande hittade jag den i tvättmaskinen. Tur att mamma inte satt igång den!

Till skolan tog det 1,5 timmar... Sjukt långa köer. Det var segt, typ jättesegt... å jag var så trött att jag höll på att somna.
När jag kom till skolan blev det chill. Läraren gav mig tillåtelse att sova under lektionen... Jag har prov i eftermiddag och hon tyckte det var bra om jag sov en stund innan dess. Ganska gött om du frågar mig ;)

Dags att lägga huvudet på bänken...
Ha en bra dag