Kungälvsbo!

Det har gått lite mer än en månad sedan jag fattade det enormt lätta beslutet att flytta från Kalmar och hem till mina föräldrar igen.

Jag fixade ett jobb i Göteborg och drog hemåt igen. Det var nästan tre år sedan jag flyttade hemifrån, men nu är jag alltså tillbaka hemma hos mina föräldrar.
Att jag bor hemma är dock bara en tillfällighet. Det är snart dags att flytta till något eget igen. Jag ska bara välja och vraka bland lägenheterna först. Ska på visning på en de kommande dagarna, men jag är tveksam till om jag vill bo där...

Ja, man får faktiskt vara kräsen!

Nu är jag i en Coopbutik, har högre lön och många timmar. Tanken är dock att jag till hösten ska återuppta plugget efter min sväng in i väggen. Jag är faktiskt riktigt sugen på att plugga igen!

Jag varvar boendet mellan mina föräldrar och Jens & Jocke. Det är skönt att bara kunna åka lite vart jag vill utan att behöva tänka på att jag sviker någon.

Jag har haft dåligt samvete tidigare för att jag inte sovit hemma hos familjen, men det har berott på att jag knappt varit hemma... Nu kan jag bo vart jag vill. Hemma hos Jens har jag min egna säng och frihet att göra vad jag vill. Ibland är det härligt att åka bort från familjen och komma hit och bara slappa. På dagarnas jobbar alla där hemma och börjar jag då sent så är det lite tråkigt att vara hemma själv. Då är det gött att komma hit och ha någon att prata med.

Jag trodde att det skulle vara jobbigt att flytta hem till familjen, men det har gått förvånansvärt bra! Jag trivs trots att jag har fyra till att ta hänsyn till.

Det är skönt att vara samlande igen!

Nu ska jag hänga lite tvätt innan jag bäddar ner mig under täcket för att titta på tv tills jag somnar.

Ha det underbart!
Puss