Ledarutbildning dag 1 + lite annat

Det är inte av en slump som jag skriver det här inlägget klockan halv fyra på natten... Jag har inte kunnat koncentrera mig på rätt saker...

Först kan jag väl berätta att jag har varit i Ale gymnasium på ledarutbildning hela dagen (9-16). Jag fattar inte riktigt hur det var planerat. Liksom det var fixa hela tiden... Tur att jag bara åt lunchen för annars hade jag rullat därifrån... Liksom 3 fikaraster (med gratis fika) plus lunch...
Utbilndingen var intressant och givande. Det går inte att förklara, men jag tycker det är värt det. (Dock så känns det surt att jag missade en match...)

När dagen var slut så kom mamma och pappa och hämtade mig. Vi åkte sedan vidare till Anna, Mikael och Emma. Det första jag möttes av var en teckning, på typ ingening. Emma var stolt så det var bara att säga att den var jättefin och ta emot den.
Emma var stolt för hon hade börjat läsa (hon ljudar allt, men får inte alltid till orden riktigt), så jag fick snällt sitta och lyssna (och hjälpa) när hon läste om Ariel. Min lilla kusin är inte så liten längre. Det är så kul att träffa henne varje gång för hon har alltid något kul att visa eller berätta. Idag berättade hon att hon under fredagen hade spelat fotboll och det hade gått bra. Hon var stolt (men det hade varit lite bättre om hon hade spelat innebandy ;) ) Iframtiden får jag bevisa för henne att man ska hålla på¨med innebandy istället ;)
En annan jätte viktig sak som Emma visade mig var att hon höll på att få en tand till, och dessutom hade hon en lös.
När Emma visat mig allt och läst lite för mig så var det dags att åka iväg till typ ett ställe mitt ut i ingenstans för att hämta ett hemmagym och en motionscykel som jag hittat på en annons (gratis).
Egentligen så är träningssakerna mina, men hemma finns det ingen plats så just nu står de hos Anna, Mikael och Emma. Självklart få de gärna använda sakerna (inte för att jag tror att de kommer göra det) ;)

När sakerna var avlämnade så blev jag, mamma och pappa tvungna att bege oss hemåt för att hämta upp brorsan och sedan åka iväg till ett par bekanta för att äta mat.

Vid 00.30-tiden var vi hemma igen... Jag hade tänkt att skriva ett blogginlägg typ direkt och sedan gå och lägga mig, men självklart så kom det hinder imellan...
Jag chattade först en liten stund på msn... Min klasskamrat bröt tydligen stortån på idrotten imåndags. Ibland är det sjukt att man kan ha sån otur. Vi skulle springa allt vi kunde från ena kortsidan till den andra och när han nästan var framme så skulle ha bromsa in farten. Då hände det något som gjorde att han fick ont i sin stortå och kunde inte vara med på idrotten. Att det var en brutet tå trodde jag faktiskt inte. Han sa liksom inte mer än att det gjorde ont.
Ibland har man bara för otur.
Krya på dig Jesper.

När jag chattat en stund med alla möjliga olika folk så börjar saker falla på plats. Jag fick saker och ting bekräftade. Jag blev sjukt irriterad när jag hörde vissa saker (kände även en lättnad). Att du skulle hålla på med sånt trodde jag inte. Varför bryr du dig överhuvudtaget om mig? Orka att du överhuvudtaget ska hålla på. Jag har tydligen fått en helt annan bild av dig som person.  Jag trodde att en varning skulle räcka, men tydligen inte! Suck
Gaah!
Att skriva ett blogginlägg direkt efter att vissa saker kommit fram var omöjligt. Det hade inte blivit bra om jag skrivit då... Hade bara skivit massa saker som hade blivit fel.
Nu, flera timmar senare, så känner jag att jag har lugnat ner mig igen...



Inatt (alltså natten till lördag) så drömde jag en jobbig och ledsam dröm. Vaknade flera gånger och bara önskade att drömmen skulle taslut. Det tog på krafterna att sova (läs: drömma).
När jag vaknade imorse så hade jag glömt av vad det var jag drömde om. Jag hade så gärna velat veta vad som var jobbigt. Det jag minns var att den hade ett väldigt bra slut. Allt löste sig tillslut.
Men jag vill fortfarande veta vad den handlade om.



Nu är det söndag (eftersom klockan är halv fyra) och jag ska på ledarutbildning (sista dagen). Klockan 9.00 ska jag vara i Ale gymnasium så jag får väl gå upp vid åtta eller nått sånt.

Det är även fars dag.
Glöm inte det!

Nu är det nog dags för mig att gå och brosta tänderna och sedan försöka sova. Får väl se hur det går, brorsans mobil har ringt några gånger nu. Jag gissar på att det är några av hans kompisar som vill bli sjutsade hem.

Ja ja, sak samma...
Jag ska inte plåga er mer nu...

Godnatt =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0