Är måndagen redan slut?? :O

Måndagen har försvunnit i ett rasande tempo.

Jag gick upp 6.45, satte på mig kläder, stänga av och packade ner datorn, hängde tvätt, sminkade mig och bäddade min säng. Det var vad jag gjorde innan jag gick till bussen.

Bussresan till Göteborg tog jättelång tid, det var köer hejvilt, men inte gjorde det mig något. Jag satt och lyssnade på musik och tänkte på hur gött det var att åka till skolan utan att ha någon speciell tid att passa.
Jag tror att klockan hann bli 8.40 innan jag drog kortet i kortläsaren för att komma in i skolan. Det var många av mina klasskamrater som redan var där då, de flesta satt och skrev på apu-arbetet (som ska lämnas in på torsdag). Jag valde att först starta datorn, men inte använda den. Jag stängde helt enkelt igen locket och tog fram matteboken istället. När de två talen som jag inte hann göra sist på lektionen var klara så kunde jag börja använda datorn.
Jag läste igenom mitt apu-arbete och la till lite saker. Nu är det bara engelskan som ska göras till arbetet också, men det får bli imorgon...

När klockan var 9.15 så var jag klar med alla mina läxor. Jag trodde att jag hade mer att göra :S
Fram till 12.10 så satt jag och lekte lite i photoshop, surfade på nätet, tjötade med klasskamraterna, åt lunch och slappade en stund i soffan. Det var tre härliga timmar ;)

12.10-15.30 var det religionslektion. Helt plötsligt så har jag fått en annan inställning till religion. Innan har det varit mitt hat ämne, men nu börjar jag faktiskt tycka om det lite. Lektionerna är i alla fall väldigt slappa. Läraren har de två senaste gångerna haft genomgångar och lagt upp allt på nätet. Det som klassen har behövt göra är att bara sitta och lyssna. Såå härligt.
Jag trodde att vi skulle starta med ett jämförande arbete idag, men så blev det inte. Istället så gjorde vi en diskusions övning och hade en genomgång. Klockan tre så slutade vi. Vi fick läxa; läsa i boken om Hinduism och Buddhism (30 sidor).
Jag valde att lämna skolan, det var så varmt där. Jag hoppade på första bästa buss till Kungälv. Innan jag gick till hallen så köpte jag en ny mascara, nu kanske jag inte behöver se så trött ut.
När jag kom till hallen så läste jag sidorna och sedan satte jag igång en film. Tyvärr så hann jag inte se klart filmen innan det var dags för samling. De sista 20 minutrarna får jag titta på när detta inlägg är klart....
Match stod nu på schemat... Jag var as nervös inför starten. Allt som fanns i mitt huvud var katastrofmatchen sist... Jag fick sitta första och halva andra halvlek... När jag väl kom in på planen så fungerade allt nästan helt perfekt. Den förra matchen var som bortblåst.
Matchen förlorade vi med 6-2 (tror jag).. Nu är det bara att ladda om inför nästa match....


Resten av min vecka ser ut såhär:
Tisdag: Skriva engelskan (ETT MÅSTE!!!)
Onsdag: Plugga Kemi
Torsdag: Innebandyträning
Fredag: Ingenting
Lördag: Ledarutbildning 9-17, sedan på middag hos några bekanta.
Söndag: Ledarutbildning 9-17

Tyvärr så kommer jag missa en innebandymatch på lördag. Hade helst velat spela och vara på ledarutbildning, men det fungerar inte. Jag har hitills inte lyckas klona mig själv...


Det här är väl allt som hänt idag, resten av dagen/kvällen kommer gå åt till att försöka välja kläder till imorgon. Som avsluning på dagen kommer det bli en film =)

Ha det bra! =)

/Malin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0