Sista september

Dagen börjar lida mot sitt slut och jag ser fram emot att få lägga mig i sängen och sova!

Natten som var, var långt ifrån rolig. Jag sov jättedåligt, vaknade en gång i halvtimmen. Slappna av klarade jag inte göra. Vad detta berodde på vet jag inte, men något som jag däremot vet är att jag hatar när det blir så!
I och med detta var jag sjukt trött när jag skulle gå upp vid strax efter åtta imorse.
Inte ens en dusch fick mig att vakna till liv...!

Föreläsningen i skolan om presentationsteknik gjorde mig ännu tröttare. Allt som sas var bara en repetition från gymnasiet. Så tröttsamt!

För några timmar sedan var jag på gymmet och tränade tillsammans med Linda. Det behövdes verkligen!
Trots detta så blev jag inte ett dugg piggare. Jag går runt som en zombie... egentligen vet jag inte varför jag sitter och skriver här. Det är ju bara meningslöst!

Jaja, nu ska jag slappa en stund i soffan innan jag förflyttar mig till sängen. Inatt hoppas jag på att få sova gott!


Trött!

Kan inte dagen bara ta slut så att jag kan få sova??!

Idag har jag varit trött, verkligen helt slut. Det har inte funnits mycket energi att spendera på dagens alla timmar. Bara att lämna sängen imorse klockan 8.00 var en kamp. I vanliga fall skulle det ha räknats som en sovmorgon och jag skulle ha vaknat utvilad. Idag var det dock annat...

En sväng till skolan blev det innan jag åkte vidare till ett annat ställe för att avklara dagens viktigaste punkt. Nu är det bara att vänta och se hur det blir...

Tillbaka till skolan efter det för att plugga med gruppen. Vi fick gjort ganska mycket.

När jag kom hem blev tröttheten ännu värre, inte ens en sväng på gymmet gjorde mig pigg. Nu ligger jag bara i soffan och inväntar kvällen. Jag vill sova, men det är lite för tidigt att göra det nu.

Imorgon hoppas jag på en lite bättre dag med mer energi i kroppen...!

Höst i Kalmar

Hösten har kommit till Kalmar, det blåser och är rått ute.

Jag har nu hunnit vara hemma i lägenheten i ungefär 11 timmar. Det känns bra att vara tillbaka i verkligheten. När jag är på besök hemma hos familjen blir det inte speciellt mycket plugg, och det är självklart något som jag får ta igen när jag kommer tillbaka till Kalmar.

Upptäckte direkt att kusinen hade vikt min tvätt och lagt den på sängen, det uppskattades otroligt mycket! Tack ännu en gång! =)

Annars är allt sig likt här. Jag hade en luddig föreläsning på nästan 3 timmar. Nu i efterhand så funderar jag på om det var föreläsaren som var mindre bra eller om det var jag som var lite okoncenterad och satt och tänkte på annat. Jag misstänker att det var en kombination...

De senaste nätterna har jag drömt konstiga drömmar. Det är drömmar som handlar om det hus som jag ska bygga om typ tio år. Jag har redan det ena badrummet klart. Det är as najs. Helkaklat, mörkgrått, med allt man behöver (och lite till ;) )
Inatt handlade drömmen om ett sovrum. Det var tapetserat i ljusblått med en mörkare fondtapet. Stora garderober, samt en klädkammare.
Varför jag helt plöstligt börjat drömma om mitt hus vet jag faktiskt inte, men det är faktiskt ganska intressant att se utvecklingen gå framåt. Om några veckor kanske jag har ritningen på hela huset klart ;)

Om en stund är det dags för mig att sova. Ögonen är trötta och jag har en viktig morgondag framför mig. Nerverna går inte riktigt att hålla i styr, men jag tror nog ändå att det kommer gå bra.

Som avslutning på detta inlägg får det bli en bild på cykelvägen till skolan:

Fullt med barr, löv och grenar...


Tillbaka till Kalmar

Det blir glest mellan uppdateringarna här, det finns så mycket annat att göra.

I onsdags hade jag min första tenta, som faktiskt gick bra. Jag har dock inte fått reda på resultatet, men det kändes bra i alla fall.

I torsdags började nya kursen, nu är det marknadsföring som gäller. Kurlitteraturen består av 4 olika böcker, som används olika mycket. Huvudboken är en bok, Marketing An Intrudiction 648 sidor på engelska. Maffia, ja, men det är bara att bita ihop och läsa. Allt som kommer på tentan går vi ju trots allt igenom på föreläsningarna, så hänger man med bra där så blir läsningen i boken bara en repetition.
Efter föreläsningen satte jag mig på tåget hem till Göteborg. Det blev sent och pappa och lillebrorsan hämtade upp mig strax efter tio på kvällen. Jag var då riktigt trött, men kunde inte gå och lägga mig. Det fanns så mycket att berätta och prata om. Klockan bara tickade på och när jag väl kom i säng så somnade jag snabbt.

Fredagen började med en sovmorgon, dock inte så lång men det var alltid något. Jag hann baka lite innan jag åkte iväg för att fixa lite innebandysaker till premiär matchen.
På eftermiddagen kom älskade lilla kusinen på besök. Jag hade lagat tacos och alla var glada.

På lördagen var det seriestart. Jag fick vara med och spela, vilket jag faktiskt inte alls hade räknat med! Det gick dock inte så bra som jag hade hoppats på. Det sträckte till i foten, och vips så var smärta något jag fick stå ut med. Att kliva av resten av matchen var inte alls att tänka på. Nu i efterhand kändes mitt beslut väldigt korkat. Att jag överlevde är ett under. Fy fan va ont jag hade!
Matchen förlorade vi dessutom och det kändes surt.
För att över huvudtaget komma till ro på kvällen och kunna sova så fick jag knappra lite tabletter. Det gjorde i stort sett att hela mina söndag för förstörd. Jag låg i sängen och spydde, var uppe och gick, spydde lite till, försökte äta, spydde och dessutom sov jag en hel del.
Det var först efter att jag sovit ett helt dygn som jag vaknade upp och kände att kroppen va bra. Det var alltså först igår som jag kunde börja leva igen.

Måndagen blev dock inte som jag tänkt mig. Jag hade planerat in en lugn dag med lite bak och slappande. Jag fick istället planera om dagen och åka och uppsöka läkarvård.
Allt började med att min läpp svullnade upp, sedan började halsen osv.
Jag hade fått en allergiskreaktion mot mina smärtstillande!

Efter några timmar hade allt lagt sig och jag fick medicin ifall det skulle hända igen.
Att komma hem kändes gött!

Maten fixade jag, det blev kycklig i go sås och ris. Snabbt och lätt, men samtidigt väldigt gott!
På kvällen var det träning som gällde. Jag valde att deltaga trots att jag egentligen inte kände mig helt okej. Jag är trots detta mycket nöjd över mitt beslut. Träningen var superrolig och att avsluta min vistelse i Göteborg på det sättet var underbart.
Trots att jag inte träffar tjejerna så ofta så känner jag mig ändå som en del av laget. Jag är en i gänget.
Att somna igår var inte lätt. Jag hade kramp i min kropp, men det löste sig efter några tabletter. Framåt två-tiden somnade jag gott.
Att väckarklockan ringde 2,5 timmar senare var mindre gött, men det var ju bara att bita ihop och gå upp. Tåget till Kalmar väntade.

Nu är klockan snart halv sju och jag lämnade Göteborg C för nästan en halvtimma sedan. Strax efter tio beräknas jag ankomma till Kalmar igen. Jag tror att det blir en sväng hem till lägenheten innan jag drar på föreläsingen klockan 12.

Det är dags för lite filmtittande nu.

Kram

21/9

Imorgon är det tenta som gäller för min del. Det har blivit en del plugg de senaste dagarna..

Igår när jag gick upp ångrade jag stort att jag suttit uppe och kollat på valvakan hela natten. Att lämna sängen när väckarklockan ringde vid strax efter nio var inte alls kul. Och gymträningen gick inte bra. Jag var för trött för att kunna fokusera, sömnbrist var något jag led av!

Dagen fortsatte i zombie-tecken. Jag kände mig helt död! Ögonen ville inte vara öppna, men samtidigt så hade jag inte tid med en tupplur.
Framåt kvällen fick jag dock nog. Klockan 20.03 låg jag i sängen, redo för att sova. Att det tog lite drygt två timmar innan jag somnade gjorde absolut ingenting. Det var bara härligt att kunna slappna av och ta det lite lugnt.

Imorse kände jag mig utvilad. Jag gick upp vid nio-tiden, precis som planerat, satte på mig träningskläder och cyklade till gymmet.
Träningen idag gick så jäkla bra! Jag hade massa energi och kraft. Svetten rann och jag kände mig lycklig. Det är ganska otroligt att man kan bli lycklig av att svettas ;)

Resten av denna dag kommer bestå av plugg och lite mera plugg...

Tjao!

Valvaka hela natten lång :D

Nu har jag snart gjort min plikt, valvakat ändå sedan klockan åtta (eller när det nu startade). Det har väl inte varit så värst intressant, men har jag röstat så måste jag ändå ta reda på hur allt slutar!

Jag är dock sjukt trött och bara för detta så är jag väldigt flummig. Det är så typiskt mig, alltid när tröttheten kommer så blir jag helt skruvad. Men det bjuder jag på. Jag och Carro har i alla fall haft jäkligt roligt på facebook :P

Och på tal om ingenting alls, min datorn håller nog på att leva sina sista månader. Fläkten lägger av ibland och jag kan lova dig att det inte är speciellt mysigt att ha den i knät då. Det blir typ as hett, och man bränner sig faktiskt! Tur för mig att jag har min fläktplatta här, annars kan jag lova dig att datorjäveln hade börjat brinna!

Ääh, det är ingen idé att jag skriver något mer här, det blir bara massa gojja ändå.

Snart river nog grannen väggen in till mitt rum, det ska bli intressant ;)

Tjao!

19/9

För fyra veckor sedan gick jag runt här i lägenheten och frös. Elementen visade inga som helst livstecken. Värst var det på nätterna, att sova utan joggingoverall och raggsockor var inte att tänka på. Allt kändes hopplöst, jag hade ställt mig in på att vintern skulle bli ett helvete. Min fot tyckte inte jättebra om kylan som var... Näsan var ständigt kall och ja, jag frös i stort sett dygnet runt. Det var ganska härligt att komma utomhus, för där kändes det lite mer acceptabelt att ha massa varma kläder på sig.

Igår hände det något konstigt. Helt plötsligt var det varmt som i en bastu i lägenheten. Det var bara att slänga av sig alla varma kläder och sätta på sig shorts och t-shirt. Elementen bara sprutade ut värme! Att gå runt i värmen var väldigt härligt, men samtidigt ganska störande. Fördelen med att det är lite för varmt är att man lätt kan öppa fönster och balkongdörr för att få in lite kyla utifrån.

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva detta, men vi har faktiskt värme även här på Riddaregatan! 4 veckor tog det, men bättre sent än aldrig. Det är trots allt ganska mysigt att sitta med fönstret öppet bakom mig och lyssna på alla bilar som kör streetrace på Norra vägen.

Något annat som jag stört mig på sedan jag flyttade in här har varit lägenhetsdörren. Den har skallrat och låtit såfort antingen någon granne stäng sin dörr eller när ytterdörren åkt igen. Det har faktiskt varit mer än störande. I fredags fick jag dock nog! Jag letade fram mina nyinköpa möbeltassar, klippte de i mindre bitar och klistrade fast dessa längs karmen, där det enligt mig borde ha suttit en list. Så enkelt var det att lösa det problemet. Nu är det tyst och grannarna får gärna smälla igen sina dörrar, det stör inte oss någonting längre ;)



På onsdag är det tenta, usch! :S


15 september

Fy fan va trött jag är! Trött på allt!

I torsdags var det seminarium i skolan. Det gick bra och efteråt kändes det gött att ha avklarat den biten. Jag hade planerat in att åka hem till Göteborg på förmiddagen, och så blev det också.
Att komma hem var inte helt enkelt. Jag hade svårt att tackla alla känslor. Trots att allt såg likadant ut som när jag flyttade tre veckor tidigare, så kändes det ändå inte som mitt hem. Jag tror att hjärnan har förstått att jag är bosatt i Kalmar och att det blåa huset i Hålta inte längre är min riktiga boplats.
Jag trodde inte att det skulle kännas så konstigt att komma hem, men det är väl självklart sånt som man inte kan ställa sig in på i förväg. Jag har ju trots allt bott hemma i hela mitt liv...

Mina dagar hemma var planerade in i minsta detalj. Det fanns inte speciellt mycket tid till att andas, men det är väl så det ska vara när man bara är hemma i några dagar. Det gäller att få gjort så mycket osm möjligt...
Torsdagenskvällen spenderades i Mimershallen där lillebrorsan spelade innebandymatch. Det var roligt att se han och alla de andra i herrlaget. Jag innebandyn lite, alla skratt och spelare...
Fredagen gick fort!
Magnetröntgen, besök på jobbet, träffa M, innebandyuppdrag och lite bilköer hann jag med innan jag tillslut möttes av en kramgo lillkusin.
Emma hade gått runt och väntat på mig hela dagen och när jag väl kom hem så släppte alla hennes spänningar. Hon somnade så gott på soffan. Jag fick så snällt väcka henne och leda in henne till min säng istället. Där tog det inte många sekunder innan hon somnade igen.

Lördagen startade tidigt, det var innebandycup hela dagen som gällde. Jag hade blivit lovad att få vara med och spela, men jag hade ställt mig in på lite ströbyten här och där. Träning hade det varit ont om under sommaren... Ströbyten blev det absolut inte, jag fick istället vara med och spela alla tre matcher precis lika mycket som alla andra.
Säger jag att foten kändes okej så ljuger jag. Fy fan va den gjorde ont hela dagen! Jag försökte bita ihop så mycket det gick, trots att den stundtals gjorde så ont att jag haltade.
På kvällen kände jag mig dock ganska nöjd, trots att det gick åt helvete för mig och att vi inte gick vidare. Bara att få träffa tjejerna, tränarna och alla andra var riktigt roligt.

Kusinen kördes sedan hem och strax innan midnatt la jag mig på sängen och somnade på direkten.

Söndagen började också tidigt. Lillebrorsans lag hade gått vidare så det var bara att stiga upp och åka och titta på innebandy. Tyvärr förlorade de matchen...
En sväng till mormor och morfar hann jag med innan jag tillslut befann mig på tåget tillbaka till Kalmar.

Dagarna gick för fort. Jag hann inte med allt det jag planerat in. Surt!




I Kalmar är det plugg, plugg, plugg och träning som gäller.
Jag har tenta om en vecka och det är förbannat mycket att plugga på. Jag är så trött på allt detta. Samtidigt ska man hinna med ett grupparbete som ska redovisas genom ett seminarium på fredag. Det finns inte mycket ledig tid!

Idag vaknade jag sådär äckligt tidigt. Att somna om gick verkligen inte. Det fick istället bli en sväng till gymmet. En och en halvtimma fick jag svettas innan det var dags att åka hem för att göra mig klar inför skolan.

Kompisarna möttes upp och vi satte igång med slutspurten på grupparbetet. Gött att det blev klart!!!
Den sista föreläsning innan tentan ägde rum idag. Nu är det bara att plugga på egenhand...

2 timmar på gymmet på eftermiddagen/kvällen blev det också. 3,5 timmars träning bara idag. Kommer jag kunna gå imorgon? :S

Imorgon är det upp tidigt som gäller. Klockan 8.00 ska jag befinna mig på biblioteket för att plugga. Efter det är det gymmet som gäller innan jag åker hem till lägenheten och pluggar.

Snart är det dags för mig att sova, ögonen går i kors. men i och för sig är väl inte det så konstigt eftersom jag vaknade redan vid 5-tiden imorse...

God natt!

8 september 2010

Nu är det snart dags, imorgon sätter jag mig på tåget till Göteborg. Det ska bli härligt att få träffa familj, kompisar och dessutom få spela innebandycup. Jag har dock inga höga förhoppningar på min kassa fot, den kommer inte hålla många minuter men de få minutrarna kommer jag njuta av.
Det här kommer vara det sista jag gör med laget, efter helgen är jag fri och kan äntligen slappna av. Slappna av på riktigt kommer jag i och för sig inte kunna göra... Jag sitter fortfarande kvar i styrelsen i klubben och därför får jag massa information som ska levereras vidare till laget. Det här är dock något som jag valt helt själv, det var absolut ingen som tvingade mig att kliva in i styrelsen.

Att inte behöva ha så mycket ansvar kvar i innebandyvärlden är faktiskt väldigt härligt. Det blev lite mycket förra säsongen, jag kunde inte fokusera på rätt saker. Det var alltid något med innebandy, dag som natt. Jag åkte runt som en idiot bland olika ställen för att fixa och dona. Telefonsamtalen varje vecka var långa och många. Det är ett under att jag dessutom hann med både skola och jobb. Det är liksom nu i efterhand som jag faktiskt insett hur många timmar jag la ner på just innebandyn. Den här pausen som jag fått nu har verkligen varit välbehövlig. Jag har kunnat andas ut och få leva livet. Innebandyn och jag har tagit ett steg ifrån varandra. Sporten är inte längre mitt liv, jag klarar mig väldigt bra utan den.


I morgon är jag som sagt tillbaka i Göteborg igen. Jag har så planerat att jag är rädd att mycket av det måste strykas. Imorse när jag vaknade gjorde min fot ont, sjukt ont. De senaste dagarna har varit de värsta i mitt liv. Jag vet inte vad foten vill säga mig, men den gör ont, svullnar upp och är varm. Det är något som inte stämmer.
Idag valde jag att ta tag i saken. Kungälvssjukhus ringdes upp och helt plötsligt hade jag fått en tid till magnetröntgen, på fredag. Ja du läste rätt, på fredag!
Det är ju helt galet. Jag var egentligen inplanerad i november, men med mitt telefonsamtal hade jag lyckats glida på en räkmacka. Jag är ganska bra på att komma före i köerna inom vården.
Det gäller att överdriva ganska mycket när man förklarar hur det ligger till ;)

Nu hoppas jag bara att det kommer visas något på bilderna. Säger läkaren att allt ser bra ut så kommer jag kräva att de öppnar foten och tar sig en titt på den sena som spökat sedan skadan i december 2007. Det är ju den som gör ont, den som jag klagat på i snart tre års tid.

Nog pratat om foten...

Imorgon ska jag upp tidigt, redan klockan 7.45 ska jag möta upp mina kompisar i skolan. Det är dags för det första skarpa läget på universitetet. Vi ska ha seminarium. Det grupparbete som vi jobbat med i en veckas tid ska nu redovisas. Jag har lagt ett antal timmar denna kväll på att plugga på talet och dessutom läsa de andras rapporter och förberett frågor till det. Jag känner mig ganska lugn just nu, hur det är imorgon återstår att se.

Kvällen kommer fortsätta i ett antal timmar till för min del. Jag måste plugga på annat som har med kursen att göra. Böcker ska läsas och stödanteckningar ska skrivas. Att plugga på universitet är inte en dans på rosor. Det är ständigt massa att plugga på. Allt går bara man vill, och jag är beredd på att lägga ner massa tid för att nå det mål jag har!

För att inte jag ska behöva sitta uppe hela natten så är det nu dags för mig att avsluta detta inlägg...
Tjao

7/9-2010

Idag är jag bitter, trött och irriterad.
Foten min spökade igårkväll och det gjorde att hela min kväll blev ett helvete. Jag spydde av smärta och ville bara kapa fothelveten. Framåt midnatt började den ge med sig och jag kunde därför slappna av och somna gott...

Om man bortser från foten så var hela gårdagen kanonbra! Jag var trött när jag vaknade, ville inte riktigt lämna sängen. Det blev lite stressigt då jag helt plötsligt hade tre minuter på mig att göra mig klar för att cykla till skolan...
Föreläsningen som var varade endast i två timmar. Den var givande och intressant.
Lite lunch i skolan blev det för mig och min grupp innan vi drog hem till mig för att plugga och äta äpplepaj. Riktigt trevlig dag :)

Hela eftermiddagen och kvällen gick till att plugga, dvs sitta och läsa i en bok. Det börjar bli lite tröttsamt att bara läsa, men det är väl bara att bita ihop.

Idag har jag haft en föreläsning och snart är det dags för lite information. I eftermiddag blir det plugg med gruppen. Grupparbetet ska göras klart...

Nu måste jag avsluta...
Hörs en annan gång...

Helgen

Söndagskvällen är kommen och snart över...

Jag har haft en supertrevlig helg här i ensamheten. Även om det stundtals har varit sjukt trist så måste jag ändå ge tummen upp för denna helg.
Större delen av de timmarna jag har varit vaken har gått till att plugga. Kan läser och läser i den ena boken. Jag har bara ungefär 500 sidor kvar att läsa fram till tentan. Det innebär att jag varje dag måste läsa ca 32 sidor om jag ska hinna läsa båda böckerna... Och dessutom ska jag hinna med att anteckna lite viktiga saker och repetera. Det finns lite att göra!

Gårdagen gick ganska fort och jag fick gjort en hel del blandade saker. Lite slappa, massa plugga och så brödbak! Nu är det fullt i min frys och jag kommer inte behöva anstränga mig i köket på typ as länge :)





Idag valde jag att sova ut, det blev sent igår och jag kände för en sovmorgon. Jag vaknade strax innan tio och kände mig pigg. Jag förflyttade mig från sängen till soffan för att plugga. Läsa, läsa, läsa...

Vid tre-tiden var det dags att hoppa upp på cykeln för att träffa några kompisar. Självklart skulle vi ägna tiden tillsammans till att plugga. Vi satt ute i solen och skrev på ett grupparbete. Nu är det inte långt kvar tills det är klart, eller ja tills den första delen som ska redovisas på torsdag är klar.

När jag kom hem ett par timmar senare kände jag mig slö, hjärnan var det kaos i och jag la mig på soffan och startade tvn. Det blev inte så mycket pluggande förrän klockan blivit halv nio... Det var roligare att tjöta i telefon och chatta på msn.
Ibland måste man vara ledig från plugget också...

Imorgon är det måndag och jag har en tidig föreläsning. Efter att den är avklarad så är det grupparbetet som gäller.
Eftermiddagen kommer gå till att plugga på egen hand...

Nu ska jag snart börjar göra mig klar för att sova. Det är ju bra om jag är lite pigg när väckarklockan ringer...

Hörs!

2 veckor i Kalmar

För två veckor sedan var det kaos här i lägenheten, det var saker överallt. Det var den dagen vi flyttade in här på Riddaregatan 8B.
Att det bara har gått två veckor märks inte. Det här är mitt hem och jag trivs som fisken i vattnet. Det är svårt att inte tycka om detta ställe med nära till alla de saker man behöver dvs. IKEA, skola och matbutiker ;)

Just nu är jag helt ensam här hemma, men det gör inte mig något. Jag har sjukt mycket att plugga på, så visst har jag saker att sysselsätta mig med.
Igår lagade jag mat till ett helt fotbollslag, fast allt var bara till mig ;) Det blev köttbullar av 2,2kg färs och Korvstroganoff av ungefär lika mycket falukorv. Frysen fylldes på med mera mat, nu kommer jag inte behöva spendera någon tid alls i köket den kommande månaden, om det nu inte lockar.

Min dag idag var tänkt att bli en pluggdag, det har gått både upp och ner. Jag vaknade strax efter åtta, trött som bara den men jag kunde inte med att försöka somna om. Det var bara att lämna sängen och inta en go position i soffan istället. Sen var det bara att börja plugga. Jag läste, läste och läste lite till. Magen kurrade efter två timmar, så då fick det bli lite frukost. Efter det var det bara att börja läsa igen.
Mobilen ringde vid halv tolv, familjen där hemma ville tjöta lite. Pappa meddelade att min bil fungerar igen. Skönt tyckte jag som redan planerat alla de dagar som jag kommer vara hemma! Tack pappa! :)
En timme gick till att prata i telefon.

Jag ska ganska snart fortsätta läsa, men bara för en liten stund... Om en kvart ringer lillkusinen och vill tjöta. Det får bli lite mer plugg när mobilerna är tysta, dvs efter att jag snackat klart med kusinen.

Annars kommer det nog inte hända speciellt mycket annat idag. Jag skulle behöva cykla till IKEA för att köpa fler matlådor, men samtidigt så behöver jag plugga... Jag får se hur det känns om en stund, skulle kunna dra till ikea imorgon också. Den som lever får se!

Nä, nu ska jag läsa klart kapitlet om byråkrati. Snart är det dags att gräva ner alla tankar i Human relations.
Den här kursen är något för mig, sjukt intressant och rolig :)

Vi hörs senare!

Böckerna har kommit!

Nu börjar pluggandet på allvar!

Stunden på bibiloteket var trevlig och vi fick gjort en hel del. En sväng på stan och systembolaget hann vi med innan det var dags att gå till skolan. Linda fyllde 20 år idag så systemet var ju bara ett måste ;)

Föreläsningen idag var på tre timmar. Det var intressant och lärorikt! Tiden gick väldigt snabbt och helt plötsligt var det dags att cykla hem.
Jag valde dock att cykla förbi lägenheten och fortsätta till Berga för att hämta mina böcker. Nu kan jag äntligen plugga på riktigt!
Jag har sedan jag kom hem för ungefär två timmar sedan suttit i soffan och läst i den ena boken. 127 av 362 sidor är avklarade. Det går framåt, men jag har fortfarande mycket kvar att läsa. Den andra boken har jag inte kollat i ännu..

Kusinen ringde klockan 18.03, samma tid som de senaste 5 dagarna. Hon har alarmet inställt så att hon inte glömmer av att ringa mig. Min lilla snuttfia!
Om en vecka befinner jag mig hemma, det är helt galet. Tiden går så fort. Jag har snart bott här i två veckor...
Resten av denna dag kommer bestå av plugg, plugg och lite mera plugg. Det finns faktiskt inte så mycket mer att göra.

Nä, nu ska jag fortsätta läsa...


God förmiddag!

God förmiddag!

Min dag startade för ett par timmar sedan. Jag vaknade drygt en halvtimme innan väckarklockan ringde. Hur det gick till vet jag inte... Jag hade svårt för att sova inatt, kroppen skrek efter värme och huvudet kändes tungt. Det var först efter halv fyra som mina ögon äntligen stängdes.

Imorse vaknade jag som sagt av mig själv. Klockan visade på 8.32. Jag hade as ont i nacken, men det var inte så konstigt då jag upptäckte att jag haft mobilerna som huvudkudde. Det är sjukt vad mycket konstigt man kan göra i sömnen.

Just nu befinner jag mig, tillsammans med 3 kompisar, på Linnéuniversitetesbiblioteket. Vi håller på att ta reda på lite fakta till det grupparbete som ska skrivas. Jag trivs kanonbra i gruppen och jag är helt övertygad om att det här kommer bli mycket bra!

Idag är det förresten en vecka kvar tills jag drar hem en sväng. Efter seminariumet som äger rum på torsdag morgon är det dags för mig att sätta mig på tåget. Jag har än så länge inte bokat någon biljett, funderar på att satsa på en sistaminuten, det blir lite billigare så.
Jag har planerat att stanna fram till söndag eftermiddag, på måndagmorgon är det föreläsning och då gäller det att jag är tillbaka i Kalmar.

Kusinen drar till sin pojkvän imorgoneftermiddag och kommer hem igen på söndag/måndag. Jag kommer helt enkelt vara ensam i lägenheten. Det är dock inga problem, då jag har sjukt mycket att plugga på. Mina böcker har kommit idag så jag lär väl sitta och läsa dem hela helgen.

Det är nu dags för mig att återgå till pluggandet. Här ska allt skrivas!

Vi hörs!
Ta hand om dig!

Sova?

Kvällen pågår ännu för min del. Det finns inga som helst tecken på att det är dags att sova.
Jag ligger i sängen och tittar på gamla tvprogram på datorn. Det finns liksom inte så mycket att göra just nu. Ute är det ganska tyst, man hör dock folk som går i trapphuset med jämna mellanrum. Det slår i dörren, vilket är jäkligt störande. Jag får nog införskaffa en list som dämpar ljudet lite!

Jag önskar inget hellre än att få sova nu. Det är så förbannat tråkigt att bara ligga här och se klockan gå...
Det finns en del olika orsaker till att jag inte kan sova, för det första är jag inte trött och för det andra gör min fot så förbaskat ont!
Jag funderar nu på att ta några tabletter och hoppas på att få ett par timmars sömn innan kroppen säger ifrån! Jag förstår mig inte på det här längre. Jag har aldrig tidigare reagerat såhär mot diklofenak, varför ska det börja nu när jag verkligen behöver ta tabletterna för att överleva en dag?
Jag blir så galen på detta!

Nä, nu ska jag lägga datorn bredvid mig och försöka slappna av och ignorera smärtan...

Livet i ett kylskåp...

Jävlar va ont jag har!!!

Japp, min fot är helt kass. Den klarar inte av denna kyla som är i lägenheten. Raggsockor är ett måste, golven är så kalla!
Jag har riktigt ont, smärtstillande är ett måste för att jag ska kunna klara av hela dagarna. Det var längesedan jag hade såhär ont i så många dagar som jag haft nu. Det är allt förutom roligt. Allt blir dåligt när foten är som den är.
Jag har absolut ingen matlust, det är verkligen en kamp att få mat i magen. Maten är ju liksom klar och bara att värma. Det är ju inte ens ansträngande.
Ja, jag känner mig lite bitter just nu. Det är tufft att handskas med denna smärta. Det är något utav det värsta jag varit med om. Jag vet att det enda som hjälper är att få lite värme på den, men hur lätt är det då? Jag har ingen vetekudde här att värma och att stå i duschen hela dagarna har jag inte tid med.

Om man bortser från foten och kylan så är allt verkligen toppen! Skolan har dragit igång på allvar och de tre första föreläsningarna är avklarade. Ett grupparbete har påbörjats. Allt känns kanon. Jag fattar det som sägs under föreläsningarna och hänger med bra. Det är riktigt intressant och snart kan jag allt om organisation och ledarskap.
Det här programmet känns så rätt för mig! Jag trivs kanon, det går inte riktigt att förklara liksom!

Den här dagen har varit bra! Jag vaknade utsövd då väckarklockan ringde vid halv tolv. En go, varm dusch blev det innan jag satte på mig kläder, sminkade mig och cyklade till skolan. Föreläsningen var tre timmar, många tyckte att det var långt och plågades igenom. Jag som är van vid lektioner på 3h & 20 min tyckte att det kändes normalt. Jag har insett att min tid på GTG har haft sina fördelar, även om det nu i efterhand är jäkligt gött att slippa stället, volvos fabriker och allt som hade med den utbildningen att göra.
Efteråt blev det en stund pluggande på grupparbetet, vi var dock ganska sega och bestämde oss istället för att ge upp pluggandet och träffas klockan 10.00 imorgon på biblioteket. (Hur ska man orka upp så tidigt? :S)

Imorgon är det alltså plugg innan föreläsningen börjar klockan 14.00. Den pågår bara i tre timmar och efter det kommer det bli en del plugg för min del. Tentan är om tre veckor och det är alltid bra att börja plugga riktigt seriöst i tid!

Om en stund ska jag ta mig en lång dusch och hoppas på att foten blir lite varmare, sedan är det raggsockor och varma filtar runt den som gäller. Jag vill inte behöva ta mer tabletter idag!

Kram kram