Dagen med ett oplanerat slut...

Egentligen är jag för trött för att blogga. Vill bara ligga i min säng och sova just nu.

Min planering på dagen fick helt plöstligt ett oväntat slut. Min hjärna hade förträngt att det var distriktlagsträning idag. Jag hade planerat att plugga lite när jag kom hem från skolan och sedan gå och lägga mig tidigt... MEN när jag tittade i min kalender så såg jag att det var träning som gällde, det var helt enkelt bara att planera om.
Jag fick istället åka hem och ta det lugnt för att sedan dra i väg på träning...  Precis innan jag skulle åka hemifrån så insåg jag att jag inte hade någon tejp. Frågade då pappa, men han hade inte heller någon. Så idag har jag, efter 11 måndader, tränat för första gången utan tejpad fot. Snacka om att jag var nervös.
Nu sitter jag i mitt rum med en fot som fortfarande är hel. Visst, den kändes inte helt bra under träningen. Nu menar jag inte att den gjorde ont, men det var väldigt ostabil. Det hade varit hur lätt som helst att stuka den... Men träningen gick bra och foten höll. Det är positivt.
Att börja träna och spela utan tejp nu kommer jag däremot inte göra ännu. Den måste byggas upp mer för att klara av det. Om den nu kommer klara av att jag spelar otejpad, chansen är väldigt liten men man måste tänka positivt ;)

Det var allt för mig.

Go´natt

Kommentarer
Postat av: Patrik

Hej på dig söta tjej =)!Allt bra med dig??

Själv så kom jag hem för en liten stund sen(supersegt att åka buss).Ove bjöd på fika idag.Hmm,och jag som hade hoppats att få se en vacker Malin med en hel påse kanelbullar i handen ;).Ja ja,skall inte tjata mer nu!Skall lägga mig i ett varmt härligt bad nu o bara vara lat resten av kvällen! Ha en underbar kväll nu oh lycka till med matchen(om du har match idag förstås =). Massor av kramar från mig till dig !!!!!!!

Ps.Behöver inte lägga ut detta om du inte vill.Har ju trots allt inget med bloggen att göra . hej hej

2008-11-19 @ 17:29:54
Postat av: Malin

Hej Patrik =)

Med mig är det bara bra, lite trött bara men va fan går man på GTG så går det inte att vara pigg på kvällen ;)

Hmm, kan Ove verkligen baka?? Haha ;)

Tyvärr så lär du nog inte få se mig komma med en påse kanelbullar. Alla är nämligen slut. Just nu är det väldigt mycket i skolan, så jag vet inte när jag kan baka nästa gång :(

Jag har faktiskt ingen match idag =) Ganska härligt med lite ledigt.

Hoppas du fick en underbar kväll.

Kram =)

2008-11-19 @ 20:18:44
URL: http://malinnr15.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0