Innnebandy och chafför

Det är lördag, klockan är snart åtta och jag har precis lämnat brorsan och två av hans kompisar i Ytterby.
Dagen har varit lite upp och ner. Allt började med att jag vaknade för tidigt imorse. Hade planerat att gå upp klockan 10, men redan halv tio vaknade jag av massa ljud. Störande.

Halv elva åkte jag iväg på match, kan inte påstå att jag var pigg... Matchen blev väl ingen höjdare, tempot var dåligt, jag var dålig men vi vann i alla fall.
Jag fick världens goaste märke på baksida lår. Fan vad ont det gör. Jag kan inte rekommendera fnågon att ramla och sätta sig på kanten på sargen, det gör nämligen ont... Ja ja, det är bara jag som kan lyckas med sånt haha.

Efter matchen åkte jag och mamma till mormor och morfar för att hämta en klänning som mormor sytt in för mig. Vi stannade kvar en stund, men inte så länge för jag var jätte trött.

Vid fyra tiden var jag hemma igen. Huvudet gjorde ont och kroppen värkte. Jag tog lite kortisonnässpray och gick och la mig på sängen för att titta på film. Lyckades hålla mig vaken i drygt 30 minuter sedan somnade jag. Lite sömn behövde jag. När jag vaknade typ 40 minuter senare mådde jag väldigt mycket bättre. Det var bara huvudet som inte gått över helt.

Vid 18-tiden kom brorsan in till mig och frågade om jag kunde köra in han och några till till Ytterby, självklart ställde jag upp på det.
Nu har jag precis kommit hem från min taxirunda. Jag vet inte riktigt vad som händer resten av kvällen...

Jag lovade att hämta min bror om han inte kunde komma hem inatt...

Ja ja, nu har jag inte så mycket mer att skriva. Jag sätter nog igång en nedladdningslista och lämnar datorn en stund.
Ha en bra lördag =)

Dela säng...

Efter mycket om och men somnade jag inatt... med datorn bredvid mig i sängen. Vid åtta imorse började folk chatta med mig på msn, jag svarade och somnade sedan om. Vid nio vaknade jag på riktigt. Jag höll nästan på att dö i sängen, att dela säng med en dator är inget jag rekommenderar. Det blir as varmt! Extra varmt blir det när fläkten inte fungerar riktigt...


Skolan började 12.10 så jag hade en underbar morgon framför msn.

Skolan var as rolig, en perfekt avslutning på veckan. CAD-lektion stod på schemat. Andra lektionen i den kursen, därför var det en hel del genomgång och "följa John" lek. När man väl fick jobba själv gick tiden fort. Lite klantigt av läraren att göra ritningen fel. Han hade gjort en sketch spegelvänd så när man skulle göra den efter blev allt jättefel. Men men, vi fick löst det tillslut.


Nu har jag hunnit vara hemma i drygt 3,5 timmar... åå fy fan vad tråkigt jag har haft. Jag har mest legat i min säng och tittat på film eller surfat på nätet, några gånger har jag tagit mig till vardagsrummet för att klaga på att jag inte har något att göra. Mamma och pappa har lärt sig den repliken nu...

Nä men seriöst, detta suger. Jag har verkligen ingenting att göra. Funderar nästan på att gå och lägga mig så jag orkar upp till matchen imorgon.


Hur och vad jag än gör så blir det nog bra. Tråkigare kan det inte bli...

Ha en bra fredagskväll.

Kram


Träningsvärk

Det här är pinsamt, väldigt pinsamt!

Igår på träningen gjorde vi lite situps, upphopp och armhävningar.
Idag har jag träningsvärk. Benen och magen känns.
Jag är tydligen väldigt dåligt tränad...
 Haha


Kan inte sova

Jag kan inte sova.
Det är mörkt och helt tyst, endast ljudet från fläkten på dator låter,
Att blunda och sova går inte. Jag har försökt i drygt en timma... Är klarvaken. Suck...

Är det nu man ska dunka huvudet hårt i väggen så man tuppar av??


Sjukhuset

Januari är inte slut och jag har redan varit på sjukhuset ett antal gånger...
Idag var jag på besök pga näsan. Jag har haft ont i huvudet sedan rören togs bort. Förra gången jag var där fick jag dubbeldos penicillin pga inflammation. Idag var inflammationen borta, men slemhinnorna var mycket svullna och irriterade. Kroppen kämpar som ett svin för att läka det, men det går inte så bra när flimmerhåren inte vill jobba. Detta är anledningen till att mitt huvud (och bihålor) gör ont. Kroppen klarar inte av att göra sitt arbete, jag måste hjälpa den lite. Så från och med idag och två månader (!) framåt måste jag använda kortisonnässpray samt skölja med koksaltlösning 2 gånger om dagen, dessutom måste jag använda näsoljan för att slemhinnorna inte ska torka ut ännu mer. Förmodligen slutar även näseblodet av detta...

Skolan var ganska slapp. Kemilektionen för mig gick ut på att sitta framför datorn och göra allt förutom kemi... Detta ledde till att jag hade ganska mycket att göra när jag kom hem från skolan, så mycket att jag faktiskt fick hoppa över gymmet idag.
Förutom kemi fick jag även pluggat engelska och tyska. Kände mig riktigt bra när jag drog iväg på träning. Dock så var jag typ helt död under träningen. Jag orkade ingenting hrmm... Jaja så kan det vara ibland.

Imorgon är det i alla fall fredag, äntligen. Jag börjar 12.10, allt en fet sovmorgon ;)
Vad som händer efter skolan vet jag inte ännu, jag skulle kunna gissa på att det blir som alla andra fredagar: Jag kommer hem från skolan, lägger mig i soffan för att titta på tv. Somnar och sover några timmar. Vaknar, går och borstar tänderna och går och lägger mig igen.
Ja, jag är faktiskt helt slut på fredagar.

På lördag är det match, tidigt dessutom =S Samlingen är 11.00. Shit säger jag bara, det gäller att vara pigg då (hur det nu ska gå till =S )

Det finns inte så mycket mer att göra just nu, så jag ska väl så smått börja göra mig klar för att sova.

Hoppas din dag har varit bra =)

/Malin

Kemi

Hej hej =)
Jag sitter just nu på kemilektion... Någon som tror att jag jobbar?? Hihi
Det är inte så lätt att få tale gjorda när datorn står framme^^
Datorn lockar mer än kemiboken...


MSN

Tiden går fort när man har roligt.
Hela kvällen försvann. Något tv tittande blev det inte. Tv:n har varit igång i mitt rum, men jag har inte tittat på den alls. Mitt tidsfördriv stavas MSN.

Lite kort har jag också tagit...

Här är en nytagen...



Jag är nyduschad, kändes bra med en dusch trots att det kommer bli en imorgon när jag vaknar...
Sminket är borta och tänderna är borstade, jag är klar för att sova. Och sova är precis vad jag tänker göra nu...

God natt

Kanon

Dagen börjar nu ta slut, det tycker jag är synd. Min dag har nämligen varit kanon bra.

Imorse när det var dags att gå upp ville jag bara ligga kvar i sängen och sova, halsen och huvudet gjorde ont :/
Jag gick till skolan ändå, och se det blev min räddning.
Första lektionen var Produktionsutrustning B. Jag och Adam lyckades göra klart hela uppgiften på en tredje del av tiden. Så underbart och sjukt roligt. Att programmera PLC är as roligt! :D

Andra lektionen var tyska. Det är vanligtvis den värsta lektionen på hela vecka, men idag var den faktiskt ganska roligt. Läraren fick ett ryck när vi ifrågasatte henne. Hennes kommentar var klockren
"Vill ni ha en annan lärare så får ni gå ut och säga till rektorn!"
Vips så reste sig 7 personer och gick ut ur klassrummet. Läraren blev tyst och slutade klaga på oss efter det. Haha

Vi hade lite uppgifter att göra. Under redovisningen av dem fick jag jätte mycket beröm. Jag kunde nämligen allt. Att jag läsa i facit behöver hon inte veta ;) Haha

På väg hem från skolan var det as mycket köer. Jag kom hem först vid kvart över sex. Då hamnade jag i sängen under en filt för att titta lite på tv.. Det gick inte så bra.. Jag lyckades somna, men det var inte helt fel :P

Det kommer nog inte hända så mycket mer denna dag. Jag har ingenting att plugga på så det får väl bli slappande framför tv:n.
Jag kommer inte orka så mycket mer. Huvudet gör sjukt ont, förhoppningsvis kommer det bli ett slut på detta snart. Halsen känns mycket bättre nu, känns bara ytterst lite =)

Hoppas du har haft en bra dag =)

Kram

Förkylning på g??

Fan vad kul det är att ha ont i halsen! Jag tycker det räcker med huvudvärk, men min kropp vill tydligen plåga mig mer... Jag blir galen!

Snart ska jag i alla fall åka till skolan...

Ha en bra dag.
Kram


Tidsfördriv

Sedan förra inlägget skrevs har jag fått gjort en del...
Ny musik på mp3:n är fixad.

Lite bakat blev det...

 
Kolakakor
Och...


Kladdkakor...

Dessutom har jag målat naglarna, funderat på om jag ska göra tyskaläxan, kommit fram till att jag gör tyskaläxan imorgon på lunchen, lagt över kort från kameran till datorn, tittat på tv, skickat sms osv osv... Jag har gjort sjukt mycket helt enkelt.

Just nu har jag jättetråkigt, inga inne på msn att chatta med... Har tröttnat på att skicka sms...
Kanske jag ska slå på stort och gå och lägga mig tidigt idag? Det är ju inte så ofta det händer...

Ha en bra kväll.

Go´natt

Trött, måste underhålla mig...

Tänk dig att du är trött. Ta den känslan gånger 100 så vet du hur jag känner mig just nu.
Jag är verkligen tröttare än tröttast. Att man kan vara såhär trött förstår jag inte... Helst av allt skulle jag vilja lägga mig under en varm filt och somna till en film, men gör jag det så kommer jag inte kunna sova inatt.
Jag måste alltså underhålla mig....

Först får det bli lite ny musik på mp3:n


När det är klart ska jag faktiskt ta och baka en del ;)

Brorsan


Min bror (på bilden) skulle igår leta fram en "Zorroklubba". För en normal person skulle det inte vara några problem, men Mikael är ingen normal person. Han är helt sjuk. Haha
För två år sedan hade han kontrakt med Unihoc, detta medförde att han fick sjukt mycket klubbor, blad, lindor, kläder osv osv.
Att få fram rätt klubba var ett problem. 3 klubbfodral och en toolbag fick letas igenom för att hitta rätt klubba...


Här är några klubbor och blad...


Vi hade lite problem att få väskan stängd. Haha


Mikael är värsta materialaren.
I hans väska ligger alltid skruvdragare, 4 blad och en linda.
Tänk om man själv skulle haft ett blad över....


Jag tycker om min bror! =)

Jag



Bara för att jag har tråkigt....

Huvudvärk

Jag gick och la mig med en jävla huvudvärk... Nu har jag vaknat med ännu VÄRRE huvudvärk! När ska detta sluta??
Jätte kul att vakna och må mindre bra... Det är inte direkt så att jag känner mig motiverad att göra dagen bra. Den får bli som den blir.


Om två timmar går bussen till skolan.... Gött att ha massa tid att inte göra någonting på. Haha

Ha en bra dag =)

Innebandy och lite annat

Det blir inget långt inlägg idag, jag mår nämligen inte bra.
Jag har ont i bihålorna, huvudet sprängs snart...

Dagen har bjudit på massa innebandy, stress, mormor och morfar, skratt osv osv...

Jag steg i alla fall upp ur sängen vid halv två... Hjälpte mamma med maten. Gick runt och lallade lite hemma, gjorde mig sedan klar för att åka iväg på innebandy.

Först idrottsskolan och sedan match, fy fan vad stressigt det blev.

Efter matchen åkte jag vidare till mormor och morfar. Mormor hade sytt in en av mina klänningar, den andra behövde jag prova igen för att se om den skulle sys in ännu mer... Självklart behövdes den det.

Jag stannade kvar hos dem i drygt en och en halv timma. Riktigt mysigt var det =)
Åkte sedan till Kungälv för att lämna av alla innebandysaker i klubblokalen. Efter det blev det raka vägen hem.
När jag kom hem la jag mig på sängen med datorn i knät, det var 1 timme sedan... självklart ligger jag kvar ännu...
Snart blir det god natt för mig. Jag orkar inte vara uppe. Huvudvärken tar död på mig.

Morgondagen kommer bli stressig också. Skola, möte, träning, plugga. Suck! Ibland önskar jag att dygnet har 30 timmar...

Jaja, jag ska inte klaga mer...

Go´natt

Sömntuta

Go´morron
Efter 13 timmars sömn har jag vaknat upp. Pigg är jag absolut inte, skulle vilja sova ännu mer, men tyvärr har jag lite att fixa innan det är dags att åka iväg på innebandy.

Att lämna sängen kommer inte bli lätt. Mitt huvud håller på att sprängas, axlarna och nacken är stel och dessutom gör ryggen ont. Varför ska allt komma på en gång?
Bara inte detta bryter ut i värsta förkylningen eller nått sånt, precis innan jag blir sjuk brukar min kropp nämligen bete sig såhär...

Det kommer bli en stressdag idag, men vad gör man inte för att få spela innebandy?? ;)

17.15-18.15 har jag Idrottsskolan. Jag är ensam ledare även denna gång, Mikael spelar match...
18.15 börjar b-lagsmatchen i Ale gymnasium. 
Att förflytta sig från Nordmanna skolan till Ale och hinna i tid till matchen är helt omöjligt... Men jag lovar att snabba mig, andra perioden hinner jag nog till. Kanske kan skicka hem ungarna några minuter tidigare också... ;)

Jag får ta allt material i bilen och dra direkt till matchen. Efter matchen åker jag tillbaka till Komarken och lämnar sakerna i klubblokalen. Perfekt!

Nu ska jag lämna sängen för att hjälpa mamma med maten.


// Malin

Ändrade planer

Kvällen blev inte riktigt som jag hade planerat...
Någon film blev det inte, telefonen ringde strax efter att jag skrivit det förra inlägget så jag tog och åkte iväg istället. Det var precis vad jag behövde, jag blev väldigt glad efter.
Nu har jag kommit hem, är hur trött som helst. Ska snart gå och lägga mig.

Morgondagen kommer bjuda på innebandy och massa stress. Jag har planerat en lång sovmorgon! :) ´

Dags att koppla ihop datorn och tv:n för att titta på film och sova.

Go´natt


Tomt

God eftermiddag.

Jag vet inte rikigt vad jag ska skriva, det är helt tomt i huvudet.
Spelade match tidigare idag... Vi  förlorade Så surt!
Bihålorna och näsan har bara jobbat sig idag. Hade ont redan när jag vaknade imorse, men försökte tänka på annat... Under promenaden innan matchen blev det värre. Kylan gjorde det värre...
Under första perioden trodde jag att näsan och huvudet skulle brännas bort. Fy fan vad ont det gjorde! Periodpausen blev min räddning.
Under resten av matchen gjorde det bara lite lagom ont...
Nu däremot har jag det inte så roligt. Två nysningar och sedan var det kört. Blodet rinner som värsta vattenfallet.
Jag förstår inte varför... SUCK!!

Det finns inte så mycket mer att säga just nu... Kanske jag slänger in ett inlägg senare innan det är dags att sova...
Nu tänkte jag slappa framför filmen Wild child (som för övrigt har biopremiär i Sverige om en vecka)...

Ha en bra lördag!


Provet

Jag klarade matteprovet! Fan vad härligt :D

Nu kan jag sova gött :P

Trötter

Det gick inte så bra med tv tittandet. Jag somnade i soffan bara 5 minuter efter att jag skrivit det förra inlägget. Jag var så sjukt trött.

Nu har jag precis vaknat, men att stanna uppe är inget jag planerar. När detta inlägg är klart ska jag göra mig klar för att krypa isäng.

Min dag har varit ganska bra.
Jag vaknade i morse och var så trött att jag bara ville dra täcket över huvudet och sova vidare... Jag gjorde mig klar jätte snabbt, 5 minuter efter att klockan ringt var jag färdig. Eftersom det fanns mycket tid över (25 minuter) valde jag att gå och lägga mig igen. Fy fasiken vad gött det var.

Skolan då...

Matteprov första lektionen. Jag lyckades svara på alla uppgiter, men om det blev rätt vet jag inte. Haha
Sista lektionen var CAD-ritning. Det var första lektionen därför blev det mycket genomgång. Att CAD:a var faktiskt riktigt roligt =)

Ögonen går i kors, så nu ska jag sova (igen).

Go´natt =)

Helg

Nu är skolveckan över.
Har precis lämnat in tyskaläxan, så nu är min helg kommen.

Tv tittande är vad som är planerat nu (och några timmar framåt...)


Ha en underbar fredag =)

67

67 minuter kvar av skoldagen. Snart är det helg! =)

Matte D

Klockan tickar på i en faslig fart.
Jag har suttit och pluggat matte i drygt en timma... Skulle behövt mer tid, men tyvärr har tröttheten kommit nu. Jag måste sova.

Dagen idag har bjudit på lite smått och gott. Jag har haft as mycket att göra i skolan... Resovisning, gruppuppgift, läxor osv. Listan kan göras lååååång.

Det har varit förbannat tråkigt i skolan idag. Min hjärna orkade inte med massa plugg. 
Men efter regn kommer solsken!
Det är bara att tänka positivt, för eller senare släpper allt och det blir mindre att göra i skolan.

Imorgon har jag matteprov. Det får bli som det blir... Jag snackade med läraren och hon är helt instäld på att resultatet inte kommer bli så bra. Att missa två lektioner på rad är för jävligt!

Tyvärr orkar jag inte hålla mig vaken längre.


Här har jag suttit och pluggat en stund...


Jag pluggar..


Dags att sova.

Ha en bra fredag.

Kram


Hjärnsläpp

Jag förstår inte vad det är med min hjärna just nu, den vill verkligen inte samarbeta...

Håller på med matten. Har ett tal.

Förenkla:
sin(u+v) + sin(u-v)

Jag har kommit såhär långt:
sin u* cos v + cos u * sin v  + ( sin u * cos v - cos u * sin v)

Sedan tar det stopp.
Det känns mycket bra att jag ska kunna detta om drygt åtta timmar...

[UPPDATERING 23:43]

Åååååh, vad fjolligt. Det var ju as enkelt att lösa talet.
Svaret är: 2sin u * cos v

Hur fansiken kunde jag inte fatta det?? Okej, det är nog egentligen för sent för att plugga, hjärnan fungerar inte riktigt...

Fri som en fågel

Vilken frihet att ha körkort... Kunna ta sig vart man vill utan problem (så länge mammas bil är ledig :P )
Idag premiär körde jag ensam. När jag satte mig i bilen imorse kändes det först lite konstigt. Helt plötsligt ska jag klara mig själv i trafiken. Ingen som säger till mig om jag gör något fel. Det kändes bara så overkligt, men samtidigt väldigt härligt.
Jag var nästintill ensam på Marstrandsvägen. I Kungälv hämtade jag upp Simon. Tillsammans åkte vi sedan till skolan i Torslanda. Det gick bra =)

Efter första lektionen var det dags att dra till Lindholmen, min bil blev full ganska snabbt. Alla bråkade om att åka med. Haha
Tyskan på Lindholmen var så jävla tråkig. Läraren gick efter typ 45 minuter, hon hade inte tid att vara kvar. Själva satt vi kvar i klassrummet med hur mycket uppgifter som helst. Vi var as irriterade för att det var så mycket att göra... men...Efter drygt en kvart upptäckte vi att facit fanns på nätet, snacka om att det gick snabbt att göra uppgifterna efter det ;)
Halv fyra drog vi tillbaka till Torslanda för att medverka på Öppet hus.
Pastasallad med kyckling, information, utdelning av tröjor och massa tjöt var vad som hanns med innan det var dags att stå utanför TK-porten för att leda in folk.
Eftersom skolan ligger inne på Volvo-området kan inte folk komma och gå hur de vill.
Jag och Adam hämtade en kille och hans föräldrar utanför porten. Det blev en guidad tur på drygt en timma. Efter de började jag och Adam slita som djur. Vi fick som uppgift att leda ut folk från skolan till porten... Efter åttonde gången sa vi ifrån. Det var kallt och blåste, och vi tyckte att den motionen vi fått fick räcka. Haha

Kvart över åtta åkte jag, Ellinor och Simon hem. Jag lämnade av Simon i Kungälv och Ellinor i Kode. Nu är jag hemma. Så härligt att komma hem, slänga mig i sängen och lyfta datorn från skrivbordet till sängen. Det var en lång skoldag. 12,5 timmar...

Jag har nu börjat fatta att körkortet är mitt, även om det känns grymt overkligt. En sån frihet. Mamma och pappa är glada för nu slipper de hämta och lämna mig när det är träning. Nu tar jag bilen själv :P

Tiden rinner iväg, jag är egentligen sjukt trött men att sova nu går tyvärr inte. Jag måste plugga. Fick reda på idag att det tydligen är redovisning imorgon, jättekul. Ännu roligare att ingen sagt något, trots att jag frågat.
Annars är det kemi och matte som gäller just nu. Mest matte!
Jag måste försöka få pluggat mycket idag så jag kan träna imorgon. Gymmet har jag bestämt mig för att hoppa över, jag behöver verkligen all tid som går att få till att plugga.

Förresten har mina sömnproblem äntligen försvunnit. Jag kan gå och lägga mig hur tidigt som helst utan att vakna mitt i natten och vara pigg. Det är så underbart! =)

Som avsluting, innan jag fortsätter med pluggandet, lägger jag in en bild på mig själv. Nytagen faktiskt ;) Haha



God kväll/natt/morgon eller vad du nu vill

Bara massa jävla plugg!

Matten, kemi och tyska det är vad jag pluggar på just nu. Det tar ju aldrig slut :(
Alltid massa saker att göra =/

Tyskaläxa till imorgon, typ läsa 4 sidor och fatta vad det står... Typ inga problem.
Kemiläxa till på tordag, mycket värre... Det är sista lektionen innan provet. Jag missade förra provet pga min operation, därför ska jag göra specialprov. Har 130 sidor att kunna. Jätte kul...
På fredag är det matteprov. Jag har missat två lektioner på rad... Inte så jävla kul! Har hur mycket som helst att ta igen. Hade lektion idag och det gick ganska bra. Jag fattade det i alla fall, men nu ska jag lära mig det. Okej, det där lät konstigt, men att fatta och lära sig är två helt olika saker i alla fall hos mig...

Det är väl vad jag har kvar att plugga på denna vecka.. Nästa vecka vill jag inte tänka på.
Vad gött det hade varit om man bara kunde ladda ner information och överföra till hjärnan. Jag hade behövt de just nu...

Imorgon blir det premiär tur ensam. Ska köra bil till skolan. Att få körkortet idag var inte helt fel... Slutar nämligen 20.45 imorgon, öppet hus... Att ta bussen hem efter det hade inte varit roligt, skulle kommit hem halv elva. Jätte kul.
Men nu slipper jag tänka på det. Bilen kör hem när jag vill. Haha

Morgondagen kommer bli lång... Likaså denna kväll... Suck

KÖRKORT! :D




Uppkörningen som jag hållt hemlig skedde idag. Jag klarade den utan anmärkningar. Körkortet är alltså mitt! :D
Se upp för nu befinner jag mig i trafiken ;)

 

Matte D

Jag vet inte hur jag ska förklara... Det lättaste sättet är väl att skriva att jag inte mår bra. Det är mycket nu som gör att jag inte kan slappna av och låta kroppen få vila.
Förra veckan sjukanmälde jag mig två dagar, tisdag och fredag, dessutom var jag borta halva onsdag (pga teoriprovet). De dagarna jag var sjuk missade jag ganska mycket. Ibland suger det att ha två lektioner på 3h och 20 minuter var. Man missar sjukt mycket under en lektion... Tillbaka till att jag missade mycket. De dagarna jag var hemma hade klassen mattelektioner. Jag missade två (!) stycken. Visst, det kanske inte låter så mycket, men om jag säger att jag missade 1/4 av matte D kursen så kanske du förstår hur mycket jag missade...
Nu på fredag har jag prov på allt som gjort hittills... Det är dethär jag mår mindre bra av. Jag har hur mycket som helst att ta igen, men när?? Hur ska jag hinna ta igen allt till på fredag? Jag är absolut inte säker på att jag lyckas, men försöka är något jag kommer göra.

Har du ingenting för dig så går det jätte bra att komma hem till mig och hjälpa mig med matten =)



Folk frågar mig om jag är sjuk. Anledningen till det är för att jag inte bakat på nästan en månad. Hur kommer det sig undrar både du och jag. Tyvärr har jag inget svar på det =/

Måste snart dra igång med det, men självklart måste skolan gå i första hand... Det är en del att göra, därför har jag inte mycket tid till något annat =/

Ibland är livet jobbigt...




Jag tränade idag, trots sträckningen. Helt bra kändes det absolut inte. Det gjorde AS ont faktiskt, men att kliva av ville jag inte.
Nu i efterhand kanske det hade varit smart att göra det, men va fan man lever bara en gång. Lite smärta har jag aldrig dött av ;)
Nu blir det i alla fall vila fram till på torsdag då det är dags för träning igen.


Nu struntar jag i allt som har med datorn att göra, måste sova typ snart. Är dö trött.

God natt =)

Sträckning

Jag hade önskat få slippa skriva detta, att allt skulle försvinna... Men men, nu blev det inte så.

Igår hade jag idrottsskolan. Under uppvärmningen med ungarna lyckades jag sträcka baksida lår. Det var bara att bita ihop och se glad ut (men fan vad ont det gjorde!).

Idag känns det fortfarande inte bra. Det gör ont bara jag rör på benet. JAAAAAAAAAAAAAA, fan vad kul! *ARG*
Om det blir träning för mig ikväll märker vi. Jag kan ju i alla fall försöka vara med, smärta har jag ju tränat med innan...

Dags för mig att lämna sängen och göra mig klar för att åka till skolan

Godmorgon ;)

Söndagen

Dagen, helgen, ja till och med veckan är slut.
Tiden har gått fort. Jag hänger inte riktigt med. Snart är det väl jul igen...

Nästan hela dagen har jag övningskört. Det har blivit start i backe, backa runt hörn, landsvägskörning, stadsköning, ja allt som man ska kunna på uppkörningen helt enkelt =) Jag körde till och med till skolan i Torslanda bara för att köra lite. Haha

Jag och mamma åkte till mormor och morfar en sväng, jag behövde nämligen hjälp med att sy in två klänningar som blivit förstora (utan att jag hunnit använda dem)... Så kan det gå när man låter kläderna ligga i garderoben i ett halv år innan man planerar att använda dem... Haha

Idag drog Idrottsskolan igång. Jag är ledare där =)
Det kom åtta stycken tio-åringar dit, varav 6 av dem spelade innebandy. Under en vattenpaus pratade en kille med mig. Han var jättestolt för han hade under morgonen spelat match. De hade tydligen vunnit med 5-4 och han hade gjort det sista målet. Killen sken som en sol.
När jag berättade att jag spelade match igår och lyckades göra mål från min backposition blev han förvånad. Tydligen så ska backar inte kunna göra mål. Haha
Tyvärr fick jag vara ledare själv idag, min lillebror ska egentligen också vara där men idag spelade han match.

När jag kom hem hade Peter planerat en filmkväll. Vid nio såg det ut såhär innanför dörren:


Typiskt killar att bara klampa av sig skorna precis innanför dörren... ;) Haha

Tolv personer satt i vardagsrummet och tittade på film. Jag valde att inte göra det. Orkade inte sitta där och glo på film. Min dator, msn, kändes mer lockande ;)

Nu drygt tre timmar senare sitter jag fortfarande framför msn, jag chattar dessutom med samma personer. Haha
Snatr hade jag dock tänkt att sova, ska bara uppdatera privata bloggen innan...


Hoppas din helg har varit bra =)

Kram

Lång dag

Jag är egentligen för trött för att skriva något här, men jag tänkte försöka få till något i alla fall...

Matchen blev en höjdare, brorsan och hans flickvän tittade. Peter var riktigt imponerad över mig. Sist han såg mig spela match var för två år sedan och då spelade jag med 91-lager. Lite skillnad om man säger så. Jag är väldigt nöjd med mig själv idag. Det fanns inte mycket att klaga på.
Jag lyckades spräcka knäet och få ett underbart brännmärke under. Blodet bara rann längs mitt ben. Det var bara att sätta på ett plåster och spela vidare =)
Jag lyckades göra mål... Kom från min backposition. Klev upp till halva plan innan jag drog på ett dragskott. Skottet blev misslyckat, åkte typ längs marken. Bollen gick på en motståndares klubba och in i mål. Det var inte världens snyggaste mål, men alla mål räknas.

Efter matchen tittade jag på herrarnas match.
Sedan var det bio med Jenny, Alexandra och Anton som gällde. Vi såg Eden Lake, absolut inte den bästa jag tittat på... As kasst slut!

Under bion hörde min bror av sig och undrade om jag skulle med ut och röjja. Jag kände mig lite halvsugen så det blev så. Först var vi hos Christian och sedan hos Börje. 
Jag drag bara två starköl, kände inte för att festa till det mer. Jag blev alltså inte full, men ändå hade jag väldigt roligt. 

Nu håller mina ögonlock på att stängas, så det är väl dags att sova.

God natt =)

Nu är det klippt...

Det är fredag och jag har varit hemma från skolan. Jag har egentligen mått dåligt hela veckan, men ändå gått till skolan. Igår kände jag dock att det inte skulle fungera. När jag vaknade imorse mådde jag allt förutom bra.

Under förmiddagen mådde jag bättre, så bra att jag faktiskt åkte och klippte mig. 12 cm av mitt hår rök, så underbart. Äntligen är allt det slitna (och lite till) borta. Kanske ska jag försöka klippa mig oftare... Haha

Något jag saknade när mitt hår var långt (eller längre i alla fall) var mina lockarna. Jag har (enligt mig) fina lockar. När håret var längre och slitet försvann lockarna, jag hatade det. Tydligen är jag inte som alla andra. Alla mina kompisar använder plattång för att få håret rak, jag däremot gör allt för att mitt hår ska vara så lockigt som möjligt.
Nu när håret är kortare klarar det av att vara lockigt. Jag älskar det! =)

Här kommer i alla fall en bild. Okej man kanske inte ser så bra att det är kortare på kortet, men det är faktiskt det =)



Under kvällen lyckades jag somna med datorn bredvid mig i sängen... Det är något som jag inte vill göra om, haha. I sömnen hade jag lyckats chatta med tre olika personer. Stavningen var ungefär som en 3-årings, haha. När jag vaknade och upptäckte vad jag gjort tyckte jag det var pinsamt, men nu i efterhand skrattar jag åt det. Lite kul var det allt. De jag chattade fattade inte vad det var med mig. Haha

Imorgon är det lördag, alltså innebandymatch. Jag hoppas och tror att det kommer gå ganska bra för mig. Jag får göra så gott jag kan, mer går inte att göra.


Nu är det dags att krypa ner i säng för att sova. Imorgon gäller det att vara utvilad =)

Godnatt


BTW så kan jag meddela att min väckarklocka tydligen inte klarade av ett glas vatten över sig. Det går inte att ändra tiden på den nu. Så, har du ingenting för dig imorgon så går det jättebra att ringa eller sms:a vid halv tolv för att väcka mig så jag hinner i tid till samligen som är kvart över tolv =)


Nu ska jag sova.

Go´natt igen =)


Teori

Det här är faktiskt lite pinsamt.

Igår (onsdag) skrev jag i alla fall körkortsteoriprovet. Jag klarade det, så nu är den biten avklarad. Tycker det är lite pinsamt att jag glömde av det igår när jag skrev här.

Jag har egentligen inte så mycket att säga. Jag har absolut inte mått bra idag. Huvudet och halsen har gjort ont, näsan har runnit och jag har mått sjukt illa.

Trött har jag varit också. Sov inte mycket inatt. Ovanligt, eller hur??

Idag i skolan lyckades jag somna på båda mina lektioner och lunchen. Lyckat eller hur??
Elektroniken sov jag 45 minuter på sammanlagt, men inte i sträck. Jag hade ändå ingenting att göra så det gjorde inget. Vi fick sluta tidigare.
Under lunchen låg jag och sov. Så härligt med nästan 3 timmar sömn mitt på dagen. Att ha soffor i skolan är absolut inte fel =P
Sista lektionen var kemi. Där lyckades jag sova 10 minuter.

Jag har alltså varit väldigt trött idag.

Jag valde att träna innebandy idag trots att jag inte kände mig helt okej. Det gick faktiskt ganska bra ändå.


Nu under kvällen har jag suttit och chattat på msn samt pillat lite på min nya kamera. Jag måste upptäcka allt som finns på den ;)
Kan bjuda på ett kort eftersom jag inte vet vad jag ska skriva och för att hela inlägget blivit värsta onödiga...

Det första kortet jag tog med kameran blev faktiskt på mig ;)


Nu ska jag krypa ner i sängen för att se om det går att sova...

Ny kamera



För ett tag sedan skrev jag att jag lämnat in kameran på lagning. Idag kom en postavi... Jag och pappa hämtade ut paketet, och tror du inte det var en ny kamera där i??
Det gick tydligen inte att laga kameran, så de skickade en ny istället. En som var mycket bättre kvalité på och som tog finare bilder. Men inte började jag gråta för att jag inte fick tillbaka min gamla kamera ;)

Under kvällen har det blivit mycket fotograferande. Jag har redan hunnit ta drygt 300 bilder.

//Fotografen

Sjuk

Vilken underbar dag.

Jag har varit hemma från skolan. Mådde inte bra igår när jag gick och la mig. Imorse var det värre, så jag ringde skolan och sjukanmälde mig.

Trots att jag varit hemma så har jag haft väldigt roligt. Dagen har bjudit på massa skratt och glädje. Det går inte att förklara för er läsare...

Jag har dessutom fått pluggat väldigt mycket körkortsteori och slappat framför tv:n.

Jag har även tittat på brorsan när han spelade match med J19. De vann med 8-5. Mikael gjorde en väldigt bra match.

Nu under kvällen har det mest blivit tv, msn, sms, mms, telefonsamtal, uppdateringar av andra bloggar och allmänt slappande.

Dagen blev faktiskt mycket bättre än gårdagen =)

Jag orkar inte skriva något seriösare inlägg här idag.


Imorgon får jag se till att skriva något seriösare... frågan är bara vad ... sak samma, jag löser nog det... kanske... haha

Nu ska jag fortsätta mitt chattande.


God natt till alla er som ska sova, eller som redan sover nu.


Extra glad idag =)

- Efter regn kommer solsken.

Gårdagen var verkligen katastrof. Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig...
Igår/natt när det var dags att sova kom lite tankar och känslor fram. Att sova då var omöjligt. Men att ligga ensam och titta upp i taket behövde jag inte göra, Daniel var nämligen vaken. Vi smsade lite. Tillslut framåt tre tiden somnade jag med mobilen i handen. Fick ett sms drygt en timmme senare som gjorde att jag vaknade. Det var helt enkelt inte så smart att somna med mobilen i handen...

Att somna om var omöjligt. Jag låg vaken tills det var dags att gå upp vid sex.

Jag började egentligen skolan klockan 10, men jag behövde plugga så det var bara att åka dit vid åtta...
10.00-11.58 satt jag och skrev ett matteprov, det gick as bra =D

Sista lektionen för dagen var engelska, vi har fått en ny lärare som faktiskt är mycket roligare än den gamla. Tiden går snabbare och vi gör inte massa meningslösa uppgiften. Det känns roligt att gå dit igen.

Efter skolan blev det stress till trafikskolan. Sedan ännu mer stress till innebandymatchen. 25 minuter innan matchstart anlände jag i hallen. Det blev snabba puckar, på 10 minuter lyckades jag byta om, tejpa foten och värma upp.

Matchen vann  vi med 9-4. Jag är absolut inte nöjd med min insats. Det fungerar fortfarande inte bra. Men liksom, jag har varit borta i fyra veckor, det kanske inte är så konstigt att allt inte stämmer.
Jag måste faktiskt erkänna att näsan inte alls är så bra som jag hade hoppats på. Trots att jag ätit penicillin gör huvudet ont. Jag trodde att allt höll på att vända i början på kuren, men så blev det inte.
Fortsätter det så här så får det bli en sväng till sjukhuset.


Den här måndagen har verkligen varit kanon. Jag har kännt mig extra glad, hoppas det fortsätter såhär =)

Ha en underbar tisdag =)

/ Malin

-

- "Man kan inte vara bäst på allt, men det är bra om man är bra på något"

Seriöst, jag var kass, dålig, värdelös, listan kan göras lång!
Det jag pratar om är innebandy och matchen idag.
Det gick verkligen åt skogen för mig. Ingenting stämde. Jag var så jävla dålig. Det var ett under att jag visste hur klubban skulle hållas.
Seriöst, det är fan så jag vill gråta.
Det är pinsamt, jag spelade lika bra som en 3-åring.

Det går inte att beskriva hur dåligt det gick...

Imorgon är det match igen.... Den här gången med B-laget.
Nu gäller det att försöka ladda om, hur nu det ska gå till efter matchen idag....



För övrigt så har jag äntligen börjat sova mer, nu snittar jag 2-3 timmar/natt. Det är härligt att vakna och vara utvilad. När jag bara sov max 1 timme/natt hann jag knappt somna till innan jag vaknade eller det var dags att gå upp.

Imorgon är det måndag, alltså skola. Jag har både matteprov och engelskainlämning, vilken lyckad start på veckan. Ååh, jag blir bara så trött på skolan just nu. Vi hinner knappt komma tillbaka efter lovet innan prov, inlämninar, läxor och redovisningar ska göras.
På  GTG är det knappast någon mjukstart...

Jag ska snart ha en sista dejt med matteboken. Den kommer inte bli långvarig... Jag känner mig väldigt säker på allt, så det får bli en snabb repetition.
Engelskan struntar jag fullständigt i. Får göra den på lunchen imorgon...

Måndagar är ett jävla sätt att använda en sjundedel av sitt liv på!


Tiden går fort när man har roligt

Fy fasiken vilken roligt kväll/natt. Jag har suttit och chattat med massa folk, men mest med Daniel och Patrik. Just nu är det bara Daniel kvar på msn, de andra sover. Tråkiga! Fast visst jag förstår dem, jag skulle också behövt sova nu...

Senare idag är det innebandymatch. Jag har inte spelat match på fyra (!) veckor. Två träningar har jag varit med på under den tiden. Hoppas bara det går bra på matchen. 

Jaha, nu drog Daniel med. Kanske det är dags för mig att gå och sova också...

Ha det gött


Daniel

Dagens inlägg kommer handla om min kompis Daniel.
Jag vet att det är många som tror att vi är eller i alla fall är på gång att bli ett par, men så är det inte.

Jag och Daniel träffades för första gången på riktigt sommaren 2005. Jag skulle vara barnvakt åt min kusin en vecka på Resö. På samma camping bodde Daniel.
Jag, min lillebror och Emma bodde ensamma i en villavagn. Detta medförde att det på kvällarna alltid var massa folk där, filmkväll^^.
Jag och Daniel sågs varje dag i en vecka. Efter det blev det ett litet uppehåll på två dagar för Emmas föräldrar kom upp. Vi ville inte visa att vi tyckte om varandra. Det var meningen att jag skulle åka med Anna och Mikael hem, men jag vägrade. Att åka hem fungerade inte.
Lördagen den 23 juli 2005 blev jag och Daniel ett par.
Sommaren gick fort. Jag stannade på Resö i 4½ vecka, mera fick jag inte stanna för mamma och pappa. Frågan är om mamma och pappa inte ångrade sig lite efter... telefonräkningen steg ganska mycket^^

Jag och Daniel träffades inte så jätte ofta efter sommaren. Jag höll på med både fotboll och innebandy. Sammanlagt var det 6 träningar i veckan + 3 matcher.
Båda hade mycket i skolan, så att träffas var tyvärr inte så lätt =(
Dessutom tyckte Daniel jag var knäpp som höll på med idrott. Själv satt han hemma och spelade dator...

Fredagen den 31 mars 2006 tog allt slut. Det fungerade inte att vara tillsammans längre.
Efter den dagen tappade vi kontakten. Ärligt talat "vågade" vi nog inte prata med varandra.

Under sommaren 2006 var jag på Resö, men det var jobbigt. Jag och Daniel såg varandra, men kunde inte säga hej.

Det var först förra sommaren (år 2007) som vi träffades igen. Allt hade släppt. Vi började träffas lite smått där uppe igen, men som kompisar.
I somras däremot var allt som bortblåst. Vi träffades nästan varje dag för att ha filmkväll med några andra kompisar. Efter sommaren fortsatte vår kontakt på både msn och genom sms.
Nu går det knappt en dag utan att vi "pratar" med varandra.

Daniel är en underbar vän, en sån vän som jag önskar att alla skulle ha. Man kan prata med honom om allt. Det spelar ingen roll hur man känner sig, Daniel gör alltid så man blir glad igen.
Jag och Daniel har smsat väldigt mycket med varandra (finns det någon som missat det?? xD ) Vissa sms roligare än andra. Vissa har till och med varit helt störda.

Daniel har en blogg (Daniels blogg) men han är inte så bra på att uppdatera den. Han suger rent ut sagt! Haha^^ Men man kan faktiskt inte vara bäst på allt... Daniel är i alla fall bäst på att vara en bra kompis.
Jag litar på honom till 120%.

En sak som Daniel är väldigt bra på är att skriva "Haha". Jag vet inte hur många gånger jag fått sånt som svar på sms eller på msn. Ibland tröttnar man, men jag vet att han innerst inne vill skriva något längre men inte orkar. Det är bara att acceptera det, Daniel är lite lat^^

För typ länge sedan började Daniel att gymma. Jag blev väldigt förvånad när jag hörde det. Jag trodde aldrig den grabben skulle hålla på med träning. Men se där hade jag fel.
Just nu ligger Daniel dock på latsidan, han har inte tränat på 4 månader (hur överlever han??).

Daniel vet en hel del om mig och jag vet väldigt mycket om honom. Just nu ligger Daniel i sin säng med datorn i knäet. På den chattar han med mig och lyssnar på gammal musik.
De senaste dagarna har det varit väldigt svårt att få kontakt med Daniel, men det finns en anledning till det... Han är nämligen kär.
Mira är tjejen som hans hjärta bankar för. Hon verkar vara en perfekt tjej för honom =) Lycka till med henne! =)

Daniel är perfekt på alla sätt och vis. Jag är glad som är kompis med honom.
Jag hoppas att vår vänskap kommer hålla länge till.

Som avslutning kommer det en bild på honom, tagen på min fest =)




Daniel är en underbar kompis!
Tack för allt =)

// Malin


Lite mera klagomål...

Idag är det en riktig klagodag.

Det jag stör mig på just nu är mina mobiler. Jag har, för er som inte vet, två mobiler, den "riktiga" är min Samsung. Vibratorn på den håller på att paja. Känner du att marken skakar sisådär 30-40 gånger varje dag kan du vara lugn, det är bara jag som får sms.

 Den kan inte vara diskret. Att ha den på ljudlös är typ meningslöst när vibratorn låter as mycket!  Förutom detta så får den ett spel när det kommer ett sms. Tiden stämmer inte, så jag får leta igenom hela inkorgen för att hitta det olästa. Det suger!

Min andra telefon, en Nokia 3220, har jag för att några av mina kompisar ska kunna nå mig. Jag blev tvungen att skaffa ett Comviq nummer för att jag hade kompisar som klagade på att det kostade pengar att sms:a och ringa till mig. Det var snällt av mig (tycker i alla fall jag)

Det som är mindre bra på denna mobil är batteriet. Jag får ladda den varje eller varannan dag, och det suger.  Okej visst jag vet att det drar mycket batteri när man sms:ar, men när man skickat runt 80 stycken så börjar den varna att batterinivån är låg. Telefonen klarar precis en hel dag.

Dessutom får det bara plats 100 sms i inkorgen, jag måste alltså tömma den varje dag. Det är lite, okej mycket, störande!


Det har blivit en hel del klagomål idag känner jag. Men dagen har faktiskt inte varit så dålig. Den har varit helt okej.

Under kvällen fick jag ett sms från en gammal kompis. Vi var väldigt bra kompisar i hela högstadiet, men när vi slutade där och började gymnasiet i olika skolor så försvann kontakten. Jag har sett henne 2 gånger sedan skolavslutningen i 9:an, alltså ett och ett halvt år sedan. Idag så sms:ade hon i alla fall och grattade i efterskott. Vi kom fram till att vi ville träffas. Det var så sjukt länge sedan.

Vi kom även fram till att vi ville dra ihop vårt gamla tjejgäng och ha filmkväll. Det var väldigt länge sedan jag träffade alla på samma gång.

Vi planerade in nästa lördag, frågan är bara om alla andra kan då. Får försöka få tag på alla under helgen.

Det var väldigt kul att få tillbaka kontakten med en gammal kompis =)

Nu gott folk är det dags för mig att sova.
Godnatt


Varning för massa klagomål!

Dagens, veckans, ja till och med årets hat går till Västtrafik.

För det första så blir det värsta kaoset så fort det kommer lite snö. Bussarna slirar, håller på att åka i diket eller blir jätte försenade.

För det andra så har det byggts om på Hjalmar Brantingsplatsen.  Min hållplats är nu flyttad till andra sidan stället! Detta skedde utan förvarning. Helt plötsligt kom man dit en dag och upptäckte att bussen inte gick från den vanliga hållplatsen.

För det tredje kan det kanske vara dags att sätta upp tidtabeller för marstrandsbussen på Hjalmar. Det har inte funnits där så länge jag åkt buss... RIKTIGT DÅLIGT!

Sist men absolut inte minst kommer det jag hatar mest av allt! På måndag ändras busstiderna. De har nästan tagit bort alla direktbussar till Göteborg. Tidigare har jag åkt hemifrån 6.30 och kommit till skolan typ 7.45. Nu däremot tar allt så jävla mycket längre tid. Direktbussen är borta, det innebär att jag antingen måste byta till tåg eller grön express i Ytterby för att komma till Göteborg. Tiderna stämmer inte alls bra för mig. Jag kommer få jag åka hemifrån 6.00 och komma till 7.07 eller 6.40 och komma fram 8.08. Jättekul när man börjar 8.00.

Snackade med min lärare igår, så jag har nu fått dispens att börja senare. Så från och med måndag kommer jag börja 8.15 varje dag jag är i Torslanda.


Just nu hatar jag västtrafik riktigt mycket!



Skolveckan är äntligen över. Det var en av de jobbigaste jag varit med om, trots att det bara var tre dagar... och jag slutade tidigare varje dag...

Det är svårt att komma in i rutinerna. Man ska tydligen sova också... Om du följt min blogg har du kanske upptäckt att jag sovit riktigt dåligt ett tag. Det är jobbigt när dygnet är helt vänt. Nu börjar det vända lite, jag somnar tidigare och tidigare, men det är fortfarande försent. Två timmars sömn blev det inatt.

Jag vaknade inte av väckarklockan, men däremot av väckarklockan på mobilen. 9 minuter hade jag på mig att göra mig klar. Det gick bra. Smink, bortsa tänderna, bädda sängen, stänga av och packa ner datorn samt på med kläder, det tar inte så långt tid. 9 minuter var dock lite för lite. Jag är van vid att ha 15 minuter på mig. Kände mig helt död när jag gick till bussen.

Skolan var lugn, först elektronik sedan engelska...


Nu är det äntligen helg. Tyvärr så kommer min helg bestå av väldigt mycket pluggande; matte, engelska och körkortsteori. 

Ibland måste man göra saker som är mindre kul :/


Besviken

Jag är besviken, mycket besviken, på dig!
Du kommer inte när du ska, men när du väl kommer så stannar du för kort tid. Hur är det tänkt att man ska kunna lära känna dig om du försvinner så fort hela tiden?

Jag vet att det är många som hatar dig, men jag gör faktiskt inte det. Trots att du medför massa problem och svordomar hos personer så tycker jag om dig. Jag bryr mig inte vad andra tycker, mina känslor kan ingen annan än jag ändra på.

Jag önskar att vi träffades oftare och längre, men hur det än går så kommer jag tycka om dig. Du är mysig =)



En kort sammanfattning: SNÖN ställer till problem men ändå är den underbar. Jag tycker om när det snöar ;)


Sova och träning

Jag har äntligen kommit fram till vad det är som gör att jag inte kan sova. Det är mycket tankar och känslor som har med detta att göra, men även lite nervositet och stress.

Jag måste försöka ta det lugnt.



Idag tränade jag, äntligen. Konditionen var i botten och jag hade gått ner mig väldigt mycket. Jag hade det svårt på planen. Passningarna gick inte som de skulle, skotten fungerade inte alls, det var inte mycket som stämde, TYVÄRR :/
Nu gäller det för mig att förbättra mig. Konditionen och lite muskler hade inte varit helt fel.
Trots att det inte alls gick bra så var jag ganska glad. Det var härligt att äntligen köra igång igen. Från början var det inte alls meningen att jag skulle vara borta så länge, det var komplikationerna som uppstod efter operationen som gjorde att allt fördröjde.
Men nu är jag tillbaka på planen, inte helt återställd men på väldigt god väg. Penicillinet ska ätas några dagar till, sedan borde jag vara så gott som bra.
Varet har slutat rinna och jag kan andas bättre och bättre =)

Snart så

Klockan är runt fyra.
Jag har blivit trött.
Snart somnar jag

Låt mig få sova!

Men seriöst, nu börjar det faktiskt bli jobbigt.
Klockan tickar på, men inte blir jag tröttare för det.

Jag vill och behöver sova, men det går inte. Jag har legat i min säng sedan tolv men inte har jag somnat ännu. Jag har försökt med allt möjligt, men utan framgång.

Vad är det min kropp vill säga? Det kan knappast vara normalt att vara vaken 39 timmar i sträck utan att vara trött. Det här är helt stört!

Jag funderar just nu på vad det är som gör att jag inte kan sova. Är det tankar?? Känslor?? Problem?? Glädje?? Ja, vad är det egentligen??
Jag önskar att jag hade vetat.
Undra hur länge min kropp hade tänkt att vara vaken innan det är dags att sova.
Jag orkar inte med detta.
Snälla låt mig få sova.
Jag ber dig jävla kropphelvete, låt mig få sova!

En natt utan sömn

Inatt kunde jag inte sova. Det gick bara inte. Mitt dygn är vänt helt och hållet. Jag fick gå till skolan utan att ha sovit någonting. Det var helt otroligt att jag inte var trött.

Skoldagen var väldigt lugn. På förmiddagen var det föreläsning om 6-sigma. Det var väl inte så roligt, men man slapp tänka ;)
Andra och sista lektionen var matte D. Jag fick gjort det som jag missade när jag opererades och det som skulle göras på dagenslektion. Redan klockan två fick vi sluta, 1½ timme tidigare.

Mötte mamma i stan efter skolan för att lämna in min kamera på lagning. En as otrevlig gubbe fick jag snacka med... Får väl se om de kan laga den.... Får besked om två till tre veckor.

Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Det har mest blivit chill framför tv:n.

Imorgon väntar ännu en skoldag. Jag måste försöka få lite sömn inatt. Just nu känns det hopplöst att sova. Jag är inte ett dugg trött, trots att jag varit vaken i 38 timmar i sträck. Det måste vara något fel på mig!


Födelsedagen

Tack för alla sms, telefonsamtal, gratulationer på bilddagboken, olika bloggar, msn, ja tack alla som grattat mig helt enkelt.
Jag har vänt mitt dygn helt och hållet. De senaste 5 dagarna har jag inte gått och lagt mig före sju på morgonen! Natten till idag blev nästa likadan... Jag satt framför datorn och chattade halva natten. Självklart blev det även massa sms skickande. En person gjorde min natt extra bra. Jag kände att jag kunde skriva av mig lite tankar och problem. Jag behövde det! Tack så mycket. Du vet vem du är ;)

Framåt halv sju-tiden somnade jag äntligen. Jag hade hoppats på en lång sovmorgon... men så blev det inte. Mamma och pappa kom och sjöng för mig vid kvart över nio. Jag var dö trött så jag bad de ställa paken på golvet och låta mig sova vidare. Så blev det också. Mina paket hamnade på golvet och jag vände mig om för att sova lite till. Efter typ trettio minuter vaknade jag av ett sms. Efter de gick jag upp.
Paketen glömde jag helt av.

När jag såg att brorsan öppnat sina paket så slog det mig att jag inte öppnat mina. Det blev värsta snabba ruschen in i mitt rum.
Mina paket innehöll en ny tv, väggfäste till tv:n och två jättefina dukar. Dukarna fick jag av mormor och morfar, de andra kom från mamma och pappa.

Fram till klockan två slappade jag mest. Det blev mycket dator ;)
En del av släkten skulle komma vid tre så jag fick snabba mig. Jag hade ingen lust att ta emot gäster iklädd joggingbyxor och t-shirt, gårdagens smink utkletat i hela ansiktet samt hår som inte var så fräscht.

Anna, Mikael och Emma gav mig en USB-lampa och en annan sak till datorn (jag fattar inte varför jag får massa saker till datorn . Är det kanske ett tecken på att folk tycker att jag sitter framför den för mycket?? ;) ) Hihi

Förutom detta fick jag pengar, handduk, påsklakan och lite annat av de andra som var här.
Vi käkade lite mat, åt tårta och drack kaffe.

När alla åkt slängde jag mig i soffan för att titta på tv.

Nu har tiden runnit iväg. Jag har suttit framför datorn och chattat (som vanligt).
Imorgon, fast egentligen blir det ju idag, börjar skolan. Jag förstår inte riktigt hur jag ska få till det där med sömnen. Halv sex ska jag i alla fall upp. I vanliga fall har jag inte somnat vid den tiden :S Det kommer bli jobbigt i början, men för eller senare måste dygnet vändas tillbaka.

Efter skolan ska jag möta mamma i stan för att lämna in min kamera som fått sig ett spel. Den vill inte laddas och korten blir suddiga. Något fel är det på den.
Annars blir nog dagen ganska lugn.




Jag har fått många frågor ang. näsan, så jag kan ju lika gärna skriva här hur det ligger till.
För några dagar sedan skrev jag om inflammationen som var.  Just nu äter jag penicillin, dubbeldos dessutom. Varet slutade rinna efter drygt ett dygn och jag kan snyta mig utan det gör ont.
Huvudvärken har släppt helt och hållet =)
Det går alltså framåt.
På torsdag har jag planerat att känna på träningen.
Det är inte farligt att träna när man äter penicillin, det är anledningen till varför man gör det som avgör om det är lämpligt att träna eller inte. Eftersom läkaren inte sa något till mig hur jag skulle göra så tar jag egna beslut.
Jag ska alltså prova på, börjar det göra ont i huvdet så är det bara att gå av. Jag tror dock att det kommer fungera bra =)

Nu ska jag koppla ihop datorn med min nya tv:n för att titta på en film. Förhoppningsvis somnar jag då =)


Tack ännu en gång för alla gratulationer =)

18 år

Ja må jag leva
Ja må jag leva
Ja må jag leva uti hundrade år
Javisst ska jag leva
Javisst ska jag leva
Javisst ska jag leva uti hundrade år
Hurra Hurra Hurra Hurra


Tiden går fort.

Idag, den sjätte januari tjugohundranio, firar jag min artonde födelsedag.

Nu helt plötsligt öppnar sig en ny värld. Jag räknas som myndig och vuxen. Jag får rösta, gå på krogen, ta körkort mm... Det känns konsigt... Men sak samma.
Jag (och brorsan) fyller år och det ska firas senare idag =)

Grattis borsan

Grattis Mikael på din 16-årsdag



Pinsamt värre....

Klockan är halv fyra och jag har precis vaknat. Nästan hela dagen har gått utan att jag gjort någonting.

Mamma, pappa och Mikael kommer hem frpn Linköping senare ikväll =)

/Sömntutan

Grattis pappa

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!

HURRA HURRA HURRA HURRA


GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG PAPPA <3


Presenter

Det här fick jag:

 
Av Eric och Carl fick jag en Lacoste parfym och en choklad kuk. De tyckte jag behövde något att suga på ;)


Ett presentkort på bio fick jag av Alexandra =)


Av Linn fick jag choklad och en biobiljett =)


Ett presentkort på H&M fick jag av Daniel


Av Jenny fick jag ett Snö of Sweden halsband (vet att det är en dålig bild, men det gick inte så bra att ta kort på det :/ )

   
Av Carro och Alex fick jag fransk manikyr och 4 Aquatini flaskor (jag drack upp två igår :P )


Tack så mycket! :D


18-års fest

Ett stort tack till alla som kom på min 18-års fest. Allt blev kanon bra. Jag kommer inte glömma detta i första taget.

Lördagen startade klockan 10 för mig. Jag hade mycket att göra, därför fick jag gå upp tidigt. Jag kom ut i köket och knäckte en öl.
Efter det började jag med maten, pasta sallad med kyckling.  Jag vet inte hur många gånger jag blev störd av att få ett sms, samtal, chatt på msn osv. Visst hade jag kunnat strunta i det, men det hade inte varit så bra eftersom folk ville ha vägbeskrivning osv.

Pastasalladen tog nästan tre timmar att göra. Snacka om att jag var stressad efter det. Tiden rann iväg. Jag fick skicka brorsan på att dammsuga huset. Resten som skulle städas fick jag göra.
Vid två-tiden var jag klart med nästan alla förberedelser. Maten var klar och efterrätten, kladdkaka, var fixad.
Jag kunde slappna av. Fram till tre gick jag mest runt och små pysslade med saker.
Linn kom vid fyra tiden (direkt efter träningen som jag missade). Hon hjälpte till med de sista förberedelserna. Tack Linn :).

Vid fem kom de första gästerna (efter Linn...)
Kvart i sex hade alla kommit. Vi stod i köket med välkommsdrinken, fryst margaritas, i handen. Den blev mycket omtyckt. Jag förstår vad de menar, har gått och tjuvsmakat på den sedan jag och brorsan gjort den. Det farliga med drinken är att man inte känner alkoholsmaken. Det går att dricka hur mycket sånt som helst...

Resten av kvällen får jag beskriva med hjälp av bilder (klicka för att få större bild):


Carro, Alex och Daniel har precis ätit klart.


Jag blev glad av alla paket :) Eric finns också med på bilden.


Alexandra och Jenny


Min klädsel =)


Allmänt tjöt i köket. BTW så måste jag erkänna att drinken som Carl dricker på bilden smakade helvete. Haha


Efter maten blev det singstar. Jag och Daniel sjöng mot varandra. Magnus Uggla - Värsta grymma tjejen. Min bror var snabb med att hämta en peruk och pilotglasögon till Daniel.


Brorsan (längst till höger) fick vara hemma, dessutom fick han ha några kompisar här om han ville. Andreas och Thomas tog han hit =)


Tre timmar av kvällen hade gått. Jag var glad, alla var glada. Jag var full, alla var fulla ;)


Eric, Alexandra, Jag och Daniel =)


Här har vi Linn =)


Lite snacks ;)


Nej, vi har inte druckit alkohol... hihi


Den här bilden minns jag väldigt tydligt. Jag små frös lite så jag skulle gå och hämta en tröja, men det var inte så lätt med alkohol i kroppen. Jag lyckades trassla in mig i mig själv och ramla. Chips skålen flög rakt på mig, min öl vältes ut och jag dunkade huvudet i marmorbordet. Jag hade lite ont i huvudet efter det. Haha, men jag fick min tröja i alla fall.


Brorsan kom igång =)


Tjejgänget <3. Alexandra, Jag och Jenny


Min bakgrundsbild på datorn var mycket omtyckt ;)


Andreas och Peter hade spetsat till margaritasen med lite mer sprit... De märktes ;)


Klockan är 06.04 och festen är slut. De sista som skulle gå hem gick vid fem-tiden. Jag, Carl, Eric, Alexandra och Daniel fortsatte lite själva.


Sista kortet för kvällen, eller man kanske ska säga morgonen.

Efter detta togs extra sängarna fram. Eric somnade i soffan, Alexandra och Carl tog varsin extra säng. Carro och Alex somnade i lillebrorsans rum, Linn låg på mitt golv, och jag och Daniel tog min säng.
Klockan hann bli sju innan vi kom i säng.
Jag lyckades somna vid kvart över nio... Kvart i tio vaknade Daniel så då gjorde även jag det.
Vi gick upp och började städa undan alla burkar och flaskor, det tog inte lång tid innan Carl, Alexandra och Linn anlände för att hjälpa till.

Allt eftersom tiden gick åkte folk hem. Jag följde Carl, Eric och Daniel till bussen vid ett.
Efter det gick jag hem och började städa.

Efter några timmar hade jag städat klart, det gick ganska lätt.... Inte så mycket utspillt helt enkelt.

Vid sjutiden började det ramla in massa folk här igen. Peter hade bjudit in sina kompisar på filmkväll. Tillsammans åt vi först lite, det fanns hur mycket som helst kvar från gårdagen. Efter det blev det film med alla överblivet snacks till.

Nu väntar jag bara på att alla ska åka hem så att jag kan få sova. 30 minuters sömn var lite för lite. Jag har en del att ta igen...


Morgondagen kommer bli lugn. Jag har inte planerat in någonting. Mamma, pappa och Mikael kommer hem från Linköping. Tyvärr åkte Göteborg IBF nu på kvällen i kvartsfinal.

Snart kommer det ett inlägg med mina presenter =)


Slut??

Festen är över. De sista drog precis. Kvar sitter/ligger jag, Eric, Carl, Alexandra och Daniel i soffan och chillar. Alexandra klagar på att hon är trött. Jag däremot börjar fundera på om det är någon idé att sova....Hahaha

Jag har i alla fall nyktrat till nu. Ganska gött ;)

Ska vara lite social nu. Känns lite fel att sitta och blogga nu....


Kram och godnatt =)


Fest, fest, fest

Hemma hos mig är det just nu fest. Jag firar min 18 årsdag i förskott...
Tyvärr är jag för packad för att skriva något...

Längre inlägg kommer imorgon...

Sova

Klockan är nu tjugo över tre och jag kan äntligen sova.
Johanna kom hit för drygt en timma sedan så då kändes det bara fel att sova.
Jag är så trött det bara går att vara så nu ska jag sova.

Godnatt

Emma

Dagen har gått fort, jag har fått gjort en del saker men inte allt jag planerat...

Emma vaknade kvart i åtta, även jag vaknade till då men orkade inte gå upp. Istället somnade båda om. Kvart i tio vaknade jag igen, då kände jag att det var dags att gå upp.
Efter det flöt dagen på.
Jag fick gjort efterrätten och brorsan hjälpte till att fixa välkomsdrinken. Det var nog allt jag fick gjort idag. Det är inte så lätt att göra massa saker när man är barnvakt. Hade tänkt att städa huset, men hade jag gjort det idag så skulle jag ändå få göra det imorgon också....

När Emma åkte hem vid sju kunde jag slappna av.
Halv tio åkte, jag, brorsan å hans tjej och Andreas iväg på filmkväll. Nu har vi precis kommit hem.
Jag har hängt upp tvätt, satt i gång en ny maskin och dessutom har jag fått vikt lite tvätt. Känner mig duktig!

Imorgon har jag väldigt mycket att göra! Jag kommer behöva gå upp tidigt. Sätter nog väckarklockan på typ 10 eller nått sånt. Förmodligen kommer jag hinna då... Brorsan får hjälpa mig lite.

Just nu sitter jag i vardagsrummet och tittar på tv tillsammans med Peter, Emma och Andreas. Jag börjar fundera på hur länge det här ska hålla på. Kanske ska jag vara osocial och gå och lägga mig...


Sjukhuset

- Vilken rolig start på året.

Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Efter ännu en natt med sprängande huvudvärk fick jag nog. Jag vaknade vid tolv imorse och mådde dåligt. Jag trodde en atombomb hade landat på mitt huvud. Det gjorde så ont!


Mamma ringde sjukhuset. Jag fick en akuttid klockan 14.45.
Som vanligt på alla sjukhus drar det ut på tiden. Jag fick träffat en läkaren en timma försent, alltså kvart i fyra. Hon kunde inte se någonting för allt var så svullet. För att svullnaden skulle gå ner fick jag bedövning.

När bedövningen börjat göra sitt kunde läkaren titta med en fiberkamera.
Där visade det som jag misstänkt i några dagar: Inflammation!
Jag har alltså fått en inflammation vid bihålorna. Det är från operationen. Alltså inget som smittar, så kära vänner ni kan vara lugna ;)

Såren hade fortfarande inte läkt helt. Det rann lite blod och var...

Eftersom jag gått med detta inflammationen sedan rören togs bort, lite drygt en vecka, hade det blivit ganska mycket inflammation där. Därför har jag nu satts på dubbel dos penicillin.

Det känns härligt att få det bekräftat, jag har haft "tillåtelse" att ha ont.

Egentligen var dagen planerad till inventering, men eftersom jag inte var klar på sjukhuset förrän halv fem så var det tydligen ingen idé att jag stressade det.
Förlåt att jag inte kunde komma till inventeringen! :(

Istället fick jag åka hem. Jag och mamma började förbereda lite inför lördag. Dock så hann vi inte så mycket förrän kusinen kom. Jag ska passa henne imorgon. Mamma, pappa och Mikael åker iväg på distriktlags SM.
För att Anna skulle slippa köra ut Emma imorgon bitti så fick hon sova över här.
Självklart så skulle hon sova i min säng. Jag gick och la mig bredvid henne när det var dags att sova. Efter drygt 20 minuter sov Emma. Jag tror att även jag somnade till några minuter, men att sova nu går inte för mig. Jag har annat att göra. Så jag gick helt enkelt upp.

Nu sitter jag i mitt rum och bloggar. Emma ligger isängen bredvid mig och sover. Peter och tio av hans kompisar har filmkväll här. Mikael håller på att fixa med sin förtidiga födelsedagspresent som han fick av sina snälla syskon.
Jag och Peter hade köpt en mp3 till Mikael, men eftersom han åker iväg imorgon så valde vi att ge den till honom tidigare bara för att han skulle kunna använda den på cupen.

Huset är fullt, men inte gör det mig något. Jag kan ansluta till filmkvällen när jag vill (om jag nu vill det). Förmodligen går jag och lägger mig ganska tidigt idag. Enligt Anna så vaknar Emma mellan sju och åtta, så då gäller det att vara pigg och glad.


Morgondagen kommer gå åt till mycket festförberedelser. Jag (och Emma) måste göra efterrätten. Jag och Peter får fixa välkomsdrinken, sen så ska det städas, musikanläggningen ska fixas mm... Jag har mycket att göra.
Dessutom har jag Emma att passa till halv sju.

// Morgondagen blir lång