Äcklig och fet...

... blåsa är vad som finns på min lilltå :(

För första gången på veckor så gick jag och la mig och somnade innan klockan hade passerat midnatt igår. Efter elva timmars skönhetssömn så vaknade jag, pigg som en lärka.

Åt lite frukost, bestående av havregysgröt.

Fixade iordning mig, sedan bar det av mot Kungälv för att prata lite med de olika trafikskolorna som finns. Jag har nog nästan bestämt mig nu. Förmodligen så kommer jag och handledaren/läraren planera så att det blir som en "privat intensivkurs". Skrivning av teoriprov kommer ske så snabbt efter min födelsedag som möljigt. Sedan är det uppkörning två veckor efter. Jag längtar redan...

Jag skrev inte in mig på någon trafikskola idag. Ville ha lite tid att tänka på... Dessutom så sa dom att jag inte skulle behöva börja ta lektioner förrän i slutet på november... Inskrivning kommer förmodligen ske efter att skolan börjat. Jag vill veta exakt hur många lektioner som jag får från skolan innan jag skriver in mig och bokar lektioner.


När jag kände att jag fått svar på frågorna så lämnade jag Kungälv och åkte till Göteborg. Egentligen vet jag inte varför ajg åkte dit, för jag behöver inget. Jag hittade några tröjor som jag tyckte var fina, men det blev inga inköp. Jag har redan så mycket kläder så det känns bara fel att köpa nytt när det finns ganska mycket som är oanvänt i garderoben.
Jag var i Göteborg i ungefär 1 timma sedan började jag få ont på min högra lilltå. Det blev bara värre och värre så jag åkte hem. Kände att jag gjort mitt i gbg... På bussen tittade jag på min tå och där fanns det en stor, fet och äcklig vattenblåsa. Hur kunde jag få den? Skorna har jag ju haft så många gånger innan. SKUMT :S

Jag tog bussen till Ytterby. Skulle få vänta på bussen hem i 30 minuter, i sätllet för att vänta så ringde jag mamma och frågade om hon skulle handla. Eftersom hon fortfarande inte får lyfta tunga saker så tänkte jag hjälpa henne i så fall. Mamma som var på "fel" sida älven blev glad att jag ringde. Hon snabbade sig till Ytterby för att inte jag skulle behöva vänta så länge.
Som tack för att jag hjälpte till fick jag min mjölkskummare. Haha, du får tycka att jag är knäpp om du vill, men jag ville faktiskt ha en bara för att kunna göra RIKTIG chai latte.



Idag är det den 22 juli. 7 månader har gått sedan jag skadade foten och den gör fortfarande ont, trots att jag äter voltaren. Helt otroligt!
På torsdag så ringer läkaren (en annan läkare) för att prata lite om svaret på påtarna mm. Jag har ett antal frågor som jag vill ha svar på.

Hade tänkt att ringa till sjukgymnastiken idag, men det har jag faktiskt glömt av att göra.
Det får bli imorgon. 




Jag har nog inget mer att säga om dagen faktiskt. Kvällen kommer förmodligen spenderas framför datorn eller på en cykeltur...

Nu ska jag göra mig en kopp te.

God kväll! 

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej Malin!



Du är vinnare i min bloggdesignutlottning! :D

Nu behöver jag få din mail så fort som möjligt så att du kan få alla mallarna. :)



Skriv din mailadress i en kommentar hos mig!

http://courageo.blogg.se/2008/july/utkast-da-var-1.html



Kram och grattis!

2008-07-23 @ 01:13:22
URL: http://courageo.blogg.se/
Postat av: Cilla

var med och tävla om en egen design på min blogg!

2008-07-23 @ 02:04:17
URL: http://mylifestale.blogg.se/
Postat av: Emma

[svar]



Tack så mycket! :D

2008-07-23 @ 16:46:37
URL: http://courageo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0