Polllenallergi, plugg mm :)

Näsan rinner, ögonen kliar och nysningar, du kanske vet vad jag talar om? Just de POLLENALLERGI.

Idag är det söndag, dagen innan mitt stora arbete ska lämnas in. Jag har varit vaken i 3 timmar. Det första jag gjorde när jag rullade upp rullgardinen i mitt rum och såg det vackra vädret, var att gå ut och skriva på mitt arbete. Solen skiner, vindstilla och ganska varmt. Kan det bli härligare? Ja, det kan det faktiskt. Efter att ha suttit ute i 1½ timma gick jag in. Jag nös, ögonen kliade och näsan rann. Jag vill inte vara allergisk mot pollen, våren och sommaren kan vara för jävliga. En hel dag kan bli förstörd genom att jag bara går ut.
I år verkar inte allergimedicin bita på mig. Jag förstår inte varför, det är ju samma som jag använde förra året. Knepigt är rätta ordet.



Idag skulle jag egentligen vara med Sofia <3 i Lundbystrand å titta på ännu mera innebandy, men tyvärr blev det inte så. Jag måste få klart mitt arbete innan denna dag är slut. Kladden är färdigskriven, nu ska allt skrivas på datorn, å sedan ska det lämnas in. Förmodligen så är jag klar å lämnar in arbetet ikväll. Det hade varit gött, eftersom jag då kan repetera matte A imorgon innan skolan börjar ( jag börjar 13.10). Har nationellt prov i just matte A på onsdag. Det kommer gå jättebra, det är ju trots allt bara repetition från nian, och har man dessutom nästa gjort klart matte B också, så kan det inte gå dåligt. :)

Denna skolvecka kommer bli slapp. De flesta kurser håller på att avslutas.
Jag fattar inte att tiden gått så fort. Jag minns fortfarnade den första dagen på GTG. Jag kommer ihåg det som om det var igår.
Nu är det bara *räknar* 34 skoldagar kvar. 25 juni är det dags att gå på sommarlov. *LÄNGTAR*.
Dessutom så har jag inte så mycket prov å inlämningar kvar. Oj oj oj, bara 8 prov å 4 inlämningar kvar. 

Det känns som en evighet till skolavslutningen den 25 juni, men när man kollar på hur få skoldagar det är kvar å dessutom hur lite jag har att göra, så känns det nära.



Nu är det dags för mig att fortsätta med mitt arbete. Men först blir det en tur till medicinskåpet för att leta upp min "gamla gamla" allergimedicin, kanske den fungerar bättre än den "gamla". Det är alltid bra att ha två olika sorter ;)

Hoppas du får en bra söndag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0