Lite blandat ;)

Haha, helt otroligt, jag gissade rätt...
Inatt har jag knappt sovit. Vaknade någon gång runt 2 och kunde inte somna om. Jag hade ganska ont i huvudet och ju längre jag var vaken desto värre blev det. Så klart var det migrän :(
Nu är det däremot över, jag sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja (13.10)
Kan man få skrattsjukan? I så fall har jag fått det. Jag e helt knäpp, ett leende på läpparna i stort sett hela tiden. Dessutom kan jag helt plötsligt börja skratta, helt utan anledning. Haha, men det är ju bra att jag e glad :)

Idag fyller Carro år. GRATTIS

Ikväll är det den näst sista innebandyträningen innan säsongen slutar :( Sheet vad fort det gått...

Jag minns så väl den första gången jag kom i "kontakt" med damlaget. Det var under DM förr förra året. Min tränare (i 91-laget) ringde och frågade om jag kunde vara med och spela DM. Jag visste att det inte var mitt lag, men jag trodde det skulle vara med juniorlaget.
Väl i Lundbystrand var det bara massa damlagsspelare. Jag fattade ingenting.  När jag väl fattade att det var med damlaget så kom tanken: Varför jag? Det finns massa andra spelare som är mycket bättre.
I omklädningsrummet gick Martin igenom hur mycket som helst på tavlan; uppspel, rörelsemönster mm. Måste faktiskt erkänna att jag inte fattade någonting. Haha, ung och dum ;)
Haha, den dagen kommer jag inte glömma.

Nu är det dags att plugga lite tyskagrammatik. Har nationellt prov på onsdag:/
Dessutom har jag nationelltprov i engelska på torsdag.
Annars är denna vecka riktigt slapp ;)

Ha en bra dag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0