Emma hela dagen <3

Idag hade jag tänkt att njuta av en skön sovmorgon och en slappdag...

... men så blev det inte...

Vid elva vaknade jag med ett ryck. Det var något som skulle hända under dagen, men vad? Mamma sa det till mig igår kväll, men jag kom inte ihåg det :S
Efter en liten stund så kom jag på att det var ännu en hel dag med Emma som skulle spenderas.
Vi skulle åka till Orust och kolla på lite saker.

Jag kände mig slapp när jag vaknade. Ville inte alls gå upp, så min tv sattes på en liten stund. Jag zappade runt bland alla kanaler utan att hitta något bra att titta på. Jag blev mer och mer irriterad på den där jävla dumburken som bara visade massa skit program.
Istället för att ligga kvar i sängen och bli ännu mer irriterad så valde jag att stiga upp och fixa någon frukost. I köket så hittade jag inget som passade mig, jag ville inte ha något... Tillslut så beslöt jag mig för att ta ett äpple. Det blev min frukost.
Jag vet inte vad klockan var när Anna, Mikael och Emma kom, men vi åkte i alla fall nästan precis när de hade kommit. På Orust så gick vi in i en affär. Emma ville hålla handen hela tiden, men jag ville inte det. Jag kände för att gå själv och inte ha någon som ryckte i mig.
Värdelös affär måste jag säga...
Vi åkte hemmåt efter en liten stund.

Väl hemma så var det dags för en kopp kaffe (te för mig...), men det fanns inget till... Emma var grinig, så jag frågade om hon ville hjälpa till med en kladdkaka. Dum fråga kanske?? Klart hon ville det.

Vi fick ihop en kladdkaka som blev mycket bra. Sjukt bra. Gott gotti gott gott.
Emma har pratat om att börja spela fotboll, så mamma letade fram ett par gamla fotbollskor efter min bror. Självklart så blev hon tvungen att se om de gick att spela med. Och spela själv gick ju inte... Det slutade med att jag fick sätta på mig mina fotbollskor för att spela fotboll med henne på gräsmattan. Min fot sa emot hela tiden, men jag ville inte att Emma skulle bli ledsen så det var bara för mig att bita ihop. Efter ungefär 45 minuter så vågade jag inte hålla på mer...
Vi gick istället in och bytte om till badkläder och åkte till Lökeberg för ett kvällsdopp.

Jag och Emma badade i 1½ timme, under den tiden så fick hon hoppat från bryggan, "dykt" och lärt sig simma. JAG lärde henne simma. Visst har hon kunnat simma (inte riktigt) med armpuffar, men idag lärde jag henne att simma riktigt utan puffarna. Stolt kusin är vad jag är.

Nu sitter jag här i mitt rum med middagen i handen (ett äpple). Snart är det dags för mig att gå in i en dusch för att bli av med allt saltvatten. När det är gjort så ska jag packa upp min väska från Resö (orkade inte det igår) och sist är det dags för sängen.

Fan måste göra sjukgymnastiken också... Okej, den får klämmas in innan jag går och lägger mig. Just nu har jag bara lust att strunta i den, är så sjukt trött, men om jag gör det så kommer det ta ännu längre tid för foten att bli bra. Jag tycker det är tillräckligt lång tid som det är nu. Så, det blir att göra den tråkiga jävla sjukgymnastiken tre gånger om dagen... SUCK!

Om jag ska hinna med allt innan klockan blir allt för mycket så är det dags för mig att avsluta detta inlägg...

Ha en bra kväll, natt och morgondag :)

Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0