Beroende

Allt går i perioder och saker och ting ändras. Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta, men nu har jag lärt mig att äta både avokado och mango. Tro det eller ej, men jag är faktiskt beroende!

Mina mellanmål består nu av knäckebröd, avokado och keso. Mycket gott!
 
 
Å det där med mango. Att jag inte ätit det innan är fasen ett mysterium. Jag har kommit fram till att jag älskar mango. Det är så fruktansvärt gott. Kvällsmat är en mango. Det är som att äta godis, fast nyttigare.
 
 
Det är så härligt att kunna äta saker som jag tidigare inte kunnat äta för att jag inte tyckt om det.... Saker och ting förändras och jag är så glad och nöjd när jag som vuxen vågar mig på att äta nya saker.

Vad som står näst på tur att utmana är inte klart ännu, men jag ska se om jag hittar på något spännande.

Kvällen ska nu rulla på i ett långsamt tempo. Jag ligger på soffan, ljusen brinner och magen är mätt på mango. Imorgon är det jobba som gäller.

Puss och kram

Äntligen!!!

Äntligen!

För en vecka sedan la min laddare till datorn av helt och hållet. Sedan dess har jag fått klara mig på att surfa på min lånetelefon. Min rikiga mobil har fortfarande inte kommit tillbaka från sitt spa. Förhoppningsvis är den redo för att återvända till mig under veckan som kommer.
 
Jag har lidit och varit irriterad för att det tagit så lång tid att få den där förbaskade laddaren till datorn. Jag har känt mig handikappad!!!
Men nu äntligen är den här igen!

Efter en veckas vakuum är det nu dags att öppna min mail och se vad som hänt under tiden jag varit borta.

För övrigt så är det jul på jobbet och jag jobbar en del...

Snart ska jag sova för imorgon är det en ny arbetsdag som gäller och jag är sjukt trött just nu.

Sov gott!
Puss

Allt som vanligt...

Idag är det en såndär dag då jag bara vill ligga i sängen och titta på tv hela dagen. Huvudet gör ont och jag är trött, sjukt trött!
För tillfället är jag lite låg, men det är mycket som händer just nu. På jobbet är det stressigt med alla julsaker som ska upp och när jag väl är hemma så är jag för trött för att orka ta tag i saker.
I lägenheten har det sett ut som ett bombnedslag. Jag har inte orkat med att varken städa, tvätta eller diska. Att ha sisådär två veckors disk överallt i lägenheten har inte varit speciellt hemtrevligt, men jag har verkligen inte orkat göra något åt saken.
Jag behöver dessa stunder då jag bara lyssnar på mig kropp som säger till mig att vila. Jag försöker acceptera att det inte gör någonting om det ser ut som ett bombnedslag. Det är bara jag som ser det och då får det vara så.
 
Att jag inte tvättat på länge gör i och för sig ingenting. Det är inte mycket kläder som används. Arbetskläderna används när jag jobbar och väl hemma så är det myskläder som gäller. Jag vet inte när jag hade på mig seriösa kläder sist.

Detta inlägg är likaså mina senaste sjuhundratrettiofyra andra inlägg helt ovettigt och osammanhängade. Allt är helt enkelt som vanligt!
 
Om en stund är det dags att åka till Mimershallen där första hemmamatchen för Marstrands a-lag ska äga rum.
 
Är jag taggad? NEJ
Är jag laddad? NEJ

Bit ihop och kör...!
 
Puss

Ny vecka

Måndagen är här och jag är ledig.
Huvudet gör ont och jag är sjukt trött.

Idag blir det en lugn dag i soffan. Orkar inte hitta på något speciellt.

Mina tankar idag går till Fredrik som igår omkom i en drunkningsolycka =(

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/drunkningsolycka-i-centrala-kalmar%283466414%29.gm

Söndag

Söndagen är snart slut... Jag har jobbat hela helgen.
Just nu är jag trött... Sitter och äter clementiner och försöker njuta av veckans sista timmar...

Något vettigt finns inte att skriva just nu.
Puss