Och så ska man komma på en rubrik också... SUCK!

God eftermiddag.
Jag förstår inte riktigt vart tiden har tagit vägen. Dagen är ju snart slut, och jag har knappt gjort något :S

Vid elva tiden vaknade jag till liv. Tro det eller ej, men jag var faktiskt pigg trots att jag bara hade sovit i 7 timmar. Till frukost blev det havregrynsgröt, Mums.
Jag hade knappt hunnit äta upp innan pappa frågade om jag skulle följa med och kolla på tapet till köket. Jag valde att åka med eftersom jag inte hade något annat att göra.
Vi åkte till några olika affärer och fick med lite prover hem. Jag fastnade för en ljusgrå möstrad (vet inte hur jag ska förklara), men den gick inte att ha i köket eftersom det var en papperstapet. Lätt att jag hade tvingat mamma och pappa att köpa den om det hade varit av rätt material.

Efter tapet tittande drog vi vidare och köpte en gps. Nu har jag helt plötsligt fått konkurrens :@. I vanliga fall brukar jag kunna vägar och liknande i huvudet, men nu kan jag släppa allt. Jag kommer inte behöva titta på någon karta eller nått. Fan vad gött.
Men konkurrens till mitt sifferminne kommer jag aldrig att få. Det spelar ingen roll om det uppfinns något smart, för jag kommer alltid vara snabbare än den ändå.
Jag har faktiskt börjat störa mig på telefonboken i mobilen. Liksom varför har jag nummersparade där, när jag kan de flesta i huvudet?? Det går ju mycket snabbare att skriva in nummret än att leta fram det. Hmm, sak samma. Det kanske är bra att ha nummer sparade ifall jag helt plöstligt blir av med mitt sifferminne...

Tillbaka till verkligheten...

Efter att gps:en hade inhandlas åkte vi hem och käkade lite. Nu vette fan vad som händer. Det känns konstigt att bara sitta här i mitt rum med långt till närmsta vän. På Resö tog det ungefär 1½ minut att gå till någon kompis. SAKNAR!

Jag funderar på att sätta på en film och kanske sova en stund. Har inte så mycket annat att göra. Har varit ute och tömt det husvagnen så nu är allt mitt inne (och allt annat med...).

När jag ändå kommer ihåg det så ska jag skriva en lista med att göra i veckan:
* Ringa sjukgymnastiken
* Träffa Jenny
* Träffa Alexandra
* Träffa Carolina
* Åka till Göteborg med Angelika
* Trafikskolan
* Prata med läkaren ( På torsdag)
* Ladda på comviq kompis på mitt comviq nummer.
*
*
Okej, det är vad som är inplanerat denna vecka. Eller i alla fall vad som hitills är inplanerat. Det kommer säkert bli mer...

Nu ska jag gå och fixa en kopp te.

Ha en bra eftermiddag :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0