Det är fredag idag :D

Sista dagen innan lovet. Det märks i klassen att det är fredag, och ännu mer att det snart är lov. Folk springer runt i klassrummet, spelar spel på datorerna under lektionstid, sitter och tjötar, sover på bänkarna, ja listan kan göras lång.
Själv är jag pigg och ser inte alls fram emot ett lov. Hade sovmorgon i morse och brorsan tog bilen till skolan, det blev jättelång sovmogon. Gick i alla fall upp 7.50 och åkte hemifrån 8.02.
Ellära stod högst upp på schemat. Ganska slapp lektion. Vi fick göra ett övningsprov, som jag tyckte var lätt. När provet var klart hade vi rast i typ 50 minuter. Så jäkla gött att bara sitta å tjöta.
Just nu så pågår den sista lektionen för dagen/vecka, Fysik. Kanske inte den roligaste lektionen, men man ska ju se positivt på saker och det kunde faktiskt varit värre... 3 timmar och 20 minuter går ganska fort, och är det så att man inte orkar jobba så kan man ju alltid ta en tur till kaffeautomaten ;)

Lovet kommer bestå av mycket pluggande, men shopping och kompisarna ska också få en del tid. Det jag ser fram emot mest är sovmorgon ;)


I helgen ska jag inte göra så mycket. Det blir nog mycket slappande :P
På söndag ska jag ialla fall kolla på innebandymatch :D
Nu är jag grymt sugen på att komma tillbaka. Om inte foten blir bra snart, så hugger jag av den :)
Ska ialla fall börja med rehab nu igen.

Nähä, nu fick jag inte sitta vid datorn mer för min lärare,det kanske är bäst att jag lyder.
Kanske mer ikväll.

Ha en bra fredag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0