Inflyttningsfest

Jag blir galen... Bakterierna har haft inflyttningsfest i min hals och de var inte lugna. Jag tror nästan att de rev sönder allt... Det jag egentligen vill säga (eller skriva) är att jag har jätteont i halsen. Det blir inte bättre utan snarare värre :/ Det känns sådär halv bra att må såhär... Jag blir så trött och att vara trött nu fungerar inte... Det är så mycket i skolan, så att bli sjuk har jag, tyvärr, inte tid med :(

Annars har dagen varit väldigt bra. Jag gick i skolan 8-11. På lektionen så fick klassen plugga inför provet som är imorgon. Vi hade en genomgång på 15 minuter, resten pluggade man på. Jag fick gjort riktigt mycket, så när jag kom hem vid kvart i ett så fanns det inte så mycket mer att göra. Jag läste igenom allt två gånger sedan kände jag att det räckte. Hade jag fortsatt så skulle min hjärna få allmänt problem och då skulle allt jag pluggat på försvinna ut ur öronen eller nått..
Istället så valde jag att lägga bort böckerna för att hitta på något annat...

Tyvärr så kanske det inte blev så roligt men mamma och pappa blev glada, och blir de glada så blir jag också glad =)
Jag fick:
* Tvättat 3 maskiner tvätt
* Vikt 5 maskiner tvätt
* Hängt upp 4 maskiner tvätt i torkskåpet
* Dammsugit hela huset
* Plockat lite i huset
* Städat väldigt noga i mitt rum
Och kanske det viktigaste...
 * ÄTIT KANELBULLAR (2 stycken till och med :P )

Vid halv sex ungefär kom; moster Helen, kusin Carolin och kusinbarnet Alvin på besök. De var här nere i Göteborg (de bor i Ljusdal egentligen) för att vara med när Maximilian döps på lördag.
Jag har inte träffat Alvin så mycket. Ibörjan var han ganska blyg, men det blev bättre ju mer tid som går. När det var dags för dem att åka hem (till mormor och morfar) så ville inte Alivn följa med. Han ville bara hålla på att busa ;)

Det är väl typ det som har hänt idag.
Imorgon är det torsdag och jag har prov, körlektion och träning. Men om jag ska träna återstår att se. Känns halsen såhär imorgon så kommer jag absolut inte träna :/

Min kropp säger emot, den orkar inte vara vaken längre. Jag ska helt enkelt ta och bädda ner mig nu =)

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0