Färdig pluggat för idag...

Matteboken är ihopslagen...

Jag känner mig riktigt duktig som pluggat otroligt mycket under denna kväll.

Min dag idag har bestått mest av plugg. Jag började med att gå upp 4,5 timmar innan skolan började, bara för att hinna plugga.
Runt elva lämnade jag hemmet för att bege mig till skolan. Jag lyckades stanna till i stan, och vips så försvann det lite pengar från mitt konto...

I skolan var det lugna puckar. Klassen var lugn och vi fick en uppgift att lösa i våra UF-grupper. Jag tvingade Adam och Carro att hjälpa till, och tro det eller ej, men  de lyssnade faktiskt! Woho!
Uppgiften löste vi snabbt, så snabbt att vi hade två timmar kvar av lektionen när vi var klara. Vi valde då att dra oss in till Göteborg för att ha käka lite gott tillsammans och samtidigt prata om vårt företag.

Jag kände att tiden rann iväg, men tillslut lyckades vi lämna varandra och jag satte mig i bilen och åkte hem.
När jag kom hem öppnades matteboken... och jag grävde ner mig i talen... Och de är la ungefär så min kväll har sett ut. Jag har pluggat, pluggat lite till och pluggat ännu mer. Det är ett under att min hjärna fortfarande fungerar!

Jag är glad över att storebrorsan var hemma. Det fanns allt några tal som jag inte fattade ett skit av, men Peter fick snällt förklara de för mig :)

Just nu är det färdigpluggat för idag. Jag är trött på allt som har med matte att göra. Nu gäller det bara att klara provet imorgon så jag slipper matten!

Ganska snart ska jag gå och lägga mig. Det är en trött Malin som sitter i sin säng med datorn i knät.

Imorgon gäller det!

God natt

Trött på att plugga

Snart slänger jag matteboken åt helvete!

Jag har tröttnat på att plugga, men kan inte sluta för det. Jag måste allt få gjort de sista talen innan jag packar ihop!

Bit ihop!

Matte

Gaah, min hjärna går på högvarv!

De senaste timmarna har jag spenderat framför skrivbordet, matteplugg för hela slanten!

Nu börjar det bli lite småkaos i huvudet. Cosinus hit och sinus tid. Z upphöjt i tre och V nedsänkt i två. Jag blir galen på alla siffror och bokstäver i den där förbaskade boken.

Jag kände att det nu var dags för en liten rast...


Just nu befinner sitt mitt innebandylag i Willy´s butik i Mölndal. Det är inventering på gång. Jag fick tyvärr säga att jag inte kunde vara med, skolan måste faktiskt gå först! Jag lovar att de säkert har det 700 gånger roligare än mig. De har ju varandra att tjöta med... Jag sitter helt ensam, det finns ingen alls att prata med! Men det kanske är bra det, för jag får faktiskt gjort väldigt mycket.

Ganska snart ska jag gräva ner mig i talen igen, men först får det bli en sväng till köket för att dricka lite vatten.

Kram

Måndag igen

Det är inte varje dag jag FRIVILLIGT går upp 4,5 timmar innan skolan börjar...

För ungefär en och en halv timme sedan ringde min väckarklocka. Jag lämnade snabbt sängen för att inte få för mig att ligga kvar en stund... Då hade jag bara somnat om!

Det första som gjorde var rehab för foten. Det gjorde lite småont, men jag hoppas att det bara var för att den inte fått gjort övningarna på ehm... ett tag.
När jag var klar blev det en snabb dusch innan jag satte mig vid skrivbordet för att börja plugga.
Nu har det gått lite drygt en timme och jag har räknat en hel del tal. Det går framåt :)

Mina planer för dagen är att sitta och plugga här i typ två timmar till. Sedan bär det av mot skolan. I skolan har jag en lektion och där ska de bannemig jobbas! Jag ska tvinga Adam och Carro att plugga! Uppgiften ska in om några timmar!
Efter skolan ska jag snällt sitta kvar i skolan och plugga matte. Hur länge jag stannar vet jag inte just nu, men jag åker inte hem förrän alla talen är gjorda!

Det är vad jag har planerat in idag.

Nu har jag inte tid att sitta här och skriva mer. Måste plugga

Ha en trevlig måndag.
Kram

Träningsuppehåll

Kroppen har sagt sitt...

Det var med en sorg i hjärtat som jag i eftermiddags ringde min ena tränare och sa att jag tänkt ta ett träningsuppehåll. Min fot har tyvärr börjat göra ont igen och jag känner inte för att göra samma misstag som förra året. Allt började egentligen för tre veckor sedan, men jag ville inte säga något. Jag ville inte verka klen! Jag bet ihop och tränade trots smärta. Under de senaste tre veckorna har jag knaprat mig full på Voltaren, men det har tyvärr inte hjälpt...

Idag kände jag att det blev för mycket. Jag hade väldigt ont under hela matchen, men bet ihop för att få spela. Efteråt ville jag bara lägga mig ner och gråta. Foten gjorde ondare än ondast. När jag kom hem tog jag tag i saken och pratade med pappa. Det kändes bra att höra att även han tyckte att ett träningsuppehåll var bra. Det borde betytt att jag var inne på rätt spår.

Att ringa det där samtalet och berätta att jag behöver vila var otroligt svårt. Jag tvekade flera gånger. Tankarna snurrade i huvudet. Jag vill inte verka klen, säsongen har bara pågått i några veckor och jag behöver redan ett brake. I mitt huvud känns det inte bra.
Efter mycket om och men lyckades jag tillslut greppa min mobil och leta fram numret.

Nu är det alltså klart att jag tar ett litet uppehåll, vilar upp min fot och kör mycket rehab. Än så länge har jag planerat en veckas uppehåll, men känns inte foten bra efter det så har jag inga planer alls på att gå på planen igen. Jag är rädd för att behöva spela en hel säsong med en fot som gör ont. Jag pallar inte det igen.


Jag är stolt över att jag lyssnat på min kropp och fattat det extremt svåra beslutet. Det är jobbigt att hålla sig ifrån något som man älskar så otroligt mycket. Det lite mindre bra är att jag nu gått och haft ont ett tag, jag tror nog nästan att det hade varit bättre om jag gjort något åt saken redan när den började göra ont... men, men bättre sent än aldrig.
Jag vet att den här veckan kommer bli jobbig, det kommer krävas extremt mycket från mitt håll. Jag måste se till att inte göra något som anstränger foten. Den måste få vila upp sig nu.

Trots att jag nu har tagit ett litet uppehåll så lär de knappast slippa mig på träningarna. Jag kommer allt befinna mig i hallen ändå. Bara att vara där gör mycket. Jag hade aldrig pallat att sitta hemma i mitt rum om jag vetat att träningen pågick några mil ifrån mig.


Åh, jag längtar redan tillbaka till planen...

Hjärnan är överhettad...

Min hjärna är överhettad!

God kväll mina bloggläsare.

Jag skrev igår om att denna dag skulle gå till skolarbeten, speciellt matten... Och jag kan glatt berätta att jag pluggat hur mycket som helst under dagen. Sju timmar har jag spenderat vid mitt skrivbord. Pennan har gått varm samtidigt som jag plöjt igenom mattetalen. Tiden har gått riktigt fort, lite för fort tycker jag allt. Jag har inte pluggat klart all matte ännu, men imorgon eftermiddag blir det lite mera räkning. Som tur är har jag bara 44 tal kvar innan jag räknat om alla uppgifterna (i hela kursen!). När de är gjorda borde jag kunna kursen!

Svenskan har jag inte orkat börja med. Varför är det så lätt att skjuta upp saker som är lite mindre roliga?
Någon gång innan torsdag får det bli panikplugg på alla epoker för att få in lite i huvudet innan provet skrivs. Jag struntar i om jag bara kommer ihåg det i någon dag, för jag lovar att jag aldrig i hela mitt liv kommer ha användning av tex vad som var vanligast att man skrev om under Romantiken.
Det känns ganska så meningslöst att kunna om du frågar mig, men det ingår la i kursplanen eller nått sånt...


Om en liten stund ska jag gå och lägga mig och titta på en film, Bröllopsduellen. Jag började på den filmen igår, men Malin-syndromet kom in i bilden vilket gjorde att jag inte hann se många minuter innan jag somnade.
Jag hoppas på att syndromet uppkommer även denna kväll. Imorgon måste jag gå upp typ mitt i natten! Det är dags för match och samlingen är klockan 10.00 i Idrottshallen. Det kommer bli tufft att gå upp tidigt, men jag ska allt lyckas även om det kommer krävas en svinkall dusch för att vakna till liv.


Jag avslutar detta inlägg med att lägga upp en bild på dagens mat som jag fixade till älskade familjen :)


Ugnsbakad potatis med kyckling- och curryröra
Det var riktigt smarrigt.

Tack för mig.
Kram


Plugg

Wiho, jag har äntligen tagit tag i pluggandet. En halvtimme har nu gått och jag har fått pluggat as mycket faktiskt. Jag är imponerad!
Här är ett litet smakprov på ett tal som precis löstes. Busenkelt :P



Om några timmar känns det nog inte så roligt längre... Än så länge är uppgifterna liksom inte så jobbiga, men lite längre fram i boken blir det lite värre... Men det är bara att bita ihop och räkna på. Slutprovet sker på tisdag och förhoppningsvis klarar jag det och behöver inte räkna matte mer i mitt liv... Eller inte på gymnasiet i alla fall ;) Haha

Dags att återvända till matteboken =)

Ha en bra dag i regnet

28/8

Nu är det äntligen helg igen =)

Ännu en skolvecka har hittat sitt slut. Det är skönt att äntligen kunna andas ut och ta det lite lugnt... eller kommer jag verkligen kunna slappa i helgen??

Dagen började med en sovmorgon till 6.40 (det är inte ofta jag kallar det sovmorgon!) Jag kände mig ganska så pigg...
Strax efter åtta mötte jag upp min klasskamrat utanför Volvo Lastvagnarskontor i Lundby. Tillsammans med vår mentor mötte vi tillslut upp den handledare som vi ska ha under vår 9 veckor långa praktik. Vi fick förklarat för oss vad vi kommer jobba med och lite sånt. Det känns redan nu riktigt bra. Hoppas att det känns så när praktiken väl startar!

Jag var tillbaka i skolan strax innan halv tio...

I skolan luktade det sprit, och det var inte från handspriten på toaletterna... utan från mina klasskamrater som var ute på krogen igår! 17 av 26 kom till skolan bakfulla (eller till och med fulla!). Det var ingen go lukt i klassrummet... Och inga pigga personer i klassrummet.

Carro och Adam var typ inte alls pigga, det ledde till att jag fick sätta igång och göra en uppgift helt själv! Jag måste allt rycka dem i örat snart!!!

Under lunchen passade jag på att sova en liten stund. Det blev bara 25 minuter, men bättre än inget alls ;)

Efter lunchen var det matte som gällde. Jag satte mig ensam i ett hörn och pluggade hur mycket som helst. Jag tror nog nästan att det är bra att vara ensam en stund för att kunna använda det som finns innanför pannbenet lite. Jag fick gjort så mycket att hela matteboken tillslut var slut. När sista talet i kursen var gjord kändes allt väldigt bra. Jag hade då hunnit jobba i 34 minuter, vilket betydde att jag hade lite mindre än tre timmar på mig att repetera =)

Jag började om från början igen, och tjena vad lätt det var. Snacka om att man har lärt sig mycket under de här veckorna vi räknat. Det gick väldigt snabbt att plöjja igenom talen. Tänk vad gött det hade varit om det hade varit så lätt i början....

Läraren släppte oss lite tidigare pga att det inte var någon mer än jag som jobbade. Så, strax efter tre lämnade jag skolan. Det spöregnade ute och jag blev blötare än blötast bara av att gå till bussen.

Hemma hann jag inte vara länge innan det var dags att åka till mormor och morfar för att fira mormor som fyllde år.

Nu sitter jag hemma igen, i ett nystädat rum. Det är sjukt vad jag kan stöka ner utan att knappt vara hemma. Jag trodde nästan att de hade varit en orkan i rummet, allt låg liksom överallt. Hihi

Imorgon är det lördag och jag har planerat in att plugga ganska mycket. Det kommer bli en blandning av matte och svenska. Tror nog att det kommer bli mest matte i och med att slutprovet ligger på tisdag.
Svenskaprovet är på torsdag så de får ligga lite lågt ett tag till.

Jag har även lovat att hjälpa brorsan med matte.
Det kommer bli en pluggdag för mig, men det är ganska så gött ändå. Jag har ju lite att göra i alla fall... Haha

Ha en trevlig helg.

Kram

Tillbaka imorgon

Torskade på matchen...

Jag återkommer igen imorgon, just nu är jag för trött för att sitta här och skriva... Måste sova.

Får en liten sovmorgon imorgon, ska träffa min handledare vid halv nio. Gött =)

Hörs imorgon.
Kram och god natt

Gårdagen... och lite av dagen

Ibland blir det inte som man tänkt sig...
Bort med det gamla och in med det nya!

Gårdagen slutade på sämsta sättet, men om man bortser ifrån hela kvällen så var dagen helt okej =)

Jag började gårdagen med att ta bilen till skolan "Västtrafikshemsida fungerade inte". Det var tydligen den sämsta bortförklarningen mina kompisar hört... men det var faktiskt sant.

Skoldagen började med en kursstart, projektarbete. Kursen går ut på att jobba med UF-företaget. Gött med lite mer tid till det.
Lunchen blev lång och jag valde att dra in till stan för att köpa lite nytt smink. Det behövs alltid!

Tillbaka i skolan var det dags för ännu en ny kurs att starta; Arbetslivskunskap.
Jag led i tre timmar och tjugo minuter. Världens segaste lektion! Att jag orkade med den var ett under.

Strax innan halv fyra lämnade jag skolan och åkte till stan där brorsan väntade. Tillsammans åkte vi sedan å köpte en tröja till honom.

Efter en del köer kom vi tillslut hem. Jag hamnade direkt framför datorn, som vanligt.

Kvällen blev en katastrof med allt. Jag tappade kontrollen över mig själv och stack tillslut hemifrån... Men, men det där är en annan historia...

Summering av dagen:
Bra början, 14 koppar kaffe för att överleva skoldagen och ett jävligt dåligt slut!


Idag befinner jag mig i skolan. Kroppen är sådär lagom go; träningsvärk lite överallt.
Första lektionen är avklarad, svenskan.... Vi hade genomgångar och jag är faktiskt imponerad att det gick så bra för mig i och med att jag inte läst igenom det jag skulle säga... Borde kanske börja planera min tid lite bättre.

Lunchen håller på för fullt. En timme och 15 minuter har gått, och jag har lika långt kvar tills nästa lektion börjar. Då är det dags för matte.
Eftermiddagen kommer bli lite konstigt. Vi har först matte i en halv timme, sedan är det fotografering (HATAR DET!!!) och sedan fortsätter matten i en och en halv timme.

Efter det sätter jag mig i bilen och åker hemåt.
Innebandyväskan kommer bara plockas upp innan det är dags att åka iväg till Vänersborg där det är dags för match!

Nu ska jag sova!
Ha en bra dag.

Slutar snart

 
Lektionen pågår för fullt... Jag längtar tills det är dags att lämna skolan, det är inte långt kvar nu. Vi kommer sluta lite tidigare, det betyder att jag slutar inom en halv timme :) wiho!

I skolan...

Två koppar kaffe är svepta på ungefär 10 minuter... Borde jag inte bli lite piggare nu?

Jag är i skolan, det är lite mindre roligt och allt jag vill är att åka hem. Tur att det bara är lite drygt en och en halv timme kvar tills skoldagen är över.

Tiden går så långsamt!

Tråk!

Lektion

Jag befinner mig just nu i skolan. Det är ganska så dött här. Klassrummet är helt tomt...


Det här är min utsikt... Tomt!

25/8

Det börjar seriöst bli lite jobbigt...

Jag måste göra något åt detta, att gå runt och vara trött hela tiden fungerar inte!
Inatt sov jag kasst! Det blev någon timmes sömn, innan det var dags att vara vaken i några timmar för att sedan somna om igen. Jag var övertrött hela tiden, men det gick inte att sova ändå. Jag passade då på att utnyttja tiden lite genom att plugga. Det kanske inte gick sådär väldigt bra, konversationerna på msn var mycket roligare (konstigt...) ;)

Imorse fick det bli bussen till skolan, det var väl kanske inte så jäkla roligt men det var klart mycket billigare än att köra bil ;) Jag fick dessutom en liten promenad bort till busshållplatsen (600 meter). Trots detta var jag tröttare än tröttast! Jag trodde seriöst att jag skulle somna under tiden jag gick!
Bussresan gick som vanligt väldigt segt, allt tar sån tid. Det är helt sjukt vad jag jämför allt med att åka bil...

Skoldagen blev riktigt bra. Den startade med en mattelektion. Jag fick faktiskt räknat alla dagens tal. Det var starkt jobbat i och med att jag stundtals nickade till av trötthet. När lektionen väl var över var jag så trött att jag bara ville lägga mig på golvet och sova... Men det hade jag inte tid med!

Efter lunchen var det dags att samla ihop lite krafter för att avklara den sista lektionen, Teknikutveckling och företagande. Jag och Carro fick jobba själva med förstudien till vårt företag, Adam var ledig... Och det blev nog räddningen. Jag och Carro kunde jobba ostört hela lektionen, utan att det var någon som ville ha datorn för att kolla bilddagboken osv.

Vi jobbade faktiskt så effektivt att vi hann klart med uppgiften på drygt en och en halv timme. Resten av tiden la vi på svenskan. Det är redovisning på torsdag och vi hade liksom inte börjat.
Även svenskan gick väldigt bra. Vi fick klart allt innan lektionen slutade. Det var riktigt gött att bara sitta på en stol och känna att man faktiskt inte hade något att göra. I och med att vi hann klart med svenskan så kunde vi dra hem direkt efter skolan. Planen var egentligen att stanna kvar för att fixa den, men nu behövdes inte det. SKÖNT! =)

Väl hemma var jag tröttare än tröttast. Maten var klar, men jag orkade inte äta. Kroppen skrek till mig att det var dags att sova, men jag vägrade lyda!
Efter en hel del surfande var det dags att åka och träna. Jag var inte alls taggad. Foten gjorde ont och kroppen var helt slut. Jag var rädd för att inte orka med någonting... men så blev det inte riktigt.

Foten lyckades klara hela träningen. Det gjorde bara svinont i "höger kurvor" och i alla vändningar. Allt annat klarade den av =)
Energinivån i kroppen höjdes lite när jag klev på planen, men den var fortfarande för låg! Trots det klarade jag av att vara med hela träningen!

Nu sitter jag vid mitt skrivbord och försöker avrunda dagen. Jag är trött, som vanligt!

Jag funderar seriöst på att kolla upp mina blodvärden. Det kan inte vara normalt att gå runt och vara trött hela tiden. Att sova hjälper faktiskt inte. Det är dessuomt lite läskigt att mitt minne har blivit sämre. Jag glömmer av saker hela tiden, det är något som aldrig hände för ett tag sedan!

Jag blir galen på min kropp, så galen att jag nu ska gå och sova.

God natt


Snart lunch!

Mindre än en timme kvar av mattelektionen! Tiden har gått väldigt fort, lite för fort till och med. Jag har hittills hunnit med väldigt många tal, men det har varit tufft! Nu menar jag inte att talen har varit svåra, utan det som varit jobbigt har varit min extrema trötthet och värmen i klassrummet. Det hade varit lite härligt om man hade kunnat öppna ett fönster! Vi håller seriöst på att tuppa av här inne. Det är inte alls gött! Men, men snart är det lunch. Alltid något positivt. Kram

Tröttare än tröttast

God morgon :) Det är en mycket trött Malin som just nu sitter på mattelektion. Ögonen vill egentligen inte hålla sig öppna, men jag tvingar dem till det. Jag skulle behöva lite mer energi! Jag misstänker att den här dagen kommer bli lite småjobbig. Ska jag överleva dagen så måste det allt bli en tupplur snart. Jag hoppas verkligen att det är rast snart! Jag är glad att det går att surfa genom mobilen, det är så segt att sitta och räkna hela tiden... Nu håller det att vakna till å räkna lite! Kram

Nattplugg

Wiho, här sitter jag uppe vid mitt skrivbord och pluggar.

Jag somnade ganska så fort, men tyvärr var min kropp inte sov-sugen... Efter bara två timmar vaknade jag och kunde inte somna om. Efter mycket om och men gav jag upp. Det var så segt att bara ligga och blunda. Istället för att ligga i sängen och försöka somna om så valde jag att lämna sängen för att göra något vettigt. Så... Nu sitter jag här, mitt i natten, och pluggar lite matte. Det går faktiskt förvånansvärt bra och jag är glad att jag utnyttjar tiden!
Det som är lite gött är att jag faktiskt börjar bli trött igen. Jag tror nog bara att det kommer bli två tal till lösta innan jag tackar för mig och går och sover igen.

Jag har aldrig sagt att jag är normal...

24/8

Det gör ont...

Måndagen är över. Dagen har varit mycket slapp...
Inatt lyckades jag inte sova så bra. Jag fastnade framför en sida med massa roliga historier fram till klockan visade 1.47. Tiden gick så fort, det stämmer verkligen att tiden går fort när man har roligt. Jag ville egentligen sitta kvar framför datorn och fortsätta läsningen, men kroppen sa ifrån och ville att jag skulle sova. Så, strax efter klockan två gick jag och la mig. Det tog en ganska lång stund innan jag somnade...
Natten blev inte alls rolig. Jag vaknade flera gånger. Vid sex-tiden var det som värst. Jag låg klarvaken. Det fanns så mycket energi i min kropp att jag hade kunnat gå ut och springa utan problem. Jag var inte direkt vän med min kropp vi det tillfället. Jag ville sova, men kroppen ville vara vaken.
Det blev en kamp som jag tillslut vann. Strax innan sju stängdes mina ögon igen.

Dagens planer var att sova fram till klockan elva, men så blev det inte. Jag vaknade runt åtta av ett sms, och då kände jag mig ganska så pigg. Att somna om var absolut inget jag kände att jag behövde. Jag hade en rolig morgon med massa sms-skickande och några konversationer på msn. Det var en helt perfekt morgon.

Tyvärr blev jag tröttare och tröttare, tillslut valde jag att ta en liten tupplur innan det var dags att åka till skolan.

Skoldagen blev väldigt kort, 12.10-15.30. Vi hade alltså bara en lektion, Företag- och produktutveckling. Vi skulle skriva en förstudie till UF-företaget. Jag, Carro och Adam jobbade på ganska bra trots att det var måndag och alla hade mycket att berätta om helgen som varit.

Skoldagen slutade lite tidigare än den skulle, och det är faktiskt något jag hatar... Volvoarbetarna slutar sitt skift klockan 15.24, och självklart lyckadess vi få gå ungefär samtidigt. För mig betyder det att jag hamnar i världens bilkö. Lite segt, men jag har vant mig nu...

När jag kom hem var jag helt slut. Det hade blivit mycket pluggande i skolan, huvudet var trött och ögonen gick i kors. Det fick helt enkelt bli en liten tupplur.

Kvällen spenderade jag i Munkegärdehallen för att träna innebandy. I början gick det ganska så bra, men tyvärr slutade inte träningen som jag tänkt mig... Efter en timme kände jag att jag inte klarade mer, foten gjorde ont! Jag fick helt enkelt sitta och titta på den sista halvtimmen av träningen. Det var inte så kul, men hade jag fortsatt träna så vet jag inte vad som hade hänt.
Nu sitter jag här med en fot som är svullen på insidan (vid fotknölen). Den gör lite småont hela tiden faktiskt "/ Jag har, för en liten stund sedan, knarkat lite Voltaren och gjort min sjukgymnastik. Imorgon är det dags för träning igen och jag hoppas på att foten är okej tills dess. Eller ja, lite bättre än den är nu i alla fall...

Morgondagens planer ser ut som följande...
Först är det skolan, 8.00-15.30. Efter det ska jag och Carro stanna kvar för att börja på svenskan som ska redovisas på torsdag. Kanske vi även pluggar lite matte. När allt är klart ska jag bege mig hemåt för att snabbt hämta upp innebandysakerna, sedan bär det av mot Munkegärdehallen där ett gött litet träningspass ska avverkas.
Kvällen kommer jag förmodligen spendera antigen framför datorn eller framför någon rolig skolbok...
Efter antligen lite surfande eller pluggande ska jag tacka för mig och gå och sova.
Det låter som en ganska så bra dag i alla fall.

Och förresten, tro det eller ej men jag ska faktiskt åka buss till och från skolan imorgon. Det är nästan så att jag ska rita ett kors i taket nu! Det kommer bli andra gången på nästan tre veckor som jag åker buss till skolan. Jag hoppas på att den där lata Malin försvinner snart. Att köra bil varje dag kostar faktiskt lite pengar! Bussen är gratis...
Synd bara att det ska ta såååå lång tid att åka buss!

Nä, nu ska jag ta med ett glas vatten och sedan är det dags att försöka sova.
God natt

Ännu ett meningslöst inlägg...

Helgen är över...

Jag har nu börjat avrunda dagen. Min kropp har talat och den behöver vila. Det har varit en fullplanerad helg och jag är faktiskt lite glad att den äntligen är över.
Igår kväll var jag tröttare än tröttast när jag gick och la mig. Jag ställde in att min tv skulle stängas av efter 5 minuter och det behövdes inte förlängas. Det var länge sedan jag somnade så fort.
Natten blev lång och det var behövligt.

Imorse vaknade jag och kände mig pigg och glad. Allt som snurrade i mitt huvud var dagens match mot Warberg. Jag kände mig laddad redan när ögonen öppnades!

Strax efter halv tolv lämnade jag, mamma och pappa hemmet för att först bege oss till Kongevi, där samlingen var, och sedan vidare mot Varberg.

Matchen vann vi med 4-1. Det var en go vinst. Jag vet inte riktigt hur det gick till, men jag lyckades göra något som gjorde att jag fick en liten känning i foten. Den var dock inte så allvarlig. De sista tio minutrarna delade jag och Carro på mitt byte. Jag spelade alltså inte så mycket i slutet, men det var bara härligt. Att köra på som om inget hade hänt hade jag aldrig vågat. Foten ska absolut inte skadas mer!

Jag lämnade planen, efter att vi tackat, med ett blåmärke på fotleden och ett på knät. Några turer in i sargen hann jag med att få under matchen. Allt var som vanligt helt enkelt ;)

När jag kom hem var jag trött. Min kropp hade slut på energi. Allt jag ville var att lägga å sova. Jag tvingade dock min kropp att stå emot tankarna! Sova var det inte alls dags för!
Istället fick det bli lite surfande på datorn... Tyvärr fungerade inte min dator speciellt bra. Den bara hängde sig hela tiden. Jag blev galen!
Inte blev det speciellt mycket bättre när mobilen började krångla. Den stängde av sig så fort jag skickade eller tog emot ett sms. Det var jävligt störande!
Tillslut gav jag upp. Jag orkade inte med sakerna när de bara krånglade.
Jag tog ut min cykel och cyklade iväg för att få annat att tänka på...
1,6 mil blev min runda.

När jag kom hem kände jag mig lite gladare. Datorn fungerade igen, men mobilen var inte riktigt fullt så bra... Jag hade lust att hoppa på den och sedan slänga ut den genom fönstret, men rösterna inom mig sa att den inte skulle fungera mycket bättre om jag gjorde så... Och det är väl sant. Jag tror nog knappast att den hade överlevt om jag hade misshandlat den... Istället la jag den på sängen, och där ligger den ännu. Jag orkar inte titta om den är igång eller om den har dött IGEN.
Kan inte min riktigt mobil komma tillbaka från lagningen snart??



Imorgon är det en ny dag, ny vecka och en ny måndag.
Jag börjar skolan klockan 12.10, så det får allt bli en sovmorgon.
Efter skolan måste jag plugga...

På kvällen är det innebandyträning. Så jävla underbart roligt =P

Nu ska jag kolla min skolmail. Vill hålla mig lite uppdaterad...


Kram

Jenny 18 år

Idag fyller min kompis Jenny 18 år!
Stort grattis!

Hemma igen...

Jag är hemma igen...

Blev förbannat trött och irriterad på datorn när den krånglade... å inte blev det mycket bättre av att mobilen la av. Helvete va jag irriterad jag va!

För att tänka på annat begav jag mig ut på en cykelrunda, 1,6 mil blev det. Nu är jag hemma igen, lite gladare men väldigt mycket tröttare.
Datorn verkar fungera som den ska, men mobilen är fortfarande helt kass. Snart flyger den ut genom fönstret för andra gången denna vecka! Jag tror nog knappast att den kommer fungera bättre efter det, men det struntar jag i. Jag klarar inte av den längre!

Jag vill ha tillbaka min nya telefon som är inne på lagning!

Suck!

Ändrade planer

Ändrade planer!

Jag drar hemifrån och kommer tillbaka när jag känner mig lite gladare...

"/

Jag är helt slut. Det finns inte mycke energi kvar i min kropp. Tröttheten kommer smygandes. Kroppen känns mörbultad. Ska jag vara ärlig så kan jag inte beskriva hur det känns i kroppen. All min energi gick till matchen..




Datorn fungerar inte som den ska å mobilen är helt kass!
Jag hatar att allt krånglar! :(

Nu stänger jag av mobil och dator och lägger mig å tittar på en film istället...

Kram

4-1 vinst

Fan vad gött! Jag sitter just nu i bilen och fyller på energiförrådet. Mat är gott. Matchen slutade med en go 4-1 vinst. Gött mos. Annelie hade hand om min kamera, och tjena vad kort hon tog. 46 stycken blev det om jag inte räknade helt galet. När jag kommer hem kommer det upp några bilder här. Är just nu i Kungsbacka :-) nu ska jag koncentrera mig på att äta istället för att sitta här och blogga genom mobilen. Kram kram

Varberg

Nu är vi framme i Varberg. Dags att ladda inför matchen! Tagga, Tagga, Tagga!

I bilen påväg till Varberg

Hej hej. Sitter just nu i bilen påväg till Varberg. Det är innebandymatch på gång :-D än så länge har vi bara hunnit till Kungsbacka å jag har redan tröttnat på att åka bil. Haha. Känner mig som ett litet barn ;) att äta äpple och skriva på mobilen samtidigt är lite jobbigt, så detta inlägget avslutas nu. Kram

22/8

Mina kompisar är just nu ute och festar medan jag sitter här och dricker vatten...

Jag har haft en sjuk lång dag. Det är ett under att jag fortfarande lyckas hålla mina ögon öppna.
Imorse vakande jag redan vid kvart i tre, då hade jag endast fått drygt en och en halv timmes sömn men trots det gick det inte att somna om. Det var liksom för varmt i mitt rum...
Fram till klockan fyra låg jag i min säng och hade väldigt tråkigt. Det fanns inga inne på msn, facebook eller nått sånt, jag kände mig sjukt ensam.
Vid fyra-tiden drog jag in i en varm och go dusch, strax därefter väckte jag mamma.

Vid fem befann vi oss i Nol där kusinen och hennes kompis hämtades upp. Tillsammans åkte vi sedan till Ullared. Hela morgonen och förmiddagen var lugn, men sedan brakade allt löst. Det blev sjukt mycket folk och jag ville bara åka hem!
Tiden gick sjukt långsamt, men strax efter tre var kusinen klar och vi kunde bege oss hemåt igen. Jag fick äran att köra, stackars mamma hade ont i sin kropp.

Väl hemma igen kunde jag pusta ut. Jag var trött och min högsta önskan då var att få sova! Tyvärr gick inte det så bra, älsklingskusinen Emma kom hit och då var det full fart. Mina ögon var knallröda av trötthet, men jag bet ihop ändå.

När Emma (och resten av hennes familj) åkt hem begav jag mig ut på en cykelrunda. Jag hittade massa nya vägar som jag aldrig cyklat på tidigare. Två älgar höll mig sällskap i skogen.
Efter drygt 40 minuter återvände jag hemåt igen... men stunden hemma blev inte lång. Jag stack ut och cyklade lite till. Den här gången var det lite jobbigare, klockan var typ halv tio och det var helt kolsvart i skogen. Jag förstår fortfarande inte hur jag lyckades hålla mig på vägen. Men men, det var roligt med lite rallykörning =P

Imorgon är det en ny dag och på min planering står det match i Varberg. Jag har redan börjat ladda!
Ganska snart är det nog dags för mig att gå och sova. Lite sömn är precis vad min kropp behöver...

Ha en underbar söndag!
Kram

God morgon

God morgon mina vänner.
Det är en pigg och glad Malin som nu har lämnat sängen. Klockan är strax efter fyra och om drygt en halv timme ska jag åka iväg.
Undra hur lång tid det tar innan jag är trött igen... haha


Ha en trevlig lördag.
Många kramar

God natt

Oj oj, idag hade jag planerat att gå å lägga mig tidigt... men det sket sig!

Nu är det däremot dags för mig att sova. Jag har verkligen inget val. Väckarklockan ringer om 3,5 timmar och då gäller det att vara pigg!

God natt


Skolveckan =)

Äntligen helg!

Ännu en skolvecka har passerat och att helgen är kommen är jag riktigt glad över. Jag är helt slut i min kropp och det  känns som om jag inte har haft ledigt på hur många år som helst. Det beror nog mest på att jag jobbade hela förra helgen. Det blev liksom ingen ledig tid.

Skolveckan som varit har bjudit på lite allt möjligt. Mycket kämpa och slit, men även en del slappa- och sovtid. Veckans klart jobbigaste ämne har Matte. Vi har nu hunnit igenom 2/3 av hela kursen. Att det känns bra kan jag inte direkt påstå. Visst, kursen är snart över men man ska ju hinna få in allt i huvudet också. Jag har jobbat ganska så effektivt på lektionerna, men ändå finns det några få tal som inte har blivit gjorda. Allt går så snabbt och att få in det i hjärnan då brukar oftast bli ett problem. Det kommer krävas en del tid till matten, tid som jag kommer få ta ifrån min fritid. Jag är fast besluten om att offra några timmar i början på nästa vecka för att repetera allt och göra talen som jag hittills inte hunnit med. Det borde inte bli några problem med att få in allt i hjärnan efter några timmars dejt med matteboken och miniräknaren ;)

Veckans lätt tråkigaste ämne har varit svenska. Jag har bara haft en lektion (3h o 20 min) denna vecka, men det räckte och blev över. Svenska B handlar mycket om epoker och litteratur, och jag kan inte påstå att de är några favoriter... Lektionen som var, var trots allt helt okej. Vi hade några "minilektioner" om epoker som vi i klassen höll i. Jag och min grupp ska redovisa om Romantiken nästa vecka. Just nu ligger vi risigt till, vi är endast tre i gruppen som gjort något, de andra två har varit borta. Trots att vi jobbat en del så finns det sjukt mycket kvar att göra. Jag måste helt enkelt sitta en kväll för att göra klart min del. Hur de andra gör struntar jag faktiskt i!

I svenskan har vi dessutom fått en hemtenta att göra. Den ska lämnas in om två veckor, men jag tänkte ändå börja lite smått på den i helgen. Att skjuta upp allt till sista sekunden är bara jobbigt!

Nu kanske det låter som min vecka har varit riktigt dyster, men det är mycket lättare att komma ihåg de tråkiga lektionerna. De roliga liksom försvinner bort någonstans i ett mörkt hål i hjärnan. Jag har haft långt ifrån tråkigt i skolan. Det är alltid massa skratt, även på de mindre roliga lektionerna. Det finns ju alltid raster där man kopplar bort allt och hittar på massa roliga saker med sina vänner.

Veckans klart roligaste rast måste nog varit i torsdags när jag, Carro och Adam lärde ettorna lite vett. Självklart sa vi bara saker som var till fördel för oss treor, men det är så det ska vara ;) Hihi

Det här var en kort liten sammanfattning av min skolvecka.
Nu är det helg, en helg som är fullplanerad. På måndag är det dags för skola igen...

Äntligen helg :)

Fredagen är över och jag har nu en lite go helg framför mig...

Den här fredagen har inte varit som alla andra fredagar i mitt liv. Jag sov riktigt dåligt inatt pga ryggen. Den gjorde ont. Imorse var det meningen att jag skulle ha sovmorgon fram till klockan 11.15, men självklart vaknade jag redan vid kvart över åtta. Halsen och huvudet gjorde as ont, men ryggvärken var borta. Jag trodde att det skulle bli en dag med en förkylning som bara blev värre och värre, men så blev det inte. Någonting hände med min kropp och strax innan halv tio hade både halsen och huvudet blivit normala igen. Knepig kropp jag har.
Jag spenderade hela min förmiddag i sängen. Det var riktigt gött att ligga i sängen och surfa på datorn :P

Strax efter halv tolv hade jag fått på min ett par joggingbyxor, en t-shirt och ett par tofflor... Jag var redo för att dra till skolan. Idag fick det helt enkelt bli den slappa stilen. Jag orkade inte vara så seriös när jag ändå inte skulle vara där så länge.
Jag hämtade upp Carro och Adam på Lindholmen och tillsammans åkte vi till Torslanda för att jobba med vårt företag. När vi väl satte igång blev jag riktigt besviken! Carro pluggade kemi och Adam satt och chattade på msn hela j*vla tiden! Jag satt och jobbade helt själv på en affärsidé. Jag bad flera gånger om deras hjälp, men de lyssnade liksom inte. Tillslut, efter att jag skrivit ett par sidor, gav jag upp. Det kändes inte alls rätt att jag skulle sitta och jobba helt själv. Det kanske inte var så bra att även jag satt och gjorde annat på slutet, men jag var lite mindre glad när jag fick göra allt själv. Det var ju inte det som var meningen!

Vid halv fyra startade min enda planerade lektion för dagen, Historia. Vi hade en liten genomgång på det som är kvar att göra. 4 inlämningar och ett prov, sedan är kursen klar. Provet, som kommer bli det sista vi gör, kommer ske i december. Det betyder alltså att jag snart har klarat av att läsa en kurs på distans. Det är starkt jobbat i och med att jag innerst inne hatar allt som har med historia att göra...
Lektionen avslutades lite tidigare och jag lämnade skolan redan vid tjugo över fyra.
På vägen var det köer, men det rullade på ganska så bra ändå. Jag har varit med om värre om man säger så...
Väl hemma var jag helt slut och väldigt hungrig. Mamma hade lagat spagetti och köttfärsås, men det dög inte till mig. Min middag fick istället beså av en Keso med äpple-, päron-, vanlijsmak. Det var riktigt gott.
Strax efter att min mage blivit mätt somnade jag.
Vid åtta, dvs tre timmar senare, vaknade jag igen. Att jag hade fått 4 sms hade jag inte märkt. Det är lite skumt i och med att mobilen låg i min ficka. Jag sov lite djupt helt enkelt.

Sedan jag vaknade har jag inte gjort speciellt mycket. Det har mest blivit lite tjöt med min familj, tv-tittande och massa dator. En helt vanlig fredag helt enkelt.
Nu ligger jag som vanligt i min säng och har det gött. Det är dock lite varmt med en filt, men jag har inga planer alls på att slänga av mig den. Det blir ju inte mysigt då...



Att skriva detta inlägg har tagit lång tid, men det kanske inte är så konstigt i och med att jag bara har en hand att skriva med. Den andra handen måste ligga under kuddarna, annars är det inte gött.

Snart ska jag starta upp en skattjakt i mitt rum. Jag lyckades slita av mig mitt örhänge inatt och imorse när jag letade efter det så var det borta. Det fanns liksom ingenstans... Men jag är fast besluten om att hitta det... Kanske inte idag, men någon dag i mitt liv ;) hihi

Ha en underbar kväll.
Kram


Snart

Snart är skoldagen över... Endast en lektion kvar innan jag sätter mig i bilen för att lämna Volvos fabriker.

Nedräkningen har börjat!

Helgen är snart här!
ÄNTLIGEN!!!

/Orkar inte med en historialektion...

Praktikplats

Jag har förresten fått reda på min praktikplats... Jag hamnade på en utvecklingsavdelning på Volvo lastvagnar. 9 veckor kommer jag alltså spendera på ett kontor i Lundby.
Det känns väldigt bra =)

20/8

- Äntligen kan jag andas ut...

Jag är glad att dagen snart är över för min del. Det har varit en lång dag med fokus hela tiden.

Skoldagen började med en 3 timmar och 20 minuter lång mattelektion. Jag fick gjort en del, men långt ifrån allt. Det kändes i huvudet att det var veckans tredje mattelektion. Huvudet hängde liksom inte riktigt med trots att det egentligen var ganska lätta tal som skulle lösas.
Tiden gick snabbt och helt plötsligt var klockan tjugo över elva och det var dags för lunch. Jag och Carro drog till Lindholmen och åt där. Maten i Torslanda är inte mycket att hänga i granen...

50 minuter senare var vi tillbaka i skolan för att ha klassråd. Min klass valde mig till Schema- och provschema-ansvarig. Det är alltså min uppgift att se till så att schemat och provschemat ser okej ut. Deras motivering var: " Malin har koll på allt och lite till och skulle man ringt henne mitt i natten för att fråga vilken sal vi skulle vara i nästa vecka så skulle hon kunna svara på det"
Hrm, lite överdrev de allt.. men jag kan faktiskt inte förneka att jag inte har koll. Jag hade liksom inte klarat av att åka till skolan utan att veta vilken sal jag skulle vara i. Lite koll måste jag allt ha!

Efter klassrådet var det dags för dagens sista lektion, Svenska B. Den där kursen är nog hittills den tråkigaste kursen jag varit med om. Allt går så segt och är ointressant.
Idag var det dags för några grupper att redovisa om olika epoker. De tog nästan två timmar och efter det var det eget jobb med en uppgift. Vi fick vara på valfri plats, och självklart passade jag på att lämna skolan för att dra till jobbet istället.
Jag hade helt plötsligt massa tid innan det var dags för ett litet kvällspass. Det blev ingen stress dit eller nått. Skönt!

Väl på jobbet var allt lugnt. Tiden rullade på och jag hade saker att göra hela tiden, dock inte så att jag slet ihjäl mig men lite att pyssla med fanns det allt. Framåt stängning var jag i mejeriet för att fronta och fylla varor. Där var det något som gick galet. När jag lyfte mjölken (38 liter samtidigt!) högg det till i ryggen. Jag bet ihop och fortsatte min arbetsdag.
När butiken var stäng drog jag direkt upp till Munkegärdehallen för att träna innebandy.
Ibörjan var jag sjukt ofokuserad, men det blev lite bättre framåt slutet. Ryggen kändes hela tiden, men det var först i slutet av träningen som jag ville kliva av. Tyvärr valde jag att spela klart de få minutrarna som var kvar, och det kanske inte var så smart. När jag lämnade hallen gjorde det lite ondare än det gjort några timmar senare.

Nu har jag hunnit vara hemma en stund utan att ha fått gjort speciellt mycket. Ganska snart är det dags för en dusch och efter det ska jag nog gå och lägga mig.
Imorgon är det en ny dag, fredag till och med! Jag har bestämt att min grupp börjar klockan 12.00 så för mig kommer det bli en liten go sovmorgon. Jag slutar dock halv fem och det är väl lite mindre roligt...

Men men, efter morgondagen tar jag helg och kan andas ut igen. Hela helgen är bokad, men någon tid till att slappa ska jag allt lyckas klämma in någonstans.

Duschen väntar.

Kram och god natt

Allt vi behöver för att överleva en mattelektion...

 
Allt jag och Carro behöver för att klara av en mattelektion...

19/8

Skola och jobb är avklarat idag...

God kväll.

Framför datorn är det en glad, sprallig, trött och törstig Malin som sitter och skriver ett litet inlägg. Min dag har varit väldigt bra =)
Imorse var jag faktiskt inte så sjukt trött som jag varit alla andra dagar de senaste veckorna... Min kropp var bara sådär lagom trött och seg.
Det fick bli bilen till skolan idag och det var väl inte helt fel.

Väl i skolan mötte jag Carro och tillsammans gick vi runt och fördrev tiden fram till att mattelektionen började. Det här var veckans andra mattelektion och jag kände mig stolt när lektionen slutade eftersom jag fattat ALLT! Det kanske låter som att jag är helt tom i huvudet, men så är det faktiskt inte! Saken är den att det jag håller på med i skolan inte är så lätt. Det är liksom den sista mattekursen som går att läsa på gymnasiet som pågår just nu. Att man inte alltid förstår allt är väl egentligen ganska så självklart. Men men, idag var det ännu en lektion där jag hängde med bra och fick löst alla talen. Gött mos.

Lunchen blev en rolig upplevelse. Vi treor håller just nu på att lära ettorna att de inte har så mycket att säga till om i skolan... Så vid maten är det självklart att småbarnen får släppa före oss äldre. Det är väl självklart att man utnyttjar möjligheterna så länge det bara går ;)
Ettorna ska inte tro att de är något! Haha

Sista lektionen för dagen var Företagsekonomi. Det var den tredje lektionen i denna kurs och vi har hittills inte gjort något vettigt. Läraren pratar om massa annat, typ vad hans barn jobbar med, hur hans båt ser ut osv. Slöseri med tiden!
Framåt halv två fick vi göra lite vad vi ville i våra UF-grupper. Jag var snabb med att övertala Carro och Adam att vi inte orkade göra något! ;)
Skoldagen slutade runt två :)

Jag lämnade av Carro och Adam på vägen innan jag begav mig mot stan för att uträtta lite ärenden innan det var dags att börja jobba. Väl i Kungälv isåg jag att jag hade två timmar kvar innan jobbet började. Min telefon gick varm en stund innan jag hittade en polare som var hemma.

När klockan väl blev fem var det dags för mig att börja jobba... Timmarna gick väldigt fort och jag hann knappt reagera innan det var dags att stänga. Gött att allt flöt på utan problem.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att starta upp datorn och lägga mig på sängen med den... och där ligger jag ännu. När inlägget här är klart så är det dags för mig att sova.

Imorgon är det en ny dag och den kommer bli megalång för min del!
Klockan ringer vid halv sju. Strax efter sju åker jag till skolan för att befinna mig där till dagen slutar vid halv fem. Direkt efter det drar jag till jobbet för att jobba mellan fem och kvart över åtta. När jobbet väl är över så blir det till att dra direkt upp till Munkegärdehallen för att träna innebandy.

Jag räknar helt enkelt med att jag kommer vara hemifrån 7.00-23.00 imorgon. Det blir en lång dag, men förhoppningsvis blir den även mycket rolig.

Nu ska jag vila ögonen i några timmar.
God natt


Dagen är snart slut

Nu börjar kvällen lida mot sitt slut. Något pluggande blev det inte, jag kom på massa bra anledningar till att inte plugga... Motivationen var inte på topp helt enkelt.

Men istället för pluggandet har jag fått städat lite, hängt tvätt, letat fram några papper som måste med till skolan imorgon och självklart har det blivit lite för mycket dator också...

Ganska snart ska sminket tvättas bort, tänderna ska borstas och datorn ska förflyttas ifrån min säng. Efter det är jag nog ganska så redo att avsluta dagen och gå och sova.

Ha en underbar onsdag
God natt

18/8

Wiho, en hel dag har gått och jag har nästintill varit vaken hela tiden...

Idag har jag haft en sjukt rolig dag som bjudit på lite smått och gott.
Idag fick det bli bussen till skolan och snacka om att det var segt. Jag har allt blivit lite bortskämd med egen bil. Resan till Lindholmen tog ju dubbelt så lång tid med bussen. Det positiva för mig var att det var gratis ;) hihi. Jag tror nästan att jag ska utnyttja mitt busskort lite mer, att köra bil till skolan varje dag kostar ju faktiskt lite pengar.

Min skoldag var faktiskt rolig, trots att det var matte och produkt- och teknikutveckling på schemat. Dagen startade i alla fall klockan åtta med att mattelektionen drog igång. Det är inte varje gång man skrattar på en mattelektion för att det är roligt. Jag tror kanske mest det berodde på att jag faktiskt fattade vad jag gjorde för något. De tidigare lektionerna har jag mest räknat och accepterat alla regler hit och dit.
Idag var nog första gången jag fattade allt, men det kanske inte var så konstigt i och med att det var saker från D-kursen. Andragradsekvationer, polynomer, logaritmer mm... Trots att dagens lektion utnyttjades in i sista sekunden lyckades jag ändå inte hinna göra alla tal. Målet för denna kväll är att försöka få löst de sista talen och ligga bra till till morgondagens lektion.

Lunchen bestod av ett stort kaos. Chalmers började idag och de hade självklart gett alla sina elever en matkupong på den restaurangen som vi GTG-deltagare äter på. Kön ringlade sig hur långt som helst. Bara att få mat tog 35 minuter, och har man bara 50 minuters lunch så var det inte så roligt...

Andra lektionen för dagen var som sagt Teknik- och produktutveckling. Det är en kurs som går ut på, precis som namnet säger, att utveckla teknik och produkter. För oss betyder det tid till att jobba med UF. Jag var fett trött när lektionen startade, men efter att ha sprungit upp och ner för trappan ett antal gånger lyckades jag vakna till liv lite. Halv tre sa min kropp ifrån och stängde ögonen för en liten stund. En kvart senare blev jag väckt, rasten var slut och det var dags att gå tillbaka till klassrummet.
Strax därefter var det dags att gå hem.

Jag lyckades självklart ha världens längsta väntetid på bussen... och det är väl inte alltid så roligt, väntetid är det tråkigaste som finns!
Heter man Malin, har pengar på kontot och tycker om att shoppa så är det väldigt lätt att man går in i Nordstan och hitta några fynd.
Idag blev det dock inte så mycket, endast en tröja och 2 par trosor. Nu i efterhand så frågar jag mig; Varför?
Mina garderober är smockfulla och mer kläder behövs egentligen inte. Men va sjutton, ibland måste jag ju få unna mig något. Det var ju faktiskt en hel vecka sedan jag köpte ett klädesplagg sist ;) hihi

Bussresan hem var sjukt seg, jag ångrade stort att jag lämnat min mp3 hemma. Lite musik hade nog gjort att tiden gick lite snabbare.
Väl hemma stod maten på bordet, kött, potatis, sås och kokta morötter... Mamma hade till och med varit snäll och lagt undan kött UTAN äcklig lök till mig... Tyvärr kom kräsna Malin in i bilden och vägrade äta maten. Tycker inte jag att något ser gott ut så äter jag det inte.

Under kvällen drog jag med mig brorsan på fotbollsmatch. Älskade mamma är ledare och det är alltid lika roligt att åka och titta på lite fotboll. I vanliga fall brukar jag åka själv, med idag följde brorsan med... Det var roligt att inte vara ensam, men Mikael började fråga om vi skulle åka hem innan vi knappt hunnit komma dit. En halvlek stannade vi innan vi begav oss hemåt igen.
Jag tror nog nästan att vi han vara hemma i 10 sekunder innan en moppe kom ner på gårdsplanen. Strax därefter åkte brorsan iväg. Undra vad det var som var så mycket mer intressant... ;)

Just nu ligger jag i min säng med datorn på benen, som vanligt helt enkelt. Min kropp är helt slut och att jag inte har sovit någonting idag känns verkligen. Huvudet gör ont och ögonglocken är tunga. Jag skulle lätt kunna gå och lägga mig nu, men jag ska allt försöka hålla mig upp en liten stund till. Lite mattepluggande hade inte varit helt fel att få gjort.

Imorgon är det en ny dag och jag ska faktiskt ta bilen till skolan. Okej, det finns en anledning till det! Jag ska nämligen jobba efter skolan och att ta bussen dit känns bara segt. Det är lite goare att åka bil. Jag slutar skolan klockan halv fyra och börjar jobbet klockan fem. Det betyder att jag har en liten stund ledigt. Funderar på att dra och shoppa lite. Jag är så sjukt shoppingsugen!

Nä, ska jag få pluggat något innan det är dags att sova så är det nog dags för mig att avsluta detta inlägg. Vem vet, det kanske blir ett litet inlägg till här innan jag går och lägger mig...

Ha en bra kväll
Kram

Konstant trött!

Konstant trötthet är något jag lider av just nu...

God kväll =)

Hoppas att allt är bra med dig. Med mig är det helt okej, är tröttare än tröttast men annars är allt kanon.
Efter en lång och go natt vaknade jag imorse upp och var tröttare än innan jag gick och la mig igårkväll. Hur kommer det sig?
Till skolan idag fick det bli bilen, jag visste redan innan att dagen skulle bli lite anorlunda och att åka buss då är sååå segt.
Trots hög och underbar musik i bilen lyckades inte min kropp piggna till ett skit. Det var en trött Malin som kom till skolan. Adam och Carro mötte upp mig vid ingången och tillsammans gick vi till uppehållsrummet för att jobba lite på vårt uf-företag. Att dagen skulle starta med världes skrattanfall hade ingen av oss tänkt oss, men det var svårt att hålla tyst när man möttes av den här lappen...



Någon hade finslipat lappen på projektorduken och bytt ut L:et mot ett K.

Ja, ett gott skratt förlänger livet och detta gjorde allt att jag kommer leva ett bra tag till ;)

Jobbet med UF gick ganska bra, i alla fall i drygt en timme. Vi kunde inte göra mycket mer i och med att vi imorgon ska ha en genomgång på lite saker. Vi fick helt enkelt avsluta dagen strax innan halv tio, men inte klagade vi på det ;)

Nu kan man säkert tro att jag åkte hem efter detta, men det gjorde jag inte alls. Istället stannade jag kvar i skolan och tjötade med Carro och Adam. Jag passade även på att träffa Österrikarna som kommit till skolan. Det fanns allt ett par bekanta ansikten där =)

Strax efter halv elva valde jag att lämna skolan för att åka hem. Min kropp var helt slut och det första jag gjorde när jag kom hem (efter att jag väckt datorn) var att gå och lägga mig.
Det tog inte lång tid innan jag somnade.

4,5 timmar senare var det tydligen dags att vakna till liv igen. Jag gick runt en stund i huset, pratade med min familj och kollade lite mail innan min kropp gav mig signaler på att det var dags för en liten tupplur igen. 45 minuter hann jag vara vaken mellan mina tupplurar.
Halv sju var det dags att vakna och byta om till träningskläder. Jag var fortfarande tröttare än tröttast, men trots det valde jag att dra mig till träningen.
Nu i efterhand så känner jag att det var lite slöseri med tiden. Jag orkade inte träna speciellt mycket. Benen ville inte bära mig och huvudet kändes tugnt. Att kliva av träningen kändes helt rätt. Självklart hade jag helst av allt varit med på planen, men jag ville inte förstöra för alla andra som var träningssugna.

Nu har jag hunnit vara hemma i nästan två timmar och under den tiden har jag sovit i drygt en timme. Jag är fortfarande trött och ska gå och lägga mig när detta inlägget är klart.


Vad är det min kropp vill säga mig? Varför går jag runt och är trött hela tiden? Jag blir galen på detta!

Imorgon ska jag ta bussen till skolan. Att köra bil varje dag kostar lite pengar... På schemat står i alla fall matte och företag och produktutveckling.
Jag hoppas att det är en pigg Malin som vaknar upp i morgon vid halv sju när väckarklockan ringer.

Nu är det dags att sova igen.
God natt


Söndag...

Det är dags för ett inlägg här...

Jag är så trött att jag inte längre känner av att jag är trött...

Natten blev lång, jag kunde inte sova. Jag kände mig orolig och kunde inte riktigt slappna av. Det som störde mig var internet! Ja, du läste rätt...
Min dator fick sig ett spel strax efter två. Den ville inte känna av det trådlösa nätverket. Att jag startade om datorn hjälpte inte. Att stänga av och sätta på radiofunktionerna hjälpte inte heller. Jag fick ett litet anfall på allt och ville bara slänga ut min dator genom fönstret. Varför skulle det börja krångla när jag var mitt uppe i en av min livs roligaste konversation? Det var en lite mindre glad Malin som tillslut valde att ställa datorn på skrivbordet och gå och sova istället... eller ja, försöka sova kanske jag ska säga.

Efter mycket om och men lyckades jag tillslut somna.

Imorse ringde väckarklockan vid halv nio. Jag kände mig förvånansvärt pigg... i alla fall i några minuter. När jag väl drog iväg till jobbet strax efter nio så var jag tröttare än tröttast. Det var inte alls någon jobbsugen Malin som satt i bilen.

Jobbdagen var riktigt lång och seg. Att det knappt var några kunder inne gjorde inte saken bättre. Det positiva med dagen var att man inte behövde stressa med uppgifterna och att det var 100% ob-tillägg hela dagen. Det var lättförtjänta pengar idag.

Dagens roligaste på jobbet var nog när jag hittade några skyltar vid kassan...




Vaddå parkering förbjuden? Va gjorde de där skyltarna inne i butiken? Hmm, jag skrattade gött i alla fall. Ja, jag var uttråkad!

Kvart över sex var min arbetsdag slut och jag åkte och tankade bilen innan färden fortsatte hemåt. Sedan jag kom hem har det inte hänt speciellt mycket. Jag har varit sjukt trött och har mest legat i min säng tillsammans med datorn =)


Såhär ser det ut en helt vanlig kväll när jag surfar ;)

För en liten stund sedan hittade jag en stor och fet spindel på mitt golv. Innebandyklubban fick bli mordvapnet =P

Ganska snart ska jag gå å lägga mig. Imorgon är det måndag och dags för skolan igen. Jag har en go dag där jag börjar och slutar när jag vill. Grupparbete står på schemat hela dagen och i min grupp är det jag som bestämmer =P Jag har dock bestämt att vi ska börja dagen klockan 8.00 och sluta runt lunch. Så det kommer helt enkelt bli en kort dag, men inte klagar jag på det ;) hihi

Äh, nu ska jag inte sitta här och fördriva tiden längre. Det borde finnas andra vettigare saker att göra istället.

Guten Nacht

Jag är tillbaka... haha

Okej, jag kan inte hålla mig. Det får allt bli ett inlägg här i alla fall.
Min kropp är fylld av smärtstillande tabletter och jag känner mig seriöst helt drogad.

Idag har jag både hunnit med att jobba, spela match, sovit lite och suttit framför datorn.

Att det var lördag idag var något som kändes i min kropp när det var dags att gå upp imorse. Det var lite småsegt, men jag lyckades vakna till liv efter en kall dusch... Strax efter sju drog jag iväg till jobbet för att jobba några timmar.
De första timmarna var sjukt tråkiga. Det fanns liksom inte så mycket att göra. Tiden går då otroligt långsamt då "/

Efter att jag haft min första rast vid halv tio drog allt igång. Jag sprang runt som en tok för att hinna med allt. Ett litet gött träningspass ;)
Klockan tolv skulle jag egentligen haft rast, men den fick jag hoppa över. Det fanns ingen tid till det :(
Vid två var min arbetsdag över och jag lämnade jobbet med ett leende på läpparna. Jag styrde bilen till Munkegärdehallen där det var dags för första träningsmatchen.

Att det var första matchen på ett tag märktes i omklädningsrummet. Det var lite nervöst och ofokuserat.
Efter en go liten joggingrunda i regnet var det dags att gå på planen för att fortsätta uppvärmningen. Jag var sjukt nervös, inte för att det skulle gå åt helvete utan för att min handled hade varit helt kass under hela dagen. Men som vanligt glömdes smärtan av när uppvärmingen väl var igång.

Matchen tycker jag var helt okej. Min insatts var typ okej. Tror nog att jag hade varit lite mer på tårna om jag inte hade jobbat innan. Kroppen var liksom lite småseg.

Matchen vanns i alla fall med 5-1 och jag lämnade hallen med ett sår på fingret och en känning i rumpan. Det är gött med lite blod, svett och tårar ;)
Jag tog även, frivilligt, på mig ansvaret att tvätta alla tröjor. När jag kom hem hamnade de direkt i tvättmaskinen :)

Jag var typ tröttare än tröttast och efter en go dusch somnade jag på min säng under en varmt filt. Att jag var mitt uppe i bloggläsning och chatter brydde sig min kropp inte ett dugg om. Sova var det min hjärna var inställd på att göra.

Som tur var blev tuppluren inte speciellt lång. Jag vaknade upp efter kanske en timme med en kropp som markerade att något var fel.
Jag har svin ont i en visdomstand, inflammation?. Tyvärr känns det inte ett dugg bättre ju längre tid det går. Att äta börjar bli ett problem, jag kan liksom inte tugga riktigt för då känns det som att hela munnen och huvudet ska explodera. Lite småsegt i och med att jag är hungrig.
Något positvit är i alla fall att handen just nu känns bra. Det är ju alltid något ;) haha

Om en liten stund ska jag ta och lägga mig under täcket istället för att vila ögonen i några timmar. Imorgon gäller det att vara pigg för då är det dags att jobba igen.
Jag jobbar från öppning till stängning, dvs 9.45-18.15. Har du inget för dig så är det helt okej att komma in och säga hej :)
Annars kommer det nog inte hända så mycket mer under morgondagen. Jag tror nog att jag är ganska så trött efter jobbet så det blir nog en liten filmkväll i mitt rum, helt ensam haha.

Oj oj, nu kom jag ifrån mig. Jag gick och snackade med mina älskade föräldrar en stund.

A ja, jag väljer väl att avsluta här istället, inta några tabletter och sitta en stund till framför datorn innan jag går och lägger mig.

Kram

Tillbaka imorgon...

Jag mår skit och kommer inte skriva något seriöst här idag.

Återkommer imorgon...

Även jag kan bli riktigt j*vla irriterad...

God kväll.

Idag har världen fått känna på det irriterade, griniga, ilskna och arga Malin! MEN, jag hade all rätt att vara på dåligt humör!

Imorse skrev jag ett inlägg här... strax efter att det var publicerat drog jag och Carro iväg för att hämta min mobil som varit på lagning. Jag hade räknat med att det skulle gå fort, men fy fan vad fel jag hade!

Att få ut telefonen var inga problem, men när jag upptäckte att IDIOTERNA gjort en repa i skärmen så brakade allt löst! Det var länge sedan jag var så irriterad! Jag vill för fan ha tillbaka min mobil i det skicket jag lämnade in den i! Att säljaren dessutom var riktigt otrevlig gjorde inte att jag blev speciellt mycket gladare. En och en halv timme senare lämnade jag affären med en repig mobil och 100 kronor i ersättning. Helvetes jävla idioter!

På vägen tillbaka till skolan kokade jag! Jag var så irriterad!

Väl i skolan var det dags för lunch och jag valde då att starta upp min nylagade, repiga mobil. Allt brakade löst igen! Inte fan var den lagad! Inte någonstans! Den lät fortfarande såfort man ringde!
Att jag överlevde eftermiddagen var ett under. Jag gick runt som ett åskmoln resten av skoldagen...

Efter skolan blev det en tur tillbaka till affären för att lämna in telefonhelveten igen. Nu är den alltså inlämnad på lagning igen. Jag får väl se hur den ser ut när jag får tillbaka den nästa gång... Jag vet inte om jag vill ha tillbaka den..

Väl hemma försökte jag lugna ner mig lite. Efter en stund framför datorn kände jag att jag hade läget under kontroll...

Kvällen spenderades i Munkegärdehallen där brorsan spelade träningsmatch med herrarna.

Nu ligger jag i min säng och planerar helgen lite.
Imorgon är det jobb och match som gäller... är inte alls sugen på att gå upp tidigt "/

Kroppen har talat! Nu ska jag packa innebandyväskan innan jag går och lägger mig.

Hoppas att du har haft en lite bättre dag än jag har haft...

God natt

!

IRRITERAD!

Tänder, sovmorgon och trötthet...

Åh, änltligen har jag fått i mig lite mat. Det var inte alls roligt!
Mina visdomständer spelar mig ett spratt och gör för j*vla ont. Det är knappt att jag kan prata. Att äta är det värsta som finns! Det är först nu jag förstår varför småbarn glir gnälliga när tänderna är på väg upp.

Sak samma, jag lär nog överleva dagen ändå...

Imorse tog jag en liten go sovmorgon till tjugo över sju. Det var gött, men ack va trött jag var ändå. Jag tror nästan att det är dags att försöka vända tillbaka dygnet lite mer!
Jag slappade en del hemma innan det var dags att åka till skolan. Det var gött att kunna åka lite när jag ville, ingen tid att passa liksom.

Strax efter åtta parkerades bilen utanför skolan. Jag gick in i skolan och möttes av en sovande Adam i soffan. Jag tyckte det såg gött ut, så jag tog soffan bredvid och vips så sov jag också. Lite innan nio kom Carro hit. Vi inväntade henne för att sätta igång med grupparbetet...
Nu har det gått drygt en timme och vi har fortfarande inte gjort någonting. Det är tre trötta personer som försöker slå sina kloka hjärnor ihop i hopp om att kunna få fram något vettigt. Ska jag vara ärlig så vet jag redan nu att det inte kommer bli någonting gjort alls. Vi komer bara sitta här i soffan tillsammans och göra allt annant förutom att jobba.

Jag och Carro har planer på att lämna skolan ganska snart för att åka och hämta min mobil. Jag saknar det mega mycket.

Om lite drygt en timme är det lunch, sedan drar vi till Torslanda för att ha veckans sista lektion.

Nu ska jag se om jag kan få liv i Carro för att höra lite hur vi ska göra.

Ha en underbar fredag.
Kram

Kort inlägg...

Det får bli ett kort inlägg idag, jag orkar inte sitta här och skriva så mycket...

Dagen har gått fort och det beror väl mest på att jag har varit i skolan... Startade första lektionen med Svenska B. Det sög ganska hårt och epok är bland det tråkigaste jag vet! Jag är inte ett dugg motiverad i denna kursen.

Efter lite mat i magen valde jag, Carro och Adam att plugga lite. På väg till den sista lektionen svimmade jag. Trots det forstatte jag skoldagen...
Sista lektionen var matte. Snacka om att hjärnan inte alls hänger med. Idag var det katastrof. Att räkna gick bara inte. Det var lite segt och jag fick knappt gjort någonting!

Väl hemma blev det lite slappande framför datorn och lite städning i rummet innan det var dags att åka på träning.
Dagens träning var helt okej, lite folk men ändå ganska rolig.

Nu sitter jag här i min säng och fryser. Det hade kanske varit lite smart att stänga fönstret...

Imorgon är det en ny dag och jag får en go lön på mitt konto. Det tackar jag inte alls nej till ;)
Skolan kommer vara ganska chill. Jag börjar lite när jag vill på morgonen. Tror att jag kommer befinna mig i skolan vid typ halv nio eller nått sånt. Under morgonen är det grupparbete som gäller. Eftermiddagen är det dags för en ny kurs att starta, typ Produkt- och teknikutveckling eller nått sånt...
Klockan halv fyra är det dags att lämna skolan och åka och hämta mobilen som tydligen är lagad nu.

Efter det tar jag helg och slappar :)

Nu ska jag se till att få gjort lite nytta innan det är dags att sova.

Ha de gött

Allt är som vanligt i klassen Tesla =)

Hej =)

Klassen börjar nu komma i ordning lite smått. Svenskalektionen pågår för full, men klassen gör inte ett dugg. Det är som det ska vara helt enkelt. Eller ja, så här kanske det inte ska vara men det blir alltid så ändå. Min klass, Tesla, är expert på att sitta inne på facebook, msn, forum osv under lektionstid.

Läraren gav oss en uppgift som skulle lösas i grupper.. sedan gick hon iväg. Det är absolut inte konstigt att klassen just nu sitter och gör allt förutom uppgiften, den ska ju liksom redovisas om 2 veckor. Det är ju chill på det ;)

Om några få minuter (klockan 11.20) är det dags för lunch och det kommer inte bli helt fel. Jag är ganska så hungrig. Efter maten ska jag, Carro och Adam faktiskt plugga! Vi ska lägga mycket av rasten till UF grejen. Eventuellt kommer vi även stanna kvar i skolan också. Vi gör allt för att slippa behöva gå hit imorgon bitti. Att ha sovmorgon är ju inte helt fel ;)
I och för sig är det ju faktiskt eget ansvar, så det är ingen som tvingar oss att gå hit till lektionen imorgon även om vi inte jobbar idag... men det kommer bli synd om oss om vi dissar 3 timmars pluggande.

Jag känner att jag bara sitter här och skriver för att få tiden att gå. Kanske jag ska hitta på något annat istället... Typ chatta på msn eller nått ;) Plugga svenska kommer jag inte göra i alla fall :P Hihi, buwsigt (oj, fjortisspråk där^^)

Ha en trevligt torsdag.
Kram


Skola, kalas och lite sånt...

Jag går på övertid...

God kväll.
Att jag sitter här och skriver just nu är ett under. Mina ögon är trötta och jag har varit nära på att somna flera gånger de senaste två timmarna... Trots det sitter jag här och plågar min kropp genom att vara vaken lite till.

Min dag idag har varit helt okej...

Planerna var att ta bussen till skolan, men som vanligt var jag för trött när det var dags att gå upp. Snooza = missa bussen och ta bilen istället.
Ja, jag är en person som går upp ungefär en kvart innan det är dags att gå till bussen. Att snooza i 9 minuter gör att jag helt plötsligt bara får drygt 5 minuter på mig att bli klar. Visst, det hade fungerat om min kropp hade varit lite piggare! Just nu tar det ungefär 5 minuter bara att lämna sängen.
Så... idag blev det bilen till skolan igen.

Själva skoldagen blev helt okej.
Den började klockan åtta med att vi fick köra ut en vaktmästare som höll på att byta ut alla bord. Han blev lite galen på oss ;) När läraren väl kom var det dags att dra igång med företagsekonomin... Trodde vi i alla fall. Självklart blev det som förra lektionen, vi satt och lyssnade på när läraren pratade om något helt annat.
Jag har fortfarande inte lärt mig ett skit i den kursen trots att den pågått i 7 timmar... Lite segt och slöseri med tiden.

Under lunchen drog jag, Carro och Adam iväg till Torslanda torg för att käka lite mat.

Under eftermiddagen var det utsatt tid att jobba med UF. Trots att man fick befinna sig på valfri plats valde jag, Carro och Adam att åka tillbaka till skolan för att jobba där.
Vi kom riktigt långt idag och allt känns fortfarande bra. Affärsidéen är klar =)

Några kort...
Vi jobbar för fullt, och Adam tror att han är VD. Jag och Carro har inte riktigt gått med på det ännu...





Framåt två-tiden kände vi att hjärnorna hade jobbat klart för dagen, vi packade då ihop våra saker och lämnade skolan. Jag lämnade av Carro och Adam i stan innan min färd fortsatte hemåt.

Väl hemma hände det något konstigt med mig. Jag pratade konstant! Orden bara flög ur min mun. Att mamma inte satte silvertejp för min mun var ett under. Tillslut började min röst strejka och det var väl då jag började fundera på att FÖRSÖKA hålla tyst.
Så mycket jag pratade idag brukar jag inte prata på en vecka!

Halv fem åkte jag och mamma hemifrån för att hämta upp moster och kusinen för att sedan tillsammans åka och fira mitt kusinbarn som idag fyllde 1 år.


Kusin Niklas och kusinbarn Maximilian


Nu är det kväll och jag är seriöst helt slut. Jag förstår inte varför jag fortfarande är uppe...

Imorgon är det torsdag och jag ska till skolan som vanligt. Imorgon är det Svenska B och Matte E som ska genomlidas. Nä ärligt talat så blir det kanske inte riktigt så jobbigt...
Lite segt att sluta klockan 16.30... Positivt med det är att jag har lång lunch (11.20-13.30) och kan då sova riktigt länge =) Det tycker vi om! ;)

Nu ska jag lägga ner alla böcker osv som behövs för morgondagen, sedan är det sängen som gäller.

God natt

Tisdag

Dagens planer var att ta bussen till skolan, men de där sprack ganska fort.
Jag var super-duper-megatrött när väckarklockan ringde. Att gå upp var inte alls lätt. Jag låg kvar i sängen lite för länge, vilket medförde att jag aldrig skulle hunnit till bussen även om jag hade sprungit. Det fick helt enkelt bli bilen till skolan idag också :) Latmasken Malin här... ;)

Skoldagen var stundtals riktigt jobbig! På mitt schema stod det 7 timmar matte E. Det var kursstart, vilket INTE innebar en liten mjukstart! Nej nej, på GTG kör man på i förhögt tempo redan från början. 
Till att börja med var det en genomgång på en timme. Att sitta still på en hård trästol var inte alls mysigt. Jag tycker inte alls om Polhems lokaler.
Efter genomgången var det dags att jobba. Jag och Carro satte igång direkt och jobbade faktiskt effektivt resten av lektionen. De drygt tre timmarna gick faktiskt ganska fort, lite för fort! Vi hann inte riktigt med alla talen som skulle vara klara, men ingen av oss kände någon direkt panik över det.

Efter lunchen var det återigen dags för en mattelektion. Den här gången var vi som tur var i våra egna lokaler. Det betyder lite goare stolar och mycket bättre luft (trots att den är långt ifrån bra!)
En och en halv timmes genomgång blev det innan huvudet hade fått sin omgång. Efter det var det bara att sätta igång att lösa alla talen.
Klockan tickade på och vi jobbade mycket effektivt!
Strax efter tre var det dags att sluta för dagen. Jag var inte klar med alla talen som skulle vara klara, så jag valde faktiskt att stanna kvar i skolan för att räkna lite till. Även min älskade vän Carro stannade kvar. Det var gött att ha lite sällskap.

Vi jobbade snabbt och tillslut ströks det sista talet över på planerningen. Vi var klara och kunde åka hem! GÖTT!!!

På vägen var det köer, segt!

Väl hemma blev det till att byta om och åka till träningen. Någon mat hann jag inte få i mig, men jag löste det ändå genom att käka lite under teoripasset.

Träningen idag gick mycket bättre än gårdagen. Jag hade knaprat huvudvärkstabletter för att bli av med huvudvärken som plågade mig...
Kroppen kändes hel idag, och för jag tränade faktiskt utan mitt handledsskydd. Kanske handleden är påväg åt rätt håll :)

Fokus på träningen idag var anfallsspel. Det gick mycket bättre än igår, men det finns fortfarande en del att finslipa på.
Påväg hem från träningen hade jag ett trevligt samtal i min mobil. Att prata med vänner är underbart :)

Väl hemma blev det först lite dator, sedan en go dusch och efter det lite mer dator. Och dator är väl det ordet som beskriver min kväll bäst. Jag sitter fortfarande här framför och underhåller mig. Webbkameran går varm. Det finns alltid nya saker att upptäckta :P

En nytagen bild =)


Här är jag sittandes på min säng med datorn i knät. Koncentrerad måste man vara! Hihi
Det är väl ungefär såhär jag ser ut på kvällarna.


Imorgon är det en ny dag och jag ser på mitt schema att den inte kommer bli lika seg som dagen...
Först är det dags för Företagsekonomi på förmiddagen (8.00-11.20). Efter det är det dags för lite lunch.
Eftermiddagen (12.10-15.30) kommer spenderas tillsammans med min UF-grupp (Ung företagsverksamhet) bestående av mig, Carro och Adam.
Vi ska spåna lite på vårt UF företag som ska startas upp ganska snart.

Efter skolan är det dags för mig att bege mig till fel sida älven, dvs Ale-sidan för att fira mitt kusinbarn som fyller 1 år.

Ganska snart ska jag nog faktiskt gå och lägga mig. Tröttheten börjar komma lite smått, så varför inte passa på at försöka sova då...?


Jag önskar dig en bra och trevlig onsdag.

Kram


Måndag igen...

Natten blev lång. Det åskade och regnade typ hela tiden. Att sova när det lät mycket hela tiden gick bara inte. Jag låg vaken och tittade upp i taket, tittade på tv/film och hade allmänt tråkigt fram till klockan blev strax efter halv fyra. Det var då min kropp tyckte att det var dags att sova. Hade jag fått bestämma så skulle det skett ett antal timmar tidigare!

Kvart över nio i morse ringde min väckarklocka. Det var alltså dags att gå upp... Något som min kropp inte alls var med på. Jag var trött och valde att spendera en liten stund framför min dator.
Efter mycket slit och övertalan lyckades jag tillslut sätta mig i bilen för att åka till skolan. Jag var inte ett dugg sugen på att åka dit. Det är inte varje dag jag måste övertala mig själv för att få något gjort!

Själva skoldagen var som tur var väldigt kort. Klockan kvart i elva var det samling utanför restaurangen för att klassen skulle äta tillsammans.
Halv tolv skulle vi befinna oss i klassrummet för en liten genomgång av de kommande timmarna. På schemat stod det GPS orientering...

Jag och tre klasskamrater begav oss ut på en runda i stan. Vi gick, gick, gick och gick lite till. Tillslut kom vi tillbaka till Lindholmen. Det var gött. Lite drygt 8 kilometer blev promenaden.

Strax efter två åkte jag in till stan för att lämna blod. Det gick snabbt, lätt och fort, som vanligt helt enkelt.

När min kropp hade 4,5 dl mindre blod valde jag att dra mig hemåt. Jag passade på att lämna in min mobil på vägen. Den betedde sig inte riktigt som den skulle. Lite surt att jag bara haft den i 4 veckor och redan måste lämna in den.
Några inköp blev det idag också... En webbkamera och en rosa mus, bara saker till min älskade dator =)

Just nu sitter den en fin liten cam på min skärm, den passar väldigt bra där. Jag har provat den och tycker redan om det ganska mycket.
Musen har jag däremot inte hunnit använda. Jag köpte den mest för att jag hatar att använda musplattan när jag leker i Photoshop...

När jag kom hem efter dagen var jag trött och sliten. Maten stod på bordet, men jag tackade nej. Att äta då gick inte. Jag insåg att det inte var så långt kvar tills träningen skulle börja, så det fick allt bli till att hopp middagen.
Jag var ivrig och installerade webbkameran direkt. Sedan blev det lite lek för att hitta de rätta inställningarna.

Helt plötsligt hade tiden rullat på väldigt snabbt. Jag fick snabbt byta om till träningskläder för att sedan dra till träningen. Själva träningen är en sak som jag helst av allt skulle vilja glömma. Det gick inte alls bra idag. Allt kändes konstigt och blev fel. Lite segt "/
Efter halva träningen valde jag att kliva av, att fortsätta var inte att tänka på!

Nu sitter jag här i mitt rum och inväntar tröttheten. Jag är sådär halv pigg. Att sova hade inte varit helt fel, frågan är bara hur lång tid det ska ta idag ögongen stängs...

Imorgon är det en ny dag, en dag som just nu känns lite mindre rolig.
Hela min skoldag går ut på att räkna matte. Att ha 7 timmar matte på en dag lockar inte speciellt mycket faktiskt... men när kursen väl är avklarad så kommer det nog kännas gött!

Jag funder på om jag kanske ska ta bussen till skolan. Hmm... att köra bil är ju faktiskt ganska bekvämt. Jao, jag får se hur det blir imorgon.

Nu ska jag inte sitta här och skriva fler onödiga ord. Jag borde hitta på något annat att göra istället..

Kram och god natt

Sover fortfarande inte

Okej, jag har fortfarande inte somnat...

Nu börjar det bli lite småsegt faktiskt. Ute spöregnar det, men ljudet från regnet som piskar mot min ruta är inte alls sövande. Jag blir inte ett dugg trött av att höra det.

Tv tittandet gör mig inte heller tröttare. Det är extremt ovanligt. I vanliga fall är det ju jätte lätt att somna till tv, men inte i natt.
Någon film har jag inte hunnit sätta igång ännu, men det dröjer nog inte många minuter innan det rullar en film på min tv. Det är mitt sista hopp, somnar jag inte av den så kommer min dag bli lång.

God natt igen

Sova?

Jag har hört att man ska sova på nätterna, undra varför jag inte gör det just nu...

Okej, saken är den att jag absolut inte kan sova. Det är varmt i mitt rum, trots att fönstret är öppet. Datorn spottar ut värme!
Jag gick precis en sväng i huset för att svalka mig. 22 grader var det i köket och där tyckte jag att det var svalt och gött... Undra då hur många grader det är i mitt rum...

Jag känner dock inte att det är någon jätte panik med att sova, jag har ju liksom sovmorgon och behöver inte gå upp förrän vid halv tio... så än så länge har jag en del timmar på mig att somna.

Jag funderar lite smått på att sätta igång en film snart. Malin-syndromet kanske uppkommer som vanligt, dvs man somnar efter några få minuter.

Ja ja, för eller senare lär jag nog somna. Fram tills dess får jag underhålla mig med att titta på tv eller film.

Hoppas att du sover sött.
God natt

Slut på veckan...

Helgen är över, vart har all tid tagit vägen?

Dagen är snart över och jag har egentligen inte gjort något vettigt alls.
Efter 14 timmars sömn lyckades jag vakna upp. Som vanligt blev det en stund tillsammans med datorn innan jag tyckte det var dags att lämna sängen.

Jag, mamma och pappa åkte sedan iväg en liten sväng för att köpa en presenning.
När jag kom hem var jag helt död. Hade planer på att titta på Kenny Begins, men jag tror nog att jag hann se ungefär 10 minuter innan jag somnade. Efter några timmar vaknade jag upp och var ännu tröttare än innan jag somnade. Helt sjukt!

Resten av dagen har jag spenderat tillsammans med min dator. Det är helt sjukt vad man kan få timmarna att gå fort genom att sitta och surfa...

Om några timmar är det dags för mig att gå och sova, imorgon är det ju skola "/

Skolveckan ser dock ganska så go ut, som du kan se i det förra inlägget.
Imorgon börjar jag klockan 10.45 med lunch tillsammans med hela klassen, sedan bär det av in till Göteborg där det är GPSorientering som gäller.

Jag har inte så mycket att skriva här idag, det händer liksom inte så mycket speciellt.

Ha det gött.
Kram


Veckans schema

Jag satt precis och tittade igenom den kommande skolveckans schema. Det är ju ganska så gött schema jag har, endast en dag då jag går till 16.30 =)
Att jag sammanlagt har 10 timmar matte är kanske lite mindre gött, men det finns en anledning till det. Läraren har nämligen bytt ut alla våra fysik B lektioner mot matte för att vi ska hinna klart med hela kursen innan vi går ut på praktik vecka 37.
Det betyder alltså att jag kommer läsa hela matte E på 4 veckor. När det är avklarat så har jag ingen mer matte, snacka om gött! =D


En rubrik ja...

När jag var liten fick jag lära mig att man skulle dra ur sladden till tv:n när det åskade/blixtrade. Allt sånt gick på rutin, det kändes självklart att göra det...
Nu är det däremot annat...

Ute åskar och blixtrar det, men inte gör det mig något när jag sitter här i mitt rum med datorn i knät, mobilen vid örat och tv:n igång. Vad hände med att stänga av tv, dator osv??

Ääh, jag är lite busig av mig... hihi

8/8-09

God kväll.

Idag har jag haft en dag där det inte hänt så mycket...

Efter 14 timmars sömn vaknade jag upp i morse, eller man kanske ska säga i förmiddags... Hihi
Jag var allt förutom pigg, men att somna om och sova lite till gick inte, det var för varmt i mitt rum!

Trött och galen lämnade jag rummet för att gå ut i solen... Vistelsen ute blev inte långvarig. Jag upptäckte ganska snabbt att det varm varmt och återvände in i mitt rum och umgicks med datorn en stund. Det var mycket bättre!

Vid tre-tiden drog jag iväg till jobbet.

Dagens arbetstimmar var helt sjukt underbara, fast samtidigt var det lite segt. Att det var varmt ute var något vi märkte av, det var liksom inga kunder och handlade. Att jobba när det inte händer något är så segt. Som tur var var jag och kusinen lika trötta och kunde tjöta och skratta tillsammans. Det var lite lättare och roligare att jobba då.

Jag lämnade jobbet med en spräckt läpp... Plåtarna till ugnen attackerade mig.

Nu under kvällen har jag inte typ inte gjort så mycket. Har typ druckit en avslagen ramlösa, äckligt!, bloggat, läst bloggar, kokat av värme, tömt min mobil som måste lämnas in och lite sånt. Det har varit en ganska så slapp kväll.

Imorgon är det en ny dag och enligt vädret ska det vara sol och varmt... Det betyder alltså en dag inne framför datorn för mig. Jag tycker inte om värmen...
Funderar även på om jag ska orka åka och fixa mobilen, eller om jag ska göra det på måndag... Jag tror nog nästan att morgondagen får avgöra hur det blir...

Ganska snart ska jag sätta igång en film och gå och lägga mig. Kroppen är trött och att sova då är ju inte helt fel.

God natt

Är trean verkligen såhär slapp? :O

Efter mycket om och men fick jag tillslut lärt mig något nytt... men det hade absolut inte någonting med skolan att göra...

Sedan jag skrev det förra inlägget har det hänt en del saker, men ändå inte så extremt mycket. Jag fick rast precis när inlägget publicerades och själklart passade jag då på att lägga huvudet på bänken och vila ögonen en liten stund.
Vid elva-tiden var det dags för lunch. Den första lektionen var avklarad och jag hade inte lärt mig någonting. Läraren var seriöst flummig. Undra hur resten av kursen kommer bli.

Lunchen var god, kanske berodde det på att jag var så hungrig att jag kunnat äta vad som helst.
Efter lite mat i magen drog hela klassen, i bilar, till Torslanda där det var dags för den sista lektionen. Jag, och resten av klassen, passade på att vila ögonen en stund. Det var en syn att se 20 personer ligga och sova i en hög. Att gå i skolan är jobbigt...

Vi drog igång lektionen lite tidigare än det var väntat och det gjorde att vi även slutade lite tidigare. Lektionen handlade om Ungföretagsverksamhet. Det var några givande timmar, men ack så trötta vi var.
Halv fyra var det dags att lämna Torslanda. Jag satte mig i bilen och åkte direkt till jobbet för att avklara dagens timmar. Jag vet inte riktigt vad som hände, men när jag väl var på jobbet kom det fram lite extra energi. Jag var helt plötsligt pigg :O

Arbetsdagen blev i alla fall lugn. Det var inte så många kunder och jag slapp stressa som ett svin för att hinna med allt. Det var helt enkelt ganska gött att jobba.

Efter jobbet drog jag till Yttern där mamma var för att coacha laget till en ny seger.

Nu har jag hunnit vara hemma i några timmar, och tröttheten kommer smygande mer och mer. Det är ett under att jag fortfarande kan hålla mina ögon öppna.
Kvällen spenderade jag framför tv:n tillsammans med min familj och ett glas vin.
Det blev en perfekt avslutning på denna fredag.

Imorgon är det lördag och jag ska njuta av att vara ledig, i alla fall på förmiddagen. På eftermiddagen är det dags att joba =)
Förresten, kanske jag ska åka och lämna in min 4 veckor gamla mobil som inte fungerar som den ska. Hmm... ja, så kanske det blir. Ääh va fan, orkar inte planera in något idag...

Annars så kommer det förmodligen inte hända något mer speciellt under dagen. Jag tror det blir en lugn dag med en liten sovmorgon.

Ganska snart ska jag faktiskt gå och lägga mig, och idag menar jag det! Jag vet inte hur många gånger tidigare som jag skrivit här att jag ska gå och lägga mig tidigt... Det brukar för det mesta gå åt skogen. Inatt lyckades jag hålla mig vaken till strax efter halv fyra...
Det är nog dags att vända tillbaka dygnet nu. Att orka med skolan hade inte varit helt fel liksom...

Nu ska jag få timmarna att gå fort, dvs. jag ska gå och sova.

God natt

Ny kurs, ny lärare och nytt material...

Ny kurs, ny lärare och nytt material... Är det inte meningen att man ska lära sig något på det?

Drygt två timmar av dagens första lektion har gått och jag har hittills inte lärt mig något nytt. Läraren har varit framme vid tavlan hela tiden och pratat om allt förutom det som kursen handlar om. Det är väl halv roligt...

Tiden går så långsam och jag har en mage som kurrar som bara den. Lite mat hade inte varit helt fel... Klockan 11 är det dags att lämna klassrummet och gå ner en trappa för att käka. Efter det är det dags att bege sig härifrån Lindholmen för att avverka dagens andra lektion i Torslanda...
Tur att jag har bil, för att åka buss dit är såååå tråkigt.

Efter skolan drar jag direkt till jobbet för att tjäna lite pengar ;)


Nu är det rast =D

18-års party och första skoldagen

Jag har så mycket att säga att jag inte vet vart jag ska börja någonstans. Livet leker och jag har det väldigt gött

Gårdagen, dvs onsdagen, var jag riktigt slapp. Den mesta tiden av förmiddagen och eftermiddagen gick till att ligga i sängen och surfa runt lite på internet. Kroppen var go och seg efter två innebandyträningar. Mamma och pappa skrattade åt mig när jag vankade fram som om jag vore gravid i 85 månaden. Träningsvärk var bara förnamnet! Oups, var jag så dåligt tränad?

Framåt kvällen satte jag mig i bilen, höjde volymen på stereon, hissade ner rutorna, öppnade takluckan och drog iväg mot Frölunda där det var dags för 18-års firande.
På vägen hämtades min polare Carro upp. Det är sjukt att vi inte träffats sedan skolavslutningen i juni.

Kvällen och natten hos Adam går inte att beskriva med ord. Jag hittar inte de rätta liksom. Allt var kanon och roligt. Vi var igång fram till klockan var sju imorse. Att väckarklockorna sedan ringde vid kvart över sju var lite mindre gött, men va fan Adam fyller ju inte 18 år någon mera gång ;)

Anledningen till att vi gick upp så tidigt var självklart inte för att vi hade lust med det, utan det var dags för oss GTG:are att börja skolan igen.
Jag var inte alls taggad på det, att sova några timmar hade inte varit helt fel.

Väl i skolan blev det lite bättre. Vi startade dagen med massa information, typ sånt som går in genom ena örat och ut genom det andra. Jag lyssnade inte ett skit. Prio ett för mig var att försöka hålla ögonen öppna. Hihi

Den första lektionen gick ganska fort och tur var väl det för jag var helt slut.
Lunch blev det ingenting med, restaurangerna var stängda och vi fick leva på vatten och luft. Mycket roligt för mig som inte åt någon frukost...

Andra lektionen för dagen började klockan 12.10. Det var dags att plocka fram datorn och börja skriva ett CV. Jag jobbade lite effektivare än de flesta andra i min klass i våras, så mitt CV var redan klart och inlämnat för länge sedan. Jag fick helt enkelt bara lyssna på lite mer information innan min dag slutade vid halv ett.
Trots att jag slutade tidigt så åkte jag inte hem. Många i klassen tyckte att jag var knäpp, men jag kände inte för att åka just då. Det var ganska roligt att sitta och tjöta med massa folk.

Vid två tiden packade jag ihop mina saker och tog med mig Adam och Carro till bilen. Jag körde sedan hem dem innan jag åkte runt på lite olika ställen.

När jag, några timmar senare, kom hem gick ögonen i kors samtidigt som magen kurrade. Jag behövde både sömn och mat!
Tyvärr kände jag inte att någon mat passade idag... Tillslut skalade jag en morot och kokade den. Det fick bli min middag. Efter lite, lite, mat i magen bäddade jag ner mig under en varm filt. Det blev någon timmes sömn innan jag vaknade av ett sms. Det var en arbetskompis som frågade om jag ville jobba lite, självklart tackade jag ja.

Träningen närmade sig och jag blev mer och mer Osugen på att träna. Något inom mig satte stopp och ville inte alls att jag skulle lämna huset.
Självklart valde jag att ignorera allt och åka till träningen ändå! Jag lovar att det var en av de bästa sakerna jag gjort i mitt liv.
Fy fan vad roligt det var idag. Svetten rann, skrattet ekade och allt kändes mycket bra.
Jag är väldigt glad att jag tränade!


Imorgon är det fredag och jag ska först till skolan och sedan blir det jobbet direkt efter.
Jag tror inte att skoldagen kommer bli så jobbig, det är ju trots allt bara två nya kurser som ska indruduceras.

Jobbet ska jag befinna mig på klockan 16.30-20.15. Några timmar och lite extra pengar ;) hihi

Några kort från mina två dagar...

     



     




Ganska snart är det dags för mig att sova. Om mindre än 8 timmar börjar första lektionen...

God natt

18-årsparty och slut på sommarlovet...

Idag blir det inget långt inlägg här... Jag befinner mig i Frölunda hos en kompis som fyller 18. Om några timmar är det dags att åka till skolan. Det suger hårt! Jag uppdaterar imorgon igen. Ha en bra kväll och en bra torsdag. Kram

Home sweet home

Hemma igen...

Min tid som katt- och husvakt är nu över. En månad har jag varit fri från allt. Dagarna har faktiskt gått fort, men det beror nog mest på att jag har jobbat. Hade jag inte jobbat så skulle det nog ha blivit en riktigt tråkig tid.
Den här månaden som jag inte varit hemma har varit väldigt lärorik för mig. Jag har ännu en gång fått känna på vuxenlivet och hur det är att ta hand om mig själv och ett hushåll. Jag måste faktiskt erkänna att det har gått bra med att ta hand om hushållet, men att ta hand om mig själv har la varit lite halv bra. Det finns saker som jag kunde gjort bättre osv. Men jag tar med mig allt positivt från månaden som varit.


Idag har det varit en såndär seg och jobbig dag. En dag som jag helst av allt skulle vilja spendera i sängen framför en bra film. Min kropp har varit totalt slut. Helt kaputt.
När klockan ringde imorse vid halv sju trodde jag att det var ett skämt. Vaddå, ringa nu när klockan är mitt i natten? Att gå upp då var riktigt tungt. När jag ungefär en halv timme senare åkte till jobbet så kändes det lite bättre, men min kropp var fortfarande helt slut.

Jobbdagen gick fort och det är jag glad över. Det var ganska lugnt och jag kände inte av den där stressen som jag gjort ett antal gånger tidigare. Det var alltså en helt okej dag att jobba.

Efter jobbet blev det en stund i Kungälv med min älskade dator (självklart med mobilt bredband!). Jag slösade bort två timmar innan jag drog mig upp till Munkegärdehallen där det var dags för säsongens andra träning.
Benen kändes möra och stumma, men trots det kämpade jag på ganska bra. Det var en lite lugnare träning med terio och praktik till det. Kanske inte så jätteroligt då, men ack så lärorikt!

Några kort från träningen (eller teorin kanske jag ska säga... )
(Klicka för större bild)
     

  

Efter att ha pumpat slut på den lilla energin som fanns kvar i min mycket trötta kropp begav jag mig hemåt. Det blev en snabb sväng hemma innan jag åkte till Greta och Johan för att lämna nyckeln.

Väl hemma igen blev det tjöt med mami och papi, samt lite gnäll på lillebrorsan som ätit upp kladdkakor! Ja, jag måste väl erkänna att det inte var så mycket att gnälla för egentligen men jag var mega trött. Nu i efterhand har jag förlåtit honom (trots att han inte vet om det). Inte kan man gnälla på någon i sin familj. De är ju trots allt de bästa personerna som finns.
Den senaste timmen har jag hållt på att packa upp alla mina saker. Det är sjukt vad jag har samlat på mig saker under tiden jag varit borta. Helt klar är jag inte ännu, men det är bara lite småsaker som ska till sin rätta plats. Tyvärr är jag helt slut nu och väljer därför att avklara resten i morgon. Tror nog att det max tar 10 minuter att fixa, men idag finns inte energin till det.

Imorgon är det en ny dag, en dag som jag inte alls tycker om! Det är min sista dag på sommarlovet och alltså dagen innan skolan börjar. Att skolan startar är inget jag tycker om alls. Min hjärna är fortfarande på sommarlov och det kommer den vara ett tag till.
Visst finns det positiva saker med att skolan börjar också... Man får träffa kompisarna varje dag, lära sig något nytt (förhoppningsvis!) och även räkna ner dagarna till studenten. Okej nedräkningen kommer inte börja ännu, men för var dag som går så blir det en dag mindre till den stora dagen.

Imorgon fyller även min kompis Adam 18 år. Det ska firas med lite dricka, mat och sånt. Jag har dock valt att vara nykter och köra bil. På torsdag kommer alltså jag, Carro och Adam åka bil till skolan.
Att jag skulle dricka och komma till skolan bakfull (eller till och med full) känns inte så lyckat... Speciellt inte när det är första dagen liksom...
Men va sjutton, man kan ha jäkligt kul utan alkohol =)


Inatt funderar jag seriöst på att stänga av mina mobiler, orkar liksom inte bli väckt imorgon av ett sms. Jag vill och behöver en go sovmorgon.

Det här var nog allt för mig idag.
Snart är det dags att gå och sova i MIN säng. Bara det känns konstigt.

Kram och god natt

En underbar dag med kladdkakor och innebandy

Vilken otroligt bra dag det har varit idag!

Igår somnade jag gött innan klockan passerat midnatt, undra när jag gjorde det sist...
Imorse öppnades mina ögon redan vid halv elva, men jag kom ganska snabbt fram till att jag var för trött för att gå upp. Det blev till att sova några timmar till. Framåt två-tiden vaknade jag upp och kände mig ganska pigg. 14 timmars sömn var inte helt fel ;)

Jag påbörjade städningen. När det var fixat var jag sjukt uttråkad. Så uttråkad att jag satte igång att baka.
Här är resultatet av några timmar i köket; 9 stycken kladdkakor


Jag hade kunnat baka hur mycket som helst till, men tyvärr tog sockret slut =(

Efter bakandet var det dags att dra på träning.

Äntligen var det dags att hantera klubba och boll igen. Det var ett tag sedan sist.
Dagens träning var mega rolig och väldigt go. Det var glädje och jag tror garanterat att säsongen kommer bli riktigt rolig. När jag gick därifrån efteråt kände jag mig seg i kroppen, du vet så man vill känna sig efter en go träning. Att innebandyn äntligen har satt igång är bra, jag har saknat det ganska mycket.

Under kvällen har jag hunnit med en hel del. Först drog jag hem hit till Rörtången för att hämta lite saker. Sedan bar det av hem till min familj för att dumpa lite kläder i mitt rum och även lämna kladdkakorna. Efter det åkte jag hem till mig igen, tog en dusch, städade lite och nu sitter jag här i sängen och skriver ett blogginlägg. Ganska snart är det dags för mig att krypa under täcket, jobbet väntar imorgon.

Imorgon är det en ny dag och det är dags att jobba. Jag börjar super-duper-mega tidigt, alltså klockan 7.30. Gaah, hur ska jag orka gå upp så tidigt när jag har haft sovmorgon i några dagar nu?
Efter jobbet vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Jag slutar klockan 15.30 och träningen börjar 18.15. Ska jag åka hem, slänga i mig mat och sedan dra till träningen eller ska jag ta med datorn och slösurfa någonstans i Kungälv och åka direkt till träningen?
Jag vet inte hur jag ska göra ännu, men jag har ju hela natten att bestämma mig på...

Imorgon är det förresten dags för mig att flytta hem igen.

Innan jag avslutar detta inlägg tänkte jag lägga in en bild på Morris...

Att ligga i fönstret är tydligen gött...

Nu ska jag försöka sova några timmar...

God natt

Helgen

God kväll =)

Jag har haft en sjukt underbar helg, det kommer inte gå att återberätta den men jag tänkte göra ett litet försök ändå.

Fredag kväll hade jag tänkt gå och lägga mig lite tidigare än normalt, men självklart blev det inte så. Jag fastnade i en chatt och tiden bara rann iväg. När klockan blivit halv fem bestämde jag mig för att säga hej då till alla och istället gå och lägga mig.

Lördagen startade på riktigt vid kvart i två. Jag hade vaknat några gånger tidigare av sms, men jag var för trött för att gå upp då.
Jag påbörjade förberedelserna inför kvällens kräftskiva. Vid runt halv tre-tiden befann jag mig hemma hos mamma och pappa för att invänta att tiden skulle gå så att jag kunde dra iväg.
Min kompis skulle egentligen följa med på kräftskivan, men hon bangade en och en halv timme innan vi skulle vara där. Besviken!!
Jag påbörjade min kamp mot att hitta någon annan som ville följa med... det gick åt helvete! Det var ingen som kunde och jag tänkte ringa och jag blev sjukt otaggad på att åka iväg själv.
Mitt humör var inte alls på topp och kvällen kändes förstörd!

Tillslut, efter mycket om och men, valde jag att åka till kräftskivan ensam... Och det var ett utav de bättre besluten jag tagit i mitt liv. Jag hade as kul. Det går inte att beskriva!
Några bilder från kvällen/natten:

  

  

  



Jag kom hem framåt tre-tiden, lite lagom full och glad. Kräftskivan blev helt underbar! Tack Sofia

Natten tillbringade jag i min säng i mitt rum. Det kändes konstigt att sova hemma, jag har ju liksom inte gjort det på nästan exakt en månad (!). Min säng kändes väldigt liten, det märks att jag sovit i en dubbelsäng ett tag.
Att somna var lite små problematiskt. Jag saknade min dator väldigt mycket. Jag saknade att kunna skriva här, att läsa bloggar, chatta osv... Min kväll (eller natt kanske man ska säga) blev inte som den brukade. Jag rubbade mina rutiner.

Efter lite tvtittande stängdes mina ögon.
Natten blev kort men väldigt go.

Redan vid elva vaknade jag av mig själv (!).

Jag stannade hemma hos min familj. Jag passade på att umgås med dem när hela familjen för en gång skull var hemma samtidigt.
Klockan hann nästan bli tre innan jag valde att åka hem till mig. Jag fjäskade lite med brorsan så han följde med och fick sedan cykla hem på min cykel. Som tack för hjälpen fick han två muffins. Det är billigt att anlita brorsan :P

Jag var trött och orkade verkligen inte göra någonting. Min dator hämtades nere vid sängen och sedan gick jag och satte mig i soffan. Det tog inte lång tid innan jag somnade.
Strax efter fyra vaknade jag av att brorsan ringde...
Min kusin hans sambo och mitt kusinbarn skulle komma över en sväng någon timme senare.
Jag blev glad att brorsan ringde och sa det, trots att jag blev väckt.

Jag kände mig inte riktigt redo för att åka hem precis då, utan jag ställde alarmet på mobilen och sov en stund till.
Klockan halv sex befann jag mig återigen hemma hos mina familj. Det blev lite tjöt och skratt innan kusinen kom.

Vid nio-tiden åkte jag hem igen. Sedan jag kom hit har jag mest suttit i soffan med datorn bredvid mig. Det har blivit en kombination av dator och tv tittande. En riktigt go kväll!

För en liten stund sedan trodde jag att kattluckan skulle flyga åt skogen. eller i alla fall till andra sidan rummet.
Morris och en annan katt (?) hade ett lite bråk utanför och helt plötsligt kom han inflygande genom luckan. Den andra katten (jag gissar på att det var en katt) försökte också komma in, men det gick inte så bra i och med att han inte hade magnetsak på sitt halsband.
Det blev helt enkelt ett pang i luckan!

Morris var helt galen här inne. Han stod och fräste i luckan, gick på soffan för att titta ut genom fönstret. Det tog nästan en timme innan han gick ut igen.
Så här har jag aldrig sett han tidigare!

Den här kvällen börjar lida mot sitt slut. Jag är trött och tänkte faktiskt gå och lägga mig ganska snart.

Imorgon är det måndag och det betyder inte bara ny vecka utan även att innebandyn drar igång. Som jag har längtat efter det. Jag längtar redan till jag beträder planen, det var ju faktiskt ett tag sedan.
Nedräkningen har börjat lite smått!

Det här var nog allt för mig idag.
Nu är det dags att försöka avrunda dagen så att jag kommer i säng fort.

God natt =)

Hemma igen

Nu är jag hemma igen från kräftskivan. Något långt inlägg kommer det inte bli, jag har ingen dator... Får blogga genom mobilen. Jag har i alla fall haft en riktigt trevlig och rolig kväll. Det finns inga ord som kan beskriva hur jag känner mig. Kroppen är fylld av både mat och alkohol och jag är väldigt glad. Den här kvällen kommer jag minnas länge! Ganska snart ska jag gå och sova i MIN säng. Det var ett antal veckor sedan jag sov i den. Den kommer nog kännas liten trots att det är en 120 säng... Men har man sovit i en dubbelsäng i flera veckor så känns nog alla mindre sängar små... Nu får det inte plats att skriva något mer. Imorgon kommer ett längre inlägg ev med lite bilder. Kram och god natt :*

Kräftskiva

Kvällen är helt underbar! Jag är på kräftskiva hos min kusin och det är verkligen kanon. Alla är fulla, likaså jag, det är bra musIk, trevligt folk osv. Allt är helt kanon. Jag är glad att jag åkte hit trots att min kompis bangade... Fy fan vad roligt jag har. Livet leker :p