Bara för att jag inte har någonting att göra...

God förmiddag :)

Sitter nu i kontrollrummet på avdelning 91444 på Volvo Torslanda. Här finns det ingenting att göra. Prov efter prov blir uppskjutna pga materialbrist, fel på riggar eller sjukdomar.
Idag har jag inga prov alls inplanerade, det betyder alltså att jag har "fri tid". Tänkte lägga lite av den tiden till att plugga matte.

Min praktik börjar lida mot sitt slut. Det är bara denna dag och två dagar till tills jag har avverkat 6 veckor här. På torsdag kommer den dagen som man inte alls längtar efter, fredagen ska vi inte tala om.
Att komma tillbaka till skolan är inget jag längar efter. Visst kommer det bli roligt att träffa klassen igen, men alla prov och skit som ska göras är något som jag gärna hade velat hoppa över...
Kollade igenom mitt provschema igår... Trodde att det skulle bli en "mjukstart", men nähä så blir det inte riktigt... Provscemat fram till jul ser (hittills) ut såhär:

V.43 Fredag: Engelska redovisning
V.44 Tisdag: Matte C prov
V.44 Tisdag: Engelskaboken ska vara utläst
V.44 Fredag: Engelskaprov
V.45 Onsdag: Tyskaprov (hur det nu ska gå till när alla genomgångar har varit under praktiken...)
V.45 Torsdag: APU-Uppgiften ska in
V.46 Onsdag: Industriell Produktion Prov
V.48 Måndag: Matte C Prov
V.48 Torsdag: Engelskaprov
V.48 Fredag: Religionsuppgift ska lämnas in
V.49 Torsdag: NATIONELLTPROV MATTE C
V.51 Torsdag: Kemiprov

Det kommer bli en tuff period fram till jullovet. Det finns en del att göra. Förutom detta så kommer det (självklart) att läggas till ännu mer prov, inlämningar, läxor osv.
Jag är förberedd på att det kommer bli en helvetes period. Det är bara att bita ihop och göra det som ska göras. 
Att planera min tid kommer vara ett måste!


Hmm... Jag skulle precis börja skriva något roligt här, men min handledare behövde datorn en stund... Nu när jag fått tillbaka datorn så har jag SJÄLVKLART glömt av vad jag skulle skriva...Sak samma... för eller senare så kommer jag nog på vad det var...

Det finns inte så mycket mer att skriva just nu... Funderar på att ta en sväng till Eric för att se vad han gör. Orkar inte plugga matte just nu... Pluggade 50 minuter förut...
Jag har hela eftermiddagen på mig att plugga, så jag känner att det är okej att offra den timma, som är kvar innan det är lunch, till att gå runt och tjöta med Eric och Linus.

KRAM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0