Jag hatar att komma på en rubrik...

Varför ska det vara så svårt att komma ihåg saker??
Jag hade tänkt att skriva ett blogginlägg för typ en timme sedan, men när jag gick till vardagsrummet för att hämta MIN dator så var den upptagen av min storebror och hans kompis. De satt och tittade på blocket... Snäll som jag är så brydde jag mig inte. Jag lät alltså de hålla på med min dator, trots att jag var extremt bloggsugen.
För bara några minuter sedan så blev MIN dator ledig igen, men tror du jag kommer ihåg vad det var jag hade tänkt att skriva? Nej! Det är som bortblåst. Jag minns inte vad det handlade om :S Kanske jag kommer på det senare, men nu verkar det vara hopplöst...

Idag har jag knappt gjort någonting...
Allt började klockan 8.15 när min väckarklocka ringde. Ute regnade det så det fick bli jeans och en t-shirt. Jag kände inte alls för att gå till skolan.
Första lektionen var idrott. Jag kom tio minuter sent pga att skolan började för alla i Kungälvs kommun... Bussen var smockfull så jag fick snällt stå kvar och vänta på nästa, vilket gjorde att jag kom försent... Men det gjorde inte så mycket. Jag hade redan snackat med läraren så han visste om att jag inte skulle vara med på idrotten.
Visade mitt sjukintyg och sedan fick jag göra vad jag ville... Det blev en sväng (med buss :P) till närmsta affär för att köpa tuggummi.
När jag kom tillbaka till idrotten så fick jag reda på vilket betyg jag hade för tillfället. MYCKET NÖJD :D Det är bara att fortsätta som jag gjort så kommer det bli kanon.

Sedan var det lunch. Slängde i mig maten för att ha mycket tid att plugga på engelskaglosorna...
Fick pluggat en hel del, så när lektionen skulle börja så kunde jag alla 27 glosor :P
Klassen satt så snällt (eller kanske inte snällt, men satt i alla fall i klassrummet) när klockan var 12.10, men inte fanns det någon lärare där...
När klockan blivit halv ett så kom det in en annan lärare (?) och sa att vår lärare trodde att lektionen skulle vara i Torslanda så hon var där... Lyckat...
Vi fick i alla fall rast en stund till, vilket inte var helt fel...

Sedan så flöt lektionen på utan problem. Glosförhöret gick mycket bra.
Som vanligt så fick vi glosor till nästa lektion... Så till på fredag har jag 33 nya ord att kunna + arbetet om ett barndomsminne...

Veckans planering ser ut såhär:
Tisdag: Skriva lite på engelska arbetet + plugga glosor.
Onsdag: Plugga matte, skriva klart engelskan. Om jag hinner så blir det fotografering med innebandyn (ser mörkt ut med att hinna med det :S)
Torsdag: MATTE C PROV Plugga på engelskaglosorna, titta på innebandymatch, titta igenom matten en sista gång.
Fredag: Engelska arbetet ska in, glosorna ska förhöras och religionsarbetet ska skrivas.
Lördag: Göteborg med Carro och några till (? inte säker ännu)
Söndag: LEDIG :D

Sedan börjar det om igen...
Men nästa vecka blir nog lite lugnare... tror jag... Det återstår att se...

Har precis fått förfrågan att vara innebandyledare iår igen, och sjävklart har jag tackat ja. Förra året var helt okej, så varför inte göra det iår igen liksom?

Dags att skriva lite engelska...

Ha det gött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0