7 månader och 300 inlägg + min dag

Av en ren slump så upptäckte jag att det idag är sju månader sedan denhär bloggen startades. Under tiden har jag lyckats publicera 300 inlägg med olika kvalitet... Jag har blivit beroende av att blogga. Jag måste skriva något varje dag. Det känns konstigt att gå och lägga sig utan att ha skrivit något. Även om det kanske inte är så kul för er att läsa om vad jag gör så tycker jag det kan vara ganska kul att ha i framtiden. Har för någon dag sedan läst igenom min första blogg. Det var faktiskt kul att läsa och fundera på det som skrivits. Nog pratat om bloggen!

Idag har jag mest fördrivit tid. Segt som bara den...
Jag har fortfarande inte lyckats vänta tillbaka mitt dygn, så det blir sena nätter och lite sömn...
Inatt somnade jag runt halv två. Väckarklockan skulle ringt 6.55, men så länge hann jag inte sova. 5.50 ringde min brors väckarklocka och då vaknade jag. Hann knappt titta på klockan innan jag fick panik. VAR ÄR MIN MOBIL??
Den brukar ju alltid ligga på mitt nattduksbord, men när jag vaknade så gjorde den inte det :O
Panik panik panik!!! Om det hade varit något annat så hade jag lugnt vänt mig om för att försöka sova vidare, men när det handlar om mobilen så är det annat.
Efter att ha letat en stund med ögon som helst av allt ville varit stängda så kom jag på att det faktiskt går att ringa till den. Smart Malin :)
Jag ringde alltså från min andra mobil, och tro det eller ej men jag hittade faktiskt mobilen på golvet "i" mitt överkast. Troligtvis så hade den legat på sängen när jag bäddade upp och då följde den med överkastet ner på golvet.
När mobilen äntligen var framme så kunde jag inte somna om. Jag låg mest och funderade över lite saker. Vid halv sju så slöts mina ögon. 25 minuter senare så ringde klockan :(... Det var bara att gå upp direkt för att hinna till skolan. Snacka om att jag kände mig seg :O

Jag skulle möta Carro och Adam i stan vid 9. Jag var där redan 8.15. Hade jag tagit en senare buss så hade jag inte hunnit, så det fick bli så...
Dagen skulle spenderas med kanotpaddling i Delsjön. Jag var inte alls sugen på det!

Dagen blev ganska bra. Efter lite förseningar så paddlade vi iväg för att fika. På vägen var det 3 kanoter som välte/blev välta. Min kanot klarade sig mot allt och alla!
Efter fikat så skulle egentligen ha stannat kvar på stället och lek lite lekar, men det var regn i luften så lärarna bestämde att vi istället skulle paddla tillbaka och sedan åka hem.
Det hade då börjat blåsa. Att paddla var helt omöjligt. Jag och Adam bestämde oss för att styra in mot land och bära tillbaka kanoten (vi var inte ensamma om att göra så). I efterhand så hade det nog varit lättare att paddla vidare. Att bära den tunga kanoten den vägen vi bar var inte kul. Det var lång, backigt och jätte tungt!
När vi äntligen var framme så var jag så jäkla död. Foten kändes och jag var helt slut. Snacka om att vara dåligt tränad^^
Som tur var så slapp jag gå till spårvagnen, fick skjuts av Maria. Gött!

På vägen hem så handlade jag lite för mamma. Köpte även lite andra saker än hon sa, bara för att jag skulle kunna baka :P
På Marstrandsbussen så hittade jag dessutom en mobil. Ägaren är uppringd och jag ska träffa henne på torsdag och lämna telefonen.

Jag kom innanför dörren vid halv tre. Hade alltså varit borta i 7 timmar utan att få gjort så mycket. Varför ska man åka i väg så jäkla långt för att paddla i en timme och sedan åka hem??
Hade planer på att sätta igång och baka, men min kropp sa emot. Den orkade inte. Istället så planerade jag att titta klart på Ko gänget men det gick inte så bra... Hann se typ en kvart sedan sov jag. Men jag behövde faktiskt sömnen så det är sakt samma. Dessutom så har jag sett den filmen tidigare.

Kvällen spenderades i Idrottshallen... Jag vill träna. (Undra hu många gånger jag kommer hinna skriva det innan jag får träna?) Kände egentligen inte för att åka dit... Ville bara hem och sova...

Men nu är jag hemma och kan sova, men tror du jag är trött?? Nej! :O
Jag ska försöka sova snart. Måste försöka lägga mig tidigt ibland...

Imorgon är det skola 8.00-15.30 som gäller. Matte C och Religion A är det som står på schemat. Kanske ska ta och packa ner mina anteckningsblock innan jag går och lägger mig... Orkar inte fixa med det imorgon...

Godnatt!


Haha, upptäckte precis att jag idag har haft min bilddagbok i 10 månader. Intressant eller hur??


Nu är det godnatt som gäller!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0