God kväll!

God kväll!
.
Min eftermiddag/kväll har varit lugn. Vid sju--tiden satte jag igång filmen "What Happens in Vegas" på datorn. Dock så kom det vanliga "Malin syndromet" fram, dvs man hinner titta ungefär 10 minuter innan man somnar.

Efter ungefär 2 timmar vaknade jag och då var det bara att kolla upp hur långt jag hunnit se och börja titta där. Nu har jag precis tittat klart på den och mina åsikter om den vet jag inte. Jag tyckte den påminde om någon annan film som jag såg för ett tag sedan, men jag kommer inte ihåg vilken :S

Just nu gör jag inte så mycket. Det är typ en vanlig kväll för mig, dvs sms skickande (eftersom det är gratis så blir det ungefär 25-50 stycken på en kväll), en kopp te, lite tv tittande och massa surfande.
Igår satt jag nästan konstant framför datorn i 7 timmar och ändå hann jag inte kolla allt. Att vara utan internet i nästan en vecka var svårt. Jag är ju van vid att datorn står på och det bara är att öppna internet och surfa runt lite, läsa bloggar, skriva blogg och ta emot mail.
Det var som att leva på stenåldern på Resö. Det första jag gjorde när jag kom dit var att söka efter trådlösa nätverk. Det gick typ åt skogen.
För åt skogen gick det faktiskt. Massa tallar överallt som störde allt som gick att störa. Det fanns inga trådlösa nätverk och mottagningen på mobilen var helt kass. Jag fick ladda mobilen varje dag för batteriet tog slut när den behövde söka mottagning flera gånger i minuten. Nu kanske du tror att jag överdriver men det gör jag faktiskt inte. Det finns vissa ställen med bra mottagning men det är väldigt få.
Nere vid vattnet är det kanon bra att vara om man vill kunna skicka sms eller prata i telefon.
Hmm, sak samma.

Varje dag gick ajg in på wappen på mobilen, bara för att kunna läsa bloggar. Jag är så glad att det fungerar att gå in på internet genom mobilen.
Jag försökte faktiskt att skriva ett inlägg, men precis när jag tryckte på knappen "Spara & publicera" så försvann mottagningen och mitt inlägg. SUCK
Så kan det gå ibland.


Anledningen till att jag sitter och skriver ett inlägg nu vet jag inte. Jag har egentligen inget att säga :S

Det blir nog ett kort inlägg snart. Kom på en sak att skriva... Men det blir för konstigt att skriva det här och nu, så det får helt enkelt bli ett kort inlägg till idag....

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0