02.55

Det blir allt ett litet inlägg här ändå...


Dagen hade jag planerat med att först spela match och sedan hem och plugga... men så blev det inte. Jag spelade matchen. Det gick väldigt bra för mig idag. Otroligt bra :D Är väldigt nöjd. Lite nya blåmärken och brännmärken finns på min kropp nu. Men bryr jag mig? Nää! Håller man på med någon sport så måste det synas^^ Haha

Vi vann matchen med 6-3 :D


Under matchen så hade jag fått ett sms från Jenny. Hon frågade om jag ville komma hem till henne. Tratt skulle dit också.


Trots att jag och Jenny bor ungefär 2 kilometer ifrån varandra så träffas vi väldigt sällan. Det är svårt att hitta tider då båda kan. Jag spelar innebandy och Jenny har sin häst. Det är alltså väldigt svårt att träffas. När jag kan så kan inte hon, och tvärt om. I och med att vi träffas så sällan så kände jag att jag hellre åkte till henne än att sitta hemma och plugga. Valet var väldigt bra tycker jag. Till på måndag så räcker det att jag pluggat matten, allt annat kan jag fokusera på när matteprovet är gjort. Sagt och gjort. Jag åkte till Jenny :)


För ungefär en timme sedan så kom jag hem igen. Från början var det tänkt att bara jag, Jenny och Tratt skulle vara där, men vid halv nio ringde Magnus och Linda och frågade om de fick komma. Självklart :)

Hos Jenny var det väldigt chill. Vi tittade på film och tjötade mest.

Vid kvart i två var det dags för Magnus och Linda att åka vidare, jag fick skjuts hem...

Nu sitter jag här vid datorn utan att ha något att göra. Är pigg så att sova är inte att tänka på. Kanske skulle ta och plugga lite?? ;)

Vad jag än gör så blir det nog bra.


Senare idag (dvs när jag vaknar igen) så blir det plugg!! Jag kommer plugga hela söndagen...

Det finns inget mer att skriva, så hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0