Underbar dag! :)

Haha, idag har mina klasskamrater varit galna på mig. Jag har sagt "Det känns som det är fredag idag" ungefär 711 gånger. Men jag kan inte hjälpa det, det känns som en fredag. Det som är lite gött är att det bara är onsdag. Å jag har låång ledigt nu :D.

Min dag har varit kanon bra!
Allt började med att jag hade sovmorgon till 8.30. Lektion 8.30-11-00 (vi slutade 20 minuter tidigare :P) Sedan lunch till 13.10. Satt ute i solen å skrev på ett arbete. 13.10-16.00 tyska. Vi hade dock ingen lärare så det blev att alla hastade ihop det som skulle göras å sedan drog vi hem. JAg fick pratat med Sofia under lektionen. Så undebart att höra din röst. JAg har saknat den.
När jag sa att jag inte visste vad jag skulle skriva på bloggen, så sa Sofia: "Skriv om mig!" Så söt, mitt hjärta. Bara för de så måste jag skriva om dig. :)

Sofia är en underbar person, en sån som bara är bäst!

Jag tycker verkligen om dig gumman, jag kan inte ens förklara. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket, du är den som förstår....  det känns som om jag skulle behöva gråta, men vad har jag och gråta för då? Jo, att du är så fruktansvärt underbar. Därför sitter jag nu och gråter- tårar av lycka, hopp och sån glädje. Du är så underbar min vän :) Min älskade Sofia!!
Jag saknar dig så jäkla mycket, trots att det bara var 30 minuter sedan jag träffade dig, snackade med dig och kramade dig. Just nu sitter jag bara å väntar på att det ska plinga till i min telefon, det betyder ju att jag får träffa dig igen.

FÖRLÅT för allt som hänt. Det är jag som varit dum, det är jag som gjort att det blev som det blev. Allt är mitt fel. FÖRLÅT!!!

Jag längtar till helgen. En hel helg med dig och massa innebandy. Det kan inte bli bättre.
Jag älskar dig härtat. Du betyder mycket för mig!
Jag kommer alltid att älska dig! <3


Hmm, det där var lite om min älskade Sofia <3

Idag är det onsdag, fast i mitt huvudet är det fredag ;), å jag har hur mycket som helst att göra...

* Skriva på APU-arbetet
* Fylla på pengar på mobilen
* Fixa något att äta
* Träffa Sofia :)
* Städa rummet
* Göra rehab programmet för foten

Hmm, fattar inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Men jag får väl göra det viktigaste nämligen skriva på APU-arbetet, träffa Sofia och fixa något att äta. Resten kan ajg klara mig utan.

Nu kan jag inte skriva mer. Det är dags att plugga lite.

Hoppas du får en bra kväll!

JAG ÄLSKAR DIG SOFIA <3<3

Kommentarer
Postat av: Räkan

Naww, vad vackert min flicka (L) Det var kul igår! Tack för allt det fina du skrivit :)
JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN!

2008-05-01 @ 09:08:24
Postat av: Båten

Hihi.
Jag älskar dig med hjärtat

2008-05-03 @ 09:15:41
URL: http://malinnr15.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0