Grattis kusin :D

Idag fyller mig kusin, Emma, 6 år. GRATTIS!
Vad tiden går fort... Kommer aldrig att glömma första gången jag såg dig, du låg så sött i din säng och sov. Jag fick hålla dig när du vaknade. Vi satt och tittade på tv när du helt plöstligt somnade igen.
Vi har så många minnen tillsammans, trots att det är 11 års skillnad mellan oss. Alla somrar som jag har varit barnvakt åt dig på Resö. Jag kommer ihåg förra sommaren när jag lärde dig att cykla utan stödhjul. Vad stolt jag var över dig.
Jag kommer heller aldrig glömma den dagen då du kom hem till oss och väckte mig med din j*vla gnäggande leksakhäst. Då vart jag sur... Jag har aldrig sett dig så rädd. Men det är lugnt Emma, jag älskar dig ändå <3

När man sitter hemma och pluggar och allt känns trist (plugga är inte alltid så kul...) kan du rädda mig. Bara genom att ringa och säga hej. Det är inte vilken 6-åring som helst som kan ringa till sin kusin (17 år) och berätta vad som hänt på dagis. Visst, jag måste erkänna att jag ibland inte är så intresserad, men det är så kul att höra rösten från henne.

Jag kommer aldrig att glömma den dagen då du låg på uppvaket (efter ett astmaanfall). Både Anna och Mikael (Emmas mamma och pappa) var där, men du var otröstbar. Den enda personen du ville träffa var mig. Du e så söt!
Du tyckte jag skulle åka från skolan för att hälsa på dig. Dock så fick jag inte det... :/

Jag kommer aldrig glömma de gångerna jag varit å hämtat dig på dagis. Fröknarna har aldrig sätt så glada ut när vi gått därifrån. Äntligen slipper de höra; Min Malin ska hämta mig idag.

Jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om dig, för jag älskar faktiskt dig!

Jag lovar att alltid älska dig Emma. Det är något speciellt mellan oss. Något som aldrig att kommer försvinna. Det kommer alltid vara du och jag.

Nästa gång du kommer hem till mig ska du få vara med och plantera en ros på Åke´s (min fd hamster, dog 070507) grav.

Sheet, jag blir tårögd nu...

Kom och tänka på en sak... Haha, när jag passade både dig och Anton, (även han är min kusin, fyller 6 år i  Maj) förr förra sommaren. Du ville inte att jag skulle leka med Anton, för jag var din. Men det löste sig ju bra tillslut. Jag fick förklara att jag inte var bara din. Det slutade ialla fall men att vi hade vattenkrig. Mycket kul! :D

I julas fick du hur mycket leksaker som helst, men det bästa du fick var trots allt kortet på mig. Det är inte alla som vill ha ett kort på sin kusin stående på skrivbordet. Så söt <3

Jag kan inte förklara hur mycket jag tycker om dig. Det är så mysigt när vi träffaf och man möts av en kram och : Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Malin.

Jag lovar och svär på att alltid älska dig. Det är dig jag vill ha som brudnäbb när jag gifter mig.

Vad som än händer så kommer det vara dig jag tycker mest om av mina kusiner.

Jag älskar dig nu och för alltid <3

Kommentarer
Postat av: Emma Wallström

Jag vet inte om du kommer att se detta men.

Just nu när jag skriver denna kommentaren så är det 7 år sedan du skrev detta inlägget och jag sitter och stor gråter. Jag älskar dig så himla mycket. På kvällarna tänker jag på alla minen vi har tillsammans och oftast blir det att jag gråter. Nu har du en dotter och är förlovad. Jag kan inte fatta att MIN Malin har fått en dotter. När jag fick sms:et om att du var gravid blev jag hur glad som helst. Hoppas att jag och hon också kommer få sådana minnen som du och jag har. Som sagt vet inte om du kommer se detta men så du bara vet. Vad som en händer kommer jag alltid älska dig och du kommer alltid vara MIN Malin. Älskar dig över allt annat. Kram din stor gråtande Kusin<3<3<3<3 P.s Saknar dig så jävla mycket!!<3<3<3

2015-07-17 @ 16:39:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0